אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 7
"אבל כאשר אתם עוברים לטבעונות, האם ידוע לכם שאתם מונעים לחלוטין הימצאות של כולסטרול בתזונה שלכם. אפשר לקבל כולסטרול רק מבשר, ביצים ומוצרי חלב. הגוף שלכם מייצר כולסטרול בעצמו וזה הכולסטרול היחיד שהוא כולסטרול טוב. אם אתם מביאים כולסטרול ממקור חיצוני, זה אוטומטית כולסרטול רע. 95% אתם יכולים להוציא בסביבות מהשומן הרווי כאשר אתם עוברים לטבעונות ואתם יכולים להוציא גם את כל חומצות שומן הטראנס שמופיעות באופן טבעי. זכרו, בין 2% ל 9% מכל מוצרי הבשר והחלב מורכבים באופן טבעי מחומצות שומן טראנס. וכמובן שאתם יכולים להוציא את כל החלבון מן החי. חלבון מן החי הוא חומצי הרבה יותר מדי עבור גוף האדם. אנחנו לא מעכלים אותו כמו שצריך. זאת הסיבה העיקרית מדוע אחד מכל שלושה אוכלי בשר מקבלים באופן תמידי סרטן. והוא גם אחד מהגורמים העיקריים לאוסטאופורוזיס. האם אתם מודעים לכך שכאשר חלבון מן החי נכנס לגוף האדם, הוא הופך את הדם שלנו לחומצי באופן מיידי? אבל הדם שלנו לא יכול להישאר חומצי במשך זמן רב, אחרת נמות. לכן על גופינו למצוא באופן מיידי דרך כיצד לנטרל את החומציות.

יש לי חדשות טובות וחדשות רעות. בא נתחיל מהטובות... הגוף שלנו הצליח למצוא דרך כיצד לנטרל את החומציות. החדשות הרעות... יש רק דרך אחת לגרום לזה לקרות בשלב זה: בעזרת זרחן. יש מקור אחד בלבד של זרחן בגוף האנושי: עצמות. לידיעתכם, העצמות שלנו מורכבות משני דברים: סידן וזרחן. הם קשורים אחד עם השני. אז הגוף שלנו מוציא סידן וזרחן מהעצמות, משתמש בזרחן כדי לנטרל את החומציות ואז אנחנו משתינים החוצה את הסידן.

זו הסיבה שכל אחד מהמחקרים האפידמיולוגיים, אלה המבוצעים על אוכלוסיות אנושיות, כל אחד (!) מראה שחברות הצורכות את הכמות הרבה ביותר של חלבון מן החי, הן בעלות השיעור הגבוה ביותר של אוסטאופורוזיס, שברים בעצמות וסרטן העצמות. בעוד לחברות הצורכות מעט או כלל לא צורכות חלבון מן החי, הטבעונים והצמחונים, הינדים, בודהיסטים, ג'יינים, ראסטפרים, סבן די אדבנטיסט, יש שיעור קטן או כלל אין אוסטאופורוזיס, שברים בעצמות וסרטן העצמות.

כך שבמהלך חלק השאלות והתשובות, בואו לא נכנס לויכוח על כך שיש מחקרים רפואיים שונים."

שוב פעם המון עובדות, שהן לא בהכרח נכונות. ורוב הסיכויים שהן לא בהכרח נכונות, משום שגארי יורופסקי לא ידוע בתור אחד שמדייק בעובדות. ועובדתית, הוא כל הזמן מסלף המון דברים. כך שאם צריך להמר האם העובדות שהוא מציג הן נכונות או לא, כדאי להמר שהעובדות שהוא מציג הן לא מדויקות ולא באמת נכונות. ובנוסף לכל זה, מה האינטרס של כל הרופאים שבעולם לא להסכים איתו. למה פרסמו שהעישון מזיק לבריאות ולא פרסמו שאכילת בשר מזיקה לבריאות.

ונניח שכל העובדות שלו נכונות, אז? האם זה אומר שאסור לעשות דברים שאינם בריאים? יש הרבה דברים לא בריאים שאנשים עושים, למרוץ שהם פוגעים בבריאות שלהם.

רוב האנשים שאוכלים בשר, כנראה היו מפסיקים לעשות זאת, אם אכן כולם היו מסכימים שאכילת בשר, היא מזיקה כמו אכילת רעל וכמו להכניס את היד לאש. אבל לא כולם מסכימים על זה. ולכן אנשים גם נוסעים בכביש למרות הסכנה. ואפילו מוכנים לסכן את חייהם באכילת בשר ועדיין בפועל להאריך ימים, כפי שקורה אצל הרבה אנשים.


"הרבה פעמים, כאשר אנשים יודעים מראש שאני מגיע להרצות, הם משקיעים כמה שעות בחיפוש מחקרים באינטרנט, מדפיסים אותם, מחכים לחלק השאלות והתשובות ואז "היי יורופסקי, יש לי כאן מחקר שסותר את כל מה שאמרת לנו היום. מה יש לך להגיד על זה?"

ובכן, זה מה שיש לי להגיד: אתה לא צריך מחקר רפואי כדי להראות לי ממה אנשים מתים, אבל למען הפרוטוקול, על כל מחקר שתביאו, שמראה שבני אדם זקוקים לבשר, ביצים ומוצרי חלב, אני אביא שניים. יחס של שניים לאחד, המראים שבשר, ביצים ומוצרי חלב אחראיים לכל מחלה מרכזית. אבל, כולנו יודעים שמחקרים רפואיים יכולים להיות מוטים באופן מניפולטיבי לשני הכיוונים. אז למרות שיש לי כאן יתרון משמעותי של שניים לאחד, אני אומר: תשליכו את כולם הצידה, כיוון שאתם לא צריכים אותם"

רגע גארי יורופסקי, אז אתה לא רופא ואתה לא זקוק למחקרים רפואיים כדי לדבר בשם הרפואה. מעניין מאוד. חשבתי שרק רופאים שחוקרים את העובדות, יכולים לדבר בשם הרפואה. אבל אתה לא צריך מחקרים רפואיים. אז מאיפה כל הידע הרפואי שלך? ומי אמר לך שיש פי 2 מחקרים שבשר וחלב זה לא בריא? ספרת אותם? ונניח שיש פ 10 מחקרים, זה אומר שהם יותר נכונים? האם זה הגיוני לדבר בשם הרפואה, כאשר בסופו של דבר, אתה בסך הכל מאמין לזה שיש יותר מחקרים שאומרים כך או אחרת.

ולא גארי יורופסקי, אתה טועה. יש יותר מחקרים שאומרים שאכילת בשר בריאה ולא מזיקה, מאשר ההפך. וההוכחה לכך היא, שיותר אנשים אוכלים בשר מאשר לא אוכלים בשר. ומי שצריך להמר למה יש יותר מחקרים, יהמר, שאם רוב האנשים רוצים לשמור על הבריאות שלהם, ורוב האנשים אוכלים בשר, אז כנראה שאכילת בשר לא באמת כל כך מסוכנת.

ולמה שנשליך את המחקרים הצידה? כי יש לך יתרון של 2 על 1. או בגלל שאתה לא רוצה שנגלה שאין לך יתרון, ולכן אתה לא רוצה להסתכל על העובדות.

"כולנו יודעים שמחקרים רפואיים יכולים להיות מוטים באופן מניפולטיבי לשני הכיוונים" - לא כולם יודעים את זה. וכולם יודעים, שיש מחקרים שאי אפשר להטות אותם. אבל אתה שמומחה שמניפולציות, אתה בוודאי יודע את זה מניסיון אישי.

"אז למרות שיש לי כאן יתרון משמעותי של שניים לאחד" - רגע אחד, מי הסכים איתך על העובדה הזאת? ואם לדעתך מחקרים רפואיים לא אומרים כלום, כי הם יכולים להיות מניפולטיביים, אז למה בדיוק הזכרת אותם? ואם הזכרת אותם כי יש להם משמעות כלשהי, אז למה שלא נבדוק אותם לעומק ונראה את האמת? אתה חושש גארי יורופסקי שהחותם שלך בעולם יחרב? הא?!


"כל מה שעליכם לעשות זה לשים לב לחברה אוכלת המוצרים מן החי שכולנו חיים בה. אז כמה מבני משפחתכם או מידידי בני משפחתכם כבר חולים במחלה או שכבר נפטרו ממחלה? כי לא יכול להיות שאני היחיד שמושפע מזה. סבא שלי נפטר מהתקף לב, סבתא שלי נפטרה משבץ. הדוד שלי ג'ק נפטר מהתקף לב, ובאוקטובר האחרון, ב 15 לחודש, קיבלתי שיחה בסביבות חצות, שאבא שלי נפטר הרגע מהתקף לב. אמא שלי? לה יש אסתמה. לאבי החורג יש מחלת לב כל כך חמורה שהוא לוקח 7 כדורים לארוחת בוקר. החבר הטוב ביותר שלי, דארן, ארבעה מדודותיו ודודיו נפטרו מסוכרת, לחברתו הקודמת, ריטה, יש סרטן השד בגיל 40 והיא גוססת. רק לפני כמה חודשים נודע לו שלחברתו הנוכחית, דיון, יש סרטן השחלות. ואתמול, לחברה שלי נודע שלאבא שלה יש סרטן הערמונית. מה הדבר האחד שמשותף לכולנו, חוץ מהאוויר שאנו נושמים והמים שאנחנו שותים? בשר, ביצים ומוצרי חלב. מוצרים מן החי לאורך כל היום."

גארי יורופסקי, אתה שוב פעם טועה ומטעה. זה בגלל שכולם אוכלים גם ירקות. תבדוק את זה. זה בגלל הירקות. ראית פעם מישהו שאכל רק בשר בלי שום ירקות ומת מסרטן? תשובה: לא. כי זה רק הירקות הם שגורמים למחלות האלו. ואולי זה לא בגלל הירקות, אולי זה בגלל זיהום האוויר שמשותף לכל מי שנושם אויר. מי יודע? בקיצור, אל תתן לעובדות לבלבל אותך. אם כי מי שהולך על 2 חולה בסופו של דבר מת כך או אחרת, המסקנה היא, שללכת על 2 זה הורג. ולחיות זה גם לא בריא, כי בסוף מתים. בקיצור, המון מילים ותיאוריות שלא מוכיחות כלום, ושבאותה המידה ממש, ניתן גם להוכיח שירקות אחראיות למחלות של בני האדם. אבל גארי יורופסקי הוא אקטיביסט, הוא לא אנרכיסט או משהו כזה. ובשום פנים ואופן הוא לא מנסה להמציא לנו הוכחות רפואיות בצורה שאינה מוכחת בשום צורה שהיא. נכון גארי יורופסקי?


"ואני יודע שאתם יכולים להאשים חלק ממחלות הסרטן על זיהום סביבתי, אין ספק לגבי זה. אבל איך תאשימו התקפי לב ושבץ על זיהום סביבתי? וסוכרת? אוסטאופורוזיס? השמנת יתר? אפרט לכם את זה בכמה דרכים שונות."

גארי יורופסקי, זה שאתה לא רופא ולא מדען ולא יודע איך נוצרת כל מחלה ומה הקשר שיש בין מחלה כזו או אחרת למחלה אחרת, זה מוכיח רק שאתה מניפולטור ושרלטן שמתיימר להבין בדברים שהוא לא מבין. זה לא מוכיח שום דבר מעבר לכך. ואם אתה בטוח שאתה צודק, לך תשכנע את הרופאים. והם ישכנעו הרבה יותר בקלות את האנשים, מאשר בדרך העקומה שאתה הולך בה. אבל את הרופאים אתה לא יכול לשקר ולרמות. נכון?! אז תמשיך לרמות אנשים רגילים בנושאים רפואיים, שגם אתה לא באמת מבין בהם.


"אראה לכם מה הורג אנשים. ואראה לכם גם מי משקר לכם. שקרים מוחלטים במצח נחושה"

גארי יורופסקי, מתי תבין שהחיים הורגים את האנשים ואנשים מתים בכל מקרה בסופו של דבר מהמון סיבות שונות. מתי תבין שגם צמחוניים וטבעונים מתים בסופו של דבר, אלא שהם כנראה נהנים פחות מהחיים, משום שהם מגבילים את עצמם יותר, למה שמותר ואסור להם לאכול. ומתי תבין, שאולי אתה משקר, ואולי גם אתה משקר ואולי אתה משקר, אפילו את עצמך?!


"בואו נגיע להסכמה בנוגע לתעשיית החלב, ותגידו לי אם אני לא הוגן בדבריי, אני רוצה לדעת. לפי תעשיית החלב עצמה, הסיבה העיקרית שהיא קיימת היא כדי שאתם תקבלו סידן. הוגן? האם זו לא כל טענתה? "תאכל קצת גבינה" "תשתה חלב" "עצמות חזקות, גוף חזק" "חלב בריא לגוף" "יש לך חלב?" תבדקו את זה עם משרד החקלאות האמריקאי: באמריקה אנו צורכים את כמות החלב הכי גדולה על פני כדור הארץ.

אתה אפילו כבר לא יכול לקבל סנדוויץ', בלי גבינה. אנחנו דוחפים גבינה בכל חור של כל פריט מזון. אנחנו אפילו דוחפים אותה עכשיו בבצק של הפיצה! אנחנו שמים גבינה גם מעל הסלטים. אתה אפילו כבר לא יכול לקבל סלט בלי גבינה. ואם התמזל מזלך להיות במקום בו הסלט ללא גבינה, מה הדבר הראשון שאנשים אומרים למלצר? "היי, אני יכול לקבל רוטב שמנת? או רוטב אלף האיים?" "האם אתה יכול לשפוך לי קצת גבינה על הירקות?" אז בחברה הזו, כאשר כולם מכורים לגבינה, אני מתכוון מכורים כאילו היא מתובלת בגראס, קראק, אקסטזי, מורפין, וסם הנגד. רוב האנשים לא יכולים להחזיק אפילו ארוחה אחת, שלא לומר יום אחד או חיים שלמים, ללא גבינה.

למעשה, רוצים לדעת מדוע צמחונים לעולם לא עוברים לטבעונות? גבינה... גבינה על תפוחי האדמה האפויים, גבינה על הברוקולי, גבינה על כל מה שאפשר. אפילו אנשים שרגישים ללקטוז אוכלים גבינה?!?! ולא אכפת לי מה כל אחד אומר לגבי זה. הם אולי ימנעו מחלב פרה נקי, אבל תניח מגש כפול של פיצת פפרוני עם גבינה צהובה לפני אדם הרגיש ללקטוז... ללא היסוס, ישר לתוך הפה!"

אוי גארי יורופסקי, כמה שאתה טיפש ומרמה את עצמך. האם אנשים באמת אוכלים מוצרי חלב רק בגלל הבריאות? תסתכל היטב על העובדות שאתה הצגת בעצמך, ותבין מיד, שאנשים צורכים מוצרי חלב, בגלל שזה טעים להם ואפילו כאשר זה לא בריא להם. כן, בדיוק כמו שאתה עצמך הצגת קודם. כך שאנשים צורכים מוצרי חלב, לא מטעמי בריאות בלבד, אלא בעיקר מטעמי הנאה וטעמים שהם אוהבים ורוצים לטעום. ואנשים עושים לפעמים, גם דברים שהם לא הכי בריאים, למען ההנאה שלהם. כמוך בדיוק גארי יורופסקי. יש מבין?


"אז בואו נראה, יש לנו את כל המוצרים האלה מן החי שקיימים בתזונה שלנו... האם פעם תהיתם מדוע יש לא פחות מ 3 פרסומות המשודרות בטלוויזיה לתוספי סידן? אקטונל, בוניבה, סיטרקל. אתם צוחקים עליי! תוספי סידן באמריקה?! איך זה שיש בכלל אוסטאופורוזיס?! איך זה שבחנויות הויטמינים, אמרתי "חנויות" ברבים, כיוון שכאשר אני נוסע ברחבי המדינה, אוכלי בשר שפוגשים אותי תמיד אומרים לי: "היי גארי יורופסקי, אנחנו אוכלים בשר כי מקבלים כל מה שצריך מבשר. כל המינרלים, כל הויטמנים, כל החומרים המזינים." אוקיי, אז איך זה שבחברה אוכלת המוצרים מן החי שכולנו חיים בה, בכל עיר יש לא רק אחת, אלא 2, 3, 4, 5 או 6 חנויות ויטמינים? איך זה שרשתות בית המרקחת הגדולות כוללות עכשיו גם מחלקות שלמות של ויטמינים? כאשר מדף שלם מוקדש לתוספי סידן... חשבתי שכולם מקבלים סידן ממוצרים מן החי... זה מה שאנשי הבשר והחלב אומרים. קבלו חדשות: אתם לא"

קבל חדשות אתה גארי יורופסקי, אתה טועה ומטעה. אנשים צורכים ויטמינים, לא בגלל שלא בריא לאכול בשר. ואף אחד מעולם לא טען שבאכילת בשר יש את כל הויטמינים. ומי שטען כך, באמת לא צרך גם ויטמינים. חנויות ויטמינים יש מהמון סיבות אחרות, שלא קשורות לויטמינים שיש או שאין באכילת בשר.

"תמיד אומרים לי: "היי גארי יורופסקי, אנחנו אוכלים בשר כי מקבלים כל מה שצריך מבשר. כל המינרלים, כל הויטמנים, כל החומרים המזינים" - מי בדיוק אמר לך כזה דבר? שהוא מקבל את כל הויטמינים מבשר? ולמה שלא תשאל אותו ישירות, למה הוא צורך ויטמינים אם הוא באמת צורך אותם.

ולא גארי יורופסקי, אל תטעה לחשוב שאנשים אוכלים בשר בגלל הויטמינים. זה תירוץ שחלק מהאנשים מתרצים לך, כאשר אתה גורם להם להרגיש רע עם עצמם עם כל המניפולציות שלך. אבל האמת היא, שאנשים אוכלים בשר וחלב, בגלל שזה טעים להם. יש מבין גארי יורופסקי? ככה שגם אם אין ויטמינים בבשר בכלל, וגם אם אין את כל הויטמינים בבשר, וגם אם בשר זה לא בריא וגם אם בשר זה רעיל באופן יחסי, עדיין אנשים אוהבים ונהנים לאכול בשר.

ראית פעם נידון למוות שמזמין ציזבורגר כארוחה אחרונה? הוא לא עושה את זה משיקולי בריאות, אלא כדי ליהנות. יש מבין גארי יורופסקי?


"החלבון מן החי לא מרשה לזה לקרות. חלבון מן החי הופך את הדם שלכם לחומצי, כך שהגוף שלכם לוקח את הסידן והזרחן מהעצמות. הזרחן משמש לנטרול החומציות והסידן מופרש דרך השתן. יש 4 פרסומות לסיבים: מטמיוסיל, פייברקון, פייברשור, בנפייבר. אם אנשים היו אוכלים תפוח או אגס מסכן מדי פעם, אף אחד לא היה צריך שיעזרו לו לחרבן!"

שוב פעם עובדות שהן לא בהכרח נכונות. + גם אם זה בריא לאכול איזה אגס מסכן, זה לא אומר עדיין שזה לא בריא / לא צריך / אסור לאכול גם איזה המבורגר מסכן מידי פעם.


"עכשיו שימו לב, הביטו מסביב ותראו מה הולך פה. עם כל מה שנאמר עד עכשיו, ביססנו את 4 הסיבות שאנשים אוכלים מוצרים מן החי. אין מקום לויכוח, אין מקום לדיון. הרגל, מסורת, נוחות, טעם. כן, אני יודע מדוע אנשים עושים את זה, עשיתי את זה בעצמי 25 שנים. אנחנו לא עושים את זה כדי להיות מוסריים ולשמור על הבריאות. זה מובן. ואנחנו גם לא עושים את זה כדי לשמור על איכות הסביבה."

אתה בהחלט לא ביססת שום דבר עד עכשיו. ובהחלט כל דבריך היו לא מבוססים עד עכשיו. ובהחלט כן יש מקום לויכוח ודיון. אא"כ זה מולך, שאתה כמובן צודק בלי לבדוק את האמת.

ולא, אתה לא באמת יודע שום דבר על איך אנשים חושבים באמת. ואם זה מובן גם לך, שאנשים לא אוכלים בשר וחלב, כדי לשמור על הבריאות, אלא הם אוכלים בשר וחלב מסיבות אחרות, אז למה עד עכשיו ניסית להציג את הדברים אחרת?! הא גארי יורופסקי?


"שתי נקודות מהירות בנוגע לאיכות הסביבה: ודרך אגב, לכו לאתר שלי, לחצו על "הכל אודות טבעונות" ואז לחצו על מדור הסביבה. הרעב העולמי וזיהום סביבתי. סיבת השורש לרעב העולמי. חברות אוכלות בשר. 65% מגידולי הדגן בעולם מופרשים מדי שנה, על מנת להאכיל 53 מיליארד בעלי חיים יבשתיים הנהרגים מדי שנה בעולם הזה, ועשרות מיליארדי בעלי חיים ימיים. יש לנו היום גם חוות דגים. במקום להשתמש ביבולים האלה עבור 6 וחצי מיליארד בני אדם. תעשו את החשבון, לא צריך להיות איינשטיין כדי לפענח את המשוואה הזו. ושוב, זיהום סביבתי, זיהום אווירי, זיהום המים, כריתת יערות, פליטת גזי חממה, הסיבה מספר 1 היא חקלאות בעלי חיים"

שוב פעם עובדות, שהן לא בהכרח מדויקות / נכונות / מוכיחות משהו למישהו.


"אני אבל רוצה לחזור לנושא הטעם, כיוון שאני חושב שלבשר יש טעם נהדר. אולי זה ידהים אתכם לשמוע אותי אומר את זה, אבל אם אתם מכינים איזשהו מאמר בונוס על ההרצאה שלי ואתם רוצים לצטט אותי, תצטטו אותי עכשיו: אני אוהב את הטעם של הבשר. אוהב גבינה? אוהב. חלב פרה וביצים? אוהב - מודה באשמה. לא הפסקתי לאכול את הדברים האלה בגלל הטעם. הפסקתי מטעמי אתיקה. מוסר, הגינות, חמלה לבעלי החיים איתם אני חולק את הכוכב הזה"

אז אולי אתה בעצם סובל מכך שאתה לא אוכל בשר ורע לך מזה, ואתה רוצה שעוד אנשים יעשו כמוך, כדי שיהיה נוח לך עם זה?! ואולי הפסקת לאכול בשר מסיבות אחרות, של חיפוש משמעות בחיים / מימוש עצמי וכיו"ב, ומצאת תירוצים והמצאת תיאוריה שלמה סביב הנושא של צמחונות ואכילת בשר, כדי לשכנע את עצמך שאתה "אדם טוב יותר" כדבריך, אדם ש"משאיר חותם על הכוכב שלנו" כדבריך כנ"ל. האם יכול להיות שאתה לא באמת מבין את האינטרסים של עצמך עד הסוף?


"אבל הנה הדבר המגניב ביותר בלהיות טבעוני בתקופה הזאת: זה מעולם לא היה קל יותר. אתם יכולים לקבל את אותו הריח, טעם ומרקם של בשר, גבינה וחלב בלעדיהם. אף אחד לא חייב יותר לסבול ולמות בשביל ארוחת ערב, כולל אתם. מכינים את כל המוצרים שאתם אוהבים לאכול בגרסה טבעונית."

נכון גארי יורופסקי, זה הרבה יותר קל בתקופה הזאת להיות טבעוני מאשר בעבר. אבל עדיין זה הרבה יותר קשה מאשר לא להיות טבעוני / צמחוני. להגביל את עצמך לאכול רק משהו מסוים, זה הרבה יותר קשה. אם באמת היה קל יותר או באותה המידה ממש, היה קל להיות צמחוני / טבעוני, כמו לאכול בשר + היה לזה את אותו הטעם בדיוק, עבור זה שטועם את האוכל, ולא עבורך גארי יורופסקי, שאתה לא רק לא רופא, לא רק שאתה לא מבין בבעלי חיים ובבני אדם, אתה גם לא שף קונדיטור, ואתה גם לא באמת יודע להבדיל בין טעמים של בשר אמיתי לבשר חיקוי.

אבל אם באמת היו יתרונות והיה יותר קל להיות צמחוני / טבעוני, אנשים היו עושים זאת. לא בגלל כל הסיבות והחפירות שלך, אלא בגלל שזה יותר קל. הבנת גארי יורופסקי? אנשים עושים את מה שקל ונוח להם יותר באופן יחסי, ביחס לשיקולי עלות / תועלת וביחס לאלטרנטיבות שלהם. אם וכאשר יהיה יותר קל מכל הבחינות להיות צמחוני / טבעוני, ויהיו לזה את כל היתרונות שיש באכילת בשר וחלב, אל תדאג, כולם יהיו צמחוניים / טבעונים.

כי זה הטבע האנושי. לעשות את מה שיותר קל לאדם, ביחס לרצון שלו. ככה האדם מתוכנת. זה חלק מהתוכנית האלוהית / האבולוציה. ואם יש לאדם רצון לאכול בשר, והוא יכול לעשות זאת בקלות יחסית, הוא יעשה זאת. כי ככה הוא רוצה. ולא משום סיבה אחרת.
סיבות חשיש עובדה מניפולטורים סיגריה מוצר חשיבה מדעית שטיפת מוח להביא הוכחות סכנה למה גארי יורופסקי טועה אי דיוקים אי דיוקים של גארי יורופסקי אכילת בשר ביקורת ביקורת על גארי יורופסקי ביקורתיות בעד ונגד בעד ונגד צמחונות גארי יורופסקי גארי יורופסקי דמגוג גארי יורופסקי טועה גארי יורופסקי משקר דיוק דמגוג המוח הפרכה הפרכה של גארי יורופסקי טבעונות טבעונים טועה יורופסקי לאכול בשר לדייק למה גארי יורופסקי למה גארי יורופסקי דמגוג למה גארי יורופסקי טועה למה גארי יורופסקי משקר לשקר מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי מוח נגד צמחונות צמחונות צמחונים קרניבורים שטיפת מוח שטיפת מוח של גארי יורופסקי שיטה לשכנוע שיטות שיטות לשכנוע שיטות שכנוע שיטת שכנוע שכנוע שקר שקרים שקרנים תגובה תגובה לגארי יורופסקי תגובות
חלק 1
...ליצור אמפתיה, שהיא לא בהכרח נכונה. + גם גארי יורופסקי עצמו, לא מפסיק לדרוך על האדמה ולשעבד אותה תחת כפות רגליו. ואם אתה דורך על האדמה שתחת רגליך, מה זה אומר עליך? האם אתם באמת חושבים שיש כזה דבר שחיטה הומאנית? מי אמר שהשחיטה צריכה להיות הומאנית? ואם כן, מי אמר שאין כזאת? אבל האם אתם באמת חושבים ככה? או שאולי אתם משקרים את עצמכם? אבל האם באמת לאמיתה אתם חושבים שחייב שהשחיטה תהיה הומאנית? ושאם כן, אז האם באמת לאמיתה אתם חושבים שאין שחיטה כזאת? בקיצור...
חלק 2
...שיש דתות ולאומים והעדפות שונות, אז למה שלא יהיה לגיטימי שמישהו יטרוף גם בעלי חיים אחרים. אז לכן הוא מראש הזדהה עם הטענה הנגדית, והוסיף את מילת הקסם שנקראת אבל, בלי לנמק מדוע האבל הזה. כי מצד האמת, קיומם של העדפות שונות ולאומים ודתות שונות, הוא דווקא מראה שלא בהכרח שחייבים שלום עם כל היצורים בכוכבי הלכת. שאם היה דבר כזה, היו מתבטלות כל הדתות והלאומים. אז האם אתה באמת רק אקטיביסט, או שאתה אולי גם אנרכיסט וכולי כפי מה שאמרת שאתה לא כנל?! אלא מה? שכולם...
חלק 3
...יותר מהאדם, ולכן האדם אוכל אותם. והדומם, עוד יותר רחוק מהאדם, ולכן האדם כמעט ולא מתחשב בדומם בכלל. אני מקווה שברור לכם שמישהו אמר לנו להתעלם מהסבל שלהם, ללעוג ולתרץ את הכאב והסבל שלהם. לעשות צחוק מהקיום שלהם. האם זאת אכן האמת ברמה העובדתית? תשובה: לא. ונניח שמישהו לימד את האדם להתעלם מהסבל של בעלי החיים, האם מישהו גם לימד את האדם לעשות צחוק וללעוג לקיום ולכאב של בעלי החיים? תשובה: לא. עע חוק צער בעלי חיים וכיוב. ונניח שאכן מישהו לימד את האדם את כל...
חלק 4
...של האדם, זה לדאוג לאינטרס ולמילוי הרצון האישי שלו, גם על חשבונם של אחרים. + בדכ כשאומרים לאנשים משקרים לכם, שוטפים לכם את המוח, מתכנתים אתכם, הם אוטומטית מנסים להתנגד למי שעושה להם כזה דבר. ואז גארי יורופסקי משתמש בזה, כדי לעשות מניפולציה ולדמות את זה, לעניין של הפרסומות שבטלביזיה, למרות שזה לא בהכרח כך. + בכך שהוא מאשים אחרים בשטיפת מוח, בכך בעצם הוא מרחיק מעצמו את החשד, כאילו הוא בעצמו עושה שטיפת מוח לאנשים. כרגע, ברגע זה ממש, בכבישי ארהב, יש לא...
חלק 5
... מכירות גארי יורופסקי. איש מכירות, שעושה סוגסטיה לאחרים ואוטוסוגסטיה (שכנוע עצמי) לעצמו, שהוא לא איש מכירות. אכן איש מכירות מוצלח ביותר. אני כאן כדי לדבר על הצורה הכי גרועה של אכזריות ואלימות שמתקיימות ...
חלק 6
...לצוד חיות, ולאכול אותן באמצעות כלי העזר שהמציאו בני האדם. נניח תגיד לאריה, נראה אותך צד וטורף חיה אחרת, בלי לתכנן מארבים, בלי להתגנב מאחורה, בלי מאבקים, ובלי עזרה מלהקת האריות שלך, רק ככה, אתה מול האייל, תחרות ריצה. בדכ גם האריה יפסיד ויישאר רעב. אז למה טקטיקות הציד של האריה נראות לך טבעיות, ושל האדם נראות לך לא טבעיות? 5 - אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה - אולי הרמאי כאן זה אתה גארי יורופסקי? יכול להיות? 6 - וכשאתם מסיימים...
חלק 8
...אז שתדע גארי יורופסקי, שאין שום דבר מגעיל בלעשות דבר שנראה מגעיל. מגעיל, זה עניין של טעם וריח וזה הכל קשור לסיטואציה. וכפי שכבר הוסבר... יש המון דברים בחיים... שאם היית יודע מה קורה מאחורי הקלעים... אולי אפילו היית בוחר להתאבד. אבל היופי שבחיים הוא, שאפשר להסתכל על היתרונות שבדבר ולא רק על החסרונות. ובחיים יש סם חיים וסם מוות. ואתה יכול לבחור בשם האמת להסתכל על הרע, או על הטוב, כרצונך החופשי. יש מבין גארי יורופסקי, גם אתה כנראה אוהב דברים מסוימים...
חלק 9
...הפרה. על זה שהיא מפריעה לו מונעת ממנו להשיג את המטרה שלו. 2 - הוא בעצם מנסה לדבר איתה, בשפה שהיא תבין. ובעלי חיים, בשונה מבני אדם שאפשר לדבר איתם במילים, בעלי חיים, מה שמנהל אותם ומה שהם מגיבים לו הכי טוב, זה כאב והנאה. ולכן הוא מרביץ וכולי לחיה. ובטבע, מה קורה בטבע? מה עושה האריה כאשר הוא רוצה לאכול את החיה והיא מתנגדת מסרבת וכולי? איך מתנהג הטורף כלפי הטרף? ברחמנות? באכזריות? או בטבעיות כלפי חיה שלא רוצה למלא את רצונו לטרוף אותה? בקיצור, זאת נקודת...
אליעד כהן, טיפשות, גאווה, דמגוגיה, להיות טיפש, להיות שקרן, נצחנות, משוגע חכם, לא להאמין לאף אחד
אליעד כהן, טיפשות, גאווה, דמגוגיה, להיות טיפש, להיות שקרן, נצחנות, משוגע חכם, לא להאמין לאף אחד
... כהן, טיפשות, גאווה, דמגוגיה, להיות טיפש, להיות שקרן, נצחנות, משוגע חכם, לא להאמין לאף ... משפיעה על היכולת להבין טקסטים לעומק? אליעד כהן מסביר שהגישה לטקסט חייבת להיות נקייה מגאווה או מניסיון להוכיח מראש שהטקסט טועה. הוא מדגיש שאם אתה ניגש לקרוא משהו ... משתמש בציטוט של רבי נחמן מברסלב שמסביר כי הנצחנות אינה סובלת את האמת, כלומר, מי שמטרתו לנצח בוויכוח ולהוכיח את הצד השני כטועה, לעולם לא יגיע לאמת. כי כאשר אדם נאחז בעמדה של נצחנות, הוא לא באמת מוכן לבדוק לעומק אם הוא צודק או טועה. למה צריך לתת מקום גם לצד הטיפש ... זאת משום שאם אינך בודק ברצינות את הצד השני של הדברים (אפילו אם הם נראים טיפשיים), תמיד יהיה ספק קטן שיישאר בך. מה הקשר בין שקרים לחיפוש האמת? אליעד מתייחס לנושא להיות שקרן כדי להגיע לאמת. הוא מסביר שדווקא אם אתה רוצה לדעת האם משהו נכון באופן מוחלט, עליך לנסות במודע לשקר ולהגיד שהוא לא נכון. מדוע? כי אם אתה מסוגל לומר במודע שמשהו שאתה מאמין בו הוא לא נכון, זה אומר שיש בתוכך ספק לגבי אמיתותו. אם לא תוכל לשקר אפילו במודע, זה יהיה סימן חזק לכך ... עיוורת, מתוך הנחה שהכותב הוא קדוש או חכם באופן מוחלט. הוא מסביר שכאשר אדם לומד טקסט מתוך הנחה כזו, הוא מונע מעצמו את היכולת לביקורת אמיתית ולבירור אמיתי של התוכן. אליעד מדגיש שאין להניח מראש שהכותב צודק, אך גם לא צריך להניח מראש שהכותב טועה. צריך פשוט לבדוק בצורה כנה ונייטרלית מה האמת. כאשר האדם מאמין אוטומטית לטקסט שהוא קורא, הוא מפספס את ההזדמנות להגיע להבנה מעמיקה באמת. מה הסכנה בגישה דמגוגית להבנת המציאות? אליעד מזהיר מפני הגישה הדמגוגית, בה אדם משתמש בכוח שכנוע כדי להוכיח שהוא צודק, ולא בכדי להגיע לאמת. הוא מציין שישנם מורים או רבנים שמשתמשים בדמגוגיה כדי ליצור אשליה של אמינות. למשל, ... אליעד אומר שההבדל בינו לבין מורים אחרים הוא בכך שהוא אומר מראש שכל דבר שהוא אומר, ההפך שלו גם נכון, וכך הוא מעודד בדיקה ביקורתית אמיתית. מה קורה כשאנו מתעלמים ... הופכים לסם חיים, שמוביל את התלמיד להבנה רחבה ועמוקה יותר. בסיכום הדברים, אליעד כהן מלמד על החשיבות העצומה שבגישה פתוחה, כנה, וביקורתית כלפי כל מידע, ועל הצורך לתת מקום ... צודק? למה לא להאמין לאף אחד? איך למצוא את האמת? מה זה נצחנות? איך להתייחס לסתירות בטקסטים? האם טיפשות עוזרת להבין אמת? מה זו דמגוגיה?
הקצנה לצורך בדיקה, איך לבדוק אם משהו באמת טוב? איך לבדוק אם משהו באמת נכון? איך הקצנה חושפת שקרים? ניסוי מחשבתי, איך להשתמש בהקצנה? אמת טובה, טוב אמיתי, הקצנה לצורך ניטרול, איך להפוך משהו לאבסורד? הקצנה דמגוגית
הקצנה לצורך בדיקה, איך לבדוק אם משהו באמת טוב? איך לבדוק אם משהו באמת נכון? איך הקצנה חושפת שקרים? ניסוי מחשבתי, איך להשתמש בהקצנה? אמת טובה, טוב אמיתי, הקצנה לצורך ניטרול, איך להפוך משהו לאבסורד? הקצנה דמגוגית
... איך לבדוק אם משהו באמת נכון? איך הקצנה חושפת שקרים? ניסוי מחשבתי, איך להשתמש בהקצנה? אמת ... לצורך ניטרול, איך להפוך משהו לאבסורד? הקצנה דמגוגית מהי הקצנה ואיך היא עוזרת לבדוק אם ... בו גם צד שלילי, אפילו אם קטן יותר. איך לחשוף שקר באמצעות טכניקת ההקצנה? אליעד כהן מסביר שהקצנה יעילה גם לחשיפת שקרים או בעיות בתפיסות עולם. הוא נותן דוגמה ... שהאדם יאמין בעצמו בלבד, ללא שום ספק וללא שום ביקורת, הוא יתחיל לטעות וייכשל כי לא יקשיב לשום עצה או ביקורת. כלומר, האמונה העצמית באופן מוחלט ... האם יש משהו בעולם שאין בו שום צד רע ושום שקר? אליעד כהן טוען שכל דבר בעולם מכיל ... באופן מוחלט, מבלי שיתגלה בכך שום חיסרון או שקר. הוא טוען שרק האמת הטובה והטוב האמיתי אינם ניתנים לערעור ולא יתגלו כשקריים או כרעים גם אם יקצינו אותם עד לקצה. ... באופן דומה, ניתן להוכיח שכל דבר רע או שקרי יש בו גם צד טוב או אמת. אליעד ממליץ ... איך לבדוק אם משהו הוא טוב באמת? איך לחשוף שקרים באמצעות הקצנה? איך להתמודד עם התמכרות ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 7
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: איש מכירות מוצלח, כעס ועצבים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? דיכאון? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם לחץ ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: איש מכירות מוצלח, איך להעביר ביקורת בונה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להעריך את עצמך? איך לקבל החלטות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בראיון עבודה? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להתמודד עם גירושין? איך לפרש חלומות? איך לשנות תכונות אופי? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לעשות יותר כסף? איך למצוא זוגיות? איך לשתול מחשבות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך לחנך ילדים? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לשפר את הזיכרון? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להאמין בעצמך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להיות מאושר ושמח? איך ליצור אהבה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות הכי חכם בעולם? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להיות מאושר? מי ברא את אלוהים? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? איך נוצר העולם? האם באמת הכל לטובה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להנות בחיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך נוצר העולם? האם יש או אין אלוהים? למה לא להתאבד? למה יש רע בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע וסבל בעולם? למה העולם קיים? האם לדומם יש תודעה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם המציאות היא טובה או רעה? אולי אנחנו במטריקס? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש משמעות לחיים? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא יועץ פילוסופי, מאמן עסקי מומלץ, טיפול הוליסטי בתחום איש מכירות מוצלח - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.5928 שניות - עכשיו 17_07_2025 השעה 01:26:07 - wesi1