אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה שינוי הזהות המינית ✔2 גישות טיפוליות, מהי שיטת EIP? טיפול מתוך שלמות, מצא את ההבדלים, השיטה של אליעד כהן, שיטת הטיפול של אליעד כהן, 2 גישות של...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖶 2 גישות טיפוליות, מהי שיטת EIP? טיפול מתוך שלמות, מצא את ההבדלים, השיטה של אליעד כהן, שיטת הטיפול של אליעד כהן, 2 גישות של מורים רוחניים, טיפולים לשינוי הזהות המינית, התאבדות של מטופל, איך לא לגרום למטופל להתאבד? איך לגרום למטופל לא להתאבד? סגנונות של טיפול, גישות של מנטורים לחיים, טיפול מתוך חסרון, איך לאהוב את עצמך? שנאה עצמית בגלל טיפול, להשתנות מתוך אהבה, לעשות שינוי מתוך אהבה, להשתנות מתוך בחירה, להשתנות מתוך שלמות, טעויות של מורים רוחניים
וכאן נסביר על 2 גישות טיפוליות, 2 גישות של מטפלים שהאדם רוצה להיעזר בהם, 2 גישות של יועצים, 2 גישות של מנטורים לחיים וכולי. ונסביר מה ההבדל בין השיטה של אליעד כהן לשיטות אחרות ומהי שיטת EIP ועוד.

וההבדל שבין 2 הגישות האלו, הוא מאוד חשוב. וקריטי מאוד שהאדם יבין את 2 הגישות האלו ושיבין את ההבדלים שבין 2 הגישות האלו, כי 2 הגישות השונות האלו, עשויות להיות הבדל כמעט שבין חיים למוות ובין אושר לסבל וכולי. וגישה אחת מובילה את האדם אל האושר והשנייה אל הסבל. ולמרות שנראה ששתיהן כאילו דומות, הן שונות.

והעניין הוא, כך: בן אדם בא לטיפול כדי לטפל בבעיה שיש לו. דהיינו, הוא מניח שיש לו בעיה כלשהי. לדוגמא, בן אדם שרוצה לטפל בכך שיש לו בעיה רגשית, של רגישות יתר. דהיינו, שאותו אדם חושב שהוא רגיש יותר מידי והוא רוצה לטפל בבעיה שלו. דהיינו, הוא רוצה להפסיק להיות רגיש יותר מידי אלא להיות פחות רגיש. עד כאן הכל נשמע הגיוני וטוב ויפה.

ואז הולך לו אותו אדם, אל מטפל שיעזור לו להיות פחות רגיש. ועכשיו המטפל אמור לעזור לאותו האדם להיות פחות רגיש. עד כאן הכל נשמע הגיוני.

אבל כאן יש 2 גישות ו2 דרכים איך להסתכל על העניין הזה. ואלו 2 גישות טיפוליות שונות לחלוטין אחת מהשניה, ואני אסביר.

ברמת העיקרון, האדם אמר שיש לו בעיה של רגישות יתר. המטפל רוצה לעזור לאדם שתהיה לו פחות רגישות. דהיינו, גם המטפל וגם האדם מסכימים שיש כאן בעיה של רגישות יתר שרוצים לטפל בה. עד כאן הכל נשמע טוב והגיוני.

אבל יש כאן 2 גישות שונות. גישה אחת היא הגישה הפשוטה, כפשוטם של דברים, היא בעצם מניחה שלאדם יש רגישות יתר + שרגישות יתר זו בעיה שצריכים לטפל בה. ומכך נובע שנעשה כל מאמץ אפשרי כדי לטפל בבעיה שהגדרנו.

הגישה השניה אומרת, שמצד האמת אין שום בעיה, ושזה בסדר גמור ומושלם שיש לאדם רגישות יתר. ושהאדם לא חייב להפסיק את הרגישות יתר שלו. אלא שהאדם בוחר לרצות בבחירה חופשית מלאה, לטפל בכך שיש לו רגישות יתר. ואנחנו רוצים לעזור לבן אדם להגיע למצב שבו הוא ירגיש שיש לו שליטה על רגישות היתר שלו. ואז הוא יוכל לבחור האם כמה מתי ואיך הוא רוצה שתהיה לו רגישות יתר.

דהיינו, הגישה הראשונה שהיא הגישה הכללית הפשוטה ביותר של כל היועצים והמטפלים וכולי, היא שכדי לעזור לאדם אנחנו נניח שיש לו בעיה שאנחנו רוצים לטפל בה. הגישה השלמה יותר והנכונה יותר, היא, שלאדם אין שום בעיה מצד האמת. אלא שהאדם בוחר להגדיר את המצב שלו, כבעיה. ואנחנו ננסה לעזור לאדם לשלוט במצב שלו, ולאפשר לו לבחור לשנות את המצב שלו. אבל לא בהכרח שהאדם חייב לשנות את המצב שלו.

ואני אוסיף. ב 2 הגישות יש הסכמה שהאדם נמצא במצב מסוים. אין שום מחלוקת על העובדות. גם ניתן לומר ש 2 הגישות מסכימות לכך שהאדם מגדיר את המצב שלו בהגדרה כלשהי, לדוגמא: רגישות יתר, התמכרות לסמים, התמכרות לסקס, חרדה חברתית, כעס ועצבים וכיו"ב. דהיינו, יש הסכמה על העובדות ויש הסכמה על כך שהאדם מגדיר את המצב שלו תחת הגדרה כלשהי.

2 הגישות גם מסכימות שהאדם רוצה לשנות את המצב שלו. ו 2 הגישות גם רוצות לעזור לאדם לשנות את המצב שלו. עד כאן הכל זהה.

אבל בגישה הנפוצה, יש הסכמה עם האדם שיש לו בעיה, ושהוא צריך לפתור את הבעיה שלו, שהוא צריך להפסיק להיות עם רגישות יתר, צריך להפסיק את ההתמכרות לסקס, צריך להפסיק את החרדה החברתית שלו וכיו"ב.

לעומת הגישה הנכונה, שהיא שיש הסכמה על כך שהאדם רוצה לשנות את מצבו ושלא טוב לו המצב שלו. אבל אין הסכמה על כך שבאמת יש כאן בעיה. ולמה? כי מצד האמת, הכל מושלם בכל מקרה תמיד.

ועל האדם שלא רוצה שתהיה לו רגישות יתר, עליו לא להיות ברגישות יתר מעצם זה שיש לו רגישות יתר. ועל האדם לא להיות בחרדה מכך שהוא בחרדה. ולא להיות בכעס כלפי זה שהוא בכעס. ולא להיות בהתמכרות לפתור את ההתמכרות שלו.

דהיינו, רוב ככל הגישות באות לעשות שינוי, מתוך אלימות, אכזריות, רוע, שנאה וכולי. דהיינו, נניח אדם שמכור לפורנו, אז מי שרוצה לעזור לו, מסתכל על ההתמכרות לפורנו כעל דבר גרוע מאוד, כעל אויב, כעל השטן, כעל משהו מאוד גרוע, שצריכים לטפל בו ולהיפטר ממנו.

ואני אחדד: אני לא אומר שהגישה הנפוצה היא של אלימות וכעס כלפי המטופל. אני כן אומר שכל הגישות הן באלימות כלפי התופעה שבה רוצים לטפל. דהיינו, אנחנו לא נכעס ולא נשנא את האדם שהוא סובל מכעסים. אבל אנחנו כן נכעס על תופעת התקפי הזעם לכשעצמה.

והגישה הזאת שהיא הגישה הכללית, השורש שלה הוא, התפישה שיש טוב ורע. ושאם הגדרנו משהו כרע, אז אנחנו צריכים להתרחק ממנו ולטפל בו וכולי.

והחיסרון המרכזי של הגישה הזאת, הגישה הנפוצה ביותר, הוא שהיא עשויה לגרום לאדם לשנוא את עצמו ולכעוס על עצמו ולפתח בעיות חדשות עם עצמו.

דהיינו, נכון שאנחנו לא נכעס על האדם שסובל מהתקפי זעם, אלא ננסה להכיל אותו וכולי. אבל אנחנו נסכים איתו שהתקפי זעם והתקפי עצבים, זאת אכן מחלה שצריכים לטפל בה. ומה יקרה אם אותו אדם יתקשה לטפל בבעיה שלו? מה יקרה אם אותו אדם לא יצליח לטפל ברגישות יתר שלו?

אז כמובן שתקרה תופעה הפוכה, שבה האדם מתמלא בכעס עצמי, על עצם זה שהוא בכעס. והאדם מתחיל לשנוא את עצמו, על כך שהוא לא מצליח להשתנות.

ובכל תרחיש, נוצרת כאן בעיה עוד יותר גדולה. שהאדם אולי פותר בעיה אחת, אבל יוצר בעיה אחרת. כי מצד האמת האדם אמור להכיל בעצמו גם את כל התכונות השליליות שיש בעולם. ולהיות אלוהים, זה להיות שלם עם הכל. שלם עם כך שיש בך מאה אחוז שנאה כלפי העולם. ושלם עם זה שיש בעולם מאה אחוז שנאה כלפיך. שלם עם זה שאתה גם השטן. ושלם גם עם זה שהשטן מתעלל בך. כי להיות אלוהים, זה להיות הכל וכולי.

ומתוך המקום של להיות אלוהים, מתוך המקום הזה האדם בוחר איך הוא רוצה לחיות ואיך הוא רוצה לצמצם את הרצון שלו וכולי.

וכמובן שכאשר המטופל מגיע עם בעיה של חרדה חברתית לדוגמא, אז ברור שאנחנו לא ננסה להשאיר אותו עם הבעיה של החרדה החברתית שלו. אבל לאורך כל הטיפול, יש מסר לתת מודע שעובר אל המטופל. והשאלה היא, האם המסר הוא שאתה חולה במחלה שצריכים לטפל בה ושהיא רק רעה ושאתה חייב להיפטר ממנה. או שהמסר הוא של הכלה, שנעזור לך להיות מסוגל לשלוט בתכונה שיש לך. כי ככה אתה רוצה ולא כי ככה אתה חייב.

ואלו כמובן 2 גישות שונות לחלוטין. והשיטה של אליעד כהן שיטת EIP, היא מתוך מקום של להיות אלוהים. לתת לאדם את נקודת המבט של אלוהים. שבפועל זה אומר שעוזרים לאדם לשנות את עצמו, לא מתוך מקום של שנאה כלפי עצמו, אלא מתוך לאפשר לאדם להיות מסוגל לבחור את הרצון שלו ולשלוט יותר ברצון שלו, כי ככה הוא רוצה. אבל לא מתוך מקום של שנאה וכעס על התכונה שהאדם מנסה לשנות.

וכן על זה הדרך, ניתן לראות את העניין של "טיפולי המרה" ו"טיפולים לשינוי הזהות המינית" וכיו"ב, שהוציאו אותם אל מחוץ לחוק. כי רוב ככל המטפלים בעניינים האלו, הם כמובן שונאים את הרעיון שגבר חושב שהוא אישה או שהאישה חושבת שהיא גבר וכיו"ב. ורובם ככולם הומופובים וחושבים שזה אסון שגבר נמשך לגבר או אישה נמשכת לאישה וכיו"ב. ולכן הם פועלים מתוך שנאה, עד כדי כך שלפעמים גורמים למטופל להתאבד וכיו"ב, מרוב שנאה עצמית של האדם כלפי עצמו.

ומצד האמת, במה תלוי האם ובאיזו גישה המטפל שלך יטפל בך? תשובה: הכל תלוי בתפישת המציאות של המטפל עצמו. האם הוא רואה את החיים כמחויב או כאפשרי. וזה בסדר גמור לחשוב שמשהו מחוייב. ולא מחוייב לחשוב ששום דבר לא מחוייב. אבל גם לא מחוייב לחשוב שמשהו מחוייב. וככל שהמטפל יותר מבין שזה בסדר גמור גם להיות השטן, כי אלוהים הוא גם שטן וגם הכי אלוהים טהור שיש, הרי שמנקודת המבט הזו, יותר קל לו לעזור לאדם לבחור לשלוט ברצון של עצמו ולא לגרום לאדם לשנוא את עצמו וכולי.
חוויה גמילה ממין גמילה מסקס מחשבות על סקס לאהוב את עצמי בלי תנאים ההתמכרות לשלוט במצב כעס על רגישות להיות בחרדה טעויות של מורים רוחניים 2 גישות טיפוליות 2 גישות של מורים רוחניים eip אהבה אהבה עצמית אהבה עצמית בלי תנאים אהבה עצמית ללא תנאים אובדנות אוריינטציה מינית איך לא לגרום איך לא לגרום למטופל להתאבד איך לאהוב איך לאהוב את איך לאהוב את עצמי איך לאהוב את עצמך איך לגרום איך לגרום ל איך לגרום למטופל לא להתאבד אליעד אליעד כהן אני לא אוהב את עצמי אני לא אוהבת את עצמי אני נמשך לבנים אני נמשך לגברים אני נמשכת לבנות אני נמשכת לנשים אני שונא את עצמי אני שונאת את עצמי בגלל בדיקת זהות מינית בחירה בלבול בנטייה מינית גיבוש זהות מינית גישות גישות טיפוליות גישות של מורים רוחניים גישות של מנטורים לחיים דחף מיני דחפים מיניים האם אני גיי האם אני הומו האם אני לסבית האם אני סטרייט האם אני סטרייטית האשמה עצמית הבדל הבדלה הבדלים הדרך של אליעד הדרך של אליעד כהן ההבדל הלקאה עצמית הנאה מינית הנוסחא של אליעד הנוסחא של אליעד כהן הסוד של אליעד הסוד של אליעד כהן העדפה מינית השיטה של אליעד השיטה של אליעד כהן השכל של אליעד השכל של אליעד כהן התאבדויות התאבדות התאבדות של מטופל התרגשות מינית זהות מגדרית זהות מינית זהות מינית מבולבלת חיים חיסרון חסרון חסרונות חרמנות חשק מיני טיפול טיפול באובדנות טיפול בהעדפה מינית טיפול בהתאבדות טיפול בזהות מגדרית טיפול בזהות מינית טיפול בנטיות אובדניות טיפול בנטייה מינית טיפול המרה טיפול מתוך חסרון טיפול מתוך שלמות טיפול של אליעד כהן טיפולי טיפולי המרה טיפולים טיפולים לשינוי הזהות המינית טעויות טעויות של טעויות של מורים רוחניים יחסי מין יחסים מיניים יצר המין יצר מיני כיבוש מיני כיבושים מיניים כיצד לאהוב את עצמי כיצד לאהוב את עצמך כעס עצמי לא אוהב את עצמי לא אוהבת את עצמי לא לגרום לא להאשים את עצמי לא להאשים את עצמך לא להתאבד לא לכעוס על עצמי לא לכעוס על עצמך לא לשנוא את עצמי לא לשנוא את עצמך לאהוב לאהוב את לאהוב את עצמי לאהוב את עצמי בלי תנאים לאהוב את עצמי ללא תנאים לאהוב את עצמך לאהוב את עצמך בלי תנאים לאהוב את עצמך ללא תנאים לגרום לגרום למטופל לא להתאבד להאשים את עצמי להאשים את עצמך להבדיל להלקות את עצמי להלקות את עצמך להשתנות להשתנות מתוך אהבה להשתנות מתוך בחירה להשתנות מתוך שלמות להתאבד לטפל באובדנות לטפל בהתאבדות לכעוס על עצמי לכעוס על עצמך לעשות סקס לעשות שינוי לעשות שינוי מתוך אהבה לעשות שינויים לרצות סקס לשנוא את עצמי לשנוא את עצמך לשנות העדפה מינית לשנות זהות מגדרית לשנות זהות מינית לשנות נטייה מינית מבחן נטייה מינית מהי שיטת eip מורה רוחני מורים רוחניים מחשבות אובדניות מטופל מטופלים מטפל מין מיניות מנטור מנטורים מנטורים לחיים מנטורינג מצא את ההבדלים משיכה מינית מתוך אהבה מתוך בחירה מתוך שלמות נטיות אובדניות נטיות הפוכות נטייה מינית נטייה מינית משתנה סגנונות של טיפול סיפוק מיני סקס עוררות מינית פעילויות מיניות פעילות מינית קשר מיני קשרים מיניים רגש מיני רגשות מיניים רוחני רוחניות רוחניים רוצה להתאבד רצון להתאבד רצון למין רצון לסקס שאלון זהות מינית שונא את עצמי שונאת את עצמי שיטה שיטת eip שיטת הטיפול של אליעד כהן שיטת טיפול שינאה שינוי שינוי הזהות המינית שינוי העדפה מינית שינוי זהות מגדרית שינוי זהות מינית שינוי נטייה מינית שינויים שלמות שנאה שנאה עצמית שנאה עצמית בגלל טיפול תשוקה מינית
צמחונות, אכילת בשר, לצמצם את הסבל, למה יש סבל? לא לגרום לסבל מיותר, בודהיזם, הסבל בעולם, הצמחונות של אלוהים, למה יש רע בעולם? עולם בלי סבל, לא ליצור סבל, לחסוך סבל
... אכילת בשר, לצמצם את הסבל, למה יש סבל? לא לגרום לסבל מיותר, בודהיזם, הסבל בעולם, הצמחונות של ... לשאלת הצורך וההיגיון מאחורי אכילת בשר ומסביר את עקרונותיו בנוגע למהות הסבל וכיצד ניתן לצמצמו. בהתחלה, הוא מדבר על הטענה המרכזית של הצמחונות - כלומר, לא לגרום סבל לחיות אם לא חייבים בכך. הוא מתאר את עקרון ... דוגמת התמנון, אשר נשקל לפני שנשחט, מביאה את הנושא של האם באמת חובה להרוג את התמנון לפני שגודלו ושוקל את המענה הרצוי לו. המרצה מציין כי כל אדם שמסכים עם גישות אלו מתמודד עם דילמות מוסריות הנוגעות ליצירת סבל, ...
לקוח מבריז, לקוח שמבטל פגישה ברגע האחרון, לקוח שמבריז מפגישה, לקוח שלא מגיע לפגישה, לקוח שדופק ברז, לקוח שרוצה לבטל עסקה, לקוח שחוזר בו מעסקה, ביטול פגישה על ידי לקוח, ביטול עסקה על ידי לקוח, לסגור עסקה, לא לגרום ללקוח להרגיש רע, לא לעשות ייסורי מצפון ללקוח, לא לגרום ללקוח להרגיש רגשות אשמה, לא לגרום ללקוח להרגיש ייסורי מצפון, קנס כספי על ביטול עסקה, דמי ביטול עסקה, לקוח מבטל עסקה, לקוח מבטל פגישה, לקוח מבטל ברגע האחרון, ביטול ברגע האחרון של לקוח
... מפגישה, לקוח שלא מגיע לפגישה, לקוח שדופק ברז, לקוח שרוצה לבטל עסקה, לקוח שחוזר בו מעסקה, ביטול פגישה על ידי לקוח, ביטול עסקה על ידי לקוח, לסגור עסקה, לא לגרום ללקוח להרגיש רע, לא לעשות ייסורי מצפון ללקוח, לא לגרום ללקוח להרגיש רגשות אשמה, לא לגרום ללקוח להרגיש ייסורי מצפון, קנס כספי על ביטול עסקה, דמי ביטול עסקה, לקוח מבטל עסקה, לקוח מבטל פגישה, לקוח מבטל ברגע האחרון, ביטול ברגע האחרון של לקוח ... מה התגובה האידיאלית שלך לאירוע כזה באופן כללי. בלי להניח שאתה אמור לרצות שהלקוח יגיע לפגישה בכל מקרה. אז לגבי הפירוש של מה לעשות אם לקוח מבטל לך פגישה, איך לגרום לו להגיע לפגישה בכל דרך אפשרית? לזה יש הרבה יועצים שונים ומשונים, שמביאים עצות שונות. שבמהות שלהן, תגרום ללקוח להרגיש מאוד רע מכך שהוא מבטל לך את הפגישה ותגרום לו לאיזו תקווה גדולה אם הוא יגיע לפגישה ותנסה למכור לו את הפגישה בכל מחיר וכולי. ואני לא אכנס כאן כרגע, איך לטרלל לקוחות ואיך לגרום ללקוח דהיינו, לבן אדם, לעשות משהו נגד רצונו בכפייה. ולכן אני כן אתייחס לעניין בדרך, של מהי התגובה האופטימאלית שאתה אמור להגיב כאשר מישהו מבטל לך פגישה וכיוב. אז נניח ... היית רוצה שהמוכר יתייחס אליך כמו לחבר ושהוא לא יעשה לך ייסורי מצפון ושהוא יגרום לך להרגיש בנוח עם זה שזה לגיטימי לגמרי שאתה חוזר בך ושהוא לא יעשה לך רגשות אשמה וכיוב. ולמה? כי ככה מתייחסים לחבר בצורה מכובדת. במילים אחרות, אם לקוח מבטל לך פגישה, אתה אמור להתייחס לזה כמו לקוח שרצה לרכוש מוצר וחזר בו. האם הגיוני לך לכעוס על הלקוח? ... שלו שהוא לא חייב להצדיק אותן בפניך. תתייחס בכבוד לאדם השני, כמו שהיית רוצה שהוא יתייחס אליך. אל תכפה את עצמך על הלקוח, אל תגרום למישהו לרכוש כי הוא מרגיש רגשות אשמה ורע מולך. וכמו שאמרתי, באידיאל, תבנה עסק חזק, שיהיו לך המון לקוחות והמון משאבים וכולי, ככה שלא יזיז לך שהלקוח ביטל את הפגישה. וככה תוכל לתת יחס מכובד ללקוח וככה תוכל ... חיובי עם הלקוח, ולהיות עם הלקוח כמה שיותר בהסכמה וכמה שפחות בחוסר הסכמה. ואם תיצור קונפליקט עם הלקוח כאשר הוא לא מגיע לפגישת מכירה, ואם תגרום לו להרגיש רגשות אשמה וכיוב, זה כמובן מגדיל את הסיכוי שהוא לא ירצה לסגור איתך עסקה בפגישה. אבל אם תתייחס ללקוח כאל חבר, זה מגדיל את הסיכוי לכך שהוא יסגור אתך עסקה כאשר הוא כן יגיע בהמשך לפגישת ...
טיפול רגשי, טיפול קוגניטיבי, יעוץ רגשי, שיטות טיפול, דרכי טיפול, גישות טיפוליות, יעוץ שכלי, טיפול שכלי, שכל או רגש, איזה טיפול הכי טוב? איזה טיפול מתאים לי? ריברסינג, מדיטציה, ויפאסנה
טיפול רגשי, טיפול קוגניטיבי, יעוץ רגשי, שיטות טיפול, דרכי טיפול, גישות טיפוליות, יעוץ שכלי, טיפול שכלי, שכל או רגש, איזה טיפול הכי טוב? איזה טיפול מתאים לי? ריברסינג, מדיטציה, ויפאסנה
טיפול רגשי, טיפול קוגניטיבי, יעוץ רגשי, שיטות טיפול, דרכי טיפול, גישות טיפוליות, יעוץ שכלי, טיפול שכלי, שכל או רגש, איזה טיפול הכי טוב? איזה טיפול מתאים לי? ריברסינג, מדיטציה, ויפאסנה האם טיפול רגשי עדיף על טיפול שכלי? כאשר מתמודדים עם בעיות רגשיות כמו בדידות, עצב, או תחושות שליליות, אנשים רבים שואלים איזה סוג טיפול יוכל לעזור להם בצורה הטובה ביותר. אליעד כהן מסביר כי קיימות שתי גישות מרכזיות לטיפול: טיפול רגשי וטיפול שכלי (קוגניטיבי), ולכל אחת יתרונות וחסרונות משלה. ההחלטה איזה טיפול מתאים תלויה בעיקר באופי הבעיה ובמטרת המטופל. מהי המשמעות של טיפול טכני והאם הוא יעיל? לעיתים, אנשים מתייחסים לפתרון שכלי או טכני כמשהו קר, טכני מדי, שאינו נותן מענה מספק לצד ... נותן דוגמה לכך שאדם הסובל מבדידות יכול לקבל חיבוק או לשמוע מנטרה מעודדת, וייתכן שירגיש טוב יותר זמנית. אך אם הבעיה האמיתית, שהיא מחשבה בסיסית הגורמת לבדידות, לא תטופל ולא תשונה בשורשה, הבעיה תחזור בהמשך. כיצד עובד טיפול שכלי בבעיה רגשית? לפי אליעד, הבעיות הרגשיות בסופו של דבר נובעות ממחשבות לא מודעות. גם אם אדם עובר תהליך ... או פעילות חברתית, גם אם ברור להם שזה אינו פתרון מוחלט. אנשים רבים יעדיפו פתרון שגורם להם להרגיש טוב מידית, גם אם הוא לא פותר את הבעיה באופן יסודי. מה היתרון של טיפול שכלי לפי אליעד? אליעד טוען כי היתרון המרכזי של טיפול שכלי הוא שהוא מתמודד עם מקור הבעיה, שהיא תמיד תפיסה או מחשבה. לדבריו, כדי לפתור בעיה באופן מוחלט, חובה ... עם החשיבה ולשנות אותה. כל שיטה אחרת, אפילו אם היא מציגה את עצמה כרוחנית או רגשית, עובדת בסופו של דבר רק משום שהיא משפיעה על אופן החשיבה של האדם. כיצד אפשר לשלב טיפול רגשי ושכלי בצורה יעילה? אליעד מציע שאפשר לשלב טיפול רגשי ושכלי כדי להקל על המטופל. לדוגמה, לתת למטופל קודם תחושה טובה באמצעות שיטות רגשיות כדי שיהיה לו קל יותר לקבל את הגישה השכלית בהמשך. הוא משווה זאת לילד שמתקשה לאכול תרופה וצריך לעטוף אותה בממתק או באוכל טעים כדי לקבל אותה. באותו אופן, אפשר לעטוף את הפתרון השכלי בשיטות רגשיות נעימות כדי שהמטופל יצליח להתמודד עם החשיבה הנדרשת. כיצד בוחרים טיפול מתאים לאדם מסוים? אליעד מבהיר שאין טיפול אחד שמתאים לכולם, וכל אדם זקוק למשהו אחר בהתאם ליכולתו להבין ולקבל. למשל, יש אנשים שצריכים תהליך עדין ורגשי ... ההיבט השכלי של הבעיה, בעוד שאחרים זקוקים ישירות לתהליך שכלי חד וברור. החוכמה היא להתאים את הדרך לאדם ולא את האדם לדרך. למה חשוב להבין מה האדם באמת רוצה כשהוא מבקש טיפול? לפי אליעד, אנשים לעיתים מבקשים משהו מסוים, אך בפועל רוצים דבר אחר. תפקיד המטפל הוא לזהות את הרצון האמיתי של המטופל ולא בהכרח לתת לו מיד את מה שהוא ביקש. המטפל יכול לתת ל
נוסחא לטיפול ברע, איך לטפל בתחושה רעה? איך לטפל בזיכרון רע? איך להרגיש טוב? איך לטפל בחרדה? שיטות לטיפול בתחושה רעה, שיטות לטיפול במחשבה רעה, גישות טיפוליות, טיפול עצמי, לעזור לעצמך
נוסחא לטיפול ברע, איך לטפל בתחושה רעה? איך לטפל בזיכרון רע? איך להרגיש טוב? איך לטפל בחרדה? שיטות לטיפול בתחושה רעה, שיטות לטיפול במחשבה רעה, גישות טיפוליות, טיפול עצמי, לעזור לעצמך
... לטיפול ברע, איך לטפל בתחושה רעה? איך לטפל בזיכרון רע? איך להרגיש טוב? איך לטפל בחרדה? שיטות לטיפול בתחושה רעה, שיטות לטיפול במחשבה רעה, גישות טיפוליות, טיפול עצמי, לעזור לעצמך איך לטפל בתחושה רעה? ההרצאה עוסקת בניתוח ... שיקרה בעתיד ומה שקורה בהווה. כל אחת מהן קשורה למחשבה שונה, והשפעתה יכולה להשתנות לפי איך שבן אדם תופס את המצב. ... בין הרצון של האדם לבין מה שהוא חושב שקורה. מה עושים כדי להתמודד עם רע? טיפול ברצון או במציאות? לפי ... פגמים במצב, אלא רק שיפוט אישי שמתווסף לאירוע עצמו. כלומר, לעיתים המפתח לטיפול ברע הוא שינוי המחשבה והתפיסה של מה שקורה. איך לזהות את תחושת הרע ולפתור אותה? השלב הראשון בטיפול בבעיה הוא לזהות מה בדיוק ... כפי שאנחנו זוכרים, ומה המשמעות האישית שאנחנו נותנים לאירועים הללו. כיצד לטפל בזיכרונות רעים? במקרה של זיכרון ... השיטות שנמסרו בהרצאה? אליעד מציין כי קיימות שתי אפשרויות עיקריות לטיפול ברע: טיפול ברצון ובמציאות. עבור ... מספרים על מצב רע הוא לא מדויק, והוא יכול להחמיר את הרגשה שלנו. שיטות טיפול בתחושה רעה כיצד לטפל בחרדה? זיכרונות רעים וטיפול עצמי איך להרגיש טוב? האם המציאות באמת מה שקרה? טיפול ברצון ובמציאות ...
שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
... לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון , סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? מהן שתי המחשבות המרכזיות שיוצרות חרדה? כל חרדה שאדם חווה בנויה על שתי ... זה יקרה. איך אפשר להתמודד עם חרדה דרך המושגים סיכוי וסיכון? אליעד כהן מסביר כי טיפול בחרדה נעשה על ידי בחינה של שני היבטים מרכזיים: הטיפול בסיכוי: האדם בודק מה הסיכוי האמיתי שהאירוע שממנו הוא מפחד יתרחש. לדוגמה, ... לביתו יכול לבדוק מה באמת הסיכוי לכך שיקרה פריצה, וייתכן שיגלה שהסיכוי נמוך מאוד. הטיפול בסיכון: האדם מתמודד עם השאלה מה המשמעות האמיתית של הסיכון, כלומר, עד כמה ... אותו מהעבודה יבחן האם פיטורים באמת כל כך גרועים כפי שהוא מדמיין. מה המשמעות של לטפל בסיכוי בלבד ומהם יתרונותיו וחסרונותיו? כאשר מטפלים רק בסיכוי, היתרון הוא שקל יותר לשכנע את האדם שאין סיבה לדאגה כי הסיכוי לאירוע ... אבל עדיין נותרת האפשרות, גם אם קטנה, שהוא יישאר מוטרד מהמחשבה הזאת. מה המשמעות של לטפל בסיכון בלבד ומה היתרונות והחסרונות של גישה זו? בטיפול בסיכון בלבד, האדם מתמודד עם המחשבה שגם אם האירוע השלילי יתרחש, זה לא כל כך ... בעצמו לאותו אירוע שלילי, למשל לזלזל בעבודתו עד שיפוטר באמת. מהי הגישה האופטימלית לטיפול בחרדה על פי אליעד כהן? אליעד ממליץ לשלב בין שתי הגישות, כלומר, לטפל גם בסיכוי וגם בסיכון. מצד אחד, לבחון את הסיכוי להתרחשות האירוע השלילי, ומצד שני ... זו יוצרת איזון ומאפשרת להתמודד עם החרדה בצורה מלאה. מהי החשיבות של בחינת האמת בטיפול בחרדה? אליעד מדגיש כי הדרך הטובה ביותר להתמודד עם חרדה היא תמיד לחפש את ... בטעות שהפחד הוא הכוח שמניע אותם לפעול, אך בפועל ניתן לפעול מתוך רצון חיובי או מתוך בחירה חופשית ללא כל פחד. פחד, לדבריו, אינו חייב להיות המניע לפעולה. להפך, כשאין פחד בכלל, הפעולות נעשות מתוך בחירה מודעת, והאדם חופשי באמת לבחור מה לעשות או לא לעשות, ולא מתוך לחץ או דאגה. איך מטפלים בחרדה? מה ההבדל בין סיכוי לסיכון? מהן השיטות להתמודדות עם פחד? כיצד להפסיק לפחד לגמרי? מהי הדרך הטובה ביותר לטפל בחרדות? כיצד לבחון פחדים לעומק? מהו שורש הפחד? ...
גישות טיפוליות, איך לשנות התנהגות? הפרעת התנהגות, שינוי התנהגותי, קלפטומניה, הפרעת אישיות, בעיות נפשיות, יעוץ למאמנים, יעוץ לפסיכולוגים, יעוץ לפסיכיאטרים, איך לטפל באנשים? שיטות לטיפול
גישות טיפוליות, איך לשנות התנהגות? הפרעת התנהגות, שינוי התנהגותי, קלפטומניה, הפרעת אישיות, בעיות נפשיות, יעוץ למאמנים, יעוץ לפסיכולוגים, יעוץ לפסיכיאטרים, איך לטפל באנשים? שיטות לטיפול
גישות טיפוליות, איך לשנות התנהגות? הפרעת התנהגות, שינוי ... יעוץ לפסיכיאטרים, איך לטפל באנשים? שיטות לטיפול מהי הדרך היעילה ביותר לשינוי התנהגותי וטיפול בבעיות נפשיות? אליעד כהן מסביר בצורה מקיפה ויסודית על גישות טיפוליות, וכיצד ניתן לשנות התנהגות בעייתית ולטפל בהפרעות נפשיות שונות. הוא פותח את הנושא דרך דוגמה של אדם עם ... הוא שואל מה יותר קל לטיפול - הבעיה החיצונית או הבעיה הפנימית? ומבהיר שבאופן כללי קל יותר לטפל בהתנהגות החיצונית מאשר בשורש הפנימי שלה, וזאת מהסיבות ... של האדם, ולכן הטיפול בה מורכב וממושך יותר. אליעד נותן דוגמה נוספת, בה אדם ... תרנגול), קל יותר לעזור לו להשתנות ולחזור לנורמליות או להתנהגות הגיונית. איך לתפקד מתוך ... מהן. מה יעיל יותר - טיפול בשורש הבעיה או בתסמין החיצוני? לסיכום, אליעד מדגיש ... להביא תוצאות מהירות, עדיף לטפל בתסמינים ובהתנהגות החיצונית, אבל אם המטרה היא לפתור את כל בעיות החיים מהשורש, יש לטפל דווקא בשורש העמוק. הוא מציין את דברי רבי נחמן שאמר כי ... התנהגות? מה זה קלפטומניה? טיפול בבעיות נפשיות האם יש התנהגות בלי סיבה? גישות טיפוליות להפרעות אישיות למה אנשים מתנהגים בצורה לא ...
גישות טיפוליות, בחירה חופשית בתהליך טיפולי, טיפול עם בחירה חופשית, טיפול בלי בחירה חופשית, איך לטפל באנשים? ללמוד לטפל באנשים, ללמוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, אימון למטפלים, יעוץ למטפלים
גישות טיפוליות, בחירה חופשית בתהליך טיפולי, טיפול עם בחירה חופשית, טיפול בלי בחירה חופשית, איך לטפל באנשים? ללמוד לטפל באנשים, ללמוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, אימון למטפלים, יעוץ למטפלים
גישות טיפוליות, בחירה חופשית בתהליך טיפולי, טיפול עם בחירה חופשית, טיפול בלי בחירה חופשית, איך לטפל באנשים? ללמוד לטפל באנשים, ללמוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, אימון למטפלים, יעוץ למטפלים מה המשמעות של בחירה חופשית בטיפול? איך זה משפיע על הדרך בה אנו מטפלים באנשים? בהרצאה זו, אליעד כהן מתאר את ההשפעה של גישות טיפוליות שונות, ובעיקר את ההשפעה של הבחירה החופשית בתהליך טיפולי. הוא מציין כי אחת השאלות המרכזיות שעולות כשמישהו פונה לטיפול היא האם להגיד לו שיש לו בחירה חופשית או לא. בהנחה שברצוננו להניע את המטופל לפעולה, בדרך כלל עדיף להניח שיש לו בחירה חופשית. זאת משום שכשאדם מאמין שהוא יכול לבחור ולהשפיע על חייו, זה מסייע לו להרגיש שיש לו שליטה ויכולת לשנות את מצבו. כאשר אדם מגיע לטיפול עם רצון לשנות משהו בחייו, כמו להפסיק לעשן או להצליח בתחום מסוים, חשוב לגרום לו להרגיש שיש לו את האפשרות לבחור לפעול ולעשות את השינויים הללו. אם נגיד ... לו להרגיש שאין לו שליטה על מצבו. האם ישנם מקרים שבהם נכון לומר למטופל שאין לו בחירה חופשית? כמו כן, יש מקרים שבהם יכול להיות נכון להציג למטופל את הרעיון שאין לו בחירה חופשית, אם הוא לא מסוגל לשנות את מצבו, או אם הוא חווה תחושת חוסר אונים מוחלטת. לדוגמה, אם אדם נמצא בעצב עמוק בגלל אובדן של ילד, לא בהכרח נרצה להדגיש לו את הבחירה החופשית שלו, מכיוון שהוא עשוי להרגיש שהמציאות נוגעת לו בכוח עליון ואין שום דרך לשנות את מצב הרגש שהוא נמצא בו. בהרצאה מוסבר כי גם במקרים קשים, כמו התמודדות עם רגשות אשמה או תחושות של כישלון, יש להימנע מלהגיד לאדם שאין לו בחירה חופשית, כי למעשה כל אדם בוחר כיצד להרגיש בנוגע לעברו. לדוגמה, אדם שמאשים את עצמו בכישלון כלשהו, יוכל לבחור לראות את כישלונו באור חיובי יותר, או להפסיק להאשים את עצמו. בסופו של דבר, האדם עשוי להבין שהרגשות הללו הם תוצאה של הבחירות שהוא עשה בעבר. מה עושים כאשר מטופל מאשים את עצמו? הסבר נוסף שניתן בהרצאה הוא כיצד ניתן להשתמש בהבנת הבחירה החופשית כדי לעזור למטופל להתגבר על רגשות אשמה. לדוגמה, אדם שנכשל במבחן מסוים יכול להאמין שהוא לא מצליח כי הוא עשה טעות מסוימת, אבל אחרי תהליך של שיחה והסברים, הוא עשוי להבין שהוא יכול לבחור איך ... התחושות הללו, הוא יוכל להתקדם ולהצליח בעתיד. מהי הדרך בה ניתן להציג למטופל שאין לו בחירה חופשית? כפי שמתאר אליעד כהן, הדרך בה ניתן להציג למטופל שאין לו בחירה חופשית יכולה להיות דרך שאלות שמובילות אותו להרהר על סיבות ומניעים. לדוגמה, אם מטופל מרגיש שאין לו שליטה על מצבו, אפשר לשאול אותו מדוע הוא חושב כך, ולבדוק את התשובות שהוא נותן. כל שאלה כזו עשויה לחשוף את הבחירות שהוא עשה בעבר, ויתאפשר ... בחירה חופשית. חשוב לדעת מתי להשתמש בשיח על בחירה חופשית כדי להניע את המטופל לפעולה, ומתי ניתן להימנע משימוש בבחירה חופשית כדי לא להכביד על האדם במצבים קשים. גישה כזו, המתאימה את השיח עם המטופל לפי הצרכים הרגשיים והמנטליים של כל אחד, יכולה להיות מועילה יותר מהצגת רעיונות חד משמעיים וגורפת. גישות טיפוליות בחירה חופשית בתהליך טיפולי הפסיכולוגיה של הבחירה כיצד
גישות לטיפול בהפרעה נפשית, איך התחילה ההפרעה הנפשית? הכל בגלל ההורים, לגלות את שורש הבעיה, טיפול פסיכולוגי, טיפול קוגניטיבי, טיפול נפשי, טיפול פסיכותרפי, גישות טיפוליות, שיטות טיפוליות, הילד הפנימי
גישות לטיפול בהפרעה נפשית, איך התחילה ההפרעה הנפשית? הכל בגלל ההורים, לגלות את שורש הבעיה, טיפול פסיכולוגי, טיפול קוגניטיבי, טיפול נפשי, טיפול פסיכותרפי, גישות טיפוליות, שיטות טיפוליות, הילד הפנימי
גישות לטיפול בהפרעה נפשית, איך התחילה ההפרעה הנפשית? הכל בגלל ההורים, לגלות את שורש הבעיה, טיפול פסיכולוגי, טיפול קוגניטיבי, טיפול נפשי, טיפול פסיכותרפי, גישות טיפוליות, שיטות טיפוליות , הילד הפנימי האם חשוב לברר מתי ואיך התחילה ההפרעה הנפשית? בהרצאה שלו, אליעד כהן מתייחס לשאלה הנפוצה לגבי הטיפול בהפרעות נפשיות: האם חשוב לדעת מתי ואיך התחילה ... הנוכחיים השתנו. מה הבעיה בגישה שמאשימה את ההורים או הילדות? אליעד מתייחס גם לגישה הטיפולית שמנסה למצוא את האשמה בילדות, בהורים או באירועים ... מצבים אלה, אליעד מדגיש שבדרך כלל הגילוי של מתי התחיל הפחד לא יוביל לפתרון. למה חשוב יותר לטפל במחשבות ההווה מאשר בעבר? אליעד מסביר שמה שחשוב יותר הוא לטפל בהנחות היסוד של האדם לגבי מה שעלול לקרות בהווה ... ישירות עם התפיסה הזאת ולברר את האמת לגבי הסיכויים שאותו אירוע מאיים יתרחש באמת. האם טיפול בגישות מן העבר הוא חסר תועלת? לסיכום, אליעד כהן מדגיש שהטיפול במקורות העבר של ההפרעות הנפשיות הוא לא תמיד ... הנוכחית והעתידית, האדם יכול להשתחרר באמת מהפחדים ומההפרעות הנפשיות שמגבילות אותו. איך לטפל בפחד לא מוסבר? טיפול פסיכולוגי במקור הבעיה? האם הפחד שלי מוצדק? למה אני עדיין מפחד? גישות פסיכותרפיות להפרעות נפשיות האם הכל באמת בגלל ההורים? ...
יעוץ למטפלים, טיפים למאמנים, איך לדעת מה מציק למישהו? איך לדעת ממה מישהו מפחד? איך לגלות את סיבת הפחד? טיפול ישיר, טיפול עקיף, אימון למטפלים, אימון למאמנים, גישות טיפוליות, הדרכת מטפלים, הדרכת מאמנים
יעוץ למטפלים, טיפים למאמנים, איך לדעת מה מציק למישהו? איך לדעת ממה מישהו מפחד? איך לגלות את סיבת הפחד? טיפול ישיר, טיפול עקיף, אימון למטפלים, אימון למאמנים, גישות טיפוליות, הדרכת מטפלים, הדרכת מאמנים
... למטפלים, טיפים למאמנים, איך לדעת מה מציק למישהו? איך לדעת ממה מישהו מפחד? איך לגלות את סיבת הפחד? טיפול ישיר, טיפול עקיף, אימון למטפלים, אימון למאמנים, גישות טיפוליות, הדרכת מטפלים, הדרכת מאמנים איך לטפל באדם שאינו משתף פעולה בטיפול? כאשר מגיע אדם לטיפול או לאימון אישי ואינו משתף פעולה, כלומר, הוא אינו מבטא את רצונותיו, צרכיו או אפילו את הבעיות שמהן הוא סובל, הטיפול הופך למורכב יותר. לעיתים קרובות האדם עשוי לומר דברים כמו הכל בסדר או אין לי שום בעיה, למרות שמטפל מנוסה יבחין בכך שמשהו מפריע לו. במצבים כאלה, הגישה הסטנדרטית של טיפול ישיר שבה שואלים את האדם באופן ברור מה מפריע לך? או ... בסדר, הוא מנסה להגן על עצמו מרגשות קשים. למעשה, מבחינתו של האדם, להודות בבעיה משמעותו להיכנס למערבולת של רגשות לא נעימים והוא יעשה הכל כדי להימנע מכך. מה ההבדל בין טיפול ישיר לטיפול עקיף? ישנן שתי דרכים עיקריות להתמודד עם אדם שלא מודה בבעיה: טיפול ישיר - שבו המטפל שואל שאלות ישירות כמו מה אתה רוצה? או מה חסר לך?. זוהי גישה פשוטה וישירה, אך במקרים רבים היא תגרום לאדם להיסגר יותר, להתנגד, ולהגביר את ההדחקה שלו. טיפול עקיף - זוהי גישה שונה, שבה לא מתמודדים ישירות עם ... את החשיבה ההגיונית והביקורתית שלו בתחומים אחרים של החיים. כך הוא יוכל, באופן טבעי, להתמודד טוב יותר עם הבעיה שלו מבלי שיצטרך להודות באופן ישיר שהיא קיימת. איך לבצע טיפול עקיף בפועל? טיפול עקיף פירושו לדבר עם האדם על נושאים שאינם קשורים ... רגשית? איך לחשוב בצורה יותר בהירה? שיטות לשיפור החשיבה הביקורתית איך לעזור למישהו שלא רוצה עזרה? איך לדעת מה באמת מפריע לאדם? איך להתמודד עם אדם שלא משתף פעולה בטיפול? כאשר אדם מגיע לטיפול אך אינו מוכן לבטא את רצונותיו או בעיותיו, יש צורך ... מפחיד אותו. אם יכיר בכך שמשהו לא טוב, הוא עלול להיכנס למערבולת רגשית שתגרום לו כאב. לכן, הוא נמנע לחלוטין מהדיון בנושא. כיצד אפשר לגשת לאדם שאינו מודה בבעיה? יש שתי גישות עיקריות לטיפול: גישה ישירה - לשאול אותו שאלות ישירות כמו מה היית ... איך לחשוב בצורה יותר בהירה? שיטות לשיפור החשיבה הביקורתית איך לעזור למישהו שלא רוצה עזרה? עכשיו בא נניח שיש מישהו שרע לו או שהוא חושב שרע לו והוא עכשיו בא נגיד לטיפול ואומרים לו אוקי מה אתה רוצה מה אתה רוצה שיקרה מה אתה ... בא נניח שאנחנו יודעים מה הבעיה ועכשיו אתה פוגש אותו פעם שנייה שלישית אבל כדי לנהל דו שיח הוא צריך להגיד שלום אני רוצה עכשיו להבין את זה לעשות את זה לשנות את זה לטפל בזה אבל הוא לא אומר אמר הכל בסדר אצלי. עכשיו מה האמת ... הוא לא רוצה להיכנס לעבר אין לו עניין להיכנס לעבר. ש: כל דבר טוב משהו למצוא אצלו איזה משהו חיובי ללכת לכיוון הטוב. אליעד: טוב בא נתקדם בפתרון תקשיבו יש שתי שיטות טיפול יש טיפול ישיר וטיפול עקיף עד כאן הבנו. ש: אני התכוונתי טיפול עקיף אפשר להגיד. אליעד: השאלה היא מה הוא הטיפול העקיף. ש: נגיד סתם מעניין אותו הווילונות יש לו ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על 2 גישות טיפוליות, מהי שיטת EIP? טיפול מתוך שלמות, מצא את ההבדלים, השיטה של אליעד כהן, שיטת הטיפול של אליעד כהן, 2 גישות של מורים רוחניים, טיפולים לשינוי הזהות המינית, התאבדות של מטופל, איך לא לגרום למטופל להתאבד? איך לגרום למטופל לא להתאבד? סגנונות של טיפול, גישות של מנטורים לחיים, טיפול מתוך חסרון, איך לאהוב את עצמך? שנאה עצמית בגלל טיפול, להשתנות מתוך אהבה, לעשות שינוי מתוך אהבה, להשתנות מתוך בחירה, להשתנות מתוך שלמות, טעויות של מורים רוחניים
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: שינוי הזהות המינית, איך להתמודד עם גירושין? איך לשתול מחשבות? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לחנך ילדים? איך לעשות יותר כסף? איך לקבל החלטות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להצליח בראיון עבודה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך? איך להעריך את עצמך ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: שינוי הזהות המינית, איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? דיכאון? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם אכזבות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להנות בחיים? איך נוצר העולם? למה יש רע וסבל בעולם? מה המשמעות של החיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש אמת מוחלטת? האם הכל אפשרי? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה לא להתאבד? בשביל מה לחיות? האם באמת הכל לטובה? איך נוצר העולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש משמעות לחיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש בחירה חופשית? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם אפשר לדעת הכל? האם המציאות היא טובה או רעה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות מאושר? האם לדומם יש תודעה? מי ברא את אלוהים? למה העולם קיים? האם יש או אין אלוהים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי בתל אביב, מטפל קוגניטיבי התנהגותי, מאמן אישי ועסקי בתחום שינוי הזהות המינית - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.4690 שניות - עכשיו 18_07_2025 השעה 00:36:15 - wesi1