אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה סיכוי מול סיכון ✔פחד לא הגיוני, פוביה, חרדת מעליות, פחד ממעליות, 2 גורמים לעוצמת הפחד, סיכוי סיכון, פחד לעלות במעלית, לפחד להיכנס למעלית, פחד מבגידה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
פחד לא הגיוני, פוביה, חרדת מעליות, פחד ממעליות, 2 גורמים לעוצמת הפחד, סיכוי סיכון, פחד לעלות במעלית, לפחד להיכנס למעלית, פחד מבגידה, מפחד שהיא בוגדת בי, מפחדת שהוא בוגד בי, מה הסיכוי שזה יקרה? מה הסיכון שזה יקרה? מה זה פחד חזק?
ממה מורכבת עוצמת הפחד של האדם?

הפחד של האדם מורכב משני גורמים עיקריים המשפיעים על עוצמתו:
  • הגורם הראשון: עד כמה האדם

    לא רוצה

    שהדבר שמפחיד אותו יקרה.
  • הגורם השני: עד כמה האדם מעריך ש

    יש סיכוי

    שהדבר המפחיד אכן יקרה.
לדוגמה, אם אדם מפחד מאריה, עוצמת הפחד תלויה בשני מרכיבים אלה באופן ברור: קודם כל, כמה הוא

לא רוצה

שהאריה יטרוף אותו, ושנית, כמה הוא חושב שהסיכוי שהאריה יטרוף אותו גבוה. ככל שהאדם פחות רוצה להיטרף וככל שהסיכוי לדעתו גדול יותר, הפחד יהיה חזק יותר.

מה גורם לפחד לא הגיוני להיות כל כך עוצמתי?

לעיתים אנשים חווים פחדים לא הגיוניים, שאינם תואמים את המציאות האובייקטיבית. לדוגמה, אדם שמפחד באופן חזק מאוד להיכנס למעלית מתוך חשש שהמעלית תיתקע. סטטיסטית, במציאות, המעלית כמעט אף פעם לא נתקעת (הסיכוי בפועל הוא אפסי). למרות זאת, האדם עדיין חווה פחד עוצמתי כאילו התרחיש השלילי אכן עומד להתרחש באופן ממשי.

הסיבה לכך היא שהמוח של האדם פועל כך שככל שהאדם

פחות רוצה

שמשהו יקרה, כך הוא מתחיל לדמיין ולהאמין שדווקא כן יש סיכוי גבוה שזה יקרה. לדוגמה, אדם עם חרדת מעליות

מאוד מאוד לא רוצה

להיתקע במעלית, ועבורו להיתקע במעלית נתפס כגרוע בהרבה מאדם רגיל. עבור האדם הממוצע להיתקע במעלית זה אולי גרוע בעוצמה של 10, אך עבור אדם שסובל מחרדת מעליות זה יהיה גרוע בעוצמה של 90. ככל שהחוויה נתפסת עבורו כגרועה יותר, כך הפחד שלו יהיה חזק יותר, ולכן הוא משוכנע באופן שגוי שהסיכוי להיתקע הוא גבוה מאוד.

למה אנשים מפחדים לומר את האמת לגבי הפחד שלהם?

אנשים שחווים פחדים לא הגיוניים יעדיפו לרוב לתלות את הפחד בסיבה של "סיכוי גבוה" שדבר מסוים יקרה, במקום להודות באמת, שהסיבה לפחד נובעת מכך שהם פשוט

מאוד לא רוצים

שזה יקרה.

יש לכך שתי סיבות עיקריות:
  • הסיבה הראשונה היא שאנשים בדרך כלל אינם מבינים את המנגנון הפסיכולוגי שגורם לפחד להיות כל כך עוצמתי. הם בטוחים בטעות שהפחד תלוי רק בסיכוי להתרחשות הדבר המפחיד, ולכן הם מייחסים את עוצמת הפחד לסיכוי ולא לעוצמת הרצון שלהם להימנע מהאירוע.
  • הסיבה השנייה היא שלאנשים לעיתים לא נוח להודות ברמת הרגישות הגבוהה שלהם ובחולשה הרגשית שהם חווים. אם הם יודו שהם מפחדים להיתקע במעלית כי עבורם זה חמור בהרבה מאשר לאדם אחר, הם ירגישו שאינם נורמליים, או שזה לא הגיוני, או שהם צריכים לקחת אחריות על הפחד שלהם. לכן קל ונוח יותר להאשים את המציאות ולומר "הסיכוי שזה יקרה הוא גבוה", וכך להעביר את האחריות אל גורם חיצוני ולא אל עצמם.
כיצד מתבטא הפחד מחוסר נאמנות בזוגיות?

אותו עיקרון בדיוק תקף גם כאשר אנשים חווים פחד מבגידה במערכות יחסים. לדוגמה, אדם שחושש שבת הזוג שלו תבגוד בו אומר לעצמו ולסביבה שהוא חושב שיש סיכוי גבוה שהיא בוגדת. הוא אף יתחיל לחפש סימנים להוכיח את החשדות שלו. אולם, למעשה, הסיבה האמיתית לפחד איננה הסיכוי הגבוה (כי לרוב הוא לא באמת גבוה), אלא שהוא פשוט מאוד מאוד לא רוצה שהיא תבגוד בו. ככל שהוא לא רוצה יותר את התרחיש הזה, כך הוא יתחיל לדמיין ולהשתכנע שהוא אכן עומד להתרחש.

אדם יעדיף לומר "אני חושב שיש סיכוי גבוה שהיא בוגדת בי" במקום להודות בפני עצמו ובפני הסביבה שהוא פשוט כל כך פוחד להיפגע מהבגידה, שזה מה שמייצר את החששות הלא מבוססים הללו.

איך אפשר להתמודד עם פחד לא הגיוני?

כדי להתמודד עם פחד בצורה יעילה, האדם צריך לבצע בדיקה כנה של שני המרכיבים שיוצרים את הפחד:
  • קודם כל לבדוק באופן אמיתי ורציונלי: מה הסיכוי האמיתי שיקרה הדבר שממנו מפחדים? האם הוא באמת סיכוי גבוה כמו שנדמה לנו, או שהחשש מוגזם ולא מציאותי?
  • שנית, לבדוק לעומק את הסיבה הרגשית: עד כמה אנחנו פשוט לא רוצים שהאירוע המפחיד יקרה, ועד כמה העוצמה של הרצון להימנע מהאירוע היא זו שמזינה את הפחד ומגבירה אותו?
כאשר מבינים היטב את שני הגורמים הללו, ניתן להפחית את עוצמת הפחד הלא הגיוני ולהתמודד טוב יותר עם המציאות, תוך לקיחת אחריות על התחושות האישיות, במקום להאשים את המציאות החיצונית.
שלום חברים, אז כשבן אדם מפחד, במה תלויה עוצמת הפחד שלו? העוצמה תלויה בשני גורמים עיקריים: האחד - כמה הוא לא רוצה שיקרה הדבר שממנו הוא מפחד, והשני - כמה הוא חושב שיש סיכוי שזה אכן יקרה.

לדוגמה, אם אדם מפחד מאריה, אז הפחד שלו תלוי בשני מרכיבים:
  • כמה הוא לא רוצה שאריה יטרוף אותו.
  • כמה הוא חושב שיש סיכוי שאריה יטרוף אותו.
ככל שהאדם יותר לא רוצה שהדבר יקרה, וככל שהוא חושב שהסיכוי גבוה יותר - כך הפחד שלו מתחזק.

פחד לא הגיוני - איך הוא נוצר?

לפעמים אנשים חווים פחדים שאינם מבוססים על היגיון. לדוגמה, מישהו אומר: "אני מפחד שהולכים לפגוע בי", או "אני מפחד שמשהו נורא יקרה". במקרים רבים, הסיכוי שזה באמת יקרה הוא נמוך מאוד, אבל הפחד עדיין חזק מאוד, כאילו הדבר כבר מתרחש.

ניקח לדוגמה פחד ממעליות. אם אדם מפחד להיכנס למעלית, למה זה קורה? כי הוא חושב שהמעלית תיתקע. אבל אם נבדוק זאת סטטיסטית, נראה שב - 99.9% מהמקרים המעלית לא נתקעת. ועדיין, הפחד שהוא חש חזק מאוד, כאילו יש סיכוי ממשי שהמעלית תיתקע.

איך זה קורה?

כמו שאמרנו, עוצמת הפחד תלויה בשני גורמים: הסיכוי הנתפס שהדבר יקרה, ורמת חוסר הרצון שהדבר יקרה. לפעמים, כשמישהו מאוד מאוד לא רוצה להיתקע במעלית, הוא מתחיל להאמין שהמעלית באמת הולכת להיתקע. כלומר, ככל שהוא יותר שונא את המחשבה של להיתקע במעלית, כך הוא יותר מאמין שזה יקרה.

האם זה שונה מאדם ללא פחד ממעליות?

כל אדם יעדיף שלא להיתקע במעלית, אבל עבור אדם רגיל, זה נתפס כבעיה בעוצמה נמוכה, נגיד בעוצמה 10. לעומת זאת, עבור מי שסובל מחרדה, זה נתפס כבעיה חמורה בעוצמה 90. לכן, עבורו, עצם האפשרות להיתקע במעלית מעוררת פחד בעוצמה גבוהה מאוד.

במקום להגיד "אני פשוט מאוד מאוד לא רוצה להיתקע במעלית", המוח שלו אומר: "יש סיכוי גבוה שהמעלית תיתקע", אף שזה לא נכון מבחינה סטטיסטית.

למה אנשים נוטים להאמין לסיכוי ולא לסיכון?

אנשים נוטים לומר "אני מפחד כי יש סיכוי גבוה שזה יקרה", במקום לומר "אני מפחד כי אני פשוט מאוד מאוד לא רוצה שזה יקרה". למה?

יש לכך כמה סיבות:

  • רוב האנשים לא מבינים שהפחד שלהם נובע בעיקר מכך שהם פשוט לא רוצים שמשהו יקרה, ולא בהכרח מהסיכוי שזה אכן יקרה.
  • לפעמים לא נעים להודות שדבר מסוים מפחיד אותנו מאוד, כי זה יכול להיתפס כלא רציונלי.
  • קל יותר להשליך את האחריות על המציאות, מאשר להודות שהפחד נובע ממערכת החשיבה הפנימית שלנו.


  • איך זה מתבטא בחיים?

    לדוגמה, אדם שחושש שאשתו תבגוד בו, יכול להגיד: "אני מפחד כי יש סיכוי גבוה שהיא תבגוד בי", אבל בפועל, הסיבה האמיתית היא שהוא מאוד מאוד לא רוצה שזה יקרה.

    ברגע שהוא משוכנע שיש "סיכוי גבוה" שזה יקרה, הוא גם יתחיל לחפש הוכחות לכך - גם אם בפועל אין באמת סיבה לחשוד.

    לפעמים, במקום לומר "אני מפחד מאוד להיתקע במעלית", אדם יעדיף לומר "אני לא נכנס כי יש סיכוי גבוה שהמעלית תיתקע". למה? כי זה מאפשר לו לחמוק מלקחת אחריות על הרגשות שלו. אם הוא יודה בכך שהוא פשוט מאוד מפחד, ייתכן שהוא ירגיש לא נוח עם זה, ולכן קל יותר להשליך את האשמה על המציאות ולומר: "זה לא אני, זה המציאות שאשמה".

    לסיכום

    אם אתם מרגישים פחד ממשהו, נסו לבדוק:

  • עד כמה הפחד מבוסס על הערכת סיכוי ריאלית?
  • ועד כמה הוא מבוסס על כך שאתם פשוט מאוד מאוד לא רוצים שמשהו יקרה?


  • זיהוי ההבדל הזה יכול לעזור לכם להתמודד עם פחדים בצורה טובה יותר.

    לקבלת מידע נוסף, אפשר להיכנס לאתר ולחפש: סיכוי מול סיכון, עוצמת פחד, איך לטפל בפחד, איך להבין פחד, פחד לא הגיוני - וכל מה שעולה בדעתכם.

    שיהיה בהצלחה!
    הערכה הגזמה התמודדות עם בגידה הוכחה רגישות איך לטפל בפחדים מפחד שהיא בוגדת בי להסיר אחריות עוצמה בת הזוג חרדה לא רציונאלית 2 גורמים 2 גורמים לעוצמת הפחד בגידה בגידה בבן זוג בגידה בבת זוג בגידה בזוגיות בגידה במערכת יחסים בגידה זוגית בגידה טיפול זוגי בגידה מפחד בגידות בוגד בוגד בי בוגדת בוגדת בי גורמים גורמים לעוצמת הפחד הגיוני הוא בוגד בי היא בוגדת בי היגיון הסיכוי שזה יקרה הפחד הפחדים התמודדות עם בגידה חזק חרד מבגידה חרדה חרדה בגידה חרדה לא הגיונית חרדה לא רציונאלית חרדה לא רציונלית חרדה מ חרדה מבגידה חרדות חרדות לא הגיוניות חרדות לא רציונאליות חרדות לא רציונליות חרדות מ חרדת חרדת בגידה חרדת מעליות טיפול בבגידה לא הגיוני להיכנס להתגבר על בגידה להתמודד עם בגידה לפחד לפחד להיכנס למעלית לפחד מבגידה מה הסיכוי מה הסיכוי ש מה הסיכוי שזה יקרה מה הסיכון שזה יקרה מה זה פחד מה זה פחד חזק מעלית מפחד מפחד לעלות מפחד שהיא בוגדת בי מפחדים מפחדת שהוא בוגד בי משבר בגידה סיכוי סיכוי או סיכון סיכוי וסיכון סיכוי מול סיכון סיכוי סיכון סיכון סיכון או סיכוי סיכון וסיכוי סיכון מול סיכוי סיכון סיכוי עוצמת הפחד פוביה פוביות פחד פחד בגידה פחד חזק פחד ל פחד לא הגיוני פחד לא רציונאלי פחד לא רציונלי פחד להיכנס למעלית פחד לעלות במעלית פחד מ פחד מבגידה פחד ממעליות פחד שאשתי בוגדת פחד שבעלי בוגד פחד שהוא בוגד פחד שהיא בוגדת פחדים פחדים לא הגיוניים פחדים לא רציונאליים פחדים לא רציונליים שהוא בוגד בי שהיא בוגדת בי
    ללמוד מטעויות, למה לא ללמוד מטעויות? מתי ללמוד מטעויות? הדרכת מנהלים, אימון למנהלים, האם כדאי ללמוד מטעויות? סיכוי מול סיכון, עלות מול תועלת, סיכוי סיכון, עלות תועלת, ללמוד מכישלון, איך להצליח ולא לטעות? מניעת טעויות
    ללמוד מטעויות, למה לא ללמוד מטעויות? מתי ללמוד מטעויות? הדרכת מנהלים, אימון למנהלים, האם כדאי ללמוד מטעויות? סיכוי מול סיכון, עלות מול תועלת, סיכוי סיכון, עלות תועלת, ללמוד מכישלון, איך להצליח ולא לטעות? מניעת טעויות
    ... למנהלים, האם כדאי ללמוד מטעויות? סיכוי מול סיכון, עלות מול תועלת, סיכוי סיכון , עלות תועלת, ללמוד מכישלון, איך להצליח ולא לטעות? מניעת טעויות האם תמיד צריך ללמוד מטעויות? אנשים רבים נוטים להאמין ... ההחלטה חייבת להתקבל לפי ניתוח של סיכוי וסיכון, עלות מול תועלת. לפעמים נכון להשקיע את המשאבים בלמידה עמוקה כדי למנוע הישנות הטעות, ולפעמים דווקא עדיף להימנע מלהקדיש ...
    ביטחון עצמי, אמונה עצמית, מה זה ביטחון עצמי? מה זה חוסר ביטחון עצמי? ממה נובע חוסר ביטחון עצמי? איך לבנות ביטחון עצמי? מה רע בביטחון עצמי? שיטות לביטחון עצמי, טעויות של ביטחון עצמי, איך להאמין בעצמי? פחד גישה
    ביטחון עצמי, אמונה עצמית, מה זה ביטחון עצמי? מה זה חוסר ביטחון עצמי? ממה נובע חוסר ביטחון עצמי? איך לבנות ביטחון עצמי? מה רע בביטחון עצמי? שיטות לביטחון עצמי, טעויות של ביטחון עצמי, איך להאמין בעצמי? פחד גישה
    ... הנכונה להתמודד עם חוסר ביטחון עצמי היא לא לנסות להאמין בעצמך בכוח, אלא לבדוק את הדברים בצורה שכלית והגיונית. יש לעשות חישוב אמיתי של סיכוי מול סיכון, לרשום על דף את המטרה, ולבדוק מה הסיכוי להצליח, מה הסיכון להיכשל, ומה המשמעות של הצלחה או כישלון. אם יש סיכונים, יש לבדוק אם אפשר לצמצם אותם, ואם לא - לבדוק ... ולנפש שאלה: למה ביטחון עצמי שקרי מקלקל לנו את השכל והנפש? תשובה: משום שהמוח מתרגל לעקוף את הבדיקה ההגיונית ולא להשתמש בשיקולים של סיכוי מול סיכון ועלות מול תועלת. במקום זאת, הוא מתחיל להסתמך על אמירות אוטומטיות כמו תאמין בעצמך, תצליח! בלי לבדוק האם אמנם אפשר להצליח. שאלה: איך זה פוגע בצד הנפשי? תשובה: ... 4. מה עלול לקרות אם ייכשל? מה עלול לקרות אם יצליח? 5. האם באמת שווה לקחת את הסיכון? אולי כן, אולי לא. השיטה היא ללמוד לעשות חישוב של סיכוי מול סיכון, עלות מול תועלת. לדוגמה, אם אדם מפחד להתחיל עם בחורה, אפשר לרשום: מה בדיוק יכול לקרות? מה אחוז הסיכוי שהיא תסרב? האם זה נורא אם היא תסרב? מה אני מפסיד? אולי ... לא לפעול כך. או בוחנים אם יש דרך להקטין את הפער בין הרצון ליכולת. שאלה: יש מצבים שבכל זאת כדאי לנסות? תשובה: בהחלט כן, אם מצאת שהסיכוי והסיכון הם סבירים לך, ואם באמת בחשיבה ריאלית הערכת שיש סיכוי טוב להצליח או שיש תועלת גדולה שלדעתך מצדיקה את הסיכון. מה קורה עם הרצון להישג והפחד להיכשל? שאלה: לעתים ... אחרית דבר והמלצה שאלה: ומה לעשות אם אני עדיין מרגיש חוסר ביטחון עצמי באופן עמוק? תשובה: להמשיך ללמוד, לחקור, לנסות לראות איך לחשב סיכוי וסיכון , איך לא לפחד מפחד, איך להבין לעומק את המנגנון הנפשי שגורם לנו לחשוש. אפשר להעמיק בשאלות כמו איך לפתח את השכל, איך להתמודד עם כישלון, איך להפסיק לרצות יותר ... לחזק את הביטחון העצמי? איך לפתח את הביטחון העצמי? איך לרכוש ביטחון עצמי? איך לשפר את הביטחון העצמי? ממה נובעת תחושת ביטחון עצמי? לחשב סיכוי סיכון , איך להאמין בעצמי בדרך הנכונה? הקשר שבין מחלות נפש לבין סיכוי סיכון
    הפרעה טורדנית כפייתית, טיפול ב ocd, הפרעה אובססיבית קומפולסיבית, טיפול התנהגותי, חרדה לא הגיונית, מחשבה טורדנית, מחשבה אובססיבית, טיפול קוגניטיבי, טיפול ב או סי די, הפרעה נפשית
    הפרעה טורדנית כפייתית, טיפול ב ocd, הפרעה אובססיבית קומפולסיבית, טיפול התנהגותי, חרדה לא הגיונית, מחשבה טורדנית, מחשבה אובססיבית, טיפול קוגניטיבי, טיפול ב או סי די, הפרעה נפשית
    ... רק שיכול להיות שאין אלוהים כי אם אתה אומר יכול להיות שאין אלוהים אתה אומר אוקי אם אין אלוהים מה קרה אבל אם יש אלוהים אתה תסבול לנצח ואז לכאורה זה לא שווה הסיכוי מול סיכון . אתה אומר תראה אתה עכשיו נהנה לנסוע לים בשבת כי אתה אומר אולי אין אלוהים אבל מצד שני אם יש ...
    קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, קבלת החלטות במשא ומתן, לקבל החלטות בתנאי חוסר וודאות, שוק ההון, להשקיע בבורסה, לקיחת סיכונים, תהליך קבלת החלטות, פוסט טראומה, פחד
    קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, קבלת החלטות במשא ומתן, לקבל החלטות בתנאי חוסר וודאות, שוק ההון, להשקיע בבורסה, לקיחת סיכונים, תהליך קבלת החלטות, פוסט טראומה, פחד
    ... התועלת במצב ספציפי. הפער בין האדם לבין הרובוט נובע לעיתים מחוסר הבנה של המערכת המורכבת של הסיכוי והסיכון, ולא מרגש בלבד. איך להרגיש שלמים עם ההחלטה שמתקבלת? הנקודה המרכזית של אליעד היא שהאדם צריך להרגיש שלם עם ההחלטה שהוא מקבל. אם אדם מרגיש שהוא היה יכול לפעול אחרת, ...
    שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
    שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
    ... לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון , מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? מהן שתי ... מההנחה שיכול לקרות אירוע שלילי ומכך שהאדם לא רוצה שאירוע זה יקרה. איך אפשר להתמודד עם חרדה דרך המושגים סיכוי וסיכון? אליעד כהן מסביר כי טיפול בחרדה נעשה על ידי בחינה של שני היבטים מרכזיים: הטיפול בסיכוי: האדם בודק מה הסיכוי ...
    איך לא להשתגע? איך לא לאבד שליטה? פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, לפעול בלי היגיון, אני מתחיל לאבד שליטה, פחד מאיבוד שליטה, איבוד שליטה עצמית, חרדה מפני איבוד שליטה, תחושת אובדן שליטה
    איך לא להשתגע? איך לא לאבד שליטה? פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, לפעול בלי היגיון, אני מתחיל לאבד שליטה, פחד מאיבוד שליטה, איבוד שליטה עצמית, חרדה מפני איבוד שליטה, תחושת אובדן שליטה
    ... אליעד: יפה אז זה לא פחד להשתגע במובן שהשתגעת לגמרי השתגעת במובן מסוים, יפה עכשיו מה עושים עם זה. ש: אומרים לו כן יש סיכוי. אליעד: אז מה שאתה אומר זה אומרים לו יש סיכוי אז יש לנו סיכוי וסיכון הולכים על הסיכוי יש סיכון, שנייה אז אתה הולך על האופציה של הסיכון למה אתה מפחד שזה יקרה אז מה אם זה יקרה ואז מה אם זה יקרה נכון. ש: מה ...
    ספרים מומלצים עבורך - ספרים על פחד לא הגיוני, פוביה, חרדת מעליות, פחד ממעליות, 2 גורמים לעוצמת הפחד, סיכוי סיכון, פחד לעלות במעלית, לפחד להיכנס למעלית, פחד מבגידה, מפחד שהיא בוגדת בי, מפחדת שהוא בוגד בי, מה הסיכוי שזה יקרה? מה הסיכון שזה יקרה? מה זה פחד חזק?
     👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
    הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: סיכוי מול סיכון, איך להיות מאושר ושמח? איך ליצור אהבה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשפר את הזיכרון? איך למצוא זוגיות? איך לשתול מחשבות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להאמין בעצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך להעריך את עצמך? איך להיגמל מהימורים? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לפרש חלומות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לקבל החלטות? איך לעשות יותר כסף? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בראיון עבודה? איך לא להישחק בעבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להצליח בזוגיות ועוד...

    שקט נפשי אמיתי - הספר על: סיכוי מול סיכון, איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? כעס ועצבים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם בדידות? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם לחץ ועוד...

    להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם אפשר לדעת הכל? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש או אין אלוהים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? למה יש רע וסבל בעולם? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? מי ברא את אלוהים? האם יש משמעות לחיים? איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש אמת מוחלטת? למה יש רע בעולם? האם הכל אפשרי? אולי אנחנו במטריקס? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך להיות הכי חכם בעולם? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להנות בחיים? האם יש בחירה חופשית? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה ועוד...
    רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
    לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

    חפש:   מיין:

    האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן זוגי, מנטור, מאמן עסקי מומלץ בנושא סיכוי מול סיכון - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
    © כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
    מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
    ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
    האתר פותח על ידי אליעד כהן
    דף זה הופיע ב 0.3438 שניות - עכשיו 23_05_2025 השעה 09:42:48 - wesi1