אוכל לעובדים, איזה אוכל לקנות לעובדים? התייעלות ארגונית, שיפור תפוקת העובדים, לגרום לעובדים לעבוד יותר טוב, איך לשפר את ביצועי העובדים? אוכל במקום העבודה, ארוחות לעובדים, התייעלות ארגונית, איך לתת מרץ לעובדים? ניהול עובדים... אשר פוגעות משמעותית בתפוקת העבודה. התוצאה הישירה של תנודות אלה היא שהעובדים הופכים להיות עייפים, חסרי מיקוד, ומתקשים להתרכז לאורך זמן. בנוסף לכך, הם עסוקים יותר במחשבה על אוכל, בהפסקות תכופות לאכילה ובחוסר יציבות של רמות האנרגיה, דבר שמשפיע ישירות ... לשמירת ערנות וריכוז. מאכלים עתירי חלבון - כמו ביצים, קטניות, עוף, יוגורט טבעי ודגים, אשר תורמים לתחושת שובע יציבה לאורך זמן. שומנים בריאים - כגון אבוקדו, אגוזים, שקדים, שמן זית וטחינה, המסייעים לאיזון האנרגיה לאורך זמן. דגנים מלאים - כמו לחמים מלאים, אורז מלא או קינואה, אשר שומרים על רמות סוכר יציבות לאורך שעות ארוכות ... העובדים - עובדים ערניים ובריאים יותר הם עובדים שמפיקים תפוקה גבוהה יותר, עושים פחות טעויות, ובעלי מוטיבציה גבוהה יותר לאורך זמן. כיצד ניתן ליישם תזונה נכונה בעבודה בצורה חכמה? לסיכום, אין הכוונה למנוע לחלוטין מאכלים מתוקים או משקאות אנרגיה, אך ... אפשר עדיין להציע מדי פעם פינוקים, אך הדגש המרכזי חייב להיות על מזונות שישמרו על רמות האנרגיה והריכוז שלהם לאורך זמן. ארגון שמבין את חשיבות התזונה הנכונה ומיישם זאת, ימצא במהרה שהעובדים שלו יעילים יותר, מרוכזים יותר, ובעלי תפוקה גבוהה ...