אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך להגיע לאיזון? ✔לרצות את מה שיש - האם זה בכלל טוב? מהי הדרך *היחידה* להגיע לאיזון של הרצון העצמי? ✔במאמר הזה נבאר, מדוע האדם *לא* יכול...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨לרצות את מה שיש - האם זה בכלל טוב? מהי הדרך *היחידה* להגיע לאיזון של הרצון העצמי?
במאמר הזה נבאר, מדוע האדם לא יכול לעשות שום דבר כדי לרצות את מה שיש? נבאר גם מהו הדבר היחיד בעולם שאם הוא יקרה, אז ממילא האדם ירצה תמיד רק את מה שיש? נבאר גם מדוע השלמות היא לא לרצות את מה שיש? ונבאר כמובן, איך להשיג את השלמות האמיתית?

והעניין הוא, כי כל הרע שיש בעולם, נובע מכך שהאדם לא רוצה את מה שיש. כי בכל רגע ורגע המציאות נמצאת בצורה כלשהי. ואם האדם רוצה בשלמות את המציאות כפי מה שהיא, הרי שהאדם חווה שלמות וטוב לו. ואם האדם לא רוצה את המציאות ואת מה שיש, הרי שרע לאדם. והאדם לא יכול להרגיש רע, בלי שהוא לא ירצה את מה שיש. כי מיד ברגע שהאדם לא רוצה את מה שיש, מיד באותו הרגע רע לאדם.

וכאשר האדם מתבונן על הדבר הזה, מיד מתעורר אצל האדם רצון לרצות את מה שיש. כי האדם מבין שאם הוא רק יצליח לרצות את מה שיש, הרי שממילא הוא כבר לעולם לא יוכל להרגיש רע. אלא הוא ירגיש שלמות אמיתית. וכאשר מתעורר אצל האדם הרצון לרצות את מה שיש, אז האדם מנסה בכל כוחו לגרום לעצמו לרצות את מה שיש, ואז האדם מגלה שהדבר הזה הוא בלתי אפשרי.

כי לרצות את מה שיש, פירושו שעל האדם להפסיק לרצות לשנות את המציאות. כי המציאות היא שלפעמים האדם לא רוצה את מה שיש. ולרצות את מה שיש, פירושו שעל האדם לא לנסות לגרום לעצמו לרצות את מה שיש. כי מי שהוא באמת רוצה את מה שיש, ממילא הוא טוב לו גם כאשר הוא לא רוצה את מה שיש.

וברגע שהאדם מנסה לגרום לעצמו לרצות את מה שיש, הרי שבזה עצמו האדם מרחיק את עצמו ממצב שבו הוא רוצה את מה שיש. כי כל פעולה שהאדם עושה כדי לרצות את מה שיש, בזה עצמו הוא מחזק אצל עצמו את חוסר שביעות הרצון שלו מהמציאות.

כי המציאות היא שהאדם לא רוצה את מה שיש. והשלמות היא כאשר האדם ירצה את מה שיש, דהיינו, שהאדם ירגיש טוב עם זה שהוא לא רוצה את מה שיש. וכאשר האדם מנסה להכריח את עצמו לרצות את מה שיש, הרי שזה עצמו ביטוי של לא לרצות את מה שיש. ובכך שהאדם מנסה לרצות את מה שיש, ממילא הוא משיג את התוצאה ההפוכה של מה שהוא רוצה להשיג.

וכיו"ב לגבי כל שאר הנושאים. כי האדם לא יכול להתאמץ שלא להתאמץ. כי ברגע שהאדם מתאמץ לא להתאמץ, בזה עצמו הוא מתאמץ. וברגע שהאדם מנסה להילחם בעד השלום, הרי שבזה עצמו האדם בעצם נלחם נגד המלחמה ובזה עצמו האדם יוצר מלחמה. ובכך שהאדם מנסה להיות מאושר, בזה עצמו האדם גורם לעצמו להיות לא מאושר. כי האושר הוא כאשר האדם מפסיק לרצות להיות מאושר. וכאשר האדם מנסה להיות מאושר, בכך הוא מחזק את חוסר האושר שלו.

וברגע שהאדם מנסה להרגיש טוב, בזה בעצמו הוא גורם לעצמו להרגיש רע. כי האדם מרגיש רע רק משום שהוא רוצה להרגיש טוב. כי אי אפשר להרגיש רע, בלי שיהיה לאדם רצון להרגיש טוב. וכאשר האדם רוצה להרגיש טוב, הרי שבעצם הוא צריך להפסיק לרצות להרגיש טוב. אבל גם אם האדם ינסה להפסיק לרצות להרגיש טוב, גם זה עצמו נובע מהרצון של האדם להרגיש טוב.

ובקיצור, האדם לא יכול לשקר את עצמו. כי אושר אמיתי הוא תחושה אמיתית שנובעת מעצמה. ואו שהאדם באמת רוצה את המציאות כפי מה שהיא תמיד, או שלא. אבל אין כאן מקום לשקרנים. כי שקרים לא עוזרים לאדם להיות מאושר. והאדם לא יכול לשקר את עצמו בחשיבה חיובית כלשהי ולהיות מאושר. כי אושר חייב לבוא ממקום אמיתי, שבו האדם מאושר בלי להתאמץ.

כך שבעצם האדם לא יכול לעשות שום דבר כדי להיות מאושר וכדי להרגיש טוב. כי כל פעולה שאותה יעשה האדם כדי להיות מאושר, בזה בעצמו הוא מרחיק את עצמו מהאושר.

ובנוסף על כל אלו, צריך לדעת גם, כי השלמות היא לא כאשר האדם רוצה או לא רוצה את מה שיש, אלא השלמות היא כאשר אין אצל האדם הבדל בין מצב שבו הוא רוצה לבין מצב שבו הוא לא רוצה את מה שיש. כי במציאות שלנו יש שני כוחות. ויש את הרצון ויש את העדר הרצון. ואם האדם ירצה תמיד את מה שיש, הרי שבעצם הוא לא מכיל בתוכו את הכוח המנוגד שבו האדם לא רוצה את מה שיש.

והשלמות היא כאשר האדם מכיל בתוכו את כל הכוחות השונים. דהיינו, שהאדם יכול לא לרצות את מה שיש ולהרגיש רע. וגם לרצות את מה שיש ולהרגיש טוב. ואעפ"כ בו זמנית תוך כדי זה שהאדם רוצה או לא רוצה את המציאות, תוך כדי זה האדם יכול לחוש שלמות וליהנות מהמציאות.

וההנאה של האדם מהמציאות צריכה לנבוע, לא מתוך כך שהוא רוצה או לא רוצה את המציאות, אלא מתוך כך שהאדם מבטל את הישות העצמית שלו אל המציאות. וזה כמובן דבר שצריך להיות באמת. כי כאן בוודאי שהאדם לא יכול לשקר את עצמו.

והעניין הוא, כי במציאות שלנו יש כל הזמן התהוויות שונות. וגם ה"אני" של האדם וגם הרצון העצמי של האדם, וגם הרגשות / תחושות / מחשבות / ידיעות / זיכרונות וכיו"ב של האדם, הכל אלו התהוויות של המציאות.

וכאשר האדם מרגיש שהוא רוצה או לא רוצה איזה דבר, אז אם שכלו של האדם קטן, אז נדמה לו שבאמת הוא עצמו רוצה או לא רוצה את הדבר. ועל ידי זה האדם סובל.

כי מצד האמת, גם כאשר האדם כן רוצה את המציאות, גם אז האדם סובל. כי ברגע שהאדם רוצה את המציאות, ממילא הוא יוצר עבור עצמו תלות רגשית בכך שהמציאות תהיה כפי מה שהוא רוצה. ועצם זה שיש לאדם רצון כלשהו, זה עצמו חיסרון.

כי ברגע שהאדם רוצה איזה דבר, גם אם יש לו את הדבר הזה, הרי שממילא הרצון של האדם גורם לכך שהאדם לא ירצה שהמציאות תשתנה. כי גם כאשר יש לאדם את מה שהוא רוצה, עדיין הוא תמיד ירגיש שהוא רוצה שהמציאות תמשיך להיות כפי מה שהיא. וגם זה עצמו רע.

כי אם לא היה לאדם רצון עצמי כלל, הרי שממילא האדם לא היה נאחז בשום דבר, ותמיד היה טוב לאדם. אבל ברגע שיש לאדם רצון עצמי, ממילא או שרע לאדם מכך שהמציאות שונה מרצונו. או שרע לאדם מכך שהוא לא יכול להיות בטוח שהמציאות תמשיך להיות כרצונו.

וגם העשיר הכי גדול בעולם, גם הוא תמיד חי בפחד, שמא יקרה איזה משהו שישנה את המציאות לדבר שאותו הוא לא רוצה. וכולם מפחדים תמיד מכך שאולי יקרה להם איזה דבר רע בעתיד. וכל זמן שיש לאדם רצון עצמי, ממילא הוא חושב שיש רע בעולם, וממילא הוא מפחד ממנו.

והדרך היחידה של האדם להיות מאושר באמת, היא על ידי זה שהאדם מסתכל אל תוך הרצון העצמי שלו, ורואה את שורש הרצון שלו, ומגיע עד לשורש הרצון של המציאות, ורואה שם את האחדות שיש בין הרצון לבין העדר הרצון.

כי בשלב הראשון על האדם להסתכל אל תוכו אל תוך הרצון העצמי שלו, ולגלות מהיכן מגיעים הרצונות שלו. ועל האדם לשאול את עצמו, מה הסיבה ולמה אני רוצה את מה שאני רוצה? האם אני יכול לרצות אחרת? אם כן, אז למה אני לא רוצה אחרת? ואם לא, אז מה גורם לי לרצות את מה שאני רוצה?

והאם זה שאני רוצה דבר כלשהו, האם זה מחויב המציאות או שמא זה רק אפשרי המציאות? דהיינו, האם הרצון שלי מוכרח שהוא יהיה כפי מה שהוא ברגע הזה? או שאולי כמו שאני רוצה את מה שאני רוצה ברגע הזה, כך גם אני יכול לרצות אחרת? ואם הרצון שלי מחויב שהוא יהיה כזה, אז למה הוא מחויב להיות כזה? ואם הוא לא מחויב להיות כזה, אז מדוע הוא כזה?

ועל האדם לשאול את עצמו, האם אני בכלל בוחר לרצות? האם אני יכול לבחור לא לרצות? ואם כן, אז האם לא יותר פשוט לבחור לא לרצות, וממילא להרגיש מאושר? כי אי אפשר לסבול כאשר אין רצון. ועל האדם לשאול את עצמו, אם באמת אני יכול להפסיק את הרצון של עצמי, אז איך זה שאני עדיין מרגיש לפעמים רע?

ורק טיפש גמור יגרום לעצמו להרגיש רע. ועל האדם לשאול את עצמו, איך זה שלפעמים אני מרגיש רע? ואם אני יכול לשלוט ברצון של עצמי, אז ממילא אני יכול לגרום לעצמי להיות תמיד שמח וכיו"ב, אז איך זה שאני עדיין לא מספיק מרוצה מהמציאות?

ואם אני באמת יכול לשלוט ברצון שלי עצמי, אז האם אני יכול להפסיק אותו לגמרי? והאם אני יכול לבחור לחוש עכשיו שלמות מלאה שבה אני ארצה את מה שיש בשלמות, בלי לרצות שום דבר אחר?

וכאשר האדם בוחר בבחירה חופשית איזה דבר, על האדם לשאול את עצמו, האם יש סיבה לכך שבחרתי את מה שבחרתי? ואם לא, דהיינו, אם אין סיבה שבחרתי את מה שבחרתי, אז האם באמת אני בחרתי את מה שבחרתי או שמא הדבר הזה קרה ללא בחירה חופשית שלי?

ואם כן יש סיבה שבגללה בחרתי את מה שבחרתי, על האדם לשאול את עצמו, האם יכולתי לבחור אחרת? ז"א נניח שיש סיבה שבגללה בחרתי את הבחירה שלי. עכשיו על האדם לשאול את עצמו, האם באמת יכולתי לבחור אחרת? ואם כן, אז מדוע לא בחרתי אחרת? והאם הייתה סיבה מדוע בחרתי כך ולא אחרת?

ואם הבחירה שלי הייתה אקראית לגמרי ללא סיבה, אז האם באמת בחרתי? ואם כן הייתה סיבה מדוע בחרתי את מה שבחרתי, אז האם הייתי מוכרח לבחור את מה שבחרתי, או שאולי יכולתי לבחור אחרת? ואם הייתי מוכרח לבחור...
להבין את האמת איך לשקר למה אני לא מרגיש תחושה נקודת ההתחלה תחושות איך להיות מאושר איך להשיג את השלמות החלטיות הרצון של המציאות תלות איזון איך להגיע לאיזון איך לרצות את מה שיש הרצון הרצון העצמי להגיע לאיזון לרצות את מה שיש רצון רצון עצמי
איזון - למה יש כאלו שלא אוהבים איזון? איך להגיע לאיזון?
איזון - למה יש כאלו שלא אוהבים איזון? איך להגיע לאיזון? מי שיתבונן בעניין יראה, כי יש בני אדם, שהם מטבעם, לא אוהבים להיות באיזון. ולמרות שלאיזון יש תועלות רבות, ... אדם ואדם, אוהב לפעמים לעשות דברים בצורה לא מאוזנת. והשאלה היא, ממנה נובעת הנטייה של האדם לחוסר איזון? וכיצד להגיע לאיזון? וכפי שכבר ביארתי, האדם אוהב להרגיש טוב. ואחד מהדברים שנצרכים כדי להרגיש טוב, זה שהאדם ירגיש שהוא חופשי. והרעיון ... לא צריך לעשות, כדי להרגיש חופשי. ומכל הנל ניתן להבין, שכדי שהאדם יגיע לאיזון אמיתי חיצוני, לשם כך עליו להגיע לאיזון אמיתי פנימי. ואיזון אמיתי פנימי, פירושו, שהאדם מרגיש טוב באמת בתוכו, ושהאדם מרגיש בתוך תוכו ישוב הדעת אמיתי ורוגע ...
איזון / חוסר איזון - מה טוב / רע באיזון ובחוסר איזון? איך להגיע לאיזון אמיתי?
איזון / חוסר איזון - מה טוב / רע באיזון ובחוסר איזון? איך להגיע לאיזון אמיתי? מהו איזון? איזון הוא כאשר האדם לא מושך את עצמו לשום צד יותר מידי, אלא חי בדרך האמצע ...
לחיות את הרגע - למה כן / לא לחיות את הרגע?
לחיות את הרגע - למה כן / לא לחיות את הרגע?
... ההפך שלו, ולכן הוא יכול להכיל בתוכו גם את חוויית הזמן וגם את חוויית הרגע במקביל. מהי הדרך המעשית להגיע לאיזון בין לחיות את הרגע ולא לחיות את הרגע? הדרך המעשית היא ההתבוננות באחדות והנפרדות שקיימות במציאות במקביל. על ידי ... קיום עצמי מחייב חוויית זמן? מהי משמעות החיים וכיצד היא נבנית? איך להתמודד עם מחשבות על העבר והעתיד? איך להגיע לאיזון רגשי בחיים? למה לא לחיות רק את הרגע? רבים ממליצים על חיים ברגע, אך האם זה באמת נכון? מצד ... קיום עצמי מחייב חוויית זמן? מהי משמעות החיים וכיצד היא נבנית? איך להתמודד עם מחשבות על העבר והעתיד? איך להגיע לאיזון רגשי בחיים? למה כן / לא לחיות את הרגע? ועוד. הרבה מדברים או מסבירים איך ולמה לחיות את הרגע, ...
הסוד של האיזון - מהו הסוד שאותו *לא* יודעים *כל* הפסיכולוגים / חכמי הרוח?
... המחשבות שנאבקות אחת בשניה בתוכו. והאדם, הוא שדה הקרב, שבתוכו מתרחשות המלחמות השונות בין כל הכוחות השונים שיש בעולם. ולהגיע לאיזון פירושו, להיות במצב של שלום. דהיינו, שכל המחשבות של האדם יפסיקו לשגע אותו, ושהאדם ירגיש רגוע באמת, ושיהיה לאדם שקט נפשי ושלווה פנימית וכולי. וכל חכמי החכמים בעולם מנסים לגלות את הדרך איך להגיע לאיזון. ולכל אחד יש את השיטות שלו איך להגיע לאיזון. אך כל השיטות האלו הן חסרות כל תועלת. משום, שיש שני סוגים של איזון. יש איזון אמיתי (יבואר בהמשך) ... שכזה וללמוד מהשכל שלו. כדי שגם האדם עצמו יוכל בבוא היום להיות מסוגל להכיל בתוכו את ההפכים בו זמנית, ולהגיע לאיזון אמיתי.
איך לחשוב חיובי? חשיבה חיובית, חשיבה שלילית, איך לא לחשוב שלילי? מחשבות רעות, מחשבות טובות, להתחבר לטוב, להאמין לטוב, מחשבה חיובית, מחשבות חיוביות
איך לחשוב חיובי? חשיבה חיובית, חשיבה שלילית, איך לא לחשוב שלילי? מחשבות רעות, מחשבות טובות, להתחבר לטוב, להאמין לטוב, מחשבה חיובית, מחשבות חיוביות
... במחשבות שליליות? איך לבנות ביטחון עצמי בצורה נכונה? איך להתמודד עם מחשבות טורדניות? איך לשנות הרגלי חשיבה שליליים? איך להגיע לאיזון רגשי? איך לגרום למישהו לחשוב חיובי? אנשים שרוצים להרגיש טוב מבינים לרוב שהרגשות שלהם מושפעים מהמחשבות שלהם. אם הם ... במחשבות שליליות? איך לבנות ביטחון עצמי בצורה נכונה? איך להתמודד עם מחשבות טורדניות? איך לשנות הרגלי חשיבה שליליים? איך להגיע לאיזון רגשי? עכשיו יש עוד קטע עם אנשים שרוצים להרגיש טוב ונניח שהם מבינים שאם הם מרגישים טוב או רע ...
איזון נפשי, איזון מצב הרוח, איזון בחיים, איזון רגשי, יציבות רגשית, שינויים קיצוניים במצבי רוח משתנים בקיצוניות, תנודות קיצוניות במצבי הרוח, מאניה דיפרסיה, הפרעה בי פולארית, ויסות רגשי, מייצבי מצב רוח, מצב רוח יציב, איזון פנימי
איזון נפשי, איזון מצב הרוח, איזון בחיים, איזון רגשי, יציבות רגשית, שינויים קיצוניים במצבי רוח משתנים בקיצוניות, תנודות קיצוניות במצבי הרוח, מאניה דיפרסיה, הפרעה בי פולארית, ויסות רגשי, מייצבי מצב רוח, מצב רוח יציב, איזון פנימי
... קיצוני שאיננו יציב ואינו אמיתי. הנפילה שבאה לאחר מכן היא כואבת ומחזקת עוד יותר את המצב הדיכאוני. כיצד אפשר להגיע לאיזון רגשי אמיתי? הדרך להשגת איזון רגשי איננה על ידי בריחה לקיצוניות ההפוכה בכל פעם שרע, אלא על ידי חיפוש ... האם אפשר לחוות טוב ללא רע? למה אי אפשר לברוח מרגשות רעים? איך לייצב את מצב הרוח? האם אפשר להגיע לאיזון רגשי מוחלט? נושא השיחה: טוב ורע - הבנת הדינמיקה והשלכותיה בן אדם רוצה להרגיש טוב כשהוא מרגיש רע, ולכן ... כלומר, כאשר רע לאדם, במקום לברוח להרגשה קיצונית של טוב, הוא יכול לשאוף להיות רגוע ולחפש יציבות רגשית. איך להגיע לאיזון רגשי? כדי להגיע לאיזון, אדם צריך ללמוד להתבונן בתחושותיו ולא לברוח מהן. במקום לפצות את עצמו בטוב קיצוני על הרע שהוא חווה, הוא ...
אדם רגיש מאוד, אנשים רגישים מאוד, רגישות גבוהה, רגישות יתר, קושי בויסות רגשי, טיפול בחוסר איזון רגשי, איך לא להתרגש מכל דבר? איך להיות פחות רגיש? איך להפסיק להיות רגיש? איך לא להיות רגיש? למה אני רגיש מדי? למה אני רגיש מאוד?
אדם רגיש מאוד, אנשים רגישים מאוד, רגישות גבוהה, רגישות יתר, קושי בויסות רגשי, טיפול בחוסר איזון רגשי, איך לא להתרגש מכל דבר? איך להיות פחות רגיש? איך להפסיק להיות רגיש? איך לא להיות רגיש? למה אני רגיש מדי? למה אני רגיש מאוד?
... הרגשית הקיצונית נובעת מהדמיון ומהסיפורים שאנחנו מספרים לעצמנו, וכשאנחנו מפסיקים לספר לעצמנו סיפורים מוגזמים, התנודות הקיצוניות מתאזנות. לסיכום: כיצד להגיע לאיזון רגשי ולהפסיק להיות רגיש מדי? הסוד להתמודדות מוצלחת עם רגישות גבוהה טמון ביכולת להבחין בחדות בין העובדות המציאותיות לפירושים ... שהרגשות שלהם מתבססים על פרשנויות ולא על המציאות האובייקטיבית. ככל שאדם לומד להיצמד לעובדות ולהמעיט בפרשנויות, כך הוא מצליח להגיע לאיזון רגשי טוב יותר. יישום מעשי: איך להפחית רגישות יתר? 1. בחנו את המציאות - בכל פעם שאתם חווים רגש ... להיות מאוזן רגשית? איך לא להתרגש מדברים? איך לקחת דברים בקלות? טיפול במאניה דיפרסיה, טיפול במצבי רוח קיצוניים, איך להגיע לאיזון רגשי?
דרך ללא כל דרך, למה בכל דרך בחיים יש חיסרון, איך לא להגדיר ולא להגביל את עצמך, איך לשלב ניגודים
דרך ללא כל דרך, למה בכל דרך בחיים יש חיסרון, איך לא להגדיר ולא להגביל את עצמך, איך לשלב ניגודים
... פנימי וסבל. איך אפשר להגיע למצב שבו אין הגבלה ואין הגדרה עצמית? ההסבר המרכזי של אליעד הוא, שהדרך היחידה להגיע לאיזון אמיתי ושלם היא לא להיצמד לשום הגדרה או דרך ספציפית. על האדם ללמוד להכיל את כל הניגודים בתוכו, מבלי ... או תלות. במצב הזה, האדם הופך להיות חופשי באופן מוחלט, כי הוא כבר אינו מוגבל לאף דרך ספציפית. איך להגיע לאיזון פנימי? מהי הדרך ללא כל דרך? איך להכיל ניגודים? למה דרכים מוגדרות לא עובדות? איך לשלב ניגודים בחיים? מה ...
טיפול בחרדה חברתית, תרופה לפחדים, התמודדות עם חרדה, ביישנות, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, הערכה עצמית, אהבה עצמית, איך להתמודד עם חרדה חברתית קשה, התמודדות עם חרדה חברתית
טיפול בחרדה חברתית, תרופה לפחדים, התמודדות עם חרדה, ביישנות, ביטחון עצמי, דימוי עצמי, הערכה עצמית, אהבה עצמית, איך להתמודד עם חרדה חברתית קשה, התמודדות עם חרדה חברתית
... מוגבלת לשימוש ספציפי כדי להפחית פחדים מיותרים. איך למצוא איזון בין הגישות כדי לא לפחד בכלל? אליעד מסביר שכדי להגיע לאיזון המושלם, צריך לשלב בין שתי הגישות. מצד אחד, לבדוק האם הפחד באמת מוצדק, ומצד שני, לא לפחד גם אם ... עם חרדה חברתית קשה? שיטות טיפול בחרדה חברתית איך לשפר דימוי עצמי? כיצד לא לפחד ממה שחושבים עליי? איך להגיע לאיזון רגשי? האם אפשר להפסיק לפחד לגמרי?
אימון לחיים, אימון להרגלי חיים בריאים, מאמן אישי לחיים, קשה לקום בבוקר, איך לקום מוקדם בבוקר? לנצל את הזמן, לנצל את החיים, מימוש עצמי, עייפות במהלך היום, ללכת לישון מוקדם
אימון לחיים, אימון להרגלי חיים בריאים, מאמן אישי לחיים, קשה לקום בבוקר, איך לקום מוקדם בבוקר? לנצל את הזמן, לנצל את החיים, מימוש עצמי, עייפות במהלך היום, ללכת לישון מוקדם
... מוגבלת לשימוש ספציפי כדי להפחית פחדים מיותרים. איך למצוא איזון בין הגישות כדי לא לפחד בכלל? אליעד מסביר שכדי להגיע לאיזון המושלם, צריך לשלב בין שתי הגישות. מצד אחד, לבדוק האם הפחד באמת מוצדק, ומצד שני, לא לפחד גם אם ... עם חרדה חברתית קשה? שיטות טיפול בחרדה חברתית איך לשפר דימוי עצמי? כיצד לא לפחד ממה שחושבים עליי? איך להגיע לאיזון רגשי? האם אפשר להפסיק לפחד לגמרי?
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על לרצות את מה שיש - האם זה בכלל טוב? מהי הדרך *היחידה* להגיע לאיזון של הרצון העצמי?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להגיע לאיזון?, איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? דיכאון? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להשיג איזון נפשי? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם בדידות? כעס ועצבים? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: איך להגיע לאיזון?, איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להעביר ביקורת בונה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לנהל את הזמן? איך להיות מאושר ושמח? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לחנך ילדים? איך להעריך את עצמך? איך לא להישחק בעבודה? איך להתמודד עם גירושין? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך ליצור אהבה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לפרש חלומות? איך להיגמל מהימורים? איך לשתול מחשבות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בזוגיות? איך לשפר את הזיכרון? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להאמין בעצמך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך למצוא זוגיות? איך לשנות תכונות אופי? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לעשות יותר כסף ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה המשמעות של החיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש בחירה חופשית? האם באמת הכל לטובה? בשביל מה לחיות? איך נוצר העולם? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? איך להיות הכי חכם בעולם? למה יש רע בעולם? האם יש אמת מוחלטת? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש או אין אלוהים? למה העולם קיים? למה לא להתאבד? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם הכל אפשרי? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות מאושר? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש משמעות לחיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי להרזייה, מאמן זוגי, מטפל בנושאי איך להגיע לאיזון - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3438 שניות - עכשיו 21_08_2025 השעה 17:21:30 - wesi1