... במקום העבודה. ישנם ארגונים שנותנים לעובדים
לבחור באופן חופשי מה לאכול ואף מזמינים עבורם את האוכל שהם מבקשים. לכאורה, זה נראה כדבר חיובי וטוב, ואכן גישה זו יכולה להעלות את שביעות הרצון הראשונית של העובדים ואף לשפר את ... לעובדים שלהם אוכל בצורה חופשית - העובדים יכולים
לבחור מה שהם רוצים לאכול, ולפעמים גם מזמינים מה שהם אוהבים. זה נשמע נהדר, אבל האם זה באמת משפר את הביצועים שלהם? התשובה היא שכן, אבל בתנאי שהתזונה עצמה מנוהלת נכון. למעשה, ... שפחות מחשבה באוכל. אך בפועל, רוב העובדים נוטים
לבחור במזון שנותן להם בוסט אנרגטי מהיר - מזון עשיר בסוכר, קפאין, משקאות אנרגיה וכדומה. הבעיה עם מאכלים אלו היא שלמרות שהם מספקים אנרגיה זמנית, הם גורמים בהמשך לתנודות חדות ...