אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה הסכמים ✔כתיבת הסכם, יעוץ לעורכי דין, איך לכתוב הסכם בצורה נכונה? כתיבת חוזה, איך כותבים הסכם קבלן? מי כותב הסכם? איך לנסח הסכם טוב? איך לנסח חוזה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨כתיבת הסכם, יעוץ לעורכי דין, איך לכתוב הסכם בצורה נכונה? כתיבת חוזה, איך כותבים הסכם קבלן? מי כותב הסכם? איך לנסח הסכם טוב? איך לנסח חוזה? איך לכתוב חוזה מסחרי? הסכם גירושין, חוזה עבודה, הסכם עובד מעביד, שיטות לכתוב הסכם מסחרי, איך לנתח הסכם עסקי? טעויות בכתיבת הסכם התקשרות, הסכם למתן שירותים, איך לכתוב הסכם עם לקוח? איך לכתוב הסכם עם ספק? איך לכתוב הסכם עם שותף? עורך דין חוזים, איך כותבים הסכם שיתוף פעולה מסחרי? יעוץ ליטיגציה, יעוץ משפטי, חלק 2
אז מה השלב הראשון בכתיבת הסכם?

השלב הראשון בכתיבת הסכם, הוא גיבוש ההסכמות המסחריות. דהיינו, להגיע להסכמות מסחריות ברורות עם הצד השני, מה רוצים שיקרה במציאות, בלי שום קשר לאיך זה יהיה כתוב בהסכם.

מה זה הסכמות מסחריות?

ואיך להגיע להסכמות מסחריות ברורות, עוד לפני כתיבת ההסכם בכתב?

אז קודם כל צריכים להבין מה זה אומר הסכמות מסחריות? אז הסכמות מסחריות פירושו, מה שהצדדים מסכימים ביניהם ברמה המסחרית בלי קשר לאיך זה כתוב בהסכם.

אבל על מה בעצם צריכים להסכים בהסכמות המסחריות?

אז ברמת העיקרון, שני אנשים נפגשים ומסכמים ביניהם משהו. ומה שהצדדים מסכמים ביניהם, אלו ההסכמות המסחריות שיש בין הצדדים.

אבל האם יהיה נכון לומר, שמה ששני הצדדים מסכימים, אלו בעצם כל ההסכמות המסחריות? אז לכאורה התשובה היא שכן. אבל זאת לא כל האמת.

כי בדרך כלל כאשר שני אנשים מסכמים ביניהם הסכמות מסחריות, בדרך כלל הם לא לוקחים בחשבון, את כל המקרים האפשריים שיכולים לקרות במשך חיי העסקה.

לדוגמה: נניח שאתה מוכר למישהו סחורה במחיר X. הרי שהעסקה מתחילה ברגע שהחלטתם לבצע אותה והיא מסתיימת כאשר הסחורה סופקה ללקוח והלקוח שילם לספק את התמורה בגין הסחורה. ולפעמים מדובר על עסקה ארוכה יותר, שיש בה אספקת שירות לאורך זמן ויש מצבים של שירות ואחריות אחרי אספקת הסחורה וכיו"ב. וכל זה נקרא משך חיי העסקה / אורך חיי העסקה.

ולפעמים במשך חיי העסקה, יש כל מיני מקרי קצה שהצדדים לא תמיד חושבים עליהם. לדוגמה מה יקרה אם לסבתא יהיו גלגלים, במובן של, מה יקרה אם לדוגמה לא תרצו להמשיך לעבוד ביחד מכל סיבה שהיא, ומה יקרה אם תהיה בעיה באספקת הסחורה בגלל סיבה כלשהי ומה יקרה אם יהיה עיכוב בתשלומים ומה יקרה אם תפרוץ מלחמה ומה יקרה אם יעלו את שיעור המע"מ במדינה ומה יקרה אם ואם ואם. כל מיני מקרים שלא תמיד חושבים על הכל מראש.

וכאשר באים לסגור עסקה, בפרט כאשר רוצים להעלות בכתב בהסכם מסחרי את ההסכמות המסחריות, הרי שצריכים לקחת בחשבון את כל המקרים האפשריים שיכולים להיות לאורך חיי העסקה. כדי להסכים מראש, מה יקרה אם יקרה כך או אחרת.

ולכן בדרך כלל, לא תמיד הצדדים יודעים מראש להבין את כל המקרים שלגביהם הם צריכים להסכים מראש הסכמות מסחריות.

בנוסף, לפעמים יש עוד שיקולים שהצדדים צריכים להסכים עליהם הסכמות מסחריות, שאינם ברורים מאליהם. לדוגמה כל מיני שיקולים משפטיים כאלו ואחרים. במובן שיש כל מיני תהליכים משפטיים ופרוצדורות משפטיות, שנדרשות לביצוע העסקה. והצדדים צריכים להסכים ולקחת בחשבון ברמה המסחרית, גם שיקולים משפטיים כאלו ואחרים שקשורים לביצוע העסקה שלהם.

ולכן כמו שאמרנו, לפני כתיבת הסכם, צריכים להסכים בעל פה על ההסכמות המסחריות. אבל נשאלת השאלה, איך בעצם לדעת מהם כל הסוגיות המסחריות שבנוגע אליהן צריכים להסכים על ההסכמות המסחריות.

איך להגיע להסכמות מסחריות ברורות?

אז בעצם כדי להגיע להסכמות מסחריות באופן מלא ונכון, לשם כך מה בעצם צריך?

1 - צריך להבין את עיקרי העסקה, שזה בדרך כלל ידוע ל 2 הצדדים שסוגרים את העסקה.

2 - צריך לחשוב על כל מיני מקרי קצה שיכולים לקרות לאורך חיי העסקה ולשקול איך להתייחס אליהם.

3 - צריכים לדעת האם ישנם כל מיני שיקולים משפטיים כאלו ואחרים בנוגע לקיום העסקה.

ואחר כך כמובן, צריכים מישהו שיכתוב את ההסכמות המסחריות, שזה כנראה יהיה עורך דין כלשהו.


אז איך לחשוב על מקרי קצה? ואיך בעצם לדעת אם ישנם עוד שיקולים משפטיים בנוגע לקיום העסקה, שגם עליהם צריכים להסכים?

תשובה: בשלב הזה בדרך כלל אנשים פונים לעורך דין שעוסק בתחום שבו רוצים לכתוב את ההסכם. לדוגמה, אם אתה רוצה לרכוש דירה, אתה תפנה לעורך דין לענייני נדלן ואם אתה רוצה לכתוב צוואה אתה תפנה לעורך דין לענייני צוואות ואם אתה רוצה לכתוב הסכם גירושין אתה תפנה לעורך דין לענייני משפחה שעוסק בכתיבת הסכמי גירושין.

מה תפקידו של עורך הדין בתהליך הסכם מסחרי?

אז ברמת העיקרון, במה עורך דין יכול לעזור לך בתהליך של כתיבת הסכם?

1 - קודם כל במובן הפשוט, הוא יכול להיות זה שבמובן הטכני, יכתוב עבור 2 הצדדים את ההסכם או ייצג אותך בכתיבת ההסכם מול עורך הדין של הצד השני. ההיבט הזה הוא טכני. מישהו צריך בפועל לכתוב את ההסכם וזה יכול להיות עורך הדין.

2 - עורך הדין יכול ליידע אותך על תהליכים משפטיים ועל פרוצדורות משפטיות כאלו ואחרות, שאולי צריך לעשות כדי שהעסקה תצא לפועל.

3 - עורך הדין יכול גם להיות אחראי על הוצאה לפועל, של התהליכים המשפטיים שיש בקיום העסקה. לדוגמה, רישום זכויות בטאבו / דיווחים לרשות המיסים וכיו"ב.

4 - עורך דין יכול להעלות בפניך כל מיני מקרי קצה שלא חשבת עליהם ושכדאי לך לקחת אותם בחשבון. לדוגמה, מה יקרה אם יקרה כך או אחרת.


ואיך עורך הדין חושב על שיקולים משפטיים שאתה אולי לא חשבת עליהם? תשובה: כי הוא עורך דין וזה תחום העיסוק שלו, בין השאר להכיר גם שיקולים משפטיים. ואם הוא עורך דין שמומחה לתחום X, הרי שכנראה שהוא מכיר את החוקים שצריך לדעת כדי לבצע תהליך בנושא X.

האם יהיה נכון לומר, שעורך הדין מכיר את כל השיקולים המשפטיים שקשורים לביצוע העסקה שאתה רוצה לבצע? תשובה: כנראה שיהיה נכון לומר שעורך דין שעוסק בתחום X, כנראה שהוא מכיר את רוב השיקולים הנפוצים והמרכזיים בביצוע תהליך X. אבל גם עורך דין מומחה בתחום X, לא תמיד הוא לוקח בחשבון את כל השיקולים המשפטיים שיש לגבי ביצוע עסקה כלשהי.

כי לא כל עורך דין מכיר את כל החוקים שנוגעים לכל תהליך שהוא מבצע. ולא תמיד עורך הדין מכיר את כל התהליכים לפרטי פרטים וכולי. ולכן ככל שהעסקה שאתה רוצה לבצע, היא עסקה מורכבת יותר מעסקאות אחרות, כנראה שתצטרך יותר יעוץ משפטי במהלך ביצוע העסקה.


ואיך עורך הדין יודע על מקרי קצה שיכולים לקרות במשך חיי העסקה, שאפילו אתה אולי לא חשבת עליהם? תשובה:

1 - לעורך דין הרבה פעמים יש ניסיון בתחום שבו אתה רוצה לבצע את העסקה. ולכן לפעמים הוא מכיר יותר מקרי קצה מאשר מקרי קצה שאתה חשבת עליהם, כי אין חכם כמו בעל הניסיון.

2 - לפעמים לעורך דין יש צורת חשיבה שעוזרת לו לחשוב על מקרי קצה. מהי צורת החשיבה הזאת, זה כמובן עניין אחר, שהסברתי אותו במקומות אחרים.

מה החסרונות של עורך דין בתהליך ביצוע עסקה?

אז האם הגיוני לומר, שעורך דין טוב, יכול לעזור לך בעסקה בכל המובנים? תשובה: כמובן שלא!

ואני אסביר, מה עורך דין לא תמיד יודע לעשות. גם אם הוא נחשב לעורך דין טוב בתחומו עם המון ניסיון בתחומו.

1 - גם עורך הדין הטוב ביותר, לא תמיד חושב על כל מקרי הקצה האפשריים. ולכן תמיד טוב שיהיה עוד מישהו מקצועי, שיוכל לתת לך חוות דעת על כל מיני שיקולים כאלו ואחרים, שאולי גם עורך הדין שלך לא לקח בחשבון.

2 - עורך הדין לא תמיד לוקח בחשבון, את כל השיקולים המשפטיים. ולכן ככל שהעסקה פחות רגילה ויותר מורכבת, אולי כדאי לשקול לפנות ליעוץ משפטי אצל כמה עורכי דין שזה עוד עניין בפני עצמו, איך לעבוד עם כמה עורכי דין במקביל ויש בזה המון היבטים שונים, שהסברתי אותם במקומות אחרים.


3 - אחד הדברים המרכזיים שבהם יש המון כשלים גם לעורכי הדין הטובים ביותר, זה העניין של ניסוח ההסכמים. דהיינו, לא תמיד עורך הדין יודע לנסח את ההסכם בצורה נכונה, שגם השופט בבא היום יפרש את ההסכם כמו שאתה רוצה.

כי הרבה פעמים עורך הדין כותב משהו, שגם בעיניך וגם בעיניו זה נראה לכם הגיוני. אבל בבא היום בבית המשפט, יתברר שאולי ההסכם לא נוסח בצורה נכונה ושהשופט יבין אחרת את מה שכתוב בהסכם. בפרט שגם לצד השני יש עורך דין טוב, שיעשה מאמצים לגרום לשופט לפרש את ההסכם כמו שהוא רוצה ולא כמו שאתה רוצה.

ואם תעמוד מחוץ לכותלי בית המשפט, תוכל לפגוש שם מידי יום, אנשים שיספרו לך איך ההסכם שעורך הדין שלהם כתב להם, לא כל כך עזר להם מול השופט. למה לא עזר? ממגוון סיבות כמו שהסברתי קודם. אבל גם בגלל שההסכם לא נוסח בצורה נכונה.

וזה שניתן להבין את ההסכם כמו שאתה רוצה, זה לא אומר שלא ניתן להבין את ההסכם גם הפוך ממה שאתה רוצה.

וזאת מומחיות בפני עצמה שדורשת המון מיומנויות שונות, כדי לדעת לזהות שמה שכתוב, ניתן לפרש אותו גם הפוך. וזה קשור ליכולת להטיל ספק ולעניין של עובדה ופירוש ושל ניתוח סיבתיות ושל ניתוח טקסטים ושל שתילת מחשבות ושל העברת מסרים תת הכרתיים ועוד המון דברים, שעוזרים לאדם לדעת לזהות אם הסכם לא מנוסח מספיק טוב.

ולכן בעניין הזה של האם הסכם מנוסח טוב, במובן שגם השופט בבית המשפט יפרש אותו כמו שאתה רוצה שהשופט יפרש אותו, אתה לא באמת יכול לסמוך על עורך הדין שלך. ואם עורך הדין שלך מספיק ישר איתך, גם הוא בעצמו יסכים לאמירה הזאת.

ואני לא טוען שיש אפשרות לנסח הסכם בצורה הרמטית, ששופט יפרש דווקא כך ולא אחרת, כמו שאסביר בהמשך. אבל אני כן טוען, שעורכי הדין נכשלים המון, ביכולת שלהם לנסח טקסטים בצורה נכונה וברורה.

ולמה הם נכשלים בזה? גם לזה יש המון סיבות וכולי.

מהי נקודת החולשה המרכזית של עורכי דין?

4 - עניין נוסף מרכזי ביותר ואולי החשוב ביותר, שבו עורך הדין שלך לא תמיד יכול לעזור לך ולא תמיד הוא ייתן לך חוות דעת מקצועית, זה השיקול המסחרי, איך עליך להתמודד עם כל ההסכמות המסחריות.

דהיינו, עורך הדין שלך יכול לעזור לך לחשוב על מקרי קצה אפשריים בביצוע העסקה. לדוגמה, מה יקרה אם תפרוץ מלחמה וכיו"ב. אבל לא מספיק לחשוב על מקרי הקצה, אלא גם צריך לדעת לקבל החלטה, מה כדאי לך להגיע להסכמה מסחרית, באותם מקרי קצה אפשריים.

וכאן בהקשר הזה, זאת נקודת החולשה הגדולה ביותר של עורכי הדין. כי עורכי דין הם עורכי דין, אבל בדרך כלל הם לא אנשי עסקים באופן כללי וכל שכן שהם לא אנשי עסקים שעושים עסקים בתחום שלך. ולא תמיד יש להם את הראייה המסחרית ואת החשיבה המסחרית שלך, בנוגע לעסק שלך ולשוק שבו אתה עובד.

ונכון שאולי יש לעורך דין מומחה, גם המון ניסיון בתחום שלך בהיבט המשפטי והמסחרי ונכון שיש לעורך הדין שכל ישר וחשיבה ישרה וראיה עסקית, אבל השיקול המסחרי, לא תמיד יש אותו לעורכי הדין.

ויש עורכי דין שמומחים בלהרוס עסקאות ולהסביר לך למה לא כדאי לך לבצע את העסקה. ויש עורכי דין שמומחים בלעזור לך להבין איך כן לבצע את העסקה ולהגן על עצמך כמה שאפשר.

אבל צריכים לעשות הפרדה ברורה, בין העניין של יעוץ משפטי ברמה המשפטית, ובין העניין של כתיבת ההסכם ברמה הטכנית ובין העניין של איך לכתוב את ההסכם במובן המשפטי וגם במובן שהוא יהיה מנוסח נכון ובין העניין של לחשוב על כל מקרי הקצה האפשריים, צריכים לעשות הפרדה בין כל זה, לבין העניין של איזו החלטה מסחרית אתה רוצה לקבל, לטובת העסק שלך. וכאן, זאת נקודת החולשה המרכזית של עורכי הדין, כי בזה רובם פחות מבינים, לפחות לא ברמה של יועץ מקצועי שמבין את השיקולים העסקיים יותר טוב מעורך הדין.

כי עורך הדין, למד להיות עורך דין ולא בהכרח לעשות כסף ועסקים. וברור שהגיוני גם להתייעץ עם עורך דין ולשמוע על הסיכונים ועל הניסיון שלו ועל החשיפה המשפטית כפי שהוא רואה אותה, אבל אתה כבעל עסק, צריך לדעת שעורך הדין שלך יכול לגרום לך לקבל החלטות לא נכונות עסקית והחלטות לא נכונות ברמה המסחרית.

ואת ההחלטות האלו, אתה צריך לקבל באמצעות יעוץ עסקי כזה או אחר, אבל לא לסמוך רק על עורך הדין שלך בשיקולים המסחריים. וגם לדבר הזה, יסכימו עורכי דין ישרים.


במילים אחרות: יש תהליכי חשיבה מסחריים ושיקולים מסחריים, שבהם כדאי לך לקבל החלטה לא רק עם עורך הדין שמלווה את העסקה, אלא גם עם מישהו אחר שאתה יכול לקבל ממנו יעוץ עסקי כזה או אחר. כי ההסכמות המסחריות, הן שלך, ולא של עורך הדין שלך.
צוואה איך כותבים הסכם החלטה איך לכתוב הסכם עם שותף להסכים לנסח חוזה רשות המיסים עובדה לעשות כסף ועסקים כישלונות תת הכרתי איך כותבים הסכם איך כותבים הסכם קבלן איך כותבים הסכם שיתוף פעולה מסחרי איך לכתוב איך לכתוב הסכם איך לכתוב הסכם בצורה נכונה איך לכתוב הסכם עם לקוח איך לכתוב הסכם עם ספק איך לכתוב הסכם עם שותף איך לכתוב חוזה איך לכתוב חוזה מסחרי איך לנסח איך לנסח הסכם איך לנסח הסכם טוב איך לנסח חוזה איך לנתח איך לנתח הסכם איך לנתח הסכם עסקי גירושים גירושין הסכם הסכם גירושים הסכם גירושין הסכם התקשרות הסכם טוב הסכם למתן שירותים הסכם מסחרי הסכם עובד מעביד הסכם עסקי הסכם קבלן הסכם שיתוף פעולה מסחרי הסכמים חוזה חוזה מסחרי חוזה עבודה חוזים חוסר ודאות חוסר וודאות טעויות טעויות בכתיבת הסכם טעויות בכתיבת הסכם התקשרות טעויות בכתיבת הסכמים טעות יועץ יעוץ יעוץ ליטיגציה יעוץ לעורכי דין יעוץ משפטי כיצד לנתח כתיבת הסכם כתיבת הסכמים כתיבת חוזה כתיבת חוזים לטעות ליטיגציה לכתוב לכתוב הסכם לכתוב הסכם בצורה נכונה לכתוב הסכם מסחרי לכתוב הסכם עם לקוח לכתוב הסכם עם ספק לכתוב הסכם עם שותף לכתוב חוזה לכתוב חוזה מסחרי לנסח לנסח הסכם לנסח הסכם טוב לנסח חוזה לנתח לנתח הסכם לנתח הסכם עסקי לקוח לקוחות מי כותב הסכם מסחר ספק ספקות עבודה עובד עובדים עורך דין עורך דין חוזים עורכי דין עסק עסקים עריכת דין פעולה שותפות שותפים שיטות שיטות לכתוב הסכם שיטות לכתוב הסכם מסחרי
חלק 1
... איך כותבים הסכם שיתוף פעולה מסחרי? יעוץ ליטיגציה, יעוץ משפטי, חלק 1 וכאן נדבר על נושא של כתיבת הסכמים וכתיבת חוזים והסכמות מסחריות בכל הקשר שהוא. ונסביר איך נכון לכתוב הסכם? מה השלבים שצריך לעשות כאשר ... עצמו מנוסח, כמה ההסכם כתוב בצורה ברורה, כמה ההסכם כתוב בצורה שניתן לפרש את ההסכם בצורות שונות. כי יש הסכמים שניתן לפרש אותם בצורות שונות ואפילו בצורות הפוכות. והרבה פעמים, מגלים את זה רק בבית המשפט. 3 - זה ... המשפטית שאותה הוא שופט. 5 - כמו כן זה תלוי גם בזמן של השופט, כמה זמן הוא מקדיש לקרוא את כל ההסכמים הטענות חומר הראיות וכולי. כי לפעמים לשופט אין חשק או זמן לעבור על כל הפרטים לעומק, ואז יכול לצאת ...
חלק 3
... כתיבת הסכם שיכול להתפרש בצורה דו משמעית, מגדיל את הסיכוי לכך שתגיע לבית המשפט. ולמה? כי לפעמים מגיעים לבית המשפט, כי יש חוסר הסכמה, מה סוכם. ולא רק בגלל שאחד הצדדים מפר הסכמים שיטתי, אלא גם בגלל חוסר הסכמה על מה סוכם. ואז כאשר ... יותר חזק מולו בבית המשפט, הרי שזה מגדיל את הסיכוי, שהוא יעמוד בתנאי ההסכם ולא ילך איתך לבית המשפט. ולכן חשוב שהסכם יהיה כתוב טוב, גם אם יכול להיות שתיפול על רמאי שמפר הסכמים באופן קבוע. כי זה מגדיל את הסיכוי שלא תגיע לבית ...
חלק 4
... בפסקה. וברמת העיקרון, מי שרוצה להעמיק עוד בעניין הזה, יכול לפתוח חומרים של תיקים בבית המשפט, שדנים בפירושים שונים של הסכמים. וכל אחד שם סימני פיסוק שונים וכל אחד שם סוגריים במקום שונה ומפרש את הטקסט כמו שבא לו. ולכן במידה וזה הסכם שקריטי לדעת שהוא מנוסח נכון, צריכים לחשוב לא רק על האם כתוב בו ... לוודא שההסכם כתוב בצורה נכונה כנל. חלק מהנושאים שבהם עוסק התוכן: חוק החוזים, איך לנסח הסכם בצורה נכונה? טעויות בניסוח הסכמים , טעויות של עורכי דין, האם אפשרי לסמוך על עורך דין? מה עורך דין לא יספר לך? מתי לסמוך על עורך דין? איך לבדוק עורך דין? איך לראיין עורך דין? איך לבחור עורך דין? רשלנות של ...
כתיבת הסכם, ניסוח הסכם, איך לכתוב הסכם בצורה נכונה? איך לנסח הסכם בצורה נכונה? טעויות של עורכי דין בכתיבת הסכמים, מה זה הסכם שמנוסח נכון? איך לכתוב הסכם בצורה חד משמעית? טעויות בכתיבת הסכמים, טעויות בעריכת הסכמים, טעויות בניסוח הסכמים, איך לא לנסח הסכם? חוקים לכתיבת הסכם בצורה נכונה, איך לערוך הסכם? איך לנסח חוזה? איך לנסח מסמך משפטי? איך לנסח הסכמה מסחרית? איך לדעת שהסכם מנוסח נכון? איך לבדוק הסכם? איך לדעת שהסכם מנוסח נכון? איך לפרש הסכם?
... איך לכתוב הסכם בצורה נכונה? איך לנסח הסכם בצורה נכונה? טעויות של עורכי דין בכתיבת הסכמים, מה זה הסכם שמנוסח נכון? איך לכתוב הסכם בצורה חד משמעית? טעויות בכתיבת הסכמים , טעויות בעריכת הסכמים, טעויות בניסוח הסכמים, איך לא לנסח הסכם? חוקים לכתיבת הסכם בצורה נכונה, איך לערוך הסכם? איך לנסח חוזה? איך לנסח מסמך משפטי? איך לנסח ... שמנוסח נכון? איך נכון לנסח הסכם? מה נקודת התורפה של עורכי דין? מה הטעות הנפוצה ביותר בהסכמים? מה נקודת הכשל המרכזית בניסוח הסכמים? ולמה גם עורכי דין עשויים לטעות בניסוח הסכמים? ועוד. אז כמו שכבר הסברתי, הסכם טוב, הוא הסכם שעונה ל 3 התנאים הבאים: 1 - כתוב בו את מה שאתה רוצה שיהיה כתוב בו. ... להכין הסכם שיהיה כתוב בו את מה שאתה רוצה שיהיה כתוב בו. אבל עורכי דין ברובם, מכינים הסכמים, שאם ההסכם שלהם יגיע לבית המשפט בבא היום, כאשר מישהו מהצדדים יחליט להפר את ההסכם, הרי שבדיעבד מגלים שלמרות שההסכם ... הדין שלך, הוא ינסה להוכיח לשופט, שבהסכם כתוב, את הפירוש שהוא רוצה להסכם. והסיבה שהסכמים לא מנוסחים בצורה חד משמעית שאינה משתמעת לשתי פנים, היא בעיקר בגלל שלבני אדם יש הטיה קוגניטיבית לראות את מה שהם ... בית המשפט ולראות שם מידי יום אנשים, שמגיעים לבית המשפט בעקבות סכסוכים כאלו ואחרים על הסכמים חתומים שנכתבו על ידי טובי עורכי הדין. ולמרות שההסכמים נוסחו על ידי עורכי דין מומחים בתחומם, הרי שהשופטים בבא היום מפרשים את ההסכם בצורה שונה, ממה שמישהו מהצדדים התכוון ...
הפרת הסכמים על ידי לקוחות, איך לעבוד עם לקוח שמפר הסכמים? הפרת חוזה על ידי לקוח, איך לעבוד עם לקוח שלא עומד בהסכמים? איך לעבוד עם לקוחות בעיתיים? לקוח שעושה בעיות, לא לסמוך על הסכמים, איך לכתוב הסכם? איך לכתוב חוזה?
הפרת הסכמים על ידי לקוחות, איך לעבוד עם לקוח שמפר הסכמים? הפרת חוזה על ידי לקוח, איך לעבוד עם לקוח שלא עומד בהסכמים? איך לעבוד עם לקוחות בעיתיים? לקוח שעושה בעיות, לא לסמוך על הסכמים, איך לכתוב הסכם? איך לכתוב חוזה?
... הסכמים על ידי לקוחות, איך לעבוד עם לקוח שמפר הסכמים? הפרת חוזה על ידי לקוח, איך לעבוד עם לקוח שלא עומד בהסכמים? איך לעבוד עם לקוחות בעיתיים? לקוח שעושה בעיות, לא לסמוך על הסכמים, איך לכתוב הסכם? איך לכתוב חוזה? איך להתמודד עם לקוח שמפר הסכמים באופן קבוע? כאשר אנחנו עושים עסקים, קיים סיכון תמידי שלקוחות יפרו את ההסכם בינינו. הסכמים עסקיים נועדו להגן עלינו, אך מה עושים כשהלקוח אינו עומד בהם באופן עקבי? לפי אליעד, ישנן שתי דרכים מרכזיות להתמודד עם לקוח שמפר הסכמים: האם כדאי להפסיק לעבוד עם לקוח שמפר הסכמים? האפשרות הראשונה שאליעד מציג היא הפשוטה ביותר - לא לעבוד עם לקוחות שלא עומדים בהסכמים. לפי גישה זו, אם לקוח מפר הסכם ברור ומדויק, מדוע בכלל להמשיך לעשות איתו עסקים? הרעיון כאן הוא לא לבזבז זמן ואנרגיה על לקוח שאינו אמין ושההתנהגות שלו גורמת ... שמקטינה את החשיפה הכלכלית שלנו מולו למינימום האפשרי. הרעיון המרכזי כאן הוא לא להסתמך על ההסכם בלבד, משום שמי שלא מתכוון לקיים הסכמים ממילא לא יתרשם ממסמך כתוב. מדוע לא כדאי לסמוך רק על ההסכם עצמו? אליעד מדגיש שהסכם הוא בסופו של דבר רק נייר. אם הלקוח לא רוצה לעמוד בהסכם, לא באמת משנה מה ... בתנאי התשלום לא תגרום לנו נזק גדול. איך לבנות את ההסכם בצורה שתצמצם סיכונים? הדרך האידיאלית ביותר להתמודד עם לקוחות שמפרים הסכמים, לדברי אליעד, היא פשוט לקבל מהם את התשלום מראש. במצב כזה, אין שום משמעות לכך שהלקוח מפר את ההסכם, כי התשלום כבר נמצא אצלנו. אבל לא תמיד ניתן לקבל תשלום ... שבהם אנו חושדים מראש באמינות הלקוח. מדוע חשוב להימנע ממתן אשראי גבוה מדי ללקוחות בעייתיים? הסיבה היא פשוטה: לקוחות שלא עומדים בהסכמים לא יתרגשו מכך שכתוב בחוזה שהם חייבים לשלם תוך 30 או 60 יום. כשיגיע מועד התשלום, הם עלולים להמציא תירוצים כמו אין לי כסף, המצב קשה, אכלו לי, שתו לי, ... לשלבים שבהם התשלום מתקבל אחרי כל שלב קטן. כך מצמצמים את הנזק והסיכון הכלכלי למינימום האפשרי. לסיכום, כאשר מתמודדים עם לקוח שמפר הסכמים, האפשרויות הן או להפסיק לעבוד איתו לחלוטין, או לעבוד איתו בזהירות רבה תוך הגבלת החשיפה לסכומים קטנים, על ידי קבלת תשלום מראש או באמצעות חלוקת העסקה ... מול לקוח בעייתי מה לעשות אם לקוח מפר חוזה? לקוח שעושה בעיות עם התשלום צמצום סיכונים מול לקוחות בעייתיים איך לעבוד עם לקוח שמפר הסכמים? ישנם מצבים שבהם אנו יוצרים הסכם עם לקוח, אך מסיבה כלשהי אנו מוצאים את עצמנו במצב לא נוח - בין אם ההסכם עצמו נוסח באופן שגוי ובין אם הלקוח מפר את ההסכם ... שהוא נוסח כראוי. נשאלת השאלה: מה עושים כאשר ההסכם כתוב נכון, אך הלקוח בכל זאת מפר אותו? אפשרות ראשונה: לא לעבוד עם לקוח שמפר הסכמים הגישה הראשונה היא פשוטה: אם יש לקוח שמפר הסכמים, אין טעם לעבוד איתו. אם אנחנו משקיעים זמן ואנרגיה בניסוח הסכם ברור ומדויק, אך הלקוח לא עומד בו, למה שנמשיך לעבוד איתו? זו אפשרות הגיונית עבור מי שלא רוצה ... הפתרון החכם הוא לצמצם מראש את התלות בהסכם ולדאוג לכך שהתשלום יתבצע בשלבים ובאופן שלא ישאיר אותנו חשופים. מסקנה אם יש לקוח שמפר הסכמים , יש שתי אפשרויות: לא לעבוד איתו כלל או לעבוד איתו בזהירות תוך צמצום החשיפה הכספית. אין טעם לסמוך על הסכמים בלבד, אלא יש לבנות מנגנון שבו כל שלב מותנה בתשלום, כך שלא נהיה בסיכון גבוה להפסד. למידע נוסף על הסכמים, כתיבת חוזים והתמודדות עם הפרות חוזה, ניתן להיכנס לאתר האינטרנט EIP.co.il ולחפש מידע נוסף בנושא. בהצלחה! איך לעבוד עם לקוח בעייתי? איך לעבוד עם לקוח שמפר ... לוחות זמנים של התשלום, בעיות עם לקוחות, לקוח שלא רוצה לשלם, לקוח שלא תמיד משלם, לקוח שעושה בעיות עם התשלום, לקוח שלא עומד בהסכמים, עמידה בהסכמים, לקוח שמפר הסכמים
הסכם וחוזה, חוזים, הסכמים מסחריים, כתיבת חוזה, כתיבת הסכם, הפרת הסכם, איך כותבים חוזה? איך עושים הסכם שותפות? איך עושים הסכם ממון? איך עושים הסכם גירושין? איך לכתוב חוזה? הסכם עבודה, שותפויות, חוזה עבודה, חוזה שותפות עסקית
הסכם וחוזה, חוזים, הסכמים מסחריים, כתיבת חוזה, כתיבת הסכם, הפרת הסכם, איך כותבים חוזה? איך עושים הסכם שותפות? איך עושים הסכם ממון? איך עושים הסכם גירושין? איך לכתוב חוזה? הסכם עבודה, שותפויות, חוזה עבודה, חוזה שותפות עסקית
... וחוזה, חוזים, הסכמים מסחריים, כתיבת חוזה, כתיבת הסכם, הפרת הסכם, איך כותבים חוזה? איך עושים הסכם שותפות? איך עושים הסכם ממון? איך עושים הסכם גירושין? איך לכתוב חוזה? הסכם עבודה, ... לסיים את ההסכם? אליעד מדגיש שלעיתים אנשים חותמים על הסכמים מבלי לחשוב מראש על האפשרות של הפרה, ואז כשהם רוצים להפר את החוזה, הם מוצאים את עצמם במצב של קטסטרופה מארץ הקטסטרופות. לכן, הוא ממליץ לבדוק היטב מראש את ההשלכות ... של אי - קיום ההסכם. לדבריו, דווקא אלה שממהרים לחתום הסכמים מתוך רצון להרגיש טוב או מתוך אופטימיות, הם אלה שהכי נדפקים בעתיד. לכן, לסיכום, לפני חתימה על חוזה או הסכם מכל סוג, חובה לחשוב לעומק על כל הנקודות שאליעד הסביר: ... התרחיש הגרוע ביותר הבטחות לא מדידות הסכם הדדי הסכמים וחוזים - מה חשוב לדעת? שלום חברים, הפעם נדבר על נושא חשוב במיוחד - הסכמים, חוזים וכל המשתמע מכך. זה יכול להיות הסכם עבודה, הסכם שכירות, הסכם בין מצביעים לפוליטיקאי, הסכם בין בני זוג, הסכם בעל פה, הסכם כתוב ועוד. מהו הסכם בעצם? כאשר שני ... היטב את כל הפרטים. אנשים נוטים למהר ולחתום על הסכמים מתוך אופטימיות יתרה או רצון להרגיש טוב עם עצמם, אך חוסר תשומת לב לפרטים הקטנים עלול לגרום להפסדים כבדים. למידע נוסף - חפשו מידע נוסף בנושא הסכמים, חוזים, שותפויות, ערבויות וביטחונות באתר האינטרנט EIP.co.il ותעמיקו בנושא. בהצלחה! הבטחות צריך לקיים, הבטחות של ביבי, הבטחות של פוליטיקאים, קיום הבטחות, איך להפר ... כתיבת חוזה עבודה, חוזה הדדי, הסכם הדדי, הדדיות בהסכמים, הדדיות בחוזים, ביטול חוזה, הבטחתי אבל לא הבטחתי לקיים, טעויות בכתיבת חוזה, טעויות בכתיבת הסכם, טיפים לכתיבת הסכם, טיפים לכתיבת חוזה, עריכת חוזה, עריכת הסכם, ...
יצירת אמון עם שותפים עסקיים, פגישת היכרות עם שותפים, הסכם ממון לפני החתונה, הצפת בעיות עתידיות, איך להציף בעיות עתידיות? איך לבחור שותף לעסקים? איך לשדר אמון? איך לגרום למישהו לסמוך עליך? בעיות אפשריות בעתיד, ניסוח הסכמים
יצירת אמון עם שותפים עסקיים, פגישת היכרות עם שותפים, הסכם ממון לפני החתונה, הצפת בעיות עתידיות, איך להציף בעיות עתידיות? איך לבחור שותף לעסקים? איך לשדר אמון? איך לגרום למישהו לסמוך עליך? בעיות אפשריות בעתיד, ניסוח הסכמים
... למישהו לסמוך עליך? בעיות אפשריות בעתיד, ניסוח הסכמים למה כדאי להציף בעיות אפשריות לפני כניסה לשותפות עסקית? כאשר רוצים לבנות מערכת יחסים המבוססת על אמון, בין אם מדובר בשותפות עסקית, בהסכם בין חברות או ... לפני חתונה? איך לבחור שותף לעסקים? איך לנסח הסכמים בצורה נכונה? איך לשדר אמינות בפגישת היכרות? איך לגרום לאנשים לסמוך עליך? איך לשדר אמון ולבנות מערכת יחסים אמינה עם שותף? כאשר רוצים ליצור שותפות עם ... לקרוא עוד על יצירת אמון, הצפת בעיות, ניסוח הסכמים, שותפויות או הסכמי ממון - חפשו מידע נוסף באינטרנט ותעמיקו בנושא. ...
כתיבת הסכם שותפות, כתיבת הסכם ממון, הסכם פירוק שותפות, הסכם בין שותפים, איך לכתוב חוזה שותפות? חוזה בין שותפים, טיפים לכתיבת חוזה, ניסוח חוזה, ניסוח הסכמים, חוזה עבודה, חוזה עסקי, הסכמי עבודה, כתיבת הסכם, איך לנסח חוזה?
כתיבת הסכם שותפות, כתיבת הסכם ממון, הסכם פירוק שותפות, הסכם בין שותפים, איך לכתוב חוזה שותפות? חוזה בין שותפים, טיפים לכתיבת חוזה, ניסוח חוזה, ניסוח הסכמים, חוזה עבודה, חוזה עסקי, הסכמי עבודה, כתיבת הסכם, איך לנסח חוזה?
... חוזה, ניסוח חוזה, ניסוח הסכמים, חוזה עבודה, חוזה עסקי, הסכמי עבודה, כתיבת הסכם, איך לנסח חוזה? מה ההבדל בין שותפות מרצון לשותפות שלא מרצון? ... EIP.co.il בנושא כתיבת הסכמי שותפות, פירוק שותפות, והשלכות משפטיות של שותפויות מסוגים שונים. בהצלחה! איך ... בהסכם שותפים, טעויות בהסכמי עבודה, טעויות בהסכם ממון, הודעה מוקדמת, פירוק שותפות חד צדדי, בוררות עסקית, ...
ניהול סיכונים, איך לסגור חוזה הוגן? ניהול עובדים, סיכון מול סיכוי, סיכוי מול סיכון, סגירת חוזה, העלאת שכר לעובד, הסכם עם עובד, יעוץ למנהלים, יעוץ עסקי, יעוץ לעסקים, קביעת שכר לעובד
ניהול סיכונים, איך לסגור חוזה הוגן? ניהול עובדים, סיכון מול סיכוי, סיכוי מול סיכון, סגירת חוזה, העלאת שכר לעובד, הסכם עם עובד, יעוץ למנהלים, יעוץ עסקי, יעוץ לעסקים, קביעת שכר לעובד
... אזי הסיכון גדול מדי. במקרה כזה, העסקה עלולה להזיק לך. לכן, אליעד ממליץ תמיד לוודא כי כל התחייבות כספית תהיה מגובה בתוצאה ברורה שהצד השני מתחייב לה. למה לא להשאיר הסכמים פתוחים? אליעד מזהיר מפני השארת הסכמים פתוחים ולא סגורים. הוא מסביר שאם השארת דברים פתוחים, הצד השני תמיד יוכל לטעון לפרשנות ...
לספר או לא לספר על בגידה, האם לספר על בגידה? האם לספר שבגדתי? למה גברים בוגדים? למה נשים בוגדות? מפחד שיבגדו בי, פחד מבגידה, תלות רגשית בזוגיות, אינדיבידואליות בזוגיות, רגשות אשם אחרי בגידה, התמודדות עם בגידה
לספר או לא לספר על בגידה, האם לספר על בגידה? האם לספר שבגדתי? למה גברים בוגדים? למה נשים בוגדות? מפחד שיבגדו בי, פחד מבגידה, תלות רגשית בזוגיות, אינדיבידואליות בזוגיות, רגשות אשם אחרי בגידה, התמודדות עם בגידה
... שזו שאלה מורכבת. הוא שואל אם קיימת הסכמה בין בני הזוג על כך שיידעו אחד על השני במקרה של בגידה. למרות שישנם זוגות שבהם יש הסכמים כאלה, הוא מסביר שברוב המקרים אין חובת סיפור כזה. אלא שמישהו עשוי להרגיש צורך לספר כדי לשמור על כנות, ולהתמודד עם רגשות האשם. באופן כללי, אליעד לא מסכים עם הגישה שצריך לספר על ... אליעד: כל דבר שהוא מספר את סיפרת לבעלך מה אכלת בבוקר לא אז זה נקרא ששיקרת אותו הוא לא שאל לא זה. ש: אם זה קשור אליו על הסכמים. אליעד: אם זה קשור אליו. ש: אם סיכמנו שאף פעם לא אוכלים חזיר בבית ואני אכלתי חזיר בבית ולא סיפרתי לו אז כן אז זה סימן ששיקרתי. אליעד: אבל מה הדחף שלך, בסדר סבבה אבל אם הוא לא ...
גלעד שליט, לשחרר את גלעד שליט בכל מחיר, מדינת ישראל, החמאס, גלעד שליט בשבי, הסכם שלום, אחרית הימים
גלעד שליט, לשחרר את גלעד שליט בכל מחיר, מדינת ישראל, החמאס, גלעד שליט בשבי, הסכם שלום, אחרית הימים
... לשקול את השיקולים הרחבים יותר. הדבר המרכזי בו אליעד מתמקד הוא רעיון של הסכמים בלתי כתובים, שמנחים את המדינה לפעול לשחרורו של גלעד שליט. הוא טוען שההסכם ... תהליך פנימי של בדיקה - אילו שיקולים יותר חשובים לו: האם חשוב לו להיות נאמן להסכמים, או שחשוב לו לשחרר את האדם על פי תחושת החובה האישית? מהם החיבורים הפנימיים ...
אמון באנשים, להאמין באנשים, יצירת אמון, מהו אמון? איך ליצור אמון? איך נוצר אמון? איך לבנות אמון? להפר אמון, הפרת אמון, משבר אמון, איך נבנה אמון? שכנוע אנשים, לשכנע אנשים
אמון באנשים, להאמין באנשים, יצירת אמון, מהו אמון? איך ליצור אמון? איך נוצר אמון? איך לבנות אמון? להפר אמון, הפרת אמון, משבר אמון, איך נבנה אמון? שכנוע אנשים, לשכנע אנשים
... בשלומו, הוא גורם ללקוח להרגיש קרוב אליו. אדם קרוב נתפס כאמין יותר, כי אנו נוטים לסמוך בעיקר על עצמנו ועל מי שדומה לנו או קרוב אלינו. לכן, יצירת אמון דורשת גם מיומנויות רגשיות ואישיות ולא רק ביצוע טכני של הסכמים . לקוח ייתן אמון רב יותר בספק שנעים לו איתו, שהוא חש שמבין אותו ...
יעוץ למנהלים, ניהול עובדים, איך לשכנע עובדים? איך לנהל עובדים? איך לגרום לעובדים? איך לשכנע אנשים? איך לגרום למישהו לעשות משהו? לפטר עובדים, יחסי עובד מעביד, יחסי עבודה
יעוץ למנהלים, ניהול עובדים, איך לשכנע עובדים? איך לנהל עובדים? איך לגרום לעובדים? איך לשכנע אנשים? איך לגרום למישהו לעשות משהו? לפטר עובדים, יחסי עובד מעביד, יחסי עבודה
... בקלות רבה יותר. איך ליצור חוזה עבודה שיעודד הרגלים חיוביים? בנוסף, אליעד ממליץ לייצר הסכמים הדדיים שבהם התגמול של העובד קשור באופן ישיר לפעולות שהוא מבצע. הרעיון המרכזי הוא משהו תמורת משהו. כאשר ... להרגל. צרו תחושת שייכות ושותפות בקרב העובדים על ידי מסרים מתאימים ותמריצים. הגדירו הסכמי עבודה ברורים עם התחייבות הדדית משהו תמורת משהו, על מנת שיהיה ניתן לאכוף ביצועים. בעזרת יישום ההמלצות ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על כתיבת הסכם, יעוץ לעורכי דין, איך לכתוב הסכם בצורה נכונה? כתיבת חוזה, איך כותבים הסכם קבלן? מי כותב הסכם? איך לנסח הסכם טוב? איך לנסח חוזה? איך לכתוב חוזה מסחרי? הסכם גירושין, חוזה עבודה, הסכם עובד מעביד, שיטות לכתוב הסכם מסחרי, איך לנתח הסכם עסקי? טעויות בכתיבת הסכם התקשרות, הסכם למתן שירותים, איך לכתוב הסכם עם לקוח? איך לכתוב הסכם עם ספק? איך לכתוב הסכם עם שותף? עורך דין חוזים, איך כותבים הסכם שיתוף פעולה מסחרי? יעוץ ליטיגציה, יעוץ משפטי, חלק 2
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: הסכמים, האם יש משמעות לחיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצר העולם? איך להיות מאושר? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש אמת מוחלטת? למה לא להתאבד? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש או אין אלוהים? למה העולם קיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם באמת הכל לטובה? מי ברא את אלוהים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש בחירה חופשית? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להנות בחיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: הסכמים, איך לחנך ילדים? איך להצליח בראיון עבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשנות תכונות אופי? איך לא להישחק בעבודה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לפרש חלומות? איך למצוא זוגיות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך ליצור אהבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להיות מאושר ושמח? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לעשות יותר כסף? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לשתול מחשבות? איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך לקבל החלטות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להעריך את עצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך לשפר את הזיכרון ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בדידות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם עצבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם לחץ? כעס ועצבים? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? דיכאון? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי למנהלים, מאמן מכירות, מאמן אישי לילדים נוער והורים בנושא הסכמים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2813 שניות - עכשיו 16_07_2025 השעה 12:39:54 - wesi1