אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה סודות ✔הסוד של הטוב והרע - מה גורם לאדם להרגיש רע? איך להרגיש טוב באמת? ✔כל זמן שהאדם רוצה להרגיש טוב, וכל זמן שהאדם מחפש את הטוב, הרי שהוא...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨הסוד של הטוב והרע - מה גורם לאדם להרגיש רע? איך להרגיש טוב באמת?
כל זמן שהאדם רוצה להרגיש טוב, וכל זמן שהאדם מחפש את הטוב, הרי שהוא מרגיש רע. וגם מי שהוא מרגיש טוב, כל זמן שהוא רוצה להרגיש יותר טוב, הרי שגם הוא מרגיש רע.

כי מי שהוא מרגיש אך ורק טוב תמיד, הרי שהוא לעולם לא מרגיש רע. וכאשר אין רע, גם לא שייך להרגיש יותר טוב. כי יותר טוב שייך להרגיש, רק כאשר יש גם רע. שאז האדם יכול לומר שהוא מרגיש טוב, אבל לא מספיק טוב, דהיינו, גם רע, שאז האדם רוצה להרגיש עוד יותר טוב.

ולכן, כאשר האדם רוצה להרגיש יותר טוב ממה שהוא מרגיש, וכאשר האדם חושב שיש מציאות יותר טובה ממה שהוא מרגיש, הרי שהוא עדיין מרגיש גם רע. וכל זמן שהאדם חושב שיש בעולם כולו דבר אחד יותר טוב מדבר אחר, הרי שבעצם האדם חושב שיש רע. כי כאשר הכל טוב, לא שייך שדבר כלשהו יהיה טוב יותר או פחות מדבר אחר.

וכאשר האדם מוצא את הטוב שיש בכל דבר, ממילא לא שייך שהוא יחשוב שדבר אחד יותר טוב מאשר דבר אחר. כי למצוא את הטוב שיש בכל דבר, פירושו למצוא את הטוב שיש גם בכל דבר שנראה כרע, עד שהרע נעלם לגמרי. וכל זמן שהרע קיים בעולם של האדם, הרי שהאדם עוד לא מצא את הטוב שיש בכל דבר.

כי כאשר האדם מוצא את הטוב שיש בכל דבר, הרי שממילא אין אצלו שום רע כלל, וממילא לא שייך שהוא יחשוב שדבר אחד טוב יותר מאשר דבר אחר. כי כאשר הכל טוב ורק טוב, ממילא לא שייך רע. וכאשר לא שייך רע, אז לא שייך שדבר אחד יהיה יותר טוב מדבר אחר.

והסימן לכך שהאדם מרגיש טוב באמת, הוא כאשר האדם מפסיק לחפש את הטוב. כי בתוך האדם יש יצר הרסני שגורם לאדם להרגיש רע. והיצר ההרסני הזה, הוא הרצון של האדם להרגיש טוב. כי הסיבה היחידה שבגללה האדם מרגיש רע, היא רק משום שהוא רוצה להרגיש טוב. כי בלי לרצות להרגיש טוב, אי אפשר להרגיש רע.

וכל הסבל שיש לאדם בחיים, נובע רק משום שהוא רוצה להרגיש טוב. ובנוסף, גם כאשר האדם כבר מרגיש טוב, הרי שגם אז הוא לא מרגיש טוב בשלמות. כי שלמות יש רק למי שבשלמות ובאמת לא רוצה להרגיש טוב. כי השלמות היא כאשר כל הרצון של האדם זהה לחלוטין למצב של המציאות, שזאת שלמות.

אך כאשר האדם רוצה להרגיש טוב, הרי שגם כאשר הוא כבר כן מרגיש טוב כרצונו, הרי שלעולם זה לא בשלמות. כי תמיד גם כאשר האדם כבר כן מרגיש טוב, הרי שתמיד הוא רוצה להרגיש יותר טוב.

כך שהרצון של האדם להרגיש טוב, הרצון הזה גורם לכך שהאדם ירגיש רע. ובנוסף הוא גורם לכך שגם כאשר האדם כבר כן ירגיש טוב כרצונו, עדיין הוא לא ירגיש טוב בשלמות, אלא ירצה להרגיש טוב יותר. ובנוסף, גם כאשר האדם כבר כן מרגיש טוב, הרי שתמיד האדם מפחד לאבד את הטוב שיש לו, והוא חושש מכך שהוא ירגיש רע או פחות טוב.

ונמצא אם כן, כי שורש הסבל של האדם, הוא הרצון של האדם להרגיש טוב.

והסיבה שבגללה האדם רוצה להרגיש טוב, היא רק משום שאין לאדם שכל אמיתי. כי מי שיש לו שכל אמיתי, הוא מבין שמצד האמת הכל אחד. וכאשר הכל אחד, הרי שממילא הכל טוב. כי בשורש המציאות, אין הבדל בין טוב לבין רע. כי הטוב והרע הם ביטויים שונים של אותו הדבר. וכל הטוב שבעולם וכל הרע שבעולם, הם בסך הכל צדדים שונים וביטויים שונים, של אותו הדבר ממש.

ובשורש המציאות, דהיינו, כאשר האדם מסתכל מנקודת מבט אובייקטיבית מחוץ למציאות על המציאות, משם האדם יכול לראות שמצד האמת אין הבדל בין טוב לבין רע. כי טוב ורע שייך רק כאשר יש לאדם אגו ורצון עצמי, שאז שייך שהאדם ירגיש טוב ורע. דהיינו, כל הטוב והרע קיימים רק בגלל הישות העצמית של האדם שנפרדת מהמציאות. שאז יש לאדם רצון עצמי, וממילא שייך אצלו טוב ורע.

אבל אם האדם ידמיין את עצמו כאילו הוא לא קיים כלל, ואז האדם יסתכל על המציאות מבחוץ כאילו הוא לא חלק ממנה וכאילו אין לו שום רצון עצמי כלל, הרי שמיד יראה האדם שאין שום הבדל בין טוב לבין רע. כי הכל זה רק פרשנות של האדם את מה שקורה לו. אבל מצד האמת, כאשר מסתכלים מבחוץ על המציאות, הרי שאין כל הבדל בין טוב לבין רע.

וכל המציאות שלנו היא כמו סרט. כי יש המון סוגי סרטים. ויש סרטי דרמה וסרטי קומדיה וסרטי מתח וסרטי אימה וכיו"ב. ולא הסרט הוא זה שקובע האם האדם ייהנה ממנו או לא, אלא צורת ההסתכלות של האדם על הסרט. כי יכול להיות אדם אחד שייהנה מסרט אימה, ויכול להיות אדם אחר שלא ייהנה מסרט קומדיה מצחיק. ולא סוג הסרט אחראי להנאה של האדם, אלא רק האדם עצמו הוא זה שיוצר את ההנאה או את הסבל מהסרט שבו הוא צופה.

כי מצד האמת, כל המציאות היא סוג של סרט. כי התודעה והתפישה של האדם חווה כל הזמן אירועים שונים. וגם כאשר האדם ישן, גם אז הוא חווה אירועים שונים. וכאשר האדם ישן, בד"כ אין לו מושג שהוא נמצא בתוך חלום, ומבחינתו הכל אמיתי ממש. כי מצד ה"אני" של האדם, זה לא ממש משנה האם זו מציאות או חלום, אלא כן משנה שה"אני" והתודעה של האדם חווה את האירועים כדבר ממשי.

וגם כאשר האדם רואה סרט רגיל, גם אז לפעמים האדם כ"כ מתחבר לתוך הסרט, ונדמה לו כאילו הוא עצמו צופה ממש באירוע ממשי שמתרחש מולו. בפרט עכשיו שיש את הטכנולוגיה של התלת מימד, שבה האדם עצמו מרגיש כאילו הוא עצמו בתוך הסרט עצמו. ואין כמעט שום הבדל בין חוויית הסרט לבין חוויית המציאות.

ואף על פי כן, עדיין יש הבדל קטן בין סרטים לבין מציאות. כי הסרטים הם רק באמצעות חוש הראיה והשמיעה בלבד. אבל יבוא היום שבו כל החושים של האדם ישתתפו בסרט. שאז מבחינת האדם הסרט יהיה מציאותי לכל דבר ועניין. כמו לדוגמה עולמות של מציאות מדומה, שבה האדם כולו מחובר בצורה טכנולוגית לסוג של מציאות אחרת ממש.

ולכן בשעת השינה ובשעת החלומות, שם באמת כל החושים של האדם משתתפים בסרט שיש בחלום. ולכן בשעת החלום האדם יכול להרגיש כאב של ממש ולחוש את החלום כדבר ממשי של ממש. כך שבכל מקרה מצד התפישה של האדם, אין הבדל ממשי בין חלום לבין מציאות לבין סרט וכיו"ב. והכל תלוי אך ורק בעד כמה האדם חושב ומבין שהדבר הוא ממשי.

ולכן, כמו שלא הסרט אחראי להנאה של האדם, אלא תפישת האדם את הסרט היא זו שאחראית להנאה של האדם מהסרט, כך גם לא התמונה של המציאות אחראית להנאה או לסבל של האדם ממנה, אלא אך ורק תפישת האדם את המציאות, היא זו שאחראית להנאה או לסבל של האדם ממנה.

ומי שמסתכל על המציאות מנקודת מבט אובייקטיבית באמת, הוא מבין שבאמת מצד האמת אין הבדל בין טוב לבין רע. כי הטוב והרע הם רק סוגים שונים של רגשות. ואין הבדל אמיתי בין סוגי הרגשות האלו. כי כל סוגי הרגשות בעולם, וכל מה שיש בעולם, זה הכל ביטויים שונים של דבר אחד, שבשורשו ובמהותו הוא אחד.

וכאשר האדם מסתכל על השורש של המציאות, אז ממילא הוא מפסיק לרצות להרגיש טוב. כי הוא מבין שמצד האמת הכל אחד תמיד. וכל הסבל של האדם, נובע רק משום שהאדם שוכח ולא מסתכל על האמת, שמצד האמת הכל זה ביטוי של דבר אחד ממש, שמנקודת המבט של שורש המציאות, אין הבדל בין טוב לרע.

כי שם בשורש המציאות, שם אין הבדל בין שום דבר לשום דבר. ובשורש המציאות, עדיין אין שם אפילו לא מרחב זמן ומקום. כי בשורש המציאות, גם הזמן והמקום, גם הם ישות אחת ממש. ובשורש המציאות אין שום נפרדות כלל, אלא הכל אחד ממש. וכאשר האדם מסתכל על השורש הזה, ממילא הוא תמיד מרגיש שלמות. כי בשורש הכל אחד ממש. וכאשר הכל אחד, ממילא אין שום חסר.

ואף על פי כן, יש שכל יותר גדול, שבו האדם מרגיש רע ממש, ואף על פי כן הוא מרגיש טוב ממש. כי בעולם שלנו בהחלט יש גם טוב וגם רע. ולמרות שבשורש של המציאות אין הבדל בין טוב לבין רע, הרי שבעולם שלנו כן יש טוב ורע.

אלא שכפי שכבר ביארתי, יש שני סוגים של שכל. ויש את השכל הרגיל של האדם, שבו הוא מרגיש הבדל בין טוב לבין רע. ויש את השכל של שורש המציאות, שבו אין שום הבדל בין שום דבר לבין שום דבר, וממילא אין הבדל גם לא בין טוב לבין רע.

אלא, שכאשר יש לאדם רק את השכל האנושי הרגיל, שבו האדם מוצא ומרגיש את ההבדלים בין הטוב לבין הרע, אז האדם חי בגיהנום של ממש. כי העולם הזה הוא הגיהנום. כי לרגע אחד אין לאדם שקט נפשי אמיתי. כי תמיד האדם מרגיש שחסר לו משהו. ותמיד האדם רוצה להרגיש יותר טוב. ותמיד האדם מפחד להרגיש פחות טוב.

ואין אפילו אדם אחד בעולם שיכול לומר שהוא לא רוצה להרגיש יותר טוב, או שהוא לא מפחד להרגיש פחות טוב. אלא כולם, גם סובלים תמיד. כי לא משנה מה יעשה האדם, לעולם הוא לא ירגיש את התחושה של השלמות. כי השלמות היא כאשר יש העדר רצון. שבו הרצון העצמי של האדם נעלם לגמרי, ושבו יש הרמוניה שלמה.

אבל כל זמן שיש אצל האדם הבדל בין טוב לבין רע, הרי שממילא האדם תמיד ירצה להרגיש יותר טוב ויפחד מכך שהוא מרגיש רע. ועל ידי זה האדם סובל כל הזמן כנ"ל.

אבל, כאשר יש לאדם שכל אמיתי, אז הוא מחבר את השכל האנושי עם השכל שיש מעל לשכל. דהיינו, שהאדם מכיל בתוכו את ההפכים. שמצד אחד האדם מבין שאין הבדל בין טוב לבין רע. ומצד שני האדם מבין שכן יש הבדל בין טוב לבין רע.

כי יש כאן שאלה גדולה, והיא: אם באמת בשורש הכל אחד, אז כיצד זה שיש בעולם שלנו טוב ורע ונפרדות? והתשובה היא, שבאמת מצד השורש של המציאות, גם שם יש נפרדות. וגם בשורש של המציאות, גם שם יש טוב ורע כשתי ישויות שונות.

אלא, שבשורש של המציאות, אין הבדל בין אחדות לבין נפרדות. כי בשורש של המציאות, יש אחדות מלאה בין הנפרדות לבין האחדות. כי בשורש של המציאות בהחלט יש גם טוב וגם רע. אלא ששם אין הבדל בין טוב ורע כישויות נפרדות, לבין טוב ורע כישויות לא נפרדות. ושם הכל אחד ממש. דהיינו, כי שם יש גם רע ממש. אלא ששם אף על פי כן, אין הבדל בין הטוב לבין הרע.

וכאשר יש לאדם שכל קטן, אז הוא לא מסוגל להבין דבר והיפוכו. כי יש כאן דבר והיפוכו. כי מצד אחד אנחנו אומרים שיש טוב ויש רע. דהיינו, שאלו שתי ישויות נפרדות ושונות זו מזו. ומצד שני אנחנו אומרים שאין הבדל בין הטוב לבין הרע, אף על פי שאלו שתי ישויות נפרדות זו מזו. וזה כמובן דבר והיפוכו.

וכאשר השכל של האדם קטן, אז הוא סובל. כי מצד האמת יש גם טוב וגם רע. והשלמות היא כאשר האדם חי בעולם שיש בו טוב ורע כשתי ישויות נפרדות, אלא שהאדם חווה אותם כפי מה שהן באמת, דהיינו, ישות אחת...
הוא מפסיק לרצות אימה התמונה המלאה תחושה להבין דבר והיפוכו בו זמנית בשעת חלום שכל אנושי טעויות אין הבדל בין אחדות לבין נפרדות החכם איך להרגיש טוב אמת הטוב והרע הסוד הסוד של הטוב והרע טוב אמיתי להרגיש טוב להרגיש רע סוד סודות
סודות המסע אל אושר, סודות כוח הרצון, סודות השלמות, סודות החיים, סודות המציאות, סודות השכל, סודות העולם, הסודות של אלוהים, צרת רבים חצי נחמה או נחמת טיפשים, אין דבר העומד בפני הרצון
סודות המסע אל אושר, סודות כוח הרצון, סודות השלמות, סודות החיים, סודות המציאות, סודות השכל, סודות העולם, הסודות של אלוהים, צרת רבים חצי נחמה או נחמת טיפשים, אין דבר העומד בפני הרצון
סודות המסע אל אושר, סודות כוח הרצון, סודות השלמות, סודות החיים, סודות המציאות, סודות השכל, סודות העולם, הסודות של אלוהים, צרת רבים חצי נחמה או נחמת טיפשים, אין דבר העומד בפני הרצון מהם סודות המסע אל האושר וכיצד הם קשורים לכוח הרצון? ההבנה המרכזית שנמסרה בהרצאה היא שבסיס האושר טמון בתפיסת המציאות וביכולתנו להתמודד עם מצבים שונים. התשובות שקשורות לאושר נוגעות להבנה העמוקה של המציאות, דרך פעולתה ודרכי ההתמודדות עמה. מהם סודות כוח הרצון וכיצד הם משפיעים על הדרך לשלמות? כוח הרצון נוגע לתפיסת המציאות כמשהו נתון שאפשר להשפיע עליו, בהתאם ... האם הכל אפשרי בעזרת הרצון? הצהרת רבים חצי נחמה? האם יש שלמות בעולם? איך אפשר להשפיע על המציאות? מהם סודות האושר?
כריזמה של מנטורים, סודות המנטורים הגדולים בעולם, מניפולציות של מנטורים, סודות ההשפעה של מנטורים, שפת גוף של מנטורים, איך מנטורים משפיעים על אנשים? איך לסחוף אחריך אנשים? סודות השכנוע של המנטורים, סודות המנטורים המפורסמים
כריזמה של מנטורים, סודות המנטורים הגדולים בעולם, מניפולציות של מנטורים, סודות ההשפעה של מנטורים, שפת גוף של מנטורים, איך מנטורים משפיעים על אנשים? איך לסחוף אחריך אנשים? סודות השכנוע של המנטורים, סודות המנטורים המפורסמים
כריזמה של מנטורים, סודות המנטורים הגדולים בעולם, מניפולציות של מנטורים, סודות ההשפעה של מנטורים, שפת גוף של מנטורים, איך מנטורים משפיעים על אנשים? איך לסחוף אחריך אנשים? סודות השכנוע של המנטורים, סודות המנטורים המפורסמים מה מייחד את תפקידם של מנטורים? מנטורים הם אנשים שמלמדים אותך כיצד להצליח בחיים, במיוחד בתחומים כמו ... בהשפעה חיצונית. בסופו של דבר, עדיף לפעול מתוך הבנה מעמיקה של הדברים ולא מתוך חיקוי עיוור או התלהבות רגעית. סודות המנטורים המובילים בעולם איך להשפיע על אנשים? אינטונציה בדיבור שפת גוף של מנטורים איך לבחור מנטור? מה מייחד את ... צורת ההתלהבות והצעקה. מתי הרמת קול או צעקות מופיעות בכל זאת? לפעמים אנשים צועקים כשאין להם יכולת להעביר מסר מסודר ועמוק. מדובר בפתרון של אין ברירה: אם לא מצליחים לנמק היטב, אולי לפחות יצליחו לשכנע דרך ווליום גבוה או ... לבלבל? האם כדאי להתמקד בלבוש או בתוכן? מה ההבדל בין חיקוי לבין הבנה בהיגיון? כיצד לפתח יכולת למידה עצמאית? סודות המנטורים המובילים בעולם, טונציה של הקול, אינטונציה בדיבור, איך להשפיע על אנשים? אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, הרמת קול לצורך העברת מסרים, סודות של מנטורים מפורסמים, לצעוק ולהעביר מסרים, אינטונציה של מנטורים, טון דיבור והעברת מסרים, שפת גוף והעברת מסרים, איך עובדת כריזמה של מנטורים? השפעה על אנשים, נראות חיצונית והעברת מסרים, סודות של גורואים מפורסמים, מנטורים שמרימים את הקול, התלהבות של מנטורים, מנטורים מתלהבים, תשוקה של מנטורים, סודות של מורים רוחניים בעולם, תוכן או צורה, קופים ומנטורים, חיקוי של מנטורים, איך לבחור מנטור? שיטות להעברת מסרים, סגנון חיים של מנטורים, טונציה של מנטורים, לסחוף אנשים, איך לשדר ביטחון עצמי? סודות של מנטורים מובילים בישראל, איך לשדר כריזמה? איך לעמוד בפני קהל? סודות של מנטורים בישראל
איך עובד המוח האנושי? כיצד פועל המוח? איך המוח עובד? חמשת החושים, חוש הראיה, תודעה אנושית, סודות היקום, סודות העולם, סודות החיים, סודות הבריאה, להטיל ספק בחושים, כיצד עובד המוח?
איך עובד המוח האנושי? כיצד פועל המוח? איך המוח עובד? חמשת החושים, חוש הראיה, תודעה אנושית, סודות היקום, סודות העולם, סודות החיים, סודות הבריאה, להטיל ספק בחושים, כיצד עובד המוח?
איך עובד המוח האנושי? כיצד פועל המוח? איך המוח עובד? חמשת החושים, חוש הראיה, תודעה אנושית, סודות היקום, סודות העולם, סודות החיים, סודות הבריאה, להטיל ספק בחושים, כיצד עובד המוח? מה המשמעות של להטיל ספק בחושים? ההרצאה מתחילה בכך שאליעד כהן מעלה ...
סודות החיים, סודות הקבלה, השכל שיש בכל דבר, איך להבין את המציאות? איך לנתח תהליכים? איך להיות יותר חכם? פיתוח מודעות לתהליכי חשיבה, איך להבין את עצמך? להחליף צמיג, סודות התורה
סודות החיים, סודות הקבלה, השכל שיש בכל דבר, איך להבין את המציאות? איך לנתח תהליכים? איך להיות יותר חכם? פיתוח מודעות לתהליכי חשיבה, איך להבין את עצמך? להחליף צמיג, סודות התורה
סודות החיים, סודות הקבלה, השכל שיש בכל דבר, איך להבין את המציאות? איך לנתח תהליכים? איך להיות יותר חכם? פיתוח מודעות לתהליכי חשיבה, איך להבין את עצמך? להחליף צמיג, סודות התורה איך להבין את המציאות ולנתח תהליכים? ההרצאה נוגעת בחשיבה על סודות החיים, סודות הקבלה והשכל שיש בכל דבר. במהלך השיחה, אליעד עוסק בשאלות כיצד להבין את עצמך, איך לפתח מודעות לתהליכי חשיבה ... רמה - פיזית, נפשית ומחשבתית - כדי להבין את עצמנו ואת העולם בצורה המלאה ביותר. איך להבין את המציאות? סודות הקבלה? פיתוח מודעות לחשיבה? איך להחליף צמיג? סודות התורה?
אושר למתקדמים, סודות האושר, סודות הטוב והרע, סודות משחק החיים, נוסחה להיות מאושר, נוסחה לא להרגיש רע, חוקי האושר, חוקי הסבל, חוק ההדדיות, אין טוב בלי רע, אין רע בלי טוב, מבנה האושר
אושר למתקדמים, סודות האושר, סודות הטוב והרע, סודות משחק החיים, נוסחה להיות מאושר, נוסחה לא להרגיש רע, חוקי האושר, חוקי הסבל, חוק ההדדיות, אין טוב בלי רע, אין רע בלי טוב, מבנה האושר
אושר למתקדמים, סודות האושר, סודות הטוב והרע, סודות משחק החיים, נוסחה להיות מאושר, נוסחה לא להרגיש רע, חוקי האושר, חוקי הסבל, חוק ההדדיות, אין טוב בלי רע, אין רע בלי טוב, מבנה האושר מהם סודות האושר ומה הקשר בין טוב לרע? ההרצאה עוסקת בסודות האושר ובקשר שבין טוב לרע, תוך דגש על חוקי האושר, הסבל וההדדיות. אליעד כהן מציג את רעיונותיו בנוגע לאיזון ... רע, ושיש להתמודד עם כל צד של המטבע כדי להשיג את האיזון הפנימי המוביל לאושר אמיתי. חוקי האושר מהם סודות האושר? איזון בין טוב לרע הסבל וההדדיות נוסחה לאושר
סודות התודעה, סודות הטוב והרע, סודות האני והלא אני, איך האני קיים? איך הרצון קיים? מה יוצר רצון? מה יוצר את האני? אין הבדל בין טוב לרע, אין הבדל בין רוצה ללא רוצה, להרגיש טוב בלי רע
סודות התודעה, סודות הטוב והרע, סודות האני והלא אני, איך האני קיים? איך הרצון קיים? מה יוצר רצון? מה יוצר את האני? אין הבדל בין טוב לרע, אין הבדל בין רוצה ללא רוצה, להרגיש טוב בלי רע
סודות התודעה, סודות הטוב והרע, סודות האני והלא אני, איך האני קיים? איך הרצון קיים? מה יוצר רצון? מה יוצר את האני? אין הבדל בין טוב לרע, אין הבדל בין רוצה ללא רוצה, להרגיש טוב בלי רע מהם סודות התודעה והקיום שלנו? בהרצאה זו, אליעד כהן עוסק בשאלות פילוסופיות עמוקות בנוגע לתודעה, לרצון ולמציאות. הוא מנסה להבין את ... אנו רואים את עצמנו והעולם. אם נוכל להשלים את עצמנו ולהבין שאין חיסרון אמיתי, נוכל להרגיש שלמות אמיתית. מהו סוד התודעה? האם יש הבדל בין טוב לרע? האם רצון נובע מתוך האני? מהו תהליך יצירת האני? מהי שלמות פנימית?
סודות האושר, סודות הרצון, אין סוף רצונות מנוגדים, גילוי הרצון העצמי, מה התת מודע רוצה? הפסקת עישון, לא רוצה לעשן, להפסיק לעשן, רצונות בתת מודע, המבנה של הרצונות, סודות החלל הפנוי
סודות האושר, סודות הרצון, אין סוף רצונות מנוגדים, גילוי הרצון העצמי, מה התת מודע רוצה? הפסקת עישון, לא רוצה לעשן, להפסיק לעשן, רצונות בתת מודע, המבנה של הרצונות, סודות החלל הפנוי
סודות האושר, סודות הרצון, אין סוף רצונות מנוגדים, גילוי הרצון העצמי, מה התת מודע רוצה? הפסקת עישון, לא רוצה לעשן, להפסיק לעשן, רצונות בתת מודע, המבנה של הרצונות, סודות החלל הפנוי איך נוצר רצון ומה הקשר שלו להיפך שלו? אליעד כהן מסביר באופן מפורט כיצד בנוי הרצון, ומדוע ...
סודות המוח האנושי, סודות המקום, סודות הזמן, אין מקום, אין זמן, מימד המקום, מימד הזמן, מרחב המקום, מרחב הזמן, אשליית המקום, אשליית הזמן, תחושת המקום, תחושת הזמן, איך נוצר העולם?
סודות המוח האנושי, סודות המקום, סודות הזמן, אין מקום, אין זמן, מימד המקום, מימד הזמן, מרחב המקום, מרחב הזמן, אשליית המקום, אשליית הזמן, תחושת המקום, ... היא תוצר של התודעה, ייתכן שמקום וזמן אינם קיימים כעצם אובייקטיבי אלא רק כתפיסה שלנו. לסיכום ההרצאה עוסקת בשאלות יסודיות בנוגע למקום וזמן, ומעלה את הרעיון שהמציאות היא לא כפי שאנחנו תופסים אותה. אליעד מציע שיתכן שמקום וזמן אינם ... כל החוויה שלנו מבוססת על התודעה, ייתכן שהם אינם קיימים כשלעצמם, אלא רק בתפיסה שלנו. לסיכום אליעד עוסק בשאלות יסודיות על טבעם של המקום והזמן ומעלה אפשרות שהמציאות אינה כפי שאנו חווים אותה. אולי מקום וזמן הם לא באמת ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על הסוד של הטוב והרע - מה גורם לאדם להרגיש רע? איך להרגיש טוב באמת?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: סודות, איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להיגמל מהימורים? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להעביר ביקורת בונה? איך לעשות יותר כסף? איך לשפר את הזיכרון? איך לשנות תכונות אופי? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בזוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להיות מאושר ושמח? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לשתול מחשבות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לנהל את הזמן? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך למצוא זוגיות? איך להתמודד עם גירושין? איך לא להישחק בעבודה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך ליצור אהבה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להאמין בעצמך? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לקבל החלטות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לפרש חלומות? איך לחנך ילדים ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: סודות, איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בדידות? איך להשיג איזון נפשי? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? דיכאון? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש משמעות לחיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? אולי אנחנו במטריקס? איך נוצר העולם? למה לא להתאבד? האם יש אמת מוחלטת? למה יש רע בעולם? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מי ברא את אלוהים? מה המשמעות של החיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? למה העולם קיים? האם יש או אין אלוהים? האם לדומם יש תודעה? בשביל מה לחיות? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך להנות בחיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם המציאות היא טובה או רעה? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
האם לפגוע במי שפגע בך? ממה נובעות חרדות לא הגיוניות? שכיבות סמיכה בצורה נכונה להיות חיובית דימויים תגמול חומרי פחד מהעתקת חומרי שיווק בעיות חרדה הערכה עצמית חיובית טעויות של ביטחון עצמי מה אוהבים בך? למה הוא רוצה שיאהבו אותו? להפסיק לרצות להיות מאושר הנאה לפני האושר התמכרות לזוגיות רעה משחקים במערכות יחסים תהליכי קבלת החלטות למה אני לא מצליח לקבל החלטה? איך להתמודד עם לשון הרע? איך להתמודד עם תחרות מחירים? פחד מכישלון עסקי התמודדות עם פחד להיכשל איך לגרום למישהו להתאהב? שיווק ישיר או שיווק עקיף טיפול בחרדה אצל ילדים חינוך הורים לילדים הסוד שאותו לא יודעים מורים רוחניים קושיות על מורה רוחני אוטיזם סוואנט אספרגר זו מחלת נפש איך לפגוע באקסית? געגוע לאקסית להיפצע בתרגיל דדליפט מאמץ מקסימאלי להיות מצומצם כאלוהים לאלוהים יש סיבה למה הוא ברא את העולם הדרך אל ההארה הגעת להארה האם הבנת את הספר להיות אלוהים? האם טוב להיות אלוהים? האם להשקיע בשוק ההון? לא מספיק רוצה כסף מהות החיים להבין את משמעות החיים ליהנות מתחושות רעות להתמודד עם תגובות שליליות באינטרנט בחירה חופשית של תינוק האם יש לנו רצון חופשי? הוכחות שאלוהים לא ברא את העולם קצה היקום עוד נושאים ...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא קואצ'ר לילדים, הדרכה, מאמן אישי בתחום סודות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.7656 שניות - עכשיו 07_09_2025 השעה 06:42:20 - wesi1