אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה חשיפה ממושכת ✔טיפול בפחדים, הצפה רגשית, חשיפה לפחד, להציף את הפחד, טיפול במחשבה טורדנית, תרפיית חשיפה ממושכת, טיפול בחשיפה ממושכת, טיפול בפוביות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
5:19טיפול בפחדים, הצפה רגשית, חשיפה לפחד, להציף את הפחד, טיפול במחשבה טורדנית, תרפיית חשיפה ממושכת, טיפול בחשיפה ממושכת, טיפול בפוביות, טיפול בחרדות, איך להתמודד עם פחדים?
מהי הדרך האפקטיבית ביותר להתמודד עם פחדים ומחשבות טורדניות?

אדם המתמודד עם פחדים או מחשבות טורדניות, כמו פוביה מנחשים או חרדת נטישה, עשוי לתהות האם כדאי לו להתמודד עם הפחד מראש, להחשף אליו באופן יזום, או להמתין שהוא יופיע מעצמו ואז להתמודד. התשובה תלויה במטרה הסופית של האדם - האם הוא מעוניין בפתרון מוחלט לפחד או פתרון חלקי.

מה ההבדל בין פתרון מוחלט לפתרון יחסי בהתמודדות עם פחד?

אליעד כהן מציע הבחנה בין שני סוגי פתרונות:

1. פתרון מוחלט: במצב זה, האדם מחליט להיפטר לחלוטין מהפחד. במקרה כזה, אין טעם להמתין שהפחד יגיע, אלא עדיף להתמודד עם הפחד מראש. למשל, אם אדם פוחד מנטישה, עליו לדמיין כל בוקר סיטואציה שבה הוא ננטש ולהרגיש את תחושת הפחד כבר עכשיו, ובכך להתמודד עם הבעיה באופן יסודי ויסתיים עם הפחד.

2. פתרון יחסי: במקרה זה, האדם לא רוצה להיפטר מהפחד לחלוטין, אלא להפחית את עוצמתו. כאן, אין צורך להתמודד עם הפחד מראש, ודי להמתין עד שהפחד יופיע ואז לפעול במידת הצורך. אם הפחד לא מפריע באופן קיצוני, אפשר להמתין עד שהפחד יגיע ואז להתמודד איתו באופן טבעי.

איך משפיעה השאיפה ל - 100% הצלחה על ההתמודדות עם פחד?

אליעד כהן מסביר שההבדל בין כוונה להשיג פתרון מוחלט לבין פתרון חלקי, הוא איך שמטפלים בפחד. אם אדם מכוון להשגת פתרון מוחלט, הוא יצטרך להתמודד עם הפחד מראש, ולהציף את עצמו בתחושות הקשות כדי להתמודד איתן ולהיפטר מהפחד לחלוטין. לדוגמה, אם אדם סובל מחרדת נטישה ורוצה להיפטר ממנה לחלוטין, עליו לדמיין סיטואציה שבה הוא ננטש ולתאר את כל התחושות המלוות אותה. בכך, הוא פותר את הפחד מהשורש.

מה הדוגמאות שמהן אליעד כהן מסביר את ההתמודדות עם הפחד?

כדי להסביר את ההבדלים בין פתרון מוחלט ויחסי, אליעד מביא דוגמאות מוחשיות:

- פוביה מנחשים: אדם שמתמודד עם פחד מנחשים יכול לבחור להחשף לנחשים מראש, לשבת ליד תמונה של נחש כל בוקר, כדי להתמודד עם הפחד. אם הוא בוחר בפתרון מוחלט, הוא יחשוף את עצמו לפחדים באופן יזום, כדי לחסל אותם מהשורש.

- חרדת נטישה: אדם שפוחד מנטישה יכול לדמיין מראש שהוא ננטש, להרגיש את תחושת הבדידות והכאב, ובכך להתמודד עם הפחד באופן יזום ולחסל אותו.

- מקרה קיצוני: אם אדם נמצא במצב בו הוא מרגיש סכנה לחייו, הוא לא יחכה שהאויב יתקוף אותו, אלא יפעל להכות אותו מבעוד מועד, כדי למנוע כל איום עתידי. זאת המחשה לכך, שכאשר רוצים לחסל פחד לחלוטין, לא מחכים שיגיע, אלא פועלים מראש.

כיצד לבחור אם להחשף לפחד מראש או להמתין לו?

ההחלטה תלויה במטרות האישיות של האדם:

- אם אדם רוצה להיפטר לחלוטין מהפחד ולמנוע את האפשרות שהפחד יחזור בעתיד, עליו להתמודד עם הפחד מראש ולהציף אותו באופן יזום.

- אם אדם מוכן להתמודד עם פחד קטן או לא אכפת לו להתמודד עם פחד מדי פעם, אין צורך להחשף לפחד מראש, אלא כדאי להמתין שהוא יגיע באופן טבעי ואז להתמודד איתו.

מהי השורה התחתונה על ההתמודדות עם פחדים ומחשבות טורדניות?

הדרך היעילה ביותר להתמודדות עם פחדים היא להציף את הפחד מראש ולהתמודד איתו בצורה יזומה אם אדם מחפש פתרון מוחלט ושלם. במידה והוא מוכן להתמודד עם פחד בצורה חלקית, אז עדיף שימתין שהפחד יגיע אליו בצורה טבעית ויגיב כאשר זה קורה.
האם כדאי להציף את הפחד או להמתין שהוא יגיע?

אדם ששאל את אליעד מתמודד עם מחשבה טורדנית או פחד כלשהו, והוא שואל האם עדיף לו להציף את הפחד מראש כדי להתמודד איתו או להמתין שהפחד יגיע ורק אז להתמודד איתו. למשל, אם מישהו מפחד מנחשים, האם כדאי לו לחשוף את עצמו לנחשים באופן יזום מראש או להמתין שהמציאות תכפה עליו לפגוש את הנחש ורק אז להתמודד?

מה ההבדל בין פתרון יחסי לפתרון מוחלט בהתמודדות עם פחדים?

אליעד מסביר שיש שני סוגי פתרונות להתמודדות עם פחדים:
  • פתרון מוחלט - זה פתרון שבו האדם מחליט שהוא רוצה להיפטר לגמרי מהפחד, כך שלעולם לא יצטרך להתמודד איתו שוב. במצב כזה אין טעם לחכות שהפחד יגיע באופן טבעי, מומלץ להציף אותו בכוונה ובצורה יזומה. כלומר, אם האדם מפחד שינטשו אותו, עדיף לו לשבת כל בוקר ולדמיין שהוא ננטש, ולהרגיש את כל התחושות השליליות כבר עכשיו. כך הוא מתמודד מראש, מתרגל את ההרגשה, ופותר את הבעיה מהשורש.
  • פתרון יחסי - פתרון חלקי, שבו האדם לא מעוניין לסלק לחלוטין את הפחד, אלא רק להפחית את העוצמה שלו. במקרה זה עדיף להמתין שהפחד יגיע, ואז להתמודד איתו, כי אין צורך לייצר את התחושה השלילית מראש. למשל, אדם שלא אכפת לו לחוש פחד קל מפני נטישה, אין סיבה שידמיין מראש את החוויה הקשה. עדיף שיחכה שהמציאות תזמן לו את האירוע, ואז הוא יפעל.
כיצד משפיעה הבחירה בין 99% ל - 100% על אופן ההתמודדות עם פחד?

אליעד מבהיר את ההבדל בין השאיפה לפתרון של 100% לבין הסתפקות בפחות מכך. כשאדם מכוון ל - 100%, הוא חייב להציף את הפחד מראש, להיכנס לעומקו, ולחסל אותו עד הסוף. האדם במקרה כזה צריך להגיד לפחד: "בוא, אני הולך לחסל אותך", ולא להמתין עד שהפחד יתקוף אותו. אם האדם מסתפק ב - 99% או פחות, הוא אינו חייב להציף את הפחד מראש, אלא מספיק להתמודד כשהפחד מגיע מעצמו.

מה הדוגמאות שאליעד נותן כדי להסביר את ההתמודדות עם הפחד?

אליעד נותן מספר דוגמאות מוחשיות:
  • אדם שמפחד מנחשים וצריך לפגוש אותם בדרך לעבודה, יכול להציף את עצמו בכוונה מראש ולהתמודד כבר בבוקר, או לחכות שייתקל בהם ורק אז להתמודד.
  • אדם שסובל מחרדת נטישה יכול לדמיין מראש סיטואציה שבה הוא ננטש, כדי להתמודד עם ההרגשה הזו מראש, במקום לחכות שהיא תגיע מאליה.
  • דוגמא נוספת היא מקרה קיצוני יותר: אם מישהו מסכן את חייו, והאדם לא מסוגל לישון בשקט כל עוד האיום קיים, הוא לא יחכה שהאויב יגיע ויתקוף אותו, אלא ילך לחסל אותו מראש, כולל ילדיו וצאצאיו, כדי למנוע נקמה עתידית. זאת המחשה ברורה לכך שאם אדם רוצה לחסל פחד או איום לגמרי, אין טעם להמתין שהאיום יגיע.
  • לעומת זאת, אדם שלא מוטרד מהאיום אלא רק רוצה להיות מוכן למקרה שהוא יגיע, אין טעם שיילך לתקוף מראש, אלא ימתין שהאיום יתגשם ורק אז יגיב. הדוגמה שאליעד מביא לכך היא המצב הביטחוני מול האיראנים: או לתקוף אותם מראש כדי למנוע כל סיכוי שיתקפו בעתיד, או לחכות שרק אם הם יתקפו - אז להגיב.
איך לבחור האם לחשוף את עצמך מראש לפחד או לחכות לו?

אליעד מבהיר שהבחירה תלויה אך ורק במטרה הסופית של האדם:
  • אם האדם החליט שהוא לא מוכן לסבול אפילו אפשרות של פחד חוזר בעתיד, עליו לפעול מראש, להציף את עצמו בתחושות הקשות ולהתמודד איתן באופן יזום עד הפתרון הסופי.
  • אם האדם מוכן לחיות עם פחד קטן או חלקי, אין צורך בהצפה מראש, והוא יכול לחכות שהפחד יופיע באופן טבעי ורק אז להתמודד.
מהי השורה התחתונה שאליעד מדגיש לגבי ההתמודדות עם פחדים ומחשבות טורדניות?

השורה התחתונה היא שאם אדם מחפש פתרון סופי ושלם לפחד, הדרך הטובה ביותר היא להציף את עצמו מראש ולהתמודד עם הפחד באופן יזום. לעומת זאת, אם הוא מוכן לפתרון חלקי ופחות טוטאלי, עדיף שימתין שהפחד יגיע אליו ולא יזמין מראש את התחושות השליליות.
הוא שואל כזאת שאלה אנחנו עכשיו בפרוטוקול, הוא שואל כזאת שאלה הוא אומר יש משהו מחשבה טורדנית שמציקה לו יש "פחד" שהוא מפחד ממשהו הוא אומר האם צריך להציף את הפחד לפני ולהתמודד איתו או לחכות שהפחד יגיע ואז להתמודד איתו. עכשיו הבנו, נגיד לדוגמא הוא מפחד ממשהו נחשים נגיד הוא אומר "אולי אני אחשוף את עצמי לנחשים עד שאני אצליח", תראה אם זה נגיד הוא מפחד להישרף באש לא נגיד לו תשרוף את עצמך באש למרות שאולי מי יודע אולי כן אבל.

ש: יותר מדי.

אליעד: עשיתי דברים יותר גרועים, עכשיו בכל מקרה בא נגיד לדוגמא שהוא מפחד להסתכל על נחשים פוביה עכשיו אז אולי הפתרון והוא צריך כל יום בדרך לעבודה לראות נחש הוא אומר "אולי אני צריך בבוקר גם כשאין נחשים לפני העבודה כבר להתחיל לראות את הנחשים כדי להתמודד עם הפחד" אז אני אתן לך את התשובה, התשובה היא כזאת תלוי מה אתה מחפש ואם אתה מחפש פתרון יחסי או פתרון מוחלט.

אם אתה רוצה פתרון מוחלט ואתה אומר לעצמך "אני בכל מקרה הולך להיפטר מהתלות הזאת בדבר במובן שגם אם היא לא תהיה שם אני לא רוצה שזה אפילו יכול לחזור על עצמו פעם אחרת עם מישהי אחרת" אתה אומר "אני הולך עד הסוף לחסל את זה" אז אין טעם לחכות שב מעכשיו תלחם בזה עד שתסיים עם זה, אבל אם אתה אומר "לא אני עוד צריך פתרון יחסי שזה פחות יציק לי אבל לא אכפת לי שזה יקרה פעם נוספת עוד פעם, אני לא מצפה ל - 100% אין לי בעיה שזה גם יציק לי רק קצת פחות" אז למה לך לזמן את המחשבה הזאת מראש תחכה שהיא תבוא ואז תלחם בה, מה מראש תחפש צרות.

אתה מבין אתה הכוונה אם אתה אומר "אני לשנות שינוי פנימי של "100% אז למה לך לחכות תתחיל מעכשיו אבל אם אתה אומר "תראה לא חייב 100% 99% גם טוב" אז תחכה למה לך להקדים את המאוחר.

ש: לא הבנתי מה הקשר בין 99% ל - 100% אם זה 100% זה עוצר אותך?

אליעד: כן אם אתה אומר "אני ברמה העקרונית מציב לעצמי מטרה שאני הולך לפצח את העניין הזה עד כדי כך שאני אהיה איתו שלם ב - 100% שלא משנה מה יקרה אני מפצח את הנושא הזה ל - 100% שאני מתנתק מתלות מוחלטת בדבר" קיצוץ זה חרדת נטישה, אוקי תלות ב - 100% מתנתק אז למה לך לחכות כשתבוא המחשבה "שאולי יעזבו אותי" תתחיל מעכשיו בבוקר שב בבוקר "אני חושב שיעזבו אותי ואז מה אני ארגיש?" ומעכשיו תתחיל לתרגל את זה.

ש: דמיין את ההרגשה דמיין את זה.

אליעד: הכל את ההרגשה את התחושה הכל, אבל אם אתה אומר "לא קריטי אז זה ככה וככה" אז אתה לא צריך להביא לך את הרע מלכתחילה. אתה מבין את הכוונה?

ש: כן רק אני חושב איפה אני.

אליעד: יפה ועכשיו הגענו לספק עוד פעם. מה הבנת?

ש: הבנתי שאם אני ארצה כאילו לגמור את זה לגמרי עם הפחד הזה.

אליעד: 100% אבל לא 100%.

ש: אז אני צריך להעלות את זה.

אליעד: עכשיו בדיוק אתה לא מחכה לו שהוא יבוא אתה אומר לו "בוא אני צריך לחסל אותך".

ש: ואם לא אז עדיף שרק כשהוא יגיע.

אליעד: נכון אם לדוגמא יש מישהו באנלוגיה נגיד שיש מישהו שאתה אומר "אני לא ישן בלילה אם הוא חי" אז אתה לא מחכה שהוא יבוא לחסל אותך ואז אתה תגיד "טוב רגע הוא בא לחסל אותי בוא נירה בוא", אתה אומר "לא אני עוזב את כל העיסוקים שלי שלב ראשון צריך לחסל אותו" אתה עושה הפסקות אוכל אתה עכשיו בדרך לחסל אותו, מה אתה עושה מחסל אותו עד שאתה לא מוריד לו את הראש שורף באש אתה אומר "אני לא נח אני לא מחכה שהוא יבוא אלי אני בא אליו לפני שהוא יבוא אלי" נכון ככה זה בקרב.

נכון יפה, אבל אם אתה אומר לדוגמא אם נגיד כמו נגיד עם האיראנים יש "אם הוא ירה עלי אני אעשה" ויש "לא אני מלכתחילה רוצה לשלול את האופציה בכלל מלכתחילה שלא יהיה לו בכלל את האופציה" אתה מבין. עכשיו נגיד בקרב יש לפעמים כשאתה אומר "האויב הזה אני לא יכול לישון בלילה כשהוא חי כשהוא מסתובב על הכדור, אני צריך לחסל אותו את ילדיו את צאצאיו ואת נכדיו את כל זורעו כדי שאף אחד לא ינקום" וכו'.

זאת אופציה אחת, כן שגם לא יהיה אופציה שאולי הילד שלו ירצה לנקום "אני צריך לחסל את כולם גם את התינוק" כי תמיד מרחמים על התינוק ואז התינוק גדל והוא בא לנקום הוא אומר לך "אתה הרגת you killed my father" למה כלום, גם את התינוק גם את הצאצאים גם את הכל 100% שורף עקבות ראיות הכל.

עכשיו אופציה נוספת "תראה אני לא כל כך שונא אותו אם הוא לא יפגע בי אין לי בעיה שיישאר בקונכייה שלו" אז למה אתה מחפש לריב איתו תן לו אם הוא יבוא תתקוף אותו, מה אתה עכשיו מחפש לריב איתו. הבנת אותו דבר.

ש: טוב אני חייב לזוז.

אליעד: הבנו?
טיפול בחשיפה להתמודד עם פחד אוסידי התנהגות טורדנית מטפל ב אוסידי מה אתה עושה חרדות איך להתמודד טיפול ב אוסידי פחדים סכנה טיפול בפחד שינויים obsessive compulsive disorder ocd ocd הפרעה טורדנית ocd התנהגות טורדנית ocd טיפול או סי די אובססיה טורדנית אובססיה טורדנית כפייתית אוסידי אוסידי הפרעה טורדנית אוסידי התנהגות טורדנית אוסידי טיפול איך להתמודד איך להתמודד עם איך להתמודד עם פחד איך להתמודד עם פחדים במחשבה הפחד הפחדים הפרעה אובססיבית הפרעה טורדנית הפרעה טורדנית כפייתית הפרעה כפייתית הפרעת התנהגות כפייתית הצפה הצפה רגשית הרגשה התמודדות התמודדות עם התמודדות עם פחד התמודדות עם פחדים התנהגות טורדנית התנהגות טורדנית כפייתית התנהגות כפייתית התנהגות כפייתית טורדנית חוויה חוויות חרדה חרדות חרדות איך להתמודד חשיבה כפייתית חשיפה חשיפה לפחד חשיפה ממושכת טורדנות טורדנות כפייתית טורדנות מחשבתית טורדניות טורדנית טורדנית כפייתית טיפול טיפול ב טיפול ב ocd טיפול ב או סי די טיפול ב אוסידי טיפול באו סי די טיפול בהתנהגות טורדנית טיפול בחרדה טיפול בחרדות טיפול בחשיפה טיפול בחשיפה ממושכת טיפול במחשבה טיפול במחשבה טורדנית טיפול במחשבות טיפול בפוביות טיפול בפחד טיפול בפחדים טיפול נגד חרדה טיפול נגד חרדות טיפולים טיפולים נגד חרדה טיפולים נגד חרדות טירדה טרדות טרוד כיצד להתמודד עם כיצד להתמודד עם פחדים להיפטר מהתנהגות טורדנית להציף להציף את הפחד להתמודד להתמודד עם להתמודד עם ocd להתמודד עם אוסידי להתמודד עם טורדנות להתמודד עם פחד להתמודד עם פחדים לטפל ב ocd לטפל ב אוסידי לטפל בהתנהגות טורדנית לטפל בהתנהגות כפייתית לטפל בחרדה לטפל בחרדות לפחד מהי התנהגות טורדנית מוטרד מחשבה מחשבה טורדנית מחשבה כפייתית מחשבות מחשבות טורדניות מחשבות כפייתיות מטופל מטופלים מטפל מטפל ב ocd מטפל ב אוסידי סובל מהפרעה טורדנית פוביה פוביות פחד פחד ל פחדים רגש רגשות רגשיות תחושה תחושות תרפיית חשיפה תרפיית חשיפה ממושכת
האם מנטרות עוזרות? תת מודע, טיפול התנהגותי, טיפול קוגניטיבי, שינון מנטרות, מתי מנטרות עוזרות? שינוי התנהגותי, שינוי חשיבה, שינוי קוגניטיבי, גישה קוגניטיבית, טיפול בחשיפה, תרפיית חשיפה ממושכת
האם מנטרות עוזרות? תת מודע, טיפול התנהגותי, טיפול קוגניטיבי, שינון מנטרות, מתי מנטרות עוזרות? שינוי התנהגותי, שינוי חשיבה, שינוי קוגניטיבי, גישה קוגניטיבית, טיפול בחשיפה, תרפיית חשיפה ממושכת
... מנטרות עוזרות? תת מודע, טיפול התנהגותי, טיפול קוגניטיבי, שינון מנטרות, מתי מנטרות עוזרות? שינוי התנהגותי, שינוי חשיבה, שינוי קוגניטיבי, גישה קוגניטיבית, טיפול בחשיפה, תרפיית חשיפה ממושכת האם מנטרות באמת עוזרות לשינוי התנהגות וחשיבה? השאלה המרכזית שאליעד כהן מעלה בהרצאה היא האם מנטרות עוזרות לשינוי התנהגותי או חשיבתי, והתשובה שלו ברורה: זה ...
טיפול / לטפל - הכל כולל הכל על טיפול / לטפל - רשימת כל הנושאים
... לא ברורות טיפול בחרדות קשות טיפול בחרדות של ילדים טיפול בחרדת טיפול בחרדת בחינות טיפול בחרדת ילדים טיפול בחרדת מוות טיפול בחרדת נטישה טיפול בחרדת קהל טיפול בחשיבה חיובית טיפול בחשיבה שלילית טיפול בחשיפה טיפול בחשיפה ממושכת טיפול בטראומה טיפול בטראומה מינית טיפול בטראומה נפשית טיפול בטראומות טיפול בטראומת אונס טיפול בילד טיפול בילד בעייתי טיפול בילד עם בעיות קשב וריכוז טיפול בילדים טיפול ...
חרדות / פחדים / פוביות - ממה הם נובעים? איך להתמודד עם התקפי חרדה?
... פחדים פוביות - ממה הם נובעים? איך להתמודד עם התקפי חרדה? כפי שכבר ביארתי חרדה פחד = חוסר ידיעה. אם היה האדם ...
דמיונות / פוביות / מחשבות טורדניות - איך להתמודד עם דמיונות שקריים?
... פוביות מחשבות טורדניות - איך להתמודד עם דמיונות שקריים? איך מתמודדים עם דמיון שקרי ורע שמציק לאדם? הדמיון של האדם מתעתע באדם. הדמיון של האדם משקר את השכל של האדם. הדמיון של האדם ...
פוביות / מחשבות טורדניות / חרדות - איך להתמודד עם פוביות ופחדים דמיוניים?
פוביות מחשבות טורדניות חרדות - איך להתמודד עם פוביות ופחדים דמיוניים? פוביות. פוביה = פחד לא הגיוני שיש לאדם. מה עושים? הפוביות של האדם ממררות את חייו של האדם. כאשר יש לאדם פחדים בכלל ופוביות בפרט, חייו אינם חיים. השאלה היא מה עושים עם הפוביות? תשובה: פוביות שורשן הוא בדמיון של האדם. הדמיון של האדם משקר ומטעה את האדם וגורם לו לפחד ממשהו שהשכל אומר שאין צורך לפחד ממנו. פוביה שורשה בשקר ובדמיון. פוביה = תפיסת מציאות שגויה. מסקנה: כדי לגרום לפוביה להיעלם מעצמה, על האדם לחזק אצל עצמו את השכל ואת האמת. על האדם לחפש תמיד את האמת ... השכל ואת האמת. ברמה המעשית: על האדם לבחון את מעשיו ולראות שהם נעשים עם שכל ומתוך אמת. ככל שהאדם חי יותר בשקר ובדמיון, כך הפוביות משתלטות עליו יותר. ככל שהאדם עושה את מעשיו בחיים בכלל מתוך שכל ומחשבה אמיתית ולא ...
פוביות אמיתיות, אבל לא באמת - למה כל פחד הוא אמיתי? ולמה לא?
פוביות אמיתיות, אבל לא באמת - למה כל פחד הוא אמיתי? ולמה לא? ובו ... סיכוי שהדבר הרע יקרה וכולי. וכמובן, שזה לא עוזר. משום, שזהו שקר. כי מצד האמת, הכל אפשרי תמיד. ומאחר שהכל אפשרי תמיד, אז ממילא לא שייך לומר, שפחד כלשהו הוא סתם פוביה , דהיינו, פחד לא אמיתי. כי מצד האמת, כל הפחדים, הם אמיתיים. כי הכל יכול לקרות תמיד. כי למציאות שלנו, בכל רגע ובכל מקום, יש פוטנציאל אין סופי. ובכל רגע ובכל מקום, יכול לקרות, הגרוע מכל. ולכן, הדרך להתמודד עם הפחד , על ידי השקר שאומר, שהדבר לא יכול לקרות, השקר הזה לא עובד, בדיוק כמו שכל שאר השקרים לא עובדים. כי הלב יודע את האמת, שאולי אעפכ הדבר יקרה. ולכן האדם ממשיך לפחד בכל זאת, גם אם זה נראה נגד השכל וכולי. ולכן, הדרך היחידה באמת להתמודד עם הפחד, היא רק על ידי זה, שהאדם מבין שהכל אחד באמת. שרק על ידי זה, ...
אימון אישי - מה מאמן אישי צריך לעשות? אימון אישי ל: חרדה + פחד + פוביה?
אימון אישי - מה מאמן אישי צריך לעשות? אימון אישי ל: חרדה + פחד + פוביה?
... אישי ל: חרדה + פחד + פוביה? מה תפקידו של מאמן אישי ... במקרים של חרדות, פחדים ופוביות. הוא מדגיש שייעוץ טוב אינו רק ... האדם שבא להתייעץ איתו. כיצד להתמודד עם חרדות ופוביות? אליעד מסביר שהיחיד שבאמת יכול ... הנוכחי אל מצב טוב יותר. איך להתמודד עם חרדה? איך לעזור למישהו עם פוביה? כיצד לייעץ נכון? איך ... פשוטה? מהי בחירה חופשית? איך להתמודד עם פחדים? מה תפקידו של מאמן אישי? הפעם ... סגורים, חרדה מגוקים, או פוביה כזו או אחרת, זה בעצם המשמעות שהאדם מיחס לדבר, לפוביה. ומי שבאופן אישי התמודד עם ... קושי של מי שבא אליו לקבל טיפול או יעוץ והמאמן או היועץ צריך לנסות לחוות את הפוביה של האדם, והיועץ יכול להגיד, ...
דמיונות / פוביות - איך להתמודד עם פוביות / מחשבות טורדניות / דמיונות מציקים?
... פוביות - איך להתמודד עם פוביות מחשבות טורדניות דמיונות מציקים? לפעמים יש לאדם מחשבות שמציקות לו. ולפעמים המחשבות האלו, הן ... על ידי זה הוא גורם לדמיונות הטורדניים להיעלם מעצמם. כי הדמיונות הם ההפך של האמת. ועל ידי זה שהאדם מחזק את עצמו עם האמת, על ...
מחלה סופנית, פוביה של חולה סופני, למה כולם חולים סופניים, פחד ממחלה לא ידועה
מחלה סופנית, פוביה של חולה סופני, למה כולם חולים סופניים, פחד ממחלה לא ידועה
... סופנית, פוביה של חולה סופני, למה כולם ... מהחשש שיש מחלה לא ידועה בגוף שלהם שעדיין לא גילו אותה, ואולי בעתיד הקרוב היא תתגלה, אך יהיה מאוחר מדי לטפל בה. אנשים פוחדים מכך שאולי קיימת ... לאכול זכוכית, כי הם מבינים שאין להם מידע כזה, ולכן אין טעם לחיות בפחד מהלא נודע. איך אליעד כהן מציע להתמודד עם הפחד ממחלות לא ידועות? אליעד כהן מציע ... צריכה להיעשות על ידי קבלת העובדה שאין ביכולתנו לדעת הכל, ולקבל את אי - הידיעה הזו כחלק טבעי מחיי היומיום. איך להתמודד עם חרדה ממחלות? פחד ממחלות לא ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על טיפול בפחדים, הצפה רגשית, חשיפה לפחד, להציף את הפחד, טיפול במחשבה טורדנית, תרפיית חשיפה ממושכת, טיפול בחשיפה ממושכת, טיפול בפוביות, טיפול בחרדות, איך להתמודד עם פחדים?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: חשיפה ממושכת, איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? דיכאון? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם עצבות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: חשיפה ממושכת, איך לשנות תכונות אופי? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לחנך ילדים? איך לנהל את הזמן? איך להיות מאושר ושמח? איך לא להישחק בעבודה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך ליצור אהבה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להיגמל מהימורים? איך לשתול מחשבות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להצליח בזוגיות? איך לעשות יותר כסף? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעריך את עצמך? איך למצוא זוגיות? איך לקבל החלטות? איך להתמודד עם גירושין? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בראיון עבודה? איך להעביר ביקורת בונה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להיות מאושר? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש או אין אלוהים? האם באמת הכל לטובה? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם אפשר לדעת הכל? איך נוצר העולם? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? למה יש רע בעולם? למה לא להתאבד? מי ברא את אלוהים? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ נפשי מומלץ, אימון אישי לביטחון עצמי, קואצ'ר בנושאי חשיפה ממושכת - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3594 שניות - עכשיו 16_07_2025 השעה 23:47:12 - wesi1