אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה תגובה לגארי יורופסקי ✔גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
"אני רוצה שתצאו החוצה ותאתרו סנאי בקמפוס. וכשאתם מאתרים את הסנאי הזה, תוציאו לפועל את המהירות הקרניבורית הזו שקיימת אצל כולם: רדפו אחר הסנאי הזה, תזנקו עליו ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים. אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה. וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול. ואתם גם לא יכולים לבשל את הבשר. אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם, יום אחר יום אחר יום..."

1 - ונניח שתראה מישהו כזה, זה ישכנע אותך או שתגיד שהוא יוצא דופן?

2 - האם זה שעד כה לא ראית מישהו כזה, זה בהכרח הוכחה למשהו?

3 - האם כל אוכלי הבשר באמת מהירים? האם האריה תמיד מצליח לצוד את הטרף שלו? האם כאשר הוא לא מצליח לעשות זאת, זאת הוכחה שהוא לא שייך למשפחת הטורפים? ואם מישהו לא מספיק מהיר לעשות פעולה כלשהי, האם זאת הוכחה שהוא לא אמור / מסוגל / צריך לעשות אותה? ואם בן אדם מצליח לתפוס תרנגולת, האם זה אומר שהוא כן אמור לאכול אותה? ממתי המהירות ריצה והיכולת לצוד את הטרף, מעידה על היעוד של החיה? וממתי חוסר יכולת לעשות משהו, אומרת שלא אמורים לעשות את אותו הדבר?

4 - "ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים" - למה לא גם בלי הטפרים? למה שלא תבין שאולי כלי העזר של האדם, הם אולי דווקא ההוכחה לכך, שבני האדם דווקא כן נועדו לצוד חיות, ולאכול אותן באמצעות כלי העזר שהמציאו בני האדם.

נניח תגיד לאריה, נראה אותך צד וטורף חיה אחרת, בלי לתכנן מארבים, בלי להתגנב מאחורה, בלי מאבקים, ובלי עזרה מלהקת האריות שלך, רק ככה, אתה מול האייל, תחרות ריצה. בד"כ גם האריה יפסיד ויישאר רעב. אז למה טקטיקות הציד של האריה נראות לך טבעיות, ושל האדם נראות לך לא טבעיות?

5 - "אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה" - אולי הרמאי כאן זה אתה גארי יורופסקי? יכול להיות?

6 - "וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול." - והאריות לדוגמה, האם הם אוכלים את כל החלקים של החיה שהם צדו וטרפו אותה? והאם אם צדים את החיה, רק באמצעות הפה שלהם, או גם באמצעות הידיים והרגליים שלהם.

ואם אתה גארי יורופסקי נועדת לאכול צמחים, נראה אותך קוטף אותם בשיניים שלך, ולא בידיים ובלי ככפות או מכונות כלשהן. ונראה אותך אוכל את כל הצמח, עם השורשים עם הקוצים עם הכל. בדיוק כמו הרביבור וצמחוני אמיתי. מה דעתך על זה?

7 - "אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם. יום אחר יום אחר יום..." - עובדתית יש אנשים שעושים את זה. אז מה זה אומר? ומי החליט שככה זה אמור להיות? ומה הקשר של "אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים" - אף אחד לא רוצה להיות "אוכל בשר אמיתי" ואף אחד לא מתיימר להיות כזה. אנשים רוצים לאכול גם בשר. אבל אף אחד לא התיימר לאכול רק בשר או שהוא אוכל בשר אמיתי...

וגם אפשר לפי צורת החשיבה המשובשת הזאת של גארי יורופסקי, אפשר גם לטעון כך: מי שחושב שהוא חיה שנועדה לחיות בעולם, אז נראה אותו שורד בטבע בלי עזרים כלשהם. בלי מים מהברז, בלי חשמל, בלי קורת גג. ואם אתה לא מסוגל לעשות את זה, כנראה שלא נועדת לחיות כאן על פני כדור הארץ.

אלא מה? שזה שאתה לא יכול לעשות משהו בקלות ובצורה אופטימאלית אם בכלל יש כזו (בפועל אין כזו, כי תמיד יש מקום לשיפור), זה לא אומר שאתה לא אמור לעשות את מה שאתה לא יכול לעשות בקלות. וזה שהאריה לא מצליח תמיד לצוד את החיה שהוא רוצה בקלות, זה לא אומר שהוא לא נועד / לא אמור / אסור לו לעשות זאת.

ואפשר גם לטעון הפוך. שבני האדם צדים חיות בצורה יותר אופטימאלית מהטורפים עצמם. ואפשר לבא לאריה ולומר לו, אם אתה טורף אמיתי, נראה אותך צד חיה אחרת, בלי לרוץ אחריה, בלי להזיע, בלי להשתמש בגוף שלך, בלי להיות צריך לקרוע מעליה את העור שלה, כדי לאכול את הבשר שלה. נראה אותך עושה את זה, כמו שקרניבור אמיתי עושה את זה, דהיינו, בן אדם. כי בסופו של תהליך, בני אדם אוכלים בשר הרבה יותר בקלות מאשר הטורפים בטבע, ביחס למשאבים וליכולות שלהם. למה לאריה מותר להשתמש ביכולות שלו, ולבן אדם לא. מי החליט?

ובפועל, בן אדם צד חיות יותר בקלות, מאשר חיה טורפת. והאדם, הוא מלך החיות. ולכן מותר לו לאכול את כל החיות שיש. והאדם הוא גם מלך הצמחים ומלך הדוממים, ולכן הוא שולט בכל מה שהוא יכול לשלוט. ובפועל במציאות שלנו, כל ישות, שולטת ומשתמשת בכל הישויות שחלשות ממנה, בהתאם לרצון שלה להשתמש בהם. ואם הפרה הייתה יכולה לרוץ אחרי בן אדם ולצוד אותו ולאכול אותו, כנראה שגם היא הייתה עושה כך. והחיה שהיא יחסית "טיפשה" ביחס לבן אדם, למרות שגארי יורופסקי אומר אחרת, בד"כ אין לה את הידע ואת היכולת לשלוט באדם, ולכן היא עדיין לא עושה את זה. אבל זה לא אומר, שהיא לא נועדה לעשות את זה.


"ואתגר מספר שתיים: תמצאו ילד בן שנתיים, הניחו את הילד בעריסה. בעריסה שימו שני דברים: ארנבת ותפוח. אם הילד אוכל את הארנבת ומשחק עם התפוח... שלחו לי אימייל ותיידעו אותי. כי אז אחזור ואקנה לכל הנוכחים בחדר הזה מכונית חדשה במידה וזה יקרה. מרצדסים וב. אמ. וו, ריפוד עור... למעשה, פעם הבא שאני כאן, אם זה קורה, אני אוכל כריך סטייק לפני כולם. אקנח בנקניקיה חריפה עם תוספת גבינה צהובה, גביע של גלידה, וגם בחבילה של חטיף בקר מיובש. ואת חטיף הבקר אוכל לאחר שאטבול אותו בגלידה."

ומה האמת? שהתינוק גם לא יאכל את התפוח. אז מה זה אומר?! ולמה שלא נמצא ילד בן יומו וניתן לו כוס מים לשתות ונראה אם הוא נועד לשתות אותה? ולמה שלא ניקח ילד בן שנה וניתן לו רכב לנסוע בו, ונראה אם הוא נועד לנסוע ברכב? ולמה שלא ניקח גור אריה שעכשיו נולד, ונראה אם הוא כבר יודע לצוד? תראה לי בן אדם שנולד שכאשר הוא נולד, הוא כבר מסוגל ללכת בלי עזרים? תראה לי תינוק שנולד שיודע לאכול תפוח בכוחות עצמו? ותינוקות גם של בעלי חיים, נועדו לשתות חלב אם. אז למה מותר לאכול ולשתות משהו שהוא לא חלב אם?!

ומה האמת, האמת היא שהיכולות של האדם / בעל החיים מתפתחות עם הזמן. והאדם משתמש ביכולות שלו, ע"פ הרצון שלו, וע"פ היכולת שלו באותו הרגע. וכנראה, שאם בעלי החיים היו יכולים לעשות את כל מה שבני האדם עושים, כנראה שגם הם היו עושים זאת. אלא, שהם טיפשים גארי יורופסקי ביחס לחוכמה שלנו, כן, טיפשים. אולי לא ביחס אליך. אבל טיפשים ביחס לרוב שאר בני האדם. ולכן הם לא חיים כמונו. כי אין להם את היכולות לכך. ולא משום שהם לא נועדו לכך.


"לא שאני הולך להיות במתח בנוגע להבטחות האלה, ולא מפני שלא אעמוד בהן. אני אדם שעומד מאחורי המילה שלו.

אבל הדברים האלה לא יכולים ולא הולכים להתרחש, כיוון שלבני אדם יש בנוסף... אפס אינסטינקטים קרניבוריים, אפס אינסטינקטים אומני בוריים. כאשר אנחנו נולדים, צעירים או מתבגרים. כולנו נולדים טבעונים. פשוט אנחנו מסתגלים לטעם הבשר, הגבינה, החלב והביצים, אחרי שכופים עלינו לאכול אותם כשאנחנו ילדים."

שוב פעם שקרים ומניפולציות של גארי יורופסקי. גם בעל חיים נולד בלי הרבה יכולות שמתפתחות עם הזמן, כמו לדוגמה היכולת לצוד / להיזהר מסכנה / לעכל מזון שהוא לא חלב אם. וכן, גם בני אדם נולדים בלי הרבה יכולות ללכת ולעשות דברים לבד. ובני אדם נולדים גם בלי היכולת לבלוע ירקות או פירות. אז מה זה אומר?

אף אחד לא באמת נולד טבעוני. כי ילד גם לא מסוגל לאכול ירקות ופירות כפי שהם בטבע בלי עזרים. ובני אדם נולדים בלי בגדים ובלי רצונות מוגדרים. אז האם זה אומר שהם צריכים לחיות ככה כל חייהם. ולא, אף אחד לא כופה על הילדים לאכול בשר, יותר מאשר כופים על הילדים לאכול ירקות. ובד"כ, יותר ילדים אוהבים לאכול בשר, מאשר שילדים אוהבים לאכול ירקות. כפי שידוע בחינוך הילדים, לכל מי שמגדל ילדים.

ובפועל, לבני אדם יש בהחלט אינסטינקטים קרניבוריים ואומני בוריים, שהם ביכולת שלהם לצוד עם עזרים וכולי. וזה לא חייב להיות בדיוק כמו אצל החיות. כמו שהחיות לא צדות את הטרף שלהם, כמו שבני האדם עושים זאת יותר ביעילות מכל שאר בעלי החיים.


"עכשיו, כל מה שאני מבקש מכם לעשות, הוא דבר שבכל מקרה הוא נורמלי וטבעי. אכלו את מה שמגיע מהאדמה"

זה לחלוטין לא טבעי להגביל את עצמך לעשות משהו שאתה רוצה לעשות, כגון אכילת בשר. טבע האדם זה לעשות את כל מה שהוא רוצה ויכול לעשות. ולמה שבן אדם יעשה רק את מה שטבעי? האם טבעי להשתמש בחשמל? האם טבעי לשתות מים מהברז או אפילו מהבאר?


"כל ויטמין, מינרל וחומר מזין שקיים חלבון, סידן, ברזל, אשלגן, כל ויטמיני ה b, יש להם מקור טבעי וזה לא בעלי החיים"

כנ"ל העובדות לא בהכרח נכונות. וגם אם הן נכונות, אז זה לא אומר שאי אפשר לאכול גם בשר מסיבות כאלו ואחרות.


"אתם מודעים לכך שאנשים אוכלים בעלי חיים לאחר שבעלי החיים כבר אכלו מהאדמה? אנשים אוכלים פרות לאחר שהפרות אכלו את העשב ומעט מאדמת הגידול. ואז אנחנו מובילים אותן למתקני האבסה, שם מאכילים אותן ברוב התירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה שלנו. ואז אנחנו לוקחים עוד מהתירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה, ודוחפים אותם לגרונות של חזירים, תרנגולות ותרנגולי הודו."

האם אנשים אוכלים רק בשר של בעלי חיים צמחוניים / אוכלי צמחים, או גם של בעלי חיים שלא אוכלים מהאדמה, אלא אוכלים רק בשר?! וכנ"ל, העובדות שגארי יורופסקי מציג, לא בהכרח נכונות.


"הפסיקו לסנן את החומרים המזינים שלכם דרך גוף של מישהו אחר. אין בזה שום היגיון."

למה גארי יורופסקי, למה שנפסיק? כי אתה לא מבין את ההיגיון שבזה?!

והאם באמת בני אדם אוכלים בשר של בעלי חיים, כדי לסנן את החומרים שמזינים אותנו, דרך הגוף של בעלי החיים? האם זאת באמת הסיבה שבגללה אוכלים בעלי חיים ולא רק ירקות?

והאם באמת אין גם עוד חומרים מזינים בבשר עצמו, חומרים שלא נמצאים בדיוק באותה הצורה / כמות / איכות בירקות ובצמחים? ולמה האריות אוכלים בשר? איזה חומרים יש להם בבשר, שאין להם בירקות בפירות ובצמחים?


"לכו למקורות החומרים האלה ישירות. פירות, ירקות, אגוזים, זרעים, דגנים, קטניות."

שוב פעם, למה שנעשה זאת? והאם אנשים אוכלים בשר, רק למטרת בריאות בלבד?


"המזונות הללו לא יכולים להזיק לכם, לא יכולים לגרום לכם למחלה, ויותר חשוב, לא מזיקים לאף אחד בתהליך ייצורם."

ועוד איך שגם אכילת צמחים יכולה להזיק לבני האדם. ויותר חשוב מזה, אכילת צמחים מזיקה לצמחים בתהליך יצורם. אבל אתה גארי יורופסקי, אתה עושה אפליה בין דם לדם, ואתה חושב שהצמחים לא מרגישים את הסבל... שחותכים את הסלט... כי מעולם לא ניסית לפתוח ראש ולחשוב כמו ירק וצמח.


"אבל כשאנחנו צורכים מה שהולך, מה שעף ומה ששוחה, זה לא נורמלי"

למה זה לא נורמאלי? כי את החלטת? וזה שאריות צדים בעלי חיים, זה כן נורמאלי?


"מהיכן אתם חושבים שמחלות מגיעות? ברוקולי? אספרגוס? כרוב? עלי קולארד? אוכמניות? פטל? תותים? אפרסקים? נקטרינות? ענבים? בננות? אבוקדו? בצלים? עגבניות? מלפפונים? תרד? ולמקרה שמישהו תוהה לגבי הזיהומים הקטנים והמציקים, של חיידקי אי. קולי וסלמונלה המתגלים פעם פעמיים בשנה בירקות, בואו לא נשכח מהו המקור האחד והיחיד לאי. קולי וסלמונלה. חרא! חרא אנושי או חרא של בעלי חיים. תרד לא מחרבן! ברוקולי לא מחרבן! בוטנים לא מחרבנים! בואו נפסיק להאשים את המוצרים הצמחיים כשיש זיהומים של אי. קולי וסלמונלה. זוהי האשמה של החברה אוכלת הבשר. "

כן גארי יורופסקי, גם מאכילת ירקות שאינם ראויים למאכל אדם, מגיעות מחלות, בדיוק באותה המידה שמגיעות מחלות מאכילת בשר שאינו ראוי למאכל אדם. ואם אתה תאכל בדיוק את מה שהפרות אוכלות בטבע, גם אתה תהיה חולה. כי אתה לא צמחוני אמיתי.


"למה? ובכן, אוכלי בשר רוצים לאכול מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, אז עלינו לייצר באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים"

ומה רע בזה בדיוק?! אם האריות היו יכולים לגדל לעצמם מאגר של בעלי חיים אחרים לאכילה, אתה חושב שהם לא היו עושים זאת?!


"זכרו, אין לזה שום קשר לאלוהים, שום קשר לאבולוציה"

ועוד איך שיש קשר. אלוהים / האבולוציה גרמו לבני האדם לפתח את היכולת שלהם לאכול בשר. והטבע הוא, שהחזק שורד. וכל מה שקורה, זה חלק מתהליך האבולוציה או התהליך האלוהי, גם אם אתה לא מכיר בכך גארי יורופסקי.


"זה עסק. זה סמית'פילד, קון אגרה, פרדו, טייסון, KFC,מקדונלדס, ברגר קינג, וונדיס"

זה לא רק עסקים. אנשים אכלו בשר, עוד לפני התפתחות העסקים האלו. ואם זה עסקים, אז מה? העסקים נולדו כדי לעזור לבני האדם לאכול את הבשר, שהם אכלו עוד לפני הקמת העסקים האלו. ואם זה רק עסק, אז מה? זה פחות טוב? זה לא מוסרי?

ולנסוע ברכב, זה לא עסק? האם בני האדם נסעו ברכבים ממונעים לפני שעסקים ייצרו אותם? אז למה שלא נמשיך ללכת ברגל. תראה לי ילד שיודע ללכת, שגם יודע לנהוג ברכב. הטבע שלנו גארי יורופסקי, הוא ללכת ברגל. ולא לנהוג ברכבים ולהשתמש בחשמל ובטכנולוגיה. תראה לי ילד שנולד עם ידע ואינסטינקטים להשתמש בטכנולוגיה. אז מה זה אומר? שלא נועדנו לזה? או שאולי נועדנו לפתח את היכולות האלו, ולהשתמש בהן לפי רצוננו החופשי.

אבל עסקים זה דבר רע, נכון גארי יורופסקי? או שאתה פשוט מקנא בהם? או שאתה פשוט אקטיביסט ולא אנרכיסט, שרוצה לעשות משהו שנראה לו משמעותי בחיים שלו, ולהשאיר חותם כאן על כדור הארץ. גם מה שאתה עושה, גם זה עסק לכל דבר ועניין. עסק שבו אתה משיג וממלא את הצרכים הרגשיים שלך, באמצעות הפצת המסרים החד צדדיים והשגויים שלך.


"זו הסיבה שיש לנו קורסים על חקלאות בעלי חיים באוניברסיטה"

ולמה יש קורסים על חקלאות צמחים ירקות ופירות? האם זה לא מסיבות עסקיות? אז מה זה אומר בדיוק?


"וכאשר אנחנו מייצרים באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, הם מייצרים טריליוני טונות של זבל. הזבל הזה נכנס לנתיבי המים, אז מיי הקרקע עולים על היבולים, או שהחקלאים שוטפים באופן ישיר את היבולים עם מים נגועים בצואה.

אבל כל המחלות העיקריות שיש לנו, מחלות לב, התקפי לב ושבץ, רוב סוגי הסרטן, סרטן הערמונית, סרטן המעי הגס, סרטן השד, סרטן הלבלב, סרטן השחלות, מחלות כליות, סוכרת, אוסטאופורוזיס, לחץ דם גבוה, השמנת יתר, אסטמה, קיימים 4 גורמים עיקריים הגורמים להם.

עכשיו, אני יודע שקיימים גורמים נוספים. איני אומר שאי אפשר לחלות בצורה אחרת, כמובן שאפשר. עישון, שתייה, מתח, כימיקלים באוויר, סירופ תירס עתיר פרוקטוז, טווינקיס. אני יודע לגבי הדברים האחרים שיכולים להוביל למחלה, אבל 4 הגורמים העיקריים נמצאים בתוך בשר, ביצים ומוצרי חלב: כולסטרול, שומן רווי, חומצות שומן טראנס, חלבון מן החי ואחזור על הגורם האחרון שאף אחד לא רוצה לשמוע עליו: חלבון מן החי."

מה לעשות גארי יורופסקי, שרוב הרופאים לא מסכימים איתך? ומה לעשות שכל דבר בעולם יכול להיות בריא וגם לא בריא, כולל ירקות ופירות במצבים שונים. ומה לעשות שגם האוויר לא הכי בריא לנשום אותו. ומה לעשות שבפועל מנסים לצמצם את הדברים הלא בריאים שיש בבשר וכולי.

אבל, מי בכלל אמר שצריך לעשות רק דברים בריאים. אתה עושה אך ורק דברים בריאים?! יותר אנשים מתים בתאונות דרכים, מאשר מאכילת בשר. קח ילד ושים לידו חתיכת בשר או רכב לנסוע בו. מה הוא יבחר גארי יורופסקי? תבין, בני אדם לא נועדו לנהוג בכבישים. זו סכנת חיים. זו מניפולציה של העסקים שמייצרים לנו רכבים ואפילו מטוסים לטוס בשמים. האם האדם נועד לטוס בשמים?! זה מאוד מסוכן גארי יורופסקי, יותר מאכילת בשר. לכן, מעכשיו, תפעל רק לפי האינסטינקטים שהיו לך כשהיית ילד. ותפסיק להשתמש בכל מה שקשור לטכנולוגיה. תחזור לגור במערות. זה פחות מסוכן והרבה יותר בריא. נכון שבפועל כנראה תחיה פחות בלי הטכנולוגיה. אבל זה היעוד שלך. הלא כן?!

ואם הרפואה היא נר לרגליך, אז אוקיי, תנסה לקדם את הנושא של זה שבני האדם יאכלו בשר יותר בריא וחלב יותר בריא. אבל האם זה אומר שאסור / חובה / לא מוסרי וכיו"ב, לעשות משהו שהוא לא רק בריא?! אתה עצמך עומד בסטנדרטים האלו?

האם אתה מסוגל ללכת בלי נעליים? למה שלא תלך יחף ובלי עזרים. תהיה כמו בעל חיים אמיתי. תקשיב לאינסטינקטים שלך שהיית ילד. אז היית הולך יחף בלי נעליים, עד שהכריחו אותך להתרגל ללכת עם נעליים. אבל גארי יורופסקי, לא נועדת לזה. אתה פוגע בדומם שממנו עשויות הנעליים שלך. עברת שטיפת מוח רצינית, שהושפעה מהעסקים שמוכרים לך נעליים. שהם שכנעו אותך, שלנעליים אין רגשות, רק משום שהם נראות אחרת ממך. למרות שאתה והן עשויים מאותם האטומים ממש. וכן, המוח שלך, עשוי בדיוק מאותם אטומים שעשויות הנעליים שלך. אז למה בדיוק אתה חושב שאין להן תודעה?
הפסקת עישון רוצה להיות משפחה סוכר אדם מצליח רמאי בעלי חיים ללא רצון שיטת שכנוע ויטמינים חולה אי דיוקים אי דיוקים של גארי יורופסקי אכילת בשר ביקורת ביקורת על גארי יורופסקי ביקורתיות בעד ונגד בעד ונגד צמחונות גארי יורופסקי גארי יורופסקי דמגוג גארי יורופסקי טועה גארי יורופסקי משקר דיוק דמגוג המוח הפרכה הפרכה של גארי יורופסקי טבעונות טבעונים טועה יורופסקי לאכול בשר לדייק למה גארי יורופסקי למה גארי יורופסקי דמגוג למה גארי יורופסקי טועה למה גארי יורופסקי משקר לשקר מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי מוח נגד צמחונות צמחונות צמחונים קרניבורים שטיפת מוח שטיפת מוח של גארי יורופסקי שיטה לשכנוע שיטות שיטות לשכנוע שיטות שכנוע שיטת שכנוע שכנוע שקר שקרים שקרנים תגובה תגובה לגארי יורופסקי תגובות
חלק 1
... אכילת בשר שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 1 כאן במאמר הזה אתן תגובה לגארי יורופסקי ואעביר ביקורת על גארי יורופסקי ואציג אנתח ואראה את חלק מטכניקות השכנוע והרטוריקה שבהן השתמש ומשתמש גארי יורופסקי בהרצאה שלו, ...
חלק 2
... גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 2 ואם אתם באמת חושבים שיש כזה דבר שחיטה הומאנית. אני סקרן, האם אתם גם חושבים שיש כזה דבר אונס ...
חלק 3
... טבעונות אכילת בשר שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 3 מתי הייתה הפעם האחרונה שהדלקתם את הטלוויזיה וראיתם פרסומת לפטריות שיטאקי? אנשים שרים ורוקדים ברחובות, נהנים, אוכלים פטריות... ...
חלק 4
... יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 4 עכשיו, תקנו אותי אם אני טועה, אבל קו החשיבה הזה, הליך המחשבה ...
חלק 5
... משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 5 אני חושב שדפוס ההתנהגות הזה ...
חלק 7
... גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי , אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 7 אבל כאשר אתם עוברים לטבעונות, האם ידוע לכם שאתם מונעים לחלוטין הימצאות של כולסטרול בתזונה שלכם. אפשר לקבל כולסטרול רק ...
חלק 8
... למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 8 ועכשיו הוא נואם נאום ...
חלק 9
... טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 9 אני רוצה לסכם את ההרצאה הזו, כדי שנוכל לקיים את חלק השאלות והתשובות. אתה מתכוון, כדי שתוכל להמשיך לזבל את המוח לאנשים ולשטוף להם ...
אליעד כהן, טיפשות, גאווה, דמגוגיה, להיות טיפש, להיות שקרן, נצחנות, משוגע חכם, לא להאמין לאף אחד
אליעד כהן, טיפשות, גאווה, דמגוגיה, להיות טיפש, להיות שקרן, נצחנות, משוגע חכם, לא להאמין לאף אחד
... כהן, טיפשות, גאווה, דמגוגיה, להיות טיפש, להיות שקרן, נצחנות, משוגע חכם, לא להאמין לאף אחד האם גאווה משפיעה על היכולת להבין טקסטים לעומק? אליעד כהן מסביר ... או מניסיון להוכיח מראש שהטקסט טועה. הוא מדגיש שאם אתה ניגש לקרוא משהו מתוך עמדה של אני אוכיח שהטקסט הזה לא נכון, אתה כבר סוגר את עצמך בפני ... לנצח בוויכוח ולהוכיח את הצד השני כטועה, לעולם לא יגיע לאמת. כי כאשר אדם נאחז בעמדה של נצחנות, הוא לא באמת מוכן לבדוק לעומק אם הוא צודק או טועה. למה צריך לתת מקום גם לצד הטיפש שבנו? אליעד מסביר רעיון חשוב נוסף: כדי להיות בטוח באמת של דבר מה, עליך ... ספק קטן שיישאר בך. מה הקשר בין שקרים לחיפוש האמת? אליעד מתייחס לנושא להיות שקרן כדי להגיע לאמת. הוא מסביר שדווקא אם אתה רוצה לדעת האם משהו נכון באופן מוחלט, עליך לנסות במודע לשקר ולהגיד שהוא לא נכון. מדוע? כי אם אתה מסוגל לומר במודע שמשהו שאתה מאמין בו הוא לא נכון, זה אומר שיש בתוכך ספק לגבי אמיתותו. אם לא תוכל לשקר אפילו במודע, זה יהיה סימן חזק לכך שאתה באמת בטוח באמיתות הדבר. הרעיון הזה מדגיש את החשיבות של היכולת ... כזו, הוא מונע מעצמו את היכולת לביקורת אמיתית ולבירור אמיתי של התוכן. אליעד מדגיש שאין להניח מראש שהכותב צודק, אך גם לא צריך להניח מראש שהכותב טועה. צריך פשוט לבדוק בצורה כנה ונייטרלית מה האמת. כאשר האדם מאמין אוטומטית לטקסט שהוא קורא, הוא מפספס את ... להבנה מעמיקה באמת. מה הסכנה בגישה דמגוגית להבנת המציאות? אליעד מזהיר מפני הגישה הדמגוגית, בה אדם משתמש בכוח שכנוע כדי להוכיח שהוא צודק, ולא בכדי להגיע לאמת. הוא מציין שישנם מורים או רבנים שמשתמשים בדמגוגיה כדי ליצור אשליה של אמינות. למשל, הם אומרים אל תאמין לי, תבדוק בעצמך, אך למעשה יוצרים אשליה של ספקנות ... שלו גם נכון, וכך הוא מעודד בדיקה ביקורתית אמיתית. מה קורה כשאנו מתעלמים מהסתירות שבדברים? אליעד מדבר על החשיבות של לראות את הסתירות בטקסטים. ... החשיבות העצומה שבגישה פתוחה, כנה, וביקורתית כלפי כל מידע, ועל הצורך לתת מקום אמיתי לספק, לחשיבה טיפשית לכאורה, ולסתירות. רק דרך גישה כזו ניתן ... האם טיפשות עוזרת להבין אמת? מה זו דמגוגיה?
הקצנה לצורך בדיקה, איך לבדוק אם משהו באמת טוב? איך לבדוק אם משהו באמת נכון? איך הקצנה חושפת שקרים? ניסוי מחשבתי, איך להשתמש בהקצנה? אמת טובה, טוב אמיתי, הקצנה לצורך ניטרול, איך להפוך משהו לאבסורד? הקצנה דמגוגית
הקצנה לצורך בדיקה, איך לבדוק אם משהו באמת טוב? איך לבדוק אם משהו באמת נכון? איך הקצנה חושפת שקרים? ניסוי מחשבתי, איך להשתמש בהקצנה? אמת טובה, טוב אמיתי, הקצנה לצורך ניטרול, איך להפוך משהו לאבסורד? הקצנה דמגוגית
... לצורך בדיקה, איך לבדוק אם משהו באמת טוב? איך לבדוק אם משהו באמת נכון? איך הקצנה חושפת שקרים? ניסוי מחשבתי, איך להשתמש בהקצנה? אמת טובה, טוב אמיתי, הקצנה לצורך ניטרול, איך להפוך משהו לאבסורד? הקצנה דמגוגית מהי הקצנה ואיך היא עוזרת לבדוק אם משהו באמת טוב או נכון? אליעד כהן מסביר על טכניקת ... ולתחושת דחייה, ולכן גם כאן מתגלה שהקשר הזוגי אינו רק טוב אלא יש בו גם צד שלילי, אפילו אם קטן יותר. איך לחשוף שקר באמצעות טכניקת ההקצנה? אליעד כהן מסביר שהקצנה יעילה גם לחשיפת שקרים או בעיות בתפיסות עולם. הוא נותן דוגמה לרעיון נפוץ כמו להאמין בעצמך. אדם יכול להאמין בעצמו ולהרגיש טוב, אך אם נקצין את זה ונגיד שהאדם יאמין בעצמו בלבד, ללא שום ספק וללא שום ביקורת, הוא יתחיל לטעות וייכשל כי לא יקשיב לשום עצה או ביקורת. כלומר, האמונה העצמית באופן מוחלט וקיצוני מתבררת כרעיון לא טוב ולא יעיל. כך גם עם ... במהרה למצב בלתי נסבל. בכך ההקצנה יכולה להחליש את עוצמת ההתמכרות שלו. האם יש משהו בעולם שאין בו שום צד רע ושום שקר? אליעד כהן טוען שכל דבר בעולם מכיל בתוכו צד שלילי, ושום דבר אינו רק טוב או רק אמת. עם ... אמת טובה שהיא האמת הגבוהה ביותר והטוב הגבוה ביותר שאפשר להיצמד אליהם באופן מוחלט, מבלי שיתגלה בכך שום חיסרון או שקר. הוא טוען שרק האמת הטובה והטוב האמיתי אינם ניתנים לערעור ולא יתגלו כשקריים או כרעים גם אם יקצינו אותם עד לקצה. כל רעיון אחר שאנשים תופסים כטוב, אמיתי או נכון, ניתן להוכיח שיש בו גם חיסרון או בעיה באמצעות הקצנתו. באופן דומה, ניתן להוכיח שכל דבר רע או שקרי יש בו גם צד טוב או אמת. אליעד ממליץ למי שמתעניין בנושא להעמיק בו עוד דרך חיפוש באתר ... על ידי ביטויים כמו הקצנה, טוב אמיתי או אמת טובה. מהי טכניקת ההקצנה? איך לבדוק אם משהו הוא טוב באמת? איך לחשוף שקרים באמצעות הקצנה? איך להתמודד עם התמכרות באמצעות הקצנה? מהי אמת טובה? איך הקצנה חושפת ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: תגובה לגארי יורופסקי, איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להיגמל מהימורים? איך לפרש חלומות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לעשות יותר כסף? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להאמין בעצמך? איך לשתול מחשבות? איך לחנך ילדים? איך להעריך את עצמך? איך למצוא זוגיות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בראיון עבודה? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם גירושין? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לקבל החלטות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשנות תכונות אופי? איך לא להישחק בעבודה? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: תגובה לגארי יורופסקי, איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם בדידות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם עצבות? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להשיג איזון נפשי ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך להיות מאושר? למה העולם קיים? האם יש משמעות לחיים? איך נוצר העולם? האם יש או אין אלוהים? מה המשמעות של החיים? למה יש רע וסבל בעולם? בשביל מה לחיות? האם באמת הכל לטובה? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להנות בחיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להיות הכי חכם בעולם? האם לדומם יש תודעה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם הכל אפשרי? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מי ברא את אלוהים? למה לא להתאבד? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם אפשר לדעת הכל ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא יועץ טיפולי, מאמן אישי להפרעות קשב וריכוז, מטפל טוב בתחום תגובה לגארי יורופסקי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3594 שניות - עכשיו 15_07_2025 השעה 15:30:25 - wesi1