אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה להציב מטרות בצורה נכונה ✔יעדי מכירות, הצבת יעדים, מוטיבציה למכירות, תוכנית אימון, השגת מטרות ויעדים, איך ליצור מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
11:03יעדי מכירות, הצבת יעדים, מוטיבציה למכירות, תוכנית אימון, השגת מטרות ויעדים, איך ליצור מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לא להציב מטרות? חוסר מוטיבציה, יצירת מוטיבציה לעובדים, מוטיבציה למכירות
האם הצבת יעדי מכירות היא דרך טובה להגברת מוטיבציה?

הנושא המרכזי שאליעד כהן מתייחס אליו הוא האם הצבת יעדי מכירות מספריים היא הדרך האידיאלית להגדיל את התוצאות במכירות ולהגביר את המוטיבציה האישית והארגונית. הסוגיה מוצגת משני כיוונים שונים ובצורה מפורטת, כולל כל ההסברים והדוגמאות שנתן אליעד כהן בהרצאה.

מהן הסיבות בעד ונגד הצבת יעדי מכירות?

מצד אחד, ישנה הטענה שהצבת יעד מספרי, כגון "אני חייב למכור היום סכום X", יכולה למקד את תשומת הלב של האדם ולהגביר את המוטיבציה שלו, מכיוון שיש לו מטרה ברורה להשיג. מצד שני, קיימת בעיה עם שיטה זו, מכיוון שאם האדם לא מצליח להגיע ליעד שהציב, הוא עלול להרגיש תסכול, אכזבה, וירידה במוטיבציה הכללית.

לדוגמה, אם אדם קובע יעד למכור בסכום מסוים ולא מגיע לכך, הוא עשוי לחוש כישלון ולהתייאש באמצע היום. לעומת זאת, אם היעד שהציב נמוך מדי, הוא לא יאתגר את עצמו מספיק ויבזבז פוטנציאל למאמץ מוגבר ולהצלחה גדולה יותר.

האם ישנה דרך טובה יותר להציב יעדים במקום יעדים מספריים?

אליעד כהן מציע גישה חלופית - להציב יעדי מאמץ במקום יעדים מספריים. על פי גישה זו, במקום להתמקד במספרים או בסכומי מכירות ספציפיים, האדם מתמקד במאמץ שהוא מוכן להשקיע באותו יום. לדוגמה, במקום לקבוע "היום אמכור 100 יחידות", האדם יכול להחליט "היום אני אתאמץ עד שאני ארגיש מותש לגמרי", או "אתאמץ עד שלא אוכל לדבר יותר עם לקוחות מרוב מאמץ". לפי הגישה הזו, המטרה היא לעודד את האדם להתאמץ באופן מרבי, ללא קשר לתוצאה המספרית המיידית.

מתי כן כדאי להציב יעדים מספריים של מכירות?

למרות שאליעד כהן ממליץ בדרך כלל על הצבת יעדי מאמץ, הוא מציין מספר מקרים שבהם הגיוני להציב יעדים מספריים של מכירות:
  • כאשר האדם מרגיש חוסר מוטיבציה או במצב רוח ירוד בבוקר, והיעד המספרי משמש כאמצעי להכניס אותו לתהליך המאמץ.
  • כשהיעד המספרי משמש ככלי משחקי לעורר את סקרנות האדם לבדוק "האם אצליח להגיע למספר מסוים?".
  • במצב שבו היעד המספרי נועד רק כנקודת עצירה לאחר מאמץ מקסימלי: האדם אומר לעצמו שהוא יתאמץ בצורה מרבית עד שיגיע ליעד מסוים, ולאחריו יוכל לעצור ולנוח.
עם זאת, אליעד מדגיש בבירור כי היעד המספרי אינו אמור להיות היעד האמיתי. היעד האמיתי צריך להיות תמיד מידת המאמץ.

האם יש הבדל בין הצבת יעדים אישיים לבין הצבת יעדים לעובדים?

כן. אליעד כהן מדגיש שהצבת יעדים מספריים היא רלוונטית בעיקר כשמדובר בניהול עובדים, מכיוון שלמנהל אין דרך ישירה למדוד את המאמץ הפנימי של העובד. לכן, הוא חייב לקבוע יעד חיצוני ברור, כמו מספר מכירות, כדי למדוד ביצועים. לעומת זאת, האדם מול עצמו לא צריך את המדידה החיצונית ויכול להעריך ישירות את מידת המאמץ שלו.

לדוגמה, מנהל עשוי להציב לעובד יעד ברור של "למכור 50 מוצרים", כדי שיוכל להעריך את התפוקה של העובד. אולם האדם כלפי עצמו יכול פשוט להחליט "אני מתאמץ היום ככל יכולתי" ללא תלות במספרים.

איך הגישה של אליעד כהן להצבת יעדים רלוונטית לאימון גופני?

אליעד מביא דוגמה מהעולם של אימוני כושר, שגם בו אנשים מציבים לעצמם יעדים מספריים, כמו "להרים משקל מסוים במספר חזרות קבוע". לפי ההסבר של אליעד כהן, הצבת יעדים כאלה טובה בעיקר אם המטרה היא להתחרות או לעקוב אחרי תוכנית אימונים מוגדרת. אך אם המטרה היא למצות את המאמץ האישי, אין באמת משמעות ליעד המספרי. במקום זאת, עדיף פשוט להתאמץ עד קצה גבול היכולת ללא הגבלה מראש של מספר מסוים.

הוא מדגים זאת בבירור: אם המתאמן מרגיש שהוא מסוגל להתאמץ יותר אחרי שהגיע ליעד מספרי מסוים, עדיף לו שימשיך להתאמץ, ואם הוא מותש לגמרי לפני הגעה ליעד, עדיף לו לעצור לפני שהוא נפצע.

המסקנה - איך נכון להציב יעדים ולהגיע להישגים גבוהים?

המסקנה המרכזית שאליעד כהן מעביר היא שברוב המקרים ובמיוחד בשיפור עצמי, הגישה הנכונה ביותר היא להתמקד ביעדי מאמץ ולא ביעדים מספריים. האדם צריך להחליט שהוא מתאמץ בצורה המקסימלית האפשרית, ורק אם הוא זקוק לכלי עזר שידרבן אותו, אזי יכול להשתמש ביעד המספרי ככלי משני או כמשחק פנימי.

בשורה התחתונה, השאלה המרכזית שעליה האדם צריך להתמקד בכל יום ובכל משימה היא "כמה אני מוכן להתאמץ?" ולא "מה המספרים שעלי להשיג?". המספרים יכולים לעזור באופן נקודתי בלבד, אך הם אינם המטרה הסופית.
הצבת יעדי מכירות - האם זה טוב או לא?

יש שני צדדים להצבת יעדי מכירות - מצד אחד, זה יכול להיות מועיל כי זה מפקס את האדם ומגביר את המוטיבציה שלו. מצד שני, זה עלול להיות בעייתי כי אם הוא לא משיג את היעד, הוא עלול להתאכזב ולהתייאש. השאלה המרכזית היא האם הצבת יעדים היא האידיאלית, כלומר, האם זו הדרך הטובה ביותר להניע אדם למכירות.

האם זה אידיאלי לקבוע יעד מכירות מספרי?

יש מי שיגיד שעדיף להגיע למצב שבו יש כל כך הרבה פניות שלא צריך להציב יעד מכירות. אך גם כאשר יש זרם קבוע של לקוחות, עדיין אפשר להציב לעצמך רף של מכירות - למשל, לקבוע "אני רוצה למשוך לקוחות שמוכנים לשלם כפול". השאלה היא האם יש דרך טובה יותר להציב לעצמך מטרה.

האם כדאי לקבוע יעד של מאמץ במקום יעד של מכירות?

אחת הבעיות עם הצבת יעד מכירות מספרי היא שהוא לא משקף בהכרח את המאמצים של האדם. אם היעד גבוה מדי, הוא עלול להתאכזב ולהישבר באמצע היום. אם הוא נמוך מדי, הוא לא יאתגר את עצמו מספיק. לכן, עדיף להתמקד במאמץ ולא במספרים. לדוגמה, במקום לומר "אני רוצה למכור X", עדיף לומר "אני רוצה להתאמץ עד שאני אתעלף", "אני רוצה להתאמץ עד שיכאב לי הראש", או "אני רוצה לבדוק כמה אני יכול לשכנע לקוחות פוטנציאליים".

הצבת יעד מספרי מתאימה יותר כאשר מדובר בעובדים, כי המעסיק לא יכול לפקח על המאמץ שלהם ולכן נותן להם מספר כדי לבדוק את התפוקה שלהם. אבל מול עצמך, עדיף להציב יעד של מאמץ - "אני רוצה להתאמץ עד הסוף".

באיזה מובן בכל זאת כן הגיוני להציב יעד של מכירות?

אם היעד משמש רק כאמצעי לדרבן את עצמך להתאמץ יותר - יש בכך היגיון. לדוגמה, אם אדם מתעורר בבוקר עם מצב רוח ירוד ולא מרגיש שהוא מסוגל להתאמץ יותר מדי, הוא יכול להציב לעצמו יעד מכירות כדי לעודד את עצמו להתאמץ יותר. במקרה הזה, היעד המספרי לא נועד להגדיר הצלחה או כישלון, אלא ככלי עזר להגברת המאמץ.

השוואה בין הצבת יעדי מכירות להצבת יעדי אימון גופני

בדומה למכירות, גם באימוני כושר יש אנשים שמציבים לעצמם מספרים מסוימים - למשל, "אני רוצה להרים 100 ק"ג שלוש פעמים". האם זו הגישה האידיאלית? התשובה תלויה במטרת האימון. אם המטרה היא להתאמץ כמה שיותר, אז אין טעם לקבוע מספרים מראש - עדיף פשוט להתאמץ עד שהגוף לא יכול יותר. אבל אם המטרה היא להתחרות או להתאים את עצמך לתוכנית אימונים מסוימת, אז הגיוני לעבוד עם מספרים.

המסקנה - איך נכון להציב יעד?

אם המטרה היא למכור כמה שיותר, עדיף פשוט להחליט "אני רוצה היום למכור כמה שיותר" ולהתאמץ בהתאם. המספרים עצמם הם לא המטרה - המאמץ הוא היעד האמיתי. אם יש צורך במספרים כדי לעורר מוטיבציה או כחלק ממשחק מנטלי, זה בסדר, אבל עדיף להתרכז בשאלה "כמה אני מוכן להתאמץ?" ולא בשאלה "כמה אני אמור למכור?".
ועכשיו הנושא של הצבת יעדים של מכירות הצבת יעדי מכירות, בן אדם נגיד שאומר "היום אני אמכור ככה וככה בסכום כזה וכזה" זה טוב זה לא טוב?

ש: גם טוב וגם לא טוב.

אליעד: אוקי מאיזה בחינה זה לא טוב?

ש: שהוא יכול נגיד להיכשל בזה ואז הוא יתבאס על עצמו.

אליעד: נכון ומאיזה בחינה זה כן טוב?

ש: שזה יכול לפקס אותו יותר.

אליעד: יפה עכשיו השאלה היא האם זה הכי טוב, זאת אומרת בן אדם נגיד שרוצה להעלות לעצמו את המוטיבציה הוא אומר לעצמו "היום נגיד אני מציב לעצמי רף למכור אלף דולר" נגיד.

ש: אם הוא מצליח זה עולה לו חבל על הזמן.

אליעד: השאלה אבל האם זה האידיאל האם לקבוע לעצמך מטרה האם זה האידיאל מה אתה אומר?

ש: לדעתי בדרך זה כי אין בהתחלה אבל האידיאל זה להגיע למצב שאתה מקבל כל כך הרבה פניות שאתה כבר.

אליעד: מה הקשר רגע בא נניח שאתה מקבל כל היום פניות אז אתה לא יכול להציב לעצמך רף יעד של מכירות?

ש: אתה יכול אבל העניין הוא שהרף אתה כבר לא מגיע למצב שאתה צריך להציב רף.

אליעד: למה בוא ניתן דוגמה נגיד שכל היום פונים אליך אנשים ואתה אומר "גם אם אני לא אציב רף אני אקבל כסף" נכון?

ש: כן.

אליעד: יפה כמה כסף תקבל x תציב רף כפול זה שפונים אליך אנשים השאלה איזה אנשים, השאלה למה שלא תציב רף "אני רוצה שיפנו אלי אנשים שמוכנים לתת לי כפול כסף" אז אתה גם יכול להציב רף. השאלה שלי אם יש משהו יותר טוב מאשר להציב רף יעד של מכירות של מספר מה האמת?

ש: רף האמת יש.

אליעד: מה זה אומר?

ש: זה אומר בן אדם נכנס עם רעש מסוים אבל האמת היא שאני יכול להגיע נגיד למקסימום שלי עם מקסימום מאמץ לשמונים מכירות אז אם זאת האמת ואני רואה אותה אז אני אעשה את המקסימום שלי.

אליעד: הבן אדם קם בבוקר אומר לעצמו "אני עכשיו מציב לעצמי יעד למכור כל יום x" האם זה טוב לא טוב כן טוב אידיאלי לא אידיאלי?

ש: אני אומר זה לא קשור לאידיאלי או לא אידיאלי הוא בסוף יבדוק מה האפשרויות שלו מה הוא יכול להגיע, הוא יבדוק את האמת מה הוא יכול להגיע.

אליעד: הוא לא יודע אבל הוא קם בבוקר הוא לא יודע.

ש: אבל הוא יכול פחות או יותר.

אליעד: הוא לא יודע אבל.

ש: אז שיעשה את המקסימום מאמץ שלו אם יש לו נגיד מאה פניות והוא יכול לשכנע ברמה תשעים שיעשה את המקסימום ומה שיצא זה הרף, הרף הוא המאמץ.

אליעד: נכון ולהציב יעד של מכירות?

ש: להציב יעד של מכירות זה כאילו משהו זה מה יש בזה.

אליעד: אז בדיוק אז מה האמת להציב יעד של מכירות זה טוב אם אתה רוצה להציב יעד של מכירות לעובד שלך שאתה לא יודע כמה הוא יכול להתאמץ אז אתה מציב לו איזה יעד כדי לראות מה הוא יכול ומה הוא לא יכול אבל מול עצמך כבן אדם עדיף לך לא להציב יעד של מכירות עדיף לך להציב יעד של מאמץ "אני היום רוצה להתאמץ עד שאני אתעלף אני היום רוצה להתאמץ עד שיכאב לי הראש היום, אני היום רוצה להתאמץ עד ש...".

היעד הוא המאמץ הוא לא היעד מכירות היעד מכירות זה לא אומר כלום אם אתה מציב רף גבוהה מדי אתה שקרן ואתה תדפוק את עצמך שבערב אתה תראה שלא הגעת למה שרצית או אפילו בצהריים וכבר תישבר, אם אתה מציב רף נמוך מדי גם כן למה רף כל כך נמוך הרף צריך להיות לפי מאמץ "כמה אני היום רוצה להתאמץ", לדוגמה "כשאומרים לי לא כמה פעמים אני רוצה להתווכח על הכן, כשאומרים לי לא כמה אני רוצה להעמיק לראות למה הוא אמר לי לא ולראות איך אני יכול להפוך לו את זה או משהו כזה" אבל הרף צריך להיות לפי מאמץ.

עכשיו אם אתה לא יכול לפקח על המאמץ של הבן אדם כגון לדוגמה שזה איש מכירות שלך שמה יש הגיוני שתציב לו יעד אבל בעולם אידיאלי הרי הכי טוב לתמחר את האנשים לפי מאמץ אם תתאמץ ככה וככה תקבל ככה וככה.

ש: קשה למדוד את זה בדיוק.

אליעד: אז בגלל שאתה לא יכול למדוד אז אתה מציב יעד. עכשיו באיזה מובן זה כן הגיוני לשים יעד של מכירות באיזה מובן זה כן הגיוני, אז במה זה כן טוב בכל זאת?

ש: כדי לעבור את ה - break even שלך.

אליעד: לא שנייה אמרנו שאתה צריך להציב לעצמך רף של מאמץ "אני היום רוצה להתאמץ יותר היום אני אתן מאה אחוז להתאמץ" אז באיזה מובן זה כן הגיוני לשים יעד מכירות?

ש: כדי לגרום לבן אדם להתאמץ בלהגיע.

אליעד: לא לעצמך נגיד לעצמך על עצמך רק אם אתה לא מרמה את עצמך תתאמץ וזהו.

ש: אם אתה יודע שהמאמץ והיעד כאילו אם אתה יודע שאם תתאמץ כך וכך תגיע ליעד זה וזה אז הגיוני שתשים לך את היעד מול העיניים תראה אותו כאילו שהוא יעזור לך להתאמץ.

אליעד: מה אתה צריך שהוא יעזור לך להתאמץ אתה רוצה להתאמץ תתאמץ לא רוצה אל תתאמץ מה זאת הקומבינה הזאת.

ש: אז זה כאילו מעודד אתה אומר "אני יכול אני יודע שיש בי יכולת שאני מגיע".

אליעד: אבל מי אמר שאתה יכול אבל אם אתה יודע שאתה יכול אז אתה כבר יודע שאתה יכול.

ש: לא אבל לפעמים לא בא לי גם אני רוצה לדרבן את עצמי במאמץ כאילו באותו יום קמתי בא לי להתאמץ שישים אבל מה אני רוצה לדרבן את עצמי לקבל שבעים ומהשבעים זה שלוש מאות אז בוא נשים את היעד שלוש מאות שזה יסחוף אותי במאמץ כאילו שאני לא אשאר על השישים שאני אתאמץ שבעים.

אליעד: אבל אז בעצם היעד של המכירות הוא בעצם דרכו גרמת לעצמך לרצות להתאמץ יותר.

ש: כן זה רק מעצים כן הפוקוס הוא במאמץ אבל אני משחק עם זה משהו חדש כזה.

אליעד: אתה אומר בוא נציב יעד כדי שהיעד ייתן לי את המוטיבציה אבל מה שזה אומר שאם הייתה לך מוטיבציה אז לא היית צריך את היעד.

ש: נכון אבל יש ימים שאני קם כאילו עם כזה לא בא לי להתאמץ כל כך ואני רוצה כן להתאמץ כל כך כאילו שאני רוצה להתאמץ יותר ממה שאני מרגיש בבוקר ואני רוצה לדרבן את עצמי כאילו.

אליעד: אתה אומר לעצמך "אני רוצה להתאמץ עד שאני אשיג x אם לא הצלחתי אז לא הצלחתי אבל אם הצלחתי אני רוצה לעצור שם" יש בזה נגיד היגיון אתה אומר "אני רוצה למכור עד x כי מבחינתי אני מתאמץ את המאה אחוז שלי עד שאני משיג מספר x, אם לא השגתי נתתי את המאה אחוז זה מה יש אם הצלחתי אני יכול לעצור" אבל יש פה עוד משהו שגם היעדים המספריים הם סוג של משחק אתה אומר "אני אתאמץ בא נראה אם אני אגיע למספר כזה וכזה" זה סוג של משחק כזה זה סוג של בא נראה מה יצא, בא נראה איזה קלף יצא ביצת קינדר בא נראה איזה צעצוע יצא לך.

נגיד שאתה מתאמן לדוגמה אתה נגיד יכול להגיד, זה כמו נגיד באנשים שמתאמנים אז יש אחד שאומר לעצמו "אני היום אלך אעשה משקל כזה וכזה ככה וככה חזרות ככה וככה פעמים" זה אותו דבר נגיד שמישהו מציב לעצמו יעד באימון זה טוב או לא טוב, מה האמת בא נראה עכשיו מה התשובה שתיתנו לי מה האמת זה טוב או לא טוב?

ש: לא טוב.

אליעד: למה זה לא טוב?

ש: שיתאמץ עד שהוא עייף וזהו.

אליעד: אתה בטוח?

ש: אבל נראה לי יכול להיות גם שלא כי הוא יכול להתאמץ יותר מדי ואז יהיו לו דלקות הוא צריך לפי הרגש.

אליעד: אז זה טוב להציב האם זה טוב שבן אדם יכנס לאימון ויגיד "היום אני צריך להרים ככה וככה פעמים", האם זה טוב להציב מראש "אני היום ארים מאה קילו שלוש פעמים שלוש חזרות" כן או לא?

ש: לא.

אליעד: אולי כן.

ש: אולי לא.

אליעד: שאני שואל שאלה.

ש: תלוי מה הוא הולך לעשות אחרי זה.

אליעד: בהנחה שהוא לא הולך אחרי זה לעשות כלום.

ש: לא הוא הולך לישון.

אליעד: הולך לישון הלאה, רגע האם זה טוב שלפני אימון תציב יעד עם מספרים כן או לא?

ש: אני מציבה לעצמי יעדים וזה מצוין.

אליעד: השאלה אם זה טוב או לא טוב אולי יש משהו יותר טוב, זה מצוין לך כי את לא יודעת להתאמץ בלי זה אולי נביא לך משהו עוד יותר טוב.

ש: אני חושב שזה בסדר אבל לא להידבק לזה יותר מדי.

אליעד: אני מחפש תשובה אחרת בכלל, האם זה טוב שבן אדם שמתאמץ יציב לעצמו יעד שהוא הולך לעשות x חזרות x אימונים x משקל כן או לא, תשובה תלוי במטרת האימון שלו אם מטרת האימון שלו היא לדוגמה להתאמץ כמה שיותר אז מה אתה מציב לעצמך בכלל יעד מספרי אין שום משמעות ליעד המספרי כי המטרה שלך זה להתאמץ כמה שיותר כי אם לא אתה פחות עייף אז תתאמץ יותר אתה יותר עייף תתאמץ פחות, תגיד "אני מתאמץ עד שיגמר לי הכוח" או "אחרי שיגמר לי הכוח אני אעשה עוד שלוש חזרות" נגיד.

השאלה מה מטרת האימון מלכתחילה אם המטרה שלך זה לצאת ידי חובה את התוכנית אימון שלך אז זאת המטרה שלך אז אתה רוצה לצאת ידי חובה תישן שם זה וזה עד שתסיים את האימון תצא, השאלה מה מטרת האימון זאת השאלה. עכשיו יש אנשים שלא ברור להם כל כך מה מטרת האימון אז הם מציבים יעדים אבל מה האמת שבעולם אידיאלי אם אתה בתחרות אז יש היגיון להגיד "אני רוצה להרים משקל מסוים" אבל אם אתה לא בתחרות מה זה משנה מה המשקל.

אם בן אדם עושה אימון נגיד פיתוח גוף אז תגיד לעצמך "אני רוצה להתאמץ עד שהשריר יהיה לו מאמץ מסוים מה זה משנה המשקל" כי מה האמת שאתה יכול להתאמץ יותר עם פחות משקל אפילו ואתה יכול להתאמץ פחות עם יותר משקל השאלה כמה אתה יודע להתאמץ, עכשיו אם המטרה שלך היא כוח גם כן אתה לא צריך להציב יעד כי בסופו של דבר אתה אומר לפי כוח "אני רוצה להתאמץ עד שאני אמות" אבל אם אתה לא יודע להתאמן ואתה הולך לפי איזו תוכנית אימון אז אתה מציב לעצמך יעדים.

אז עוד פעם זה כן יהיה הגיוני שתציב לעצמך יעד כמשחק בא נראה אם אני אצליח אבל מלכתחילה לבוא בגישה של "אני צריך להרים משקל x" מה התכלית שבדבר אם אתה יכול להתאמץ יותר אז עדיף שתתאמץ יותר ואם אתה לא יכול להתאמץ את זה ואתה תעשה אתה סתם תיפצע אז מה התכלית שבזה. הבנו את הסיפור ולכן באידיאל אם אתה רוצה למכור כמה שיותר אתה צריך להחליט "אני רוצה היום למכור כמה שיותר" זה הכל. הבנו?
תחושה כיצד ליצור מוטיבציה קומבינה שקרן ליצור להרים בצורה נכונה מספרים תלות להשקיע להרים נכון פיתוח איך להציב איך להציב מטרות איך להציב מטרות בצורה נכונה איך ליצור איך ליצור מוטיבציה אימון אימונים בצורה נכונה הצבת יעדים השגת מטרות השגת מטרות ויעדים חוסר מוטיבציה יעד יעדי מכירות יעדים יעדים ומטרות יצירת מוטיבציה יצירת מוטיבציה לעובדים כיצד ליצור מוטיבציה לא להציב מטרות להציב להציב מטרות להציב מטרות בצורה נכונה להתאמן ליצור ליצור מוטיבציה מוטיבציה מוטיבציה ל מוטיבציה למכירות מוטיבציה לעובדים מטרות מטרות ויעדים מכירות תוכנית תוכנית אימון תוכנית אימונים תכלית
הצבת מטרות בצורה נכונה, 2 סוגים של הצבת מטרות, איך להצליח להפסיק התמכרות? איך להיגמל מהתמכרות? איך להציב מטרות בצורה נכונה? מטרה פוזיטיבית, מטרה נגטיבית, מטרה חיובית, מטרה שלילית, מטרה להפסיק, מטרה להתחיל, מטרות ויעדים
הצבת מטרות בצורה נכונה, 2 סוגים של הצבת מטרות, איך להצליח להפסיק התמכרות? איך להיגמל מהתמכרות? איך להציב מטרות בצורה נכונה? מטרה פוזיטיבית, מטרה נגטיבית, מטרה חיובית, מטרה שלילית, מטרה להפסיק, מטרה להתחיל, מטרות ויעדים
... התמכרות? איך להיגמל מהתמכרות? איך להציב מטרות בצורה נכונה? מטרה פוזיטיבית, מטרה נגטיבית, מטרה חיובית, מטרה שלילית, מטרה להפסיק, מטרה להתחיל, מטרות ויעדים איך להציב מטרות בצורה נכונה לשינוי הרגלים? כאשר אדם מחליט לשנות הרגל או להיגמל מהתמכרות מסוימת, הוא עומד בפני שני סוגים של מטרות: מטרות שליליות ומטרות חיוביות. חשוב מאוד להבין את ההבדל המהותי בין שני ... הרגלים? איך להיגמל מהתמכרות? איך להציב מטרות בצורה נכונה? למה קשה להפסיק התמכרות? איך להתחיל הרגלים חדשים? כיצד להצליח בשינוי הרגלים? להתמקד בהתחלות ולא בהפסקות כאשר אנשים רוצים להפסיק התנהגות מסוימת, בין אם מדובר בהפסקת עישון, ... מאבק. איך להתחיל הרגלים חדשים? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לשנות דפוסי חשיבה? איך להיפטר מהרגלים מזיקים? כיצד להתמיד ולהצליח בשינוי אישי? איך לשנות הרגלים? איך להפסיק הרגלים? איך להתחיל הרגלים? איך להפסיק התמכרות? איך להיגמל ...
הצבת מטרות בצורה נכונה, מטרות מנוגדות, רצונות מנוגדים, איך להציב מטרה בצורה נכונה? איך להגדיר יעדים? ריבוי מטרות, מטרה אחת ויחידה, רצון אחד ויחיד, מה אני באמת רוצה? מה המטרות שלי? מה הרצונות שלי? הגדרת מטרות ויעדים
הצבת מטרות בצורה נכונה, מטרות מנוגדות, רצונות מנוגדים, איך להציב מטרה בצורה נכונה? איך להגדיר יעדים? ריבוי מטרות, מטרה אחת ויחידה, רצון אחד ויחיד, מה אני באמת רוצה? מה המטרות שלי? מה הרצונות שלי? הגדרת מטרות ויעדים
... מה אני באמת רוצה? מה המטרות שלי? מה הרצונות שלי? הגדרת מטרות ויעדים איך להציב מטרות בצורה נכונה? כאשר אדם מציב מטרות לעצמו, הוא חייב לדעת איך לעשות זאת בצורה נכונה על מנת להשיג את מטרותיו בהצלחה. אליעד כהן מציע שחשוב להימנע מהצבת מטרות רבות בו ... מטרות מנוגדות רצונות מנוגדים איך להגדיר מטרה נכון מה אני באמת רוצה איך להציב מטרות בצורה נכונה? כשהאדם מציב מטרות לעצמו, הוא חייב לדעת כיצד לעשות זאת בצורה נכונה. חשוב להימנע מהצבת מטרות רבות בו זמנית, כי זה עלול להוביל לקונפליקטים פנימיים ...
מוטיבציה ומדד להצלחה, הגדרת מדדי הצלחה, מדדי ביצוע, מדדים להצלחה, מדד להתקדמות, להעלות מוטיבציה לאנשי מכירות, ליצור מוטיבציה לעובדים, אינדיקציה להתקדמות, האם אני מתקדם? התמדה ומדדי הצלחה, שיפור ביצועי עובדים, מד התקדמות
מוטיבציה ומדד להצלחה, הגדרת מדדי הצלחה, מדדי ביצוע, מדדים להצלחה, מדד להתקדמות, להעלות מוטיבציה לאנשי מכירות, ליצור מוטיבציה לעובדים, אינדיקציה להתקדמות, האם אני מתקדם? התמדה ומדדי הצלחה, שיפור ביצועי עובדים, מד התקדמות
... לא תיצור אשליה או תסכול. איך להעלות מוטיבציה? איך לזהות התקדמות אמיתית? איך להתמודד עם חוסר מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לשמור על מוטיבציה לאורך זמן? איך ליצור מוטיבציה? כדי להבין איך ליצור מוטיבציה, חשוב להבין שאחד הגורמים המרכזיים שמשפיעים עליה, לטוב ולרע, הוא האינדיקציה להתקדמות ... כמקור להשראה ולא לייאוש. איך להעלות מוטיבציה? איך לזהות התקדמות אמיתית? איך להתמודד עם חוסר מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לשמור על מוטיבציה לאורך זמן? ...
התמקדות במטרה, מיקוד במטרה, להתמקד במטרה, דבקות במטרות, מטרות מנוגדות, השגת מטרות, להשיג מטרות, יעדים ומטרות
... במטרה, מיקוד במטרה, להתמקד במטרה, דבקות במטרות, מטרות מנוגדות, השגת מטרות, להשיג מטרות, יעדים ומטרות ובו יתבאר, מהי התמקדות במטרה? מהי ...
סדר בחיים, לא יודע מה לעשות בחיים, מטרות ויעדים, התחלה חדשה, להתחיל מחדש, התחלות חדשות, התחדשות
... בחיים, לא יודע מה לעשות בחיים, מטרות ויעדים, התחלה חדשה, להתחיל מחדש, התחלות חדשות, התחדשות ובו יתבאר מה צריך האדם לעשות, כאשר הוא לא יודע מה לעשות עם עצמו? כי ...
הצבת מטרות ויעדים, איך להתמקד, לקבוע מטרות ויעדים, מיקוד במטרות, התמקדות פנימה, התמקדות במטרה, מה אתה רוצה, הצבת מטרות בחיים, מציאת מטרה בחיים, איך למצוא מטרה בחיים
הצבת מטרות ויעדים, איך להתמקד, לקבוע מטרות ויעדים, מיקוד במטרות, התמקדות פנימה, התמקדות במטרה, מה אתה רוצה, הצבת מטרות בחיים, מציאת מטרה בחיים, איך למצוא מטרה בחיים
... מטרות ויעדים, איך להתמקד, לקבוע מטרות ויעדים, מיקוד במטרות, התמקדות פנימה, התמקדות במטרה, מה אתה רוצה, הצבת מטרות בחיים, מציאת מטרה בחיים, איך למצוא מטרה בחיים איך ... אם מישהו מתלבט לגבי מטרה בחיים, אליעד ממליץ לו להמשיך לשאול את עצמו מה אני באמת רוצה? שוב ושוב, בלי להתעקש בהכרח על תשובה ברורה אחת. ההבנה האמיתית תעלה מתוך עצם החקירה המתמדת. איך להציב מטרות בחיים? כיצד להתמקד ולהתמיד במטרות? איך לדעת מה אני באמת רוצה? לקיחת אחריות על בחירות בחיים האם חייבים להתמקד במטרה? ...
הבית לא מסודר, לא מרוצה מעצמי, סידור הבית, חוסר סיפוק בחיים, הצבת מטרות, עמידה ביעדים, להיות מרוצה מעצמך, לא עומד במטרות, לבצע משימות, קונפליקט, חוסר סיפוק רגשי, מטרות ויעדים
הבית לא מסודר, לא מרוצה מעצמי, סידור הבית, חוסר סיפוק בחיים, הצבת מטרות, עמידה ביעדים, להיות מרוצה מעצמך, לא עומד במטרות, לבצע משימות, קונפליקט, חוסר סיפוק רגשי, מטרות ויעדים
... לא מסודר, לא מרוצה מעצמי, סידור הבית, חוסר סיפוק בחיים, הצבת מטרות, עמידה ביעדים, להיות מרוצה מעצמך, לא עומד במטרות, לבצע משימות, קונפליקט, חוסר סיפוק רגשי, מטרות ויעדים למה אני לא מצליח לבצע את ... עדיין לא החליט באופן סופי וחד - משמעי שזו אכן בעיה. איך נכון לשאול את עצמי שאלות כדי לפתור בעיות בחיים? אליעד מדגיש שחשוב מאוד לדעת כיצד לשאול שאלות בצורה נכונה וברורה . הוא מתאר סיטואציה שבה אדם ... בין החוויה הפנימית למציאות החיצונית, יכולה לאפשר לאדם לפתור את הבעיה ולחיות בשלום עם עצמו ועם החלטותיו. איך להיות מרוצה מעצמי? למה אני לא עומד ביעדים שלי? איך להפסיק הלקאה עצמית? איך ...
מוטיבציה לאנשי מכירות, לעשות את הבלתי אפשרי, הדרכת אנשי מכירות, התיקון הכללי, אושר למכור, שיחות יוצאות, שיחות נכנסות, שיחות מכירה, התנגדויות של לקוח, מוטיבציה למכור, הצבת מטרות ויעדים
מוטיבציה לאנשי מכירות, לעשות את הבלתי אפשרי, הדרכת אנשי מכירות, התיקון הכללי, אושר למכור, שיחות יוצאות, שיחות נכנסות, שיחות מכירה, התנגדויות של לקוח, מוטיבציה למכור, הצבת מטרות ויעדים
מוטיבציה לאנשי מכירות, לעשות את הבלתי אפשרי, הדרכת אנשי מכירות, התיקון הכללי, אושר למכור, שיחות יוצאות, שיחות נכנסות, שיחות מכירה, התנגדויות של לקוח, מוטיבציה למכור, הצבת מטרות ויעדים מדוע אנשי מכירות מתקשים לבצע שיחות יוצאות? אליעד כהן מסביר שיש שני סוגים של מכירות: שיחות נכנסות ושיחות יוצאות. בשיחות נכנסות הלקוח מגיע אליך מיוזמתו עם רצון לרכוש מוצר, מה שמקל מאוד על תהליך המכירה, משום שהלקוח כבר מעוניין ויש לו צורך מוגדר מראש. לעומת זאת, בשיחות יוצאות, המוכר הוא זה שפונה ללקוח פוטנציאלי, שבמקרים רבים כלל אינו מעוניין או לא מודע לכך שיש לו צורך במוצר. הקושי המרכזי בשיחות יוצאות הוא שהמוכר מרגיש תלוי בלקוח, מכיוון שהוא נדרש לשכנע אדם שאין לו חיסרון ברור או מוגדר. כדי להצליח בשיחות יוצאות, על המוכר לייצר בעצמו את תחושת החיסרון אצל הלקוח. תהליך זה מורכב וקשה יותר מבחינה נפשית מאשר למכור למישהו שכבר מביע עניין. מהי הסיבה העמוקה לחשש של אנשים לבצע שיחות יוצאות? אליעד ... הוא נמנע מלנסות להשיגם, ובכך מגביל את עצמו ומקטין את תחושת האושר הפוטנציאלי שלו. בשיחות יוצאות, המוכר ניצב מול משימה שנתפסת אצלו כבלתי אפשרית - למכור לאדם שלא מעוניין. כאשר המוכר חושש שאינו יכול להצליח, הוא בעצם מתחבר לתחושת הכישלון הפנימית שלו, וזו הסיבה ... יותר ויותר מורכבות. כיצד ניתן להצליח בשיחות יוצאות ולהתגבר על ההתנגדויות של הלקוחות? אליעד מציע למוכרים גישה פרקטית להתמודדות עם שיחות יוצאות. הוא אומר שהמוכר חייב להתמקד במה שהלקוח צריך או יכול לרצות, במקום להתמקד בחוסר הנוחות שלו עצמו בתהליך המכירה. במקום לחשוב מה הלקוח רוצה ממני, עליו לחשוב איך אני יוצר אצל הלקוח רצון למוצר שלי. על המוכר למצוא את נקודת החיסרון המדויקת של הלקוח הפוטנציאלי ולגרום לו להכיר בצורך במוצר, ... לכן. כיצד התמודדות עם הבלתי אפשרי מובילה להצלחה גדולה יותר? אליעד מסביר שכדי להצליח בגדול בחיים ובמכירות בפרט, אדם חייב להתמודד עם דברים הנתפסים כבלתי אפשריים. הצלחה משמעותית דורשת לא ... פעיל למי שאינו מעוניין או לא מודע לצורך שלו. התמודדות זו עם הקושי והפחד של הבלתי אפשרי מחזקת את המוכר ומאפשרת לו להגיע להישגים גדולים יותר. מהו התיקון הכללי וכיצד הוא מסייע בהשגת מטרות בחיים ובמכירות? אליעד מתייחס למושג התיקון הכללי ומסביר כי אנשים רבים רוצים להשיג מטרות רבות ... בהדרגה את רף האתגרים. תהליך זה מחזק את האדם ומגדיל את תחושת המסוגלות שלו. בנוסף, הוא מדגיש שחשוב להציב מטרות גבוהות במיוחד כבר מההתחלה, כי מי שמציב לעצמו מטרות קטנות בלבד לא יצליח להתקדם באופן משמעותי. בסיום ההרצאה, אליעד מציין שכדי להצליח במכירות ובחיים בכלל, חשוב להתמקד ביכולת להתמודד עם משימות קשות במיוחד. אדם שמתרגל ... בתחילה. איך להתמודד עם התנגדויות של לקוחות? איך להצליח בשיחות יוצאות? מהו התיקון הכללי? איך להגביר מוטיבציה לאנשי מכירות? מדוע אנשים חוששים משיחות יוצאות?
התחלות חדשות לשנה החדשה, שינוי הרגלים, לשנות הרגלים, לעשות התחלות חדשות, להתחיל התחלה חדשה, קבלת החלטות, יעדים ומטרות
התחלות חדשות לשנה החדשה, שינוי הרגלים, לשנות הרגלים, לעשות התחלות חדשות, להתחיל התחלה חדשה, קבלת החלטות, יעדים ומטרות
... החדשה, שינוי הרגלים, לשנות הרגלים, לעשות התחלות חדשות, להתחיל התחלה חדשה, קבלת החלטות, יעדים ומטרות למה אנשים מחכים לשנה חדשה כדי להתחיל בשינוי? אליעד כהן מסביר שאנשים רבים בוחרים לעשות ... להתחיל משהו חדש בכל רגע נתון, בכל יום או שעה. אולם, כיוון שהאדם רגיל לפעול לפי דפוסים מוכרים, הוא לעיתים זקוק למשהו שייתן לו תחושה של התחלה חדשה. ולכן, שינוי תאריך השנה הופך לתירוץ נפוץ להתחלה ... בכל יום שירצה, אבל הוא משתמש באנרגיה הפסיכולוגית שמלווה את התחושה של חדש כדי להעניק לעצמו מוטיבציה וכוח לשינוי הרגלים. למשל, כשכולם סביבו מתחילים משהו חדש, הוא מרגיש עידוד להתחיל גם הוא, בדומה לתחושת ...
שיטות לחיזוק הרצון, איך להגביר מוטיבציה להתמדה? להבין למה אתה רוצה משהו, להבין את סיבת הרצון, האם סיבת הרצון מחזקת את הרצון? איך להחליש רצון? הצבת מטרות ויעדים, מה לעשות כשאין חשק להתמיד? השגת מטרות
שיטות לחיזוק הרצון, איך להגביר מוטיבציה להתמדה? להבין למה אתה רוצה משהו, להבין את סיבת הרצון, האם סיבת הרצון מחזקת את הרצון? איך להחליש רצון? הצבת מטרות ויעדים, מה לעשות כשאין חשק להתמיד? השגת מטרות
... לחיזוק הרצון, איך להגביר מוטיבציה להתמדה? להבין למה אתה רוצה משהו, להבין את סיבת הרצון, האם סיבת הרצון מחזקת את הרצון? איך להחליש רצון? הצבת מטרות ויעדים, מה לעשות כשאין חשק להתמיד? השגת מטרות איך לחזק את הרצון והמוטיבציה להתמדה? האם הבנת המניע הפנימי יכולה להגדיל את ההתמדה? כאשר אדם מציב לעצמו מטרה, כמו לדוגמה להתאמן בחדר כושר, עולה השאלה אם הבנת סיבת הרצון תגביר את המוטיבציה ותגביר את הסיכוי להצליח להשיג את המטרה. אליעד כהן מסביר ... הלמה, היא לרוב חזקה יותר מהרצון עצמו. לדוגמה, אם אדם רוצה להתאמן כדי לשמור על הבריאות, ייתכן שמידת ההתמדה שלו תעלה אם הוא ... מניע חזק יותר מהפעולה עצמה. האם תמיד הבנת הלמה מגבירה את המוטיבציה? עם זאת, לא תמיד הבנת הסיבה תשפיע לטובה. לעיתים, ככל ... להגיע למסקנה שהצורך הזה לא מספיק חזק או מוצדק, ולכן יוותר על האימון. מה לעשות כשאין חשק להתמיד? כשהאדם לא מצליח להתמיד, במקום לחפש דרכים להחזקת המוטיבציה , כדאי לשאול את עצמו מה הוא באמת רוצה. אליעד כהן מציין ... שלו, אלא פשוט נהנה מהחופש לאכול מה שהוא רוצה, ולכן אין לו מוטיבציה להתמיד. המסקנה: מה באמת חשוב? לסיכום, אליעד כהן ... אם המטרה שווה את ההשקעה ולפעול בהתאם לרצון האמיתי של האדם. מוטיבציה פנימית מול חיצונית כיצד לקבוע מטרות בצורה נכונה הקשר בין רגשות ומוטיבציה איך להתמודד עם חוסר התמדה האם צריך לכפות על עצמנו מטרות? איך לחזק את הרצון והמוטיבציה להתמדה? כיצד המניע הפנימי משפיע על ההתמדה וההצלחה בהשגת מטרות? כאשר אדם מציב לעצמו מטרה, כמו לדוגמה להתאמן בחדר כושר, עולה השאלה האם הוא יצליח יותר בהתמדה אם הוא ... לכך שהוא רוצה להשיג את המטרה. לדוגמה, אם הוא מבין שהוא רוצה להתאמן כדי לשמור על הבריאות, האם זה יגביר את הרצון וההצלחה ... מסביר שבמקרים רבים, הבנת הסיבה, הלמה, יכולה לסייע להגביר את המוטיבציה ולעזור בהשגת המטרה, אך ישנם מקרים שבהם זה עלול דווקא ... השאלה הוא שככל שהאדם מבין יותר את המניע שמוביל אותו לפעולה, המוטיבציה להתמדה עשויה לעלות, שכן הרצון הפנימי חזק יותר ... מוצדקת או חשובה, מה שעלול להחליש את הרצון. לדוגמה, אדם שמתחיל להתאמן בחדר כושר מתוך רצון שיאהבו אותו, עלול לשאול את עצמו מדוע הוא כל כך זקוק לאהבה חיצונית, ובכך להתבלבל ולוותר על האימון. דבר דומה יכול לקרות אם אדם מתחיל לחשוב מדוע הוא רוצה ... כשהאדם לא מצליח להתמיד במטרה, במקום לנסות בכוח לחזק את המוטיבציה, כדאי לשאול את עצמך: מה אני באמת רוצה? אליעד כהן ממליץ ... ייתכן שהוא נהנה יותר מהחופש לאכול מה שבא לו, ולכן אין לו מוטיבציה להתמיד בשינוי התזונה. הבנת הסיבה הפנימית יכולה ... האופטימלי. במקרה שבו אדם לא מצליח להתמיד במטרה, במקום לחפש מוטיבציה בכל מחיר, כדאי לו להבין מה הוא באמת רוצה ולבחון אם ... האמת, מה אדם רוצה יותר, ומה הדרך הטובה ביותר להשיג את המטרה. מוטיבציה פנימית מול חיצונית כיצד לקבוע מטרות בצורה נכונה הקשר בין רגשות ומוטיבציה איך להתמודד עם חוסר התמדה האם צריך לכפות על עצמנו מטרות? השפעת הבנת המניעים על מוטיבציה והתמדה כאשר אדם מציב לעצמו מטרה כלשהי, כמו למשל להתאמן בחדר כושר, עולה השאלה האם ככל שהוא יבין טוב יותר מדוע ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על יעדי מכירות, הצבת יעדים, מוטיבציה למכירות, תוכנית אימון, השגת מטרות ויעדים, איך ליצור מוטיבציה? איך להציב מטרות בצורה נכונה? איך לא להציב מטרות? חוסר מוטיבציה, יצירת מוטיבציה לעובדים, מוטיבציה למכירות
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: להציב מטרות בצורה נכונה, איך ליצור אהבה? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם גירושין? איך להיגמל מהימורים? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בזוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך למצוא זוגיות? איך לחנך ילדים? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לעשות יותר כסף? איך להעביר ביקורת בונה? איך להעריך את עצמך? איך לשתול מחשבות? איך להאמין בעצמך? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפרש חלומות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לקבל החלטות? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך לגרום למישהו לאהוב אותך ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: להציב מטרות בצורה נכונה, איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? מועקות נפשיות וייאוש? דיכאון? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש או אין אלוהים? האם הכל אפשרי? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? האם לדומם יש תודעה? למה יש רע בעולם? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש משמעות לחיים? האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מה המשמעות של החיים? האם המציאות היא טובה או רעה? למה לא להתאבד? מי ברא את אלוהים? האם באמת הכל לטובה? למה העולם קיים? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? בשביל מה לחיות? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מורה רוחני, מאמן אישי לזוגיות, מאמן עסקי בנושא להציב מטרות בצורה נכונה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע+ ב 1.3438 שניות - עכשיו 24_05_2025 השעה 20:17:31 - wesi1