תשובה: לכל התכונות הטובות הנ"ל ניתן להגיע על ידי תכונת האמת. כאשר האדם רגיל תמיד לחפש את האמת, על ידי זה הוא מגיע תמיד להמצאות חדשות.
המציאות מכילה בתוכה כבר כרגע את הפוטנציאל של כל ההמצאות שניתן להמציא. כל מה שכבר הומצא וכל מה שעוד לא הומצא, הכל כבר קיים ברמת הפוטנציאל כבר כרגע. הדבר היחיד שנשאר הוא לגלות את הפוטנציאל שכבר גלום כרגע במציאות.
מי שיתבונן יראה, כי כל המצאה שמתגלה היא בעצם גילוי נוסף של עוד חלק מהאמת על המציאות.
לדוגמה: לפני שיכלו בני האדם להגיע אל הירח, היו כאלו שחשבו שהדבר אינו אפשרי. המחשבה כי הדבר אינו אפשרי הייתה שקר, מאחר שלבסוף התברר שהדבר אכן אפשרי.
כל דבר חדש שמגלים כי הוא אפשרי, הרי שעוד חלק של האמת על המציאות מתגלה ויוצא לאור.
המצאות מבוססות שמבוססות על פריצת דרך מחשבתית, הן הדוגמה הטובה ביותר לכך שהמצאה ותגלית חדשה מייצג התגלות של האמת.
הקיבעון המחשבתי והנחות היסוד השגויות של האדם, הן הדבר היחיד שחוסם אותם מכדי לממש את כל הפוטנציאל האין סופי שכבר קיים כרגע במציאות.
חיפוש מתמיד של האמת, משמעותו פירוק מתמיד של כל הנחות היסוד הקיימות וחיפוש אמת גדולה יותר. היינו אמת שגם תסביר את הנחות היסוד הקיימות וגם תגלה טווח חדש ומרחב חדש של אפשרויות.
חשיבה מדעית היא חשיבה שבה כל תגלית וגילוי של חוק חדש, חייב לכלול בתוכו גם את החוק הקודם ובנוסף להגיע למקרה הפשוט יותר והשורשי יותר של המציאות.
ככל שהמדע של האדם מתקדם יותר, כך הוא מצליח להגיע אל החוק השורשי יותר של המציאות, חוק שכולל תחתיו חוקים נוספים. חוקים שלפעמים נדמה שיש ביניהם סתירה ופרדוקס. אך כאשר מגלים את החוק המקיף והכולל, המכנה המשותף הבסיסי...