אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה בחירה מאושרת ✔בחירה מאושרת, הססנות, איך להחליט? להיות שלם עם החלטה, להיות שלם עם עצמך, איך לבחור? איך לקבל החלטה? החלטה בלב שלם, בחירה חופשית,...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
בחירה מאושרת, הססנות, איך להחליט? להיות שלם עם החלטה, להיות שלם עם עצמך, איך לבחור? איך לקבל החלטה? החלטה בלב שלם, בחירה חופשית, חופש הבחירה, בחירה מושלמת, בחירה בלב שלם
איך לקבל החלטות ולהיות שלם איתן?

הנושא העיקרי שמועלה בהרצאה הוא איך להתמודד עם קבלת החלטות, ולהיות שלם עם הבחירה שנעשית, למרות שמאחורי כל בחירה מסתתרת חיסרון כלשהו. אליעד מסביר על המאבק הפנימי של אדם שמתלבט בין אפשרויות שונות, כל אחת מהן מכילה יתרונות וחסרונות, ובסופו של דבר, נדרש להרגיש שלם עם ההחלטה, לא משנה מה היא.

מהי מהות השאלה "איך לבחור"?

שאלה נפוצה שמועלה בהקשרים של בחירה היא "איך לבחור?", כשאליעד מסביר כי מהות השאלה אינה "איך לבחור", אלא איך להתמודד עם תחושת החיסרון שנמצאת בכל בחירה. אחרי שהאדם מבין שכל בחירה כרוכה בחיסרון, הוא מוצא את עצמו מבולבל ומתקשה לקבל החלטה. אליעד מציין שלמעשה, אדם לא מתלונן על כך שהוא לא יודע איך לבחור, אלא על כך שהוא לא יודע איך להתמודד עם תחושת החיסרון הקיימת בכל אפשרות.

האם יש תשובה מוחלטת לשאלה איך לבחור?

במענה לשאלה "איך לבחור?", אליעד מסביר כי אין תשובה מוחלטת. בכל החלטה יש חיסרון, וזו אמת שמובילה רבים להתבלבל ולחוות תחושת תסכול. ישנם כלים שונים, כמו רשימת יתרונות וחסרונות, אך למעשה אין שום דרך להימנע מהמימד של החיסרון בכל בחירה. לכן, אליעד מציע לאדם לשאול את עצמו לא "איך לבחור", אלא איך להגיע למצב שבו לא משנה לו מה הוא בוחר.

בחירות והתחושות הקשורות להן

הדוגמה שנתן אליעד היא על הבחירה בתחום העבודה, כאשר יש לאדם כמה הצעות עבודה, והוא לא יודע מה לבחור. המצב דומה גם בתחום הזוגיות, כשבני הזוג הם בעלי יתרונות וחסרונות שונים. בשני המקרים, לכל בחירה יש חיסרון, ואליעד מסביר שכדי להיות שלם עם הבחירה, על האדם ללמוד לא להיות תלוי בבחירה עצמה. הוא צריך להגיע למקום שבו תחושת החיסרון לא משנה לו.

מה זה בעצם "בחירה"?

אליעד מפרק את המושג "בחירה", ומסביר ש"בחירה" היא מצב שבו יש חיסרון, וצריך לבחור בין אפשרויות שונות שממלאות את החיסרון. אך אם אין חיסרון, אין צורך בבחירה כלל. דוגמת אליעד לכך היא אם אדם מרגיש בודד, ואז הוא יכול לבחור בין חפצים שונים שימלאו לו את החיסרון (כמו חברים, בת זוג, סרט או שינה), אבל אם הוא לא מרגיש חיסרון בתוכו, הבחירה לא תהיה רלוונטית, כי הוא לא צריך למלא שום חיסרון.

החיסרון הוא פנימי ולא חיצוני

כדי להימנע מתחושת תסכול תמידית, אליעד מסביר כי יש למלא את החיסרון מתוך עצמך ולא לחפש פתרונות חיצוניים. ברגע שאדם מבין שאין בחירה שתמלא אותו באופן מוחלט מבחוץ, הוא מתחיל להבין שאין חיסרון אמיתי, ואיך שהוא יבחר - זה לא משנה. זהו חלק ממעבר...
עכשיו הנושא הוא כזה אם מישהו בא אליך, בתור מה הוא בא אליך? בתור בן אדם, הוא רואה מולו בן אדם, הוא הולך במדבר רואה בן אדם בקיצור הוא שואל אותך שאלה כזאת, הוא אומר לך, הוא נמצא בספקות והוא לא יודע איך לבחור, מה אתה אומר לו ואז אתה נותן לו הרצאה שלמה שבעצם בכל בחירה שהוא לא יעשה יש חיסרון והוא אומר לך "טוב אז אני לא יודע איך לבחור", מה אתה אומר לו אתה? תחשוב בהיגיון בן אדם בא יש פה שכל מאחורי השאלה מאחורי מאחורי התשובה, בן אדם בא ואומר לך "תקשיב, איך לבחור?" הוא בא להתייעץ על משהו ואתה אומר "תראה פה יש יתרונות וחסרונות ופה יש" ואז הוא מתחיל להתחרפן אומר לך "אז איך אני אבחר?", מה אתה אומר לו?

ש: יש לי תשובה מראש כאילו בדרך כלל אני אומר לבדוק, לרשום את היתרונות והחסרונות.

אליעד: הוא רשם, הוא ראה שזה שווה והוא מתוסכל משני הצדדים מה לעשות, הוא שואל אותך "איך לבחור, אני לא יודע איך לבחור אז איך בוחרים אז איך אדע מה לעשות?".

ש: צריך לבחור איכשהו.

אליעד: לא, אבל הוא לא שואל איך לבחור הוא אומר לך "אז איך אני אדע איך לבחור?", מה עושים?

ש: תחושת בטן.

אליעד: אבל בא תבין את מהות השאלה, מהות השאלה זה לא איך לבחור זה לא "אני לא יודע איך לבחור" זה במובן של "אני מתוסכל מזה שאני מבין שלא משנה מה אני אבחר אני בחיסרון".

ש: מה עם המחויב והאפשרי, מה אם לדרג את זה למחויב ואפשרי יש בזה משהו?

אליעד: טוב אתה הולך לכיוון הלא נכון בעיניי כרגע אוקי, לא כי יש כיוון אחר אני מנסה לכוון את זה לכיוון אחר.

ש: פחות חסרונות.

אליעד: הוא בשניהם רואה חיסרון אתם נותנים את התשובה הלא נכונה, יש לך תשובה אחרת?

ש: שיבין מה הדבר הכי חשוב לו בחיים.

אליעד: לא, מה הוא שאל הבן אדם?

ש: מה לבחור, איך לבחור.

אליעד: לא, הוא לא שאל מה לבחור, "אז איך אני אדע מה לבחור?".

ש: יש לדעת איך לבחור?

אליעד: מה מהות השאלה, לא איך לבחור מה מהות השאלה, השאלה איך לבחור הרי בכל דבר יש חיסרון ויתרון מה מהותה, מה מהות השאלה, יש לך רעיון אחר לתת לבן אדם תשובה?

ש: הייתי אומר לו אולי שזה לא חשוב מה הוא יבחר.

אליעד: הוא אומר לך "אבל איך לבחור?".

ש: לא משנה.

אליעד: אבל זה כן משנה, איך לבחור מה אתה אומר לו?

ש: לא, אם הוא אומר אם בשניהם יש חיסרון אז מה זה משנה מה תבחר.

אליעד: ואז אתה מסביר לו שזה לא משנה ואז הוא אומר לך "אז עכשיו אני עוד יותר מסובך כי עכשיו אני עוד יותר לא יודע איך לבחור. הוא שואל אותך איך לבחור ואז אתה מסביר לו שזה לא משנה ואז הוא אומר לך "הבנתי אותך אז עכשיו אני בבעיה יותר קשה אני לא יודע אז איך לבחור כי זה לא משנה אז אני לא יודע מה להחליט", מה אתה אומר לו?

ש: תראה אם זה לא משנה מה אכפת לך.

אליעד: הוא אומר לך "נכון" אבל עכשיו הוא בבעיה, הוא אומר "אז אני לא יודע איך להחליט כי אני מבין שזה לא משנה אז אני לא יודע איך להחליט".

ש: אבל אם הוא רואה שזה לא משנה אז זה לא משנה.

אליעד: אוקי הכיוון שלך נכון והכיוון שלך נכון אני אסביר משהו, בן אדם אומר "אני לא יודע איך לבחור" אוקי, הוא בעצם מתלונן אחרי שכבר הסברת לו את כל המנגנון מהסיפור הוא בעצם לא מתלונן על זה שהוא לא יודע איך לבחור, הוא מתלונן על זה שהוא לא יודע איך להתמודד עם תחושת החיסרון שיש בכל אחת מהבחירות שלו. כשבן אדם אומר "אני לא יודע איך לבחור" אחרי שהוא כבר הבין את כל הסיפור אוקי, התלונה שלו היא לא על שהוא באמת לא יודע איך לבחור כי את זה כבר הסבירו לו, אין תשובה מוחלטת לשאלה איך לבחור כי בכל דבר יש לך איזה יתרון וחיסרון.

הוא בעצם מתלונן על זה שהוא לא יודע להתמודד עם תחושת החיסרון שיש בכל אחת מהבחירות שלו ולכן התשובה לשאלה הזאת היא הדרך שלך להתמודד, עכשיו אם אתה נותן לו תשובה איך לבחור נפלת במלכודת כי הוא אומר לך "יש לי חיסרון כי כל בחירה שאני לא אבחר יהיה בה חיסרון" ואתה עכשיו משתף איתו פעולה, אתה מתחיל להסביר לו "טוב אז בוא אני אסביר לך איך לבחור", אין תשובה מוחלטת לשאלה איך לבחור. עכשיו מה שכן אם אתה מסתכל על מהות השאלה בן אדם אמר "אז איך אני אבחר?" מה הוא בעצם אמר? הוא אמר "רע לי כי בכל אחד מהצדדים אני לא שלם" אז התשובה אומרת לו במקום לשאול את עצמך איך לבחור תשאל את עצמך איך אני מגיע למצב שלא ישנה לי מה אני בוחר.

לדוגמה נגיד בתחום של עבודה יש לך כמה מקומות עבודה ואתה לא יודע איפה להחליט מה לעבוד "אני לא יודע אני אחליט ללכת ללימודים האלה, או ללימודים האלה" או נגיד בזוגיות את מפעיל את המוח שלך ואתה מגלה שבכל בת זוג בן זוג יש יתרון וחיסרון כלשהו ואין מה לעשות אם היא תהיה יותר חכמה זה יתרון ואם היא תהיה יותר טיפשה זה יתרון כאילו אין לזה משהו מוחלט שאתה אומר "זה עדיף" אין. אז אתה אומר "טוב אז איך אני אבחר?" אז התשובה אומרת במקום להתעסק באיך לבחור תתעסק באיך להביא את עצמך למצב שלא ישנה לך מה אתה בוחר, שתהיה שלם עם עצמך בכל אחת מהבחירות.

זאת אומרת אם אתה מסתכל על הצורה של השאלה הוא שאל "איך לבחור", אתה נותן לו תשובה איך לבחור אבל אם אתה מסתכל על המהות של השאלה הוא בעצם אמר "רע לי מזה שבכל אחת מהבחירות שיש חיסרון", התשובה לשאלה הזאת היא תמלא את החיסרון מתוכך לא על ידי בחירה.

אני אחדד את זה עוד טיפה, בעיקרון מה זה בחירה? בחירה זה מצב שיש לך חיסרון ויש לך כמה אופציות שימלאו לך את החיסרון ובכל אחת מהאופציות יש גם חיסרון, זאת אומרת יש לך חיסרון אם אין לך שום חיסרון אתה לא צריך לבחור בעיקרון כי אתה לא צריך שום דבר, יש לך חיסרון ואז יש לך כמה אופציות לבחור מה אתה רוצה שימלא לך את החיסרון.

לדוגמה אתה מרגיש בודד ואז אתה אומר "מה אני מעדיף שימלא לי את החיסרון חברים, בת זוג, סרט?" נניח או לישון ואז אתה חושב ואתה רואה שבכל אחד מהפתרונות יש חיסרון, ואתה אומר "אז איך אני אדע מה לבחור?" אבל מה בעצם המשמעות היא שאתה לא ממלא את החיסרון מתוכך כי אם היית אומר "אוקי אני מרגיש בודד" הפתרון האופטימלי זה שאתה צריך לא את זה ולא את זה, אין לך חיסרון מתוכך ועכשיו "מה לבחור" זה כבר לא אכפת לך מה לבחור מה שיבחר יבחר, מי יבחר לא אכפת לך, איך זה יבחר לא אכפת לך, איך זה קורה לא מעניין אותך אתה תוודא שאתה לא תהיה תלוי מהבחירה של עצמך. זאת אומרת אני אסביר עוד פעם, שאתה לא תהיה תלוי בבחירה שלך, שמילוי החיסרון שלך לא יהיה תלוי בבחירה שעשית או לא עשית.

אם אתה אומר "אני מצפה שהחיסרון שלי...
להסתכל על הצורה הרגשת תסכול יהיה בסדר בן זוג ללמוד חיצוניות להתחרפן להתלונן מוצא את עצמי חיים בעיה אושר איך לבחור איך להחליט איך לקבל איך לקבל החלטה איך לקבל החלטות בחירה בחירה בלב שלם בחירה חופשית בחירה מאושרת בחירה מושלמת בלב שלם החלטה החלטה בלב שלם החלטות החלטיות הססן הססנות חופש חופש בחירה חופש הבחירה חופשית כיצד להחליט כיצד לקבל החלטות לא שלם עם החלטה לבחור להחליט להיות שלם להיות שלם עם החלטה להיות שלם עם עצמי להיות שלם עם עצמך לקבל החלטה לקבל החלטה בלב שלם לקבל החלטות מושלם קבלת החלטה קבלת החלטות שלם עם החלטה שלם עם עצמי שלמות שלמות עצמית
בחירה / בחירה חופשית - הכל כולל הכל על בחירה / בחירה חופשית - רשימת כל הנושאים
... כרצונו בחירה חופשית מהי בחירה חופשית מלאה בחירה חופשית על הכל בחירה חופשית רגשית בחירה חופשית של אלוהים בחירה חופשית של תינוק בחירה טוב או רע בחירה לא טובה בחירה ללא סיבה בחירה ללא רצון בחירה ללקוח בחירה מאושרת בחירה מושלמת בחירה מלאה בחירה מניפולטיבית בחירה מתוך אושר בחירה מתוך איך הבדל בחירה מתוך שלמות ...
קבלת החלטות - מה הכי חשוב בתהליך קבלת החלטות? איך לקבל החלטות בצורה נכונה?
קבלת החלטות - מה הכי חשוב בתהליך קבלת החלטות? איך לקבל החלטות בצורה נכונה? החלטות. קבלת החלטות. מהו הדבר החשוב ביותר כאשר אדם מקבל החלטה? תשובה: הדבר החשוב ביותר כאשר מקבלים החלטה, הוא הגדרת התכלית הסופית והמטרה הסופית. אם המטרה הסופית של האדם אינה ברורה לו, הרי שהוא מתקשה לקבל החלטה טובה. החלטה נצרכת כאשר יש אפשרויות בחירה. על האדם לדעת בצורה ברורה וחדה מהי התכלית ... נוספת? ומה אחכ? ומה יהיה אחרי מה שיהיה אחכ? ככל שהאדם חושב לטווח רחוק יותר, כך ההחלטות שלו טובות יותר. על האדם לחשוב כמה שיותר רחוק. על האדם לחשוב אין סוף ... הסוף ועל מה שהוא באמת רוצה להשיג. רק כאשר התכלית הסופית ברורה לחלוטין, רק אז ניתן לקבל החלטה טובה מה לעשות. סיכום: בקבלת החלטות הכי חשוב זה הגדרת היעד הסופי והתוצאה הסופית שרוצים להשיג אותה. יש לבדוק את כל אחת מהאפשרויות ולראות האם היא תשיג את התכלית הסופית. כך ההחלטה הופכת ליעילה וטובה. ...
קבלת החלטות - איך לקבל החלטות בצורה נכונה? מהי קבלת החלטות נכונה?
קבלת החלטות - איך לקבל החלטות בצורה נכונה? מהי קבלת החלטות נכונה? כאשר האדם מקבל החלטה, עליו לנסות לראות, שההחלטה שאותה הוא מקבל, תשיג עבורו את התוצאה, שאליה הוא רוצה להגיע. יחד עם זאת, קיים משהו חשוב שאליו צריך לשים לב, בעת קבלת החלטות. והוא, שעל האדם לנסות להסתכל, לא רק על המטרה שאותה הוא רוצה להשיג, אלא גם על מה שיקרה אחרי השגת המטרה. כאשר האדם צריך לקבל החלטה, כדאי לו לנסות להסתכל, לא רק על, האם הוא הולך להשיג את המטרה הקרובה, אלא גם על מה ... הקרובה, אלא גם על, איך השגת המטרה הקרובה, תשפיע על השגת המטרות הרחוקות יותר, הרי שעל ידי זה קבלת ההחלטות שלו נכונה יותר. בנוסף, בתהליך קבלת החלטות, רצוי לאדם להיות מודע, גם לתהליך הכללי שכחלק ממנו הוא רוצה להשיג את המטרה שלו. כי כל השגת מטרה, היא בעצם חלק מתהליך גדול יותר בחיים של האדם. ועל האדם לנסות להשתדל לקבל החלטות נכונות, ביחס למטרה שלו כרגע, מתוך הסתכלות רחבה יותר על החיים שלו באופן כללי. לסיכום: ... שיקרה גם אחרי השגת המטרה, וגם להסתכל על המטרה כעל חלק מהתהליך הכללי יותר, הדבר הזה מאפשר לאדם לקבל החלטות נבונות יותר. ...
חיפוש האמת, אחדות ההפכים, איך לגלות שהכל אחד? מהי האחדות? איך לפתור ספקות? איך לקבל החלטות?
חיפוש האמת, אחדות ההפכים, איך לגלות שהכל אחד? מהי האחדות? איך לפתור ספקות? איך לקבל החלטות?
... שהכל אחד? מהי האחדות? איך לפתור ספקות? איך לקבל החלטות? איך לפתור ספקות ולקבל החלטות לפי אליעד כהן? כאשר האדם ניצב בפני שאלות ... למשל: להתפטר או לא, להתגרש או להישאר, לבחור בדרך אחת או אחרת, הוא חווה ספקות עמוקים. אליעד כהן מסביר ... לחפש את האפשרות שתהיה אמיתית, נכונה ומוחלטת , אך התובנה של אליעד בנושא הזה פשוטה מאוד: האפשרות ... אליעד כהן, מי שממשיך לחפש אפשרות אחת מוחלטת בין כמה אפשרויות שונות, ימשיך לסבול ולהתלבט. אבל מי ... ומראה איך הן מתאחדות בקצה. אהבה מוחלטת היא היכולת להכיל הכל, באופן כזה שאין שום דבר חוץ מהאחדות. שנאה מוחלטת היא לא להכיל שום דבר, וגם במצב כזה, אם שום דבר אינו קיים ... לך, שוב חוזרים לנקודת המוצא של אחדות מוחלטת. כך מתברר שבקצה, אהבה ושנאה הן אחד. מדוע עצלנות וזריזות ... הוא מסביר שאם האדם יהיה זריז באופן מוחלט, בסופו של דבר הוא ינוח כי הוא ישלים הכל. כך יוצא שהזריזות האינסופית מובילה לעצלנות מוחלטת, כי לאחר השלמת הכל לא נשאר מה לעשות. גם כאן שתי הקצוות מתאחדות בנקודה אחת של אמת מוחלטת. כיצד לבדוק ולהוכיח שהכל אחד לפי אליעד כהן? כדי לבדוק ... והוא תמיד היה קיים. שתיהן אמיתות מוחלטות במידה שווה. האדם שחוקר לעומק יגלה שבסופו של דבר אלוהים ... שימוש בחיפוש ההפך מוביל להבנת האמת המוחלטת? כהן מציע שכאשר אדם מחפש את האמת, עליו תמיד לשאול האם ... מי ברא את אלוהים? איך לחפש את האמת המוחלטת? מהי אחדות ההפכים? כיצד לקבל החלטות נכונות? ...
התלבטויות, לחץ בקבלת החלטה, חוסר ידיעה יוצר לחץ, סבל של נפרדות, טוב או רע, איך לקבל החלטות מתוך אחדות
התלבטויות, לחץ בקבלת החלטה, חוסר ידיעה יוצר לחץ, סבל של נפרדות, טוב או רע, איך לקבל החלטות מתוך אחדות
... לחץ בקבלת החלטה, חוסר ידיעה יוצר לחץ, סבל של נפרדות, טוב או רע, איך לקבל החלטות מתוך אחדות איך התלבטות יוצרת לחץ ואיך להיפטר ממנו? הסיבה המרכזית לכך שאנשים חווים לחץ והתלבטויות היא בגלל חוסר ודאות וחוסר בהירות לגבי מה ... ומוגדרים. כאשר אדם לא יודע בוודאות האם פעולה מסוימת טובה או רעה, מתעוררת בו דילמה. הוא מרגיש רע כי הוא לא מסוגל לבחור צד חד - משמעית, ומתלבט האם לבצע את הפעולה או לא לבצע אותה. תחושת הסבל הזו נובעת מהנפרדות - כלומר, מהחלוקה המלאכותית שאדם יוצר במוחו בין טוב לרע. איך שינוי נקודת המבט משפיע על קבלת החלטות? אליעד כהן מציע גישה לפתרון הדילמה: להפוך את הטוב והרע לאחד. הוא מדגיש שכאשר אדם מבין לעומק ששתי אפשרויות הן זהות מבחינה מהותית, הוא מפסיק לחוות לחץ וסבל מההחלטה. אם לדוגמה, אדם חושש שיפטרו אותו מהעבודה ומתלבט האם זה טוב או רע, עליו לשאול את עצמו מי החליט בכלל שזו אפשרות רעה. אולי דווקא פיטורים מהעבודה הם טובים, ואולי אפילו מטרת החיים היא למות בסופו של דבר, שכן זה קורה לכולם. בעזרת התבוננות פנימית חוזרת, האדם יכול להגיע להבנה שכל ההגדרות האלה הן חסרות משמעות בפני עצמן. איך אפשר להגיע להבנה של אחדות מוחלטת בהחלטות יומיומיות? אליעד כהן מביא דוגמה נוספת של אדם שמתלבט היכן לישון בלילה, במקום אחד או במקום אחר. הוא שואל את עצמו איפה כדאי לי לישון, פה או שם? ברגע שהוא מבין שההחלטה לא משנה באמת, כיוון שמדובר בסך הכל במקום לישון, הוא משתחרר מהדילמה. מבחינתו שני המקומות הופכים לאחד - אין ביניהם הבדל אמיתי, ולכן הוא ישן איפה ... הזו היא רעה בכלל? לאחר שיתמיד בחקירה הפנימית הזו, הוא יגלה שהכל זו בסך הכל הגדרה סובייקטיבית ללא משמעות אמתית ומוחלטת. כך האדם יכול להגיע למצב של אחדות, שבו כל דבר נתפס כבעל ערך זהה וכל דילמה נעלמת. למה התכלית של כל דבר היא הדבר עצמו? אליעד כהן מסביר שהתכלית של כל ... שקלים בכיס, שקל ושקל, ואתה צריך לשלם שקל אחד - באיזה שקל תשתמש? ברור שאין לכך משמעות, כי השקלים זהים לחלוטין, ולכן ההחלטה פשוטה וקלה. כאשר תתייחס לכל הדילמות בחיים בדיוק באותה הצורה, תבין שאין משמעות אמיתית לכל התלבטות, וזו דרך נוספת להיפטר מלחצים נפשיים ומחוסר ... וכך כל הלחצים והדילמות נעלמים באופן טבעי. איך להפסיק להתלבט? מהי תכלית החיים? איך לשחרר פחדים? מה זה אחדות ונפרדות? איך לקבל החלטה נכונה? איך להיפטר מלחץ נפשי? איך לראות שהכל אחד? התלבטות לדוגמה יש לך נגיד שני שקלים בכיס שקל ושקל ועכשיו אתה צריך לשלם שקל אתה מתלבט במה ... שניהם אחד, עכשיו אתה אומר טוב אבל איך אני יכול להאמין שאם יפטרו אותי או לא יפטרו אותי זה אחד? פשוט תשאל את עצמך מי החליט שזה טוב וזה רע, אם אתה תעשה את זה מספיק פעמים אתה תראה שזאת סתם הגדרה אין לזה משמעות מי החליט שזה רע בכלל אולי זה בכלל טוב, אולי בכלל תכלית החיים זה למות למרות שדרך אגב זה גם הגיוני למה זה הגיוני כי בסוף מתים אז אם כולם מתים אולי בכלל צריך ... בחיים של הבן אדם נובעים מנפרדות ואם אתה מתבונן פנימה אז אתה חווה את האחדות עד שבסופו של דבר אתה חווה את זה במוחלטות. תן דוגמה נגיד שבן אדם מתלבט טוב איפה אני אשן אני אשן פה או אשן שם, אשן פה אשן שם? רגע אבל מה זה משנה זה אחד אז זה לא משנה אני אשן איפה שבא לי זאת ...
רוחניות שקרית, איך לקבל החלטות מתוך אחדות, קבלת החלטות, שכל לא הגיוני, שכל מעל השכל, בחירה חופשית, להיות גם וגם, דבר והיפוכו, אחדות ההפכים, יש ואין כאחד
רוחניות שקרית, איך לקבל החלטות מתוך אחדות, קבלת החלטות, שכל לא הגיוני, שכל מעל השכל, בחירה חופשית, להיות גם וגם, דבר והיפוכו, אחדות ההפכים, יש ואין כאחד
... שקרית, איך לקבל החלטות מתוך אחדות, קבלת החלטות, שכל לא הגיוני, שכל מעל השכל, בחירה חופשית, להיות גם וגם, דבר והיפוכו, אחדות ההפכים, יש ואין כאחד האם ניתן לשנות את החוויה ללא שינוי בהבנה? אליעד מסביר שכל חוויה שאדם עובר ... של הבנה שכלית לפי אליעד? הבנה שכלית היא לא רק ידיעה אינטלקטואלית, אלא הבנה עמוקה שמשנה את הדרך שבה האדם מרגיש וחווה את המציאות. למשל, אדם שמבין בצורה מלאה ומוחלטת שאין לו בחירה חופשית, יחווה את החיים אחרת ממישהו שמאמין שיש לו בחירה חופשית. לפי אליעד, אם אדם טוען שהוא הבין משהו אך עדיין חווה את ההפך, זה סימן שלא באמת הבין. ההבנה האמיתית חייבת להתאים לחוויה הפנימית, כי מי שמבין שאש שורפת באמת ירגיש זאת, ואילו מי שמדמיין שהמים שורפים לא ירגיש את התחושה, כי אין הבנה אמיתית מאחורי זה. כיצד ניתן להגיע להכרעה כאשר ההבנה המוחלטת אינה קיימת? אליעד טוען שאין אפשרות להגיע להכרעה מוחלטת בחיים, כי מבחינה מוחלטת שום דבר לא באמת עדיף על משהו אחר. לכן, אי אפשר לתת נוסחה מוחלטת להחלטה. בפועל, ההחלטות בחיים הן יחסיות ותלויות ברצונות, מטרות, ותחושות זמניות. הוא מדגים זאת במצב שבו אדם מתלבט האם להגיב לאדם אחר שמקלל אותו. האדם יכול לבחור לכעוס, להתעלם, או אפילו לצחוק. ההחלטה תתקבל בהתאם למה שירגיש טוב באותו רגע, ולא לפי אמת מוחלטת, כי באמת מוחלטת אין משמעות לבחירה כזו או אחרת. האם ניתן להשתחרר מתפיסות ואמונות מגבילות? אליעד מדגיש כי השחרור מתפיסות ואמונות מגבילות אינו בא על ... את שני הצדדים של אותה מציאות בו זמנית. הוא נותן דוגמה: אם מישהו מקלל אותך, אתה יכול לחוות את זה כטוב ורע בו זמנית. זו תפיסה עמוקה יותר של המציאות שמאפשרת חופש מוחלט. איך אליעד הגיע לתובנה של גם וגם? אליעד מספר שהגיע לתובנה הזו לאחר תהליך ארוך של חקירה והתבוננות עצמית, שבו לא היה אכפת לו מה יגלה בסוף. הוא חקר לעומק האם יש או אין לו בחירה חופשית, והגיע לחוויה עוצמתית שבה התגלו לו שני ההפכים בו זמנית. הוא הבין ב - 100% שיש לו בחירה חופשית מוחלטת, ובאותו זמן שאין לו בכלל בחירה בשום דבר. חוויה זו מתוארת אצלו כסוג של התגלות אלוהית או שכל עליון, והיא נקודת המוצא לתפיסה של גם וגם. כיצד על האדם להתנהל כאשר הוא מבין שהכל יחסי ואין אמת מוחלטת? אליעד מסביר שכאשר האדם מבין שאין אמת מוחלטת ושהכל יחסי, הוא יכול לפעול מתוך חופש ולא מתוך כפייה או פחד לטעות. מצד אחד, האדם יכול להבין שאין שום משמעות אמיתית להחלטה אם להגיב לקללה או להתעלם, כי הוא יודע שבעתיד הקרוב הוא ימות והכל יהיה חסר משמעות. מצד שני, הוא יכול לבחור להגיב בצורה שהכי מתאימה לו באותו רגע, בידיעה שיש חסרונות ויתרונות בכל דרך שיבחר. המטרה, לפי אליעד, היא להגיע למצב שבו לאדם לא באמת משנה איזו החלטה הוא יקבל, אך בו זמנית הוא גם פועל מתוך הנאה וחופש ולא מתוך ניטרול החיים. איך להגיע לחופש מוחלט מתסכול וספק בקבלת החלטות? אליעד מציע דרך פרקטית להשתחרר מהסבל והספק הכרוכים בקבלת החלטות: להבין לעומק שכל אפשרות שהאדם יבחר בה היא גם טובה וגם רעה בו זמנית. אם האדם מגיע להבנה עמוקה כזו, אז כל החלטה שיקבל תהיה בסדר עבורו, כי הוא כבר לא מפחד מהחסרונות שלה ולא נתפס ליתרונות שבה. אליעד ממליץ לאמץ תפיסה זו ולהתאמן עליה באופן קבוע, כדי שבסופו של דבר היא תהפוך לחלק טבעי וקל של החיים. האם יש בחירה חופשית? איך לקבל החלטות נכונות? מהי אחדות ההפכים? איך לחוות גם וגם בו זמנית? מהי רוחניות שקרית? איך להשתחרר מאמונות מגבילות? מהו שכל מעל השכל? ...
שינויים ארגוניים, מה לעשות כדי שלא ירמו אותך? התמודדות עם שינויים בארגון, איך לבדוק מידע? איך לנתח מידע? איך לקבל החלטות? קידום בעבודה, איך לבדוק הצעה? להתקדם בעבודה, איך מקבלים החלטה?
שינויים ארגוניים, מה לעשות כדי שלא ירמו אותך? התמודדות עם שינויים בארגון, איך לבדוק מידע? איך לנתח מידע? איך לקבל החלטות? קידום בעבודה, איך לבדוק הצעה? להתקדם בעבודה, איך מקבלים החלטה?
... ארגוניים, מה לעשות כדי שלא ירמו אותך? התמודדות עם שינויים בארגון, איך לבדוק מידע? איך לנתח מידע? איך לקבל החלטות? קידום בעבודה, איך לבדוק הצעה? להתקדם בעבודה, איך מקבלים החלטה? איך להתמודד עם שינויים ארגוניים ולבחון הצעות בעבודה? בהרצאה זו אליעד כהן מדבר על התמודדות עם שינויים ארגוניים, איך לנתח מידע בצורה נכונה, כיצד לקבל החלטות נכונות ולבחון הצעות שיכולות להשפיע עלינו בעבודה. הוא מציע דרכים לעקוף מניפולציות ואסטרטגיות להימנע מטעויות שעלולות להתגלות מאוחר מדי. במהלך ההרצאה אליעד מציין כי חשוב להפעיל חשיבה ביקורתית ולהתעקש על פרטים נוספים לפני שמקבלים החלטה. מהי הדרך הנכונה לנהל שיחה כדי לבדוק את המידע על השינוי? אליעד מסביר שכאשר אדם מציג הצעה או שיחה על שינוי, הדרך הטובה ביותר היא לא ... ומבטיח שהוא לא ישפיע עלינו, כדאי לבדוק אם זה באמת נכון. אליעד מדגיש שצריך להימנע מקבלה אוטומטית של הצעה כזו ולבדוק תמיד את השלכותיה. מהו השלב הבא בתהליך קבלת החלטה? לאחר ניתוח היתרונות והחסרונות, יש לקחת את המידע שצברנו ולבצע שקלול של כל התשובות והמסקנות. השלב הזה כולל הבנת מה יקרה אם נבחר בדרך ... אם הצעד שאנחנו הולכים לעשות הוא הצעד הנכון לנו, ולוודא שהוא באמת לא יפגע בנו בטווח הארוך. איך להתמודד עם שינויים ארגוניים? איך לנתח מידע בעבודה? מהן שיטות קבלת החלטות בארגון? איך לבדוק הצעה בעבודה? כיצד לזהות מניפולציות בעבודה? ...
פתרון בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 2
פתרון בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 2
... בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 2 איך לקבל החלטות נכונות במצבי לחץ? קבלת החלטות במצבי לחץ וניהול עובדים היא אתגר מוכר ונפוץ. כדי לקבל החלטות טובות במצבי לחץ, עליך להבין תחילה מה בדיוק מחויב לך, מהי המטרה המדויקת שאתה ... אחד אומר: זה בסמכות שלי, למה הוא מתערב לי? ועובד אחר יכול להרגיש שהוא נפגע באופן אישי בגלל אמירה כלשהי ומחליט להפסיק לשתף פעולה. במצבים אלו, הפתרון הוא תמיד להחזיר את העובדים אל המטרה המרכזית של ... לך יותר להשקיע בעובד שכבר נמצא ברמה גבוהה יותר, או באחד שדורש פחות משאבים להשיג את אותו השיפור. כיצד מקבלים החלטות נכונות במצבי אי - וודאות? במצבי אי - וודאות וקבלת החלטות תחת לחץ, הדרך לקבל החלטות נכונות תלויה במידת היכולת שלך לראות בבירור את כל ההיבטים של הסיטואציה: מה עיקר ... מחויב ומה לא מחויב. במילים אחרות, צריך לבצע ניתוח מעמיק של המצב, לזהות את הסיבות ואת התוצאות האפשריות לכל החלטה. לדוגמה, כאשר יש ויכוח בין עובדים, אתה כמנהל צריך לבדוק לעומק למה הם רבים ומה בדיוק הסיבה לקונפליקט, ורק לאחר מכן להחליט איך לפתור את זה. היכולת לקבל החלטות בצורה מדויקת תלויה באימון יומיומי שבו אתה מנתח סיטואציות שונות ומנסה להבין את הגורמים האמיתיים לבעיות. כשאתה מתאמן על חשיבה זו באופן שגרתי, המוח שלך לומד לקבל החלטות טובות יותר ומהירות יותר בזמן אמת. איך לדעת כמה משאבים להשקיע בפתרון בעיות של ... עובד ספציפי. מצד שני, אם העלאת רמת המוטיבציה של עובד מסוים תשפיע משמעותית על הביצועים הכוללים של הצוות, בהחלט כדאי להשקיע בו. לסיכום, המפתח לקבלת החלטות נכונות הוא בהבנת התמונה הכללית, בהירות לגבי המטרות העיקריות של הארגון והבנת המוטיבציה האישית של כל עובד. ככל שהניתוח שלך יהיה יסודי וממוקד יותר, כך תוכל לקבל החלטות נכונות יותר במצבי לחץ, קונפליקטים ואי - וודאות. איך לפתור בעיות בעבודה? קבלת החלטות תחת לחץ הנעת עובדים בצורה יעילה ניהול קונפליקטים בצוות כיצד לנהל עובדים באופן ...
פתרון בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 1
פתרון בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 1
... בעיות, קבלת החלטות במצבי לחץ, מודל לקבלת החלטות, ניהול עובדים, יעוץ למנהלים, יכולות ניהול, איך לקבל החלטות? לפתור בעיות, פיתוח חשיבה, קבלת החלטות בתנאי אי וודאות, חלק 1 איך נכון לקבל החלטות כשיש כמה בעיות בו זמנית? כאשר מתמודדים עם מצב שבו יש כמה בעיות או משימות שדורשות פתרון בו - זמנית, חשוב להבין שאין שיטה אחת מוחלטת ונכונה לכולם. אליעד כהן מסביר בהרצאה שלו על קבלת החלטות במצבי לחץ שיש כמה גישות אפשריות, והוא ... הכי דחוף. כלומר, לפעמים פשוט אין את הזמן או המשאבים לבצע הערכה מסודרת של כל המשימות הקיימות לפני שמחליטים איזו משימה היא הקריטית ביותר. כיצד להתמודד כשאין ... בעיות קטנות שבטוח תצליח לפתור, כי סך התועלת שתצבור יהיה גבוה יותר. מה החשיבות של מהירות ויכולת חשיבה בקבלת החלטות? אליעד מדגיש שני גורמים חשובים מאוד לקבלת החלטות נכונות במצבי לחץ: מהירות חשיבה ויכולת חשיבה. הוא אומר שהמוח מסוגל לבצע חשיבה תוך כדי פעולה, וככל שהחשיבה שלך מהירה ומפותחת יותר, כך תוכל לקבל החלטות נכונות ואיכותיות יותר בזמן קצר. הוא ... את החשיבה ואת המיומנויות באופן קבוע כדי שבזמן אמת התהליכים הללו יקרו מהר יותר וטוב יותר. איך מתרגלים קבלת החלטות לפני מצב הלחץ? הדרך לפתח חשיבה מהירה ... תרגולים על בעיות אפשריות. כשיש לאדם זמן פנוי, כדאי לו לבדוק ולנתח בעיות היפותטיות כדי לפתח את היכולת לקבל החלטות נכונות בזמן אמת. כך המוח מתרגל את החשיבה הנכונה באופן שיאפשר קבלת החלטות טובות ויעילות יותר גם במצבי לחץ ממשיים. אליעד אומר שחשוב לתרגל באופן קבוע את היכולת להחליט מהר וביעילות, כי במציאות לרוב אין מספיק זמן ... שיהיו לו כלים מוכנים מראש במחשבה. האם תמיד קיימת דרך לפתור בעיות? אליעד מסביר גם שלפעמים אין פתרון מוחלט. לדוגמה, אם אדם תקוע במדבר בלי מים, אין לו באמת מה ... הוא יכול להתמודד על ידי זה שיבין שאולי אין פתרון לבעיה וכך יפחת המתח הנפשי. ברגע שמבינים שאין פתרון מוחלט, לפחות נעלמת תחושת הלחץ למצוא פתרון. הוא מסביר ... וחוסר האונים. בסופו של דבר, אליעד מדגיש שוב שהמטרה הסופית היא להרגיש כמה שיותר טוב, וכדי להגיע לשם צריך לבחור באלטרנטיבה שנותנת את המקסימום טוב האפשרי בהתחשב בזמן, במשאבים וביכולות שלך באותו רגע נתון. איך לקבל החלטות נכונות? קבלת החלטות במצבי לחץ ניהול זמן אפקטיבי איך להתמודד עם לחץ בעבודה? שיטות לפתור בעיות במהירות פיתוח יכולות חשיבה מה לעשות כשאין פתרון מוחלט?
איך לפתור בעיות מורכבות? איך למצוא פתרונות? מה בטוח נכון? מה אני בטוח יודע? במה אני בטוח, איך לקבל החלטות? חשיבה יצירתית, מודל פתרון בעיות מסובכות, תהליך פתרון בעיות קשות, אסטרטגיות לפתרון בעיות
איך לפתור בעיות מורכבות? איך למצוא פתרונות? מה בטוח נכון? מה אני בטוח יודע? במה אני בטוח, איך לקבל החלטות? חשיבה יצירתית, מודל פתרון בעיות מסובכות, תהליך פתרון בעיות קשות, אסטרטגיות לפתרון בעיות
... איך למצוא פתרונות? מה בטוח נכון? מה אני בטוח יודע? במה אני בטוח, איך לקבל החלטות? חשיבה יצירתית, מודל פתרון בעיות מסובכות, תהליך פתרון בעיות קשות, אסטרטגיות לפתרון בעיות איך לפתור בעיות מורכבות בצורה נכונה? אליעד כהן מסביר לעומק כיצד לגשת ... הסוף שלה. הוא נותן דוגמה של אדם שרוצה לקנות דירה ולא בטוח איזו דירה לבחור או איך להחליט. קודם כל, אותו אדם צריך לברר עם עצמו מה בטוח לו כרגע. למשל, הוא בטוח שהוא רוצה דירה במיקום מסוים, הוא יודע בוודאות שחשוב לו שהבית יהיה נקי, הוא יודע בוודאות איזה ... להבין בוודאות מה רוצים להשאיר בבית ומה להוציא ממנו קודם. ברגע שמחליטים על הדבר הראשון שברור בוודאות, אפשר להתקדם הלאה לשלב הבא. מה עושים כאשר החלוקה לבעיות קטנות לא מספיקה? למרות שהשיטה של חלוקה לבעיות קטנות יכולה לעזור, אליעד מבהיר ... שלו בעבודה, מה הוא יודע בוודאות לגבי העתיד שלו, ובכך להקל על תהליך ההחלטה. הוא מסביר גם על מצב שבו יש לנו שתי אפשרויות שנראות נכונות לגמרי, מה שיוצר לופ של חוסר יכולת להחליט . במקרה כזה אליעד אומר לחזור לשאלה הראשונית: מה בטוח לי?. אם יש עדיין ספקות, יש לנסות שוב להגדיר את הדבר הבסיסי ביותר שהוא בטוח, אפילו אם זה אומר להסתכל על הפרטים הכי ... כאשר כל דבר שנראה וודאי מתברר לאחר מכן כלא ודאי, מה שיוצר בלבול מוחלט. במקרה כזה, אליעד ממליץ לחזור ולשאול שוב ושוב מהו הדבר היחידי שהוא בטוח בו, אפילו אם זה עניין קטן מאוד. עצם החזרה הזו, לדבריו, עוזרת למקד את המחשבה ולהוציא את האדם ... כזה, הוא מציין, ייתכן שאין באמת אפשרות להגיע לפתרון ודאי, ואז פשוט לבחור באופן אקראי - אך עדיין להסתמך על ההנחה שהבחירה האקראית מבוססת על משהו שנראה יחסית יותר נכון מהאחרים. המסר המרכזי של אליעד הוא שללא קשר למורכבות הבעיה, הדרך הטובה ביותר ... ספקות, ובסופו של דבר למצוא פתרונות מעשיים. איך לפתור בעיות מסובכות? איך לקבל החלטה נכונה? איך להתחיל לפתור בעיות מורכבות? אסטרטגיות לפתרון בעיות קשות מה לעשות כשאין לי מושג מאיפה להתחיל? מה אני בטוח יודע? מה לעשות כשלא ברור מה הפתרון? ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על בחירה מאושרת, הססנות, איך להחליט? להיות שלם עם החלטה, להיות שלם עם עצמך, איך לבחור? איך לקבל החלטה? החלטה בלב שלם, בחירה חופשית, חופש הבחירה, בחירה מושלמת, בחירה בלב שלם
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: בחירה מאושרת, מי ברא את אלוהים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה יש רע בעולם? אולי אנחנו במטריקס? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? בשביל מה לחיות? האם אפשר לדעת הכל? האם יש או אין אלוהים? האם לדומם יש תודעה? האם יש אמת מוחלטת? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? האם הכל אפשרי? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה העולם קיים? מה המשמעות של החיים? האם יש משמעות לחיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה לא להתאבד? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם המציאות היא טובה או רעה? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש בחירה חופשית? איך להנות בחיים? איך נוצר העולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם באמת הכל לטובה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: בחירה מאושרת, איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? מועקות נפשיות וייאוש? דיכאון? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם אכזבות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להעביר ביקורת בונה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להיגמל מהימורים? איך לפרש חלומות? איך לשתול מחשבות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם גירושין? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לחנך ילדים? איך לשפר את הזיכרון? איך ליצור אהבה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להעריך את עצמך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך למצוא זוגיות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לעשות יותר כסף? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בראיון עבודה? איך לא להישחק בעבודה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להאמין בעצמך? איך להיות מאושר ושמח? איך לקבל החלטות? איך לשנות תכונות אופי ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא גישור, אימון אישי לקשב וריכוז, ייעוץ נפשי בתחום בחירה מאושרת - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2695 שניות - עכשיו 15_07_2025 השעה 10:21:54 - wesi1