אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה פסיכולוגיה קוגניטיבית ✔מולטיטסקינג, ריבוי משימות, לבצע כמה משימות בו זמנית, ביצוע מספר משימות בבת אחת, התייעלות ויעילות, שיפור החשיבה, הפרעת קשב...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
מולטיטסקינג, ריבוי משימות, לבצע כמה משימות בו זמנית, ביצוע מספר משימות בבת אחת, התייעלות ויעילות, שיפור החשיבה, הפרעת קשב וריכוז, שיפור יכולות הריכוז, לעשות כמה דברים במקביל, יכולות קוגנטיביות, איך לבצע פעולות במקביל?
מה זה מולטי - טסקינג ואיך אפשר לשפר אותו?

מולטי - טסקינג, או ריבוי משימות, הוא היכולת לבצע מספר פעולות בו זמנית. בעולם המודרני, בו יש דרישות רבות, פיתוח יכולת זו מאפשר להשיג יותר במינימום זמן. אך, בניגוד למחשבים, שניתן להפעיל עליהם ריבוי משימות בזכות יכולות עיבוד חזקות, בבני אדם ישנן מגבלות שקשורות במשאבי הקשב והריכוז.

איך מחשבים מבצעים מולטי - טסקינג?

המחשבים המודרניים יכולים לבצע מספר משימות בו זמנית, וזה תלוי בכמה משאבים הם יכולים להקצות. כל פעולה מחשבית דורשת כוח עיבוד, זיכרון, ועוד משאבים. ככל שהמערכת של המחשב חזקה יותר, כך היא מסוגלת להתמודד עם יותר משימות בו זמנית. זאת, כמובן, בתנאי שהמשימות אינן כבדות מדי, שדורשות כוח עיבוד עצום.

איך אנשים מבצעים מולטי - טסקינג בחיים האמיתיים?

לפי אליעד כהן, כל אדם באופן טבעי מבצע פעולות רבות במקביל, אפילו בפעולות יומיומיות פשוטות. לדוגמה, כאשר אדם הולך למכולת, הוא לא רק הולך, אלא גם שומר על הריכוז בהליכה, זוכר מה הוא צריך לקנות, ומוודא שהוא לא יפול. בנוסף, כל שיחה טלפונית היא גם תהליך מולטי - טסקינג, כי בה בעת אתה עוסק לא רק בשיחה עצמה אלא גם במטרה שלה, ובניסוח המילים הנכונות.

מתי קשה לבצע ריבוי משימות?

ישנם מקרים שבהם המשימות דורשות ריכוז מוחלט, כמו בעת נהיגה. כאשר משימה אחת, כמו נהיגה, דורשת תשומת לב מלאה, כל משימה נוספת עלולה לפגוע בביצועים ולגרום לכשל או לתאונה. כאשר אדם מנסה לבצע מספר משימות שמצריכות ריכוז גבוה באותו זמן, הדבר עשוי להוביל לטעויות.

איך לשפר את יכולת המולטי - טסקינג?

לפי אליעד, הדרך לשפר את יכולת המולטי - טסקינג היא לשפר את "החומרה הפנימית" של האדם, כלומר, את יכולות החשיבה והריכוז. זהו תהליך דומה לשדרוג המחשב, שבו ניתן לשפר את המעבד או את הזיכרון כך שהמחשב יוכל להתמודד עם יותר משימות בו זמנית. באופן דומה, כאשר אדם מפתח את החשיבה שלו ומתרגל לתרגילים שמחייבים ריכוז, הוא משפר את היכולת לבצע מספר משימות בו זמנית.

מה קורה כשאין מספיק משאבים פנויים?

כאשר יש מחסור במשאבים פנימיים, כמו ריכוז או תשומת לב, האדם לא מצליח לבצע את המשימות בצורה מיטבית. לדוגמה, אם משימה אחת דורשת תשומת לב רבה מדי, אז השאר לא יבוצע כראוי. הדבר יכול להוביל להרגשה של חוסר הצלחה בעשייה.

הקשר בין ריבוי משימות להפרעת קשב וריכוז

כאשר אדם מתקשה להתרכז במטלה אחת, הוא עלול להרגיש שהיכולת שלו לבצע משימות במקביל פוחתת. זו אחת התופעות שיכולות להתפרש כהפרעת קשב וריכוז. פיתוח המוח ותרגול של יכולות ריכוז הוא קריטי כדי להתמודד עם משימות בצורה טובה יותר ולהגביר את היכולת לבצע מספר משימות במקביל.

מהם הצעדים שיכולים לשפר את המולטי - טסקינג?

כדי לשפר את יכולת המולטי - טסקינג, חשוב לעבוד על פיתוח השכל והחשיבה. ככל שהמוח חזק ומאומן יותר, ניתן לבצע מספר משימות במקביל בצורה הרבה יותר יעילה. בשיטה זו, המוח מסוגל להתמודד עם יותר מטלות, ואפילו אם מדובר במשימות שמצריכות ריכוז, המוח יהיה מסוגל להקצות את המשאבים הנדרשים לכל משימה באופן מיטבי.

לסיכום

כדי לשפר את המולטי - טסקינג, יש לשפר את הכישורים הקוגניטיביים והחשיבה. אנשים שמצליחים להתמודד עם ריבוי משימות בצורה רגועה ויעילה, הם אלה שהשכל שלהם "חזק" מספיק ומסוגל להתמודד עם יותר מטלות בו זמנית. ככל שיכולת החשיבה והקשב גדלה, כך משתפרת היכולת של האדם להתמודד עם יותר משימות ולבצע אותן בצורה טובה.
מהו מולטי - טסקינג ולמה חשוב לפתח אותו?

מולטי - טסקינג, או ריבוי משימות, משמעותו היכולת לבצע כמה פעולות במקביל. הרעיון דומה לדרך שבה מחשב יכול לעסוק ביותר מתהליך אחד בו - זמנית, כמו להשמיע מוזיקה, להוריד קובץ מהאינטרנט ולבצע חישוב נוסף. אצל בני אדם, מולטי - טסקינג מאפשר הספק גבוה יותר, ניהול זמן יעיל יותר והשגת מטרות במהירות גדולה יותר.

יחד עם זאת, לא כל המשימות מתאימות לביצוע מקביל. למשל, אי אפשר לנהוג ולהקליד הודעות טקסט באותו זמן, כי הנהיגה דורשת ריכוז גבוה מאוד והמשימה הנוספת צורכת משאבי קשב נוספים שאין באפשרות האדם להקצות במקביל.

כיצד מחשבים מדגימים עיקרון של ריבוי משימות?

במחשב, האפשרות לבצע ריבוי משימות תלויה בכמות המשאבים המוקצים. יש מעבד (CPU), זיכרון (RAM) ומשאבי מערכת נוספים. ככל שהמעבד חזק יותר וככל שיש יותר זיכרון פנוי, המחשב יכול לבצע יותר משימות במקביל. אם מעמיסים מאוד את המערכת, היא לא תוכל להתמודד עם כמה משימות כבדות בו - זמנית.

כיצד בני אדם מפעילים מולטי - טסקינג בחיי היומיום?

במציאות, כל פעולה כמעט מורכבת ממספר משימות פנימיות. למשל, כשאדם הולך למכולת, הוא לא רק מתקדם פיזית קדימה, אלא גם זוכר מה ברצונו לקנות, מקפיד שלא למעוד, ומחשב איך השלב הזה מקדם את המטרה הרחבה יותר - שימוש במוצרים שייקנו. גם בזמן שיחה טלפונית, קיימות כמה משימות מקבילות: צריך להתרכז בשיחה עצמה, לעקוב אחר מטרת הדיבור ולנסח את המילים.

מכאן אפשר להבין שכל אדם מסוגל ביסודו למולטי - טסקינג, אבל עדיין קיימת מגבלת משאבי קשב וריכוז. במקרים שהמשימות דורשות משאבים גדולים יותר ממה שיש לאדם באותו רגע, הן לא יתבצעו בצורה איכותית במקביל.

מדוע קיים קושי לבצע משימות מסוימות במקביל?

קיימות משימות שמחייבות 100 אחוז ריכוז, כמו נהיגה זהירה. ברגע שמשלבים תוך כדי נהיגה פעולה שמצריכה חשיבה גבוהה או מיקוד (לדוגמה, הקלדת הודעות), תפוקת הקשב אינה מספיקה לשתי המשימות יחד, וכך עלולים להתרחש כשלים ובמקרה של נהיגה - גם תאונות.

איך להגדיל את היכולת לבצע כמה משימות בו - זמנית?

בדומה למחשב שמשדרגים לו את המעבד והזיכרון, גם אדם יכול לפתח את "החומרה" הפנימית שלו, כלומר, את יכולות החשיבה. כשהשכל חזק יותר, משימות מורכבות דורשות פחות אנרגיה, וכך מתפנים משאבים לטפל במטלות נוספות בו - זמנית. תרגול חשיבה, פיתוח שכל ותרגילים שנועדו להרחיב את יכולת הריכוז יאפשרו לאדם לפעול ביעילות רבה יותר במספר תחומים במקביל, וגם לשמור על רוגע תוך כדי ביצוע המשימות.
שיפור ביצועים בעבודה, התייעלות בעבודה, איך להיות מולטיטסקינג? איך להצליח לעשות מולטיטסקינג? חלוקת קשב וריכוז, איך להיות יותר יעיל? איך להתייעל בעבודה?
משימות בו זמנית מוח תחושת חוסר מטפל מיומנויות שכליות פיתוח יכולות חשיבה מספר משימות במקביל הישגים הצלחה הפרעות משמעותיות adhd איך לבצע איך לבצע כמה משימות בו זמנית איך לבצע פעולות במקביל איך להיות גאון איך להיות חכם איך להיות יותר חכם איך לחשוב בהיגיון איך לפתח את החשיבה איך לפתח את המוח איך לפתח את השכל איך לפתח חשיבה איך לפתח יכולת חשיבה איך לשפר את החשיבה איך לשפר את המוח איך לשפר את השכל אימון המוח אימון קוגניטיבי בבת אחת בו זמנית ביצוע ביצוע מספר משימות בבת אחת בעיות קשב בעיות קשב וריכוז בעיית קשב בעיית קשב וריכוז הפרעה הפרעות הפרעות קשב הפרעות קשב וריכוז הפרעת קשב הפרעת קשב וריכוז הקשבה התייעלות התייעלות ויעילות התפתחות החשיבה התפתחות שכלית חשיבה חשיבה הגיונית יכולות יכולות חשיבה יכולות קוגניטיביות יכולות שכליות יכולת יכולת חשיבה יכולת קוגניטיבית יכולת שכלית יעילות כישורי חשיבה כישורים קוגניטיביים כישורים שכליים לאמן את החשיבה לאמן את המוח לאמן את השכל לבצע לבצע כמה משימות בו זמנית לבצע פעולות במקביל להיות יותר חכם לחשוב בהיגיון לעשות כמה דברים במקביל לפתח את החשיבה לפתח את המוח לפתח את השכל לפתח חשיבה לפתח יכולות חשיבה לפתח יכולות קוגניטיביות לפתח יכולות שכליות לפתח יכולת חשיבה לפתח יכולת קוגניטיבית לפתח יכולת שכלית לשפר את החשיבה לשפר את המוח לשפר את השכל לשפר יכולות חשיבה לשפר יכולות קוגניטיביות לשפר יכולות שכליות לשפר יכולת חשיבה לשפר יכולת קוגניטיבית לשפר יכולת שכלית מולטיטסקינג מיומנויות חשיבה מיומנויות קוגניטיביות מיומנויות שכליות מיומנות חשיבה מיומנות קוגניטיבית מיומנות שכלית מספר משימות משימה משימות משימות בו זמנית פיתוח החשיבה פיתוח המוח פיתוח השכל פיתוח חשיבה פיתוח יכולות חשיבה פיתוח יכולות קוגניטיביות פיתוח יכולות שכליות פיתוח יכולת חשיבה פיתוח יכולת קוגניטיבית פיתוח יכולת שכלית פסיכולוגיה קוגניטיבית קשב קשב וריכוז ריבוי משימות ריכוז ריכוז וקשב שיטות לפיתוח החשיבה שיטות לפיתוח המוח שיטות לפיתוח השכל שיטות לפיתוח חשיבה שיפור שיפור החשיבה שיפור המוח שיפור השכל שיפור יכולות שיפור יכולות הריכוז שיפור יכולות חשיבה שיפור יכולות קוגניטיביות שיפור יכולות שכליות שיפור יכולת חשיבה שיפור יכולת קוגניטיבית שיפור יכולת שכלית תרגול קוגניטיבי תרגילים לפיתוח החשיבה תרגילים לפיתוח המוח תרגילים לפיתוח השכל תרגילים לפיתוח חשיבה
שיטה לקבלת החלטה, נוסחה לקבלת החלטה, תורת המשחקים, תהליך קבלת החלטה, מחקר קבלת החלטה, כשלים בקבלת החלטה, מודל לקבלת החלטה, אלגוריתם לקבלת החלטה, פסיכולוגיה קוגניטיבית
שיטה לקבלת החלטה, נוסחה לקבלת החלטה, תורת המשחקים, תהליך קבלת החלטה, מחקר קבלת החלטה, כשלים בקבלת החלטה, מודל לקבלת החלטה, אלגוריתם לקבלת החלטה, פסיכולוגיה קוגניטיבית
... לקבלת החלטה, תורת המשחקים, תהליך קבלת החלטה, מחקר קבלת החלטה, כשלים בקבלת החלטה, מודל לקבלת החלטה, אלגוריתם לקבלת החלטה, פסיכולוגיה קוגניטיבית איך ניתן לשפר את תהליך קבלת ההחלטות שלנו? אליעד כהן מסביר כיצד ניתן לשפר את תהליך קבלת ההחלטות בעזרת ... את העדיפויות שלנו ולהימנע מקבלת החלטות מתוך דחף רגשי או חוסר בהירות. החלטות רציונליות שיטה לקבלת החלטות תורת המשחקים פסיכולוגיה קוגניטיבית בקבלת החלטות כיצד להתמודד עם התלבטויות החלטות בחיים האישיים ...
שכל / יכולת קוגניטיבית - איך לשפר את היכולת השכלית והקוגניטיבית?
... יכולת קוגניטיבית - איך לשפר את היכולת השכלית והקוגניטיבית? היכולת השכלית של האדם, מאפשרת לו להבין טוב יותר את המציאות, לקבל החלטות טובות יותר וכיוב. והשאלה היא, כיצד ...
להיות המציאות השלמה, חלק מהמציאות, להיות השלמות, חלק או שלם
להיות המציאות השלמה, חלק מהמציאות, להיות השלמות, חלק או שלם
... בכך, הוא קורא לאנשים לנסות לחוות את המציאות מנקודת מבט של שלמות ואחדות מוחלטת. מהו הקושי בהבנת הרעיון של המציאות השלמה? הקושי המרכזי שאליעד מצביע עליו הוא הקושי המנטלי והקוגניטיבי לשחרר את התפיסות המוכרות של האדם על ... ועל העולם. האדם רגיל לראות עצמו כנפרד, ומכך נובע הקושי לקבל את התפיסה של מציאות אחת חסרת חלקים. אליעד מציין כי אנשים נאחזים בגבולות שלהם - הגבולות הגופניים, הרגשיים והקוגניטיביים, ומתקשים לדמיין או להכיר במציאות שבה ...
שקר לצורך אמירת האמת, נפרדות ושקר הם לא שקר מצד האחדות והאמת
שקר לצורך אמירת האמת, נפרדות ושקר הם לא שקר מצד האחדות והאמת
... לו תשובה שתהיה מותאמת לרמת ההבנה הנוכחית שלו. תשובה כזו עשויה להיות חצי נכונה או שקרית מצד האחדות המוחלטת, אך היא נכונה ומועילה בהתחשב במצבה הנפשי והקוגניטיבי של השואל. מה הקשר בין נפרדות ושקר? שקר נוסף שמצוי במציאות ...
חרדה חברתית - חרדה חברתית אצל ילדים, טיפול בחרדה חברתית, פחד קהל, פחד חברתי, הפרעת חרדה חברתית, ביישנות וחוסר ביטחון עצמי
... הנפשית של האדם. ויש גם חלק מהפסיכולוגים, ואת שיטת הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי, שבה מנסים לגרום לאדם להבין בצורה ... עוזר לאדם לצאת מהחרדה החברתית הקשה שלו. ולפעמים, גם טיפול קוגניטיבי התנהגותי, לא יכול לעזור לאדם לצאת מהחרדה ... הוא, שמצד אחד, מי שסובל מהפרעה חברתית, אז יש את הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי, שמלמד את האדם, שהוא לא צריך לפחד ... האדם. וזה כמובן לא תמיד עוזר. כי לפעמים ההסכמה של הטיפול הקוגניטיבי, עם המחשבה של האדם, שעליו להתחשב בדעות של ...
הרדמה רפואית, שינה וחלומות, תודעה בשעת שינה, תודעה בשעת הרדמה, הרדמה כללית, מצבי תודעה, מצבי חלימה
הרדמה רפואית, שינה וחלומות, תודעה בשעת שינה, תודעה בשעת הרדמה, הרדמה כללית, מצבי תודעה, מצבי חלימה
... הכלום באופן מודע יותר? תשובה אפשרית: אולי כן חווים, אלא שלא זוכרים זאת באופן קוגניטיבי. כך ניתן לומר שגם בהרדמה ...
פיתוח יצירתיות, פיתוח יכולות חשיבה, יכולות למידה, מרגיש תקוע בחיים, תקיעות בחיים, איך לפתח את המוח? יכולת אנליטית, יכולת הבחנה, שיפור יכולות קוגניטיביות, שיפור יכולות המוח, תרגילי חשיבה, חלק 2
פיתוח יצירתיות, פיתוח יכולות חשיבה, יכולות למידה, מרגיש תקוע בחיים, תקיעות בחיים, איך לפתח את המוח? יכולת אנליטית, יכולת הבחנה, שיפור יכולות קוגניטיביות, שיפור יכולות המוח, תרגילי חשיבה, חלק 2
... יכולות חשיבה, יכולות למידה, מרגיש תקוע בחיים, תקיעות בחיים, איך לפתח את המוח? יכולת אנליטית, יכולת הבחנה, שיפור יכולות קוגניטיביות, שיפור יכולות המוח, תרגילי חשיבה, חלק 2 איך לפתח יצירתיות ויכולת חשיבה? בהרצאה ... לפי אליעד, הוא לא שינוי פשוט, אלא הבנה של מה אפשרי ומה מחויב במציאות הנתונה. כיצד תרגילים יכולים לעזור בשיפור היכולת הקוגניטיבית? אליעד מציע מגוון תרגילים שמטרתן לשפר את היכולת הקוגניטיבית והאנליטית שלנו. לדוגמה, הוא מדבר על תרגיל שבו לוקחים פסקה ממאמר או ספר, חותכים ... של תפיסת המציאות שלנו ושל הדרך בה אנו בוחנים את המצב. פיתוח יצירתיות שיפור יכולת חשיבה אנליטית תרגילים לשיפור היכולות הקוגניטיביות מהו שינוי גישה בחשיבה? איך להתמודד עם תחושת תקיעות? ...
פיתוח יצירתיות, פיתוח יכולות חשיבה, יכולות למידה, מרגיש תקוע בחיים, תקיעות בחיים, איך לפתח את המוח? יכולת אנליטית, יכולת הבחנה, שיפור יכולות קוגניטיביות, שיפור יכולות המוח, תרגילי חשיבה, חלק 1
פיתוח יצירתיות, פיתוח יכולות חשיבה, יכולות למידה, מרגיש תקוע בחיים, תקיעות בחיים, איך לפתח את המוח? יכולת אנליטית, יכולת הבחנה, שיפור יכולות קוגניטיביות, שיפור יכולות המוח, תרגילי חשיבה, חלק 1
... בחיים, תקיעות בחיים, איך לפתח את המוח? יכולת אנליטית, יכולת הבחנה, שיפור יכולות קוגניטיביות, שיפור יכולות המוח, תרגילי חשיבה, חלק 1 איך לפתח יצירתיות ויכולות חשיבה? ההרצאה של אליעד כהן מתמקדת בשיפור היכולות הקוגניטיביות שלנו, פיתוח יצירתיות ויכולת הבחנה. הוא מדבר על איך ניתן להרגיש פחות תקוע בחיים ולפיתוח יכולת למידה וחשיבה שיכולה לעזור לנו להתמודד עם ... הזאת, גם אם אנחנו לא מרגישים יצירתיים באותו הרגע. כיצד ניתן לשפר את היכולות הקוגניטיביות? היכולת הקוגניטיבית שלנו היא היכולת לחשוב, להבין וללמוד דברים חדשים. אליעד מדבר על כך שתרגולים כמו פתרון בעיות חשיבה יכולים לשפר את היכולות הללו. הוא מציין שגם ... האישיים כחלק חשוב בתהליך של פיתוח עצמי. איך לפתח יצירתיות? איך לשפר את היכולות הקוגניטיביות? מה זה מיקוד חשיבתי? איך להתגבר על תחושת תקיעות בחיים? מהי יכולת הבחנה? איך ללמוד בצורה יצירתית? תרגילים לשיפור המוח? ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על מולטיטסקינג, ריבוי משימות, לבצע כמה משימות בו זמנית, ביצוע מספר משימות בבת אחת, התייעלות ויעילות, שיפור החשיבה, הפרעת קשב וריכוז, שיפור יכולות הריכוז, לעשות כמה דברים במקביל, יכולות קוגנטיביות, איך לבצע פעולות במקביל?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: פסיכולוגיה קוגניטיבית, מהי תכלית ומשמעות החיים? מי ברא את אלוהים? האם יש או אין אלוהים? איך להיות הכי חכם בעולם? למה לא להתאבד? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? האם אפשר לדעת הכל? האם יש משמעות לחיים? האם המציאות היא טובה או רעה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם הכל אפשרי? האם יש הבדל בין חלום למציאות? אולי אנחנו במטריקס? האם באמת הכל לטובה? האם לדומם יש תודעה? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? האם יש בחירה חופשית? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: פסיכולוגיה קוגניטיבית, איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? דיכאון? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? כעס ועצבים? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם אכזבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם בדידות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: איך לעשות יותר כסף? איך למצוא זוגיות? איך להאמין בעצמך? איך לשתול מחשבות? איך להיות מאושר ושמח? איך להעריך את עצמך? איך להתמודד עם גירושין? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לא להישחק בעבודה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להיגמל מהימורים? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לחנך ילדים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להעביר ביקורת בונה? איך לשנות תכונות אופי? איך לנהל את הזמן? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי להרזייה, קאוצינג מומלץ, אימון אישי לעסקים בנושא פסיכולוגיה קוגניטיבית - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3281 שניות - עכשיו 15_07_2025 השעה 15:37:17 - wesi1