אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
"אני רוצה שתצאו החוצה ותאתרו סנאי בקמפוס. וכשאתם מאתרים את הסנאי הזה, תוציאו לפועל את המהירות הקרניבורית הזו שקיימת אצל כולם: רדפו אחר הסנאי הזה, תזנקו עליו ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים. אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה. וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול. ואתם גם לא יכולים לבשל את הבשר. אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם, יום אחר יום אחר יום..."

1 - ונניח שתראה מישהו כזה, זה ישכנע אותך או שתגיד שהוא יוצא דופן?

2 - האם זה שעד כה לא ראית מישהו כזה, זה בהכרח הוכחה למשהו?

3 - האם כל אוכלי הבשר באמת מהירים? האם האריה תמיד מצליח לצוד את הטרף שלו? האם כאשר הוא לא מצליח לעשות זאת, זאת הוכחה שהוא לא שייך למשפחת הטורפים? ואם מישהו לא מספיק מהיר לעשות פעולה כלשהי, האם זאת הוכחה שהוא לא אמור / מסוגל / צריך לעשות אותה? ואם בן אדם מצליח לתפוס תרנגולת, האם זה אומר שהוא כן אמור לאכול אותה? ממתי המהירות ריצה והיכולת לצוד את הטרף, מעידה על היעוד של החיה? וממתי חוסר יכולת לעשות משהו, אומרת שלא אמורים לעשות את אותו הדבר?

4 - "ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים" - למה לא גם בלי הטפרים? למה שלא תבין שאולי כלי העזר של האדם, הם אולי דווקא ההוכחה לכך, שבני האדם דווקא כן נועדו לצוד חיות, ולאכול אותן באמצעות כלי העזר שהמציאו בני האדם.

נניח תגיד לאריה, נראה אותך צד וטורף חיה אחרת, בלי לתכנן מארבים, בלי להתגנב מאחורה, בלי מאבקים, ובלי עזרה מלהקת האריות שלך, רק ככה, אתה מול האייל, תחרות ריצה. בד"כ גם האריה יפסיד ויישאר רעב. אז למה טקטיקות הציד של האריה נראות לך טבעיות, ושל האדם נראות לך לא טבעיות?

5 - "אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה" - אולי הרמאי כאן זה אתה גארי יורופסקי? יכול להיות?

6 - "וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול." - והאריות לדוגמה, האם הם אוכלים את כל החלקים של החיה שהם צדו וטרפו אותה? והאם אם צדים את החיה, רק באמצעות הפה שלהם, או גם באמצעות הידיים והרגליים שלהם.

ואם אתה גארי יורופסקי נועדת לאכול צמחים, נראה אותך קוטף אותם בשיניים שלך, ולא בידיים ובלי ככפות או מכונות כלשהן. ונראה אותך אוכל את כל הצמח, עם השורשים עם הקוצים עם הכל. בדיוק כמו הרביבור וצמחוני אמיתי. מה דעתך על זה?

7 - "אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם. יום אחר יום אחר יום..." - עובדתית יש אנשים שעושים את זה. אז מה זה אומר? ומי החליט שככה זה אמור להיות? ומה הקשר של "אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים" - אף אחד לא רוצה להיות "אוכל בשר אמיתי" ואף אחד לא מתיימר להיות כזה. אנשים רוצים לאכול גם בשר. אבל אף אחד לא התיימר לאכול רק בשר או שהוא אוכל בשר אמיתי...

וגם אפשר לפי צורת החשיבה המשובשת הזאת של גארי יורופסקי, אפשר גם לטעון כך: מי שחושב שהוא חיה שנועדה לחיות בעולם, אז נראה אותו שורד בטבע בלי עזרים כלשהם. בלי מים מהברז, בלי חשמל, בלי קורת גג. ואם אתה לא מסוגל לעשות את זה, כנראה שלא נועדת לחיות כאן על פני כדור הארץ.

אלא מה? שזה שאתה לא יכול לעשות משהו בקלות ובצורה אופטימאלית אם בכלל יש כזו (בפועל אין כזו, כי תמיד יש מקום לשיפור), זה לא אומר שאתה לא אמור לעשות את מה שאתה לא יכול לעשות בקלות. וזה שהאריה לא מצליח תמיד לצוד את החיה שהוא רוצה בקלות, זה לא אומר שהוא לא נועד / לא אמור / אסור לו לעשות זאת.

ואפשר גם לטעון הפוך. שבני האדם צדים חיות בצורה יותר אופטימאלית מהטורפים עצמם. ואפשר לבא לאריה ולומר לו, אם אתה טורף אמיתי, נראה אותך צד חיה אחרת, בלי לרוץ אחריה, בלי להזיע, בלי להשתמש בגוף שלך, בלי להיות צריך לקרוע מעליה את העור שלה, כדי לאכול את הבשר שלה. נראה אותך עושה את זה, כמו שקרניבור אמיתי עושה את זה, דהיינו, בן אדם. כי בסופו של תהליך, בני אדם אוכלים בשר הרבה יותר בקלות מאשר הטורפים בטבע, ביחס למשאבים וליכולות שלהם. למה לאריה מותר להשתמש ביכולות שלו, ולבן אדם לא. מי החליט?

ובפועל, בן אדם צד חיות יותר בקלות, מאשר חיה טורפת. והאדם, הוא מלך החיות. ולכן מותר לו לאכול את כל החיות שיש. והאדם הוא גם מלך הצמחים ומלך הדוממים, ולכן הוא שולט בכל מה שהוא יכול לשלוט. ובפועל במציאות שלנו, כל ישות, שולטת ומשתמשת בכל הישויות שחלשות ממנה, בהתאם לרצון שלה להשתמש בהם. ואם הפרה הייתה יכולה לרוץ אחרי בן אדם ולצוד אותו ולאכול אותו, כנראה שגם היא הייתה עושה כך. והחיה שהיא יחסית "טיפשה" ביחס לבן אדם, למרות שגארי יורופסקי אומר אחרת, בד"כ אין לה את הידע ואת היכולת לשלוט באדם, ולכן היא עדיין לא עושה את זה. אבל זה לא אומר, שהיא לא נועדה לעשות את זה.


"ואתגר מספר שתיים: תמצאו ילד בן שנתיים, הניחו את הילד בעריסה. בעריסה שימו שני דברים: ארנבת ותפוח. אם הילד אוכל את הארנבת ומשחק עם התפוח... שלחו לי אימייל ותיידעו אותי. כי אז אחזור ואקנה לכל הנוכחים בחדר הזה מכונית חדשה במידה וזה יקרה. מרצדסים וב. אמ. וו, ריפוד עור... למעשה, פעם הבא שאני כאן, אם זה קורה, אני אוכל כריך סטייק לפני כולם. אקנח בנקניקיה חריפה עם תוספת גבינה צהובה, גביע של גלידה, וגם בחבילה של חטיף בקר מיובש. ואת חטיף הבקר אוכל לאחר שאטבול אותו בגלידה."

ומה האמת? שהתינוק גם לא יאכל את התפוח. אז מה זה אומר?! ולמה שלא נמצא ילד בן יומו וניתן לו כוס מים לשתות ונראה אם הוא נועד לשתות אותה? ולמה שלא ניקח ילד בן שנה וניתן לו רכב לנסוע בו, ונראה אם הוא נועד לנסוע ברכב? ולמה שלא ניקח גור אריה שעכשיו נולד, ונראה אם הוא כבר יודע לצוד? תראה לי בן אדם שנולד שכאשר הוא נולד, הוא כבר מסוגל ללכת בלי עזרים? תראה לי תינוק שנולד שיודע לאכול תפוח בכוחות עצמו? ותינוקות גם של בעלי חיים, נועדו לשתות חלב אם. אז למה מותר לאכול ולשתות משהו שהוא לא חלב אם?!

ומה האמת, האמת היא שהיכולות של האדם / בעל החיים מתפתחות עם הזמן. והאדם משתמש ביכולות שלו, ע"פ הרצון שלו, וע"פ היכולת שלו באותו הרגע. וכנראה, שאם בעלי החיים היו יכולים לעשות את כל מה שבני האדם עושים, כנראה שגם הם היו עושים זאת. אלא, שהם טיפשים גארי יורופסקי ביחס לחוכמה שלנו, כן, טיפשים. אולי לא ביחס אליך. אבל טיפשים ביחס לרוב שאר בני האדם. ולכן הם לא חיים כמונו. כי אין להם את היכולות לכך. ולא משום שהם לא נועדו לכך.


"לא שאני הולך להיות במתח בנוגע להבטחות האלה, ולא מפני שלא אעמוד בהן. אני אדם שעומד מאחורי המילה שלו.

אבל הדברים האלה לא יכולים ולא הולכים להתרחש, כיוון שלבני אדם יש בנוסף... אפס אינסטינקטים קרניבוריים, אפס אינסטינקטים אומני בוריים. כאשר אנחנו נולדים, צעירים או מתבגרים. כולנו נולדים טבעונים. פשוט אנחנו מסתגלים לטעם הבשר, הגבינה, החלב והביצים, אחרי שכופים עלינו לאכול אותם כשאנחנו ילדים."

שוב פעם שקרים ומניפולציות של גארי יורופסקי. גם בעל חיים נולד בלי הרבה יכולות שמתפתחות עם הזמן, כמו לדוגמה היכולת לצוד / להיזהר מסכנה / לעכל מזון שהוא לא חלב אם. וכן, גם בני אדם נולדים בלי הרבה יכולות ללכת ולעשות דברים לבד. ובני אדם נולדים גם בלי היכולת לבלוע ירקות או פירות. אז מה זה אומר?

אף אחד לא באמת נולד טבעוני. כי ילד גם לא מסוגל לאכול ירקות ופירות כפי שהם בטבע בלי עזרים. ובני אדם נולדים בלי בגדים ובלי רצונות מוגדרים. אז האם זה אומר שהם צריכים לחיות ככה כל חייהם. ולא, אף אחד לא כופה על הילדים לאכול בשר, יותר מאשר כופים על הילדים לאכול ירקות. ובד"כ, יותר ילדים אוהבים לאכול בשר, מאשר שילדים אוהבים לאכול ירקות. כפי שידוע בחינוך הילדים, לכל מי שמגדל ילדים.

ובפועל, לבני אדם יש בהחלט אינסטינקטים קרניבוריים ואומני בוריים, שהם ביכולת שלהם לצוד עם עזרים וכולי. וזה לא חייב להיות בדיוק כמו אצל החיות. כמו שהחיות לא צדות את הטרף שלהם, כמו שבני האדם עושים זאת יותר ביעילות מכל שאר בעלי החיים.


"עכשיו, כל מה שאני מבקש מכם לעשות, הוא דבר שבכל מקרה הוא נורמלי וטבעי. אכלו את מה שמגיע מהאדמה"

זה לחלוטין לא טבעי להגביל את עצמך לעשות משהו שאתה רוצה לעשות, כגון אכילת בשר. טבע האדם זה לעשות את כל מה שהוא רוצה ויכול לעשות. ולמה שבן אדם יעשה רק את מה שטבעי? האם טבעי להשתמש בחשמל? האם טבעי לשתות מים מהברז או אפילו מהבאר?


"כל ויטמין, מינרל וחומר מזין שקיים חלבון, סידן, ברזל, אשלגן, כל ויטמיני ה b, יש להם מקור טבעי וזה לא בעלי החיים"

כנ"ל העובדות לא בהכרח נכונות. וגם אם הן נכונות, אז זה לא אומר שאי אפשר לאכול גם בשר מסיבות כאלו ואחרות.


"אתם מודעים לכך שאנשים אוכלים בעלי חיים לאחר שבעלי החיים כבר אכלו מהאדמה? אנשים אוכלים פרות לאחר שהפרות אכלו את העשב ומעט מאדמת הגידול. ואז אנחנו מובילים אותן למתקני האבסה, שם מאכילים אותן ברוב התירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה שלנו. ואז אנחנו לוקחים עוד מהתירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה, ודוחפים אותם לגרונות של חזירים, תרנגולות ותרנגולי הודו."

האם אנשים אוכלים רק בשר של בעלי חיים צמחוניים / אוכלי צמחים, או גם של בעלי חיים שלא אוכלים מהאדמה, אלא אוכלים רק בשר?! וכנ"ל, העובדות שגארי יורופסקי מציג, לא בהכרח נכונות.


"הפסיקו לסנן את החומרים המזינים שלכם דרך גוף של מישהו אחר. אין בזה שום היגיון."

למה גארי יורופסקי, למה שנפסיק? כי אתה לא מבין את ההיגיון שבזה?!

והאם באמת בני אדם אוכלים בשר של בעלי חיים, כדי לסנן את החומרים שמזינים אותנו, דרך הגוף של בעלי החיים? האם זאת באמת הסיבה שבגללה אוכלים בעלי חיים ולא רק ירקות?

והאם באמת אין גם עוד חומרים מזינים בבשר עצמו, חומרים שלא נמצאים בדיוק באותה הצורה / כמות / איכות בירקות ובצמחים? ולמה האריות אוכלים בשר? איזה חומרים יש להם בבשר, שאין להם בירקות בפירות ובצמחים?


"לכו למקורות החומרים האלה ישירות. פירות, ירקות, אגוזים, זרעים, דגנים, קטניות."

שוב פעם, למה שנעשה זאת? והאם אנשים אוכלים בשר, רק למטרת בריאות בלבד?


"המזונות הללו לא יכולים להזיק לכם, לא יכולים לגרום לכם למחלה, ויותר חשוב, לא מזיקים לאף אחד בתהליך ייצורם."

ועוד איך שגם אכילת צמחים יכולה להזיק לבני האדם. ויותר חשוב מזה, אכילת צמחים מזיקה לצמחים בתהליך יצורם. אבל אתה גארי יורופסקי, אתה עושה אפליה בין דם לדם, ואתה חושב שהצמחים לא מרגישים את הסבל... שחותכים את הסלט... כי מעולם לא ניסית לפתוח ראש ולחשוב כמו ירק וצמח.


"אבל כשאנחנו צורכים מה שהולך, מה שעף ומה ששוחה, זה לא נורמלי"

למה זה לא נורמאלי? כי את החלטת? וזה שאריות צדים בעלי חיים, זה כן נורמאלי?


"מהיכן אתם חושבים שמחלות מגיעות? ברוקולי? אספרגוס? כרוב? עלי קולארד? אוכמניות? פטל? תותים? אפרסקים? נקטרינות? ענבים? בננות? אבוקדו? בצלים? עגבניות? מלפפונים? תרד? ולמקרה שמישהו תוהה לגבי הזיהומים הקטנים והמציקים, של חיידקי אי. קולי וסלמונלה המתגלים פעם פעמיים בשנה בירקות, בואו לא נשכח מהו המקור האחד והיחיד לאי. קולי וסלמונלה. חרא! חרא אנושי או חרא של בעלי חיים. תרד לא מחרבן! ברוקולי לא מחרבן! בוטנים לא מחרבנים! בואו נפסיק להאשים את המוצרים הצמחיים כשיש זיהומים של אי. קולי וסלמונלה. זוהי האשמה של החברה אוכלת הבשר. "

כן גארי יורופסקי, גם מאכילת ירקות שאינם ראויים למאכל אדם, מגיעות מחלות, בדיוק באותה המידה שמגיעות מחלות מאכילת בשר שאינו ראוי למאכל אדם. ואם אתה תאכל בדיוק את מה שהפרות אוכלות בטבע, גם אתה תהיה חולה. כי אתה לא צמחוני אמיתי.


"למה? ובכן, אוכלי בשר רוצים לאכול מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, אז עלינו לייצר באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים"

ומה רע בזה בדיוק?! אם האריות היו יכולים לגדל לעצמם מאגר של בעלי חיים אחרים לאכילה, אתה חושב שהם לא היו עושים זאת?!


"זכרו, אין לזה שום קשר לאלוהים, שום קשר לאבולוציה"

ועוד איך שיש קשר. אלוהים / האבולוציה גרמו לבני האדם לפתח את היכולת שלהם לאכול בשר. והטבע הוא, שהחזק שורד. וכל מה שקורה, זה חלק מתהליך האבולוציה או התהליך האלוהי, גם אם אתה לא מכיר בכך גארי יורופסקי.


"זה עסק. זה סמית'פילד, קון אגרה, פרדו, טייסון, KFC,מקדונלדס, ברגר קינג, וונדיס"

זה לא רק עסקים. אנשים אכלו בשר, עוד לפני התפתחות העסקים האלו. ואם זה עסקים, אז מה? העסקים נולדו כדי לעזור לבני האדם לאכול את הבשר, שהם אכלו עוד לפני הקמת העסקים האלו. ואם זה רק עסק, אז מה? זה פחות טוב? זה לא מוסרי?

ולנסוע ברכב, זה לא עסק? האם בני האדם נסעו ברכבים ממונעים לפני שעסקים ייצרו אותם? אז למה שלא נמשיך ללכת ברגל. תראה לי ילד שיודע ללכת, שגם יודע לנהוג ברכב. הטבע שלנו גארי יורופסקי, הוא ללכת ברגל. ולא לנהוג ברכבים ולהשתמש בחשמל ובטכנולוגיה. תראה לי ילד שנולד עם ידע ואינסטינקטים להשתמש בטכנולוגיה. אז מה זה אומר? שלא נועדנו לזה? או שאולי נועדנו לפתח את היכולות האלו, ולהשתמש בהן לפי רצוננו החופשי.

אבל עסקים זה דבר רע, נכון גארי יורופסקי? או שאתה פשוט מקנא בהם? או שאתה פשוט אקטיביסט ולא אנרכיסט, שרוצה לעשות משהו שנראה לו משמעותי בחיים שלו, ולהשאיר חותם כאן על כדור הארץ. גם מה שאתה עושה, גם זה עסק לכל דבר ועניין. עסק שבו אתה משיג וממלא את הצרכים הרגשיים שלך, באמצעות הפצת המסרים החד צדדיים והשגויים שלך.


"זו הסיבה שיש לנו קורסים על חקלאות בעלי חיים באוניברסיטה"

ולמה יש קורסים על חקלאות צמחים ירקות ופירות? האם זה לא מסיבות עסקיות? אז מה זה אומר בדיוק?


"וכאשר אנחנו מייצרים באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, הם מייצרים טריליוני טונות של זבל. הזבל הזה נכנס לנתיבי המים, אז מיי הקרקע עולים על היבולים, או שהחקלאים שוטפים באופן ישיר את היבולים עם מים נגועים בצואה.

אבל כל המחלות העיקריות שיש לנו, מחלות לב, התקפי לב ושבץ, רוב סוגי הסרטן, סרטן הערמונית, סרטן המעי הגס, סרטן השד, סרטן הלבלב, סרטן השחלות, מחלות כליות, סוכרת, אוסטאופורוזיס, לחץ דם גבוה, השמנת יתר, אסטמה, קיימים 4 גורמים עיקריים הגורמים להם.

עכשיו, אני יודע שקיימים גורמים נוספים. איני אומר שאי אפשר לחלות בצורה אחרת, כמובן שאפשר. עישון, שתייה, מתח, כימיקלים באוויר, סירופ תירס עתיר פרוקטוז, טווינקיס. אני יודע לגבי הדברים האחרים שיכולים להוביל למחלה, אבל 4 הגורמים העיקריים נמצאים בתוך בשר, ביצים ומוצרי חלב: כולסטרול, שומן רווי, חומצות שומן טראנס, חלבון מן החי ואחזור על הגורם האחרון שאף אחד לא רוצה לשמוע עליו: חלבון מן החי."

מה לעשות גארי יורופסקי, שרוב הרופאים לא מסכימים איתך? ומה לעשות שכל דבר בעולם יכול להיות בריא וגם לא בריא, כולל ירקות ופירות במצבים שונים. ומה לעשות שגם האוויר לא הכי בריא לנשום אותו. ומה לעשות שבפועל מנסים לצמצם את הדברים הלא בריאים שיש בבשר וכולי.

אבל, מי בכלל אמר שצריך לעשות רק דברים בריאים. אתה עושה אך ורק דברים בריאים?! יותר אנשים מתים בתאונות דרכים, מאשר מאכילת בשר. קח ילד ושים לידו חתיכת בשר או רכב לנסוע בו. מה הוא יבחר גארי יורופסקי? תבין, בני אדם לא נועדו לנהוג בכבישים. זו סכנת חיים. זו מניפולציה של העסקים שמייצרים לנו רכבים ואפילו מטוסים לטוס בשמים. האם האדם נועד לטוס בשמים?! זה מאוד מסוכן גארי יורופסקי, יותר מאכילת בשר. לכן, מעכשיו, תפעל רק לפי האינסטינקטים שהיו לך כשהיית ילד. ותפסיק להשתמש בכל מה שקשור לטכנולוגיה. תחזור לגור במערות. זה פחות מסוכן והרבה יותר בריא. נכון שבפועל כנראה תחיה פחות בלי הטכנולוגיה. אבל זה היעוד שלך. הלא כן?!

ואם הרפואה היא נר לרגליך, אז אוקיי, תנסה לקדם את הנושא של זה שבני האדם יאכלו בשר יותר בריא וחלב יותר בריא. אבל האם זה אומר שאסור / חובה / לא מוסרי וכיו"ב, לעשות משהו שהוא לא רק בריא?! אתה עצמך עומד בסטנדרטים האלו?

האם אתה מסוגל ללכת בלי נעליים? למה שלא תלך יחף ובלי עזרים. תהיה כמו בעל חיים אמיתי. תקשיב לאינסטינקטים שלך שהיית ילד. אז היית הולך יחף בלי נעליים, עד שהכריחו אותך להתרגל ללכת עם נעליים. אבל גארי יורופסקי, לא נועדת לזה. אתה פוגע בדומם שממנו עשויות הנעליים שלך. עברת שטיפת מוח רצינית, שהושפעה מהעסקים שמוכרים לך נעליים. שהם שכנעו אותך, שלנעליים אין רגשות, רק משום שהם נראות אחרת ממך. למרות שאתה והן עשויים מאותם האטומים ממש. וכן, המוח שלך, עשוי בדיוק מאותם אטומים שעשויות הנעליים שלך. אז למה בדיוק אתה חושב שאין להן תודעה?
טבע אכילה כפייתית אתגר מה זה מוצר בעד ונגד עישון אסור יעוץ הורי ראוי מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי מקום וזמן אי דיוקים אי דיוקים של גארי יורופסקי איך לדייק אכילת בשר ביקורת ביקורת על גארי יורופסקי ביקורתיות בעד ונגד בעד ונגד צמחונות גארי יורופסקי גארי יורופסקי דמגוג גארי יורופסקי טועה גארי יורופסקי משקר דיוק דמגוג המוח הפרכה הפרכה של גארי יורופסקי טבעונות טבעונים טועה יורופסקי לאכול בשר לדייק מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי מוח נגד צמחונות צמחונות צמחונים קרניבורים שטיפת מוח שטיפת מוח של גארי יורופסקי שיטה לשכנוע שיטות שיטות לשכנוע שיטות שכנוע שיטת שכנוע שכנוע שקרים שקרנים תגובה תגובה לגארי יורופסקי תגובות
חלק 1
... ליצור אמפתיה, שהיא לא בהכרח נכונה. + גם גארי יורופסקי עצמו, לא מפסיק לדרוך על האדמה ולשעבד אותה תחת כפות רגליו. ואם אתה דורך על האדמה שתחת רגליך, מה זה אומר עליך? האם אתם באמת חושבים שיש כזה דבר שחיטה ...
חלק 2
...והאם בכלל שייך המושג של חפים מפשע בהקשר של את מי מותר לאכול? וכן, שואה מוגדרת כטבח של בני אדם חפים מפשע. אבל גארי יורופסקי, לוקח את ההגדרה של בני אדם חפים מפשע ומחלק אותה לשתי הגדרות נפרדות. ואז הוא עושה מניפולציה של, האם מדובר על בני אדם או על חפים מפשע. ובדכ השומע יגיד, כן, מדובר על חפים מפשע. אבל זה עדיין לא שולל את גם את ההגדרה של בני האדם. כי ההגדרה של חפים מפשע, היא לא ההפך של ההגדרה של בני אדם. וזה שמדובר על חפים מפשע, כי הרי רוב בני האדם מסכימים שמותר להרוג טרוריסטים וכיוב שהם לא חפים מפשע...
חלק 3
...גבינה על הבשר עם בשר, גבינה, גבינה כפולה, תוספת גבינה... ומה עם עוד קצת גבינה עם הבשר? תשתו עוד חלב פרה, תאכלו עוד ביצים. ומה אתם רואים בין הפרסומות האלה? לא מרגיש כל כך טוב? צריך לראות מומחה לסרטן? מה עם רופא לב? צריך כדורי ליפיטור? זוקור? קרסטור? פלביקס? צריך קצת כדורי הרזייה? מה עם קצת משקאות אנרגיה? קצת קאופקטייט? טאמס? פפטו ביסמול... עבדו עליכם אז אין בטלביזיה הרבה פרסומות לירקות, למרות שבפועל יש פרסומות כאלו שמעודדות אכילת פירות וירקות, גם מטעמי בריאות, וגם מטעמים מסחריים. כמו שיש הרבה חברות...
חלק 4
...זה נהיה די קל להצדיק ולתרץ אכזריות, אי צדק, אי שיוויון, עבדות ואפילו רצח. אבל כשאתה הקורבן, דברים נראים שונים לגמרי מהזווית הזאת אז מה זה אומר? כאשר אתה מוכר למישהו מוצר, האם אתה חושב מנקודת המבט שלו, על זה שהוא היה מעדיף לקבל את המוצר בחינם? האם כאשר אתה מנהל משא ומתן, אתה דואג לאינטרס שלך, או של האדם שמולך? ונכון, אפשרי להגיע למצב של הצדקת רצח. אז מה? עדיין זה לא רצח. מי שמשתמש בשכל שלו... יכול להגיע למצב שהוא יחריב את העולם. אז האם זה אומר שאסור להשתמש בשכל? האם זה אומר שכל שימוש בשכל הוא חורבן...
חלק 5
...את האכזריות והמוות שהם גם ככה חווים על ידי אכילתם בנוסף להכל? האם מישהו אמר שצריך למקסם ולהביא למקסימום את הסבל? אתה בהחלט חי בפנטזיה גארי יורופסקי, ולא בפנטזיה הטובה. זה שלא מנסים בכל הכוח לצמצם את הסבל שנגרם בעיניך, זה עדיין לא אומר שמנסים למקסם את הסבל... אתם רוצים לדבר על זריית מלח בפצע של מישהו אחר... %98! ואחזור על הנתון הזה, 98% מבעלי החיים שעוברים התעללות ונהרגים על הכוכב הזה, עוברים התעללות ונהרגים על ידי תעשיות הבשר החלב והביצים. זה המקום בו כל הפגיעה מתרחשת. ובאמריקה, מרגע הלידה ועד המוות...
חלק 7
...מהתקף לב, סבתא שלי נפטרה משבץ. הדוד שלי גק נפטר מהתקף לב, ובאוקטובר האחרון, ב 15 לחודש, קיבלתי שיחה בסביבות חצות, שאבא שלי נפטר הרגע מהתקף לב. אמא שלי? לה יש אסתמה. לאבי החורג יש מחלת לב כל כך חמורה שהוא לוקח 7 כדורים לארוחת בוקר. החבר הטוב ביותר שלי, דארן, ארבעה מדודותיו ודודיו נפטרו מסוכרת, לחברתו הקודמת, ריטה, יש סרטן השד בגיל 40 והיא גוססת. רק לפני כמה חודשים נודע לו שלחברתו הנוכחית, דיון, יש סרטן השחלות. ואתמול, לחברה שלי נודע שלאבא שלה יש סרטן הערמונית. מה הדבר האחד שמשותף לכולנו, חוץ מהאוויר...
חלק 8
...גם זה שאתה משתדל לחיות, למרות שבסוף בטוח תמות, וגם זה שאתה מתאמץ להשיג מטרות, למרות שבסוף בכל מקרה תמיד תרצה עוד משהו, גם את זה ניתן להציג בצורה מגוחכת וכאבסורד. זה שאתה חי, בלי שאתה באמת יודע למה, זה לא אבסורד?! בחיים יש המון דברים שנראים כאבסורדים, ואעפכ הם חלק מהחיים. והכל זה עניין של פרשנות סובייקטיבית של הבן אדם בלבד. ואתם רוצים לדעת למה? מחסומי הראייה האלה יושבים חזק וטוב, לא? לא גארי יורופסקי, זה מסיבות אחרות לגמרי. מחסומי הראיה נמצאים מאוד קרוב לעיניים שלך. תנסה להסיר אותם מעל עיניך. ואני...
חלק 9
...ואל תחשוב שהחיה לא חושב / לא יכולה לחשוב על זה, כי החיות הן לא טיפשות, הן לא סתם רובוטים, זוכר גארי יורופסקי?! אז גם החיות האלו... גם הן לא מתחשבות בצרכים של בעלי החיים האחרים והצמחים האחרים שהם חיים מהם. למה לדעתך החיה לא מתחשבת בצרכים של העשב? למה שהחיה לא תאכל רק עשב שמתחיל להתייבש ושמגיע לסוף חייו? משיקולי נוחות / טעם / מסורת? יש עוד סיבות לכך גארי יורופסקי? החיות האלו מאוד אכזריות כלפי הצמחים, ובני האדם אוכלים את החיות האלו, בגלל שהן התאכזרו לצמחים, שבתורם התאכזרו לאדמה שממנה הם שואבים את חיותה...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: כפות הרגליים, איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם בדידות? איך להשיג איזון נפשי? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם עצבות? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: כפות הרגליים, איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשנות תכונות אופי? איך לחנך ילדים? איך להיות מאושר ושמח? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפרש חלומות? איך לנהל את הזמן? איך ליצור אהבה? איך לשפר את הזיכרון? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעביר ביקורת בונה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להיגמל מהימורים? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך לא להישחק בעבודה? איך לשתול מחשבות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להצליח בראיון עבודה? איך להצליח בזוגיות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להעריך את עצמך? איך למצוא זוגיות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לקבל החלטות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: אולי אנחנו במטריקס? האם לדומם יש תודעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה לא להתאבד? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם באמת הכל לטובה? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? למה העולם קיים? איך להיות הכי חכם בעולם? האם הכל אפשרי? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש בחירה חופשית? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש משמעות לחיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
למה לא לשקר לקוחות? לבחור את הבחורה הנכונה להפעיל את המחשבה עסק פחד מנשים מתאהבת בקלות פחד מגירושים טיפול בחרדה בדייט בטוח בעצמך לבנות ביטחון עצמי אצל ילדים להראות אהבה החוקיות של האהבה להצליח להיות מאושר אושר חולף הזיכרון של האקסים משפיע אני ממשיך להיזכר באקסית לסגור עסקה בלי להתלבט ללקוח קשה לקבל החלטה להתמודד עם פטירת בעל להתמודד עסקית זוגיות תצליח ציטוטי מוטיבציה חשק למכור האם לתת הנחה ללקוח? יחסים בין הורים לילדים האם לפנק את הילד? חיפוש רוחני הוא קללה או ברכה מסרים לתת מודע תסמונת שטוקהולם גברים מוכים סכיזופרן מעמיד פנים איך להחזיר אהבה? האקס לא מוכן לדבר איתי סקוואט בצורה נכונה בידוד שריר מטרה אלוהים שקרי לזכור שאתה אלוהים הדרך המהירה להארה רוחנית מה מגלים בהארה רוחנית? איך זה מרגיש להיות אלוהים? להיות אלוהים וישויות בחלום להכניס הכנסה פסיבית מהבית האם היא רוצה ממני רק כסף? למצוא את משמעות החיים התכלית של החיים דמיון מודרך חיובי ליהנות מתחושות רעות האם יש בחירה חופשית? לא צריך בחירה חופשית מי מנהל את העולם? לעולם יש מסדר עוד נושאים ...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצ'ר לזוגיות, גישור, מאמן לזוגיות בנושא כפות הרגליים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 1.6094 שניות - עכשיו 23_11_2025 השעה 08:42:05 - wesi1