אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה סיכון וסיכוי ✔פחד לא הגיוני, פוביה, חרדת מעליות, פחד ממעליות, 2 גורמים לעוצמת הפחד, סיכוי סיכון, פחד לעלות במעלית, לפחד להיכנס למעלית, פחד מבגידה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
פחד לא הגיוני, פוביה, חרדת מעליות, פחד ממעליות, 2 גורמים לעוצמת הפחד, סיכוי סיכון, פחד לעלות במעלית, לפחד להיכנס למעלית, פחד מבגידה, מפחד שהיא בוגדת בי, מפחדת שהוא בוגד בי, מה הסיכוי שזה יקרה? מה הסיכון שזה יקרה? מה זה פחד חזק?
ממה מורכבת עוצמת הפחד של האדם?

הפחד של האדם מורכב משני גורמים עיקריים המשפיעים על עוצמתו:
  • הגורם הראשון: עד כמה האדם

    לא רוצה

    שהדבר שמפחיד אותו יקרה.
  • הגורם השני: עד כמה האדם מעריך ש

    יש סיכוי

    שהדבר המפחיד אכן יקרה.
לדוגמה, אם אדם מפחד מאריה, עוצמת הפחד תלויה בשני מרכיבים אלה באופן ברור: קודם כל, כמה הוא

לא רוצה

שהאריה יטרוף אותו, ושנית, כמה הוא חושב שהסיכוי שהאריה יטרוף אותו גבוה. ככל שהאדם פחות רוצה להיטרף וככל שהסיכוי לדעתו גדול יותר, הפחד יהיה חזק יותר.

מה גורם לפחד לא הגיוני להיות כל כך עוצמתי?

לעיתים אנשים חווים פחדים לא הגיוניים, שאינם תואמים את המציאות האובייקטיבית. לדוגמה, אדם שמפחד באופן חזק מאוד להיכנס למעלית מתוך חשש שהמעלית תיתקע. סטטיסטית, במציאות, המעלית כמעט אף פעם לא נתקעת (הסיכוי בפועל הוא אפסי). למרות זאת, האדם עדיין חווה פחד עוצמתי כאילו התרחיש השלילי אכן עומד להתרחש באופן ממשי.

הסיבה לכך היא שהמוח של האדם פועל כך שככל שהאדם

פחות רוצה

שמשהו יקרה, כך הוא מתחיל לדמיין ולהאמין שדווקא כן יש סיכוי גבוה שזה יקרה. לדוגמה, אדם עם חרדת מעליות

מאוד מאוד לא רוצה

להיתקע במעלית, ועבורו להיתקע במעלית נתפס כגרוע בהרבה מאדם רגיל. עבור האדם הממוצע להיתקע במעלית זה אולי גרוע בעוצמה של 10, אך עבור אדם שסובל מחרדת מעליות זה יהיה גרוע בעוצמה של 90. ככל שהחוויה נתפסת עבורו כגרועה יותר, כך הפחד שלו יהיה חזק יותר, ולכן הוא משוכנע באופן שגוי שהסיכוי להיתקע הוא גבוה מאוד.

למה אנשים מפחדים לומר את האמת לגבי הפחד שלהם?

אנשים שחווים פחדים לא הגיוניים יעדיפו לרוב לתלות את הפחד בסיבה של "סיכוי גבוה" שדבר מסוים יקרה, במקום להודות באמת, שהסיבה לפחד נובעת מכך שהם פשוט

מאוד לא רוצים

שזה יקרה.

יש לכך שתי סיבות עיקריות:
  • הסיבה הראשונה היא שאנשים בדרך כלל אינם מבינים את המנגנון הפסיכולוגי שגורם לפחד להיות כל כך עוצמתי. הם בטוחים בטעות שהפחד תלוי רק בסיכוי להתרחשות הדבר המפחיד, ולכן הם מייחסים את עוצמת הפחד לסיכוי ולא לעוצמת הרצון שלהם להימנע מהאירוע.
  • הסיבה השנייה היא שלאנשים לעיתים לא נוח להודות ברמת הרגישות הגבוהה שלהם ובחולשה הרגשית שהם חווים. אם הם יודו שהם מפחדים להיתקע במעלית כי עבורם זה חמור בהרבה מאשר לאדם אחר, הם ירגישו שאינם נורמליים, או שזה לא הגיוני, או שהם צריכים לקחת אחריות על הפחד שלהם. לכן קל ונוח יותר להאשים את המציאות ולומר "הסיכוי שזה יקרה הוא גבוה", וכך להעביר את האחריות אל גורם חיצוני ולא אל עצמם.
כיצד מתבטא הפחד מחוסר נאמנות בזוגיות?

אותו עיקרון בדיוק תקף גם כאשר אנשים חווים פחד מבגידה במערכות יחסים. לדוגמה, אדם שחושש שבת הזוג שלו תבגוד בו אומר לעצמו ולסביבה שהוא חושב שיש סיכוי גבוה שהיא בוגדת. הוא אף יתחיל לחפש סימנים להוכיח את החשדות שלו. אולם, למעשה, הסיבה האמיתית לפחד איננה הסיכוי הגבוה (כי לרוב הוא לא באמת גבוה), אלא שהוא פשוט מאוד מאוד לא רוצה שהיא תבגוד בו. ככל שהוא לא רוצה יותר את התרחיש הזה, כך הוא יתחיל לדמיין ולהשתכנע שהוא אכן עומד להתרחש.

אדם יעדיף לומר "אני חושב שיש סיכוי גבוה שהיא בוגדת בי" במקום להודות בפני עצמו ובפני הסביבה שהוא פשוט כל כך פוחד להיפגע מהבגידה, שזה מה שמייצר את החששות הלא מבוססים הללו.

איך אפשר להתמודד עם פחד לא הגיוני?

כדי להתמודד עם פחד בצורה יעילה, האדם צריך לבצע בדיקה כנה של שני המרכיבים שיוצרים את הפחד:
  • קודם כל לבדוק באופן אמיתי ורציונלי: מה הסיכוי האמיתי שיקרה הדבר שממנו מפחדים? האם הוא באמת סיכוי גבוה כמו שנדמה לנו, או שהחשש מוגזם ולא מציאותי?
  • שנית, לבדוק לעומק את הסיבה הרגשית: עד כמה אנחנו פשוט לא רוצים שהאירוע המפחיד יקרה, ועד כמה העוצמה של הרצון להימנע מהאירוע היא זו שמזינה את הפחד ומגבירה אותו?
כאשר מבינים היטב את שני הגורמים הללו, ניתן להפחית את עוצמת הפחד הלא הגיוני ולהתמודד טוב יותר עם המציאות, תוך לקיחת אחריות על התחושות האישיות, במקום להאשים את המציאות החיצונית.
שלום חברים, אז כשבן אדם מפחד, במה תלויה עוצמת הפחד שלו? העוצמה תלויה בשני גורמים עיקריים: האחד - כמה הוא לא רוצה שיקרה הדבר שממנו הוא מפחד, והשני - כמה הוא חושב שיש סיכוי שזה אכן יקרה.

לדוגמה, אם אדם מפחד מאריה, אז הפחד שלו תלוי בשני מרכיבים:
  • כמה הוא לא רוצה שאריה יטרוף אותו.
  • כמה הוא חושב שיש סיכוי שאריה יטרוף אותו.
ככל שהאדם יותר לא רוצה שהדבר יקרה, וככל שהוא חושב שהסיכוי גבוה יותר - כך הפחד שלו מתחזק.

פחד לא הגיוני - איך הוא נוצר?

לפעמים אנשים חווים פחדים שאינם מבוססים על היגיון. לדוגמה, מישהו אומר: "אני מפחד שהולכים לפגוע בי", או "אני מפחד שמשהו נורא יקרה". במקרים רבים, הסיכוי שזה באמת יקרה הוא נמוך מאוד, אבל הפחד עדיין חזק מאוד, כאילו הדבר כבר מתרחש.

ניקח לדוגמה פחד ממעליות. אם אדם מפחד להיכנס למעלית, למה זה קורה? כי הוא חושב שהמעלית תיתקע. אבל אם נבדוק זאת סטטיסטית, נראה שב - 99.9% מהמקרים המעלית לא נתקעת. ועדיין, הפחד שהוא חש חזק מאוד, כאילו יש סיכוי ממשי שהמעלית תיתקע.

איך זה קורה?

כמו שאמרנו, עוצמת הפחד תלויה בשני גורמים: הסיכוי הנתפס שהדבר יקרה, ורמת חוסר הרצון שהדבר יקרה. לפעמים, כשמישהו מאוד מאוד לא רוצה להיתקע במעלית, הוא מתחיל להאמין שהמעלית באמת הולכת להיתקע. כלומר, ככל שהוא יותר שונא את המחשבה של להיתקע במעלית, כך הוא יותר מאמין שזה יקרה.

האם זה שונה מאדם ללא פחד ממעליות?

כל אדם יעדיף שלא להיתקע במעלית, אבל עבור אדם רגיל, זה נתפס כבעיה בעוצמה נמוכה, נגיד בעוצמה 10. לעומת זאת, עבור מי שסובל מחרדה, זה נתפס כבעיה חמורה בעוצמה 90. לכן, עבורו, עצם האפשרות להיתקע במעלית מעוררת פחד בעוצמה גבוהה מאוד.

במקום להגיד "אני פשוט מאוד מאוד לא רוצה להיתקע במעלית", המוח שלו אומר: "יש סיכוי גבוה שהמעלית תיתקע", אף שזה לא נכון מבחינה סטטיסטית.

למה אנשים נוטים להאמין לסיכוי ולא לסיכון?

אנשים נוטים לומר "אני מפחד כי יש סיכוי גבוה שזה יקרה", במקום לומר "אני מפחד כי אני פשוט מאוד מאוד לא רוצה שזה יקרה". למה?

יש לכך כמה סיבות:

  • רוב האנשים לא מבינים שהפחד שלהם נובע בעיקר מכך שהם פשוט לא רוצים שמשהו יקרה, ולא בהכרח מהסיכוי שזה אכן יקרה.
  • לפעמים לא נעים להודות שדבר מסוים מפחיד אותנו מאוד, כי זה יכול להיתפס כלא רציונלי.
  • קל יותר להשליך את האחריות על המציאות, מאשר להודות שהפחד נובע ממערכת החשיבה הפנימית שלנו.


  • איך זה מתבטא בחיים?

    לדוגמה, אדם שחושש שאשתו תבגוד בו, יכול להגיד: "אני מפחד כי יש סיכוי גבוה שהיא תבגוד בי", אבל בפועל, הסיבה האמיתית היא שהוא מאוד מאוד לא רוצה שזה יקרה.

    ברגע שהוא משוכנע שיש "סיכוי גבוה" שזה יקרה, הוא גם יתחיל לחפש הוכחות לכך - גם אם בפועל אין באמת סיבה לחשוד.

    לפעמים, במקום לומר "אני מפחד מאוד להיתקע במעלית", אדם יעדיף לומר "אני לא נכנס כי יש סיכוי גבוה שהמעלית תיתקע". למה? כי זה מאפשר לו לחמוק מלקחת אחריות על הרגשות שלו. אם הוא יודה בכך שהוא פשוט מאוד מפחד, ייתכן שהוא ירגיש לא נוח עם זה, ולכן קל יותר להשליך את האשמה על המציאות ולומר: "זה לא אני, זה המציאות שאשמה".

    לסיכום

    אם אתם מרגישים פחד ממשהו, נסו לבדוק:

  • עד כמה הפחד מבוסס על הערכת סיכוי ריאלית?
  • ועד כמה הוא מבוסס על כך שאתם פשוט מאוד מאוד לא רוצים שמשהו יקרה?


  • זיהוי ההבדל הזה יכול לעזור לכם להתמודד עם פחדים בצורה טובה יותר.

    לקבלת מידע נוסף, אפשר להיכנס לאתר ולחפש: סיכוי מול סיכון, עוצמת פחד, איך לטפל בפחד, איך להבין פחד, פחד לא הגיוני - וכל מה שעולה בדעתכם.

    שיהיה בהצלחה!
    סיבה ראשונה רצון מערכות יחסים טעות יחסים פחד לא רציונאלי האשמה מה זה פחד שנאה הרגלים בגידה 2 גורמים 2 גורמים לעוצמת הפחד בגידה בגידה בבן זוג בגידה בבת זוג בגידה בזוגיות בגידה במערכת יחסים בגידה זוגית בגידה טיפול זוגי בגידה מפחד בגידות בוגד בוגד בי בוגדת בוגדת בי גורמים גורמים לעוצמת הפחד האם הוא בוגד בי האם היא בוגדת בי הגיוני הוא בוגד בי היא בוגדת בי היגיון הסיכוי שזה יקרה התמודדות עם בגידה חרד מבגידה חרדה חרדה בגידה חרדה לא הגיונית חרדה לא רציונאלית חרדה לא רציונלית חרדה מבגידה חרדות חרדות לא הגיוניות חרדות לא רציונאליות חרדות לא רציונליות חרדת חרדת בגידה חרדת מעליות טיפול בבגידה להתגבר על בגידה להתמודד עם בגידה לפחד מה הסיכוי מה הסיכוי שזה יקרה מה הסיכון שזה יקרה מה זה חרדה מה זה פחד מה זה פחד חזק מעלית מפחד לעלות מפחד שהיא בוגדת בי מפחדת שהוא בוגד בי משבר בגידה סיכוי סיכוי או סיכון סיכוי וסיכון סיכוי מול סיכון סיכוי סיכון סיכון סיכון או סיכוי סיכון וסיכוי סיכון מול סיכוי סיכון סיכוי עוצמת החרדה עוצמת הפחד פוביה פוביות פחד פחד בגידה פחד חזק פחד לא הגיוני פחד לא רציונאלי פחד לא רציונלי פחד להיכנס למעלית פחד לעלות במעלית פחד מבגידה פחד ממעליות פחד שאשתי בוגדת פחד שבעלי בוגד פחד שהוא בוגד פחד שהיא בוגדת פחדים פחדים חזקים פחדים לא הגיוניים פחדים לא רציונאליים פחדים לא רציונליים
    חוקי הכסף - היצע וביקוש, סיכוי וסיכון, האם בלי סיכון אין סיכוי? האם אין סיכוי בלי סיכון? האם יש סיכוי בלי סיכון? האם קיים כסף קל? מהי פרמיית סיכון? איך להתעשר? סודות העושר, כלכלת הכסף, מבוא לכלכלה, לימודי כסף, סודות האנשים העשירים, איך עושים כסף? שוק תחרותי, הגבלים עסקיים, מונופול עסקי, טרנדים עסקיים, יותר מזל משכל בעסקים, תחרות בעסקים, איך לשמור על רווחיות גבוהה? איך לעשות הרבה כסף בקלות? סיכון וסיכוי, ביקוש והיצע
    ... הכסף - היצע וביקוש, סיכוי וסיכון, האם בלי סיכון אין סיכוי? האם אין סיכוי בלי סיכון? האם יש סיכוי בלי סיכון? האם קיים כסף קל? מהי פרמיית סיכון? איך להתעשר? סודות העושר, כלכלת הכסף, ... איך לשמור על רווחיות גבוהה? איך לעשות הרבה כסף בקלות? סיכון וסיכוי, ביקוש והיצע וכאן נסביר את אחד החוקים החשובים ביותר של הכסף, והוא החוק של בלי סיכון אין סיכוי או באנגלית בהקשר דומה No pain no gain No gain without ...
    איך עובד הזיכרון? איך המוח זוכר? בינה מלאכותית, איך הזיכרון עובד? שיפור זיכרון, איך לזכור? איך לא לשכוח? שיפור הזיכרון, בעיית זיכרון, איך המוח עובד? אינטליגנציה מלאכותית
    איך עובד הזיכרון? איך המוח זוכר? בינה מלאכותית, איך הזיכרון עובד? שיפור זיכרון, איך לזכור? איך לא לשכוח? שיפור הזיכרון, בעיית זיכרון, איך המוח עובד? אינטליגנציה מלאכותית
    ... ביום מסוים, יישכח במהרה. איך המוח עושה הערכה של סיכון וסיכוי בזיכרון? המוח מבצע חישוב של סיכון וסיכוי כאשר הוא מחליט איזה מידע לשמור. לדוגמה, כאשר אדם צועד בחדר, הוא לא יחשוש מאריה, כי הסיכוי להיתקל באריה אפסי, אך הוא ייזהר מיתושים, כי הסיכון ... ואיזה פריטים יש להוציא. התהליך דומה לשיקולי הסיכון והסיכוי שהמוח עושה כאשר הוא בוחר איזה מידע לשמור. למה דברים שפעם היו חשובים נשכחים? אליעד מסביר כי לפעמים מידע שהיה חשוב בעבר, כמו שפה או נוסחאות ... ותועלתו העתידית. התהליך שמחלק את הזיכרון לפי סיכון וסיכוי דומה לפעולה של תוכנה עם זיכרון מוגבל. המוח מבצע שיקולים אוטומטיים, ולא מודעים, ומחליט מה לשמור ומה לשכוח בהתבסס על מדדים של תועלת עתידית ... שום משמעות להמשך החיים. איך המוח מבצע הערכה של סיכון וסיכוי בזיכרון? כדי להחליט מה לזכור לאורך זמן ומה לשכוח, המוח עושה הערכת סיכון וסיכוי. למשל, כאשר אדם הולך מחדר לחדר, הוא לא נזהר מאריות כי הסיכוי שייפגש באריה הוא אפסי, אך הוא עשוי להיזהר מיתושים וגוקים כי הסיכוי שיפגוש בהם גבוה ... של משמעות, חשיבות להישרדות, תועלת לעתיד ושקלול הסיכון והסיכוי. התהליך הזה מתרחש באופן אוטומטי ולא מודע, והוא דומה מאוד למנגנונים שמגדירים את פעולתן של תוכנות בינה מלאכותית. איך המוח מחליט מה לזכור? למה ...
    הערכה עצמית, דימוי עצמי, ביטחון עצמי, אהבה עצמית, להעריך את עצמי, לאהוב את עצמי, לכבד את עצמי, לחזק את הביטחון העצמי, איך להעריך את עצמך? לא מעריך את עצמי, העלאת הערך העצמי
    הערכה עצמית, דימוי עצמי, ביטחון עצמי, אהבה עצמית, להעריך את עצמי, לאהוב את עצמי, לכבד את עצמי, לחזק את הביטחון העצמי, איך להעריך את עצמך? לא מעריך את עצמי, העלאת הערך העצמי
    ... מוצא חן בעיניך שזה ברובריקה לאהוב? ש: כן אליעד: אוקיי, תשאיר את זה שם. אתה רוצה להעביר אותו אגף? תשאל למה? ש: אני יכול את שניהם לעשות אליעד: תראה, השאלה למה, יש לה סיכון וסיכוי, אפשרות אחת, נגיד, האם אני יכול לעבוד בעבודה ...
    עיזים במשא ומתן, דרישות במשא ומתן, איך להכניס עיזים במשא ומתן, הכנסת עיזים במשא ומתן, אסטרטגיות ניהול משא ומתן למתקדמים, טעויות בניהול משא ומתן, איך להוציא עיזים במשא ומתן? עיזים בהסכם, איך לתמחר מוצר? האם לתמחר גבוה ולתת הנחה? תמחור לצורך הנחה, איך להתפשר במשא ומתן? איך לנסח הסכם? איך לכתוב הסכם? איך להציע הצעה? מה לדרוש במשא ומתן? מה לא לדרוש במשא ומתן? איך לחזור בך במשא ומתן? מה לא לבקש במשא ומתן? איך להציע הצעת מחיר? נספח שינויים, ניסוח הסכם
    ... ואיך כל עיזה תשפיע על המשא ומתן. כי כל דרישה שתדרוש, עשויה להשפיע בצורות שונות על התוצאה הסופית של המשא ומתן. סיכון וסיכוי כמובן גם שניקח בחשבון גם את הרצון שלך לסגור עסקה, כמה חשוב לך לסגור עסקה, כמה קריטי לך שתיסגר עסקה, הבנה של כל האפשרויות שיש לך, נבין גם את הסיכוי והסיכון של כל אחת מהאפשרויות שיש לגבי איזו הצעה להציע ואיזה ...
    קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, קבלת החלטות במשא ומתן, לקבל החלטות בתנאי חוסר וודאות, שוק ההון, להשקיע בבורסה, לקיחת סיכונים, תהליך קבלת החלטות, פוסט טראומה, פחד
    קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, קבלת החלטות במשא ומתן, לקבל החלטות בתנאי חוסר וודאות, שוק ההון, להשקיע בבורסה, לקיחת סיכונים, תהליך קבלת החלטות, פוסט טראומה, פחד
    ... לאדם, הוא גם כן יכול להחליט שלא להשקיע סכום גדול, לא בגלל פחד, אלא כי הנתונים מראים שהסיכון לא שווה את התועלת במצב ספציפי. הפער בין האדם לבין הרובוט נובע לעיתים מחוסר הבנה של המערכת המורכבת של הסיכוי והסיכון, ולא מרגש בלבד. איך להרגיש שלמים עם ההחלטה שמתקבלת? הנקודה המרכזית של אליעד היא שהאדם צריך להרגיש שלם עם ההחלטה שהוא מקבל. אם אדם ...
    זוגיות אחרי בגידה, משבר אמון בין בני זוג, איך סולחים על בגידה? האם להיפרד או להישאר? האם להתגרש? האם צריך להיפרד? האם כדאי להיפרד? האם להישאר בזוגיות? האם להישאר או לעזוב?
    זוגיות אחרי בגידה, משבר אמון בין בני זוג, איך סולחים על בגידה? האם להיפרד או להישאר? האם להתגרש? האם צריך להיפרד? האם כדאי להיפרד? האם להישאר בזוגיות? האם להישאר או לעזוב?
    ... ועכשיו הגיעה לשיא. השאלה הייתה מה עליו לעשות - למכור את המניה או להחזיק בה עוד? כאן נדונה גם השאלה כיצד להתמודד עם החלטות בסיכון - האם לבסס את ההחלטות על תחזיות לעתיד או על מה שקרה בעבר. נדבר על עקרון הסיכון והסיכוי , בו השיקול הוא לא בהכרח מה קרה בעבר אלא מה ...
    הפרעה טורדנית כפייתית, טיפול ב ocd, הפרעה אובססיבית קומפולסיבית, טיפול התנהגותי, חרדה לא הגיונית, מחשבה טורדנית, מחשבה אובססיבית, טיפול קוגניטיבי, טיפול ב או סי די, הפרעה נפשית
    הפרעה טורדנית כפייתית, טיפול ב ocd, הפרעה אובססיבית קומפולסיבית, טיפול התנהגותי, חרדה לא הגיונית, מחשבה טורדנית, מחשבה אובססיבית, טיפול קוגניטיבי, טיפול ב או סי די, הפרעה נפשית
    ... להיות שזה לא עכשיו לא רק שיכול להיות שאין אלוהים כי אם אתה אומר יכול להיות שאין אלוהים אתה אומר אוקי אם אין אלוהים מה קרה אבל אם יש אלוהים אתה תסבול לנצח ואז לכאורה זה לא שווה הסיכוי מול סיכון. אתה אומר תראה אתה עכשיו נהנה לנסוע לים בשבת כי אתה אומר אולי אין אלוהים אבל מצד שני אם יש אלוהים זה כאילו סיכון הרבה יותר גדול, זה כמו ...
    שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
    שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
    ... לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח ... ומכך שהאדם לא רוצה שאירוע זה יקרה. איך אפשר להתמודד עם חרדה דרך המושגים סיכוי וסיכון? אליעד כהן מסביר כי טיפול בחרדה נעשה על ידי ...
    ספרים מומלצים עבורך - ספרים על פחד לא הגיוני, פוביה, חרדת מעליות, פחד ממעליות, 2 גורמים לעוצמת הפחד, סיכוי סיכון, פחד לעלות במעלית, לפחד להיכנס למעלית, פחד מבגידה, מפחד שהיא בוגדת בי, מפחדת שהוא בוגד בי, מה הסיכוי שזה יקרה? מה הסיכון שזה יקרה? מה זה פחד חזק?
     👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
    הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: סיכון וסיכוי, איך לפרש חלומות? איך לחנך ילדים? איך להעריך את עצמך? איך להתמודד עם גירושין? איך לקבל החלטות? איך להאמין בעצמך? איך לנהל את הזמן? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך לא להישחק בעבודה? איך ליצור אהבה? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להיגמל מהימורים? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לשתול מחשבות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשנות תכונות אופי? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לעשות יותר כסף? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להצליח בראיון עבודה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להצליח בזוגיות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להעביר ביקורת בונה ועוד...

    שקט נפשי אמיתי - הספר על: סיכון וסיכוי, איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם בדידות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם עצבות? דיכאון? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז ועוד...

    להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה לא להתאבד? מה המשמעות של החיים? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש אמת מוחלטת? איך נוצר העולם? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש בחירה חופשית? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות מאושר? האם לדומם יש תודעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מי ברא את אלוהים? האם הכל אפשרי? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה יש רע בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם באמת הכל לטובה? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? איך נוצר העולם? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש או אין אלוהים ועוד...
    רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
    לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

    חפש:   מיין:

    האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי בסקייפ, מאמן אישי קריירה, מומחה בנושאי סיכון וסיכוי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
    © כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
    מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
    ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
    האתר פותח על ידי אליעד כהן
    דף זה הופיע ב 0.3125 שניות - עכשיו 16_07_2025 השעה 14:55:08 - wesi1