אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה שלמות פנימית ✔שלמות, האם שאיפה לשלמות טובה? מהי שלמות חיצונית? מהי שלמות פנימית? 2 סוגים של שאיפה לשלמות, האם ניתן להשיג שלמות פנימית? האם ניתן...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
שלמות, האם שאיפה לשלמות טובה? מהי שלמות חיצונית? מהי שלמות פנימית? 2 סוגים של שאיפה לשלמות, האם ניתן להשיג שלמות פנימית? האם ניתן להשיג שלמות חיצונית? הכל כרצונך תמיד, שליטה במציאות, הרצון לשלמות מוחלטת, מאה אחוז שלמות
האם השאיפה לשלמות עושה את החיים לטובים יותר?

כאשר אדם שואף לשלמות, עולה השאלה האם שאיפה זו תוביל אותו לחיים טובים ומאושרים יותר, או דווקא לחיים מלאי סבל וכאב. אליעד כהן מסביר כי על מנת להבין זאת, יש להבחין בין שני סוגים שונים של שאיפה לשלמות: שאיפה לשלמות חיצונית ושאיפה לשלמות פנימית. כל אחת מהשאיפות הללו משפיעה אחרת על איכות החיים של האדם, ולכן יש להבין אותן היטב.

מהי שאיפה לשלמות חיצונית, ולמה היא גורמת סבל?

שאיפה לשלמות חיצונית מוגדרת כרצון שהמציאות החיצונית של האדם תהיה בדיוק כפי שהוא רוצה במאה אחוז. לדוגמה, אדם שרוצה להיות בריא לחלוטין, בלי שום מחלה או בעיה רפואית, או אדם שרוצה לוודא במאה אחוז שבן או בת הזוג שלו לעולם לא יבגדו בו. אליעד כהן מסביר כי שאיפה כזו היא בעייתית מאוד מבחינה פרקטית וגורמת תמיד לסבל נפשי ולתחושת תסכול קשה. הסיבה לכך היא פשוטה וברורה: המציאות החיצונית לעולם לא יכולה להיות בשליטתו המלאה של האדם במאה אחוז. אדם אינו יכול להיות בטוח במאה אחוז שהדברים יהיו בדיוק כפי שהוא רוצה, ולכן הוא תמיד ימצא את עצמו מוטרד וחרד לגבי העתיד.

לדוגמה, אדם שרוצה לוודא באופן מוחלט שחברתו לעולם לא תבגוד בו, ימצא את עצמו בחרדה מתמדת, מכיוון שהוא לעולם לא יוכל לוודא זאת במאה אחוז. עצם הרצון לוודא משהו חיצוני לחלוטין הוא בלתי אפשרי, ולכן השאיפה הזו תביא תמיד לסבל, ללחץ נפשי ולהפרעות שונות.

האם שאיפה לשלמות פנימית ניתנת להשגה?

בניגוד לשאיפה לשלמות חיצונית, השאיפה לשלמות פנימית היא רצון להשיג מצב שבו האדם יהיה שלם עם עצמו ללא תלות במציאות החיצונית. לדוגמה, אדם עשוי לומר לעצמו שהוא רוצה להיות בטוח שגם אם יקרה הדבר הכי גרוע (למשל, בגידה בזוגיות או כל אסון אחר), הוא עדיין ירגיש שלם ומאושר בתוך עצמו. לפי אליעד, שאיפה מסוג זה היא בהחלט ברת השגה באופן מוחלט. כלומר, אם אדם באמת ובאופן מוחלט ירצה להגיע לשלמות פנימית, הוא יוכל להשיג זאת במאה אחוז, מכיוון שמדובר במצב פנימי שנמצא תחת שליטתו של האדם.

לכן אליעד מציע להבדיל בבירור בין מטרות חיצוניות לבין מטרות פנימיות. מטרות פנימיות הן ברות השגה לחלוטין, ולכן הגיוני לשאוף אליהן במאה אחוז. לעומת זאת, מטרות חיצוניות אינן בשליטתנו המוחלטת, ולכן הניסיון להשיגן במאה אחוז יביא תמיד לסבל.

האם אפשר לשלוט לגמרי במציאות החיצונית?

אליעד כהן מציג נקודת מבט נוספת, שלכאורה סותרת את מה שנאמר עד כה. מנקודת מבט עמוקה ויותר מופשטת, הוא טוען שקיימת אפשרות תיאורטית שבה אדם כן יכול לשלוט באופן מוחלט גם במציאות החיצונית. הרעיון הזה נשמע לא הגיוני ולכן אליעד כהן מדגיש זאת מראש. עם זאת, ההיגיון שמאחורי רעיון זה הוא שהמציאות החיצונית כפי שאדם חווה אותה היא למעשה תהליך פנימי לחלוטין, והיא מתרחשת בתוך התודעה שלו. לפי גישה זו, אדם יכול להגיע לרמה מסוימת של הבנה או ספק, שבה הוא רואה שכל המציאות החיצונית למעשה נשלטת על ידו, וכך הוא יכול לחוות אותה ככזו.

כדוגמה לכך, אליעד מזכיר את הדמות של אלוהים. לפי ההגדרה של אלוהים, המציאות החיצונית והפנימית תמיד מושלמות לחלוטין, כי הכל כרצונו תמיד. אמנם זה רעיון מורכב ואולי לא מציאותי עבור האדם הרגיל, אבל הוא מבהיר את העומק הפילוסופי של הדיון.

האם השלמות הפנימית היא תמיד אפשרית ורצויה?

אליעד כהן מעלה נקודה נוספת וחשובה מאוד לדיון: הוא טוען שגם השאיפה לשלמות פנימית אינה בהכרח תמיד אפשרית או אפילו רצויה. כי אילו אדם היה משיג שלמות פנימית מוחלטת, ייתכן ולא היו חיים כפי שאנו מכירים אותם. שלמות מוחלטת עשויה לבטל את כל תחושת החיסרון, ובלי תחושת חיסרון, לא תהיה תנועה, לא יהיו רצונות חדשים, והחיים עשויים לאבד את משמעותם.

עם זאת, אליעד מסייג גם נקודה זו, וטוען שאולי בכל זאת ניתן לשלב את השלמות עם החיים בצורה מאוזנת, אף שזה דורש חשיבה נוספת ומעמיקה.

אליעד מציין שהדיון הזה הוא חומר למחשבה, ומעודד את האדם להעמיק בהבנת ההבדלים בין שלמות חיצונית לשלמות פנימית, ולחשוב כיצד ניתן להשיג את השלמות הנכונה עבורו.
הפרעה האם ניתן להשיג שלמות חיצונית איך להיות שלם עם עצמי עתיד בגידה בבת זוג סבל מאה אחוז נפש חוויית חיסרון איך להגיע לשלמות פנימית אליעד כהן איך להשיג את השלמות איך להשיג שלמות האם ניתן להשיג שלמות חיצונית האם ניתן להשיג שלמות פנימית האם שאיפה לשלמות טובה הישגים הכל כרצונך הכל כרצונך תמיד הרצון השלמות המוחלטת חיצוני חיצוניות להשיג את השלמות להשיג שלמות להשיג שלמות חיצונית להשיג שלמות פנימית למה הכל כרצונך תמיד לשלמות המוחלטת מאה אחוז מאה אחוז שלמות מוחלט מוחלטות סוגים פנימיות רצון רצון לשלמות רצון לשלמות מוחלטת שאיפה לשלמות שאיפה לשלמות טובה שאיפות שליטה שליטה במציאות שלמות שלמות חיצונית שלמות מוחלטת שלמות עצמית שלמות פנימית
לחיות את הרגע האחרון של החיים, ליהנות בחיים, שלמות פנימית, חיים לפני המוות, לא לפחד מגיהנום או מאלוהים
לחיות את הרגע האחרון של החיים, ליהנות בחיים, שלמות פנימית, חיים לפני המוות, לא לפחד מגיהנום או מאלוהים
לחיות את הרגע האחרון של החיים, ליהנות בחיים, שלמות פנימית, חיים לפני המוות, לא לפחד מגיהנום או מאלוהים איך לחיות כל יום כאילו הוא היום האחרון? אליעד כהן מדבר ... בדרך כלל לא נהנים במלואם ברגע הנוכחי. הם חיים בחששות ומוותרים על הנאות רבות בגלל מחשבה על העתיד. מהי שלמות פנימית ואיך אפשר להגיע אליה? השלב הבא שאליעד מדבר עליו הוא הגעה לשלמות פנימית. האדם צריך לחיות בצורה כל כך מלאה, אותנטית וכנה עם עצמו, שברגע האחרון של חייו, אם יאמרו לו שהוא ... חווה את הרצון המקורי של המציאות, וחווה כל רגע כאילו הוא הראשון והאחרון בחייו. זוהי הדרך להשיג הנאה מלאה ושלמות פנימית בכל דבר ודבר. לסיום, אליעד מאחל לקהל לחוות חיים מלאים ואמיתיים בכל רגע ורגע, ולחיות מתוך תובנה שהופכת כל רגע לתכלית בפני עצמו. איך ליהנות מהחיים? איך לחיות בלי פחד מהמוות? שלמות פנימית בחיים איך לחיות כל רגע במלואו? מהי האמת הפנימית? האם אפשר לחיות לנצח?
שלמות פנימית / הדרך אל האושר - איך להגיע אל שלמות האושר ב 3 שלבים?
שלמות פנימית / הדרך אל האושר - איך להגיע אל שלמות האושר ב 3 שלבים? שלב 1: ראשית כל על האדם ...
שלמות עצמית, שלמות אישית, שלמות פנימית, שלמות שאין שלמות אחריה, השלמות של רבי נחמן מברסלב, שלמות מוחלטת, הבנה בשלמות
שלמות עצמית, שלמות אישית, שלמות פנימית, שלמות שאין שלמות אחריה, השלמות של רבי נחמן מברסלב, שלמות מוחלטת, הבנה בשלמות
שלמות עצמית, שלמות אישית, שלמות פנימית, שלמות שאין שלמות אחריה, השלמות של רבי נחמן מברסלב, שלמות מוחלטת, הבנה בשלמות מהי שלמות מוחלטת לפי רבי נחמן ...
מהי תחושת שלמות עצמית? מהי שלמות אישית? מהי שלמות עם עצמך? איך להיות שלם עם עצמך? מהי שלמות הנפש? חוסר שלמות, מהי שלמות פנימית? איך להיות שלם עם עצמי? מהי שלמות רוחנית? מהי שלמות שכלית?
מהי תחושת שלמות עצמית? מהי שלמות אישית? מהי שלמות עם עצמך? איך להיות שלם עם עצמך? מהי שלמות הנפש? חוסר שלמות, מהי שלמות פנימית? איך להיות שלם עם עצמי? מהי שלמות רוחנית? מהי שלמות שכלית?
... עצמית? מהי שלמות אישית? מהי שלמות עם עצמך? איך להיות שלם עם עצמך? מהי שלמות הנפש? חוסר שלמות, מהי שלמות פנימית? איך להיות שלם עם עצמי? מהי שלמות רוחנית? מהי שלמות שכלית? מהי שלמות עצמית ואיך להשיג תחושת שלמות מלאה? ... בשלמות אמיתית. שלמות היא קבלה מוחלטת של הכל, כולל האפשרות לחוסר שלמות עצמה. מהי תחושת שלמות עצמית? איך להגיע לשלמות פנימית? מה ההבדל בין טוב לרע? האם אפשר להיות שלם בכל מצב? איך לדעת אם אני שלם עם עצמי? מהי ...
קשרים זוגיים, למה חייבים זוגיות? למה לא חייבים זוגיות? הזוגיות של אלוהים, זוגיות מתוך אחדות, לא טוב היות האדם לבדו, בדידות, זוגיות מושלמת, זוגיות מאושרת, זוגיות מוצלחת, זוגיות עם עצמך
קשרים זוגיים, למה חייבים זוגיות? למה לא חייבים זוגיות? הזוגיות של אלוהים, זוגיות מתוך אחדות, לא טוב היות האדם לבדו, בדידות, זוגיות מושלמת, זוגיות מאושרת, זוגיות מוצלחת, זוגיות עם עצמך
... את הגישות השונות בנוגע לכך. הוא פותח את הנושא בהסבר על איך השאלה על הזוגיות נוגעת לתפיסות של חיסרון ושלמות פנימית. אליעד מציין כי יש אנשים הסבורים שזוגיות היא חובה כדי להשיג אושר או שלמות. עבורם, זוגיות היא הדרך להגיע ... בלעדיה. יש אנשים שמרגישים שהם יכולים להיות שלמים עם עצמם, ושאין צורך בשום מערכת יחסים זוגית כדי לחוות תחושת שלמות פנימית. בהמשך, הוא מציין כי לעיתים זוגיות נתפסת כמקור של חסר, כאילו מדובר בפתרון לחיסרון פנימי. אליעד מסביר כי כשמישהו ... מתוך רצון לממש את עצמם או כדי לחוות תחושת משמעות שיכולה להתממש דרך קשר זוגי. עם זאת, הוא מסביר ששלמות פנימית אינה תלויה בזוגיות, וניתן להגיע אליה גם ללא קשר רומנטי. ההסבר הזה משולב עם הרעיון שברגע שמישהו נמצא במקום ... כבר לא ירגיש צורך בזוגיות כמחויבות, אלא כמשהו שהחיים עשויים להציע. זוגיות כדרך להשגת אושר נראית כצורך רק כשאין שלמות פנימית. האם השאיפה לשלמות דרך זוגיות היא בעייתית? אליעד מוסיף כי תפיסת הזוגיות כפתרון לשלמות פנימית היא בעייתית משום שהיא יוצרת את הציפייה שהזוגיות היא מה שיביא את האדם לשלמות. בעיניו, אם אתה כבר שלם ... כמשהו שעשוי להוסיף למצב ולא כמשהו שמביא לשלמות באופן אוטומטי. מהות הזוגיות האם חייבים זוגיות? חיסרון פנימי וזוגיות מהות שלמות פנימית זוגיות מאושרת מהם יתרונות וחסרונות הזוגיות? אליעד פותח את השיחה בנושא הזוגיות, האם אנחנו חייבים זוגיות או לא. יש ... הדעות השונות באופן בהיר. בשלב הראשון של השיחה, אליעד מדבר על הזוגיות של אלוהים - זו זוגיות שנכונה מתוך שלמות פנימית, כלומר, זוגיות מבוססת על אחדות. הוא מציין את סיפור הבריאה בו נברא האדם, ואז אלוהים עצמו מצא שאין טוב ... אדם שמרגיש שלם יכול עדיין להימצא בזוגיות? השאלה הזו נוגעת בהבנה פנימית של שלמות. אם אדם נמצא במקום של שלמות פנימית, אז הוא עשוי לא לחפש זוגיות מתוך צורך לחסור, אלא מתוך רצון לחוויה או מתוך מקום של שלמות. הוא ... עצמי. מהי זוגיות? מהם היתרונות והחסרונות בזוגיות? האם אפשר להיות מאושר בלי זוגיות? איך זוגיות משפיעה על האושר? מהי שלמות פנימית? מהי הזוגיות של אלוהים? מהם השיקולים לבחירת זוגיות?
התאהבות והערצה, איך להוציא מישהו מהראש? איך לא להתאהב במישהו? איך נוצרת התאהבות? למה אני אוהבת דווקא אותו? איך נוצרת הערצה? איך להפסיק התאהבות? איך לא להתאהב? למה אני אוהבת אותו? למה אני רוצה אותו? למה אני רוצה אותה?
התאהבות והערצה, איך להוציא מישהו מהראש? איך לא להתאהב במישהו? איך נוצרת התאהבות? למה אני אוהבת דווקא אותו? איך נוצרת הערצה? איך להפסיק התאהבות? איך לא להתאהב? למה אני אוהבת אותו? למה אני רוצה אותו? למה אני רוצה אותה?
... שאתה רוצה להיות, תוכל לבחור את בני הזוג מתוך רצון אמיתי ולא מתוך צורך. הזוגיות צריכה להיות בחירה מתוך שלמות פנימית, ולא מתוך חיסרון אישי. למה זוגיות צריכה להיות בחירה? הזוגיות צריכה להיבחר מתוך שלמות פנימית. אם אנחנו שלמים עם עצמנו, אנחנו יכולים לבחור בני זוג מתוך רצון אמיתי ולא מתוך צורך להרגיש טוב עם ... להרגיש טוב עם עצמנו, אנחנו בוחרים בני זוג מתוך רצון אמיתי לאחדות ושלמות, ולא מתוך חסך אישי. התאהבות הערצה שלמות פנימית זוגיות מתוך בחירה איך לא להתאהב איך נוצרת התאהבות והערצה? התאהבות והערצה הן תהליכים נפשיים מורכבים, שאליעד מסביר אותם ... בו צורך. אבל אם אתה שלם עם עצמך, תוכל להעריך ולהיות מוכן לבחור אם תרצה זוגיות או לא, מתוך שלמות פנימית ולא מתוך חוסר. למה זוגיות צריכה להיות בחירה? הזוגיות צריכה להיות נבחרת מתוך שלמות פנימית. אם אנחנו לא תלויים בזוגיות כדי להיות שלמים עם עצמנו, אז אנחנו יכולים לבחור את בני הזוג שלנו מתוך ... ולא מתוך הצורך להרגיש טוב עם עצמנו. זוגיות אמורה לבוא מתוך אחדות ושלמות, ולא מתוך חסך אישי. התאהבות הערצה שלמות פנימית זוגיות מתוך בחירה איך לא להתאהב למה אני רוצה דווקא אותו? למה אני רוצה דווקא אותה? למה אני אוהב ...
מעשה בשבעה קבצנים - סיפורי מעשיות - 5 - הלב והמעיין, לפני הבריאה, הקבצן כבד הפה מתוך שבעת הקבצנים (ברסלב)
מעשה בשבעה קבצנים - סיפורי מעשיות - 5 - הלב והמעיין, לפני הבריאה, הקבצן כבד הפה מתוך שבעת הקבצנים (ברסלב)
... רק מתוך ניגודים פנימיים שכאלה. מדוע האדם חווה ניגודים פנימיים? אליעד מסביר שתחושת הניגוד נובעת מכך שהאדם אינו חווה שלמות פנימית. השלמות מוגדרת על ידו כמצב שבו האדם רוצה ואינו רוצה דבר מסוים באופן מוחלט באותו רגע בדיוק. ברגע שהאדם ... פנימי שמוביל לסבל. מהו הפתרון לסבל ולתחושת חוסר השלמות? אליעד מציג פתרון ברור - על האדם להגיע למצב של שלמות פנימית מוחלטת. כדי להגיע למצב כזה, האדם חייב לבדוק למה הוא רוצה ואינו רוצה את מה שהוא רוצה ואינו רוצה. ... ממליץ לאדם לחקור את הרצונות והפחדים שלו עד שיגיע לשורש הדברים. ברגע שיגיע לשורש האמיתי, הקונפליקט יעלם, והאדם יחווה שלמות פנימית. מה המשמעות של להגיע לשורש הרצון? אליעד כהן מסביר שהגעה לשורש הרצון משמעותה לגלות את הסיבה האמיתית והראשונית לרצונות ... לחוות שלמות ואושר. כל הרצונות, גם המנוגדים, הם רק אמצעים לאותה מטרה פנימית אחת. האם האדם יכול באמת להגיע לשלמות פנימית מוחלטת? אליעד עונה על השאלה הזאת ואומר שכן, בהחלט ניתן להגיע לשלמות פנימית מוחלטת. אך כדי לעשות זאת, האדם צריך לוותר על האמונות המוגבלות והסיבות השטחיות שהוא חושב שמניעות אותו. עליו להתמקד ... הוא יכול לגלות שהשלמות נמצאת בתוכו ואינה תלויה כלל בכסף או בכל גורם חיצוני אחר. איך מתבטא מצב של שלמות פנימית בחיים? אליעד מציין ששלמות פנימית מתבטאת בכך שהאדם כבר לא חש קונפליקט פנימי. כל פעולה שהאדם עושה נובעת מתוך תחושת שלמות ושביעות רצון. האדם ... פנימי ושלם. מהי תוצאת הסרת הקונפליקטים הפנימיים? התוצאה, כפי שאליעד מסביר, היא שהאדם יחווה תחושה של שקט נפשי, אושר ושלמות פנימית. כאשר אין יותר ניגודים פנימיים, האדם חופשי לחיות את חייו מתוך חוויה של זרימה והרמוניה מלאה עם המציאות. איך להשתחרר מניגודים פנימיים? איך להגיע לשלמות פנימית? מהו שורש הסבל? איך להבין את הרצון האמיתי? מה גורם לתחושת אושר אמיתי?
שלמות עצמית, אתה מושלם איך שאתה, לאהוב את עצמך בשלמות, לקבל את המציאות, להרגיש שאתה מושלם, להרגיש שלמות, להיות שלם עם עצמך, החיפוש אחרי האושר, המרדף אחרי האושר
שלמות עצמית, אתה מושלם איך שאתה, לאהוב את עצמך בשלמות, לקבל את המציאות, להרגיש שאתה מושלם, להרגיש שלמות, להיות שלם עם עצמך, החיפוש אחרי האושר, המרדף אחרי האושר
... אחריו. אליעד מדבר על הדרך בה אנשים רודפים אחרי שלמות, אושר ומציאות אידיאלית, ומציע נקודות מחשבה שמאפשרות להגיע לתחושת שלמות פנימית. מה המשמעות של להיות מושלם כפי שאתה? אליעד מציין כי הרבה אנשים מחפשים את האושר והשלמות החיצונית מבלי להבין שבסיס ההבנה הזו הוא הפנמה של שלמות פנימית. הוא מתאר את המרדף אחרי השלמות כמצב שבו אנשים לא יכולים לקבל את עצמם כפי שהם באמת. המרדף אחרי ... במציאות שלמה. בהמשך, הוא מתאר כיצד להפסיק להתמקד בחיסרונות האישיים ולהתחיל להעריך את עצמך כפי שאתה, כדי להגיע לתחושת שלמות פנימית. האם ניתן להגיע לשלמות ללא צמצום או חיסרון? אליעד מציין ששלמות מוחלטת אינה כוללת צמצום. שלמות אינה מכילה יתרונות ... יתרון - הוא פשוט קיים כפי שהוא. שלמות כזו דורשת שחרור מההבנה הישנה של טוב ורע. מה הדרך להגיע לשלמות פנימית? ההבנה של איך להיות שלם מתחילה עם קבלה מוחלטת של המציאות כפי שהיא. אליעד מדגיש את החשיבות של לא ... נוחות, אלא מתוך הבנה עמוקה של איך תהליך ההתנגדות למציאות יוצר סבל. להפסיק את ההתנגדות הוא הצעד הראשון בדרך לשלמות פנימית. איך להתמודד עם החיפוש המתמיד אחרי אושר? המרדף אחר אושר הוא נושא מרכזי בהרצאה, ואליעד מציע שבמקום לחפש את ... להיות מושלם? מה הקשר בין שלמות לאושר? האם חיסרון יכול להיות חלק מהשלמות? מהו המרדף אחרי אושר? כיצד להבין שלמות פנימית? האם אפשר להיות שלם בלי חיסרונות?
אושר בלי סבל, הדרך אל האושר המושלם, סבל מתוך אושר, איך נוצר רצון? לפעול בלי חיסרון, רצון בלי חיסרון, בריאה יש מאין, לרצות אושר בשלמות, בחירה בלי חיסרון, לרצות בלי חיסרון, עשייה באי עשייה
אושר בלי סבל, הדרך אל האושר המושלם, סבל מתוך אושר, איך נוצר רצון? לפעול בלי חיסרון, רצון בלי חיסרון, בריאה יש מאין, לרצות אושר בשלמות, בחירה בלי חיסרון, לרצות בלי חיסרון, עשייה באי עשייה
... עושה זאת מתוך רצון למלא חיסרון כלשהו בחייו, כמו חוסר בביטחון כלכלי. הרצון הזה, בניגוד לרצון לשלם ולהתפתח מתוך שלמות פנימית, לא באמת מאפשר לאדם להגיע לאושר אמיתי, משום שהוא נשען על חיסרון. אליעד מעלה את השאלה אם אפשר לפעול ... להבין את החיסרון שבו ולפעול מתוך מציאות של חיסרון זה, עד שהוא יגיע למצב שבו הוא יוכל לפעול מתוך שלמות פנימית. האם רצון הוא תמיד חיסרון? אליעד לא מסכים עם הטענה שהרצון תמיד מצביע על חיסרון. הוא מסביר כי ברוב ... אבל גם אם הרצון הוא תמיד תוצאה של חיסרון, תהליך התפתחותי יכול לאפשר לאדם לפתח את יכולתו לפעול מתוך שלמות פנימית, מבלי שהוא ירגיש תחושת חיסרון. בריאה יש מאין: האם המציאות יכולה להיווצר ללא חיסרון? ההרצאה מכילה גם רעיון פילוסופי ... אליעד מדבר על הדרך בה אנו יכולים להתקדם מעבר לרצון האישי שלנו, לפתח מודעות ושפע פנימי, ולהגיע למצב של שלמות פנימית שבה לא יהיה צורך לרצות שום דבר מתוך חיסרון. איך נגיע לשחרור מהחיסרון? על פי אליעד, הדרך להיגמל מהחיסרון ...
אושר רחוק, אושר קרוב, היכן נמצא האושר? היכן לחפש את האושר? איך להיות מאושר? הדרך אל האושר, החיפוש אחרי האושר, טיפים לאושר, טיפים להיות מאושר, הדרך להיות מאושר, להשיג אושר
אושר רחוק, אושר קרוב, היכן נמצא האושר? היכן לחפש את האושר? איך להיות מאושר? הדרך אל האושר, החיפוש אחרי האושר, טיפים לאושר, טיפים להיות מאושר, הדרך להיות מאושר, להשיג אושר
... יפסיק לפעול? אליעד כהן מסביר שהתפיסה שהוא מציע לא אומרת להפסיק לפעול או לעשות דברים חדשים, אלא פשוט להבין שהשלמות הפנימית כבר קיימת. אפשר גם להרגיש שלמות פנימית וגם להמשיך לפעול ולפתח דברים בחיים. הוא מציע לשלב בין שני הדברים: להבין שהאושר קיים עכשיו, ולצד זה להמשיך ... אושר בחיים? האם חיסרון מרחיק אותנו מהאושר? איפה למצוא את האושר הפנימי? מהי הדרך האמיתית אל האושר? כיצד להשיג שלמות פנימית? מה הדבר שהכי מרחיק אנשים מהאושר שלהם? הרבה אנשים לא מצליחים למצוא את האושר כי הם מאמינים שהוא נמצא ... ממנו עשייה. אבל התשובה לכך היא שניתן לחפש את האושר בתוכנו ולהמשיך לפעול. לא חייבים לבחור בין עשייה לבין שלמות פנימית, אפשר לשלב את שניהם. אדם יכול להתמקד בשיפור הדברים שהוא כבר עושה מבלי להרגיש צורך לשנות אותם לגמרי או ... אושר בחיים? האם חיסרון מרחיק אותנו מהאושר? איפה למצוא את האושר הפנימי? מהי הדרך האמיתית אל האושר? כיצד להשיג שלמות פנימית? עכשיו הנושא הוא כזה מה הדבר שהכי מרחיק אנשים מהאושר של עצמם, מה הדבר או באנלוגיה מה הכי מרחיק ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על שלמות, האם שאיפה לשלמות טובה? מהי שלמות חיצונית? מהי שלמות פנימית? 2 סוגים של שאיפה לשלמות, האם ניתן להשיג שלמות פנימית? האם ניתן להשיג שלמות חיצונית? הכל כרצונך תמיד, שליטה במציאות, הרצון לשלמות מוחלטת, מאה אחוז שלמות
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: שלמות פנימית, איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? כעס ועצבים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? דיכאון? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: שלמות פנימית, איך לנהל את הזמן? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לא להישחק בעבודה? איך להיגמל מהימורים? איך לקבל החלטות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לעשות יותר כסף? איך לחנך ילדים? איך להעריך את עצמך? איך למצוא זוגיות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בראיון עבודה? איך להתמודד עם גירושין? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להאמין בעצמך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשתול מחשבות? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לשנות תכונות אופי? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפתח יכולות חשיבה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: אולי אנחנו במטריקס? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש אמת מוחלטת? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? למה יש רע בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע וסבל בעולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה העולם קיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? בשביל מה לחיות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש בחירה חופשית? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? איך נוצר העולם? מה המשמעות של החיים? איך להיות מאושר? האם באמת הכל לטובה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש או אין אלוהים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מטפל, מאמן אישי לתזונה נכונה, מטפל אישי מומלץ בתחום שלמות פנימית - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 1.2656 שניות - עכשיו 02_09_2025 השעה 10:14:59 - wesi1