אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה איך ליצור התניה? איך המוח מתאהב? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לשתול מחשבות? איך ליצור התניה חיובית? איך ליצור התניה שלילית? איך לשנות תחושה של מישהו...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨איך ליצור התניה? איך המוח מתאהב? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לשתול מחשבות? איך ליצור התניה חיובית? איך ליצור התניה שלילית? איך לשנות תחושה של מישהו? איך לשנות רגש? איך ליצור רגש? איך להתגבר על רגש? איך להחליף רגש? איך לגרום למישהו לשנוא משהו? איך שותלים מחשבות?
וכאן אבאר עוד שיטה איך לשנות דעות של אנשים? איך לגרום למישהו לאהוב דברים שהוא לא אוהב? איך באפשרותך לקחת מישהו שלא אוהב משהו, ולהשפיע עליו לאהוב אותו? איך באפשרות לגרום למישהו לא לאהוב משהו? ואיך באפשרותך לגרום לעצמך לאהוב דברים שאת לא אוהב? ועוד.

והשיטה שתתבאר הפעם לכך, היא שאם לדוגמה אתה רוצה שמישהו יאהב דבר שהוא לא אוהב, במקרה כזה לדוגמה עליך למצוא סיטואציה שבה אותו הבן אדם ירגיש מאוד טוב ממשהו אחר, ולמצוא את הדרך באותה הסיטואציה להכניס לתוך הסיטואציה את הדבר האחר שאותו בן אדם לא ממש אוהב. וצריך לוודא שהוא ירגיש מספיק טוב באותה הסיטואציה, ברמה כזו שהוא לא יסרב לאותו הדבר שאותו הוא לא אוהב.

ועל ידי זה שהאדם השני עשה דבר שהוא בד"כ לא אוהב לעשות, תוך כדי שהוא הרגיש טוב מדבר אחר שקרה / שהוא עשה, על ידי זה הוא יוצר התניה חיובית בתת המודע שלו, לאהוב את הדבר שהוא לא אהב עד כה.

לדוגמה, נניח שמישהו לא אוהב לאכול בצל. ונניח שברצונך לגרום לו לאהוב לאכול בצל. במקרה כזה תכין מנה שהוא ממש אוהב. ותוודא שהוא כ"כ יאהב את המנה הזאת, עד כדי כך שגם אם יהיה בה בצל, הוא עדיין יאכל אותה. עכשיו, תוסיף לשם את הבצל, אבל במידה כזו, שנראה לך שהוא לא יפסול את המנה, בגלל הבצל שבה. ועכשיו, ברגע שהאדם השני מודע לכך שהוא אוכל בצל, וברגע שהוא לא מסרב לכך, בגלל שהוא מאוד מרוצה ממשהו אחר, ממילא זה משנה את היחס שלו, גם כלפי הדבר שאותו הוא לא ממש אוהב.

והחוקים שעומדים מאחורי הטכניקה הזאת, הם, שכאשר מישהו מרגיש טוב, יותר קל לו להרגיש רע. כאשר מישהו מרגיש רע, יותר קשה לו להרגיש רע. לדוגמה, בן אדם יותר קל להכעיס אותו כאשר הוא חולה, מאשר כאשר הוא בריא ומרגיש ממש טוב. דהיינו, אם תעשה משהו שלפעמים מכעיס מישהו ולפעמים לא, יש יותר סיכוי שהוא יכעס עליך, אם תעשה את זה, תוך כדי שהוא כועס בלי קשר למה שעשית, מאשר אם תעשה את זה, תוך כדי שהוא מרגיש ממש טוב, ממשהו אחר.

וזה בעצם מה שמאפשר לנו, לקחת מישהו שמרגיש ממש טוב ממשהו, ותוך כדי זה להכניס לשם משהו שהוא לא ממש אוהב. וככל שהוא מרגיש יותר טוב, כך ממילא יותר קל להכניס לשם משהו שהוא יותר לא אוהב.

בנוסף, כאשר מישהו עושה משהו, ומרגיש טוב מכך, זה גורם לו לאהוב את מה שהוא עושה. אבל לא רק כאשר מישהו עושה משהו, שעשיית אותו הדבר גורמת לו להרגיש טוב, אלא גם כאשר מישהו עושה משהו, ושתוך כדי זה, הוא מרגיש טוב. כי המוח לא תמיד יודע להבדיל, מהיכן הגיע תחושת הטוב. וככה המוח מתאהב במה שקורה, גם אם הוא לא סיבת תחושת הטוב שקרתה.

כי בן אדם רוצה להרגיש טוב. וממילא האדם אוהב את מה שעושה לו טוב. ואם האדם עושה משהו שעושה לו טוב, ממילא האדם יאהב את הדבר שכאשר הוא עושה אותו, זה עושה לו טוב.

ומשום שהאדם התרגל לאהוב דברים שכאשר הוא עושה אותם, העשייה שלהם עושה לו טוב, מתוך זה המוח של האדם התרגל, לאהוב דברים שכאשר הוא עושה אותם, הוא מרגיש טוב, גם בלי קשר לזה שעשיית הדברים עצמם, היא לא הסיבה לתחושת הטוב שלו.

כי כאשר האדם עושה משהו שעושה לו טוב, מה שקורה בעצם זה, שהאדם עושה משהו, האדם מרגיש תחושה טובה בעקבות עשיית הדבר, ואז האדם אוהב את העשייה שגרמה לו להרגיש טוב. אבל המוח לא תמיד יודע לנתח, מה בדיוק אחראי לזה שהוא הרגיש טוב. ואז האדם מתחיל לאהוב את מה שקרה / שהוא עשה תוך כדי שהוא הרגיש טוב, כאשר הוא לא מבין / מתעצל / לא יודע לנתח, מה בדיוק הסיבה לכך שהוא הרגיש טוב.

כי לנתח כל הזמן, מה בדיוק הרכיבים שיצרו את תחושת הטוב ולהתמקד רק בהם, זו משימה לא קלה, שדורשת יכולת חשיבה. ומשום כך האדם התרגל להאמין, שכאשר הוא מרגיש טוב, הוא אוהב את הדברים שקורים בסיטואציה, גם בלי לנתח האם הם אלו שאחראים לתחושת הטוב שלו. אא"כ הוא יודע בוודאות שהם לא קשורים לתחושת הטוב שלו / הוא יודע שהם עושים לו רע.

וממילא זה אומר, שאם מישהו מרגיש טוב, באפשרותך תוך כדי זה להכניס לסיטואציה משהו שהוא לא ממש אוהב. וממילא תחושת הטוב הכללית שיש לאדם, תעבור גם כלפי הדבר שאותו הוא לא ממש אוהב.

וכאן יש עוד רמת עומק שאומרת, שאם יש התניה בין הדבר שעושה לאדם טוב, לבין הדבר שאותו האדם לא אוהב, במקרה כזה, האדם עוד יותר יאהב את הדבר שאותו הוא לא אוהב. לדוגמה, נניח שהאדם ממש אוהב להיות במקום כלשהו. ונניח שהאדם לא אוהב לשמוע מוזיקה כלשהי.

ונניח שיוצרים סיטואציה, שבה האדם נמצא במקום שבו הוא ממש אוהב להיות, וגורמים לו להרגיש שם בנוח, עד כדי כך שהוא לא ירצה ללכת משם. ואחר כך מפעילים שם את המוזיקה שהוא לא ממש אוהב.

במקרה כזה במוח של האדם, יש רצון ללכת בגלל המוזיקה. אבל המוח אומר לאדם, שהוא לא יכול ללכת משם, בגלל שהוא רוצה להישאר שם. ואז המוח כדי לא להרגיש רע מהמוזיקה, המוח מתחיל לאהוב את המוזיקה / לשנוא אותה פחות. כי במקרה כזה, יש בעצם התניה, בין תחושת הטוב של להיות באותו המקום, לבין המוזיקה. דהיינו, האדם מבין, שאם הוא בורח מהמוזיקה, הוא מפסיד את המקום שהוא אוהב. ואז ממילא הוא מבין שכדי להרגיש טוב, הוא חייב לאהוב את המוזיקה. כי זה מגיע באותו הדיל.

ומכל...
חיוביות כישורי חשיבה תרגילים לפיתוח חשיבה לגרום למישהי לאהוב איך לא להרגיש רע איך לשכנע את עצמך סיטואציה לפתח יכולות שכליות למה בן אדם רוצה להרגיש טוב למה אתה לא אוהב מקום זמן אהבה איך לאהוב איך לאהוב משהו איך להחליף איך להחליף רגש איך להתגבר איך להתגבר על רגש איך להתגבר על רגשות איך ליצור התניה איך ליצור התניה שלילית איך ליצור חוויה איך ליצור רגש איך ליצור רגשות איך לשכנע מישהו איך לשכנע מישהו לאהוב משהו איך לשכנע מישהי איך לשנות הרגשה איך לשנות רגש איך לשנות רגשות איך לשנות תחושה איך לשנות תחושה של מישהו איך לשתול איך לשתול מחשבות איך שותלים מחשבות את מי לשנוא האם זו אהבה החלפת רגשות המוח המוח מתאהב הרגשה התניה התניה שלילית התניות חיוביות לאהוב לאהוב משהו לגרום לאישה לגרום לבחור לגרום לבחורה לגרום לגבר לגרום לה לאהוב לגרום לו לאהוב לגרום למישהו לגרום למישהו לאהוב לגרום למישהו לאהוב משהו לגרום למישהו לשנוא לגרום למישהו לשנוא משהו לגרום למישהי לגרום למישהי לאהוב להחליף להחליף רגש להתגבר להתגבר על רגש להתגבר על רגשות להתגבר על תחושה ליצור ליצור התניה ליצור התניה חיובית ליצור התניה שלילית ליצור חוויה ליצור רגש ליצור רגשות ליצור תחושה לשכנע מישהו לשכנע מישהו לאהוב לשכנע מישהו לאהוב משהו לשכנע מישהו לשנוא לשכנע מישהו לשנוא משהו לשכנע מישהי לשנוא לשנוא משהו לשנות הרגשה לשנות חוויה לשנות רגש לשנות רגשות לשנות תחושה לשתול לשתול מחשבות מה זאת אהבה מה זה אהבה מה זה לאהוב מה זו אהבה מוח מישהו לשנוא רגש רגשות רגשות של מישהו שותלים מחשבות שלילי שליליות שנאה שתילת מחשבות
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: בשביל מה לחיות? האם הכל אפשרי? האם המציאות היא טובה או רעה? איך נוצר העולם? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים? האם יש בחירה חופשית? האם יש משמעות לחיים? מה המשמעות של החיים? האם באמת הכל לטובה? למה יש רע וסבל בעולם? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש אמת מוחלטת? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצר העולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע בעולם? למה העולם קיים? למה לא להתאבד? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? האם יש הבדל בין חלום למציאות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
דיבור בלשון רבים איך פועל המוח? ליהנות לעבוד במכירות לגרום לו לאהוב אותי אדם שנפטר לבטל רצון חרדה של ילדים לנתח סיבתיות של פחד להתחיל עם בחורה לשפר דימוי עצמי לאהוב את עצמי או לא לשנוא את עצמי למה לא אוהבים אותך? למצוא אהבת אמת האושר של ההפכים תחושת אושר יחסי יותר מידי אהבה זוגית קונפליקט זוגי איך בני זוג מקבלים החלטות? האם אפשר להחליט להפסיק לרצות משהו? התמודדות עם חרדה לא הגיונית התמודדות עם בן זוג שלא רוצה מחויבות להצליח למכור משפטים על אנשים מצליחים שיווק ישיר או שיווק עקיף תחושת ריחוק מול הלקוח לגרום לילד שלך להיות הכי חכם ילדים זה אושר אמיתי גילוי התת מודע קרוב להארה רוחנית ocd של רעשים מחלות נפש והפרעות נפשיות להיות עם האקס אני ממשיך להיזכר באקסית תרגילי יד קדמית בטן מוצקה להאמין באלוהים בזמן הקורונה בחירה חופשית מנקודת המבט של אלוהים שריר מוארך מואר להיות אלוהים מה מיוחד בספר להיות אלוהים? לבזבז כסף לעשות כסף במקרה התכלית של החיים מה התכלית של החיים? חשיבה חיובית תמיד תמריץ שלילי האם לאלוהים יש בחירה חופשית? בחירה טוב או רע יקומים מקבילים בו זמנית מה היה קיים לפני שהעולם היה קיים? עוד נושאים ...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא יועץ טיפולי, אימון אישי לחיים, אימון אישי לירידה במשקל ועוד אלפי תכנים נוספים, על כל נושאי החיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
מדיניות פרטיות
דף זה הופיע ב 0.0938 שניות - עכשיו 08_11_2026 השעה 09:03:10 - wesi1