אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה כישלונות ✔אני לא מספיק טוב, אני כישלון, איך להתמודד עם מחשבות כישלון? איך להתמודד עם המחשבה שאתה לא מספיק טוב? איך להתמודד עם המחשבה שאני לא בסדר...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
אני לא מספיק טוב, אני כישלון, איך להתמודד עם מחשבות כישלון? איך להתמודד עם המחשבה שאתה לא מספיק טוב? איך להתמודד עם המחשבה שאני לא בסדר? אולי זה לא משנה? האם זה משנה או לא משנה? איזון בין משנה לבין לא משנה, תחושת כישלון
איך להתמודד עם מחשבות של כישלון ותחושת "אני לא מספיק טוב"?

כאשר אדם מוצא את עצמו חושב "אני לא מספיק טוב", הוא עשוי להרגיש חוסר ערך, חרדה או דאגה מתמדת. מחשבות אלו יכולות לגרום ללחץ נפשי ולעיתים אף למצב של חוסר תפקוד. אליעד כהן מציע גישה מאוזנת כדי להתמודד עם מחשבות כאלה, שבהן נדרש לאזן בין הרצון להשתפר לבין ההבנה שלפעמים "שום דבר לא משנה".

מהם שני הקצוות המחשבתיים שיש לשקול?

ישנם שני קצוות מחשבתיים חשובים שצריך להבין ולהתמודד איתם:
  • הרצון להשתפר:

    המחשבה שמניעה אותנו כל הזמן לשאוף להצלחה ולהתפתח. הרצון להיות תמיד טוב יותר.
  • ההבנה ש"אולי זה לא משנה":

    הגישה שמספקת תחושת נוחות בכך שהיא מציינת שלפעמים אין משמעות אמיתית לכל דבר. גישה זו יכולה להפחית לחץ.
כיצד ניתן למצוא את האיזון הנכון?

על מנת לא להרגיש תמיד במתח ולהיות כל הזמן במרדף אחרי השיפור העצמי, יש למצוא את האיזון בין שני הקצוות הללו. אם אדם יהיה תמיד במצב של "אני חייב להשתפר", הוא עלול להרגיש תסכול. לעומת זאת, אם הוא יהיה תמיד במצב של "שום דבר לא משנה", הוא עלול לאבד את המוטיבציה ואת הרצון להתאמץ.

איך להשתמש בגישה של "מה זה משנה"?

כאשר מחשבות של "אני לא מספיק טוב" עולות, אליעד מציע לשאול את השאלות הבאות כדי להערער על המחשבה ולהפחית את הלחץ הנפשי:
  • מה זה משנה?
  • למה זה משנה?
  • למי זה משנה?
  • מה אכפת לי?
  • אז מה?
השאלות הללו מערערות את הצורך המופרז בהוכחה עצמית ומפחיתות את הלחץ הנפשי הנלווה אליו.

מהם החסרונות של גישת "לא משנה"?

למרות שגישת "לא משנה" עשויה לעזור בהפחתת הלחץ, אם אדם יישאר בה יותר מדי, הוא עלול להגיע למצב של ריקנות וחוסר משמעות. זהו סוג של "מוות נפשי" כי אם שום דבר לא משנה, אין מניע אמיתי להמשיך ולהתאמץ. לכן, יש צורך לעבור לשלב של "מה משנה?" כאשר תחושת חוסר המוטיבציה נמשכת.

איך למצוא את האיזון הנכון עבורי?

כדי למצוא את האיזון בין השניים, יש לשאול את עצמך את השאלות הבאות, בהתאם למצבך הנפשי:
  • האם אני מרגיש ריקנות וחוסר משמעות?

    אם כן, כדאי לחפש דרכים להרגיש טוב יותר ולחזור לתחום שבו הדברים "משנים".
  • האם אני מרגיש לחץ להיות מושלם בכל מחיר?

    אם כן, כדאי לשאול את עצמך "מה זה משנה?" ולשחרר את הצורך להיות מושלם.
האיזון בין השיפור העצמי לבין קבלה של המצב הנוכחי יאפשר לאדם להתמודד בצורה בריאה עם מחשבות של "אני לא מספיק טוב".
איך להתמודד עם מחשבות של כישלון ותחושת "אני לא מספיק טוב"?

האם תחושת כישלון היא תמיד רעה? איך להתמודד עם המחשבות שמחזקות את הרגשת ה"אני לא מספיק טוב"? כאשר אדם שואל את עצמו "אולי אני לא מספיק טוב?" או "אולי אני יכול לעשות יותר טוב?", לעיתים אלו מחשבות שמניעות אותו להשתפר ולצמוח, אך במקרים אחרים הן עלולות להוביל לדאגות, חרדות, ולתחושת חוסר ערך. אליעד כהן מציע כאן דרך גישה מאוזנת להתמודד עם מחשבות כאלו, כך שלא ייווצר מצב של חוסר מוטיבציה או שיתוק נפשי.

בדרך כלל, המחשבות על חוסר מספיקות שייכות לשני קצוות מחשבתיים:

1. הרצון להשתפר - הרצון תמיד להיות טוב יותר, לשאוף להצלחה, להתקדם ולהתפתח.

2. ההבנה ש"אולי זה לא משנה" - הגישה שמספקת נוחות בכך שהיא מציינת שלפעמים אין חשיבות לכל דבר.

האיזון בין שני הקצוות הללו הוא קריטי, שכן אם אדם יימצא תמיד במרדף אחר הצלחה ויהיה במתח תמידי כדי לשפר את עצמו, הוא עלול להרגיש מתוסכל וחרד. מצד שני, אם יאמין כי שום דבר לא משנה, הוא עשוי לאבד את המוטיבציה ואת הרצון להמשיך ולהתאמץ.

אליעד מציע להשתמש בגישה של "מה זה משנה?" כאשר מחשבות כישלון עולות. השאלות שמציע אליעד כדי להתמודד עם מחשבות כאלו הן:

- מה זה משנה?

- למה זה משנה?

- למי זה משנה?

- מה אכפת לי?

- אז מה?

שאלות אלו משאירות מקום להערער על הצורך להוכיח את עצמך כל הזמן ומפחיתות את הלחץ הנפשי. כך, ניתן להוריד את כובד הלחץ ולתפקד בצורה בריאה.

כיצד לאזן בין תחושת הצלחה לכישלון?

הגישה של "לא משנה" עשויה להיות מרגיעה, אך אם אדם שוקע בה באופן מוחלט, הוא עשוי להגיע למצב של חוסר משמעות או ריקנות - סוג של "מוות נפשי". אם אדם מרגיש שהוא נמצא במצב של חוסר משמעות, עליו לעבור למקום שבו הוא מחפש להרגיש יותר טוב. אם, לעומת זאת, הוא מרגיש לחץ להיות מושלם, עליו לשאול את עצמו "מה זה משנה?" כדי להוריד את הלחץ ולהפחית מהצורך להיות מושלם בכל מחיר.

בסופו של דבר, הדרך להתמודד עם מחשבות של "אני לא מספיק טוב" היא להימצא במקום שבו יש איזון בין שיפור עצמי ובין קבלה של המצב הנוכחי. על האדם להבין מתי הוא זקוק לשיפור ומתי עליו להרפות ולהגיד לעצמו "לא משנה".
איך להתמודד עם המחשבה שאני לא מספיק טוב?

לעיתים אנשים מוצאים את עצמם שואלים: "אולי אני לא מספיק טוב?" או "אולי אני יכול לעשות יותר טוב?". מחשבות אלו עשויות להיות חיוביות כשהן מניעות לשיפור עצמי, אך הן גם עלולות לגרום לחרדה ולתחושה של חוסר ערך.

מהי הדרך לאזן בין הרצון להשתפר לבין קבלה עצמית?

כאשר אדם מרגיש שהוא לא מספיק טוב, עליו להבין שיש שני קצוות מחשבתיים:

1. הרצון להשתפר כל הזמן - החשיבה שמניעה אותנו לשאוף ליותר ולהתפתח.

2. הגישה של 'אולי זה לא משנה' - ההבנה שבמובן מסוים אין באמת חשיבות לכל דבר, מה שיכול להפחית לחץ.

שני הקצוות הללו הכרחיים, ויש למצוא את האיזון ביניהם. אם אדם יהיה תמיד במצב של "אני חייב להשתפר", הוא עלול להיות מתוסכל. לעומת זאת, אם יהיה תמיד במצב של "שום דבר לא משנה", הוא עלול לאבד מוטיבציה.

כיצד להשתמש בגישת "מה זה משנה" כדי להתמודד עם תחושת כישלון?

כאשר עולות מחשבות של "אני לא מספיק טוב", ניתן לשאול:

- מה זה משנה?

- למה זה משנה?

- למי זה משנה?

- מה אכפת לי?

- אז מה?

כאשר שואלים שאלות אלו בכנות, הן מערערות את ההנחה ש"צריך להיות יותר טוב", ומפחיתות את הלחץ הנפשי שנובע מהצורך להוכיח את עצמך כל הזמן.

מהו החיסרון בגישה של "לא משנה" ומה הפתרון?

אם אדם נמצא יותר מדי במחשבה של "שום דבר לא משנה", הוא עלול להגיע לתחושה של ריקנות וחוסר משמעות. במובן מסוים, זהו סוג של "מוות נפשי", שכן אם שום דבר לא משנה - אין טעם להתאמץ.

לכן, יש צורך לבדוק היכן אתה נמצא:

- אם אתה מרגיש שאין לך חשק לחיים - עליך לעבור למצב של "משנה", ולחפש דרכים להרגיש טוב יותר.

- אם אתה לחוץ מהצורך להיות מושלם - עליך לעבור למצב של "לא משנה", כדי להפחית את הלחץ.

איך למצוא את האיזון הנכון עבורך?

כל אדם צריך להעריך את מצבו ולשאול את עצמו:

- האם אני כרגע מרגיש ריקנות וחוסר משמעות? אם כן, עלי לחפש דברים שירגשו אותי ויתנו לי תחושה טובה.

- האם אני כרגע מרגיש שאני צריך להיות יותר טוב בכל מחיר? אם כן, עלי לשאול "מה זה משנה?" ולהפחית מהלחץ.

סיכום

כדי להתמודד עם מחשבות של "אני לא מספיק טוב", יש לשלב בין שתי גישות:

1. השיפור העצמי - השאיפה להתקדם ולצמוח.

2. שחרור מהצורך להיות מושלם - ההבנה שלפעמים הדברים אינם כה חשובים כפי שהם נראים.

שילוב נכון בין שתי הגישות הללו יאפשר לך להרגיש טוב יותר ולתפקד בצורה בריאה ומאוזנת.
איזון בין משנה לבין לא משנה להתמודד עם תחושת כישלון העצמת ביטחון עצמי ריקנות תחושה של הצלחה אני לא בסדר חוסר ביטחון עצמי להוכיח להגביר את הביטחון העצמי מחיר מניעות אולי זה לא משנה איזון איזון בין משנה לבין לא משנה איך להתמודד איך להתמודד עם המחשבה שאני לא בסדר איך להתמודד עם המחשבה שאתה לא מספיק טוב איך להתמודד עם מחשבה איך להתמודד עם מחשבות איך להתמודד עם מחשבות כישלון אני כישלון אני לא בסדר אני לא מספיק טוב האם זה משנה האם זה משנה או לא משנה הרגשה הרגשה של כישלון הרגשת כישלון התמודדות התמודדות עם מחשבה התמודדות עם מחשבות חוויה של כישלון חוויות כישלון כישלון כישלונות לא מספיק טוב לא משנה או משנה להיכשל להתמודד להתמודד עם המחשבה שאני לא בסדר להתמודד עם המחשבה שאתה לא מספיק טוב להתמודד עם מחשבה להתמודד עם מחשבות להתמודד עם מחשבות כישלון מחשבה מחשבה שאני לא בסדר מחשבה שאתה לא מספיק טוב מחשבות מחשבות כישלון מספיק טוב מספיק טובים משנה או לא משנה רגש רגשות תחושה תחושה של כישלון תחושות תחושת כישלון
איך להצליח אחרי כישלון? איך למצוא אנרגיה אחרי כישלון? איך להתמודד עם כישלון? איך לשכתב זיכרון? רצף של כישלונות, איך להעלות ביטחון עצמי? איך להוריד ביטחון עצמי? ערך עצמי, להתחיל עם בחורה, סימולציה, נבואה שמגשימה את עצמה, חוסר מצב רוח אחרי כישלון, דמיון מודרך
... להצליח אחרי כישלון? איך למצוא אנרגיה אחרי כישלון? איך להתמודד עם כישלון? איך לשכתב זיכרון? רצף של כישלונות, איך להעלות ביטחון עצמי? איך להוריד ביטחון עצמי? ערך עצמי, להתחיל עם בחורה, סימולציה, נבואה שמגשימה את עצמה, חוסר מצב רוח אחרי כישלון, דמיון מודרך וכאן יתבאר, איך באפשרותו של אדם לצאת מהתחושה הרעה שנוצרת אחרי רצף של כישלונות? ואיך ניתן במקרה ההפוך, ליצור אצל עצמך אצל מישהו אחר תחושה רעה, אחרי רצף של הצלחות? כי כאשר האדם מנסה לעשות משהו ויש לו רצף של כישלונות, אז באופן אוטומטי, ברגע שהוא בא לעשות שוב את אותו הדבר, אז בתת המודע של האדם, הוא מדמיין את עצמו נכשל בדבר שאותו הוא ... גבר התחיל עם בחורה שאמרה לו לא. ונניח שזה קרה כמה פעמים. אז ממילא ברגע שאותו גבר, רואה מולו בחורה וחושב שהוא רוצה להתחיל איתה, אוטומטית המוח שלו מדמיין את הכישלון הבא שלו. משום שהמוח מדמה דבר לדבר. ולכן ממילא הדרך לקטוע את רצף הדמיון הזה, היא או על ידי זה שמוצאים הבדל מהותי בין מה ... זיכרון חיובי, עבור העתיד. כי האדם לא באמת מושפע ממה שקרה, אלא האדם מושפע ממה שהוא חושב שהולך לקרות, גם על בסיס הניסיון שלו, ממה שקרה. ואת זה ניתן לעצור, את רצף הכישלונות וחוסר ההצלחה, על ידי ניתוח של דברים שקרו ועל ידי שכתוב של הזיכרון. וכמובן שניתן לעשות זאת גם בכיוון ההפוך, אם לדוגמה ...
כישלון, איך לא להרגיש רע מכישלון? איך להתמודד עם כישלון? איך לא לכעוס על עצמי? איך לא לשנוא את עצמי? כישלונות חוזרים, חוסר הצלחה, לא מצליח בחיים, כל הזמן נכשל שוב ושוב, אני כישלון, אני כל הזמן נכשל, אני נכשל כל הזמן
כישלון, איך לא להרגיש רע מכישלון? איך להתמודד עם כישלון? איך לא לכעוס על עצמי? איך לא לשנוא את עצמי? כישלונות חוזרים, חוסר הצלחה, לא מצליח בחיים, כל הזמן נכשל שוב ושוב, אני כישלון, אני כל הזמן נכשל, אני נכשל כל הזמן
כישלון, איך לא להרגיש רע מכישלון? איך להתמודד עם כישלון? איך לא לכעוס על עצמי? איך לא לשנוא את עצמי? כישלונות חוזרים, חוסר הצלחה, לא מצליח בחיים, כל הזמן נכשל שוב ושוב, אני כישלון, אני כל הזמן נכשל, אני נכשל כל הזמן איך להתמודד עם כישלון ולהפסיק להרגיש רע מכישלון? הדרך בה אנו רואים את הכישלון משפיעה באופן משמעותי על התגובה שלנו אליו. הרבה פעמים, כאשר אדם נכשל, הוא מרגיש תחושת כישלון גדולה, לעיתים אף חוסר ערך או שנאה עצמית. השאלה המרכזית היא איך להתמודד עם כישלון מבלי להרגיש רע על כך או להטיל אשמה על עצמך. כדי להצליח במשהו, ישנם שני מרכיבים חשובים שצריכים להתקיים: 1. רצון להצליח - אם אין לך רצון אמיתי להצליח, לא תתאמץ כדי ... להשיג את המטרה, גם אם תרצה, לא תוכל להצליח. אם אחד משני המרכיבים הללו חסר, תיתקל בכישלון. כישלון לא נובע רק מכך שלא רצית להצליח, אלא גם מכך שלא הייתה לך את היכולת להצליח. איך לבדוק למה נכשלת? כדי להבין את הסיבה לכישלון, נוכל להשתמש בדוגמה פשוטה. אם אדם נכשל במבחן, נשאל אותו: למה נכשלת במבחן? התשובה היא בדרך כלל כי לא ידעתי את החומר. אז נשאל: למה לא ידעת את החומר? אם התשובה היא כי ... להשקיע כל כך הרבה זמן בלמידה או היו לי דברים אחרים שיותר רציתי לעשות. בסופו של דבר, הכישלון לא נובע רק מהמבחן או מהחומר, אלא מהעובדה שהאדם לא השקיע מספיק זמן ומאמץ כדי ללמוד, או שהוא לא היה מסוגל להקצות זמן ללמוד. איך לא לכעוס על עצמי אחרי כישלון? אם אדם נכשל במשהו כי לא היה לו מספיק רצון להצליח או כי לא הייתה לו היכולת להצליח, אין טעם לכעוס על עצמו. לא כועסים על עצמנו כשאנחנו לא יכולים לעוף באוויר, אז גם ... צריך לכעוס כשאנחנו לא מצליחים במבחן או במשימה, אם לא היה לנו את הכלים או הרצון להצליח. כישלון שחוזר על עצמו - איך להתמודד? כשהכישלון חוזר על עצמו שוב ושוב, יש לבדוק אם בכל פעם היה ניתן להצליח אם רק היית רוצה יותר, או אם לא הייתה לך היכולת להצליח. אם לא הייתה לך היכולת, אין טעם לכעוס על עצמך. אם ... פשוט תוצאה של סדרי העדיפויות שלך ולא בהכרח בעיה אמיתית. איך להפסיק לשנוא את עצמי בגלל כישלון? מי שמרגיש רע בגלל כישלון יכול לשאול את עצמו: - האם כל אדם אחר במצבו היה נכשל גם כן? אם כן, אין סיבה להרגיש כישלון. - אם לא, אז יש לבדוק אם לאדם אחר היו יותר ידע, ניסיון או משאבים שמנעו ממנו את הכישלון. אם הצלחה הייתה אפשרית אך לא רצית מספיק, אז למעשה לא נכשלת, אלא פשוט לא השקעת מספיק. הקשר לכישלון של אלוהים בשואה - איך זה קשור? גם כאשר מייחסים כישלון לאלוהים, ניתן לראות זאת באותו אופן: - אם אלוהים לא יכול היה למנוע את השואה, אז לא מדובר בכישלון, אלא במשהו שהיה מחוץ לשליטתו. - אם אלוהים יכול היה למנוע את השואה אך לא רצה, אז לא מדובר בכישלון אלא בהחלטה שלו. כך גם אצלנו, אם אנחנו לא יכולים להצליח במשהו, אז לא מדובר בכישלון. אם לא הצלחנו כי לא רצינו מספיק, אז הכישלון הוא תוצאה של סדר העדיפויות שלנו. איך להפסיק להרגיש כישלון? בפעם הבאה שאתה מרגיש כישלון, שאל את עצמך: - האם באמת יכולתי להצליח, ואם כן, למה לא רציתי מספיק? - האם לא הייתה לי יכולת אמיתית להצליח? אם התשובה היא שלא יכולת, אז אין סיבה לכעוס על עצמך. ואם התשובה היא שיכולת אך לא רצית מספיק, אז למה להגדיר את זה ככישלון? פשוט החלטת לא להשקיע בכך מספיק. סיכום - איך להתמודד עם כישלון? כישלון תמיד נובע או מחוסר רצון או מחוסר יכולת. במקום לכעוס על עצמך, עליך לבדוק את הסיבה ל
טיפול בטראומה, חרדת קהל, פחד קהל, בלק אווט, חישכון, התמודדות עם כישלון, פחד מכישלון, מפחד להיכשל, חרדת במה, פחד במה, פוסט טראומה, פחד פוסט טראומטי, טיפול בפחד, טיפול בחרדה
טיפול בטראומה, חרדת קהל, פחד קהל, בלק אווט, חישכון, התמודדות עם כישלון, פחד מכישלון, מפחד להיכשל, חרדת במה, פחד במה, פוסט טראומה, פחד פוסט טראומטי, טיפול בפחד, טיפול בחרדה
... בטראומה, חרדת קהל, פחד קהל, בלק אווט, חישכון, התמודדות עם כישלון, פחד מכישלון, מפחד להיכשל, חרדת במה, פחד במה, פוסט טראומה, פחד פוסט טראומטי, טיפול בפחד, טיפול בחרדה איך מתמודדים עם טראומה, ... חוזרות, הוא אחד מהאתגרים הנפוצים ביותר שגורמים לחרדת קהל ותחושת טראומה. כאשר האדם נתקל במצב בו נכשל בעבר, כמו הופעה מול קהל, הוא עשוי לחוות מחדש את הכישלון דרך זיכרון שלילי שצף ועולה, מה שמביא לחרדה, לחץ נפשי ואף ל - Blackout (חשיכה או בלק אאוט). אליעד כהן מסביר לעומק כיצד לטפל בתופעה זו ומפרט את המנגנונים הפסיכולוגיים שמאחוריה. האם הכישלון מהעבר באמת משפיע על ההווה? לכאורה, האדם סבור שהכישלון שהיה בעבר הוא הסיבה לכך שהוא חווה חרדה בזמן ההווה. לדוגמה, אם אדם נכשל בהרצאה קודמת מול קהל וכעת עליו שוב לעמוד מול קהל, הוא עשוי לחוות שוב את הטראומה של הכישלון. אליעד מדגיש כי בפועל, הפחד לא נובע ישירות מהעבר עצמו, אלא משני גורמים עיקריים שמתקיימים בהווה: מחשבה שאני חייב ... או אני חייב להרשים את הקהל. מחשבה שיש סיכוי סביר שלא אצליח או שלא ארשים את הקהל. החיבור של שתי המחשבות האלו בהווה הוא הגורם האמיתי לפחד ול - Blackout, ולא הכישלון בעבר עצמו. כיצד המחשבות בהווה יוצרות את הפחד מכישלון? אליעד מסביר כי פחד מתרחש רק כאשר האדם רוצה שתוצאה מסוימת תקרה וחושב שקיימת אפשרות שהתוצאה הזאת לא תתרחש. לדוגמה, אדם שעומד מול קהל רוצה מאוד להרשים אותם ובו זמנית מודע לסיכוי שלא יצליח להרשים אותם. הפער הזה בין הרצון למציאות האפשרית מייצר פחד וחרדה. הסיבה שהכישלון מהעבר עולה במחשבותיו היא משום שהמוח משתמש בעבר כמדד לכך שיש סיכוי סביר שהכישלון יתרחש שוב. אולם, אין זה מחייב שהכישלון אכן יתרחש שוב, אלא רק מעלה את המודעות לאפשרות כזאת. איך אפשר להפחית את הפחד ולהימנע מ - Blackout? אליעד מציע ... האפשרית. ככל שהאדם מצליח להפחית את המחויבות להצלחה או להגדיל את הביטחון שלו שיצליח, כך החרדה תפחת באופן משמעותי. מדוע אי אפשר להיפטר לחלוטין מזיכרונות של כישלון? אליעד מדגיש שלא ניתן למחוק לחלוטין את הזיכרונות השליליים מהעבר, וטוב שכך. הזיכרון השלילי הוא למעשה מנגנון הגנה ... ללמוד מטעויות ולהשתפר בעתיד. לדוגמה, אדם שנגע באש וקיבל כוויה, יזכור את החוויה ויימנע מלחזור עליה בעתיד. באותו האופן, אם מישהו נכשל מול קהל, הזיכרון של אותו כישלון יכול לעזור לו להיערך טוב יותר לקראת הפעם הבאה. הזיכרון אינו בעיה בפני עצמו, אלא הפרשנות והחשיבות שהאדם מעניק ... לא מטפלות בפחד באופן עמוק ויסודי. לעומת זאת, ההבנה המדויקת של המציאות מאפשרת הכנה נפשית ומעשית יעילה יותר, ובכך מפחיתה משמעותית את הפחד. לסיכום, הפתרון לפחד מכישלון, לחרדת קהל ול - Blackout הוא שינוי היחס לכישלון ולרצון להצליח, הבנה של מנגנוני הפחד, ובעיקר - חיפוש האמת על המצב הנוכחי ללא הכחשה או בריחה מהמציאות. איך להפסיק לפחד מכישלון? איך להתמודד עם טראומה מהעבר? כיצד למנוע חרדת קהל? איך להימנע מ - Blackout בזמן הופעה? טיפול בפחד קהל התמודדות עם זיכרונות שליליים כיצד להגדיל את הביטחון העצמי? כן מה אתה שואל? ש: איך להתמודד עם כישלונות שהיו בעבר בסיטואציות מסוימות. אליעד: איזה כישלונות היו בעבר? ש: כישלון שהיה בעבר בסיטואציה מסוימת. אליעד: מה זה קשור אליך הכישלון הזה, למה אתה צריך להתמודד איתו? ש: תכף אני אגיד לך בסוף אותו השאלה. אליעד: מישהו יודע למה שאלתי אותו את מה ששאלתי אותו? ש: כן למה הוא חושב שזה כישלון. אליעד: רגע לא, למה כי מה רציתי, איך הוא ישאל את השאלה? שהוא ישאל כישלונות שהיו לי בעבר לא כישלונות שהיו בעבר מה אכפת לך מכישלונות שהיו בעבר, כישלונות שאני נכשלתי בעבר אתה תשאל את זה בגוף ראשון, אתה שאלת את זה איך להתמודד עם כישלונות מה אכפת לך שיש כישלונות, איך להתמודד עם זה שאני חושב שאני נכשלתי בעבר תהיה ממוקד. ש: יש לי שאלה אחרת אז. אליעד: זה כמו במי רוצה להיות מיליונר החלפת שאלה. ש: בא נגיד טוב מה זאת השאלה הזאת, כישלון שהיה לי בעבר בדבר מסוים ובהווה כשאני נמצא באותה הסיטואציה הכישלון מהעבר צף ואז הוא בעצם, אפשר לקרוא לזה טראומה. אליעד: אוקי. ש: אז זה בעצם מפריע לי בהווה. אליעד: זה מה שמפריע לך ... כרגע וזה בעצם צף וזה מבלבל. אליעד: טוב זאת השאלה? ש: המקרה מהעבר צף, זאת השאלה. אליעד: אוקי בואו נחזור על מה שהוא שאל הוא שאל כזה דבר, הוא אומר שבעבר היה לו כישלון בהווה זה צף ולמרות שהוא מבין שאין קשר בין מה שהיה בעבר למה שקורה בהווה אף על פי כן זה מונע ממנו, מה זה מונע ממך ...
סודות ההצלחה, איך להצליח ולא להיכשל? איך להצליח בגדול ולא להיכשל בקטן? איך להצליח בכל תחום? איך לא להיכשל בשום דבר? למה אני נכשל ולא מצליח? איך לא לפספס הזדמנות להצלחה? איך לא להיכשל בטעות? מנטור להצלחה, אימון להצלחה
סודות ההצלחה, איך להצליח ולא להיכשל? איך להצליח בגדול ולא להיכשל בקטן? איך להצליח בכל תחום? איך לא להיכשל בשום דבר? למה אני נכשל ולא מצליח? איך לא לפספס הזדמנות להצלחה? איך לא להיכשל בטעות? מנטור להצלחה, אימון להצלחה
... בדרך כלל חושבים רק על הצלחה ומתעלמים מהשאלה איך להימנע מכישלון. לכן, כדי להגדיל הצלחה ולהקטין סיכויים לכישלון, אדם צריך להפעיל את ההיגיון ולבחון לעומק את שני המצבים האפשריים: אולי אני יכול להצליח? ואולי ... צורך להפעיל שיקול דעת, להבין את כל הסיכונים, ולדאוג לצמצם כישלונות מיותרים על ידי תכנון נכון וזהיר. איך אפשר להפסיק לפספס הזדמנויות להצלחה? כדי להימנע מפספוס ... מכשולים שהוא מתעלם מהם, ועליו להיזהר ולנקוט באמצעים למנוע כישלון. כך אפשר לנצל טוב יותר הזדמנויות, להגדיל את סיכויי ההצלחה ולמנוע כישלונות קטנים וטיפשיים. מה ההבדל בין לוזר מקסימלי לבין מצליחן מקסימלי? אליעד כהן מסביר את ההבדל ... וכאשר קיימת סכנה להיכשל, הוא נזהר ונמנע מפעולות שיביאו לכישלון. כך הוא מגדיל הצלחות ומקטין כישלונות . כיצד להשתמש בשכל כדי להצליח בכל תחום? אליעד מסכם שהמפתח האמיתי להצלחה הוא פשוט להפעיל ... זהירות, לבדוק את הסיכונים, ולפעול באופן שיקטין את הסיכוי לכישלון. הגישה הזאת, של חקירת האמת משני הצדדים, היא הדרך הטובה ביותר להגדיל את ההצלחה ולמנוע כישלונות מיותרים. אדם החושב בדרך זו הוא אדם בעל תכונות של אנשים מוצלחים, בעלי תכונות אופי טובות, ... בחוכמה, להיערך לאתגרים ולהבין שלא כל דבר מובטח. כך מונעים כישלונות מיותרים ושומרים על הצלחה בגדול. איך לא לפספס הזדמנויות להצלחה? הרעיון הוא שכל פעם שהמוח ... מסוכן בלי להבין את ההשלכות. הגישה הזו מגדילה הצלחה ומקטינה כישלונות. מה ההבדל בין לוזר מקסימלי למצליחן מקסימלי? לוזר מקסימלי הוא מי שבדיוק הפוך למה שנדרש: - ... - כשהוא לא יכול להצליח, הוא נזהר ולא פועל בצורה שתביא אותו לכישלון מיותר. איך לסכם את הסודות להצלחה בלי להיכשל? השורה התחתונה היא להפעיל שכל בשני הכיוונים. ... מגדילים את סיכויי ההצלחה בגדול ומפחיתים משמעותית את סיכויי הכישלון גם בדברים הקטנים ביותר. סודות ההצלחה בחיים איך להצליח ולא להיכשל? תכונות של אנשים מוצלחים ...
הפחד להיכשל, להאמין בעצמך, איך להתמודד עם כישלון? איך לטפל בחרדת כישלון? דמיון מודרך, חשיבה חיובית, התמודדות עם פחד להיכשל, איך לא לפחד להיכשל? חרדה מכישלון, לא לפחד מכישלון, התמודדות עם פחד מכישלון
הפחד להיכשל, להאמין בעצמך, איך להתמודד עם כישלון? איך לטפל בחרדת כישלון? דמיון מודרך, חשיבה חיובית, התמודדות עם פחד להיכשל, איך לא לפחד להיכשל? חרדה מכישלון, לא לפחד מכישלון, התמודדות עם פחד מכישלון
... בעצמך, איך להתמודד עם כישלון? איך לטפל בחרדת כישלון? דמיון מודרך, חשיבה חיובית, התמודדות עם פחד להיכשל, איך לא לפחד להיכשל? חרדה מכישלון, לא לפחד מכישלון, התמודדות עם פחד מכישלון למה התשובות הנפוצות לפחד מכישלון לא באמת עוזרות? כאשר אנשים מתמודדים עם פחד מכישלון, התגובות השכיחות ביותר של הסביבה הן להציע להם להאמין בעצמם, לחשוב חיובי או להזכיר להם דוגמאות היסטוריות של אנשים מצליחים כמו תומאס ... כאשר אדם שכבר חווה כישלונות חוזרים ונשנים נדרש לנסות שוב ללא שינוי ממשי במצב, הסיכוי שלו להיכשל שוב הוא גבוה. אם הוא ייכשל לאחר ששמע אינספור עידודים בסגנון ... לפחד. האדם שחווה פחד מכישלון לרוב יגיד שהכישלון מעיד עליו שהוא לא שווה, לא מוצלח, טיפש או חסר ערך. לכן, בגישה זו מנסים לבדוק האם באמת הכישלון מעיד על כך. למשל: אם אכשל, זה אומר שאין לי ערך. אם אכשל, אני טיפש. אם אכשל שוב, אין לי תקנה. אמנם שיטה זו טובה יותר מהקודמת, אבל גם ... קיים סיכוי גבוה לכישלון. איך לבדוק בצורה רציונלית את הסיכוי להיכשל ואת ההשלכות של הכישלון? אליעד כהן מציע גישה ריאלית, פרקטית ובריאה יותר להתמודדות עם פחד מכישלון, והיא בנויה משני צעדים מרכזיים: בדיקת הסיכוי לכישלון: יש לבדוק מדוע האדם נכשל בעבר, האם הכישלון נבע מדפוס התנהגות מסוים או מטעויות ספציפיות. אם הסיבות ידועות, צריך לשאול האם האדם באמת למד מהטעויות הללו או שהוא צפוי לחזור עליהן ... שאכן יש סיכוי סביר לכישלון נוסף, האדם צריך לשאול את עצמו מה באמת יקרה אם ייכשל שוב, האם ההשלכות הן כל כך איומות והאם הוא מסוגל להתמודד איתן. לדוגמה, אם מישהו ... את עצמו. האם פחד מכישלון הוא תמיד שלילי? אליעד מדגיש שפחד מכישלון הוא לא בהכרח רע. במקרים רבים, הפחד הזה הוא דווקא מועיל מאוד. לדוגמה: אדם שמפחד לקפוץ מגג, כי הוא יודע שהוא ייפגע. אדם שמפחד לרוץ ... להתמודד נכון עם פחד מכישלון בצורה ריאלית? הדרך הריאלית ביותר להתמודד עם פחד מכישלון היא לבצע את הבדיקות הבאות: מהו הסיכוי האמיתי להיכשל? האם הפחד שלי מבוסס על ניסיון קודם או על חששות לא ריאליים? האם למדתי מטעויות ... ההשלכות האמיתיות של הכישלון? האם באמת יהיה אסון אם אכשל? מהו הנזק המדויק שייגרם לי? האם אני יכול להתמודד עם התוצאה הזו, והאם היא חמורה מספיק כדי שאפסיק לנסות? ... ביותר לטפל בפחד מכישלון? הטיפול בפחד מכישלון אינו באמצעות אמונה עצמית, חשיבה חיובית, או דמיון מודרך. הדרך היעילה ביותר היא לבצע בדיקה אמיתית של הסיכויים להיכשל ושל ההשלכות של כישלון אפשרי. במידה והפחד מוצדק, יש לשנות את הגישה וללמוד לפני שמנסים שוב. במידה והפחד אינו מוצדק, כדאי להבין זאת בבירור ואז יהיה אפשר ... איך להתגבר על פחד מכישלון? האם כישלון באמת מעיד על חוסר ערך עצמי? איך לבדוק רציונלית את הסיכוי להיכשל? איך להתמודד עם כישלונות בצורה בריאה? מה עושים עם חרדת ביצוע? התמודדות עם פחד מכישלון - ניתוח מעמיק והצעת פתרון פחד מכישלון הוא מצב שבו אדם נמנע מלעשות פעולות מסוימות מתוך חשש להיכשל שוב. זהו מצב שיכול להיות משתק, במיוחד כאשר אדם חווה כישלונות רבים בעבר, שהובילו לתוצאות קשות כמו אובדן כסף, דחייה רומנטית, או פגיעה בביטחון העצמי. הדיון מתמקד במקרה של אדם שניסה להקים עסקים ...
כישלון והצלחה, איך ללמוד מכישלון? איך להפוך כישלון להצלחה? איך ללמוד מטעויות? איך ללמוד מניסיון? איך לא להיכשל שוב? למידה מניסיון, למידה מניסיון אישי, התמודדות עם כישלון, מכישלון להצלחה, איך ללמוד מהכישלון? איך ללמוד להצליח?
כישלון והצלחה, איך ללמוד מכישלון? איך להפוך כישלון להצלחה? איך ללמוד מטעויות? איך ללמוד מניסיון? איך לא להיכשל שוב? למידה מניסיון, למידה מניסיון אישי, התמודדות עם כישלון, מכישלון להצלחה, איך ללמוד מהכישלון? איך ללמוד להצליח?
כישלון והצלחה, איך ללמוד מכישלון? איך להפוך כישלון להצלחה? איך ללמוד מטעויות? איך ללמוד מניסיון? איך לא להיכשל שוב? למידה מניסיון, למידה מניסיון אישי, התמודדות עם כישלון, מכישלון להצלחה, איך ללמוד מהכישלון? איך ללמוד להצליח? איך ללמוד מכישלון ולהפוך אותו להצלחה? כיצד אפשר ללמוד מכישלון ולהפוך אותו להזדמנות לצמיחה? אליעד כהן מדבר על כך שהכישלון הוא לא דבר שנשאר רק כזיכרון רע, אלא הוא מקור ללמידה ולשיפור. השאלה המרכזית היא איך לומדים מהכישלון ומה ניתן לעשות כדי למנוע את הכישלון הבא. כאן הוא מציע כלים לשיפור והתמודדות עם כישלון. מהו כישלון? כישלון הוא מצב שבו אדם מנסה להשיג מטרה מסוימת, אך במקום להשיג את המטרה הרצויה, הוא משיג תוצאה אחרת שאינה תואמת את הציפיות. דוגמה ... להיות אדם שניסה לעבור את הכביש בשלום אך נתקל במכונית כמעט שמדרסת אותו. כאשר נוצר פער בין מה שרצינו לבין מה שקרה, אנחנו מזהים את זה ככישלון. מה זה אומר ללמוד מכישלון? ללמוד מכישלון פירושו להבין את הסיבות שהובילו לכישלון ולמצוא דרכים לשפר את ההתנהגות או ההחלטות בעתיד. הדרך לעשות זאת היא לשאול את השאלות הנכונות ולהסתכל על הדברים בעיניים ביקורתיות. אם אפשר היה לעשות משהו שונה כדי למנוע את הכישלון, חשוב להבין את זה ולמנוע את השגיאה בעתיד. מכונת זמן: איך ללמוד מטעויות שעשינו בעבר? השלב הראשון בלמידה מכישלון הוא דמיון של מכונת זמן: איך היינו פועלים אחרת אם היינו יכולים לחזור לעבר? למשל, אם אדם עובר את הכביש ולא בודק אם יש מכוניות, מה היה קורה אם ... אם אנחנו שואלים את עצמנו למה לא פעלנו אחרת, אולי נגלה שזו הייתה טעות או חפזון שהשפיע על החלטותינו. מה לעשות אם לא יכולנו למנוע את הכישלון בעבר? אבל מה קורה אם התשובה היא שאין משהו שניתן היה לעשות כדי למנוע את הכישלון? גם במקרה כזה ניתן ללמוד משהו חשוב: אנו מבינים שיכלנו להיכשל. הידיעה שאנחנו יכולים להיכשל עוזרת לנו להיות זהירים יותר בעתיד. גם אם לא יכולנו לפעול אחרת בעבר, הרי שכעת יש לנו את הידע הזה שבעתיד יכול למנוע את הכישלון הבא. איך למנוע את הכישלון הבא? לא מספיק רק להכיר בכישלון, אלא צריך גם לדעת כיצד למנוע את הכישלון הבא. כדי לעשות זאת, יש להתבונן על הדברים שנעשו בצורה שגויה ולשאול את עצמנו מה נוכל לעשות אחרת בפעם הבאה. לשם כך, השיטה של מכונת זמן יכולה להיות מאוד מועילה. אם היינו חוזרים אחורה בזמן, איך היינו פועלים אחרת? לאחר שזיהינו את הפעולה שיכולה למנוע את הכישלון, עלינו לוודא שניישם אותה בהווה ובזמן הקרוב. למה לא תמיד מספיק רק להבין את הטעות? לעיתים, כשהאדם מבין את הטעות, הוא חושב שהוא לא יחזור עליה ... ייתכן שזו הייתה טעות שנגרמה בגלל חפזון או חוסר תשומת לב. אם תשנה את הסיבה שבגללה לא הסתכלת (כמו להימנע מלחץ או חפזון), תוכל למנוע את הכישלון בעתיד. מהם הצעדים המעשיים על מנת ללמוד מטעויות? זהה את הכישלון: שים לב למרחק בין מה שרצית להשיג לבין מה שבאמת קרה. השתמש במכונת זמן: שאל את ... לך לפעול כפי שפעלת, כדי שתוכל לשנות את דפוסי ההתנהגות. התחייב לשיפור עתידי: אל תסתפק בהבנת הטעות, אלא עבוד על שינויים בעשייה שתמנע את הכישלון הבא. לסיכום: איך להפוך כישלון להצלחה? כישלון הוא לא סוף הדרך, אלא תחנה בדרך להצלחה. כשאנחנו מבינים את הסיבות לכישלון, מאתרים את האפשרויות לשיפור, ויוצרים שינויים בהתנהגותנו, אנחנו משדרגים את הסיכויים להצלחה בעתיד. מה שחשוב הוא לא רק לדעת איך לא לחזור על ...
כישלון / הצלחה - איך הופכים כישלון להצלחה? איך ללמוד מכישלון?
כישלון הצלחה - איך הופכים כישלון להצלחה? איך ללמוד מכישלון? כישלון. הצלחה. כיצד אפשר להפוך כישלון להצלחה? ומדוע בעצם כל כישלון הוא הצלחה? כל כישלון הוא הצלחה. מדוע? כי גם כדי להגיע לכישלון צריך להצליח. אם אין הצלחה, אין היכן להיכשל. כישלון מתרחש כאשר יש הצלחה שאינה מושלמת. האדם מצליח להתקדם, אך הוא עדיין אינו בשלמות. כאשר ההצלחה של האדם אינה מושלמת, אז מגיע כישלון. למה? כדי לאפשר לאדם להגיע אל השלמות. כאשר האדם נכשל, עליו לשמוח. על האדם לשמוח, כי הכישלון שלו עוזר לו להבין שהוא עדיין לא הגיע לטוב ביותר האפשרי. כישלון יכול להתרחש רק כאשר בסיס ההצלחה אינו יציב. הכישלון קורא לאדם לצאת ולשפר את הבסיס של ההצלחה שלו. הכישלון הוא טוב, כי אם לא הוא, היה האדם נשאר בינוני. השלמות קיימת, רק צריך להגיע אליה. אם לא היו כישלונות, האדם לעולם לא היה מגיע אל השלמות. כישלון הוא תוצאה של חוסר שלמות. הדרך היחידה לא להיכשל היא להגיע אל השלמות. איך להפוך את הכישלון לשלמות? תשובה: על ידי שחוקרים את השורש של הכישלון. על האדם לחקור את השורש ואת הסיבה שמשם הגיע הכישלון. לכל כישלון יש סיבה. על האדם לאתר את הסיבה שבגללה הכישלון נוצר. לאחר מכן אחרי שהאדם כבר מצא את הסיבה שיצרה את הכישלון, עכשיו על האדם למצוא את הסיבה של הסיבה עצמה. זא כדי לנטרל את הסיבה שיצרה את הכישלון, עכשיו צריך למצוא את הסיבה שבגללה הסיבה עצמה קיימת. כאשר מוצאים את הסיבה של הכישלון ומטפלים בה, על ידי זה מגיעה הצלחה יותר אמיתית. מתי הכישלונות יסתיימו? תשובה: רק כאשר האדם יגיע אל השלמות. כל זמן שאין שלמות יש כישלונות. ככל שהאדם אינו חושש מלהתמודד עם הסיבות של הכישלון, כך הוא מתקדם מהר יותר אל ההצלחה המושלמת. על האדם לא להיות בצער מכך שיש כישלונות, אלא לשמוח ולהבין כי ככל שהוא ימהר יותר להתמודד איתם, כך הוא יגיע מהר יותר אל השלמות שקיימת. איך למצוא את הסיבה של הכישלון? תשובה: על ידי חיפוש האמת. על האדם לחפש את האמת ולנסות לבדוק היכן המחשבה שלו רחוקה מהאמת. כישלון מגיע רק בגלל שהאדם אינו רואה את התמונה המלאה כולה. כישלון = חוסר ידיעה. על האדם לחפש ולמצוא את מה שאינו יודע עדיין. על האדם לחקור בשכלו ...
חוסר מזל, למה זה קורה לי? למה אין לי מזל? שנאה עצמית, חוסר ערך עצמי, חוסר אהבה עצמית, האשמה עצמית, רגשות אשם, לא אוהב את עצמי, שונא את עצמי
חוסר מזל, למה זה קורה לי? למה אין לי מזל? שנאה עצמית, חוסר ערך עצמי, חוסר אהבה עצמית, האשמה עצמית, רגשות אשם, לא אוהב את עצמי, שונא את עצמי
... כאשר האדם מרגיש שהוא חסר מזל, הוא למעשה עושה הקשר בין הכישלונות שהוא חווה לבין תכונות פנימיות שיש בו. לדוגמה, אם הוא לא הצליח בלימודים, הוא יאמר זה כי אני לא מספיק חכם, אם הוא ... עצמית עמוקה ורגשות אשם, מכיוון שהאדם חושב שהוא אחראי לכישלונות שלו באופן אישי וישיר. אליעד מסביר שהמחשבה שהאדם שונא את עצמו למעשה אומרת שיש לו תמונה כלשהי לגבי איך הוא היה ... מזל טוב, ייחס חשיבות רבה יותר להצלחות וימעיט בחשיבות הכישלונות . אליעד מדגים זאת באמצעות דוגמה: אם מישהו משתתף בהגרלה ולא זוכה כמה פעמים ברצף, הוא יכול לחשוב שיש בו משהו דפוק ... סטטיסטיים ולא של פגם פנימי. כלומר, אדם ייחס לעצמו את הכישלון, לא בגלל סיבה אובייקטיבית אלא בגלל פרשנות סובייקטיבית. למה אנשים מאשימים את עצמם בחוסר המזל שלהם? הסיבה שאנשים ... של שליטה, כי האדם חושב שאם הוא היה פועל אחרת, היה נמנע מהכישלון. אליעד מסביר זאת על ידי דוגמה של אדם שנופל כל הזמן לקבוצה של חסרי המזל באופן סטטיסטי. במקום להכיר בכך שזה פשוט מזל ... החשיבה שלו על אירועים שליליים. במקום לחפש קשר סיבתי לכל כישלון ולייחס אותו לחיסרון אישי, הוא יכול לנסות לראות את האירועים האלה כאקראיים או בלתי נמנעים במציאות החיים. אליעד מציע שהאדם ישאל את עצמו למה הוא בוחר לחשוב שהכישלון קשור אליו אישית, ויעמיד בספק את ההנחה הזו. כלומר, הוא יאתגר את האמונה הבסיסית שלו ויבחן האם זו באמת האמת, או רק ... שבו אי - מזל נחשב כתוצאה של חיסרון פנימי או של מערכת של כישלונות אישיים. כיצד מחשבות של חוסר מזל משתקות את האדם? ישנם אנשים שמרגישים שהכישלונות שהם חווים הם תוצאה של כישלונות פנימיים או של חיסרון במציאות שלהם, ולכן יש להם תחושת חוסר מזל מתמשכת. נדונה האפשרות שהאדם מאמין שמאחר וקרה לו ... מאמינים שהם נולדו עם חסרונות או שהם לא מצליחים להימנע מהכישלונות. עבורם, כל כישלון מהווה הוכחה לכך שהם לא בסדר. האם אפשר לשנות את תחושת חוסר המזל? הנושא המרכזי שהועלה הוא האם ניתן לשנות את תחושת חוסר המזל, ומה צריך לקרות כדי שזה יקרה. אם אדם נתקל בסדרת כישלונות, הוא עשוי להתחיל להאמין שזה לא אובייקטיבי אלא סובייקטיבי - כלומר, הוא מאמין שזה קורה לו בגלל משהו שהוא עשה או לא ... בצורות חשיבה שונות ובאפשרות להפסיק להאשים את עצמך על כל כישלון. סיכום ומסקנות: לסיום, כל אחד מאיתנו עשוי לחשוב שהוא חסר מזל, ולהאשים את עצמו על המתרחש בחייו. הסיבה לכך עשויה ...
סודות ההצלחה, איך להצליח בגדול ולא להיכשל? מהו האופי של האנשים המצליחים ביותר בעולם? מהן התכונות של האנשים המוצלחים ביותר בעולם? מהו האופי של האנשים העשירים ביותר בעולם? איך להצליח בחיים? הסרט הסוד, איך להתעשר?
סודות ההצלחה, איך להצליח בגדול ולא להיכשל? מהו האופי של האנשים המצליחים ביותר בעולם? מהן התכונות של האנשים המוצלחים ביותר בעולם? מהו האופי של האנשים העשירים ביותר בעולם? איך להצליח בחיים? הסרט הסוד, איך להתעשר?
... ביטחון עצמי, התמדה, אמונה בעצמך והיכולת להתמודד עם כישלונות. אך אליעד מציין כי אם נבחן את האנשים שנכשלו בגדול, נראה שהם חולקים את אותן תכונות בדיוק. האנשים שהפסידו את כל ... להצלחה - כמו התמדה, ביטחון עצמי, היכולת להתמודד עם כישלונות - קיימות גם אצל אנשים שנכשלו בגדול. אך המפתח האמיתי להצלחה הוא היכולת לראות את המציאות בצורה נכונה ולפעול ... אומרים שתכונות כמו התמדה, ביטחון עצמי, התמודדות עם כישלונות ויכולת להתעלם מספקות של אחרים מאפיינות אנשים מצליחים. אך האם באמת התכונות הללו הן הגורם להצלחה? התכונות של המצליחנים והכישלונות התכונות שמייחסים למצליחנים הגדולים בעולם נמצאות גם אצל האנשים שנכשלו בגדול. ישנם אנשים רבים שהאמינו בעצמם ... ניתן לקבוע שתכונות כמו ביטחון עצמי, התמדה, חוסר פחד מכישלון או נחישות הן אלה שהובילו להצלחה. מה שמבדיל בין מצליחים לכושלים הוא היכולת לראות את המציאות נכון ולבצע פעולות ...
שכנוע עצמי, סוגים של מוטיבציה, השגת מטרות, סוגים של אמונה עצמית, סוגים של ביטחון עצמי, איך להאמין בעצמך? אמונה עצמית, להאמין שתצליח, השגת יעדים, אוטוסוגסטיה, איך לשכנע את עצמך?
שכנוע עצמי, סוגים של מוטיבציה, השגת מטרות, סוגים של אמונה עצמית, סוגים של ביטחון עצמי, איך להאמין בעצמך? אמונה עצמית, להאמין שתצליח, השגת יעדים, אוטוסוגסטיה, איך לשכנע את עצמך?
... בין שני סוגי האמונה: האמונה שאומרת: אני בטוח אצליח להשיג את המטרה, יוצרת מצב בו האדם משוכנע שאין סיכוי לכישלון. אמונה זו מייצרת ביטחון עצמי גבוה ואנרגיה רבה בניסיון הראשון להשיג את המטרה. האמונה שאומרת: אולי אצליח להשיג את המטרה, משאירה ... אולי היא תרצה אותי, יגיע עם פחות לחץ כי הוא מודע לאפשרות של דחייה, ולכן גם לא ייפגע באותה עוצמה במקרה של כישלון. דוגמה נוספת היא שני אנשים שמבקשים העלאה במשכורת מהבוס שלהם. מי שניגש עם גישה אני בטוח שהבוס ייתן לי העלאה, עלול להיות מתוח ... נוגעת לאנשים במכירות: איש מכירות שמגיע עם גישה של אני בטוח אצליח למכור, יתחיל במוטיבציה גבוהה, אך אם יחווה כישלונות רבים ברצף, הוא עשוי לאבד לחלוטין את המוטיבציה. לעומת זאת, אדם שנכנס מראש בגישה של אולי אצליח, נשאר פתוח לאפשרות של הצלחה וכישלון כאחד, ולכן הכישלון לא מפיל אותו באותה עוצמה, והוא עשוי להמשיך לנסות הרבה יותר זמן עד שהוא באמת מצליח. איך מתמודדים עם מכשולים בעזרת סוגי אמונה ... של אולי אצליח עשויה להתאים לטווח ארוך יותר של מצבים, כי היא משאירה מקום לגמישות נפשית והתמודדות נכונה עם כישלונות והצלחות כאחד. איך לשכנע את עצמך? סוגי אמונה עצמית איך להאמין בעצמך? אמונה עצמית להצלחה איך להשיג מטרות? אוטוסוגסטיה האם ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על אני לא מספיק טוב, אני כישלון, איך להתמודד עם מחשבות כישלון? איך להתמודד עם המחשבה שאתה לא מספיק טוב? איך להתמודד עם המחשבה שאני לא בסדר? אולי זה לא משנה? האם זה משנה או לא משנה? איזון בין משנה לבין לא משנה, תחושת כישלון
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: כישלונות, איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? דיכאון? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? כעס ועצבים? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם בדידות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: כישלונות, איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשתול מחשבות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לפרש חלומות? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם גירושין? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך? איך לשפר את הזיכרון? איך לנהל את הזמן? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להיות מאושר ושמח? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך למצוא זוגיות? איך לקבל החלטות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לא להישחק בעבודה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לחנך ילדים? איך לשנות תכונות אופי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך ליצור אהבה? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש בחירה חופשית? איך להיות מאושר? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה יש רע בעולם? האם הכל אפשרי? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם אפשר לדעת הכל? אולי אנחנו במטריקס? מי ברא את אלוהים? בשביל מה לחיות? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה המשמעות של החיים? האם באמת הכל לטובה? האם יש אמת מוחלטת? איך להנות בחיים? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ פילוסופי, מטפל, מאמן אישי להפרעות קשב בתחום כישלונות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2324 שניות - עכשיו 18_07_2025 השעה 08:37:59 - wesi1