אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה גיוס עובד לתפקיד רגיש, גיוס עובד לתפקיד שדורש יכולת שמירה על סודיות, גיוס עובד לתפקיד מפתח בארגון, שאלות למועמד לעבודה לתפקיד רגיש, למה עזבת את מקום העבודה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨גיוס עובד לתפקיד רגיש, גיוס עובד לתפקיד שדורש יכולת שמירה על סודיות, גיוס עובד לתפקיד מפתח בארגון, שאלות למועמד לעבודה לתפקיד רגיש, למה עזבת את מקום העבודה הקודם? למה פיטרו אותך? למה התפטרת ממקום העבודה הקודם? למה עזבת את העבודה הקודמת? למה אתה מחפש עבודה חדשה? האם העובד מתאים לעבודה? האם העובד מתאים לארגון? גיוס עובדים, למה אתה מחפש מקום עבודה חדש? איך לראיין עובד לתפקיד רגיש, גיוס עובד לתפקיד בכיר, ללכלך על מקום העבודה הקודם, שאלות בראיון עבודה
והפעם אסביר, בראיון עבודה, כאשר מגייסים עובד לתפקיד בכיר / לתפקיד רגיש, איך אפשרי לדעת האם ועד כמה הוא טיפוס שאולי יבגוד בך מתישהו ויתהפך עליך מתישהו? ואיך לדעת האם העובד יודע לשמור סוד? האם הוא יהיה עובד נאמן? האם העובד ידע לשמור על סודיות המידע הרגיש שלך? האם העובד הוא רכלן? מה יקרה אם תריב איתו מתישהו והוא יעזוב? איך העובד יתנהג אם תהיה מריבה? ועוד. ויש בזה כל מיני היבטים ועניינים, אבל אסביר את העניין הבא.

בעיקרון, אחת הדרכים לדעת האם וכמה בעייתי העובד שאתה רוצה לגייס, היא דרך איך שהוא מדבר על מקום העבודה הקודם שלו, על המנהלים שלו, על העובדים שלו, על הקולגות שלו וכולי. וכאן כמובן אסביר, איך לדלות מהמועמד לעבודה, את המידע, בדרך עקיפה, בלי שהוא ישים לכך לב. ואיך אפשרי להכשיל ולהפיל בלשון את המועמד לעבודה, כדי שהוא יגיד דברים רעים על המקום הקודם, כדי לגלות מי הוא באמת?

ואבהיר, שיש תפקידים שנחשבים לתפקידים רגישים / תפקידי מפתח בארגון, שבהם קיימת חובת סודיות והיכולת לשמור סוד וכיו"ב, תפקידים שבהם העובד נחשף למידע רגיש, תפקידים שבהם אסור שהעובד יעביר מידע הלאה גם לא בטעות, גם לא אחרי שהוא יעזוב את מקום העבודה, וגם לא תוך כדי שהוא ישן. ובאופן כללי ובפרט בתפקידים כאלו, חובה לנסות להבין, האם וכמה העובד יודע לשמור סוד? כמה העובד יודע לשמור על סודיות? כמה העובד יודע לשמור על ביטחון מידע? וכולי. מכל שכן, לדעת שהעובד לא יטנף על מקום העבודה שלו, אם הוא יעזוב את העבודה מסיבה כלשהי וכולי.

אז נקודה ראשונה שצריכים לדעת היא, שחשוב לך להבין למה המועמד עזב את התפקיד הקודם שלו. ובמידה ותדע את האמת, זה יעזור לך להבין יותר טוב, האם וכמה העובד עשוי להתאים לך לארגון שלך. לדוגמה, עובד שפוטר כי הוא גנב ממקום העבודה הקודם, או עובד שנחשד בגניבה במקום העבודה הקודם, או עובד שהחליטו לפטר אותו כי הוא עשה בעיות ולא הסתדר עם אנשים, עובד שהמנהלים שלו החליטו לפטר אותו כי הוא לא התאים להם, כל הדברים האלו וכיו"ב, עשויים להעיד על זה שהעובד הזה עשוי לעשות בעיות גם אצלך בעבודה.

כמובן שכל מקרה לגופו. וכמובן שאולי העובד דווקא צודק. וכמובן שאולי הצדק לצידו של העובד והוא החליט לעזוב מרצונו כי הוא עבד בפח אשפה. או שאולי פיטרו אותו, כי הוא לא הסכים לשתוק לעוולות ולעבירות שנעשו במקום הקודם, הכל יכול להיות. אבל עדיין, כנראה שתרצה לדעת, מה באמת קרה עם העובד הזה במקום העבודה הקודם שלו ולמה הוא מחפש עבודה.

אז כמובן שיש את השאלה הבסיסית של: "למה עזבת את מקום העבודה הקודם, למה אתה מחפש עבודה חדשה" וכיו"ב. וכאן העובד יכול לספר לך איזה סיפור שהוא רוצה, לפי היכולת שלו לספר סיפורים בראיון עבודה.

ואם יש עובד שמתחיל לספר דברים רעים על המנהלים הקודמים שלו, הוא חייב לדעת, שלא משנה האם וכמה הוא חושב שהוא צודק, כנראה שזה שמראיין אותו, בסיכוי גבוה שהוא מדמיין את העובד מטנף עליו, כאשר אותו מועמד לתפקיד, יעזוב את מקום העבודה הנוכחי.

ואנשים שרגילים ללכלך על האקסים שלהם, ולא לשמור על הכבוד של האקסים, זה כמובן אומר גם הרבה דברים רעים גם עליהם. לכל הפחות זה אומר, שהם טיפשים שהם אהבו כזה מישהו ולא ידעו לזהות מראש שאותו אקס בסופו של דבר יהיה כל כך גרוע. אבל זה כמובן נושא אחר בפני עצמו, שאפשרי לקרוא עליו גם כאן: לטנף על האקסים.

בכל מקרה, עובד שמלכלך על הבוסים הקודמים שלו, בטוח נכון שזה אומר שהוא לא הצליח להסתדר, עם אנשים שיחסית נחשבים ליותר מוכשרים ממנו. כי הוא עבד אצלם ולא הם אצלו. וזה גם אומר שהוא לא הסתדר, עם הקולגה של אותו אחד שמראיין אותו כרגע. בפרט אם הוא עזב בדרך רעה ולא טובה. כי גם אם רע לך, צריך לדעת להיפרד בצורה מכובדת ולא בבלאגן. ככה זה ברוב ככל המקרים. ככה שאם העובד מטנף ומלכלך על המקום הקודם, בסיכוי גבוה שכדאי שלא להעסיק אותו. כי בכל מקרה, הוא לא אמור ללכלך על מקום עבודה שסיפק לו פרנסה (בור ששתית ממנו אל תזרוק בו אבן / אל תירק לבאר ממנה אתה שותה) וכולי. כמובן למעט מקרי קיצון ספציפיים וכיו"ב.

אז מה לענות כאשר שואלים אותך, למה עזבת את מקום העבודה הקודם? למה אתה מחפש מקום עבודה חדש? זה עוד נושא בפני עצמו. אבל בטוח נכון, שתעשה הכל כדי לא לומר דברים רעים על המקום הקודם שעבדת בו. לגיטימי אולי שתגיד דברים רעים, על אופי העבודה הקודמת שלך. לדוגמה, העבודה הקודמת שלי שעממה אותי, או העבודה היתה רחוקה מידי, או כל מיני דברים, שהם לא אישיים כלפי מקום העבודה הקודם או כלפי בעלי תפקידים במקום העבודה הקודם.

בכל מקרה, במידה ומראיינים את העובד והוא לא נופל בלשונו, ואנחנו כן רוצים לגרום לעובד לומר משהו רע או משהו שהוא לא אמור לומר על המקום הקודם. איך אפשרי לעשות את זה?

ויש לכך כל מיני דרכים. וכאן אסביר את אחת הדרכים. והיא באמצעות המניפולציה הבאה. שאתה יכול לשאול את העובד את השאלה הבאה: "אם היית המנכ"ל בחברה הקודמת שעבדת בה, מה היית עושה שונה? מה היית משפר במקום העבודה שלך?" או "אם היה בא אליך המנכ"ל הקודם / המנהל שלך, ושואל אותך מה לדעתך אפשרי לשפר במקום העבודה הקודם שלך, איך לגרום למקום העבודה להצליח, איך להפוך את מקום העבודה להרבה יותר טוב, מה היית עונה לו?".

והמניפולציה היא כזאת: כשהמגייס שואל את המרואיין מה הוא היה משפר במקום הקודם, מצד אחד זה זה לא נראה כאילו יש כאן רצון ללכלך על מקום העבודה הקודם. כי אנחנו באים מנקודת מבט טובה, של מה אפשרי לשפר ולא מנקודת מבט של ביקורת. כמו כן המרואיין יכול לחשוב, שכדי שהוא ישמע יותר חכם, יותר מקצועי, יותר מוצלח, כרגע בראיון העבודה הנוכחי, אז כביכול כדי להוכיח את עצמו, הוא עשוי להתחיל "לזמר" ובטעות לחשוף מידע רגיש ולהתחיל לספר לנו, על כמה הוא חכם וכמה הוא היה יכול לעשות את מקום העבודה הקודם ליותר טוב.

כי בעצם אנחנו שמים את העובד, לא בנקודת מבט של מתלונן על מקום העבודה, אלא בנקודת מבט גבוהה של יועץ ארגוני, שהוא כאילו מסתכל מלמעלה על מקום העבודה הקודם שלו והוא כאילו בא לייעץ, ולא להתלונן חס וחלילה, אלא רק בקטע טוב ממקום שהוא רוצה לעזור. הכל כמובן נכתב כאן בציניות.

רק שהעובד הטיפש לא מבין, שכרגע הוא בראיון עבודה והיעוץ שהוא נותן למקום העבודה הקודם שלו, הוא נותן אותו בפני מישהו אחר ולא בפני מקום העבודה עצמו. מה לדוגמה היית משפר בבת זוג שלך? מה היית משפרת בבן זוג שלך? האם תענה לשאלה הזאת, לבן הזוג שלך או למישהו אחר שהוא לא הבן זוג שלך? כמובן שאלו 2 דברים שונים לחלוטין. כי לומר למישהו זר, מה היית משפר בבת הזוג שלך, זה בעצם לומר דברים רעים על הבת זוג שלך.

בכל מקרה, באמצעות זה שבשאלה לעובד, אנחנו מרימים לעובד, שמים את העובד בפוזיציה של יועץ ארגוני, שהוא כאילו בא לייעץ, להראות לנו כמה הוא חכם, דרך זה העובד יכול ליפול בלשון שלו, ובטעות או שלא בטעות להתחיל לחשוף מידע רגיש על מקום העבודה הקודם שלא במקום הנכון. ובכך לעזור לנו לדעת, שלא כדאי לנו לגייס אותו לארגון שלנו. כי מתישהו, בסיכוי גבוה, שהוא יתהפך עלינו מתישהו.

לסיכום: לעובד ברמת העיקרון, כדאי לא ללכלך על מקום העבודה הקודם בכללי ולא לחשוף מידע רגיש באופן כללי. ואם אתה לא יודע לסיים עבודה בצורה יפה, אלא במריבה, גם אם פגעו בך לדעתך, כנראה שתקשורת בין אישית ומיומנות חברתית היא לא הצד החזק שלך. כי אם היית יותר מוכשר חברתית, כנראה שהיית יכול לעזוב את מקום העבודה הקודם, בפחות בלאגן ובפחות מריבה.

וכן, יש מקרי קיצון, וכמובן שהקורבן לא תמיד אשם בכך שהוא קורבן. אבל אני מדבר כאן באופן כללי. וכל מקרה לגופו. גירושים / זוגיות / מערכות יחסים, בדרך כלל לא חייבות להסתיים במריבות קשות וכולי.

ולכן, מנקודת המבט של המגייס, אחת הדרכים המתוחכמות של המגייס להפיל בלשון את המועמד לתפקיד הרגיש, היא באמצעות הטריק הנ"ל, לתת לו כאילו לדמיין שהוא עכשיו מול המנכ"ל / המנהל שלו, וצריך לייעץ לו איך לשפר תהליכים וכולי. ומהתשובה שלו, להבין האם וכמה הוא שומר על הכבוד וסודיות המידע של מקום העבודה הקודם, גם אחרי שהוא סיים שם את העבודה. וכמו שנאמר "אל תתחתן עם מי שאתה לא יודע איך תתגרש ממנו".
סודיות סיבה האם ועד כמה מקרים קיצוניים תקשורת אשמה טיפשים רגיש לגרום לעובדים ליפול איך אפשר איך לראיין איך לראיין עובד איך לראיין עובד לתפקיד רגיש איך לראיין עובדים ארגון גיוס גיוס עובד גיוס עובד לתפקיד גיוס עובד לתפקיד בכיר גיוס עובד לתפקיד מפתח בארגון גיוס עובד לתפקיד רגיש גיוס עובד לתפקיד שדורש יכולת שמירה על סודיות גיוס עובדים האם העובד מתאים האם העובד מתאים לארגון האם העובד מתאים לעבודה העובד מתאים יכולות יכולת יכולת שמירה על סודיות לגייס עובדים להתראיין ללכלך ללכלך על מקום העבודה הקודם למה אתה מחפש למה אתה מחפש מקום עבודה חדש למה אתה מחפש עבודה חדשה למה התפטרת למה התפטרת ממקום העבודה הקודם למה עזבת את העבודה למה עזבת את העבודה הקודמת למה עזבת את מקום העבודה הקודם למה פיטרו אותך לפטר לראיין לראיין עובד לראיין עובד לתפקיד רגיש לראיין עובדים לשאול לשאול שאלות מה אתה מחפש מועמד לעבודה מועמד לעבודה לתפקיד רגיש מקום עבודה סוד סודות סודיות עבודה עובד עובד לתפקיד רגיש עובד מתאים לארגון עובד מתאים לעבודה עובדים פיטורים ראיון ראיון עבודה ראיונות רגיש שאלה שאלות שאלות בראיון שאלות בראיון עבודה שאלות למועמד לעבודה שאלות למועמד לעבודה לתפקיד רגיש שמירה על סודיות תפקיד תפקיד בכיר תפקיד מפתח בארגון תפקיד רגיש
פחד מהפחד, פחד מפיטורים, לא לפחד מהפחד, לצאת מכל חרדה - איך?
... מהפחד, פחד מפיטורים, לא לפחד מהפחד, לצאת מכל חרדה - איך? ובו יתבאר כיצד הפחד משתק את האדם ... לשאול שאלות על הפחדים והחרדות שלו, על ידי זה כל הפחדים והחרדות שלו נעלמים לגמרי. לדוגמה: אדם שיש לו חרדה, שמא הוא יעשה טעות בעבודה שלו. על האדם לשאול את עצמו, למה אני ככ מפחד ונמצא בחרדה, מכך שאני אעשה טעות בעבודה?! ואז התשובה שקופצת לראש של האדם, היא, שהוא מפחד ככ לטעות בעבודה, שמא יפטרו אותו. ואם האדם הוא לוזר, אז הוא נעצר כאן, וממשיך לפחד לטעות בעבודה. דהיינו, הפחד מפיטורים, משמר אצל האדם את הפחד שלו מלטעות בעבודה. אבל אם יש לאדם שכל בקודקודו, ואם נמאס לו להיות בחרדה, עליו להמשיך לשאול את עצמו, ולמה אני מפחד שיפטרו אותי? האם זה באמת רע? האם זה באמת מפחיד? ואז יקפצו לאדם תשובות שאומרות, שפחד מפיטורים, הוא מוצדק. כי אם יפטרו את האדם, לא יהיה לאדם כסף, ואז מצבו יהיה רע. ונמצא אם כן, כי הפחד של האדם מכך שלא יהיה לו כסף, משמר אצל האדם את הפחד מפיטורים שיש לו. והפחד מפיטורים, משמר אצל האדם את הפחד והחרדה שיש לו, מכך שהוא יעשה טעות בעבודה. ואם נמאס לאדם להיות בחרדות, עליו להמשיך לשאול את עצמו, למה אני מפחד להיות ...
כסף, מפחד להיות עני, ביטחון תעסוקתי, משמעות הכסף, כסף ואושר, חיים בלי כסף, לחיות בלי כסף, פחד מפיטורים, בעיות בפרנסה
כסף, מפחד להיות עני, ביטחון תעסוקתי, משמעות הכסף, כסף ואושר, חיים בלי כסף, לחיות בלי כסף, פחד מפיטורים, בעיות בפרנסה
... חיים בלי כסף, לחיות בלי כסף, פחד מפיטורים, בעיות בפרנסה למה אנשים מפחדים להיות עניים? אנשים רבים מתמודדים עם פחד משמעותי ממצב של חוסר כסף או עוני. הפחד הזה לא תמיד מוגדר בצורה מדויקת, אלא קשור לתרחישים ... למשל, מישהו יכול לחשוש שיאלץ לעבוד בעבודות זמניות לאורך שנים ארוכות ולא יצליח להשיג ביטחון תעסוקתי אמיתי. אליעד מסביר שלפעמים הפחד הוא לאו דווקא מחוסר כסף מוחלט, אלא מחוסר האפשרות ... שבה יצטרך להרוויח אותו, לדוגמה בעבודה פיזית מתישה. מדוע הפחד מאבדן הכנסה כל כך מלחיץ? אליעד מדגים זאת בעזרת מקרה של אדם שחושש לעבוד כל חייו בבית קפה. מבחינת האדם, משמעות הפחד הזה היא אובדן היכולת לחוות את החיים באופן מלא ומשמעותי. האדם מפחד להיות תלוי כל הזמן בגופו, ביכולת שלו לעבוד פיזית, ולהיות חשוף לסיכון שאם הגוף שלו ייחלש או יחלה, הוא יאבד את היכולת להתפרנס. אליעד מדגיש שאנשים צריכים להבין שכל עבודה יוצרת תלות מסוימת. גם בעבודה בהייטק, לכאורה יציבה ונוחה יותר, קיימת תלות במערכת, באצבעות, במוח וביכולת לחשוב ולפעול באופן רציף. לכן, חשוב להפנים שאין אף תחום שהוא בטוח לחלוטין, ובכל מקום ... חושבים שאם יהיה להם יותר כסף או עבודה טובה יותר, הם יהיו מאושרים יותר. אך המציאות מראה שזו אינה אמת מוחלטת. הוא מבהיר שהבעיה אינה הכסף עצמו, אלא נקודת הייחוס של האדם: ככל שאדם מרגיש שהוא חייב שיהיה לו כסף או עבודה מסוימת, הוא נעשה יותר לחוץ וחרד. למשל, אם מישהו מקבל 80 שקל לשעה בעבודה נוחה לעומת אותה משכורת בעבודה פיזית קשה, החשיבות היא בהרגשה שלו כלפי העבודה ולא רק בכסף עצמו. אדם חייב להעריך מה הוא מוכן לעשות כדי לקבל את הכסף, ואיך הוא מרגיש תוך כדי. איך להתגבר על הפחד מאבדן עבודה או כסף? אליעד מציע תרגולת מעשית להתמודדות עם הפחדים האלה: להשתמש בפרספקטיבה חדשה, שלפיה בסופו של דבר זה לא משנה כי כולם מתים. התרגולת הזו משמעותה לא רק להבין את ... דבר, כולל בעיות של כסף, פרנסה או עבודה. איך להפוך את הכל לא משנה למשהו מעשי? אליעד מבהיר שהפרספקטיבה של הכל לא משנה כי בסוף כולם מתים צריכה להיות כלי שנמצא ברשות האדם ומוכן לשימוש תמידי. אדם צריך ... או להתאמץ בכלל. הוא לא יקום בבוקר לעבודה, לא יעשה שום פעולה משמעותית, וכתוצאה מכך עלול להפסיד הזדמנויות ולהזיק לעצמו. לכן חשוב לשלב את הפרספקטיבה הזו בצורה מאוזנת: מצד אחד להשתמש בה כדי להפחית חרדות ... זו שאומרת חשוב לי שיהיה לי כסף ועבודה יציבה והשנייה שאומרת זה לא משנה בכלל כי בסוף אני מת. האיזון בין שתי הנקודות מאפשר לחיות חיים רגועים יותר, כשכל אדם מחליט מה חשוב לו בכל רגע נתון. האיזון בין ... ומתי להירגע. איך להתמודד עם פחד מפיטורים? האם כסף באמת קונה אושר? חיים בלי כסף פחד להיות עני איך להפסיק לפחד מעוני? מה המשמעות האמיתית של כסף? איך להשיג ביטחון תעסוקתי? ...
יעוץ למנהלים, ניהול עובדים, איך לשכנע עובדים? איך לנהל עובדים? איך לגרום לעובדים? איך לשכנע אנשים? איך לגרום למישהו לעשות משהו? לפטר עובדים, יחסי עובד מעביד, יחסי עבודה
יעוץ למנהלים, ניהול עובדים, איך לשכנע עובדים? איך לנהל עובדים? איך לגרום לעובדים? איך לשכנע אנשים? איך לגרום למישהו לעשות משהו? לפטר עובדים, יחסי עובד מעביד, יחסי עבודה
... למנהלים, ניהול עובדים, איך לשכנע עובדים? איך לנהל עובדים? איך לגרום לעובדים? איך לשכנע אנשים? איך לגרום למישהו לעשות משהו? לפטר עובדים, יחסי עובד מעביד, יחסי עבודה איך לגרום לעובדים לעשות את מה שאתה רוצה מתוך הרגל? אחת השאלות המרכזיות שמעסיקות מנהלים ומעסיקים רבים היא כיצד ניתן לשכנע עובדים לפעול בצורה מסוימת, ואף לגרום להם לבצע פעולות מסוימות באופן אוטומטי - כהרגל. אליעד כהן מסביר לעומק את המנגנון העומד מאחורי יצירת הרגלים, ואת הדרכים הפרקטיות ליישם זאת על עובדים במקום העבודה. הרגל הוא פעולה שחוזרת על עצמה פעמים רבות, עד שהיא הופכת לפעולה אוטומטית שאינה דורשת בחירה מודעת. לדוגמה, כאשר אדם מתעורר ... טבעי, משום שהוא כבר רגיל לעשות זאת. מה צריך לעשות כדי שעובדים יתרגלו לפעולה מסוימת? כדי ליצור הרגל אצל עובדים, אליעד מציין שני תנאים מרכזיים: העובד צריך לבצע את הפעולה מספר רב של פעמים. העובד צריך להאמין שהפעולה מועילה לו, או לפחות שאי - עשיית הפעולה תגרום לו נזק או אי - נוחות. ברגע שהעובד מבצע את הפעולה מספיק פעמים מתוך ההבנה שהיא מועילה לו או מתוך החשש שאי - עשייתה תגרום נזק, בהנחה שהפעולה אינה כרוכה ... מתרגל לפעולה והופך אותה להרגל קבוע. כיצד מתמודדים עם עובדים שלא עושים מה שמבקשים מהם? לדוגמה, מנהל שרוצה שהעובדים יבדקו תמיד מה הם מוסרים ומה הם מקבלים, עלול להיתקל בקושי כאשר העובדים אינם מבצעים זאת. כאן אליעד מציע להבין מדוע בכלל קיימת התנגדות מצד העובד. אליעד מסביר שההתנגדות קשורה לעובדה שהעובד התרגל לקבל שכר ללא קשר ישיר ומחייב לפעולות מסוימות. כלומר, המשכורת נתפסת אצל העובד כמובנת מאליה, והפעולות הנוספות שהמנהל דורש ממנו נתפסות כלא מחויבות. מכאן נובע שהעובד יעדיף שלא להתאמץ מעבר לנדרש, משום שהוא לא רואה קשר ישיר בין הפעולות הנוספות למשכורת שלו. אליעד מסביר כי בעולם אידיאלי ... אין אילוצים חיצוניים כמו חוקים סוציאליים, ניתן היה פשוט לפטר עובד שלא עושה מה שנדרש ממנו, וכך לייצר מוטיבציה טבעית אצל שאר העובדים לפעול בצורה רצויה מתוך פחד לאבד את עבודתם . אך מכיוון שזה לא תמיד אפשרי, צריך למצוא דרך אחרת. איך ליצור תחושת שייכות אצל העובד למקום העבודה? הדרך המרכזית שאליעד מציע להתמודד עם המצב שבו אי אפשר פשוט לפטר עובדים, היא ליצור תחושת שייכות או תחושת שותפות בקרב ה
התמודדות עם חרדה, התמודדות עם פחד, הכל זה אמונה, מהי אובייקטיביות? מהי סובייקטיביות? פחד מפיטורים, להטיל ספק באמת, לראות גם את ההפך, להתמודד עם פחד, להתמודד עם חרדה
התמודדות עם חרדה, התמודדות עם פחד, הכל זה אמונה, מהי אובייקטיביות? מהי סובייקטיביות? פחד מפיטורים, להטיל ספק באמת, לראות גם את ההפך, להתמודד עם פחד, להתמודד עם חרדה
... עם חרדה, התמודדות עם פחד, הכל זה אמונה, מהי אובייקטיביות? מהי סובייקטיביות? פחד מפיטורים, להטיל ספק באמת, לראות גם את ההפך, להתמודד עם פחד, להתמודד עם חרדה מה הקשר בין ... מבוססת תמיד על אמונה. האדם מאמין באופן מסוים לגבי המציאות, ומתוך כך הוא חושש מדברים מסוימים שיתרחשו או לא יתרחשו. אליעד מסביר כי האדם לא רואה עובדות מוחלטות, אלא מפרש את המציאות באופן סובייקטיבי. לכן, הפחד הוא בעצם תוצר של פירושים ... למציאות שסביבו. אליעד מדגים זאת באמירה שכל דבר בחיים, כל תחושה וכל פחד, הוא אמונה. גם התפיסות הבסיסיות ביותר הן למעשה אמונות פנימיות, ולא עובדות מוחלטות. מה המשמעות של הכל זה אמונה? אליעד מסביר את הטענה הכל זה אמונה לעומק. ... צריכה להיות עמוקה ולא שטחית - לא מספיק לומר הכל זה אמונה, אלא חייבים לראות זאת בבירור מוחלט ולהרגיש זאת באופן חווייתי. איך מתמודדים עם פחד מפיטורים לפי אליעד כהן? אליעד נותן דוגמה להתמודדות עם פחד מפיטורים. האדם חושש שיפטרו אותו כי הוא מאמין שזה רע. השאלה שאליעד מציג היא: מי אמר שזה רע? הוא מבהיר כי אם אדם ... שלו הוא תוצאה של אמונה בלבד ולא של מציאות מוחלטת, הוא היה יכול לשחרר את הפחד. הוא ממליץ להטיל ספק באמונה הזאת, לראות את ההפך: אולי זה טוב שיפטרו אותי, אולי זה לא משנה, ואולי כל הסיפורים שאני מספר לעצמי על מה יקרה אחרי הפיטורים אינם נכונים. אליעד מבהיר כי האדם צריך לבדוק את האמונה שמייצרת פחד עד לפרטי פרטים, לשאול מדוע הוא חושב שפיטורים זה רע, ולראות גם את האפשרות ההפוכה במלוא העומק שלה. כיצד הספק עוזר בהתמודדות עם ... לחשוב או להכיר בכך שיש אפשרות אחרת. כדי באמת לשחרר פחד, האדם צריך לחוות ולהבין באופן מוחלט את האפשרות ההפוכה. לדוגמה, לא מספיק רק לומר אולי הפיטורים יהיו טובים, אלא יש צורך להרגיש ולחוות באמת שזה אפשרי וטוב. רק חוויה ממשית של ההפך יכולה לאזן את הפחד ולנטרל אותו לחלוטין. איך להתמודד עם פחד מפיטורים? הכל זה אמונה הטלת ספק באמונות איך להשתחרר מחרדה? מהי אובייקטיביות אמיתית? ...
יעוץ למנהלים, פיטור עובדים, לפטר עובדים, בעיות עם עובדים, בעיות משמעת אצל עובדים, לנהל עובדים, בעיות בעבודה, ללמוד לנהל עובדים, יתרונות וחסרונות בכל דבר, אימון למנהלים
יעוץ למנהלים, פיטור עובדים, לפטר עובדים, בעיות עם עובדים, בעיות משמעת אצל עובדים, לנהל עובדים, בעיות בעבודה, ללמוד לנהל עובדים, יתרונות וחסרונות בכל דבר, אימון למנהלים
... למנהלים, פיטור עובדים, לפטר עובדים, בעיות עם עובדים, בעיות משמעת אצל עובדים, לנהל עובדים, בעיות בעבודה, ללמוד לנהל עובדים, יתרונות וחסרונות בכל דבר, אימון למנהלים האם כדאי לפטר עובד שמתנהג בחוצפה ולא מקשיב למנהל? אליעד כהן דן בנושא חשוב במיוחד בתחום ניהול עובדים, והוא שאלת ההתמודדות עם עובדים בעייתיים שמגלים חוסר משמעת וזלזול בהוראות המנהל. בהרצאה מוצגת דוגמה מעשית של עובד המתנהג בחוצפה גלויה, כאשר הוא מתפרץ על מנהל הייצור לעיני כל העובדים לאחר שנדרש להישאר לשעות נוספות. העובד אמר למנהל: אני בשעה 17:00 הופ הביתה, אתה רוצה תישאר אתה. המקרה מעלה מספר שאלות ניהוליות מורכבות. האם המנהל טעה כאשר פנה לעובד בנוכחות עובדים אחרים? אליעד מצביע על טעות שנעשתה מצד מנהל הייצור בכך שהוא פנה לעובד באופן פומבי ולא שוחח איתו בצד, בפרטיות. לפי אליעד, היה עדיף שהמנהל ישוחח עם העובד באופן אישי כדי לאפשר לו לקבל את הבקשה בנחת ובלי לחץ חברתי. לדבריו, כאשר המנהל מבקש מהעובד להישאר מול כולם, הוא לוקח סיכון שהעובד יגיב בשלילה, בדיוק כפי שקרה. מה צריך לעשות כשעובד מגלה חוסר משמעת קבוע? לדברי אליעד, כאשר עובד מתמיד בהתנהגות בעייתית, יש לבדוק את ההשלכות הישירות של התנהגותו על העסק ועל הצוות. אם העובד עושה את עבודתו טוב עד שעה מסוימת אך מסרב באופן קבוע לבצע משימות מעבר לכך, יש לשקול האם המגבלה הזו פוגעת בעסק. אליעד מסביר, שאם העובד היה עושה עבודה מצוינת עד השעה שנקבעה מראש, זה היה יכול להיות מצב חיובי באופן עקרוני, כי היה מאפשר ... במורל הצוות. האם יש יתרונות אמיתיים בהשארת עובד בעייתי בעסק? אליעד מדגיש שכל החלטה ניהולית צריכה להיבחן ביחס למטרה שהוגדרה ... היא הצלחת העסק, קשה למצוא יתרון אמיתי בהשארת עובד שפוגע במשמעת ובסמכות המנהל. לדבריו, אפשר תמיד למצוא יתרונות עקיפים כמעט בכל ... מטרה ספציפית, אלא יתרונות תאורטיים בלבד. כיצד פיטורי עובד משפיעים על מורל הצוות? אליעד מסביר כי פיטורי
אימון למנהלים, פיטורי עובדים, הגדלת הכנסות, הקטנת הוצאות, ניהול עסק, לפטר עובדים, לנהל עובדים, אימון עסקי, הגדלת רווחים, להרוויח יותר כסף, לעשות יותר כסף, לנהל נכון, אימון לעסקים
אימון למנהלים, פיטורי עובדים, הגדלת הכנסות, הקטנת הוצאות, ניהול עסק, לפטר עובדים, לנהל עובדים, אימון עסקי, הגדלת רווחים, להרוויח יותר כסף, לעשות יותר כסף, לנהל נכון, אימון לעסקים
... למנהלים, פיטורי עובדים, הגדלת הכנסות, הקטנת הוצאות, ניהול עסק, לפטר עובדים, לנהל עובדים, אימון עסקי, הגדלת רווחים, להרוויח יותר כסף, לעשות יותר כסף, לנהל נכון, אימון לעסקים האם כדאי לפטר עובדים או להשקיע בהגדלת ההכנסות? אליעד כהן דן לעומק בסוגיה חשובה מאוד בניהול עסק: האם עדיף לפטר עובדים או שעדיף דווקא ... שיותר כסף. מכיוון שכך, השאלה המרכזית צריכה להיות לא רק איך לצמצם הוצאות, אלא גם כיצד אפשר להגדיל את ההכנסות בצורה המקסימלית. לדוגמה, אליעד מתייחס לעסק שיש בו עובדים עודפים, לכאורה נראה הגיוני לפטר אותם כדי לחסוך את עלויות השכר שלהם. אבל הוא מסביר שכדי לקבל החלטה נכונה באמת, יש להתבונן לא רק בצד ההוצאות אלא גם בצד ההכנסות העתידיות. הוא נותן דוגמה קונקרטית לכך: אם מפטרים עובד שהעלות שלו היא מאה אלף שקלים בחודש, חוסכים באופן מיידי הוצאה חודשית קבועה, אבל מצד שני חייבים לשאול האם הכסף שנחסך כתוצאה מהפיטורים באמת יוכל לשמש להשקעה שתביא הכנסה גדולה יותר. אליעד מסביר שאם הכסף שחוסכים מהפיטורים לא מושקע בדרך שתביא הכנסות גבוהות יותר בעתיד, אז בעצם העסק לא באמת התקדם, אלא רק הקטין הוצאות בלי להגדיל את הרווחיות הכוללת. מהם השיקולים הנכונים בפיטורי עובד בעייתי? אליעד גם נותן דוגמה נוספת של עובד שנתפס כבעייתי, אולי כזה שעושה רעש, צועק או מפריע לעבודה השוטפת בעסק. לכאורה, התגובה האינסטינקטיבית של מנהל היא לפטר אותו כדי להימנע מאי - נעימות וכאוס בארגון. אך אליעד ממליץ לעצור לרגע ולשאול מה האמת האובייקטיבית: האם באמת כדאי לפטר את העובד או שאולי משתלם יותר לדבר איתו, לנסות להבין מה גורם להתנהגות שלו ולמצוא פתרון יעיל יותר. לדוגמה, הוא אומר שאולי יהיה משתלם יותר להשקיע כמה שעות של שיחות איתו כדי לפתור את הבעיה מהשורש, במקום לפטר אותו ולחפש עובד חדש שאולי יעלה יותר כסף ויצריך משאבים וזמן נוספים לגיוס ולהכשרה. אליעד מסביר שהטעות הגדולה ביותר ... הוא נותן דוגמה נוספת לכך באמצעות משל על אנשים דתיים שלא מתגרשים בקלות, מכיוון שהם מאמינים שהכל מגיע מאלוהים, ולכן גם קונפליקטים או קשיים הם משהו שיש לקבל או לעבוד עליו. בדומה לכך, מנהל עסק צריך להבין שהשאלה החשובה היא לא איך אני מרגיש או האם העובד מציק לי, אלא מה הדרך הכי יעילה ... ניהוליות בצורה אובייקטיבית ולא רגשית? אליעד מתייחס לעוד דוגמה ואומר שבכל פעם שנכנסים לעסק, חייבים לחשוב עליו כאילו זו הפעם הראשונה: אלו המשאבים שיש, אלו העובדים, וכך הלאה. הוא מדגיש שאסור להיתקע בעבר, למשל לחשוב שהעובד תמיד היה בעייתי ולכן בהכרח ימשיך להיות בעייתי בעתיד. במקום זאת, חייבים לבדוק את המצב העכשווי בצורה אובייקטיבית לחלוטין: האם כרגע העובד תורם לעסק? האם כרגע יש דרך להפוך את העובד לפרודוקטיבי יותר? אם כן, אולי עדיף להשקיע מאמץ נוסף ולפתור את הבעיה מאשר לפטר אותו. הוא מוסיף דוגמה נוספת של עובד חולה או כזה שנעדר הרבה, ומבהיר שהחשיבה הנכונה היא לבדוק באופן אובייקטיבי, מנקודת הזמן הנוכחית והלאה, האם העובד יכול לחזור להיות פרודוקטיבי ולתרום ...
שיטות להטיל ספק, להאמין לטוב, להטיל ספק ברע, תרגילים לפיתוח החשיבה, נטל ההוכחה, להרגיש רק טוב, להגיע לאמת המוחלטת, ניתוח סדר המילים במשפט, לברר את האמת, לחשוב חיובי, לחשוב שלילי
שיטות להטיל ספק, להאמין לטוב, להטיל ספק ברע, תרגילים לפיתוח החשיבה, נטל ההוכחה, להרגיש רק טוב, להגיע לאמת המוחלטת, ניתוח סדר המילים במשפט, לברר את האמת, לחשוב חיובי, לחשוב שלילי
... גם מתמקדת בנטל ההוכחה והקשר בין תחושות אישיות לאמיתות המוחלטת. לדוגמה, אליעד מציין את המקרה שבו אדם פוטר מעבודתו. בעוד הוא עשוי להרגיש רע, הוא יכול להאמין שהתפטרות מהעבודה עשויה להביא לו יתרונות. אליעד מציין כי לעיתים אנשים מעבירים את נטל ההוכחה לטוב, כלומר, הם מנסים למצוא הוכחות לכך שהמצב הרע יוביל לדבר טוב, במקום ...
שימוש בתרופות פסיכיאטריות, תרופות נגד חרדה, תרופות נגד דיכאון, טיפול פסיכולוגי, טיפול פסיכיאטרי, שימוש בכדורים, כדורים נגד דיכאון, כדורים נגד חרדה, גמילה מכדורים, נוגדי דיכאון, נוגדי חרדה
שימוש בתרופות פסיכיאטריות, תרופות נגד חרדה, תרופות נגד דיכאון, טיפול פסיכולוגי, טיפול פסיכיאטרי, שימוש בכדורים, כדורים נגד דיכאון, כדורים נגד חרדה, גמילה מכדורים, נוגדי דיכאון, נוגדי חרדה
... יכול לעזור לי. הוא מחזק את הטענה כי הבעיה בלתי פתירה בדרכים שאינן תרופתיות, ובכך הוא למעשה פוטר את המטפל מאחריות ומאשש את הטענה שהבעיה שלו אינה ניתנת לפתרון בדרך פסיכולוגית בלבד. האם טיפול תרופתי יכול להיות פתרון מוחלט ...
איך לקבל העלאה בשכר? מפחד לאבד את כספי הפיצויים, רוצה להתפטר, איך לקבל העלאה במשכורת? איך לבקש העלאה בשכר? מתי לבקש העלאה במשכורת? כמה לבקש העלאה במשכורת? איך לשכנע את הבוס?
איך לקבל העלאה בשכר? מפחד לאבד את כספי הפיצויים, רוצה להתפטר, איך לקבל העלאה במשכורת? איך לבקש העלאה בשכר? מתי לבקש העלאה במשכורת? כמה לבקש העלאה במשכורת? איך לשכנע את הבוס?
... לקבל העלאה בשכר? מפחד לאבד את כספי הפיצויים, רוצה להתפטר, איך לקבל העלאה במשכורת? איך לבקש העלאה בשכר? מתי לבקש העלאה במשכורת? כמה לבקש העלאה במשכורת? איך לשכנע את הבוס? איך לבקש העלאה בשכר בלי להפסיד פיצויים? אליעד כהן מסביר כיצד ניתן להתמודד עם מצב שבו עובד רוצה לקבל העלאה בשכר אך חושש לאבד את כספי הפיצויים במקרה שיעזוב. הוא מסביר שהחשש להפסיד את הפיצויים כאשר נשארים בעבודה הוא לא הגיוני, מפני שבין אם העובד נשאר ובין אם הוא מתפטר, הוא ממילא לא יקבל את הפיצויים. פיצויים מתקבלים רק במקרה של פיטורים, ולכן הישארות במקום העבודה רק כדי לא להפסיד את הפיצויים איננה הגיונית. לכן, אם עובד רוצה באמת לעזוב ולקבל פיצויים, עליו להביא למצב שבו המעסיק מפטר אותו. האם באמת אין כסף להעלאת השכר? כאשר המעסיק אומר שאין כסף לתת לעובד העלאה במשכורת, אליעד כהן מסביר שהמשפט הזה יכול להיות אמיתי או שקרי. הוא מתאר את תהליך החשיבה של המעסיק, שהוא תמיד שוקל את העלות מול התועלת של העובד. לדוגמה, אם העובד מכניס לעסק מיליון שקלים בחודש, והמעסיק משלם לו 10 אלף שקלים, המעסיק ישאל את עצמו האם הוא יכול למצוא עובד אחר שיעשה את אותה עבודה בפחות כסף. אם התשובה היא כן, המעסיק יעדיף לא להעלות את המשכורת. לעומת זאת, אם התשובה היא שאין אפשרות ... עניין של חוסר תקציב אמיתי. כיצד לשכנע את הבוס לתת העלאה בשכר? אליעד מסביר שכדי לשכנע את המעסיק להעלות את השכר, העובד חייב להיות מספיק טוב, כך שהמעסיק יבין שהעלות של לאבד את העובד גבוהה יותר מאשר העלות של העלאת השכר. לכן העובד חייב להראות למעסיק שהערך שהוא נותן גבוה, ושאם לא יקבל את ההעלאה, הוא שוקל ברצינות לעזוב את מקום העבודה. העובד צריך להציג זאת בצורה ברורה ונחושה, אך גם באופן לא מאיים. הוא יכול לומר למעסיק שהוא מוכן לבצע את היעדים החדשים רק תמורת תוספת שכר הולמת. לדוגמה, אם עובד מקבל יעדים חדשים, גדולים יותר, הוא צריך להגיד למעסיק: אני שמח לבצע את היעדים החדשים, אבל מבקש שכר ... לא בטוח שאני מעוניין להמשיך להשיג את היעדים האלה בתנאים הקיימים. המעסיק יצטרך לחשוב האם כדאי לו לקחת את הסיכון שהעובד יעזוב או לתת לו העלאה. מהי הטעות הנפוצה שבגללה עובדים לא מקבלים העלאה? אליעד כהן מתייחס לכך שעובדים רבים עושים טעות כשהם ממתינים שהמעסיק יגדיר להם יעדים גבוהים יותר או אחריות נוספת, ורק אז הם מבקשים העלאה. לדבריו, עובד שרוצה להרוויח יותר כסף צריך לפעול מראש למקסם את היעדים והביצועים שלו ללא קשר לשאלה אם המעסיק נתן ... חדשים. בכך הוא מוכיח למעסיק את הערך שלו מראש, ומקבל יתרון ברור בשלב המשא ומתן. הטעות השנייה שאליעד מציין היא שעובדים רבים מפחדים להגיד בבירור למעסיק שהם מוכנים לעזוב אם לא יקבלו את ההעלאה. העובד צריך להיות מוכן לכך שהמעסיק יאמר לו: אם לא מתאים לך, תעזוב, ולענות בבירור שהוא אכן מוכן לעזוב. לדעת אליעד, רק כאשר העובד מפסיק לפחד מכך שהמעסיק יפטר אותו, הוא מסוגל לנהל משא ומתן מוצלח ולקבל את מה שהוא רוצה. איך להתמודד עם תירוצים של המעסיק לגבי העלאת השכר? אם המעסיק אומר שהוא צריך לחשוב על בקשת העובד להעלאה, אליעד מציע לענות לו בצורה החלטית: אין בעיה שתחשוב על זה, אבל לאחר שתחליט, גם אני אצטרך לחשוב אם אני מוכן להמשיך לעבוד בתנאים האלה. העובד צריך להעביר מסר ברור שגם הוא מחזיק בכוח המיקוח, ולא לתת למעסיק למשוך את התהליך או לגרום לו להרגיש חסר אונים. אליעד מדגים שאם העובד יוצר מצב שבו המעסיק מרגיש ש
האם הוא אשם? האם הוא אחראי? האם לפטר את העובד? האם להיפרד ממנו? פגיעה בחפים מפשע, האם הוא מתאים לי? האם לסלוח לו? האם להיות איתו? יעוץ למנהלים, מתי לפטר עובד? האם הוא מתאים לתפקיד? חלק 2
האם הוא אשם? האם הוא אחראי? האם לפטר את העובד? האם להיפרד ממנו? פגיעה בחפים מפשע, האם הוא מתאים לי? האם לסלוח לו? האם להיות איתו? יעוץ למנהלים, מתי לפטר עובד? האם הוא מתאים לתפקיד? חלק 2
... הוא אשם? האם הוא אחראי? האם לפטר את העובד? האם להיפרד ממנו? פגיעה בחפים מפשע, האם הוא מתאים לי? האם לסלוח לו? האם להיות איתו? יעוץ למנהלים, מתי לפטר עובד? האם הוא מתאים לתפקיד? חלק 2 האם להאשים אחרים כשגם אני לא בסדר? לפעמים האדם מרגיש שהוא לא מספיק טוב בעצמו, ולכן הוא נמנע מלשפוט או להאשים אנשים אחרים, גם כשצריך לעשות זאת. ... מפורטת בעזרת שתי דוגמאות מרכזיות: אחת מתחום הניהול והשנייה מתחום הזוגיות. מתי מנהל צריך לפטר עובד למרות שהוא עצמו לא מושלם? אליעד מתאר מקרה שבו מנהל מתקשה לפטר עובד שלא עושה את תפקידו כמו שצריך, לא בגלל שהעובד אינו אשם, אלא כי המנהל מרגיש אשם בעצמו. למשל, המנהל חושב שאולי העובד לא מבצע את עבודתו כי הוא לא נותן לעובד הנחיות ברורות מספיק, או בגלל שהוא מתנהג אליו בצורה עצבנית ופוגעת. במצב זה, המנהל חושש לומר שהעובד לא מתאים לתפקיד, מכיוון שאמירה כזו חושפת גם את החיסרון שלו עצמו כמנהל. אליעד מסביר שזה שהעובד לא אשם במצב, לא אומר שהוא בהכרח מתאים לתפקיד. בהחלט יכול להיות מצב שבו העובד לא מתאים לתפקיד פשוט כי המנהל לא יודע לנהל אותו. אליעד מוסיף שעדיף למנהל להודות בפני עצמו ובפני אחרים שהוא עצמו אינו יודע לנהל עובד כזה, ולפטר אותו, מאשר להמשיך להעסיק את העובד רק כדי לא להודות בחסרונותיו שלו. האם להישאר בזוגיות לא טובה כי גם אני לא מושלם? אליעד מביא דוגמה נוספת מתחום הזוגיות, של אישה שנמצאת בזוגיות עם בן ... האם אני מסוגלת לשנות את ההתנהגות שלו? אליעד מבהיר שזה שאלות נפרדות שאין לערבב ביניהן. העובדה שהאישה עצמה לא מושלמת, לא מצדיקה הישארות עם בן זוג בעייתי או אלים, גם אם היא מאמינה שבאהבה גדולה יותר מצידה ההתנהגות שלו אולי הייתה משתפרת. אליעד מוסיף ... בחיסרון האישי שלנו? אליעד מדגיש שהסיבה העיקרית לכך שאנשים נשארים במערכות יחסים או בעבודה לא מתאימות היא הפחד להודות בחסרונות של עצמם. להודות שאני לא יודע לנהל עובד מסוים או להודות שאני לא מספיק טובה בזוגיות, זו הודאה בקיומו של חיסרון עצמי. לפי אליעד, עדיף להכיר בחסרונות הללו ולקבל החלטה אמיצה של פרידה או פיטורים, מאשר להמשיך לחיות בהכחשה. לסיכום, אליעד כהן מסביר בצורה ברורה שהעובדה שיש לנו חסרונות אינה הצדקה להישאר במערכת יחסים או במקום עבודה שאינם מתאימים לנו. הוא מבהיר שכל שאלה לגבי אשמה, התאמה או יכולת שינוי חייבת להיבחן באופן נפרד. אליעד ממליץ להיות כנים עם עצמנו, להודות בחסרונות שלנו, ולפעול בהתאם למה שמתאים לנו באמת. האם לפטר עובד שלא מתאים לתפקיד? האם להישאר עם בן זוג אלים? יעוץ למנהלים לפיטורי עובדים האם אני מתאים לו? איך להתמודד עם רגשות אשמה? האם להישאר במערכת יחסים לא טובה? עכשיו בהמשך לקודם יש קטע כזה שלפעמים בן אדם הוא חושב ... לשפוט אותם, עכשיו בוא ניתן דוגמה אוקי בא נגיד ניקח מנהל אם המנהל בטוח שהוא מנהל נכון ויש עובד שלא עושה את
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על גיוס עובד לתפקיד רגיש, גיוס עובד לתפקיד שדורש יכולת שמירה על סודיות, גיוס עובד לתפקיד מפתח בארגון, שאלות למועמד לעבודה לתפקיד רגיש, למה עזבת את מקום העבודה הקודם? למה פיטרו אותך? למה התפטרת ממקום העבודה הקודם? למה עזבת את העבודה הקודמת? למה אתה מחפש עבודה חדשה? האם העובד מתאים לעבודה? האם העובד מתאים לארגון? גיוס עובדים, למה אתה מחפש מקום עבודה חדש? איך לראיין עובד לתפקיד רגיש, גיוס עובד לתפקיד בכיר, ללכלך על מקום העבודה הקודם, שאלות בראיון עבודה
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: הרגשה, אולי אנחנו במטריקס? האם המציאות היא טובה או רעה? למה העולם קיים? האם לדומם יש תודעה? האם יש משמעות לחיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם באמת הכל לטובה? מה המשמעות של החיים? איך להיות מאושר? איך להיות הכי חכם בעולם? למה לא להתאבד? האם יש בחירה חופשית? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? בשביל מה לחיות? איך להנות בחיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש או אין אלוהים? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: הרגשה, איך לשפר את הזיכרון? איך לשנות תכונות אופי? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה? איך לקבל החלטות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך למצוא זוגיות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשתול מחשבות? איך להאמין בעצמך? איך להיגמל מהימורים? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם גירושין? איך לפרש חלומות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להעריך את עצמך? איך לעשות יותר כסף? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לחנך ילדים? איך להצליח בזוגיות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשכנע אנשים ולקוחות ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? דיכאון? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם לחץ? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לעסקים, אימון אישי למציאת זוגיות, קואצ'ינג אישי בנושא הרגשה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2646 שניות - עכשיו 16_07_2025 השעה 02:44:22 - wesi1