אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה סיכון או סיכוי ✔טיפול בפחדים וניתוח פחדים, דוגמה לתהליך ניתוח חרדה חברתית של פחד מסיטואציות חברתיות בגלל האפשרות של נושאי שיחה בעיתיים, מה השלבים...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨טיפול בפחדים וניתוח פחדים, דוגמה לתהליך ניתוח חרדה חברתית של פחד מסיטואציות חברתיות בגלל האפשרות של נושאי שיחה בעיתיים, מה השלבים בניתוח פחד? איזה שאלות לשאול בניתוח פחד? סיכוי או סיכון, מיומנויות חברתיות, פיתוח כישורים חברתיים, הצורך לשקר במשחק החברתי, להיות דמות חברתית, העמדת פנים בסיטואציה חברתית, פחד שחושבים עלי דברים רעים, להתחמק משאלה
שיחה בנושא של טיפול בפחדים וניתוח פחדים:

אז איך לגשת לניתוח של סיטואציה מפחידה? איך לנתח סיטואציה שמפחדים ממנה? באיזה שלבים? מה לעשות קודם? לדוגמה, איך לנתח חרדה חברתית / פחד לפגוש מישהו / פחד מסיטואציה חברתית. אז השלבים הם כך:

1 - קודם כל לבדוק מה העובדות, להציג את העובדות כמו שהן בלי שום פירוש כלשהו.

2 - לשאול ולהבין, מה בדיוק מפחיד אותך, מה אתה מפחד שיקרה, בפשוטם של דברים, מה אתה לא רוצה שיקרה ולמה אתה לא רוצה שזה יקרה. לדוגמה: אני מפחד לפגוש מישהו, כי הוא ישאל אותי שאלות על העבר שלי, ואני לא רוצה שהוא ידע עלי משהו מסוים, שיעשה לי רע אם הוא ידע אותו.

3 - לנסות להבין מהי שרשרת האירועים שאמורים לקרות כדי שהפחד יתממש, להבין את הנחות היסוד שעליהן מבוסס הפחד, כמו שרשרת של חוליות / שרשרת אירועים, שעשויים להוביל לתוצאה המפחידה.

לדוגמה: 1 - אני מפחד לפגוש את הבן אדם + 2 - אני אדבר איתו שיחה כללית על משהו + 3 - השיחה יכולה להיגרר לנושא מסוים + 4 - הוא יכול להגיע למידע מסוים עלי + 5 - הוא עשוי לחשוב עלי דברים רעים + 6 - אני לא רוצה שיחשבו עלי דברים רעים.

במילים אחרות, בנינו כאן רצף של אירועים, שרשרת אירועים, שיכולה להוביל לתוצאה המפחידה. על בסיס שרשרת האירועים הזאת, אפשרי לעכשיו לבחון איפה רוצים להטיל ספק, באיזה חלק בשרשרת האירועים הזאת.

4 - אחרי שיש לנו את שרשרת האירועים, עכשיו נראה כי אפשרי לפרק את הפחד הזה, ב 3 דרכים מרכזיות. אפשרות 1 - אפשרי לא לפגוש אנשים באופן כללי / להימנע מלפגוש אנשים, כדי לא לדבר איתם, כדי לא להגיע לסיטואציה הקודמת.

אפשרות 2 - לפגוש אנשים, אבל ללמוד לטפל בהקטנת הסיכוי לכך שנגיע לתוצאה שמנסים להימנע ממנה. דהיינו, ללמוד להתמודד בסיטואציה החברתית, בהקשר של מיומנויות שיחה באופן כללי ואופן יותר ספציפי, גם בהקשר של להעביר נושא בשיחה, בהקשר של להתחמק משאלה, בהקשר של להסתיר מידע וכיו"ב. דהיינו, האדם צריך לטפל בסיכוי שיקרה מה שהוא לא רוצה שיקרה, גם באמצעות שיפור מיומנויות תקשורת וגם באמצעות ניתוח כללי, של להבין מה באמת הסיכוי לכך שיעלה נושא בעייתי ואיך להקטין את הסיכוי לכך שמשהו יקרה.

אפשרות 3 - ללמוד להתמודד עם המחשבות הרעות של: חושבים עלי דברים רעים. איך? באמצעות ניתוח של, מה הסיכוי שחושבים עלי דברים רעים, ואם כן אז מה אם חושבים עלי דברים רעים.


איזו אפשרות הכי טובה? תשובה: כנראה שעדיף לא ללכת לכיוון של הימנעות ממפגש עם אנשים. זאת האפשרות הכי פחות טובה. מה כן?

תשובה: בשביל השקט הנפשי הפנימי, כדאי ללכת על אפשרות 3, של מה הסיכוי שחושבים עלי דברים רעים ואם כן אז מה. במובן של ללמוד להכיל את זה שחושבים עליך דברים רעים.

אבל ברמה הפרקטית, כדאי ללכת גם על אפשרות 2 - דהיינו, לפתח מיומנויות תקשורת בין אישית, ללמוד לתקשר עם אנשים, בלי להעלות נושאי שיחה בעיתיים. כי בחיים בן אדם לפעמים חייב לתקשר עם אנשים והוא כן צריך לגרום להם לחשוב עליו דברים טובים. ואי אפשר תמיד לברוח למקום של "לא אכפת לי" וכיו"ב.


האם יש חיסרון באפשרות 2, שבה האדם בעצם לומד לשקר ולהסתיר מידע מהסביבה שלו, האם יש חיסרון בכך שבעצם החברים שלו "לא באמת" יהיו חברים שלו, כי הוא נמצא מולם בדמות חברתית כלשהי והוא לא באמת מי שהוא? האם יהיה נכון לומר, שאם לומדים "לשקר" בסיטואציה חברתית, אז זה הורס את מערכות היחסים, כי הן הופכות לשקריות?!

1 - במובן מסוים כן, זה הורס.

2 - אבל אלו החיים. כולם משקרים את כולם כל הזמן. לא במאה אחוז, אבל בהחלט שכולם כל הזמן משקרים את כולם ברמה מסוימת. לדוגמה, בחורה שמתאפרת, זה סוג של שקר. גבר שמתלבש יפה, זה סוג של שקר. איש מכירות / פרסומות / שימוש במילים מכובסות / לשון נקייה / לדבר בנימוס, הכל אלו שקרים שמאפשרים לבני אדם לחיות בצורה נורמאלית.

מי לא מעמיד פנים בכלל אלא מביא את עצמו באופן מלא בלי מעצורים? תשובה: תינוק / מי שסובל מאוטיזם חברתי. הוא לא יודע לשקר, לא יודע להתנהג בנימוס, לא יודע להתאים את עצמו לקוד חברתי. אלא הוא מי שהוא. אבל זה סוג של פגם בתקשורת ולא בהכרח יתרון. כי אלו החיים.

גם בעלי חיים, לומדים לשקר כדי לשרוד. לדוגמה, אריה שלומד להסוות את עצמו, כדי לטרוף או שהוא לומד להעמיד פנים שהוא חזק, גם כשהוא חלש, או לעשות פעולות שיגרמו לסביבה שלו לפחד ממנו וכיו"ב. במילים אחרות, בעולם שלנו, צריכים גם לשקר. לא במובן השלילי, אלא במובן הפרקטי. גם לשים בושם / דאודורנט, גם זה סוג של שקר, הסתרה. גם להתלבש, גם לסדר את השיער, כל דבר שהוא שמסתיר משהו, הוא שקר במובן מסוים. אבל אלו החיים.

ואפילו האדם צריך גם לשקר את עצמו ולא כל הזמן לומר לעצמו את האמת את כל האמת ורק את האמת. כי אז הוא יאבד כל משמעות.

ולכן, 1 - כדאי ברמה הפנימית ללמוד להתמודד עם המחשבה שחושבים עליך דברים רעים. אבל גם 2 - ללמוד גם "לשקר" בסיטואציה חברתית, לדעת להעמיד פנים ו לשחק את המשחק החברתי כמו כולם.


האם יהיה נכון לומר שאם חוקרים פחד, הוא נחלש? תשובה: תלוי באיזה רובד. ברובד העליון, לא בהכרח. יתכן שנבדוק את האמת ואז הפחד ייחלש או יתחזק. אבל אם חוקרים את העומק, ברמות העמוקות של הרצון, מה זה באמת משנה וכיו"ב, אז תמיד הפחד נחלש וכולי.
איך להתמודד עם פחדים וחרדות? הסבר מעשי ודוגמאות מפורטות

אליעד כהן מציג שיטה מעשית, שלב אחר שלב, להתמודדות עם פחדים וחרדות. הסיכום כאן יפרט את תהליך הניתוח של כל פחד, בצירוף דוגמאות רבות וציטוטים מדויקים מתוך השיחה המקורית.

שלב ראשון: בדיקת עובדות - מה באמת קורה?

אליעד מסביר שהשלב הראשון בהתמודדות עם פחד הוא לבחון את העובדות באופן נקי מפרשנות:

"קודם כל בודקים מה העובדות, לא מה הפחד. לא ממה הכי הרבה אני מפחד. קודם כל עובדות, לא להתחיל לשאול שאלות אחרות."


לדוגמה: אדם מפחד להיכנס לחנות מחשש שיפגוש מישהו ספציפי. אליעד מציע לשאול שאלות כמו:
  • "מה הסיכוי שתפגוש אותו בפועל?"
  • "כמה פעמים יצא לך לפגוש אותו בעבר באותה סיטואציה?"
  • "האם הוא באמת נמצא שם?"
במקרה זה, האדם הבין שהסיכוי לפגוש את האדם שממנו הוא מפחד הוא נמוך מאוד. אליעד מדגיש שחייבים להיות מדויקים בבדיקת העובדות ולא להישען על תחושות או הנחות כלליות.

שלב שני: זיהוי מדויק של הפחד - מה בדיוק מפחיד אותך?

השלב הבא הוא להבין את הפחד המדויק, לא להסתפק באמירה כללית כמו "אני מפחד":

"זה לא מספיק להגיד 'אני מפחד לפגוש אותו'. ממה בדיוק אתה מפחד? מה אתה מפחד שיקרה בפועל?"


הדובר ענה שהוא מפחד שהאדם יקפוץ עליו או יתקוף אותו. אליעד מפרק את זה עוד:
  • "האם באמת יש סיבה שהאדם הזה יתקוף אותך?"
  • "מה הסיכוי שהוא יעשה את זה?"
  • "האם קרה משהו בעבר שיצדיק זאת?"
כאשר הפחד מוגדר במדויק, אפשר להתחיל לטפל בו ישירות.

שלב שלישי: בניית שרשרת אירועים - מה יכול לגרום לתוצאה המפחידה?

אליעד מסביר שלכל פחד יש שרשרת אירועים או הנחות יסוד שעליהן הוא מבוסס:

לדוגמה:
  1. "אני אפגוש את האדם בחנות."
  2. "הוא ישאל אותי שאלות לא נעימות."
  3. "השיחה תגיע לנושא אישי רגיש."
  4. "הוא ידע עלי מידע מביך או בעייתי."
  5. "הוא יחשוב עלי דברים רעים."
  6. "יהיו לכך השלכות שליליות מבחינתי."
אליעד ממליץ לבחון כל חוליה בנפרד:

"אפשרי להטיל ספק בכל אחת מהחוליות האלה. האם באמת השיחה חייבת להגיע לנושא הזה? האם הוא באמת יחשוב עליך רע? מי אמר שזה בכלל משנה?"


שלב רביעי: שלוש אפשרויות להתמודד עם הפחד

אליעד מציע שלוש אפשרויות מרכזיות להתמודד עם הפחד:
  • הימנעות מוחלטת: פשוט לא להיכנס לסיטואציה (לא מומלץ).

    "לא לפגוש אנשים זה לא פתרון. אתה לא יכול לחיות ככה."
  • התמודדות עקיפה: להיפגש, אך ללמוד לשקר, להסתיר מידע או לשנות נושאים באופן אלגנטי.

    "ביום - יום צריך לדעת גם לשקר. לא כל דבר צריך לספר. זה חלק מהחיים."
  • התמודדות ישירה: לומר את האמת במלואה ולהיות מוכן לספוג כל תגובה, אפילו קיצונית.

    "להיות מסוגל להגיד את כל האמת, גם אם יכתבו עליך בפייסבוק, ושזה לא יפריע לך."
אליעד ממליץ לשלב בין ההתמודדות הישירה (לעבוד על החוסן הפנימי) ובין התמודדות עקיפה (להשתמש בטקטיקות שיחה והסתרת מידע באופן מתוחכם):

"בשביל השקט הנפשי כדאי שלא יהיה אכפת לך מה חושבים. אבל ביום - יום, בדייטים, בעבודה - צריך גם לדעת לשחק את המשחק, לשקר קצת."


למה שקר חברתי הוא חלק בלתי נמנע מהחיים?

אליעד מבהיר שלמרות שהשקר החברתי עשוי להיראות בעייתי, הוא חלק מהותי מחיינו:

"גם כשאתה שם דאודורנט, או מתייפייף בדייטים - זה סוג של שקר. גם אריה בטבע שואג כדי להיראות חזק - זה שקר. כולם עושים זאת במידה מסוימת."


השקר הזה הוא לא "רע" באופן מוחלט, אלא דרך להגן על עצמך ולנהל מערכות יחסים בריאות.

האם החקירה תמיד מחלישה את הפחד?

אליעד מסביר שהחקירה השטחית יכולה אפילו להגביר פחדים, אבל החקירה לעומק, של ההנחות הבסיסיות, תמיד מחלישה אותם:

"אם אתה חוקר עמוק, את ההנחות של הרצון, מי אמר שזה משנה, אז תמיד הפחד ייחלש. אבל ברובד השטחי, אם רק תשאל שאלות פשוטות, הפחד יכול גם להתגבר."


איך להתנהל ביום - יום עם פחדים?

ההמלצה המעשית של אליעד היא לנתח את הפחדים בצורה יסודית לפי השלבים שפורטו, וליישם בפועל את הגישה המשולבת: ללמוד לקבל את עצמך כך שלא יהיה אכפת לך באמת ממה שחושבים עליך, ובמקביל, לפתח מיומנויות תקשורת וטקטיקות חברתיות מתוחכמות.

לסיכום, שלבי ההתמודדות הם:
  1. בדוק את העובדות בצורה נקייה.
  2. זהה במדויק את הפחד שלך.
  3. פרק את הפחד לשרשרת של אירועים או הנחות יסוד.
  4. הטל ספק בכל חוליה בשרשרת.
  5. בחר שילוב של התמודדות פנימית (חוסן רגשי) והתמודדות חיצונית (מיומנויות שיחה והסתרת מידע).
דברים רעים תגובות הנחות יסוד יתרון לנהל הנחת יסוד העמדת פנים להתמודד עם פחדים וחרדות מה מדברים עלי להטיל ספק חיצוניות איזה שאלות לשאול איזה שאלות לשאול בניתוח פחד אפשרות דברים רעים דמות העמדת פנים העמדת פנים בסיטואציה חברתית התחמקות חברויות חברות חברים חברתי חברתיות חושבים עלי חושבים עלי דברים רעים חרדה חרדה חברתית חרדות חרדות חברתיות טיפול טיפול בפחד טיפול בפחדים טיפול בפחדים וניתוח פחדים טיפולים כישורים כישורים חברתיים להיות דמות להיות דמות חברתית להתחמק להתחמק משאלה להתחמק משאלות לפתח לשאול לשאול שאלות לשקר מה השלבים בניתוח פחד מטופל מטופלים מטפל מיומנויות מיומנויות חברתיות מיומנות מיומנות חברתית משחק משחק חברתי משחקים נושאי שיחה נושאי שיחה בעיתיים ניתוח חרדה חברתית ניתוח פחד ניתוח פחדים סיטואציה סיטואציה חברתית סיטואציות סיטואציות חברתיות סיכוי סיכוי או סיכון סיכוי וסיכון סיכוי מול סיכון סיכוי סיכון סיכון סיכון או סיכוי סיכון וסיכוי סיכון מול סיכוי סיכון סיכוי פחד פחד חברתי פחד מסיטואציות חברתיות פחד שחושבים עלי דברים רעים פחדים פחדים חברתיים פיתוח פיתוח כישורים חברתיים צורך צורך לשקר צורך לשקר במשחק החברתי שאלה שאלות שיחה שקר שקרים שקרנים תהליך תהליכים
הערכה עצמית, דימוי עצמי, ביטחון עצמי, אהבה עצמית, להעריך את עצמי, לאהוב את עצמי, לכבד את עצמי, לחזק את הביטחון העצמי, איך להעריך את עצמך? לא מעריך את עצמי, העלאת הערך העצמי
הערכה עצמית, דימוי עצמי, ביטחון עצמי, אהבה עצמית, להעריך את עצמי, לאהוב את עצמי, לכבד את עצמי, לחזק את הביטחון העצמי, איך להעריך את עצמך? לא מעריך את עצמי, העלאת הערך העצמי
... לאהוב. מוצא חן בעיניך שזה ברובריקה לאהוב? ש: כן אליעד: אוקיי, תשאיר את זה שם. אתה רוצה להעביר אותו אגף? תשאל למה? ש: אני יכול את שניהם לעשות אליעד: תראה, השאלה למה, יש לה סיכון וסיכוי, אפשרות אחת, נגיד, האם אני יכול לעבוד ...
זוגיות אחרי בגידה, משבר אמון בין בני זוג, איך סולחים על בגידה? האם להיפרד או להישאר? האם להתגרש? האם צריך להיפרד? האם כדאי להיפרד? האם להישאר בזוגיות? האם להישאר או לעזוב?
זוגיות אחרי בגידה, משבר אמון בין בני זוג, איך סולחים על בגידה? האם להיפרד או להישאר? האם להתגרש? האם צריך להיפרד? האם כדאי להיפרד? האם להישאר בזוגיות? האם להישאר או לעזוב?
... החלטות בסיכון - האם לבסס את ההחלטות על תחזיות לעתיד או על מה שקרה בעבר. נדבר על עקרון הסיכון והסיכוי, בו השיקול הוא לא בהכרח מה קרה בעבר אלא מה צפוי לקרות בעתיד. בהמשך, נדונה שאלה נוספת בנוגע להפסדים בעסקים - אם אדם השקיע הרבה כסף ...
שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
שיטות לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון, מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה?
... לטיפול בחרדה, גישות טיפוליות בפחד, לטפל בסיכוי, לטפל בסיכון, סיכוי או סיכון , מה הסיכוי שיקרה? מה הסיכון שיקרה? ניתוח מקרה חרדה, ניתוח מקרה טיפולי, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? מהן שתי המחשבות המרכזיות שיוצרות ... היא שאם הדבר הרע הזה אכן יקרה, האדם אינו מעוניין בכך. כלומר, החרדה נוצרת מההנחה שיכול לקרות אירוע שלילי ומכך שהאדם לא רוצה שאירוע זה יקרה. איך אפשר להתמודד עם חרדה דרך המושגים סיכוי וסיכון? אליעד כהן מסביר כי טיפול בחרדה נעשה על ידי בחינה של שני היבטים מרכזיים: הטיפול בסיכוי: האדם בודק מה הסיכוי האמיתי שהאירוע שממנו הוא מפחד ...
איך לא להשתגע? איך לא לאבד שליטה? פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, לפעול בלי היגיון, אני מתחיל לאבד שליטה, פחד מאיבוד שליטה, איבוד שליטה עצמית, חרדה מפני איבוד שליטה, תחושת אובדן שליטה
איך לא להשתגע? איך לא לאבד שליטה? פחד להשתגע, פחד לאבד שליטה, לפעול בלי היגיון, אני מתחיל לאבד שליטה, פחד מאיבוד שליטה, איבוד שליטה עצמית, חרדה מפני איבוד שליטה, תחושת אובדן שליטה
... במובן שהשתגעת לגמרי השתגעת במובן מסוים, יפה עכשיו מה עושים עם זה. ש: אומרים לו כן יש סיכוי. אליעד: אז מה שאתה אומר זה אומרים לו יש סיכוי אז יש לנו סיכוי וסיכון הולכים על הסיכוי יש סיכון, שנייה אז אתה הולך על האופציה של הסיכון למה אתה מפחד שזה יקרה אז מה אם זה יקרה ואז מה אם זה ...
איך עובד הזיכרון? איך המוח זוכר? בינה מלאכותית, איך הזיכרון עובד? שיפור זיכרון, איך לזכור? איך לא לשכוח? שיפור הזיכרון, בעיית זיכרון, איך המוח עובד? אינטליגנציה מלאכותית
איך עובד הזיכרון? איך המוח זוכר? בינה מלאכותית, איך הזיכרון עובד? שיפור זיכרון, איך לזכור? איך לא לשכוח? שיפור הזיכרון, בעיית זיכרון, איך המוח עובד? אינטליגנציה מלאכותית
... של חולצה שענד מישהו ביום מסוים, יישכח במהרה. איך המוח עושה הערכה של סיכון וסיכוי בזיכרון? המוח מבצע חישוב של סיכון וסיכוי כאשר הוא מחליט איזה מידע לשמור. לדוגמה, כאשר אדם צועד בחדר, הוא לא יחשוש מאריה, כי הסיכוי להיתקל באריה ... פריטים חשובים יותר לשמור ואיזה פריטים יש להוציא. התהליך דומה לשיקולי הסיכון והסיכוי שהמוח עושה כאשר הוא בוחר איזה מידע לשמור. למה דברים שפעם היו חשובים נשכחים? אליעד מסביר כי לפעמים מידע ... החשיבות שלו להישרדות, ותועלתו העתידית. התהליך שמחלק את הזיכרון לפי סיכון וסיכוי דומה לפעולה של תוכנה עם זיכרון מוגבל. המוח מבצע שיקולים אוטומטיים, ולא מודעים, ומחליט מה לשמור ומה לשכוח ... מהר מאוד כי אין להם שום משמעות להמשך החיים. איך המוח מבצע הערכה של סיכון וסיכוי בזיכרון? כדי להחליט מה לזכור לאורך זמן ומה לשכוח, המוח עושה הערכת סיכון וסיכוי. למשל, כאשר אדם הולך מחדר לחדר, הוא לא נזהר מאריות כי הסיכוי שייפגש באריה הוא אפסי, אך הוא עשוי להיזהר ... הזיכרון פועל בשיקולים של משמעות, חשיבות להישרדות, תועלת לעתיד ושקלול הסיכון והסיכוי. התהליך הזה מתרחש באופן אוטומטי ולא מודע, והוא דומה מאוד למנגנונים שמגדירים את פעולתן של תוכנות בינה ...
פחד מבגידה, מפחד שהיא תבגוד בי, מפחדת שהוא יבגוד בי, ייסורי מצפון, למה אנשים בוגדים? להתגרש או לבגוד, איך למנוע בגידה? בעלי בוגד בי, אשתי בוגדת בי, פחד מאלוהים, פחד מגיהנום, מידה כנגד מידה, תורת הגמול
פחד מבגידה, מפחד שהיא תבגוד בי, מפחדת שהוא יבגוד בי, ייסורי מצפון, למה אנשים בוגדים? להתגרש או לבגוד, איך למנוע בגידה? בעלי בוגד בי, אשתי בוגדת בי, פחד מאלוהים, פחד מגיהנום, מידה כנגד מידה, תורת הגמול
... רגשית, כלכלית או אישית. האם הפחד מוצדק? כאשר אדם מפחד שיבגדו בו, אפשר להתחיל בבחינת הסיכוי והסיכון : מה הסיכוי שהצד השני יבגוד? האם יש מניע לבגידה? האם הצד השני שבע רצון מהמצב הנוכחי? אם יש סיכוי שהצד השני יבגוד, יש לבחון מדוע זה יכול לקרות ולנסות למנוע זאת על ... עם פחד מבגידה אם אתה מפחד שיבגדו בך מה אתה צריך לעשות איך להתמודד עם זה. ש: להסתכל סיכוי סיכון זאת אומרת מה הסיכוי שהוא יבגוד בי לבדוק האם יש לו מניע אין לו מניע. אליעד: אם היא תרצה לבגוד בי מה אני אעשה לא יודע ואם היא תבגוד בי לא רוצה שיבגדו בי מה לעשות לא ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על טיפול בפחדים וניתוח פחדים, דוגמה לתהליך ניתוח חרדה חברתית של פחד מסיטואציות חברתיות בגלל האפשרות של נושאי שיחה בעיתיים, מה השלבים בניתוח פחד? איזה שאלות לשאול בניתוח פחד? סיכוי או סיכון, מיומנויות חברתיות, פיתוח כישורים חברתיים, הצורך לשקר במשחק החברתי, להיות דמות חברתית, העמדת פנים בסיטואציה חברתית, פחד שחושבים עלי דברים רעים, להתחמק משאלה
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: סיכון או סיכוי, אולי אנחנו במטריקס? האם יש בחירה חופשית? למה העולם קיים? מי ברא את אלוהים? האם הכל אפשרי? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? האם אפשר לדעת הכל? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להיות הכי חכם בעולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם באמת הכל לטובה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? בשביל מה לחיות? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? האם לדומם יש תודעה? איך להיות מאושר? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: סיכון או סיכוי, איך להעריך את עצמך? איך לעשות יותר כסף? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשפר את הזיכרון? איך למצוא זוגיות? איך להיגמל מהימורים? איך לנהל את הזמן? איך לחנך ילדים? איך להאמין בעצמך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בראיון עבודה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לקבל החלטות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לשנות תכונות אופי? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לשתול מחשבות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפרש חלומות ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם עצבות? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן קריירה, מאמן אישי לירידה במשקל, אימון אישי לזוגיות בתחום סיכון או סיכוי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.5498 שניות - עכשיו 05_07_2025 השעה 04:09:08 - wesi1