אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה מחשבות קיימות ✔לשכוח את העבר, להתאהב מחדש, אהבה אחרי מריבה, למחוק זיכרונות, זוגיות אחרי משבר זוגי, זיכרונות מהעבר, זיכרונות מטרידים, מחשבות טורדניות...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
לשכוח את העבר, להתאהב מחדש, אהבה אחרי מריבה, למחוק זיכרונות, זוגיות אחרי משבר זוגי, זיכרונות מהעבר, זיכרונות מטרידים, מחשבות טורדניות, טיפול בטראומה, לשכוח טראומה, התמודדות עם טראומה
מהי הדרך לשכוח זיכרונות ואיך להתמודד עם טראומות?

האם יש דרך לשכוח זיכרונות? אליעד כהן עונה לשאלה זו ומסביר כי אין אפשרות לשכוח זיכרון באופן מוחלט. למעשה, הוא טוען כי המוח לא מסוגל להשמיד מחשבות או זיכרונות לחלוטין. אם אדם מבקש לשכוח משהו, הוא למעשה מבקש להפסיק לחשוב על משהו מסוים, אך המוח תמיד שומר את כל האפשרויות, גם אם לא נזכור אותן באופן מודע. כל מחשבה קיימת בתת - מודע, גם אם היא לא נמצאת במודע שלנו ברגע מסוים.

המוח, לפי אליעד, מסוגל לדמיין ולהכיל כל דבר, כולל דברים שלא קרו עדיין. לדוגמה, אם אדם עבר חוויית טראומה כמו תאונת דרכים וחש פחד לנסוע מאז, בתת - מודע שלו יש את היכולת לדמיין את כל האפשרויות הקיימות, כולל מצבים שלא קרו. כל זאת מצביע על כך שאין אפשרות לשכוח משהו באופן מוחלט, גם אם אדם מעדיף לא לחשוב עליו.

כאשר אדם מנסה לשכוח משהו, הוא למעשה מנסה להכניס במוחו מחשבות חזקות יותר שיתפוס את המקום של המחשבות הישנות. כל מחשבה קיימת בתת - מודע, אך יש מחשבות שמהן אנחנו מודעים יותר ויש כאלו שהן פחות חזקות במודעות שלנו. כדי לשכוח דבר מסוים, יש להכניס דבר אחר שיחליף אותו.

אליעד כהן מתאר גם את הדרך שבה המוח עובר דרך שלב ההתנסות והלמידה. אם אדם לא חווה טעם או מצב מסוים בחיים, במוחו עדיין קיימת היכולת להכיר את המצב הזה אם הוא היה נחשף אליו. הוא מביא את הדוגמה של השפה: כשאדם נולד, הוא נולד עם יכולת ללמוד כל שפה, וההחלטה באיזו שפה להשתמש תלויה בסביבה בה גדל.

בהמשך, אליעד מסביר כי אם אדם רוצה לשכוח משהו, הוא לא יכול לעשות זאת לחלוטין, אך אם יכניס למוחו מחשבות או רעיונות חזקים יותר, יוכל לשכוח את המחשבה הישנה באופן יחסי. הדגש כאן הוא על הכוח של המוח להחליף מחשבות, וזה מתאפשר על ידי הצפת המוח במידע חדש.

בנוגע לשאלה של טראומות והאם ניתן לשכוח את העבר, אליעד מציין כי לעיתים אפשר לשנות את התפיסה של טראומה על ידי שינוי...
כן מה אתה שואל?

ש: האם יש דרך כלשהי לשכוח זיכרונות.

אליעד: האם יש דרך לשכוח זיכרונות, האם אתה רוצה דרך לשכוח באופן מוחלט זיכרונות או לשכוח זיכרונות לשכוח באופן מוחלט אין אפשרות בדיוק כמו שאין אפשרות שלא תחשוב על הפילים שנמצאים פה, אתה הבנת מה אמרתי?

ש: שלא תחשוב.

אליעד: סתם בוא אני אסביר לך משהו תקשיב בא נסביר את מהות הדבר, הוא שואל האם יש דרך לשכוח את העבר או במילים אחרות אם יש לו טראומה האם הוא יכול לצאת מזה או אם הוא רגיל לחשוב משהו האם הוא יכול לצאת מזה וכו' זה הרעיון. נכון מה אתה רוצה להגיד?

ש: אני חושב שזה לא העניין לשכוח הוא לא רוצה שזה יפריע לו.

אליעד: בא נניח שהוא רוצה לשכוח, נניח שהוא רוצה לשכוח יש אפשרות לשכוח אוקי זה עובד ככה במוח שלך מלכתחילה בא נגיד שבגיל צעיר קרה לך איזה אסון והוא כל הזמן חוזר לך מהדהד אתה רוצה לשכוח אותו לא רוצה שהוא, עכשיו תראה מה שאתה אמרת זה גם היבט אבל בא נלך מסודר תראה במוח שלך בעיקרון יש לו אפשרות לחשוב על כל מה שיכול להיות כל מה שיכול להיות קיים וגם מה שלא יכול להיות קיים אתה יכול לחשוב עליו יכול.

זאת אומרת לו יצויר, אתה רוצה לתת דוגמה נגיד, נגיד שהייתה לך תאונת דרכים נגיד היית בתאונה ומאז אתה מפחד לנסוע בסדר נגיד דוגמה תאונה אתה מפחד לנסוע. עכשיו ברמת העיקרון במוח שלך יש אפשרות לדמיין יש למוח שלך את היכולת לדמיין את כל המצבים האפשריים ולכן לא משנה איך נסובב את הגלגל בסופו של דבר בתת מודע שלך אתה תמיד חושב על כל האופציות האפשריות או במילים אחרות אין שום אפשרות להשמיד אפשרות כלשהי באופן מוחלט.

זה הבנת מה אמרתי, תקשיב אתה אומר "אני רוצה לשכוח משהו" מה אתה בעצם אומר "אני רוצה שפה לא תהיה מחשבה מסוימת", עכשיו פה תמיד יש את כל המחשבות האפשריות תמיד אלא מה שיש מחשבות שהן יותר חזקות ויש מחשבות שהן יותר חלשות באופן יחסי אבל כל המחשבות קיימות בתוכך גם מה שלא קרה לך אתה חושב עליו לא רק שאתה לא יכול לשכוח באופן מוחלט משהו שקרה לך אתה גם לא יכול לשכוח משהו שעוד לא קרה לך כי בעיקרון אתה תמיד חושב על הכל.

אלא מה שבאופן יחסי יש דברים שאתה זוכר אותם יותר ויש דברים שאתה חושב עליהם פחות, לדוגמה אתה כרגע חושב יותר על הקיר וחושב פחות על הפיל שנמצא פה אבל מצד האמת בתת מודע שלך אתה רואה פה עכשיו גם פיל כמו שאתה רואה את הקיר בתת מודע שלך זה default אחר זה כאילו לפני הבריאה אתה רואה את הפיל רואה אתה הקיר רואה הכל, עכשיו באופן מודע יש דברים שאתה רואה יותר רואה פחות. עכשיו כדי לשכוח דברים כדי לשכוח דבר אחד צריך להכניס במקומו דבר אחר, ככל שתכניס דבר אחר יותר חזק ככה שהקודם ישכח.

ש: אבל אם נגיד לא טעמת מאכל מסוים כל החיים שלך.

אליעד: בתת מודע אתה מודע לטעם שלו גם אם לא טעמת אותו בעיקרון.

ש: איך אם לא חווית את זה אז איך?

אליעד: אם היית חווה אותו היית מסוגל לחוות אותו?

ש: כן.

אליעד: יש לך במנגנון את כל האופציות יש לך כאילו אתה יכול להתקין כל מערכת הפעלה שאתה רוצה על הזה אתה מבין הפוטנציאל הוא אינסופי.

ש: לא הבנתי.

אליעד: אני אומר בעיקרון במנגנון שלך יש מראש את כל האינפורמציה הקיימת אתה כשנולדת איזה שפה ידעת לדבר כשנולדת?

ש: כלום.

אליעד: עכשיו כשנולדת ידעת לדבר סינית אתה יודע לדבר סינית, אוקי כשנולדת ידעת לדבר יותר סינית או יותר עברית?

ש: אותו דבר.

אליעד: אוקי ואם היית גודל בסין היית יודע לדבר סינית רוב הסיכויים שכן נכון, נולדת בישראל אתה יודע לדבר עברית. עכשיו מה זה אומר כשנולדת עם האופציה לדעת עברית או סינית, בתת מודע שלך אתה יודע לדבר פורטוגזית אתה גם יודע לדבר הכל אלא מה שלא מימשת את האופציה הזאת אמת או לא אמת?

ש: אמת.

אליעד: אתה לא יכול להגיד "לא נכון אני יודע לדבר רק עברית" לא נכון כשנולדת ידעת לדבר יותר עברית מסינית.

ש: אבל אני רוצה את המהלך ההפוך נגיד אתה למדת כבר סינית אתה רוצה לשכוח את הסינית, אתה מבין זה מפריע לך כמו שהוא אמר זה מפריע לך אתה רוצה לשכוח את זה.

אליעד: אני מסביר לך אבל פה אני מחדד לך את הדבר לשכוח באופן מוחלט אין אפשרות, למה כי לא רק שאתה לא יכול לשכוח באופן מוחלט אפילו דברים שעוד לא קראו אתה לא יכול לא לחשוב עליהם באופן מוחלט, לא רק שמשהו שקרה או משהו שהתרגלת לחשוב אתה לא יכול להתנתק ממנו באופן מוחלט אלא אם כן אתה הולך "לאין שכל" בסדר שמה זה משהו אחר אבל לא רק שאתה לא יכול משהו שאתה רגיל לחשוב אותו להתנתק ממנו באופן מוחלט אלא אפילו משהו שאתה לא חשבת אותו אתה רק חושב שאתה לא חושב אותו אבל בתת מודע שלך אתה גם חושב את מה שאתה עוד לא חושב.

אלא מה שעכשיו באופן יחסי יש דברים שאתה רגיל לעשות ויש דברים שאתה לא רגיל לעשות, יש דברים שאתה אוהב ויש דברים שאתה שונא וזה באופן יחסי ברמה החיצונית וברמה החיצונית איך מנווטים בין דבר לדבר על ידי שמעצימים את הצד ההפוך באופן יחסי יותר האם זה באופן מוחלט לא, האם זה באופן יחסי כן. זאת אומרת אם יש משהו שאתה רוצה לשכוח אותו אתה פשוט צריך לחפור לעצמך את ההפך שלו, זה משהו כמותי אם יש בתוך הכוס מיץ ואתה רוצה שיהיה בה משהו אחר תכניס הרבה משהו אחר לא יהיה מיץ האם כשתכניס את המשהו האחר זה יגרום לכך שלא תוכל יותר להכניס מיץ לא אתה תמיד יכול עוד פעם להכניס את המיץ.

אבל אף על פי כן אם אתה רוצה שברגע נתון לא יהיה מיץ פשוט תכניס הרבה משהו אחר. אתה מבין את הכוונה, זאת אומרת אתה תמיד תוכל להמשיך לחזור לחשוב כמו שחשבת פעם אבל אם אתה רוצה ברגע נתון לא לחשוב כמו פעם אתה צריך באופן אינטנסיבי להכניס לראש שלך את ההפך של מה שאתה חושב. אתה מבין?

ש: כן אבל לא לכל דבר יש הפך.

אליעד: ברור אתה צודק הלך עליך למה מה אמרת, אמרת לא לכל דבר יש הפך איזו אמירה זאת בכלל תגיד "אני כרגע לא רואה את ההפך של מה שאני רוצה לחשוב", מה זה לא לכל דבר יש הפך בטח שלכל דבר יש הפך אני מתכוון לומר שאתה לא יודע איך להתחבר להפך של מה שאתה חושב. אמת או לא אמת?

ש: נגיד חוויית נגיד טראומה מדמות מסוימת בסדר?

אליעד: כן אז באופן אובייקטיבי לא חוויית טראומה כי באופן אובייקטיבי קרה אירוע אתה מפרש אותו בצורה שלילית ולכן זה נתפס עבורך כטראומה, לו יצויר שתפרש אותו בצורה חיובית אז זה בכלל אפילו מה שקרה לך בעבר אתה בכלל תאהב את זה. היה מישהו שהרביצו לו ואז אמרו לו "אתה יודע בזכות זה שהרביצו לך בכלל החיים שלך ניצלו כי אם לא היינו מרביצים לך היו מחסלים אותך לכן הרבצנו לך בשביל להציל אותך ממשהו אחר", "וואו איך אני מודה לך".

ש: בשביל חינוך.

אליעד: איזה חינוך לא חינוך אני מסביר לך שאפילו משהו שקרה לך בעבר טראומה אם פתאום הסבירו לך שזה היה יותר טוב מרע אתה אומר "וואו אני בכלל מודה לך שעשית את זה" וההפך יכול להיות שמישהו אתה חושב שהוא הציל אותך ואז אתה מודה לו ואז פתאום מתברר לך "מה הוא לא הציל אותי בכלל זה דפק אותי, הוא בכלל שם לי את המלכודת מלכתחילה בכלל בשביל לנצל אותי" ואז אתה חווה טראומה ממשהו שבכלל חשבת שהוא טוב. זאת אומרת שיש "מה קרה" יותר נכון יש מה אתה חושב וזוכר מה קרה ויש מה אתה כרגע מפרש את מה שקרה בעבר, אם אתה כרגע תפרש אחרת שזה מתחבר למשהו ואם אתה כרגע תפרש אחרת מה שקרה אז השתחררת מהטראומה.

זאת אומרת שאם נגיד הייתה דמות מסוימת בעבר שכשהיית איתה באינטראקציה היה לך מאוד רע ועכשיו כל פעם שאתה רואה דמות דומה לזה זה עושה לך רע בגלל העבר לו יצויר שאתה תמצא יתרונות שיש בדמות ההיא אז עוד יכול לגרום לך לשנות את התפיסה ביחס לדמות ההיא ואז כשאתה תיתקל בדמות אתה עוד תאהב אותה בגלל שהן מזכירות לך את הדמות ההיא. אתה הבנת מה אתה מבין?

ש: זה תלוי איך אני מפרש את מה שמפריע לי את הזיכרון אם זה משהו כאילו אם אני מסתכל על זה בצורה חיובית למשל במקום בצורה שלילית.

אליעד: בא נגיד בחורה שנאנסה נניח אוקי יש לה טראומה איך יכול להיות מצב שהיא בכלל תחווה את זה כטוב שהיא עוד תחווה את זה כטוב כמשהו טוב שקרה לה אם היא נגיד תבדוק מה יצא לה מזה טוב, נגיד יכול להיות שבחורה אומרת בגלל שהיא נאנסה היא יותר לא נותנת אמון באנשים יכול להיות שהיא תגיד "הדבר הכי טוב שקרה לי שאנסו אותי אז כי אז מגיל צעיר כבר ידעתי לא לתת אמון באנשים" ואז היא תגיד "זה היה לי גם מכוון בכלל בזכות זה ניצלו חיי אחר כך כי אם לא היה קורה לי את זה בהתחלה הייתי נותנת אמון באנשים והייתי כל כך סובלת שכבר עדיף שמהתחלה זה קרה בשביל שאני לא אתן אמון באף אחד".

אני נותן לך היפוך סתם אני נותן לך דוגמה, עוד פעם השאלה איך אתה חווה את הדבר האם אתה חווה אותו כרק רע איך תתנתק אבל אם אתה רואה אותו "לא זה בכלל קרה דבר טוב", זאת אומרת את העובדה אתה לא יכול לשכוח את הפירוש אתה יכול לשנות למרות שעקרונית גם את העובדה אתה יכול לשכוח אם המוח שלך יוצף בהרבה עובדות חדשות אתה גם תשכח את העובדות הישנות, אם אתה כל הזמן תהיה חשוף לסינית אתה בסוף גם תשכח לדבר בעברית, עובדתית לא משנה מה התרגלת גם אם אתה מדבר עברית אם עכשיו יכניסו אותך למקום של סינים כל יום כל היום סינית אתה בסוף תתבלבל לדבר בעברית ואם זה יהיה מספיק זמן אתה גם לא תדע לדבר בעברית.

זאת אומרת אפילו ברמת עובדות, אני אסביר לכם משהו אם נגיד היו זוג שרבו ועכשיו אומרים איך אנחנו יכולים להמשיך רבנו כל כך הרבה יש פה שתי דרכי מילוט 1. בוא תנסו לפרש שונה את המריבות של העבר כאילו במקום שזה יהיה זיכרון רע תפשרו שזה יהיה טוב "למה רבנו כי אהבנו בכלל", כל פעם שיקפוץ לכם "כן אבל רבנו, לא בכלל היה מרוב אהבה רבנו" אבל דבר נוסף ככל שיהיה ביניכם יותר שלום ככה המוח ישכח את המריבות. זאת אומרת יש פה שתי שיטות 1...
למה אתה לא רוצה לסבול לטפל ב אוסידי למידה זוגיות אחרי משבר זוגי מצד האמת בגיל צעיר בצורה חיובית למה לטפל בטראומה זוגיות שאלה כללית לחשוב עליה obsessive compulsive disorder ocd ocd הפרעה טורדנית ocd התנהגות טורדנית ocd טיפול אהבה אהבה אחרי מריבה או סי די אובססיה טורדנית אובססיה טורדנית כפייתית אוסידי אוסידי הפרעה טורדנית אוסידי התנהגות טורדנית אוסידי טיפול אחרי משבר אחרי משבר זוגי איך להתאהב איך להתאהב מחדש איך להתמודד איך להתמודד עם ocd איך להתמודד עם טורדנות איך להתמודד עם טראומה איך לטפל ב ocd איך לטפל בהתנהגות טורדנית איך לטפל בהתנהגות כפייתית איך למחוק זיכרון איך למחוק זיכרון טראומטי איך למחוק זיכרון מהראש איך למחוק זיכרונות איך למחוק זיכרונות רעים איך למחוק טראומה איך למחוק מחשבה איך לשכוח איך לשכוח את העבר איך לשכוח טראומה האם למחוק זיכרונות רעים האם למחוק טראומה הפרעה אובססיבית הפרעה טורדנית הפרעה טורדנית כפייתית הפרעה כפייתית הפרעת התנהגות כפייתית התאהבות התמודדות התמודדות עם טראומה התמודדות עם טראומות התנהגות טורדנית התנהגות טורדנית כפייתית התנהגות כפייתית התנהגות כפייתית טורדנית זוגיות זוגיות אחרי משבר זוגיות אחרי משבר זוגי זיכרון זיכרונות זיכרונות מהעבר זיכרונות מטרידים חשיבה כפייתית טורדנות טורדנות כפייתית טורדנות מחשבתית טורדניות טיפול טיפול ב ocd טיפול ב או סי די טיפול ב אוסידי טיפול באו סי די טיפול בהתנהגות טורדנית טיפול בטראומה טיפול בטראומות טיפולים טירדה טראומה טראומות טרדות טרוד להיפטר מהתנהגות טורדנית להתאהב להתאהב מחדש להתמודד להתמודד עם ocd להתמודד עם אוסידי להתמודד עם טורדנות להתמודד עם טראומה להתמודד עם טראומות לטפל ב ocd לטפל ב אוסידי לטפל בהתנהגות טורדנית לטפל בהתנהגות כפייתית למחוק למחוק זיכרון למחוק זיכרון טראומטי למחוק זיכרון מהמוח למחוק זיכרון מהראש למחוק זיכרונות למחוק זיכרונות טראומטיים למחוק זיכרונות מהמוח למחוק זיכרונות מהראש למחוק זיכרונות רעים למחוק טראומה למחוק טראומות למחוק מחשבה למחוק מחשבות לשכוח לשכוח את הטראומה לשכוח את העבר לשכוח טראומה מאבק מהעבר מוטרד מחיקת מחיקת זיכרון מחיקת זיכרון טראומטי מחיקת זיכרון מהמוח מחיקת זיכרון מהראש מחיקת זיכרונות מחיקת זיכרונות טראומטיים מחיקת זיכרונות מהמוח מחיקת זיכרונות מהראש מחיקת זיכרונות רעים מחיקת טראומה מחיקת טראומות מחיקת מחשבה מחיקת מחשבות מחשבה טורדנית מחשבה כפייתית מחשבות מחשבות טורדניות מחשבות כפייתיות מטופל מטופלים מטפל מטפל ב ocd מטפל ב אוסידי מריבה משבר משבר זוגי משבר זוגיות סובל מהפרעה טורדנית עבר שכחה
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על לשכוח את העבר, להתאהב מחדש, אהבה אחרי מריבה, למחוק זיכרונות, זוגיות אחרי משבר זוגי, זיכרונות מהעבר, זיכרונות מטרידים, מחשבות טורדניות, טיפול בטראומה, לשכוח טראומה, התמודדות עם טראומה
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מחשבות קיימות, למה יש רע וסבל בעולם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה יש רע בעולם? למה העולם קיים? האם יש בחירה חופשית? בשביל מה לחיות? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מה המשמעות של החיים? האם יש משמעות לחיים? האם יש או אין אלוהים? האם הכל אפשרי? איך להנות בחיים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מי ברא את אלוהים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש אמת מוחלטת? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? האם המציאות היא טובה או רעה? למה לא להתאבד? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: מחשבות קיימות, איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? כעס ועצבים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להעריך את עצמך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לשנות תכונות אופי? איך לשפר את הזיכרון? איך להעביר ביקורת בונה? איך לעשות יותר כסף? איך לחנך ילדים? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם גירושין? איך להאמין בעצמך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיגמל מהימורים? איך לנהל את הזמן? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לפרש חלומות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשתול מחשבות? איך לא להישחק בעבודה? איך לקבל החלטות? איך למצוא זוגיות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
ביטחון עצמי בחיים להישמע מתנשא כלפי לקוח הפגנת הקורונה סוגי אימון חרדות מכישוף יעוץ בפסיכותראפיה מפחד שצוחקים עלי שאני חולה נפש פחד להישאר לבד ביטחון עצמי נמוך גבר עם חרדה חברתית האם אפשר לאהוב בלי תנאים? איך לאהוב ללא תנאים? האושר הכי גדול בעולם עצות לאושר אתגר זוגי למה קשה בזוגיות? נוסחה לקבל החלטה לקבל החלטות בקלות להתמודד עם שאלות משמעות החיים התמודדות של אנשי מכירות פחד לא להצליח למכור איך להחליש רצון ולשמור על המוטיבציה? איזה מסרים להעביר ללקוחות? בעיה של לקוח בלי פתרון ילד שאומר בא לי למות לגדל ילד נצלן חקר התת מודע התנשאות של מורה רוחני הפרעה נפשית קלה תרופות להפרעות נפשיות אבל יש לו מישהי לנסות לשכוח את האקסית מה גורם לכפיפה בגב העליון? תנועה של מפרק אלוהים טוב ומיטיב להיות מצומצם כאלוהים נגד שימוש בסמים להארה רוחנית הדרך היחידה להארה רוחנית להפוך להיות אלוהים טיעונים בספר להיות אלוהים להפסיד כסף בבורסה ליצור הכנסה פסיבית סודות משמעות החיים איך להתמודד עם שאלות משמעות החיים? ליהנות תחושה חיובית רצון חופשי לעשות כרצונך חוויית בחירה חופשית היקום מתכווץ היקום הוא אין סופי עוד נושאים ...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לימודים, קואצ'ר אישי, מאמן אישי קריירה בנושאי מחשבות קיימות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 1.9531 שניות - עכשיו 07_10_2025 השעה 18:31:20 - wesi1