אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לקרוע את השריר ✔איך לא להיפצע באימון? איך למנוע פציעות? איך לעשות חימום? איך לא להעמיס על המפרקים? [סוגים של פציעות / סוגים של חימום] פציעות ספורט...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨איך לא להיפצע באימון? איך למנוע פציעות? איך לעשות חימום? איך לא להעמיס על המפרקים? [סוגים של פציעות / סוגים של חימום] פציעות ספורט / מניעת פציעות באימון
אז בעיקרון ישנם סוגים שונים של פציעות, שיכולות לקרות במהלך אימון, שרצוי להימנע מהן. במקביל, רצוי להתאמן נכון, כדי לחזק את הגוף, כדי למנוע את הפציעות שיקרו לך אם לא תתאמן. כי גוף שמתאמן נכון, עם שרירים יותר חזקים, יש לו פחות סיכוי להיפצע, ביחס למי שלא מתאמן בכלל.

אז גם בתוך הפציעות עצמן, יש סוגים שונים של פציעות. יש פציעות שיגרמו לך לנכות לכל החיים. יש פציעות שעשויות להרוג אותך. יש פציעות שיגרמו לך לדלקת שתעבור וכולי.

אז הפציעה הראשונה שרצוי להימנע ממנה, היא שלא יפול עליך ולא יעוף עליך משקל כלשהו, בין מעצמך ובין ממתאמן אחר. כגון לדוגמה תרגיל של לחיצת חזה / bench press, שאם למזלך הרע יפול עליך המשקל, כי לא החזקת אותו נכון, זה גם עלול להרוג אותך. ובכלל, לא נעים שיפול עליך המשקל, אז רצוי לשים לב להיבטים הבטיחותיים, דהיינו, לדוגמה, שמירת מרחק מאיפה שצריך, לשים סוגרי בטיחות, להחזיק את המשקל בצורה נכונה שלא יעוף לך מהיד, להשתמש במכשירים בצורה נכונה ועוד.

פציעה נוספת אפשרית די נפוצה, היא פגיעה באחד מהמפרקים של הגוף. כאשר בין הנפוצות ביותר, מדובר כמובן על עמוד השדרה.

ואסביר כאן את מהות העניין. הרעיון הוא, שכאשר אתה מזיז משקל ממקום למקום, אתה רוצה, שמי שיזיז את המשקל הזה ממקום למקום, יהיו השרירים שלך ולא המפרקים והעצמות והחוליות של הגוף שלך. האימון נועד עבור חיזוק השרירים ולא עבור שבירת העצמות שלך.

מה שאומר שכעיקרון, בהתחלה כשאתה מתאמן, עליך לדעת להרגיש את השריר שלך עובד (ראה: איך להרגיש את השריר). ועליך לדעת לזהות ולהבדיל, בין כאב של השריר ומאמץ של השריר, לבין כאב ומאמץ של חוליות או מפרקים, שאותם אתה לא רוצה להרגיש. ואיך להרגיש את השריר? על כך הסברתי במקום אחר.

לדוגמה, נניח שאתה מושך משקל כלשהו, מלמטה למעלה (לדוגמה דד ליפט). התרגיל הזה, האם הוא מסוכן לגב או לא? תשובה: תלוי ב - האם העומס נופל על השרירים של הגב, או גם / רק על החוליות של עמוד השדרה שלך. אם לדוגמה הגב שלך נמצא מכופף, אפילו ברמה שיש זווית של 90 מעלות, בין הבטן שלך, לבין הרגליים שלך, גם במקרה כזה, הגב שלך עצמו, יכול להישאר ישר לגמרי, ועמוד השדרה עצמו יכול להישאר ישר לגמרי וכל העומס יכול ללכת אל השרירים וטוב שכך.

אבל גם אם נראה לך שהגב שלך ישר, כגון לדוגמה שיש זווית של 180 מעלות במפרק האגן שלך, כי אתה כאילו עומד זקוף, במקרה כזה, אם לדוגמה בגב שלך עצמו, יש כיפוף כלשהו וזווית כלשהי, זה עצמו יכול לגרום לך לפגוע בחוליות של עמוד השדרה שלך.

בד"כ כדי למנוע פציעה בעמוד השדרה, בד"כ מומלץ לוודא שהשכמות שלך מכווצות לאחור ושהחזה שלך בחוץ. ככה מומלץ בד"כ. אא"כ מדובר על תרגיל שבו צריך להפעיל גם את השכמות עצמן במהלך התנועה, שאז רצוי וצריך לדעת להרגיש, עד היכן טווח התנועה הרצוי של השכמות, ומהיכן אתה כבר מעמיס על הגב בצורה מסוכנת.

בנוסף, יש גם פציעה אפשרית של המפרקים השונים של הגוף. ז"א, נניח שאתה מבצע תנועה מסוימת, נניח לדוגמה סקוואט עם משקל על הגב. ונניח שבין חזרה לחזרה אתה עומד זקוף לגמרי ובצורה ישרה לגמרי, כאשר המשקל יושב על הכתפיים / גב שלך. במקרה כזה לדוגמה, העומס של המשקל, יושב ולוחץ על המפרקים שלך. כי אין עומס על השרירים, אלא רק על המפרקים של הגוף.

או לדוגמה בתרגיל מתח, שבסוף התנועה אם אתה יורד למטה עד הסוף, אז כשאתה עם מפרקים נעולים, העומס יושב על המפרקים ולא על השרירים. בכל המקרים האלו ושכיו"ב, אתה בעצם מעמיס על המפרקים של הגוף.

האם זה טוב? האם זה רע? האם זה יהרוג אותך? האם זה יפצע אותך? תלוי, בכל מיני גורמים. לפעמים אולי אפילו טוב להעמיס על המפרק. אבל עליך להיות מודע לכך, שהעומס של התרגיל נופל על המפרק שלך ולא על השריר שלך.

איך למנוע את זה? תשובה: על ידי זה שאתה מוודא שאתה לא נועל את המפרקים, או שאתה כמעט נועל את המפרקים, או לוודא שהעומס כל הזמן מגיע מהשרירים ולא מהמפרקים. על ידי זה שאתה מרגיש את השריר שלך מכווץ, לאורך כל הסט של החזרות, של התנועה שאתה עושה (ע"ע איך להרגיש את השריר). [תנועה 1 מהתחלה לסוף = חזרה 1. X חזרות = סט 1] בקיצור, נסה להעמיס על השרירים ולא על המפרקים, כדי למנוע פציעות.

למה אנשים בכל זאת מעדיפים לפעמים להעמיס על המפרקים, גם כאשר אין בכך צורך? תשובה: חוסר ידיעה / רצון לתת לשריר לנוח בין חזרה לחזרה, על ידי העברת העומס של המשקל, מהשרירים, אל המפרקים (ע"ע נעילת מפרקים) / מחשבה שזה מגדיל את טווח התנועה של השריר / רצון מכוון, כן להעמיס על המפרק וכיו"ב.

כמו כן בעיקרון, עליך להשתדל שבכל מצב שהוא, לא להגיע למצב, שבמהלך התנועה עצמה, שהשרירים שלך ינוחו ולא יהיו מכווצים (ראה: שמירת מתח בשריר / לשמור על מתח בשריר). כי אז העומס ייפול על חלקים אחרים של הגוף, שאתה לא רוצה שהוא ייפול לשם.

ובנוסף, בכל מקרה תשתדל להימנע מלבלום את המשקל, באמצעות המפרקים שלך. אלא שרק השרירים שלך יגבילו את טווחי התנועה ולא המפרקים. וזאת על ידי כיווץ אקסצנטרי של השריר בצורה מבוקרת. כיווץ אקסצנטרי כמו שהסברתי קודם, פירושו, שהשריר מתכווץ ובולם את המשקל, תוך כדי שהוא משתחרר ומתארך.

לדוגמה, בתרגיל לחיצת חזה, כאשר אתה מוריד אליך את המשקל, אל "תפיל" אל המשקל, אלא תוריד אותו לאט, עד קצה טווח התנועה הרצוי. ותוודא שאתה לא "מפיל" את המשקל מהר מידי, ושהוא לא נבלם, על ידי המפרקים של הגוף. אלא שהתנועה של השריר, היא זו שהיא אחראית על הבלימה של המשקל לאורך כל הדרך.

או לדוגמה בתרגיל סקוואט, כאשר אתה יורד כלפי מטה, תוודא שהירידה נעשית בצורה מבוקרת ואיטית, ושהמשקל של הגוף לאורך כל התנועה למטה, יהיה על השרירים ולא על המפרקים. כי אם פשוט "תיפול" למטה, ככה תעמיס יותר על המפרקים של הגוף, לדוגמה הברכיים, וככה תיפצע יותר מהר.

ובקיצור, בכל פעם במהלך התנועה, כאשר אתה משחרר את השריר ונותן לו להתארך, תעשה את זה לאט. גם כי ככה התרגיל יהיה יותר קשה ותרוויח מזה יותר מאמץ (במידה ואתה רוצה את המאמץ). וגם כדי לא להיפצע, על ידי זה שככה תמנע מהמפרקים לבלום את המשקל, אלא השרירים הם אלו שמזיזים את המשקל ממקום למקום.

ואפילו כשאתה רץ / קופץ וכיו"ב, כשאתה נוחת על הרצפה, תשאל את עצמך, מי סופג ובולם את המכה? החוליות שלך?! או השרירים שלך?! תהיה מודע לכך, כדי למנוע כאבים ופציעות מיידיות או לאורך זמן.

בנוסף, ישנן גם פציעות נוספות, כגון לדוגמה של שריר שנקרע (קריעת שריר / לקרוע שריר). איך? כי מתחת אותו יותר מידי, עם יותר מידי משקל. איך נמנעים מזה?

1 - על ידי זה שמעלים את המשקל בהדרגה. בפרט אם מדובר על עבודה בקצוות של טווחי התנועה של השריר, היכן שהשריר? הכי קצר / ארוך, ששם צריכים להיות יותר זהירים, כפי שהסברתי במקום אחר.

2 - על ידי זה שעובדים בטווחי תנועה מלאים, כפי שהסברתי במקום אחר. כי אם עובדים בטווח תנועה חלקי, יכול להיות שפתאום השריר שלך יקרע, כאשר תעמיס עליו יותר מידי, בטווח תנועה שאתה לא רגיל להפעיל אותו.

3 - לבצע חימום תנועתי, לפני התרגיל והתנועה הספציפית.

בעיקרון יש כמה סוגי חימום לפני האימון:

יש חימום רגיל של הגוף, כדי לגרום לגוף להתעורר. האם זה כדאי? תשובה: כן.

יש גם חימום יתר, שאנשים עושים כ"כ הרבה זמן חימום וגומרים לעצמם את הכוח בחימום, עוד לפני שהאימון התחיל. האם זה טוב? תשובה: תלוי מה מטרת האימון שלך. אם אתה רוצה להשאיר כוח לאימון עצמו אח"כ, אל תגמור אותו, לדוגמה בחימום ארוך מידי של אירובי. תעשה מספיק חימום, כדי לא להיפצע. אבל לא יותר מידי, כדי שיהיה לך כוח להתאמן (אימון כוח), בהתאם למטרת האימון.

עוד נקודה לגבי חימום, נניח שאתה עושה הליכה, כחימום לאימון. שאל את עצמך, האם באמת אתה מפעיל ומחמם את כל המפרקים שאתה הולך להפעיל באימון? או שאתה אומנם עושה הליכה / ריצה לצורך חימום, אבל יש מפרקים בגוף שלך, שלא מתחממים, למרות שאתה עוד מעט הולך להפעיל אותם באימון הכוח עצמו.

ויש גם חימום תנועתי ומתיחות שעושים לפני תנועה מסוימת. ז"א אם אתה הולך לבצע תנועה מסוימת, ובתנועה הזאת אמורים לעבוד מפרקים מסוימים, אתה תרצה שהמפרקים האלו יזוזו בצורה גמישה ונוחה, ושהדם יזרום שם קצת יותר, עוד לפני שתתחיל עם המשקל. ובגלל שבתנועה הזאת אמורים לעבוד גם שרירים מסוימים בטווחי תנועה מסוימים, עליך לוודא שהשרירים שלך ימתחו לטווחי התנועה האלו, עוד לפני התרגיל, גם בלי המשקל. כי אתה לא רוצה שהמשקל ימתח אותך, כי אז השריר שלך עלול להיפצע.

ומצד האמת, תוודא שאתה עושה מתיחה מלאה, של כל טווח התנועה של השריר שהולך להשתתף בתנועה, גם אם במהלך התנועה עצמה, אתה לא הולך להגיע לטווח התנועה הזה. כדי שגם אם בטעות תגיע אליו, שלא תיפצע. לדוגמה, לעשות מתיחה מלאה של הארבע ראשי ושל הגב התחתון, לפני סקוואט, למרות שבתרגיל עצמו, טווח התנועה מוגבל יחסית.

עוד סוג של פציעה, יכול להיות לדוגמה בצורה של דלקת בגידים / דלקת בשריר, שיכולה לנבוע לדוגמה מאימון יתר / חוסר מנוחה / חוסר התאוששות / חוסר אכילה / תזונה לא נכונה סביב האימון / אימון תוך כדי עייפות כללית / אימון יתר של שריר מסוים וכיו"ב.

בפועל זה אומר שעליך לוודא שאתה לא "הורג" את עצמך, מעבר לכמה שאתה אמור ויכול "להרוג" את עצמך, בחוכמה. יש כאב של השריר, שהוא כאב טוב. יש מאמץ של השריר, שהוא מאמץ טוב. אבל אם תעשה לדוגמה מאות חזרות, אחרי שכבר נגמר לך הכוח, כנראה שתחטוף דלקת כלשהי. זה כמובן לא תירוץ לברוח מהכאב, אבל צריך לדעת שיש בכאב עצמו, סוגים של כאב. יש כאב שאתה רוצה, ויש כאב שאתה לא רוצה. איך לדעת בדיוק איזה כאב טוב ואיזה לא, זה יוסבר במקום אחר.

כמו כן, לפני שאתה מבצע תרגיל מסוים ותנועה מסוימת, תשאל את עצמך, מה הסיכוי שמשהו ישתבש ושאני בטעות אעשה את התרגיל הזה בצורה לא נכונה? שתגרום לי להיפצע. ככל שהסיכוי לכך גדל יותר, ככה תשתדל יותר להימנע מהתרגיל הזה במצב הזה.

או לחלופין, אם אתה כן רוצה לעשות את התרגיל הזה, תוודא שאתה מקטין את הסיכוי שלך לעשות אותו לא נכון ובצורה שעלולה לפצוע אותך. איך תקטין את הסיכוי? תלוי מה גורם לסיכוי להיפצע וכל מקרה לגופו. כי יש תרגילים שרצוי להימנע מהם באופן כללי, ויש תרגילים שרצוי לעשות אותם, עם יותר עירנות וחימום וכולי.

טיפ למניעת פציעות של קריעת שריר בגלל מתיחת יתר. אם אתה עובד על סוף התנועה של השריר, היכן שהוא הכי ארוך ומתוח? תנסה לעשות זאת עם מפרק טיפה מכופף, כדי לאפשר לגוף לקבל עוד טווח תנועה, בלי לקרוע את השריר.

לדוגמה בתרגיל פרפר בכבלים cable fly, שמותח את שרירי החזה, אז אם השריר ממש מתוח וארוך, נסה לעשות זאת עם כיפוף קל במפרק המרפק. כדי שאם המשקל יהיה כבד מידי, תוכל ליישר את היד, במקום לקרוע את השריר.
חימום יתר מתח בשריר שרירי חזה pectoralis מתיחת יתר חזה שרירי באמצעות המפרקים איך לא להיפצע להרגיש מפרק האגן תזונה לא נכונה איך לא להיפצע איך לא להיפצע באימון איך לא להעמיס על המפרקים איך למנוע איך למנוע פציעות איך לעשות איך לעשות חימום אימון אימונים לא להיפצע לא להיפצע באימון לא להעמיס על המפרקים להיפצע להיפצע באימון להעמיס על המפרקים להתאמן למנוע למנוע פציעות לעשות חימום מניעת פציעות מניעת פציעות באימון מפרק מפרקים סוגים סוגים של חימום סוגים של פציעות ספורט ספורטאים פציעות באימונים פציעות ספורט
טווחי תנועה של שריר, מהו טווח התנועה של השריר? מהו טווח תנועה מלא? מהו טווח תנועה חלקי? מהו טווח תנועה חסר? מהו טווח תנועה מקסימאלי? כפיפת מרפקים, שריר הברכיאליס, טווחי התנועה של השריר
טווחי תנועה של שריר, מהו טווח התנועה של השריר? מהו טווח תנועה מלא? מהו טווח תנועה חלקי? מהו טווח תנועה חסר? מהו טווח תנועה מקסימאלי? כפיפת מרפקים, שריר הברכיאליס, טווחי התנועה של השריר
... חסר? כיצד לשפר את טווח התנועה של השריר? מתיחת שריר, כיווץ שריר, למתוח את השריר, לכווץ את השריר, לקרוע את השריר , קריעת שריר, כאב בשריר, מתיחות לשרירים, אחז תחל של שרירים, אחז של שריר, תחל של שריר, אינסרשיין של שריר, אוריגן של שריר, סוף השריר, התחלת השריר ...
טיפ לתרגיל פרפר בכבלים / פרפר במשקל חופשי - איך לא להיפצע
... וזה כדי שיהיה לך להיכן להימתח עוד טיפה, אם המשקל יהיה כבד מידי. כדי שתוכל ליישר את היד, במקום לקרוע את השריר.
איך להגיע לטווח תנועה מלא של השריר?
... למתוח את השריר יותר מידי שלך ושלא המשקל יגדיל את טווח התנועה שלך, בצורה שאינה נשלטת על ידך. דהיינו, בצורה שאתה לא מסוגל בכל רגע לבלום ולעצור אותה. כי זה עלול לגרום לך לקרוע את השריר ולפציעה. זא זה בסדר שהמשקל ימתח אותך, בתנאי שאתה מסוגל בכל רגע לעצור את זה ושאין אפשרות שהמשקל יפצע אותך. ...
אימון אישי / חינוך ילדים / יכולת הכלה - מהו אימון אישי וחינוך ילדים עם יכולת הכלה?
אימון אישי חינוך ילדים יכולת הכלה - מהו אימון אישי וחינוך ילדים עם יכולת הכלה? מהי יכולת ההכלה הנדרשת בתהליך של אימון אישי חינוך ילדים העברת ביקורת עצמית וכיוב? אימון אישי טוב הוא כזה שמאפשר לאדם לגלות את הטוב שבו ולהתקרב אליו. אימון אישי טוב הוא כזה שמגלה לאדם את הטוב שבמציאות ומאפשר לאדם להרגיש אותו. אימון אישי טוב דורש בהכרח מהמאמן האישי את היכולת להכיל את המתאמן האישי. בכל אדם יש דבר טוב. גם השיגעון הכי גדול, יש בו היגיון כלשהו. השיגעון נובע מחוסר ידיעה של המשוגע את האמת המלאה. המשוגע נאחז בנקודה אחת של אמת, ושוכח את שאר הנקודות. אימון אישי טוב, אמור לאפשר לאדם לראות את התמונה המלאה. אימון אישי טוב, אפשרי רק כאשר המאמן האישי מבין מהי נקודת האמת שממנה נובעת ההתנהגות של המאומן. אימון אישי טוב אינו יוצר מאבק בין האדם לבין עצמו, אלא משכין שלום בין האדם לבין עצמו ולבין המציאות. כאשר המאמן האישי אינו מבין את שורש המחשבה האמיתי של המאומן, במקרה כזה הוא יכול אך ורק להציג למאומן את הצד הנגדי של המחשבה שלו. דבר כזה יוצר קונפליקט ומאבק אישי פנימי בתוך המאומן. לעומת זאת, אימון אישי טוב אינו יוצר קונפליקט בין ההיגיון של ההתנהגות של המאומן, לבין התכלית שאליה המאומן רוצה להגיע. מאמן אישי טוב, מסביר למאומן את השורש הטוב של ההתנהגות שלו. מאמן אישי טוב, מאפשר לאדם לראות את התמונה המלאה הטובה יותר ולהתקרב אליה. לסיכום: אימון אישי דורש יכולת הכלה, יכולת הבנה, יכולת קבלה של המאומן כפי שהוא. ככל שהמאמן מבין טוב יותר, את השורש של המחשבה של המאומן, כך הוא מסוגל לקבל אותו יותר. ככל שיכולת ההכלה גדולה יותר, כך יש פחות מאבק, וכך האימון האישי טוב יותר. ...
אימון אישי / מאמן אישי - ממה ואיך צריך להיזהר מי שעוסק באימון אישי?
אימון אישי מאמן אישי - ממה ואיך צריך להיזהר מי שעוסק באימון אישי? אימון אישי. קאוצינג. יעוץ. ממה ואיך צריך להיזהר מאמן אישי שעוסק באימון אישי? כאשר האדם עוסק בלתת יעוץ לאחרים, עליו להיזהר שהעצבות שלהם לא תפגע בו. כאשר האדם ... לו. כאשר האדם מתחבר למחשבה של זה שרע לו, זה בעצם יכול לגרום למאמן האישי עצמו להתחיל לחשוב בצורה פסימית חשיבה שלילית וכולי. מה עושים? הדרך היחידה להינצל ... יש אנשים חכמים נוטים לדיכאון ולפסימיות ?. בכל מקרה, כאשר המאמן האישי מודע לנל ומודע לכך שגם הרע הוא רע רק בגלל שהוא רוצה את הטוב, על ידי זה הוא נשמר מלהידבק ברע. אם המאמן האישי אינו מצליח לראות את הטוב שיש בכל אחד, במקרה כזה נוצר קונפליקט פנימי בתוך המאמן האישי. מצד אחד יש את הדעה של המאמן האישי, מצד שני יש את הדעה של המתאמן. כל דעה מושכת לכיוון אחר. זה לכיוון של בעיה וזה לכיוון של פתרון. הקונפליקט הזה יכול להשפיע על המאמן האישי, לצד ולצורת המחשבה של זה שמתאמן אצלו. לעומת זאת, כאשר המאמן האישי רואה את הטוב שיש בכל דבר, ומבין מיד מהי נקודת האמת והטוב שיש במתאמן, על ידי זה הוא ...
אימון אישי / קאוצ'ינג - איך לבחור מאמן אישי? איזה מאמן אישי לחפש?
אימון אישי קאוצינג - איך לבחור מאמן אישי? איזה מאמן אישי לחפש? מאמן אימון אישי. יעוץ. קאוצינג. ... לנסות תמיד להגיע אל המאמן האישי הטוב ביותר שאותו הוא יכול ... אסור לאדם להתפשר על מאמן אישי בינוני, גם לא לתקופה זמנית. על ... עד כמה שידו משגת. מאמן אישי הוא כמו רופא. הרופא מרפא את הגוף, האימון האישי אמור לעזור לאדם לרפואת ... כך גם בנושא של אימון אישי. ככל שהאדם מבין טוב יותר עד כמה ... הוא צריך למצוא את המאמן האישי הטוב ביותר. המאמן האישי הטוב ביותר, אמור להיות מסוגל ... הקיימות (ראה כאן). המאמן האישי הטוב ביותר אמור לדעת מיד את ... של האדם קיימת. המאמן האישי הטוב ביותר, אמור להיות מסוגל ... צורת החשיבה הנכונה. המאמן האישי הטוב ביותר מסוגל להסביר את ... כך עליו למצוא את המאמן האישי הרופא היועץ הטוב ביותר וללמוד ... כך שאם אינך מוצא מאמן אישי טוב, חפש את האמת שבתוכך, והכל ...
אימון אישי / קאוצינג - למה לחפש את המאמן האישי החכם ביותר? מיהו מאמן אישי טוב?
אימון אישי קאוצינג - למה לחפש את המאמן האישי החכם ביותר? מיהו מאמן אישי טוב? אימון אישי. קואצינג. יעוץ. מדוע חשוב לחפש את המאמן האישי והיועץ החכם ביותר האפשרי? אימון אישי אמור לגרום לאדם המתאמן להיות מסוגל להבין את עצמו טוב יותר. אימון אישי אמור להיות מסוגל לגרום לפריצת דרך מחשבתית אצל המתאמן. אימון אישי בדכ כרוך בשינוי מחשבתי של זה שמתאמן. אימון מחשבתי אמור לגלות למתאמן שיטת וצורת מחשבה חדשה שבאפשרותו להשתמש בה. לשם כך, צריך למצוא את המאמן האישי הטוב ביותר והחכם ביותר שבאפשרותו של האדם למצוא. על האדם לדעת, כי כדי לשנות את צורת המחשבה של מישהו, לשם כך נדרשת חוכמה רבה. ככל שהמאמן האישי חכם יותר, כך הוא מסוגל לגרום למאומן להבין את צורת המחשבה הנכונה טוב יותר. לכל צורת מחשבה יש שורש. לכל תפיסת חיים יש שורש. לכל דפוס התנהגות יש שורש מחשבתי. מאמן אישי חכם, הוא זה שמבין טוב יותר את השורש של צורת המחשבה הנכונה. ככל שהמאמן האישי מבין טוב יותר את השורש של צורת המחשבה הנכונה, כך הוא מסוגל להלביש אותו ביותר צורות שונות ולגרום למתאמן להבין את צורת המחשבה הנכונה. לדוגמה: כאשר המאמן האישי יודע את השורש שגורם לכך שחשיבה חיובית היא טובה, באפשרותו של המאמן האישי להלביש עבור המתאמן את הרעיון של החשיבה החיובית ביותר צורות שונות. כאשר המאמן האישי אינו מבין לעומק את השורש של דפוס החשיבה הנכון, במקרה כזה יהיה קשה לו לגרום למתאמן להבין ולהטמיע בתוכו את דפוס החשיבה הנכון. ככל שהמאמן האישי פחות מבין את השורש של מה שהוא אומר, כך הוא פחות מסוגל להעביר בצורות שונות את אותו הרעיון. מאמן אישי טוב, הוא זה שמבין את השורש של צורת החשיבה הנכונה. מאמן אישי טוב, מבין את השורש של כל צורות החשיבה הנכונות. מאמן אישי טוב מסוגל להסביר לכל אדם את ההיגיון שיש בכל צורת חשיבה כלשהי. מאמן אישי טוב, מבין את השורש של צורת המחשבה הנכונה, וגם את השורש של השורש וכולי. ככל שהמאמן האישי מבין טוב יותר את השורש, כך הוא מסוגל להסביר את הדבר הגדול ביותר, בצורה הפשוטה ביותר. אם האדם מקבל יעוץ אימון אישי ממישהו ואינו מבין מה מדברים אליו, הרבה פעמים זה בגלל שהמאמן האישי לא באמת מבין את מה שהוא עצמו מנסה להסביר. כאשר המאמן האישי אינו מבין את ... של הרעיון, במקרה כזה הוא אינו יכול להעביר את הרעיון בצורות שונות. מאחר שהוא מכיר רק את הצורה הסופית, ולא את השורש הפנימי שלה. לסיכום: חפש את המאמן האישי החכם ביותר. ככל שהמאמן האישי חכם יותר, כך האדם אמור להיות מסוגל להבין את המאמן האישי טוב יותר. מאמן אישי טוב = מסוגל לגרום ...
אימון אישי / קאוצינג / פשטות - מהו אימון אישי פשוט? ומה טוב בו?
אימון אישי קאוצינג פשטות - מהו אימון אישי פשוט? ומה טוב בו? מהו אימון אישי פשוט, ומה טוב בו? אימון אישי פשוט, הוא אימון אישי שמספק לאדם פתרונות שהיישום שלהם הוא פשוט. אימון אישי פשוט, הוא אימון אישי שמבוסס על תפיסת חיים פשוטה. באימון אישי, כמה שיותר פשוט יותר טוב (ראה כאן). ככל המסר של האימון האישי פשוט יותר, כך קל יותר להבין אותו. ככל שהמסר של האימון האישי פשוט יותר, כך קל יותר ליישם אותו בפועל. ככל שהרעיון של האימון האישי יותר מסובך ... ליישום, הרי שהוא פחות פשוט ופחות טוב. הכי פשוט, הכי טוב. המציאות היא הכי מורכבת וגם הכי פשוטה. ככל שהפתרון פשוט יותר, כך הוא אמיתי יותר. ככל שהאימון האישי מציע שיטה שדורשת יותר מאמץ, כך הוא פחות טוב. פשטות, זה הסוד של אימון אישי טוב. להגיע למצב שבו ... פשוט. עיקר המאמץ של האדם צריך להיות בלהיות פשוט. כמה שיותר פשוט, יותר טוב. יותר פשוט = פחות מאבקים = יותר שקט נפשי = רוגע = שמחת חיים = אושר. אימון אישי פשוט, זה הוא שמאפשר לאדם להיות פשוט כמו מה שהוא באמת. אימון אישי פשוט = אימון אישי טוב. ...
אימון אישי / קואצ'ינג / יעוץ - מהו אימון אישי כולל? ומה טוב בו?
אימון אישי קואצינג יעוץ - מהו אימון אישי כולל? ומה טוב בו? מהו אימון אישי כולל? ומה טוב בו? אימון אישי כולל, הוא אימון אישי שמלמד את האדם גישת חיים כוללת שאמורה לגרום לכל החיים שלו להיות טובים יותר. אימון אישי כולל, הוא אימון אישי שהרעיונות שהאדם לומד בו, נכונים לכל תחום מתחומי החיים. אימון אישי כולל, הוא אימון שנוגע בשורש של הבעיות של האדם בכל תחומי החיים. אימון אישי כולל, מאפשר לאדם להשתמש ברעיונות של האימון האישי בכל סיטואציה של החיים, ללא הגבלה לנושא כלשהו. אימון אישי כולל, הוא אימון אישי שהרעיונות שלו נכונים לכל אדם בעולם ולא רק למתאמן הספציפי. לעומתו יש גם אימון אישי חלקי. אימון אישי חלקי = מספק פתרון שאינו עובד בתחומים אחרים. אימון אישי חלקי = אינו בר ישום עבור כל אדם בעולם. אימון אישי חלקי = אינו בר ישום עבור כל המצבים בעולם. אימון אישי חלקי = אינו נוגע בשורש הראשון של כל הבעיות של האדם. אימון אישי חלקי = מספק גם פתרון חלקי. מה שאומר שגם אחריו האדם יצטרך אימון אישי נוסף לתחומים נוספים. ברמה המעשית: על האדם למצוא מאמן אישי שהגישה שלו מתאימה ... אם הגישה מתאימה רק לנושא ספציפי, הרי שרצוי יותר למצוא מאמן אישי אחר טוב יותר. לסיכום: אימון אישי כולל מלמד את האדם צורת חשיבה שעוזרת לו בכל תחומי החיים. אימון אישי כולל = מספק דרך ...
יעוץ / אימון אישי / עצות - איך עצות משפיעות על האדם? וממי כדאי לקבל עצות?
... אימון אישי עצות - איך עצות משפיעות על האדם? וממי כדאי לקבל עצות? יעוץ אישי. אימון אישי. עצות. ממי כדאי לקבל עצה? מהי עצה? עצה = צמצום השכל של האדם אל תוך רעיון כלשהו. היועץ מצמצם את שכלו ידיעותיו אל תוך רעיון כלשהו ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך לא להיפצע באימון? איך למנוע פציעות? איך לעשות חימום? איך לא להעמיס על המפרקים? [סוגים של פציעות / סוגים של חימום] פציעות ספורט / מניעת פציעות באימון
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: לקרוע את השריר, איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לעשות יותר כסף? איך להיות מאושר ושמח? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לשפר את הזיכרון? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך להיגמל מהימורים? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לנהל את הזמן? איך להתמודד עם גירושין? איך לא להישחק בעבודה? איך לשתול מחשבות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להעביר ביקורת בונה? איך לשנות תכונות אופי? איך להאמין בעצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לקבל החלטות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך להעריך את עצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לפרש חלומות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: לקרוע את השריר, איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם בדידות? כעס ועצבים? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש בחירה חופשית? האם הכל אפשרי? למה לא להתאבד? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות מאושר? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש אמת מוחלטת? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? אולי אנחנו במטריקס? האם אפשר לדעת הכל? איך נוצר העולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? מה המשמעות של החיים? האם לדומם יש תודעה? האם יש משמעות לחיים? האם באמת הכל לטובה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מי ברא את אלוהים? למה העולם קיים? למה יש רע בעולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? בשביל מה לחיות? האם יש או אין אלוהים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להנות בחיים? למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם המציאות היא טובה או רעה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ספרים על אימון אישי, קואצ'ינג אישי, אימון אישי לקריירה בתחום לקרוע את השריר - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2813 שניות - עכשיו 15_07_2025 השעה 16:34:38 - wesi1