אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה אהבה עצמית, שנאה עצמית, רוצה לאהוב את עצמי, שעבוד לרצון העצמי, רוצה להרגיש טוב, לשנוא את עצמך, לאהוב את עצמך, האשמה עצמית, כעס עצמי, סוד האהבה העצמית...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
7:16אהבה עצמית, שנאה עצמית, רוצה לאהוב את עצמי, שעבוד לרצון העצמי, רוצה להרגיש טוב, לשנוא את עצמך, לאהוב את עצמך, האשמה עצמית, כעס עצמי, סוד האהבה העצמית, סוד האושר
מה באמת משעבד אותך לרצון לאהוב את עצמך?

הרבה אנשים נמצאים במצב שבו הדבר שהכי משעבד אותם הוא הרצון לאהוב את עצמם. לפי אליעד כהן, השלב הראשון בדרך להשתחרר מהשעבוד הזה הוא לזהות עד כמה פעולותיך היומיומיות מונעות מתוך הרצון לאהוב את עצמך. אם רוב הפעולות שלך מטרתן לגרום לך לאהוב את עצמך, חשוב שתתחיל לשאול את עצמך שאלות עמוקות כמו: "למה אני בכלל רוצה לאהוב את עצמי? למה זה חשוב לי כל כך?". אם תצליח להבין מה עומד מאחורי הרצון הזה, תוכל להשתחרר ממנו מיידית.

מהם שני המחויבים המרכזיים שמנהלים אותך?

אליעד מסביר כי ישנם שני מחויבים בסיסיים שעומדים מאחורי כל הרצונות שלנו:
  1. הרצון להרגיש טוב ולא להרגיש רע.
  2. התפיסה שדבר מסוים הוא טוב ודבר אחר הוא רע.
לדוגמה, אם אתה אומר "אני רוצה לאהוב את עצמי כי זה יעשה לי טוב", אתה מניח באופן אוטומטי שתי הנחות: שאתה רוצה להרגיש טוב, ושלאהוב את עצמך זה בהכרח טוב. אך כדי להשתחרר מהתלות ברצון הזה, עליך להטיל ספק בשתי ההנחות הללו ולשאול:
  • למה אני רוצה להרגיש טוב ולא רע?
  • האם זה באמת מחויב שלאוהב את עצמי יעשה לי טוב?
רק אם תערער על ההנחות האלו תוכל להשתחרר מהשעבוד לרצון לאהוב את עצמך.

האם חייבים לאהוב את עצמך כדי להרגיש טוב?

אליעד מדגיש שזה לא מחויב המציאות שאדם חייב לאהוב את עצמו כדי להרגיש טוב. למעשה, אפשר לשנוא את עצמך ובכל זאת להרגיש טוב. עצם ההנחה "כדי להרגיש טוב אני חייב לאהוב את עצמי" היא תפיסה אפשרית ולא עובדה מוחלטת. לכן, אדם שמצליח להשתחרר מהתפיסה הזו, יוכל להרגיש טוב גם בלי להיות משועבד לרצון לאהוב את עצמו.

מדוע אנשים לא שואלים שאלות מהותיות?

אליעד משווה את החיים שלנו לסרט "מטריקס", שבו רוב האנשים חיים בתוך מערכת מבלי להטיל ספק בתפיסות הבסיסיות שלהם. רוב האנשים עסוקים בשאלות כמו "איך להשיג כסף?", "איך למצוא זוגיות?", "איפה לגור?", אך לא עוצרים לשאול את עצמם שאלות בסיסיות ומהותיות כמו:
  • למה כל כך חשוב לי לאהוב את עצמי?
  • מדוע לשנוא את עצמי גורם לי להרגיש רע?
חוסר השאלות הללו נובע מתכנות עמוק שבו האדם רודף אחרי מטרות חיצוניות מבלי להבין את הסיבות הבסיסיות לרצונות שלו.

כיצד משתחררים מהתפיסה שיש טוב ורע מוחלטים?

אליעד כהן מציע להבין שהתפיסות שלנו לגבי טוב ורע אינן מוחלטות. כשאדם מבין שתפיסותיו הן אפשריות בלבד ולא מחויבות המציאות, הוא משתחרר מהשעבוד לרצונות המגבילים אותו. אדם שמשתחרר מההבחנה בין טוב לרע מסוגל לבחור בחופשיות כיצד הוא רוצה להרגיש ולחיות.

האם תהליך ההבנה כולל חזרה אחורה?

לעיתים קרובות, אדם חושב שהתקדם בתהליך ההתפתחות האישית, אך פתאום הוא מגלה שחזר לבעיות ישנות. אליעד מסביר שתהליך ההבנה דומה למשחק מחשב שבו לפני שמתקדמים לשלב הבא, צריך לפעמים לחזור אחורה כדי לוודא שהשלב הנוכחי הובן במלואו. למשל, אדם המתקשה ביחסים זוגיים עשוי להרגיש שהתקדם, אך לפתע הוא חוזר לאותם קשיים ישנים. לפי אליעד, זאת לא חזרה אמיתית אחורה, אלא חזרה למקום שבו האדם נמצא כדי לפתור את הבעיה עם הבנה עמוקה יותר. המטרה היא לחזור לבסיס ("Back to basics") כדי להבין את המהות בצורה יסודית יותר, ובכך לשפר את היכולת להתמודד עם אתגרים חדשים ועתידיים.

איך מגיעים לסיבה השורשית של כל התפיסות?

אליעד כהן מדגיש שהפתרון הסופי לכל השעבודים והרצונות המגבילים הוא למצוא את "הסיבה השורשית" לכל התפיסות. כאשר אדם מבין את המקור הראשוני לכל רצונותיו, כמו הרצון להרגיש טוב, הרצון לאהוב את עצמו או הפחד להרגיש רע, הוא יכול להתחיל לשאול את השאלה המרכזית: "האם התפיסה הזו באמת נכונה?". ברגע שהאדם מטיל ספק ומצליח לראות שכל התפיסות הללו הן לא בהכרח מחויבות, המשחק מסתיים. ברגע שהבנת שאין שום דבר שהוא באמת מחויב, אתה משוחרר לבחור כיצד להרגיש, ואתה חי בחופש אמיתי ומוחלט.
כיצד להשתחרר מהרצון לאהוב את עצמך?

השאלה המרכזית היא: מה הדבר שהכי משעבד אותך? אם התשובה היא "אני רוצה לאהוב את עצמי", עליך לבדוק האם אתה יכול להפוך את הרצון הזה לאפשרי ולא למחויב. כלומר, האם כל הפעולות שלך מבוססות על הרצון לאהוב את עצמך? אם כן, כדאי לבדוק: למה אני רוצה לאהוב את עצמי? מה אכפת לי אם אני אוהב את עצמי או לא? אם תוכל לפצח את זה, תוכל להשתחרר בבת אחת.

מהם שני המחויבים המרכזיים שמעצבים את הרצון שלנו?

הרצונות שלנו מבוססים על שני מחויבים עיקריים:

1. הרצון להרגיש טוב ולא רע.

2. ההנחה שדבר מסוים הוא טוב ואחר הוא רע.

כדי להשתחרר מרצון שמגביל אותנו, עלינו להטיל ספק בשני המחויבים האלה:

- למה אני רוצה להרגיש טוב ולא רע?

- למה אני חושב שלאהוב את עצמי יעשה לי טוב?

לדוגמה, אם אדם אומר "אני רוצה לאהוב את עצמי כי זה יעשה לי טוב", הוא צריך לבדוק: למה אני חושב שלאהוב את עצמי יעשה לי טוב? האם בהכרח זה נכון?

האם אפשר לאהוב את עצמך וזה לא יעשה לך טוב?

השאלה שמובילה את הדיון היא האם יש דרך אחרת להרגיש טוב. התשובה היא שכן - אפשר לא לאהוב את עצמך ועדיין להרגיש טוב. כלומר, התחושה שהכרח לאהוב את עצמך כדי להיות מאושר אינה בהכרח נכונה. ייתכן שאדם ישנא את עצמו ובכל זאת ירגיש טוב.

מדוע אנשים אינם שואלים את עצמם שאלות מהותיות?

רוב האנשים בעולם אינם שואלים את עצמם את השאלות הבסיסיות האלה. הם שואלים איך להשיג כסף, איך למצוא זוגיות, היכן לגור, אבל הם לא עוצרים לשאול: למה אני כל כך רוצה לאהוב את עצמי? למה לשנוא את עצמי גורם לי להרגיש רע?

הסיבה לכך היא שהם מתוכנתים לרדוף אחרי דברים מבלי לבדוק את ההנחות הבסיסיות שלהם. זה דומה לסרט "מטריקס", שבו אנשים חיים בתוך מערכת ולא מטילים ספק בקיומה.

האם ניתן להשתחרר מהתפיסה שיש טוב ורע מוחלטים?

הרצון להרגיש טוב והחשש להרגיש רע הם ביטויים של מחויבים פנימיים - תפיסות שהתקבעו אצלנו כעובדות מוצקות. אם נוכל להבין שהתפיסות הללו אינן מחויבות, אלא אפשריות בלבד, נוכל להשתחרר מהן ולבחור באופן חופשי כיצד להרגיש.

האם צריך לעבור שלבים בתהליך ההבנה?

בדומה למשחק מחשב, ייתכן שלפני שאדם יוכל להתקדם לרמה הבאה, עליו להשלים שלבים קודמים. לפעמים נראה שהתקדמנו, אבל בעצם חזרנו לרמה קודמת כי משהו מהותי לא נפתר.

לדוגמה, אדם שמתקשה בקשרים זוגיים יכול לחשוב שהוא מתקדם בחיים, אך פתאום הוא חוזר להתמודד עם אותם קשיים. עם זאת, זה לא באמת "חזרה לאחור", אלא חזרה למקום שבו הוא נמצא, אך עם הבנה רחבה יותר.

כיצד ניתן להגיע לשורש הבעיה?

בסופו של דבר, עליך לגלות את הסיבה השורשית לכל התפיסות שלך. כאשר תמצא מה עומד מאחורי כל המחויבים שלך ותטיל עליהם ספק - המשחק ייגמר. כלומר, כאשר תבין ממה הכל נובע ותשאל "האם זה באמת נכון?", תוכל להשתחרר מכל שעבוד מחשבתי ולחיות מתוך חופש אמיתי.
אני אומר כזה דבר, תבדוק מה הדבר שהכי משעבד אותך אם זה הרצון "אני רוצה לאהוב את עצמי" אז תנסה להיפטר ממנו, להפוך אותו לאפשרי ולא למחויב. תראה אם 99% מהפעולות שלך הן "כדי לאהוב את עצמי" אוקי אז תנסה לבדוק "למה אני רוצה לאהוב את עצמי, מה נסגר עם הרוצה לאהוב את עצמי, מה אכפת לי" אם אתה תצליח לפצח את זה אתה במכה אחת השתחררת.

עכשיו אני אומר יש לך שני מחויבים, בעיקרון ברצונות הם בנויים על שני מחויבים, 1. אתה רוצה להרגיש טוב ולא רע, 2. "אני חושב שזה טוב ולא רע" על משהו. ואתה צריך להטיל ספק על שני המחויבים, 1. "למה אני רוצה להרגיש טוב ולא רע, 2. "למה אני חושב שזה טוב ולא רע" בכל צורה.

לדוגמה "אני רוצה לאהוב את עצמי וזה יעשה לי טוב", עכשיו "למה אני חושב שלאהוב את עצמי יעשה לי טוב", בא נניח שהמחויב של טוב ורע מקובל "אני רוצה טוב ולא רע אבל למה לאהוב את עצמי יעשה לי טוב?".

ש: לדעתך יש אופציה אחרת? אני מנסה לחשוב.

אליעד: לא רק לדעתי יש אופציה אחרת גם לדעתך יש אופציה אחרת אם אתה מבין את השאלה הזאת.

ש: אני יכול לאהוב את עצמי ושזה לא יעשה לי טוב.

אליעד: לא, אתה יכול לא לאהוב את עצמך ושיהיה לך טוב, "אני רוצה להרגיש טוב, אני רוצה לאהוב את עצמי כי זה עושה לי טוב" אבל האם מחויב שכדי שיהיה לך טוב אתה צריך לאהוב את עצמך? יכול להיות שאתה יכול לשנוא את עצמך ושעדיין יהיה לך טוב.

ש: נכון.

אליעד: ובוא נניח שתגיע למסקנה "מחויב לי שלאהוב את עצמי עושה לי טוב, לא לאהוב את עצמי עושה לי רע", אוקי אבל למה אתה רוצה שיהיה לך טוב ולא רע?

ש: זאת כבר המהות הבאה.

אליעד: נכון אבל ממנה בלפני "למה בלאהוב את עצמי עושה לי טוב ולמה לשנוא את עצמי עושה לי רע, למה?".

ש: אולי מחויב שזה יהיה ככה.

אליעד: אם אתה תסתכל יש פה עוד משהו מעניין, רוב האנשים בעולם בחיים שלהם לא שאלו את השאלות האלה, שאלו את עצמם את כל השאלות "איך מרוויחים כסף, איך מוצאים בחורה, איפה אני אגור" כל השאלות שאלו אבל שאלת אותך פעם למה אתה כל כך רוצה לאהוב את עצמך, למה לשנוא את עצמך עושה לך רע? "לא כי זה עושה לי רע". אתה כאילו קולט יש פה מיליארדים של אנשים שרצים אחרי משהו.

ש: הם כאילו קורבנות של הדבר הזה.

אליעד: זה כמו סרט "מטריקס" כזה, שכאילו ככה תכנתו את הרובוטים והם גם משועבדים והם עושים, ואף אחד לא שואל אתה השאלה "רגע למה, למה אני כל כך רוצה לאהוב את עצמי, למה לשנוא את עצמי זה לא טוב". עכשיו אתה מכיר מישהו שיש לו תשובה לשאלה או שאתה יודע שיש לו תשובה לשאלה, כמה אנשים אתה מכיר ששאלו את השאלה הזאת.

ש: לא, יש תשובות אבל לא בהיגיון שאנחנו כאילו.

אליעד: כי אלוהים ככה אסר?

ש: בית משוגעים יותר בא נגיד המשוגעים יותר יכולים לענות תשובות לשאלות האלה.

אליעד: איזה תשובות.

ש: כאלה שיכולים לשנוא את עצמם ולהיות סבבה עם זה ולהרגיש טוב.

אליעד: לא, אבל גם הם יש דברים שהם מפחדים לעשות כדי לא לשנוא את עצמם.

ש: לא, אני אומר אם קיים בן אדם כזה אז הוא ייתפס כמשוגע.

אליעד: כן כמטורף. אני בא להגיד לך שהשאלות האלה הן השאלות הבסיסיות של המנגנון, אתה כאילו רץ לעשות פעולות כדי לאהוב את עצמך, כדי להרגיש טוב. מה יש מאחורי "הרוצה להרגיש טוב הזה", מה יש מאחורי "הרוצה לאהוב את עצמי", למה נתפס במוח "אם אני אוהב את עצמי זה טוב, אם אני לא אוהב את עצמי זה רע", מה עומד מאחורה? עכשיו יכול להיות שהתשובות פשוטות אבל אנשים לא מבינים את התשובות. אם בן אדם אומר "ככה זה וזהו", אוקי אז אם רע לך תגיד "ככה זה וזהו" כי אם הוא אומר "לא, טוב ככה זה וזהו", אוקי אז תשבע לך "ככה זה וזהו".

ש: אם אין לך בחירה אז שתוק.

אליעד: ככה זה וזהו אז כל מה שקורה לך "טוב ככה זה וזהו אין פיתרון", אתה אומר "לא, מה פתאום ככה זה וזהו אני רוצה לשנות", למה לשנות אבל זה.

ש: אבל ככה זה, הוא פשוט יודע שיש אפשרות

אליעד: אני אומר לך "שהרוצה להרגיש טוב והלא רוצה להרגיש רע, והרוצה לאהוב את עצמי ולא רוצה לשנוא את עצמי" הם ביטוים של משהו אחר, הם ביטוים שלהם של מחויבים בראש של תפיסות, של "אני בטוח שככה ולא ככה ואני בטוח שככה ולא ככה ולכן אני רוצה לאהוב את עצמי ולא לשנוא את עצמי, לכן אני רוצה להרגיש טוב ולא להרגיש רע", זה "Output" של דברים שנתפסים אליך כמחויבים. עכשיו אם אתה מצליח רק להבין שזה לא באמת מחויב אתה קיבלת פטור, אתה יכול לבחור עכשיו מה אתה רוצה.

ש: אתה מסכים כאילו אני חושב שהעניין הזה שאם לא, שיש עניין של "Levels" שזה מתחיל מהצורה ואז עובר מהות ואז יותר מהות, נכון ואז אני חושב שאם לא סיימת כמו במשחק מחשב שאתה צריך לעבור שלב.

אליעד: זה נכון באופן יחסי, אני מסכים איתך וזה נכון באופן יחסי כי באופן יחסי מדי פעם כשאתה כאילו רץ קדימה, זה כמו נגיד שאתה מתחיל לעשות אימונים של ריצה אז מדי פעם כאילו תמתח טיפה תחזור אחורה, תמתח טיפה קדימה, אתה מבין למה אני מתכוון?

ש: כן.

אליעד: כאילו מדי פעם להתקדם קדימה "אוקי עכשיו תחזור אחורה לבסיסי, טוב תתקדם עוד קדימה" משהו כזה, ככה אתה כאילו משלב את העומק ואת הרוחב.

ש: כן כי אני פתאום קולט אצלי שאני שוב "בLevel" אחורה.

אליעד: נכון כי אתה עוד פעם תקוע לי עם הבחורה בכלל.

ש: זהו אני אומר לעצמי לא עברת "Level", אוקי חזרה "לbasics".

אליעד: כן אבל באופן יחסי אתה יכול לשאול את עצמך, קודם כל זאת לא חזרה "ל basics", זאת חזרה למקום שבו אתה נמצא כי "הbasic" יכול להיות אחר אבל אני אומר באופן יחסי גם כיום אתה פחות חושב על הצורה ויותר על המהות, באופן יחסי ואף על פי כן יש ספיחים. זה באופן יחסי, זה כאילו כמה אחוז מהזמן אתה חושב על המהות וכמה אתה חושב על הצורה. עכשיו ככל שתחשוב יותר על המהות ככה גם המהות הזאת תהפוך להיות הצורה ואז תחשוב על המהות שלה.

ש: כן אבל הדבר הזה שמטריד אותי הוא עדיין יש שמה, גם בא נגיד אני אפתור את המחויב הזה של "לאהוב את עצמי" ואז יישאר פתאום מחויב הבא, כלומר, הדבר הזה שמטריד אותי באמת הוא עדיין שמה זה לא פתר את הבעיה, נכון?

אליעד: אתה בסוף צריך לגלות ממה הכל נובע ואז לשאול "האם זה נכון" ואז יגמר המשחק.
רוצה טוב זמן מקום תקוע לאהוב את עצמך ללא תנאים איך לא לשנוא את עצמך אוהב את עצמך איך להטיל ספק פחד לשפר את היכולות איך לענות תשובות איך התפתחות אישית אהבה אהבה עצמית אהבה עצמית בלי תנאים אהבה עצמית ללא תנאים אושר איך לא להאשים את עצמי איך לא להאשים את עצמך איך לא לכעוס על עצמי איך לא לכעוס על עצמך איך לא לשנוא את עצמי איך לא לשנוא את עצמך איך לאהוב איך לאהוב את עצמי איך לאהוב את עצמי בלי תנאים איך לאהוב את עצמך איך לאהוב את עצמך בלי תנאים איך לאהוב את עצמך ללא תנאים איך להאשים את עצמי איך להאשים את עצמך אשמה אשמה עצמית את מי לשנוא במה אני לא אוהב את עצמי האם אני לא אוהב את עצמי האם אני שונא את עצמי האם זה טוב לשנוא האם זו אהבה האשמה האשמה עצמית הלקאה עצמית הרצון העצמי טוב לשנוא טוב לשנוא את עצמך כעס כעס עצמי כעסים לא אוהב את עצמי לא אוהבת את עצמי לאהוב לאהוב את עצמי לאהוב את עצמי בלי תנאים לאהוב את עצמי ללא תנאים לאהוב את עצמך לאהוב את עצמך בלי תנאים לאהוב את עצמך ללא תנאים להאשים להאשים את עצמי להאשים את עצמך להלקות את עצמי להלקות את עצמך להרגיש להרגיש טוב לכעוס על עצמי לכעוס על עצמך למה אני לא אוהב את עצמי למה אני שונא את עצמי למה זה טוב לשנוא למה טוב לשנוא למה לאהוב את עצמי למה לאהוב את עצמי בלי תנאים למה לאהוב את עצמך למה לאהוב את עצמך בלי תנאים למה להאשים את עצמי למה להאשים את עצמך למה לכעוס על עצמי למה לכעוס על עצמך למה לשנוא את עצמי למה לשנוא את עצמך לשנוא לשנוא את עצמי לשנוא את עצמך מה זאת אהבה מה זה אהבה מה זה אושר מה זה כעס מה זה לאהוב מה זה לאהוב את עצמי מה זה להרגיש טוב מה זה רצון עצמי מה זו אהבה מה זו אהבה עצמית מתי אני לא אוהב את עצמי מתי אני שונא את עצמי מתי להאשים את עצמי מתי לשנוא את עצמך סוד סוד האהבה סוד האהבה העצמית סוד האושר סודות רגשות אשם רצון עצמי שונא את עצמי שונאת את עצמי שנאה שנאה עצמית שעבוד שעבוד לרצון שעבוד לרצון העצמי
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על אהבה עצמית, שנאה עצמית, רוצה לאהוב את עצמי, שעבוד לרצון העצמי, רוצה להרגיש טוב, לשנוא את עצמך, לאהוב את עצמך, האשמה עצמית, כעס עצמי, סוד האהבה העצמית, סוד האושר
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: רוצה לאהוב, איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? דיכאון? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: רוצה לאהוב, איך לשפר את הזיכרון? איך ליצור אהבה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך למצוא זוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לעשות יותר כסף? איך לחנך ילדים? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפרש חלומות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם גירושין? איך לקבל החלטות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להיגמל מהימורים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להאמין בעצמך? איך לנהל את הזמן? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לשנות תכונות אופי? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש או אין אלוהים? למה העולם קיים? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? בשביל מה לחיות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מה המשמעות של החיים? האם הכל אפשרי? האם באמת הכל לטובה? האם המציאות היא טובה או רעה? האם לדומם יש תודעה? מי ברא את אלוהים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להנות בחיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להיות מאושר? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש משמעות לחיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה לא להתאבד? למה יש רע וסבל בעולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
איך להכין תוכנית גיבוי? אתה לא רוצה משהו מניעות בעבודת השם התנהגות האדם הספרים הטובים ביותר מה אנשים חושבים? פחד של ילד פחד להיות שרלטן איך לשדר ביטחון עצמי עם בחורה? ממה נובעת חרדה חברתית? אם אתה אוהב מישהו שחרר אותו לחופשי? אתה לא אוהב האם מישהו מאושר יכול להיות בדיכאון? הבעיות לאושר זוגיות או רווקות טיפול אחרי בגידה להחליט באופן מוחלט קבלת החלטות והטלת ספק התמודדות עם ספקות התמודדות עם התנגדות לקוח להצליח למצוא זוגיות להצליח להשתנות איך לשכנע בחורות? שיקולים בבחירת חברת שיווק איך לגרום לילד להאמין? יחסי הורים וילדים מתבגרים דמיון ותת המודע להפסיק להיות מודע לעצמי חרדות ופרנויות מתבייש בהפרעות שלי מה לכתוב לאקס? למה לחזור לאקס? להתאמן עם גומיות התנגדות תרגיל לאימון הבטחה של אלוהים מאמין שהוא אלוהים הארה שנעלמה הארה חלקית להיות אלוהים ולגלות שאני השטן להיות אלוהים שקרי דרכים להכנסה פסיבית כמה האושר שלך תלוי בכסף? מה התכלית של החיים? מהי משמעות החיים? פרסום שלילי בפייסבוק חשיבה שלילית האם אפשר להרגיש רע אם אין בחירה חופשית? להתייחס לאנשים כאל רובוטים העולם עובד לפני שהעולם היה קיים עוד נושאים ...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קאוצינג, אימון אישי לדיאטה, אימון אישי להרזיה בתחום רוצה לאהוב - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 1.3594 שניות - עכשיו 16_10_2025 השעה 11:50:58 - wesi1