אוכל לעובדים, איזה אוכל לקנות לעובדים? התייעלות ארגונית, שיפור תפוקת העובדים, לגרום לעובדים לעבוד יותר טוב, איך לשפר את ביצועי העובדים? אוכל במקום העבודה, ארוחות לעובדים, התייעלות ארגונית, איך לתת מרץ לעובדים? ניהול עובדים... אנרגיה רגעית, וגורמים לתחושת מרץ מיידית, אך יש להם חסרונות משמעותיים בטווח הארוך. מהן ההשפעות השליליות של אוכל לא בריא על העובדים? כאשר העובדים צורכים באופן קבוע מאכלים עתירי סוכר או מאכלים מעובדים שנותנים אנרגיה מהירה, הם חווים תנודות ... לספק לעובדים כדי לשפר את ביצועיהם? הדרך הטובה ביותר לשפר את ביצועי העובדים לטווח ארוך היא לספק להם אוכל בריא ומזין. אוכל כזה כולל בדרך כלל מאכלים דלים בסוכר, עשירים בסיבים ובחלבונים, כגון: ירקות ופירות טריים - מספקים סיבים ... מאכלים עתירי חלבון - כמו ביצים, קטניות, עוף, יוגורט טבעי ודגים, אשר תורמים לתחושת שובע יציבה לאורך זמן. שומנים בריאים - כגון אבוקדו, אגוזים, שקדים, שמן זית וטחינה, המסייעים לאיזון האנרגיה לאורך זמן. דגנים מלאים - כמו לחמים מלאים, אורז מלא או קינואה, אשר שומרים על רמות סוכר יציבות לאורך שעות ארוכות יותר. שתייה בריאה - מים, חליטות תה ללא סוכר ומשקאות טבעיים במקום משקאות מתוקים או אנרגטיים. מזונות אלו גורמים לתחושת שובע יציבה ... באנרגיה, ובכך מפחיתים משמעותית את הצורך של העובדים לחפש שוב ושוב אוכל במהלך יום העבודה. מהם היתרונות של תזונה בריאה לעובדים ולארגון כולו? כאשר הארגון דואג לכך שהעובדים יאכלו אוכל בריא ומזין, הוא מרוויח מספר יתרונות חשובים: יציבות באנרגיה וברמות הריכוז של העובדים - פחות עליות וירידות חדות באנרגיה, ולכן ... פחות עייפות ופחות הסחות דעת. פחות הפסקות עבודה - מכיוון שהעובדים אינם עסוקים בלחפש אוכל או בחוויית רעב חוזרת. בריאות טובה יותר של העובדים - מה שמפחית את ימי המחלה ומגביר את שביעות הרצון הכללית בעבודה. שיפור כללי בתפקוד העובדים - עובדים ערניים ובריאים יותר הם עובדים שמפיקים תפוקה גבוהה יותר, עושים פחות טעויות, ובעלי מוטיבציה גבוהה יותר לאורך זמן. כיצד ניתן ליישם ... אין הכוונה למנוע לחלוטין מאכלים מתוקים או משקאות אנרגיה, אך כן מומלץ לדאוג שרוב המזון הזמין לעובדים יהיה מזון בריא ומזין. אפשר עדיין להציע מדי פעם פינוקים, אך הדגש המרכזי חייב להיות על מזונות שישמרו על רמות האנרגיה והריכוז ... למנוע את תופעות הלוואי של מזון עתיר סוכר ולשמור על ביצועים יציבים לאורך כל היום, מומלץ לספק לעובדים מזון בריא יותר, הכולל: מאכלים עשירים בחלבון ודלי סוכר - כגון יוגורטים טבעיים, ביצים, קטניות ודגנים מלאים. פירות וירקות טריים - במקום חטיפים מתוקים או חטיפים מעובדים. שומנים בריאים - כמו אגוזים, שקדים, אבוקדו, טחינה ושמן זית. שתייה בריאה - מים, חליטות תה טבעיות ומשקאות ללא תוספת סוכר, במקום משקאות ממותקים או משקאות אנרגיה. היתרונות של תזונה בריאה במקום העבודה כאשר העובדים שלכם אוכלים מזון מזין ובריא יותר, הם נהנים ממספר יתרונות ברורים: פחות עייפות במהלך היום - בזכות יציבות ברמות האנרגיה. פחות צורך בהפסקות מרובות לאכילה - מה שמשפר את הפרודוקטיביות. שיפור הבריאות הכללית - פחות מחלות ופחות ימי מחלה. ריכוז גבוה יותר - שמוביל לביצועים טובים יותר בעבודה. לסיכום אם אתם ... את הביצועים של העובדים שלכם ולשפר את האווירה במקום העבודה, כדאי לכם לשים דגש על התזונה שהם מקבלים. אוכל בריא יותר לא רק משפר את הבריאות של העובדים אלא גם מייעל את העבודה שלהם ומפחית את הצורך שלהם להתעסק באוכל במהלך יום העבודה. תזונה נכונה ...