אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה מאמן אישי ✔לבחור מטפל מוסמך, הסמכה טיפולית, משוגע מוסמך, חשיבות ההסמכה של המטפל, האם חשוב שיהיה מטפל מוסמך? איך לבחור מטפל מוסמך? מה ההסמכה של...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
לבחור מטפל מוסמך, הסמכה טיפולית, משוגע מוסמך, חשיבות ההסמכה של המטפל, האם חשוב שיהיה מטפל מוסמך? איך לבחור מטפל מוסמך? מה ההסמכה של אליעד כהן? בחירת מטפל מוסמך, איך לבחור מאמן? איך לבחור יועץ? מהי השיטה של אליעד כהן?
האם עדיף לבחור מטפל מוסמך או שאין משמעות להסמכה?

אנשים רבים חושבים שאם הרכב שלהם מתקלקל, הם יעדיפו לפנות למוסך מוסמך, בדיוק כפי שכשיש להם בעיה בבית, הם יעדיפו להזמין חשמלאי או קבלן מוסמך. ההיגיון הפשוט אומר שכאשר רוצים לפתור בעיה כלשהי, חשוב שהאיש שמטפל בה יהיה מוסמך ובעל הסמכה רשמית. לכן נשאלת השאלה אם נכון להשתמש באותה אנלוגיה גם בטיפול נפשי. כלומר, האם כדאי לבחור מטפל מוסמך בלבד, או שאולי הסמכה במקרה של טיפול בנפש איננה משמעותית?

מדוע אי אפשר לסמוך על תעודות הסמכה כשמדובר בנפש?

אליעד מסביר שלמרות שכביכול הגיוני לפנות למטפל מוסמך, המציאות שונה לחלוטין כשמדובר בנפש. בתחום הטכני כמו מוסך או חשמלאי, גם אם האדם מוסמך, עדיין ייתכן שיטעה, יזייף, לא יעבוד לפי הפרוטוקול, ואפילו ירמה. תעודת ההסמכה שלו לא יכולה להבטיח ב - 100% שהוא לא יפגע בך, בשוגג או במזיד. אבל כאשר מדובר בטיפול בנפש, זהו תחום עדין כל כך, שאפילו הטעות הכי קטנה של מטפל יכולה לגרום לנזק אדיר. האדם אינו מוכן לקחת סיכונים כשמדובר בנפשו, ולכן אי אפשר לסמוך אפילו על מיליון תעודות והסמכות. אפילו אם למטפל יש 5,000 תעודות, עדיין אתה לא יכול להיות בטוח שהוא באמת יעזור לך ולא יגרום לך נזק נפשי.

מדוע אפילו אלוהים אינו מוסמך מספיק כדי לטפל בנפש שלך?

אליעד מדגים את הטענה שלו על כך שאי אפשר לסמוך על אף אחד בדוגמה יוצאת דופן: אפילו אם אלוהים בכבודו ובעצמו יתגלה אליך, יוכיח לך שהוא באמת אלוהים, ויציע לך עצות לטיפול בנפש, עדיין לא תוכל לסמוך עליו באופן מלא. ייתכן שאלוהים לא אומר לך את כל האמת, ייתכן שהוא מטעה אותך בכוונה, ואפילו אם הוא אמיתי ורוצה לעזור לך, ייתכן שאתה עצמך לא הבנת אותו נכון. זאת אומרת שגם אם קיבלת עצה מהסמכות הגבוהה ביותר האפשרית, עדיין אינך יכול לסמוך עליה לחלוטין כי תמיד ייתכן שמשהו בדרך השתבש - או שהבנת לא נכון, או שההסבר היה לא מדויק.

מהי הבעיה העיקרית בהסתמכות על תעודות של מטפל נפשי?

הבעיה המרכזית בהסתמכות על תעודות של מטפלים היא שבסופו של דבר האחריות נמצאת תמיד אצלך. הנפש שלך היא הדבר היחיד שעליו אסור לך לקחת שום סיכון. לכן, שום תעודה לא יכולה להיות ערובה לכך שהעצות של המטפל יהיו נכונות עבורך. התפקיד שלך הוא לבדוק בעצמך כל עצה שאתה מקבל, לבחון אותה בשכלך, ולהחליט האם היא נכונה עבורך או לא. עצם קיומה של תעודה לא פוטר אותך מאחריות.

מדוע חשוב להקשיב גם לעצות של משוגעים?

אליעד מביא דוגמה נוספת כדי להמחיש את חשיבות ההקשבה לכל אדם, אפילו למשוגעים. לדוגמה, אם מישהו משוגע נותן לך עצה מוזרה כמו "תאכל גזר" כדי לפתור חרדה, במבט ראשון זה נראה לא הגיוני. אבל אם תבחן את ההצעה לעומק, תגלה שיש בה היגיון עמוק. למשל, אולי כוונתו של המשוגע הייתה לומר שאין פתרון אחד מוחלט לבעיה, או אולי הוא רצה להראות לך שכל הבעיות הן במידה מסוימת שרירותיות או לא בשליטתך. הנקודה היא שבכל הצעה, מוזרה ככל שתהיה, מסתתרת נקודת אמת עמוקה שיכולה לעזור לך.

למה הפתרון הנכון לבעיות נפשיות חייב לכלול את כל הדעות והעצות בעולם?

אליעד מדגיש שהאמת האמיתית והפתרון המלא לכל בעיה נפשית הוא בעצם שילוב של כל הדעות והעצות האפשריות. הוא מסביר שהפתרון אינו נמצא אצל פרופסור מוסמך אחד, ולא אצל מטפל מומחה אחד, אלא בשילוב של כל נקודות האמת מכל הרעיונות השונים - מהמטפל המוסמך ועד המשוגע המוחלט. אם פספסת אפילו דעה אחת ולא בחנת אותה, לא הגעת לפתרון האמיתי והמלא לבעיה שלך.

מה הדרך הנכונה לבדוק עצות של מטפל?

הדרך לבדוק עצות היא להתייחס לכל הצעה שאתה שומע כאילו היא מגיעה מאדם ללא כל תעודה - אפילו אם הוא פרופסור מפורסם עם 100 תעודות על הקיר. אתה חייב לשאול את עצמך: "אולי כל מה שהוא אמר אינו נכון?". רק בדיקה כזו, שאינה מושפעת משום סמכות חיצונית, יכולה להוביל אותך לאמת האמיתית ולפתרון הנכון עבורך. כל גרם של אמון שאתה נותן לתעודה של האדם הוא טעות שעלולה לגרום לך לפספס את האמת.

האם אליעד כהן עצמו מחזיק בהסמכה כלשהי?

אליעד עצמו אומר שיש לו "מיליון תעודות", אבל הן לא חשובות בעיניו, עד כדי כך שהוא צוחק ואומר שהתעודות כל כך רבות וקטנות שאי אפשר אפילו לראות אותן על הקיר. הוא טוען שזה לא משנה בכלל, כי בסוף מה שחשוב זה התוכן, הרעיונות, וההבנה העצמית של כל אחד ואחד. ההסמכה הרשמית, מבחינתו, היא הדבר הכי פחות משמעותי בטיפול הנפש.

מהי השיטה של אליעד כהן לטיפול נכון בנפש?

השיטה של אליעד כהן מבוססת על גישה שבה כל אדם לוקח אחריות מלאה על הנפש שלו. הוא מציע להקשיב לכל הדעות, גם לרעיונות מוזרים או מנוגדים, ולנסות למצוא את נקודת האמת שקיימת בכל דעה. הטיפול הנכון ביותר הוא תמיד זה שבו האדם בודק בעצמו ומחליט עבור עצמו, לאחר שבחן את הדברים לעומק ובשכלו שלו בלבד.

בסופו של דבר, ההמלצה של אליעד ברורה: אל תחפש מטפל מוסמך עם תעודות, אלא חפש מישהו שיכול להציע לך רעיון חדש, לשאול שאלות שיאתגרו אותך, ולהוביל אותך לבדוק את האמת שלך בעצמך.
האם נכון לחפש הסמכה רשמית במוסכים, חשמלאים או קבלנים, ולהשליך זאת גם על בחירת מטפל בנפש?

שאלה: מהי האנלוגיה הראשונית שהועלתה?

תשובה: בתחילת הדברים מוצגת השוואה בין מצב שבו יש תקלה ברכב או בעיה טכנית בבית, ואז הולכים למוסך או מזמינים חשמלאי וקבלן מוסמך, לבין מצב שבו אדם מחפש עזרה נפשית. נוצרת מחשבה שאם כבר בעניינים טכניים יעדיף אדם איש מקצוע מוסמך כדי להפחית סיכון ולהיות בטוח שיקבל שירות יעיל - הרי בעניינים נפשיים הדבר מובן מאליו, כביכול צריך גם שם לחפש מטפל בעל תעודה.

מהו ההבדל המשמעותי בין תיקון טכני לבין טיפול נפשי?

שאלה: מדוע בכל זאת יש הבדל בין להשיג תעודה במוסך לבין לסמוך על מטפל נפשי מוסמך?

תשובה: גם אם הולכים למוסך "מורשה", עלולים ליפול על מכונאי שיבצע טעות, או ירמה, או לא יעבוד לפי הפרוטוקולים הנדרשים. תעודה לא מבטיחה ב - 100 אחוז שלא תהיה טעות. אבל כשזה קורה במכונית או בבנייה, אפשר להתפשר או לנסות לתבוע ולהחליף בעל מקצוע. לעומת זאת, בטיפול פנימי של הנפש, הסיכון הוא עצום, אף אחד לא רוצה לקחת סיכון ש"ישחקו לו בראש". לכן דווקא במקום העדין ביותר, אין ערובה לכך שתעודה מקצועית תציל את האדם, והעובדה שהמטפל קיבל הסמכה לא מבטיחה שלא יגרום נזק.

מדוע אי אפשר לסמוך גם על אלוהים?

שאלה: איך קשור אלוהים לעניין של חוסר יכולת לסמוך על מטפל?

תשובה: הדובר מתאר משל קיצוני - גם אם אלוהים עצמו היה מופיע ומצהיר שהוא רוצה לעזור, עדיין אי אפשר להסתמך עליו באופן עיוור. אולי לא הבנו אותו נכון, אולי השכל שלנו לא תופס את ההסבר שלו, ואולי הדברים שחשבנו שאלוהים אמר בכלל לא נאמרו. יוצא שגם על מה שמגיע ממקור "מוסמך כביכול" אי אפשר לסמוך בעיניים עצומות, בייחוד בענייני נפש.

מהי המשמעות של "אל תחפש מטפל מוסמך, חפש מטפל שיחדש לך"?

שאלה: אם כך, האם אין טעם לחפש תעודות בכלל?

תשובה: יש משמעות לתעודה טכנית במוסך או אצל חשמלאי, כי אם אכן יהיה כשל, האדם לוקח בחשבון שהוא עלול להתאכזב או להיפגע, אבל במידת הצורך יתבע או יעבור לבעל מקצוע אחר. לעומת זאת, כשרוצים לטפל בנפש, התעודה פחות חשובה מהתוכן - מה האדם יכול ללמד אותך על עצמך? האם הוא מציע לך רעיון חדש שלא שקלת? האדם עצמו צריך לבדוק את השיטה או הרעיון ולבחון האם זה באמת נכון מבחינתו.

למה בעצם לשמוע דעה גם ממשוגע?

שאלה: האם אין זה מסוכן יותר להקשיב למישהו שמוגדר כלא יציב נפשית?

תשובה: בענייני הנפש, הסיכון לא נובע מכך שאתה שומע רעיון, אלא מכך שתיישם אותו בלי לבדוק אותו לעומק. גם "משוגע" יכול לומר רעיון שיש בו נקודת אמת. אם יש לך שכל, תבדוק מה נאמר ותשאל "האם זה הגיוני? מה האמת שבדבר?". האחריות היא עליך לעשות את הבחינה. פרופסור עם אלף תעודות עלול לטעות, ובמקביל, מישהו שמוגדר "לא שפוי" עלול לומר משפט מבריק.

כיצד דוגמת "תאכל גזר" מלמדת אותנו על חיפוש נקודת אמת בכל רעיון?

שאלה: מה הסיפור על עצת "תאכל גזר" בהתמודדות עם חרדה?

תשובה: לכאורה, "תאכל גזר" נשמע מופרך, אבל ייתכן מאחוריו רעיון עמוק. אולי המשוגע התכוון להמחיש שאין פתרון אחד מוחלט, או שצריך לנתק שליטה ולהבין שבעיות נפשיות הן מורכבות. אולי הוא מנסה לרמוז לכך שבכל דבר יש היבט שרירותי, ושאין לך באמת יכולת מוחלטת להשפיע על המציאות. ברגע שמבינים את עומק ההיגיון (גם אם הוא ארוז בהצעה מוזרה כמו "תאכל גזר"), מגלים שיש נקודת אמת בכל רעיון.

למה הטענה היא שהפתרון השלם לבעיות נפשיות חייב לשקלל את כל הרעיונות בעולם?

שאלה: כיצד בדיוק משקללים את כל הפרספקטיבות האפשריות?

תשובה: ברגע שלאדם יש בעיה בנפש, הוא צריך לבחון את שלל הפתרונות - מיינדפולנס, קוגניטיבי, אמונה באלוהים, ביטול אמונה, בחירה חופשית או העדר בחירה - כל כיוון יכול להאיר משהו. אם הוא לא יקח בחשבון אפילו דעה של "משוגע" אחד בעולם, אולי הוא מחמיץ מרכיב של אמת שקיים דווקא שם. הפתרון העמוק באמת מגיע מתוך שילוב של נקודות האמת מכל הזרמים השונים, כך שנוצרה תמונה מורכבת ושלמה יותר.

כיצד באה לידי ביטוי האחריות האישית בחיפוש האמת?

שאלה: מדוע אי אפשר להסתמך על הלימודים של המטפל בלבד?

תשובה: כי כדי שלא להסתכן בנזק נפשי, האדם חייב לבדוק כל עצה לעומקה. זה אומר להתחיל מנקודת הנחה שייתכן שהמטפל טועה בכל מילה. אם אדם מעניק אפילו "מיליגרם" של אמון רק מפני שלמטפל יש תעודה, הוא מסתכן בקבלת הנחות יסוד שגויות. האחריות מוטלת על מי שמחפש את הפתרון: לחקור, לשאול ולהטיל ספק בכל.

כיצד הדוגמה על "אין שקר מוחלט ואין אמת מוחלטת" מדגישה את מורכבות האמת?

שאלה: האם באמת לא קיימת הצעה שהיא מאה אחוז טעות?

תשובה: אין דבר כזה "שקר מוחלט" או "אמת מוחלטת" כשמדובר ברעיונות. בכל עצה יש גרעין של אמת, ולהפך - בכל גישה שאנחנו מהללים כאמת מוחלטת, ייתכן שיש חלקים שאינם מתאימים למצב שלך. לכן אי אפשר לזלזל באופן גורף בשום רעיון - אפילו "תאמין באלוהים" או "אל תאמין באלוהים" או "תאכל גזר" - כי יש בהם תובנות שלפעמים מסתתרות בשורש הרעיון.

מדוע הדרך הנכונה לפתרון היא צירוף כל הרעיונות?

שאלה: איך צירוף כל הרעיונות יוצר פתרון שלם יותר?

תשובה: אם שמענו רק סוג אחד של עצות, אנו עלולים לשגות וללכת בכיוון חסר. כשאנחנו מסכימים להקשיב למנעד רחב ביותר של דעות, אנו מגדילים את הסיכוי שנקלוט את הנקודה הקריטית החסרה. השלם הזה, שבו אנחנו אוספים את "נקודת האמת" מכל כיוון, עשוי לאפשר לנו להבין יותר לעומק את עצמנו ואת הדרכים להתמודד עם קשיים רגשיים.

מדוע מוטב להכיר את כל הרעיונות ולבדוק אותם בשכל האישי?

שאלה: האם זה לא מסבך ומאריך מאוד את התהליך?

תשובה: לפעמים כן, אבל בהתחשב בעובדה שהנפש היא עדינה וחשובה, לא כדאי לקחת סיכונים מיותרים. שמיעה של מגוון עצום של דעות אולי מאריכה את הדרך, אבל מונעת מצב שבו אנו "סומכים" על אדם מוסמך אחד שבטעות עלול לגרום לנו לנזק. רק בדיקה אישית, סלקטיבית וקפדנית, מאפשרת להיות בטוחים יותר שאנחנו בדרך נכונה.

כיצד ניתן לבצע מחקר עצמי ולשלב כלים מגוונים?

שאלה: מה בפועל לעשות אם אתה רוצה לפתור חרדה או כעס?

תשובה: אפשר לפנות למטפלים רבים ושונים. אפשר לחפש מידע אצל אנשים עם תעודות, אנשים בלי תעודות, אפילו אצל מי שהוגדר רשמית כ"לא כשיר". בכל עצה טמונה תובנה, והאדם עצמו יושב ובודק: "האם זה הגיוני בעיני? מה החלק הנכון פה?". אם העצה נשמעת טירוף מוחלט, עדיין כדאי לחפש איזה היגיון או צל של אמת עשוי להסתתר מאחורי המילים.

כיצד ניתן לסכם את הטיעונים המרכזיים ולעבור לבדיקה עצמית?

שאלה: מה העיקרון המנחה לסיכום?

תשובה: מכיוון שהנפש יקרה מדי, עדיף לא להסתפק בתעודה ולחשוב שזה פתר את הבעיה. במקום זה, חיוני להקשיב למגוון גדול של רעיונות, לבחון אותם בשכלך מבלי להפלות רעיון אחד או אדם אחד לטובת אחר, ולמצוא באמת את השילוב הנכון. בכל מה שנוגע ללב ולמוח שלך, מוטב להפעיל ספקנות ולחקור לעומק, כי על הדברים החשובים ביותר אסור לנו להסתמך על גורם חיצוני ללא בחינה עצמית.
מי הסמיך את אליעד כהן? המלצות על אליעד כהן, ביקורת על אליעד כהן, מי זה אליעד כהן? בעל מקצוע מוסמך, לסמוך רק על עצמך, למה לא לסמוך על אף אחד? תעודות של אליעד כהן, הסמכה של אליעד כהן, ההימור של פסקל, למה לא לסמוך על אלוהים? פסיכיאטר מוסמך, פסיכולוג מוסמך, משוגע מוסמך, ממי לקבל עצות? איך לבדוק שהעצה נכונה? נקודת האמת שיש בכל דבר, מהי העצה הטובה ביותר? פרופסור מוסמך, האם חשובה הסמכה טיפולית? תעודות הסמכה, הסמכת מטפל, תעודת מטפל מוסמך, מטפלים מוסמכים, מטפל לא מוסמך, מצא את ההבדלים, השכל של אליעד כהן, מטפל שרלטן, מטפלים שרלטנים, שרלטנות בטיפול, לקבל עצה ממשוגע, עצה של משוגע, לקבל עצות ממשוגע, לקבל עצה ממישהו מוסמך, עצות של מומחה מוסמך, מה ההכשרה של אליעד כהן?
האמת המוחלטת חשובה הסמכה טיפולית הנחת יסוד בעל מקצוע תעדוף להפעיל להחליט מהי הבעיה שליטה ביקורת על אליעד יהדות תורה מצוות אלוהים eip איך לבחור איך לבחור יועץ איך לבחור מאמן איך לבחור מטפל איך לבחור מטפל מוסמך אימון אימונים אליעד אליעד כהן אליעד כהן הסמכה בחירה בחירת מטפל בחירת מטפל מוסמך האם חשוב שיהיה מטפל מוסמך הדרך של אליעד הדרך של אליעד כהן ההכשרה של אליעד ההכשרה של אליעד כהן ההסמכה של אליעד ההסמכה של אליעד כהן הידע של אליעד הידע של אליעד כהן הנוסחה של אליעד הנוסחה של אליעד כהן הסוד של אליעד הסוד של אליעד כהן הסמכה הסמכה טיפולית הסמכה של אליעד הסמכה של אליעד כהן השיטה של אליעד השיטה של אליעד כהן השכל של אליעד השכל של אליעד כהן חשוב שיהיה מטפל מוסמך חשיבות חשיבות ההסמכה של המטפל טיפול טיפולי טיפולים טיפש יועץ יועצים יעוץ לבחור לבחור יועץ לבחור מאמן לבחור מטפל לבחור מטפל מוסמך להתאמן מאמן מאמן אישי מאמנים מה ההסמכה של אליעד מה ההסמכה של אליעד כהן מהי השיטה של אליעד כהן מטופל מטופלים מטפל מטפל מוסמך מטפלים מצא את ההבדלים משוגע משוגע מוסמך משוגעים שיגעון שיטה שיטת eip
אימון אישי / קאוצ'ינג - איך לבחור מאמן אישי? איזה מאמן אישי לחפש?
... אישי קאוצינג - איך לבחור מאמן אישי? איזה מאמן אישי לחפש? מאמן אימון אישי. יעוץ. קאוצינג. רופא. איך לבחור? על האדם לדעת כי עליו לנסות תמיד להגיע אל המאמן האישי הטוב ביותר שאותו הוא יכול למצוא. אסור לאדם להתפשר על מאמן אישי בינוני, גם לא לתקופה זמנית. על האדם לחפש תמיד את הטוב ביותר עד כמה שידו משגת. מאמן אישי הוא כמו רופא. הרופא מרפא את הגוף, האימון האישי אמור לעזור לאדם ... הוא מסובך עם עצמו, כך הוא צריך למצוא את המאמן האישי הטוב ביותר. המאמן האישי הטוב ביותר, אמור להיות מסוגל להבין את כל צורות המחשבה הקיימות (ראה כאן). המאמן האישי הטוב ביותר אמור לדעת מיד את השורש האמיתי שבגללה הבעיה של האדם קיימת. המאמן האישי הטוב ביותר, אמור להיות מסוגל להסביר לאדם במגוון דרכים שונות, את ... הרעיון שעומד מאחורי צורת החשיבה הנכונה. המאמן האישי הטוב ביותר מסוגל להסביר את הרעיון המסובך ביותר בצורה הפשוטה ... כמה הוא רחוק מהשלמות, כך עליו למצוא את המאמן האישי הרופא היועץ הטוב ביותר וללמוד ממנו. חשוב גם לזכור: כי כל התשובות ... נמצאות בתוך האדם עצמו. כך שאם אינך מוצא מאמן אישי טוב, חפש את האמת שבתוכך, והכל יסתדר מעצמו. ...
אימון אישי / קאוצינג - למה לחפש את המאמן האישי החכם ביותר? מיהו מאמן אישי טוב?
... אישי קאוצינג - למה לחפש את המאמן האישי החכם ביותר? מיהו מאמן אישי טוב? אימון אישי. קואצינג. יעוץ. מדוע חשוב לחפש את המאמן האישי והיועץ החכם ביותר האפשרי? אימון אישי אמור לגרום לאדם המתאמן להיות מסוגל להבין את עצמו טוב ... של זה שמתאמן. אימון מחשבתי אמור לגלות למתאמן שיטת וצורת מחשבה חדשה שבאפשרותו להשתמש בה. לשם כך, צריך למצוא את המאמן האישי הטוב ביותר והחכם ביותר שבאפשרותו של האדם למצוא. על האדם לדעת, כי כדי לשנות את צורת המחשבה של מישהו, לשם כך נדרשת חוכמה רבה. ככל שהמאמן האישי חכם יותר, כך הוא מסוגל לגרום למאומן להבין את צורת המחשבה הנכונה טוב יותר. לכל צורת מחשבה יש שורש. לכל תפיסת חיים יש שורש. לכל דפוס התנהגות יש שורש מחשבתי. מאמן אישי חכם, הוא זה שמבין טוב יותר את השורש של צורת המחשבה הנכונה. ככל שהמאמן האישי מבין טוב יותר את השורש של צורת המחשבה הנכונה, כך הוא מסוגל להלביש אותו ביותר צורות שונות ולגרום למתאמן להבין את צורת המחשבה הנכונה. לדוגמה: כאשר המאמן האישי יודע את השורש שגורם לכך שחשיבה חיובית היא טובה, באפשרותו של המאמן האישי להלביש עבור המתאמן את הרעיון של החשיבה החיובית ביותר צורות שונות. כאשר המאמן האישי אינו מבין לעומק את השורש של דפוס החשיבה הנכון, במקרה כזה יהיה קשה לו לגרום למתאמן להבין ולהטמיע בתוכו את דפוס החשיבה הנכון. ככל שהמאמן האישי פחות מבין את השורש של מה שהוא אומר, כך הוא פחות מסוגל להעביר בצורות שונות את אותו הרעיון. מאמן אישי טוב, הוא זה שמבין את השורש של צורת החשיבה הנכונה. מאמן אישי טוב, מבין את השורש של כל צורות החשיבה הנכונות. מאמן אישי טוב מסוגל להסביר לכל אדם את ההיגיון שיש בכל צורת חשיבה כלשהי. מאמן אישי טוב, מבין את השורש של צורת המחשבה הנכונה, וגם את השורש של השורש וכולי. ככל שהמאמן האישי מבין טוב יותר את השורש, כך הוא מסוגל להסביר את הדבר הגדול ביותר, בצורה הפשוטה ביותר. אם האדם מקבל יעוץ אימון אישי ממישהו ואינו מבין מה מדברים אליו, הרבה פעמים זה בגלל שהמאמן האישי לא באמת מבין את מה שהוא עצמו מנסה להסביר. כאשר המאמן האישי אינו מבין את השורש והמהות של הרעיון, אלא רק את הצורה החיצונית של הרעיון, במקרה כזה הוא אינו יכול להעביר את הרעיון בצורות שונות. מאחר שהוא מכיר רק את הצורה הסופית, ולא את השורש הפנימי שלה. לסיכום: חפש את המאמן האישי החכם ביותר. ככל שהמאמן האישי חכם יותר, כך האדם אמור להיות מסוגל להבין את המאמן האישי טוב יותר. מאמן אישי טוב = מסוגל לגרום לאדם להבין דברים מסובכים בצורה פשוטה. ...
להיות מטפל, האם כדאי להיות מטפל? האם כדאי לטפל באחרים? יתרונות וחסרונות בעבודה כמטפל, יתרונות וחסרונות בעבודה כמאמן אישי, האם כדאי להיות מאמן אישי? האם כדאי לעזור לאנשים? עבודה סוציאלית, הזדהות של מטפל רגשי
להיות מטפל, האם כדאי להיות מטפל? האם כדאי לטפל באחרים? יתרונות וחסרונות בעבודה כמטפל, יתרונות וחסרונות בעבודה כמאמן אישי, האם כדאי להיות מאמן אישי? האם כדאי לעזור לאנשים? עבודה סוציאלית, הזדהות של מטפל רגשי
... וחסרונות בעבודה כמאמן אישי, האם כדאי להיות מאמן אישי? האם כדאי לעזור לאנשים? עבודה סוציאלית, הזדהות ... כדאי להיות מטפל או מאמן אישי? בעיסוק כמטפל או מאמן אישי , ישנם יתרונות וחסרונות רבים שמומלץ להבין היטב ... בלהיות מטפל או מאמן אישי? היתרון המרכזי בעיסוק כמאמן אישי או מטפל הוא בכך שכשאתה עוזר לאחרים, אתה בעצם ... בלהיות מטפל או מאמן אישי? למרות היתרונות המובהקים בעיסוק כמטפל, יש גם ... סוציאלית איך להיות מאמן אישי מוצלח? כיצד למנוע עייפות נפשית ממטפלים? מהם ... של להיות מטפל או מאמן אישי? כאשר מדובר במקצועות כמו טיפול או אימון אישי, ... בהיות מטפל או מאמן אישי? היתרון המרכזי בלהיות מטפל או מאמן אישי הוא העובדה שכשאתה עוזר לאחרים, אתה בעצם עוזר גם ... בלהיות מטפל או מאמן אישי? החיסרון העיקרי בלעזור לאחרים הוא העובדה שכשאתה ... סוציאלית איך להיות מאמן אישי מוצלח? כיצד למנוע עייפות נפשית ממטפלים? האם ...
איך לבחור מטפל מקצועי? איך לבחור פסיכולוג? איך לבחור פסיכיאטר? איך לבחור פסיכותרפיסט? איך לבחור טיפול? איך לבחור מאמן אישי? איך לבחור יועץ? איזה טיפול נפשי מתאים לי? בחירת פסיכולוג, בחירת מטפל, איזה טיפול הכי טוב?
איך לבחור מטפל מקצועי? איך לבחור פסיכולוג? איך לבחור פסיכיאטר? איך לבחור פסיכותרפיסט? איך לבחור טיפול? איך לבחור מאמן אישי? איך לבחור יועץ? איזה טיפול נפשי מתאים לי? בחירת פסיכולוג, בחירת מטפל, איזה טיפול הכי טוב?
... לבחור מטפל מקצועי? איך לבחור פסיכולוג? איך לבחור פסיכיאטר? איך לבחור פסיכותרפיסט? איך לבחור טיפול? איך לבחור מאמן אישי? איך לבחור יועץ? איזה טיפול נפשי מתאים לי? בחירת פסיכולוג, בחירת מטפל, איזה טיפול הכי טוב? ... השאלה הזאת חשובה במיוחד בעולם הטיפול בבעיות רגשיות, בחרדות, בלחצים, בדיכאונות או בכל הפרעה נפשית אחרת. אנשים מחפשים עזרה והכוונה, והם רוצים לוודא שהמטפל או המאמן או הפסיכולוג או הפסיכיאטר שלהם לא יבטיח פתרון שבסופו של דבר עלול לפגוע בהם עוד יותר. מה הבעיה בלפנות ... איך לבחור יועץ זוגי? המלצות על מטפל מקצועי, המלצות על פסיכולוג מומלץ, המלצות על פסיכיאטר מומלץ, המלצות על פסיכותרפיסט מומלץ, המלצות על טיפול מומלץ, המלצות על מאמן אישי מומלץ, המלצות על יועץ מומלץ, המלצות על מטפל זוגי מומלץ, המלצות על מגשר מומלץ, המלצות על ... זוגית מומלץ, המלצות על יועץ זוגי מומלץ, איך בוחרים מטפל מקצועי? איך בוחרים פסיכולוג? איך בוחרים פסיכיאטר? איך בוחרים פסיכותרפיסט? איך בוחרים טיפול? איך בוחרים מאמן אישי? איך בוחרים יועץ? איך בוחרים מטפל זוגי? איך בוחרים מגשר? איך בוחרים מטפלת זוגית? איך ...
אימון אישי / מאמן אישי - ממה ואיך צריך להיזהר מי שעוסק באימון אישי?
... אישי מאמן אישי - ממה ואיך צריך להיזהר מי שעוסק באימון אישי? אימון אישי. קאוצינג. יעוץ. ממה ואיך צריך להיזהר מאמן אישי שעוסק באימון אישי? כאשר האדם עוסק בלתת יעוץ לאחרים, עליו ... צריך בעצם להתחבר למחשבה של זה שרע לו, כדי לעזור לו. כאשר האדם מתחבר למחשבה של זה שרע לו, זה בעצם יכול לגרום למאמן האישי עצמו להתחיל לחשוב בצורה פסימית חשיבה שלילית וכולי. מה ... אלא הוא תמיד היה שמח בחלקו. ראה כאן: פסימיות. מדוע יש אנשים חכמים נוטים לדיכאון ולפסימיות ?. בכל מקרה, כאשר המאמן האישי מודע לנל ומודע לכך שגם הרע הוא רע רק בגלל שהוא רוצה את הטוב, על ידי זה הוא נשמר מלהידבק ברע. אם המאמן האישי אינו מצליח לראות את הטוב שיש בכל אחד, במקרה כזה נוצר קונפליקט פנימי בתוך המאמן האישי. מצד אחד יש את הדעה של המאמן האישי, מצד שני יש את הדעה של המתאמן. כל דעה מושכת לכיוון אחר. זה לכיוון של בעיה וזה לכיוון של פתרון. הקונפליקט הזה יכול להשפיע על המאמן האישי, לצד ולצורת המחשבה של זה שמתאמן אצלו. לעומת זאת, כאשר המאמן האישי רואה את הטוב שיש בכל דבר, ומבין מיד מהי נקודת האמת והטוב ...
אימון אישי, לימוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, לאמן אנשים, אימון רוחני, הבחירה החופשית, האם יש בחירה חופשית? חופש הרצון, חופש הבחירה, קונפליקט רגשי, אימון למאמנים, ייעוץ למאמנים
אימון אישי, לימוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, לאמן אנשים, אימון רוחני, הבחירה החופשית, האם יש בחירה חופשית? חופש הרצון, חופש הבחירה, קונפליקט רגשי, אימון למאמנים, ייעוץ למאמנים
... אישי, לימוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, לאמן אנשים, אימון רוחני, הבחירה החופשית, האם יש בחירה חופשית? חופש הרצון, חופש הבחירה, קונפליקט רגשי, אימון למאמנים, ייעוץ למאמנים מהו הקונפליקט בין הרצון לבחירה חופשית? במהלך ההרצאה, אליעד כהן דיבר על הנושא המורכב של הרצון ובחירה ... הדגיש כי חשוב לא להיכנס למלכודות של מניפולציות או אשליות בנוגע לרצון של הלקוח, וכי על המאמן להיות מודע לכל מיני פרדוקסים שמתעוררים במהלך האימון. הוא הציע לגשת אל השאלות בצורה פתוחה ובלי לוותר על חיפוש ... תשובות כנות ואמיתיות, גם אם מדובר בשאלות שאין להן פתרון מוחלט. איך לשלב את כל זה בעבודה עם מאמנים אחרים? במדריך למאמנים, אליעד מדבר על הדרך בה יש להנחות מאמנים אחרים ולהסביר להם את הקונפליקט הזה בצורה ברורה. הוא מציין כי על מאמן להיות מוכשר לא רק בהבנה העיונית של המושגים, אלא גם ביכולת להוריד אותם לשטח ולהתמודד עם המורכבויות של הבחירה ...
בעיות של מורה רוחני, שרלטנים, בעיות של מאמן אישי, קושי של מטפל רוחני, דילמה של מטפל נפשי, מורים רוחניים, ממי לקבל טיפול? אינטרס של מורה רוחני, רחמנות של מורה רוחני
בעיות של מורה רוחני, שרלטנים, בעיות של מאמן אישי, קושי של מטפל רוחני, דילמה של מטפל נפשי, מורים רוחניים, ממי לקבל טיפול? אינטרס של מורה רוחני, רחמנות של מורה רוחני
... של מורה רוחני, שרלטנים, בעיות של מאמן אישי, קושי של מטפל רוחני, דילמה של מטפל נפשי, מורים רוחניים, ממי לקבל טיפול? אינטרס של מורה רוחני, רחמנות של מורה רוחני איך יכול מורה רוחני להזיק בלי להתכוון? אליעד כהן מסביר שיש אנשים רבים שמתעסקים בייעוץ או בטיפול, כולל מאמנים אישיים , מטפלים נפשיים ומורים רוחניים, אך מבלי לשים לב, הם יכולים לגרום נזק לתלמידיהם או ... המרכזיות שאליעד מציין היא שהיועצים הללו מביאים איתם, באופן לא מודע, את מערכות האמונה והמחשבות שלהם, שלעיתים הן עצמן הסיבה לסבלם הפרטי. לדוגמה, אם מאמן או מורה רוחני סובל מתסכולים אישיים, אפילו ברמה נמוכה של כעס או עצבות מדי פעם, הרי שלפי ההיגיון של ... למעשה מאמץ גם הוא את אותן בעיות, גם אם הוא מרגיש הקלה רגעית. האם מטפל רוחני יכול להצליח לפתור בעיות באמת? אליעד מסביר שהקושי העיקרי של מטפלים, מאמנים ומורים רוחניים הוא שהם תלויים בקיומן של בעיות אצל התלמידים. כלומר, אם תלמיד או מטופל באמת יפתור את ... ולבדוק לעומק את המניעים האמיתיים של היועץ, וכיצד אלו משפיעים על איכות העצות. איך לזהות מורה רוחני שרלטן? מתי טיפול נפשי מזיק? מהן הבעיות של מאמן אישי? איך לבחור יועץ רוחני מתאים? האם למטפל רוחני יש אינטרס אישי? ממי לקבל עצות בחיים? האם ...
פסיכולוג מאמן אישי - מחליף בעיה בבעיה - למה?
פסיכולוג מאמן אישי - מחליף בעיה בבעיה - למה?
... מאמן אישי - מחליף בעיה בבעיה - למה? למה פסיכולוג או מאמן אישי רק מחליפים בעיות במקום לפתור אותן? אליעד כהן מסביר לעומק את אחד החסרונות המשמעותיים בפסיכולוגים, מאמנים אישיים, יועצים רוחניים, גורואים וכל שיטה רוחנית או עצה שמקבל האדם, כולל עצות שהוא נותן לעצמו. ... יש לנו רצון שלא מתמלא. איך פסיכולוגים ויועצים יוצרים מחזור של בעיות? כאשר אדם פונה לפסיכולוג או למאמן אישי עם בעיה מסוימת, למשל בעיה בעבודה, הפסיכולוג נותן לו עצה או שיטה לפתור את הבעיה הזו. אך ברגע ... וכן הלאה. למעשה, האדם נמצא במעגל אינסופי של החלפת בעיות בבעיות. במקום פתרון, הפסיכולוג או המאמן נותן לאדם דרך חדשה להתמודד עם בעיות נוספות שהוא לא היה מודע אליהן קודם. אליעד מדמה מצב זה לאדם שנמצא ... שסיים לטחון מים מסוג אחד, הוא מקבל מים מסוג אחר להמשיך לטחון. למה בכל זאת כדאי ללכת לפסיכולוג או מאמן אישי? אליעד כהן מציין שלמרות חיסרון זה, ישנם שני דברים חיוביים שאדם יכול לקבל מפסיכולוג או יועץ. ... לכל הבעיות? למה חשוב להבין את המציאות? הפעם אני רוצה לדבר על אחד החסרונות של כל הפסיכולוגים, מאמנים אישיים , יועצים רוחניים, גורואים וכל אלו, ואני מדבר רק על אחד החסרונות, כי יש הרבה חסרונות ושאני ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על לבחור מטפל מוסמך, הסמכה טיפולית, משוגע מוסמך, חשיבות ההסמכה של המטפל, האם חשוב שיהיה מטפל מוסמך? איך לבחור מטפל מוסמך? מה ההסמכה של אליעד כהן? בחירת מטפל מוסמך, איך לבחור מאמן? איך לבחור יועץ? מהי השיטה של אליעד כהן?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: מאמן אישי, איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם עצבות? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? דיכאון? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: מאמן אישי, איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בזוגיות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך ליצור אהבה? איך לפרש חלומות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשתול מחשבות? איך למצוא זוגיות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להאמין בעצמך? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשפר את הזיכרון? איך להעריך את עצמך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לחנך ילדים? איך לשנות תכונות אופי? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לעשות יותר כסף? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לנהל את הזמן? איך להעביר ביקורת בונה? איך להתמודד עם גירושין? איך להיגמל מהימורים? איך לא להישחק בעבודה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש בחירה חופשית? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש אמת מוחלטת? מה המשמעות של החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם אפשר לדעת הכל? אולי אנחנו במטריקס? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה לא להתאבד? האם יש משמעות לחיים? איך להנות בחיים? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להיות הכי חכם בעולם? האם באמת הכל לטובה? האם יש או אין אלוהים? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה יש רע וסבל בעולם? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? האם לדומם יש תודעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? האם הכל אפשרי ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי קריירה, מאמן אישי לנוער, קואצ'ר מומלץ בתחום מאמן אישי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.4531 שניות - עכשיו 25_05_2025 השעה 22:26:14 - wesi1