אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לגרום למישהו לשנוא ✔איך ליצור התניה? איך המוח מתאהב? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לשתול מחשבות? איך ליצור התניה חיובית? איך ליצור התניה שלילית...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨איך ליצור התניה? איך המוח מתאהב? איך לגרום למישהו לאהוב משהו? איך לשתול מחשבות? איך ליצור התניה חיובית? איך ליצור התניה שלילית? איך לשנות תחושה של מישהו? איך לשנות רגש? איך ליצור רגש? איך להתגבר על רגש? איך להחליף רגש? איך לגרום למישהו לשנוא משהו? איך שותלים מחשבות?
וכאן אבאר עוד שיטה איך לשנות דעות של אנשים? איך לגרום למישהו לאהוב דברים שהוא לא אוהב? איך באפשרותך לקחת מישהו שלא אוהב משהו, ולהשפיע עליו לאהוב אותו? איך באפשרות לגרום למישהו לא לאהוב משהו? ואיך באפשרותך לגרום לעצמך לאהוב דברים שאת לא אוהב? ועוד.

והשיטה שתתבאר הפעם לכך, היא שאם לדוגמה אתה רוצה שמישהו יאהב דבר שהוא לא אוהב, במקרה כזה לדוגמה עליך למצוא סיטואציה שבה אותו הבן אדם ירגיש מאוד טוב ממשהו אחר, ולמצוא את הדרך באותה הסיטואציה להכניס לתוך הסיטואציה את הדבר האחר שאותו בן אדם לא ממש אוהב. וצריך לוודא שהוא ירגיש מספיק טוב באותה הסיטואציה, ברמה כזו שהוא לא יסרב לאותו הדבר שאותו הוא לא אוהב.

ועל ידי זה שהאדם השני עשה דבר שהוא בד"כ לא אוהב לעשות, תוך כדי שהוא הרגיש טוב מדבר אחר שקרה / שהוא עשה, על ידי זה הוא יוצר התניה חיובית בתת המודע שלו, לאהוב את הדבר שהוא לא אהב עד כה.

לדוגמה, נניח שמישהו לא אוהב לאכול בצל. ונניח שברצונך לגרום לו לאהוב לאכול בצל. במקרה כזה תכין מנה שהוא ממש אוהב. ותוודא שהוא כ"כ יאהב את המנה הזאת, עד כדי כך שגם אם יהיה בה בצל, הוא עדיין יאכל אותה. עכשיו, תוסיף לשם את הבצל, אבל במידה כזו, שנראה לך שהוא לא יפסול את המנה, בגלל הבצל שבה. ועכשיו, ברגע שהאדם השני מודע לכך שהוא אוכל בצל, וברגע שהוא לא מסרב לכך, בגלל שהוא מאוד מרוצה ממשהו אחר, ממילא זה משנה את היחס שלו, גם כלפי הדבר שאותו הוא לא ממש אוהב.

והחוקים שעומדים מאחורי הטכניקה הזאת, הם, שכאשר מישהו מרגיש טוב, יותר קל לו להרגיש רע. כאשר מישהו מרגיש רע, יותר קשה לו להרגיש רע. לדוגמה, בן אדם יותר קל להכעיס אותו כאשר הוא חולה, מאשר כאשר הוא בריא ומרגיש ממש טוב. דהיינו, אם תעשה משהו שלפעמים מכעיס מישהו ולפעמים לא, יש יותר סיכוי שהוא יכעס עליך, אם תעשה את זה, תוך כדי שהוא כועס בלי קשר למה שעשית, מאשר אם תעשה את זה, תוך כדי שהוא מרגיש ממש טוב, ממשהו אחר.

וזה בעצם מה שמאפשר לנו, לקחת מישהו שמרגיש ממש טוב ממשהו, ותוך כדי זה להכניס לשם משהו שהוא לא ממש אוהב. וככל שהוא מרגיש יותר טוב, כך ממילא יותר קל להכניס לשם משהו שהוא יותר לא אוהב.

בנוסף, כאשר מישהו עושה משהו, ומרגיש טוב מכך, זה גורם לו לאהוב את מה שהוא עושה. אבל לא רק כאשר מישהו עושה משהו, שעשיית אותו הדבר גורמת לו להרגיש טוב, אלא גם כאשר מישהו עושה משהו, ושתוך כדי זה, הוא מרגיש טוב. כי המוח לא תמיד יודע להבדיל, מהיכן הגיע תחושת הטוב. וככה המוח מתאהב במה שקורה, גם אם הוא לא סיבת תחושת הטוב שקרתה.

כי בן אדם רוצה להרגיש טוב. וממילא האדם אוהב את מה שעושה לו טוב. ואם האדם עושה משהו שעושה לו טוב, ממילא האדם יאהב את הדבר שכאשר הוא עושה אותו, זה עושה לו טוב.

ומשום שהאדם התרגל לאהוב דברים שכאשר הוא עושה אותם, העשייה שלהם עושה לו טוב, מתוך זה המוח של האדם התרגל, לאהוב דברים שכאשר הוא עושה אותם, הוא מרגיש טוב, גם בלי קשר לזה שעשיית הדברים עצמם, היא לא הסיבה לתחושת הטוב שלו.

כי כאשר האדם עושה משהו שעושה לו טוב, מה שקורה בעצם זה, שהאדם עושה משהו, האדם מרגיש תחושה טובה בעקבות עשיית הדבר, ואז האדם אוהב את העשייה שגרמה לו להרגיש טוב. אבל המוח לא תמיד יודע לנתח, מה בדיוק אחראי לזה שהוא הרגיש טוב. ואז האדם מתחיל לאהוב את מה שקרה / שהוא עשה תוך כדי שהוא הרגיש טוב, כאשר הוא לא מבין / מתעצל / לא יודע לנתח, מה בדיוק הסיבה לכך שהוא הרגיש טוב.

כי לנתח כל הזמן, מה בדיוק הרכיבים שיצרו את תחושת הטוב ולהתמקד רק בהם, זו משימה לא קלה, שדורשת יכולת חשיבה. ומשום כך האדם התרגל להאמין, שכאשר הוא מרגיש טוב, הוא אוהב את הדברים שקורים בסיטואציה, גם בלי לנתח האם הם אלו שאחראים לתחושת הטוב שלו. אא"כ הוא יודע בוודאות שהם לא קשורים לתחושת הטוב שלו / הוא יודע שהם עושים לו רע.

וממילא זה אומר, שאם מישהו מרגיש טוב, באפשרותך תוך כדי זה להכניס לסיטואציה משהו שהוא לא ממש אוהב. וממילא תחושת הטוב הכללית שיש לאדם, תעבור גם כלפי הדבר שאותו הוא לא ממש אוהב.

וכאן יש עוד רמת עומק שאומרת, שאם יש התניה בין הדבר שעושה לאדם טוב, לבין הדבר שאותו האדם לא אוהב, במקרה כזה, האדם עוד יותר יאהב את הדבר שאותו הוא לא אוהב. לדוגמה, נניח שהאדם ממש אוהב להיות במקום כלשהו. ונניח שהאדם לא אוהב לשמוע מוזיקה כלשהי.

ונניח שיוצרים סיטואציה, שבה האדם נמצא במקום שבו הוא ממש אוהב להיות, וגורמים לו להרגיש שם בנוח, עד כדי כך שהוא לא ירצה ללכת משם. ואחר כך מפעילים שם את המוזיקה שהוא לא ממש אוהב.

במקרה כזה במוח של האדם, יש רצון ללכת בגלל המוזיקה. אבל המוח אומר לאדם, שהוא לא יכול ללכת משם, בגלל שהוא רוצה להישאר שם. ואז המוח כדי לא להרגיש רע מהמוזיקה, המוח מתחיל לאהוב את המוזיקה / לשנוא אותה פחות. כי במקרה כזה, יש בעצם התניה, בין תחושת הטוב של להיות באותו המקום, לבין המוזיקה. דהיינו, האדם מבין, שאם הוא בורח מהמוזיקה, הוא מפסיד את המקום שהוא אוהב. ואז ממילא הוא מבין שכדי להרגיש טוב, הוא חייב לאהוב את המוזיקה. כי זה מגיע באותו הדיל.

ומכל...
לשכנע מישהו לאהוב משהו בוודאות מה זה הרגלים לנסח לשנות הרגשה עצלות לנסח משפט להרגיש רע מישהו לשנוא הרגשה להרגיש יותר טוב אהבה איך לאהוב איך לאהוב משהו איך להחליף איך להחליף רגש איך להתגבר איך להתגבר על רגש איך להתגבר על רגשות איך ליצור התניה איך ליצור התניה שלילית איך ליצור חוויה איך ליצור רגש איך ליצור רגשות איך לשכנע מישהו איך לשכנע מישהו לאהוב משהו איך לשכנע מישהי איך לשנות הרגשה איך לשנות רגש איך לשנות רגשות איך לשנות תחושה איך לשנות תחושה של מישהו איך לשתול איך לשתול מחשבות איך שותלים מחשבות את מי לשנוא האם זו אהבה החלפת רגשות המוח המוח מתאהב הרגשה התניה התניה שלילית התניות חיוביות לאהוב לאהוב משהו לגרום לאישה לגרום לבחור לגרום לבחורה לגרום לגבר לגרום לה לאהוב לגרום לו לאהוב לגרום למישהו לגרום למישהו לאהוב לגרום למישהו לאהוב משהו לגרום למישהו לשנוא לגרום למישהו לשנוא משהו לגרום למישהי לגרום למישהי לאהוב להחליף להחליף רגש להתגבר להתגבר על רגש להתגבר על רגשות להתגבר על תחושה ליצור ליצור התניה ליצור התניה חיובית ליצור התניה שלילית ליצור חוויה ליצור רגש ליצור רגשות ליצור תחושה לשכנע מישהו לשכנע מישהו לאהוב לשכנע מישהו לאהוב משהו לשכנע מישהו לשנוא לשכנע מישהו לשנוא משהו לשכנע מישהי לשנוא לשנוא משהו לשנות הרגשה לשנות חוויה לשנות רגש לשנות רגשות לשנות תחושה לשתול לשתול מחשבות מה זאת אהבה מה זה אהבה מה זה לאהוב מה זו אהבה מוח מישהו לשנוא רגש רגשות רגשות של מישהו שותלים מחשבות שלילי שליליות שנאה שתילת מחשבות
👈 הספר "להיות אלוהים"    (2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!    ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש משמעות לחיים? האם הכל אפשרי? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? מה המשמעות של החיים? האם יש או אין אלוהים? האם באמת הכל לטובה? האם לדומם יש תודעה? איך להיות מאושר? מי ברא את אלוהים? למה יש רע בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש אמת מוחלטת? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך נוצר העולם? האם אפשר לדעת הכל? למה העולם קיים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? בשביל מה לחיות? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
שטוקהולם האם בינה מלאכותית תחליף אותך? ליצור מוטיבציה לאורך זמן חשיבה מדעית מחשבות טורדניות אובססיות פרשת קדושים מפחדת שבעלי בוגד בי לא לפחד לפנות לנשים רצון לאהוב את עצמי מה לעשות כדי לאהוב את עצמי? איך להפסיק לרצות לאהוב את עצמי? אדם לא אוהב אני שמח האם ניתן להיות מאושר בשלמות? הבן זוג לא משתנה זוגיות ואהבה בלי תנאים פחד להחליט להיפרד העובד לא רוצה להחליט להתמודד עם חוסר ביטחון עצמי של ילדים להתמודד עם בשורה רעה להצליח בניהול העסק מצליחן לקוחות לא מרוצים ביטול עסקה עם לקוח לגרום לילד לחשוב ילד ששואל הרבה שאלות הגדרת תת מודע השלכה בתת מודע הפרעה נפשית של מחיקת האני ocd מחשבה טורדנית להחזיר אקסית התאהבות באקס לבצע את התרגיל במנחים שונים נפח אימון למצוא תשובה לשאלה האם יש אלוהים מה זה להאמין באלוהים? סוף המסע אל ההארה הדרך אל ההארה מילון מושגים בספר להיות אלוהים הספר להיות אלוהים הכנסות יותר מהוצאות בלי להסתכן אי אפשר לעשות הרבה כסף סודות משמעות החיים איך לדעת מהי משמעות החיים? מיתוג שלילי בפייסבוק תראה את החיובי בחירה חופשית והתמכרויות פרדוקס הבחירה והידיעה ברגע הבריאה למה יש סבל בעולם? עוד נושאים ...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי רוחני, מאמן אישי לימודים, מאמן אישי בתל אביב בתחום לגרום למישהו לשנוא - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.4385 שניות - עכשיו 06_09_2026 השעה 04:01:41 - wesi1