אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה התמכרות לעבודה ✔התמכרות לעבודה, וורקוהוליזם, האם להיות מכור לעבוד? האם להתמכר לעבודה? האם כדאי להיות וורקוהוליק? תופעת ההתמכרות לעבודה, מכורים...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
התמכרות לעבודה, וורקוהוליזם, האם להיות מכור לעבוד? האם להתמכר לעבודה? האם כדאי להיות וורקוהוליק? תופעת ההתמכרות לעבודה, מכורים לעבודה, הזדהות עם העבודה, האם לעבוד קשה? Workaholic, למה לעבוד קשה? האם להיות וורקוהוליק?
האם כדאי לעבוד קשה או להשקיע מינימום בעבודה?

בהרצאה זו, אליעד כהן עוסק בשאלה מרכזית של ההתמודדות עם עבודה: האם כדאי להשקיע את כל האנרגיה בעבודה, להיות "וורקוהוליק" ולעבוד קשה, או שמא כדאי להשקיע מינימום ולהימנע מלהתמסר לעבודה מעבר לנדרש. הוא מציע שתי גישות מרכזיות שמתארות את אפשרויות הבחירה בעבודה.

האפשרות הראשונה היא לעבוד מינימום, להשקיע רק מספיק כדי לא להיפלט מהמקום העבודה, ולא יותר מזה. הגישה הזו שואפת להימנע מהמון עבודה מיותרת, תוך שמירה על גבולות ברורים, כך שהעובד לא שקע בעבודתו מעבר לנדרש.

האפשרות השנייה היא להשקיע את כל מה שיש, לעבוד מעל ומעבר, ולתת יותר ממה שמתבקש. אליעד מסביר שבעוד שזו גישה שיכולה להוביל לעבודה ארוכה יותר ולשעות נוספות, היתרון שלה טמון בהזדהות של העובד עם מטרות העבודה והרגשת שייכות למקום. כשעובדים מתוך הזדהות, המשמעות והסיפוק גדלים, אף אם העבודה דורשת יותר מאמץ.

מהם היתרונות והחסרונות של כל גישה?

היתרון בגישה הראשונה, שבה העובד מבצע את העבודה במינימום, הוא שמירה על אנרגיה אישית, פחות מתח ועומס. זה גם מאפשר לעובד להימנע מהתחושת כלא של עבודה שהוא לא באמת מתחבר אליה. אך, החיסרון הוא שהעובד עלול להרגיש תקוע בעבודה שמרוקנת ממנו את האנרגיה, ועשוי לפתח תחושת ריקנות או חוסר עניין.

הגישה השנייה, שבה העובד משקיע יותר, דורשת יותר זמן ואנרגיה. זה עלול להרגיש כאילו העובד מנוצל, במיוחד אם לא מתוגמל כראוי. מצד שני, היתרון הוא שהעובד מרגיש סיפוק אישי, נהנה מהעשייה ומזדהה עם מטרת העבודה. הוא לא מרגיש "כלא" בעבודתו, אלא מוצא בה משמעות, אף אם זה דורש ממנו יותר.

האם קיימת "קומבינה" או דרך ביניים?

אליעד מסביר שאין פתרון פשוט או חד משמעי. אין טכניקות קסם שיכולות לשנות את התמונה באופן מוחלט. העובד יכול לשנות מקום עבודה או להתאים את סביבת העבודה כך שיתאים יותר לערכים האישיים שלו. אך השאלה המרכזית תמיד תהיה: האם להרגיש "כחלק מהמקום" ולהשקיע את כל האנרגיה, או לנצל את הזמן כדי להימנע מלעבוד קשה מדי ולהתמקד במינימום דרישות.

החשיבות של ההיבט הרגשי בעבודה

אליעד מבהיר שההיבט הרגשי בעבודה הוא קריטי. אדם שעובד רק בשביל הכסף ולא מזדהה עם מטרת העבודה או עם הלקוחות, יחווה את עבודתו כעומס. הוא ירגיש כאילו הוא חי בעבודת כלא, וללא תחושת שייכות או מחויבות. לעומת זאת, אם העובד מצליח להזדהות עם מטרת העבודה ולראות את הערך בה, הוא יחווה את העבודה כמשמעותית יותר, גם אם זה דורש ממנו להשקיע יותר.

דוגמת תפוחי האדמה

כדוגמה מוחשית, אליעד מציג את המקרה של עבודה פשוטה כמו קילוף תפוחי אדמה. עובד יכול לבחור לראות את המשימה כעבודה סתמית ולא להתאמץ בה, או שהוא יכול להזדהות עם המטרה ולעבוד מתוך רצון אמיתי להועיל לאחרים. אם העובד רואה את העבודה כשליחות, הוא ימצא בה יותר משמעות ויהיה מוכן להשקיע בה יותר, גם אם זה דורש יותר זמן ומאמץ.

האם לעבוד אחרי שעות העבודה הרגילות?

אליעד מציע דוגמה נוספת של עבודה בשעות נוספות. אם המנהל מתקשר אחרי שעות העבודה, העובד יכול לבחור לא לענות ולקבוע גבולות, או להיענות ולתת את המענה הנדרש. בחירה ראשונה יכולה להוריד את העומס באופן מיידי, אך היא עשויה להוביל לחוסר שייכות למקום העבודה. מצד שני, אם העובד עונה וממשיך לעבוד מעבר לשעות העבודה, הוא עשוי להרגיש מנוצל, אך גם ירגיש שהמקום אכפת לו, ובסופו של דבר יהנה יותר מהעשייה.

האיזון הנכון

בסופו של דבר, המסר של אליעד הוא שאין תשובה חד משמעית לשאלה אם לעבוד יותר או פחות. כל אדם צריך למצוא את האיזון המתאים לו, בהתאם למטרותיו האישיות ולתחושת הסיפוק שהוא מוצא בעבודתו. אליעד מדגיש שההצלחה טמונה לא רק בכמות העבודה, אלא גם בהזדהות האישית עם מטרת העבודה ותחושת השייכות למקום.
האם כדאי לעבוד כמה שפחות או להשקיע את כל האנרגיה במקום העבודה?

התלבטות נפוצה היא האם כדאי להשקיע מעל ומעבר בעבודה, או שמא לעבוד כמה שפחות כדי לא "לבזבז" כוחות מעבר למה שמשלמים. יש שתי אפשרויות מרכזיות:

1. לעבוד כמה שפחות, רק כדי שלא יפטרו.

2. לעבוד במלוא המרץ ולתת את כל מה שאפשר, גם כשזה מעבר להגדרת התפקיד.

מהם היתרונות והחסרונות של כל גישה?

יש יתרונות בגישה של להשקיע כמה שפחות: זה חוסך מאמץ והופך את המשימות לפחות מעיקות. מצד שני, מי שמתרגל לעבוד מעט עלול לגלות שהוא "כלוא" בעבודה שלא באמת מעניינת אותו. הוא מגיע בכל בוקר למקום העבודה מתוך תחושת חובה גרידא, בלי הזדהות עם המטרה ובלי אכפתיות כלפי הלקוחות או העמיתים. כך העובד מרגיש שהוא עובד יותר, משום שהוא סופר כל דקה בתפקיד שהוא לא באמת מתחבר אליו.

בגישה של להשקיע ולתת מעל ומעבר, יש סיכון לעבוד יותר שעות ואולי אפילו ללא תגמול נוסף. אולם היתרון הוא שהאדם מפתח תחושת שייכות והנאה מהעשייה. כשהוא מזדהה עם מטרת העסק וחש שבאמת אכפת לו מהתוצר הסופי או מהלקוחות, הוא עלול לעבוד יותר בפועל, אבל מרגיש פחות שהוא עובד, כי הוא נהנה ומוצא ערך במה שהוא עושה.

כיצד דוגמת קילוף תפוחי האדמה ממחישה את העניין?

אדם שמקלף תפוחי אדמה יכול לבחור אם להתייחס למשימה כאל תפקיד סתמי או כאל שליחות שבה הוא עוזר לאנשים לקבל תפוח אדמה מקולף. מי שאומר לעצמו "לא מעניין אותי התפוחי אדמה, לא מעניין אותי הלקוח, אני כאן רק בשביל הכסף", מוצא את עצמו בכלא של עבודה יומית שהוא לא מעוניין בה באמת. לעומתו, מי שאומר "אני באמת רוצה שלאנשים יהיה תפוח אדמה מקולף ונוח לאכילה, חשוב לי להועיל להם", יחוש סיפוק ויהנה יותר מעשייתו, גם אם היא דורשת מאמץ רב יותר.

מה המשמעות של לתת מעבר לשעות העבודה הרגילות?

לדוגמה, אם אחרי השעה חמש בערב מתקשרים מהמשרד בעשר בלילה, אפשר להחליט לא לענות ("כי כבר סיימתי את יום העבודה שלי"), או לענות ולהתייחס לבעיה בעניין אמיתי. מי שבוחר לא לענות חוסך אנרגיה באותו רגע, אבל נשאר מנותק מהמטרה הכללית של המקום שבו הוא עובד. מי שבוחר לענות עשוי לכאורה להרגיש שמנצלים אותו, אולם הוא משכנע את עצמו שמה שקורה בעבודה כן חשוב לו. כך צורת החשיבה הזו מחדירה בו תחושה של שותפות, גורמת לו להתעניין יותר ולהפיק סיפוק רב יותר מהעבודה.

האם אין כאן קומבינה או דרך ביניים?

למעשה אין פתרון מוחלט. אדם יכול לחפש עבודה חדשה, לשנות סביבת עבודה או לחפש לקוח אחר (אם הוא עצמאי). אולם בכל סביבה שאליה יגיע, הוא יתמודד עם אותה התלבטות: האם לתת מעצמו אקסטרה ולהפוך את העבודה לחלק מתשוקותיו, או להסתפק במינימום ולעבור את היום בניתוק רגשי. אין פה "טריק" חד משמעי: לעבוד מעט משאיר לאדם זמן וכוח לעצמו, אבל הופך את השעות בעבודה לפחות מספקות, לעבוד הרבה דורש כוחות, אך מעניק תחושת הנאה ושייכות גדולה יותר.

למה חשוב לזכור את ההיבט הרגשי בעבודה?

מי שעובד רק בשביל הכסף ולא באמת אכפת לו מהלקוחות או מהמשימות, מוצא את עצמו מרגיש כורח גדול יותר. הוא ירגיש בכל רגע שהוא "נמצא בכלא" ועושה דבר שלא באמת מעניין אותו. לעומת זאת, מי שבאמת מזדהה עם הפעולות שהוא עושה, יכול אף לרצות לעבוד גם ללא תוספת תשלום, כי הוא מוצא בכך מטרה חשובה או סיפוק פנימי. במקרים כאלה, האדם "עובד יותר" אך בעצם מרגיש שהוא "עובד פחות", כי הוא מפיק הנאה אמיתית מהעשייה.

בסופו של דבר, המסר הוא שאין תשובה אחת נכונה. שתי הגישות לגיטימיות, אבל חשוב להבין את ההשלכות של כל בחירה: אדם שמשקיע מעט אולי ירוויח מנוחה בטווח הקצר, אך יחווה חוסר סיפוק. אדם שמשקיע הרבה עלול לפעמים להרגיש שמנצלים אותו, אולם בו זמנית ירגיש מעורב ונהנה יותר. אין כאן קומבינות פשוטות: כל אחד צריך להחליט עד כמה הוא מזדהה עם מקום העבודה או העסק, ובכך לבחור את נקודת האיזון עבורו.
התמודדות עם התמכרות לעבודה, לעבוד במה שאתה אוהב, בחירת מקצוע, כמה להשקיע בעבודה? האם לתת שינצלו אותך? איך לא לעבוד קשה? כמה קשה לעבוד? תעבוד במה שאתה אוהב, לעסוק בדבר שאתה אוהב, לעבוד בעבודה שאוהבים, לעבוד כמה שפחות, לעבוד בעבודה קלה, לנצל את הבוס, לעבוד בשירות לקוחות, איך לאהוב את העבודה? איך לאהוב את מקום העבודה? איך להתנהל במקום עבודה? למה כדאי לאהוב את העבודה? איך לעבוד כמה שפחות? איך לא לעבוד הרבה? איך לעבוד בקלות? למה לעבוד בחינם? האם לעבוד בחינם? רצון לתת, רצון לקבל, למה להשקיע בלקוחות? למה לאהוב את העבודה? האם להשקיע בעבודה? האם להשקיע בעסק? האם להשקיע בלקוחות? למה להשקיע במקום העבודה? למה להשקיע בעבודה? איך לא לשנוא את העבודה? איך להפסיק לעבוד?
בקלות השקעות התמכרות לעבודה למה כדאי מנהל לעבוד כמה שפחות למה לעבוד בחינם לעבוד בשירות לקוחות תחושת הנאה השקעה הרגשה של ריקנות workaholic גמילה גמילה מהתמכרויות גמילה מהתמכרות האם כדאי האם כדאי להיות האם כדאי להיות וורקוהוליק האם להיות האם להיות וורקוהוליק האם להיות מכור לעבוד האם להתמכר לעבודה האם לעבוד קשה הוליזם הזדהות הזדהות עם הזדהות עם העבודה התמכרויות התמכרות התמכרות ל התמכרות לעבודה וורקוהוליזם וורקוהוליק טיפול בהתמכרויות טיפול בהתמכרות כדאי להיות כדאי להיות וורקוהוליק להזדהות להזדהות עם להזדהות עם העבודה להיגמל להיגמל מהתמכרויות להיגמל מהתמכרות להיות וורקוהוליק להיות מכור להיות מכור לעבוד להתמכר להתמכר לעבודה לטפל בהתמכרויות לטפל בהתמכרות למה לעבוד קשה לעבוד לעבוד קשה לעבודה מה לעבוד מכור מכור לעבוד מכורים לעבודה עבודה קושי קשיים תופעת ההתמכרות לעבודה
וורקוהוליזם / התמכרות לעבודה - איך להיגמל מוורקוהוליזם והתמכרות לעבודה?
... התמכרות לעבודה - איך להיגמל מוורקוהוליזם והתמכרות לעבודה? ובו יתבאר העניין של התמכרות לעבודה (וורקוהוליזם). ומי שיתבונן יראה, כי וורקוהוליזם, הוא מצב שבו האדם מכור לעבודה שלו. מצב, שבו האדם כאילו בורח אל העבודה שלו כדי להרגיש טוב יותר. מצב, שבו האדם יותר מידי עסוק בענייני העבודה שלו, על חשבון דברים אחרים וכיוב. והשאלה הנשאלת היא, איך נגמלים מהתמכרות לעבודה, ואיך אפשר לצאת ממצב כזה? ובטרם נשיב על השאלה, נבהיר, כי לא כל התמכרות לעבודה, היא רעה. וזכותו של האדם להיות מכור לעבודה, כל זמן כמובן שהוא לא פוגע בעצמו וכולי. ואם כיף לאדם לעבוד, יותר מאשר לעשות דברים אחרים, משום שהעבודה מאפשרת לו לבטא את עצמו ולהרגיש סיפוק וכיוב, הרי שזו זכותו של האדם לעבוד ולהרגיש טוב. ואנחנו כאן ניתן נקודה למחשבה, למי שכן מעוניין להיגמל מהתמכרות לעבודה. אז איך נגמלים מההתמכרות לעבודה? תשובה: כדי להיגמל מההתמכרות לעבודה, לשם כך על האדם לנסות לגלות את השורש ואת הסיבה שבגללה הוא מכור לעבודה. אף אחד לא נולד מכור לעבודה. אדרבה, בדכ האדם מטבעו, לא ממש אוהב לעבוד. אז כיצד זה יתכן, שאדם מכור ... כלשהן, ושההתעסקות של האדם עם העבודה, מסיחה את דעתו מהבעיות, ועל ידי זה הוא מרגיש טוב יותר בזמן העבודה. מצב כזה לדוגמא, יוצר התמכרות לעבודה. כי העבודה מספקת לאדם סוג של שקט נפשי מהבעיות. וגם בחיי זוגיות ומשפחה, לפעמים האדם מרגיש טוב יותר לעבוד ולהתעסק בענייני העבודה, מאשר להשקיע בחיי הזוגיות והמשפחה שלו. ... מאפשרת להם להרגיש טוב יותר, ולמלא את עצמם רגשית, ולהרגיש סיפוק והנאה מעצם מה שהם עושים בעבודה. וגם זה יוצר אצל האדם, סוג של התמכרות לעבודה. ומי שמסיבה כלשהי, רוצה להיגמל מההתמכרות שלו לעבודה, בשלב הראשון, עליו לנסות לגלות את השורש ואת הסיבה המרכזית, שבגללה הוא מכור לעבודה. ועל האדם לנסות להתבונן ולהבין, ... שלו בצורה אמיתית, וממילא הוא כבר לא יצטרך יותר, לא לעבוד מסיבות רגשיות, ולא למצוא תחליפים רגשיים לעבודה. ונסכם: כדי להיגמל מהתמכרות לעבודה, שלב ראשון, על האדם לנסות להבין, מדוע העבודה גורמת לו להרגיש טוב יותר. שלב שני, על האדם לנסות לתת מענה כלשהו, לצורך הרגשי שלו שגורם לו לעבוד. ועל ידי זה אם רוצים, אפשר להיגמל גם מהתמכרות לעבודה.
התמכרות לעבודה, וורקוהוליזם, למה אני מכור לעבודה? למה אני מכור למשהו? למה יש לי התמכרות? למה אני וורקוהוליק? מהי תופעת ההתמכרות לעבודה? גורמים להתמכרות לעבודה, גורמים לוורקוהוליזם, איך להפסיק להיות וורקוהוליק? התמכרות לעישון
התמכרות לעבודה, וורקוהוליזם, למה אני מכור לעבודה? למה אני מכור למשהו? למה יש לי התמכרות? למה אני וורקוהוליק? מהי תופעת ההתמכרות לעבודה? גורמים להתמכרות לעבודה, גורמים לוורקוהוליזם, איך להפסיק להיות וורקוהוליק? התמכרות לעישון
התמכרות לעבודה, וורקוהוליזם, למה אני מכור לעבודה? למה אני מכור למשהו? למה יש לי התמכרות? למה אני וורקוהוליק? מהי תופעת ההתמכרות לעבודה? גורמים להתמכרות לעבודה, גורמים לוורקוהוליזם, איך להפסיק להיות וורקוהוליק? התמכרות לעישון מהם הגורמים להתמכרות לעבודה, ואיך להפסיק להיות וורקוהוליק? ההרצאה עוסקת בתופעת ההתמכרות לעבודה (וורקוהוליזם), תופעה בה אדם מרגיש שהוא ... ובמקרים מסוימים גם שנאה כלפי עצמו וכלפי הסביבה. אליעד מציין שחשוב להבין את הגורמים להתמכרות לעבודה, והשלב הראשון הוא לשאול את עצמך למה אתה ... היא למצוא תעסוקה או עיסוקים אחרים שיכולים למלא את הצרכים הרגשיים מבלי להיגרר להתמכרות. התמכרות לעבודה מה זה וורקוהוליזם? איך להפסיק התמכרות לעבודה? גורמים להתמכרות לעבודה האם אני וורקוהוליק? כיצד למצוא איזון בין ...
וורקוהוליזם / Workaholic / עבודה כפייתית - איך להתמודד עם התמכרות לעבודה?
... Workaholic עבודה כפייתית - איך להתמודד עם התמכרות לעבודה? ניהול זמן. וורקוהוליזם. עבודה כפייתית. Workaholic. איך מתמודדים עם התמכרות לעבודה? וורקוהוליזם = התמכרות לעבודה = אובססיה לעבודה = עבודה כפייתית. עבודה כפייתית = מגבילה את האדם ליהנות ...
העבודה כמשחק, איך לגרום לעובדים לעבוד יותר טוב? לגרום לעובדים להתייחס לעבודה כמשחק, למה העובד עובד לא מספיק טוב? החיים כמשחק, קריירה כמשחק, מוטיבציה אצל עובדים, יעוץ למנהלים, לגרום לעובד לעבוד כמה שיותר טוב, ניואנסים, מסרים תת הכרתיים, תת המודע של העובד, לגרום לעובד להתמכר לעבודה, מסר תת הכרתי, האנשים העשירים ביותר בעולם, מכורים לעבודה, התמכרות לעבודה, מוטיבציה לעובדים
... לגרום לעובד לעבוד כמה שיותר טוב, ניואנסים, מסרים תת הכרתיים, תת המודע של העובד, לגרום לעובד להתמכר לעבודה, מסר תת הכרתי, האנשים העשירים ביותר בעולם, מכורים לעבודה, התמכרות לעבודה, מוטיבציה לעובדים וכאן ניתן עוד נקודת מבט לגבי איך לגרום ...
הפרעות חרדה / חרדות - הפרעת חרדה, כמה היא שכיחה? מי סובל מהפרעות חרדה?
... לא יהיה לו כסף, לא נמצא בבית, אלא נמצא כל היום בעבודה. או מאדם שמכור לעבודה, בגלל שלא בא לו לחזור הביתה ולגלות שרע לו בחיים, עד כדי התמכרות לעבודה. וכנל, כל מי שיש לו רצון ...
הפרעות קשב וריכוז, ADHD, הפרעת קשב וריכוז אצל ילדים, הפרעת קשב וריכוז אצל מבוגרים, חוסר ריכוז, חינוך ילדים
... כל הזמן. ובחיים, העבודה של האדם וכיוב, עוזרים לאדם להדחיק את מה שקורה לו בתת המודע שלו. כי כאשר האדם מתעסק באיזה דבר, אז הוא נמנע מלחשוב על מה שמציק לו בתת המודע שלו. (מה שיוצר גם, התמכרות לעבודה וורקוהוליזם. שהאדם הופך להיות מכור לעבודה Workaholic, כדי לברוח ...
חברים וחברויות, אין לי חברים שכירים, אין לי חברות שכירות, השפעת החברים שלך עליך, אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה, השפעת הסביבה על האדם, סוגים של חברים, איך לרכוש חברים? חברים רעילים, חברויות רעילות, חברים טובים, התבודדות, איך הסביבה משפיעה על האדם? איך חברים משפיעים עליך? עם מי כדאי לך להתחבר? עם מי לא כדאי לך להתחבר? מערכות יחסים, בחירת זוגיות, בחירת בן זוג, בחירת בת זוג, האם לנתק קשר עם מישהו? האם להיות חבר של מישהו? השפעה של חברים
... רוצה להיות. לדוגמא, אם אתה רוצה להיות יותר בריא, אז תנסה להתחבר עם אנשים ששומרים על הבריאות שלהם. ואם אתה רוצה להיגמל מהתמכרות לעבודה, אז תתחבר לאנשים שלא מכורים לעבודה וכולי. וזה בעצם אומר, שבהחלט יש היגיון לומר, שאם אתה לדוגמא לא רוצה להיות שכיר אלא אתה רוצה להיות עצמאי בעל עסק, אז כן, יש היגיון לומר ...
אבטלה, מובטל, עבודה, האם להיות מובטל זה סבל, מי סובל
אבטלה, מובטל, עבודה, האם להיות מובטל זה סבל, מי סובל
... מובטל, עבודה, האם להיות מובטל זה סבל, מי סובל האם מובטל שלא עובד בהכרח סובל? אליעד ...
האם להיות קשה להשגה? איך לגרום למישהו לרצות אותך? איך לפתח זוגיות? איך לפתח מערכת יחסים? איך לעשות טיזינג נכון? איך ליצור אהבה?
האם להיות קשה להשגה? איך לגרום למישהו לרצות אותך? איך לפתח זוגיות? איך לפתח מערכת יחסים? איך לעשות טיזינג נכון? איך ליצור אהבה?
האם להיות קשה להשגה? איך לגרום למישהו לרצות אותך? איך לפתח זוגיות? איך לפתח מערכת יחסים? איך לעשות טיזינג נכון? איך ליצור אהבה? האם כדאי לעשות טיזינג כדי למשוך את בן הזוג? אליעד כהן מסביר לעומק את ... היחידה לבניית קשר. בסופו של דבר, קשר בריא נשען על תקשורת גלויה, ביטוי אמיתי של רגשות ועניין הדדי אמיתי. איך עושים טיזינג נכון? האם להיות קשה להשגה בזוגיות? איך לגרום למישהו לרצות אותך? מה החיסרון ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על התמכרות לעבודה, וורקוהוליזם, האם להיות מכור לעבוד? האם להתמכר לעבודה? האם כדאי להיות וורקוהוליק? תופעת ההתמכרות לעבודה, מכורים לעבודה, הזדהות עם העבודה, האם לעבוד קשה? Workaholic, למה לעבוד קשה? האם להיות וורקוהוליק?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: התמכרות לעבודה, איך לשפר את הזיכרון? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך למצוא זוגיות? איך להעביר ביקורת בונה? איך להיות מאושר ושמח? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשנות תכונות אופי? איך לעשות יותר כסף? איך להיגמל מהימורים? איך לחנך ילדים? איך לשתול מחשבות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להאמין בעצמך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לקבל החלטות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם גירושין? איך לנהל את הזמן? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לפרש חלומות? איך ליצור אהבה? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בזוגיות ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: התמכרות לעבודה, איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? כעס ועצבים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם אכזבות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מהי תכלית ומשמעות החיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש או אין אלוהים? למה לא להתאבד? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם המציאות היא טובה או רעה? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש אמת מוחלטת? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? האם הכל אפשרי? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם אפשר לדעת הכל? האם יש בחירה חופשית? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש משמעות לחיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם לדומם יש תודעה? האם באמת הכל לטובה? מה המשמעות של החיים? איך להיות מאושר? למה יש רע בעולם? איך להנות בחיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מגשר, אימון אישי טלפוני, מאמן אישי קשב וריכוז בתחום התמכרות לעבודה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3008 שניות - עכשיו 16_07_2025 השעה 13:11:52 - wesi1