אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לטפל בחרדה ✔ללמוד להיות לבד ביחד, מרגיש לבד בזוגיות, להיפרד בלי להיפרד, ללמוד להיות לבד בלי להיפרד, טיפול באובססיה זוגית, טיפול בחרדת נטישה, טיפול...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
8:08ללמוד להיות לבד ביחד, מרגיש לבד בזוגיות, להיפרד בלי להיפרד, ללמוד להיות לבד בלי להיפרד, טיפול באובססיה זוגית, טיפול בחרדת נטישה, טיפול בקנאות בזוגיות, מפחד להישאר לבד, להיות לבד בזוגיות, לפתח תחביבים, להרגיש טוב לבד
איך לדעת אם אתה באמת בשל לזוגיות?

אליעד כהן מסביר שהבסיס לזוגיות בריאה ומוצלחת מתחיל קודם כל ביכולת שלך להיות לבד ולהרגיש טוב עם עצמך ללא צורך בבני זוג. הוא מדגים זאת בשאלה פשוטה: "אם היית יודע בוודאות שעד סוף חייך לא תהיה לך זוגיות, כמה טוב היית מרגיש עם עצמך לבד?" התשובה לשאלה זו משקפת את מידת הבשלות לזוגיות. למשל, אדם שחש בנוח רק ב - 2% בלבד כשחושב על חיים ללא זוגיות, למעשה בשל לזוגיות רק ב - 2%. מי שלא מרגיש טוב לבד, ייכנס לזוגיות מתוך מקום של תלות, קנאה, אובססיביות וחרדת נטישה, והתלות הזו תגרום לו להפוך למעמסה על בן או בת הזוג, מה שיכול להביא לכישלון הזוגיות.

איך ללמוד להיות לבד מבלי להיפרד מהזוגיות?

אליעד מציע גישה מעשית לאנשים שנמצאים בזוגיות ומעוניינים ללמוד איך להרגיש טוב לבד, מבלי לפרק את הקשר. הפתרון הוא לא רק לפתח תחביבים או למצוא פעילויות חדשות, אלא בעיקר ללמוד להבחין מדוע אנחנו מרגישים צורך ליצור קשר עם בני הזוג שלנו במהלך היום. אליעד מציין שבכל פעם שאדם חש רצון לפנות לבן זוגו מתוך תחושת בדידות, שעמום או דיכאון, עליו לעצור ולהתבונן פנימה: אם הסיבה שהוא רוצה ליצור קשר היא "כי רע לי לבד", אז אסור לו ליצור את הקשר הזה. במקום זאת, עליו למצוא דרך אחרת להתמודד עם תחושות אלה בעצמו. בדרך זו, האדם לומד להיות עצמאי יותר מבחינה רגשית, מה שמפחית את חרדת הנטישה והאובססיה בקשר.

לדוגמה, אם מישהו רגיל לשלוח הודעות או להתקשר בכל פעם שהוא מרגיש בודד, אליעד מציע שדווקא ברגעים האלה יעצור את עצמו, לא יפנה לבן הזוג, ויתמודד לבד עם תחושות הבדידות והחוסר. כך, גם אם יום אחד הקשר יתפרק, הוא כבר לא יחשוש מהלבד כי הוא למד להתמודד איתו.

האם כדאי ליצור קשר כשבן הזוג מבקש זאת?

לגבי המצבים שבהם בן הזוג בעצמו יוזם את הקשר, אליעד מסביר שחשוב לעשות אבחנה ברורה: אם בן הזוג מבקש קשר או יוזם אינטראקציה, מותר ורצוי לענות ולהיות מעורב. אין צורך להימנע מתקשורת אם הצד השני יזם אותה, וזה אפילו מומלץ אם מטרתו היא לשמר את תחושת הביטחון של בן הזוג. הבעיה מתחילה כאשר האדם עצמו יוזם את הקשר מתוך פחד מבדידות, שעמום, או צורך בשיתוף רגשי. במצבים אלו מומלץ להתאפק ולא ליזום קשר, כי בכך האדם יוצר לעצמו תלות ומעמיק את חרדת הנטישה שלו.

למה פיתוח תחביבים לא תמיד פותר את הבעיה?

אליעד מדגיש שפיתוח תחביבים ופעילויות חיצוניות הוא לא תמיד פתרון מושלם. אדם יכול להיות עסוק בשלל תחביבים, אך עדיין לסבול מתלותיות וחרדה ברגעים בהם הוא חש בדידות. כלומר, הבעיה אינה במחסור בפעילות, אלא בהתמודדות עם הרגשות הקשים שנוצרים כשהאדם לבד. אם למרות כל התחביבים, ברגע של תחושה שלילית האדם פונה לבן הזוג לתמיכה רגשית, הרי שהבעיה של התלות והחרדה טרם נפתרה.

הנקודה המרכזית לפי אליעד היא ללמוד להתמודד עם הרגעים הספציפיים שבהם האדם מרגיש רע וחש צורך בתמיכה. דווקא במצבים אלה, האדם חייב להחליט להתמודד לבד, ובכך הוא לומד להרגיש טוב עם עצמו באופן עצמאי, מה שיוביל לזוגיות בריאה ויציבה יותר.

איך ליישם את השיטה מבלי לפגוע בקשר הקיים?

אליעד מדגיש שהיישום של השיטה הזו צריך להיות זהיר ומחושב. אם האדם מרגיש שבן הזוג יפגע או יחשוב שקרה שינוי קיצוני בקשר, מותר לו ליצור קשר באופן מבוקר כדי לשמור על יציבות הזוגיות. כלומר, המטרה אינה להקצין או ליצור תחושת ריחוק מלאכותית, אלא לזהות ולנטרל רק את הפעמים שבהן האדם פונה לבן הזוג מתוך צורך רגשי עמוק של בדידות ותלות. במקרים שבהם האדם פונה כי הוא רוצה באמת לשמח את בן הזוג, או כי הוא רוצה למנוע פגיעה בקשר, זה לגיטימי לחלוטין. העיקרון הוא לא להפוך את בן הזוג למקור קבוע של תמיכה רגשית במצבי מצוקה ובדידות.

מהו הצעד הראשון והחשוב ביותר?

אליעד מדגיש שהצעד הראשון הוא פשוט להיות מודעים ולזהות את הרגעים שבהם מתעוררת התלות הרגשית. ברגע שאדם מודע לכך, עליו להחליט באופן מודע לא לפנות לבן הזוג בכל פעם שהוא מרגיש רע או בודד. עצם ההחלטה והמודעות יוצרות שינוי משמעותי ומובילות לעצמאות רגשית אמיתית. רק לאחר שלב זה, ניתן לשלב תחביבים או פעילויות אחרות, כשהמוקד תמיד נשאר ההתמודדות האישית עם תחושות הבדידות.

לסיכום, זוגיות בריאה מתחילה ביכולת של האדם להרגיש טוב עם עצמו כשהוא לבד. הדרך להשגת עצמאות זו היא באמצעות זיהוי הרגעים הספציפיים שבהם האדם מחפש תמיכה מבני הזוג, ובחירה מודעת שלא לפנות אליהם במצבים אלה. מי שלומד להתמודד עם הרגשות הללו באופן עצמאי יגיע לזוגיות חזקה, מאושרת ויציבה יותר, עם הרבה פחות חרדות ותלות רגשית.
מה הדרך ללמוד להיות לבד למרות שצמודים לזוגיות?

ההבנה המרכזית שהוצגה היא שבן אדם לא יכול להיות בזוגיות בריאה אם הוא לא בשל להיות לבד. השאלה החשובה שנשאלת היא "כמה טוב אתה מרגיש לבד?" לדוגמה, אם אדם אומר שהוא מרגיש טוב עם עצמו לבד רק ב - 2%, זה אומר שהוא לא בשל להיות בזוגיות יציבה ובריאה. אם הוא לא מצליח להתמודד לבד, הוא עלול להיתקל בבעיות של אובססיה, תלות, קנאה וחרדה בזוגיות, מה שיכול להוביל לכך שהוא יכביד על בן הזוג ויתקשה לשמור על הקשר. כלומר, בהתחלה חשוב ללמוד להרגיש טוב עם עצמך לפני שמקבלים החלטה להיות בזוגיות.

מה לעשות כדי ללמוד להרגיש טוב לבד גם כשיש זוגיות?

לבן אדם שמרגיש תלות בזוגיות ומבקש לדעת איך להתנסות בהרגשה של לבד, בלי להיפרד מהזוגיות, ניתן להמליץ לפתח תחביבים או לקחת זמן לעצמו. עם זאת, חשוב להבין שזו לא הפתרון המלא. החידוש שמוצע כאן הוא שכל פעם שבא לך ליצור קשר עם בן הזוג מתוך תחושת בדידות, עליך לעצור ולבחון למה אתה מרגיש צורך בזה. אם הסיבה היא כי אתה מרגיש רע לבד, אז עליך לא ליצור קשר ולחפש דרכים אחרות להתמודד עם התחושה הזו. אם אדם אומר לעצמו "אני לא יוצר קשר מתוך בדידות", הוא למעשה לומד להתמודד עם תחושת הרע לבד.

איך להתמודד עם תחושת הבדידות מבלי להיפגע בזוגיות?

במהלך היום, על האדם לזהות את הרגעים בהם הוא מרגיש צורך ליצור קשר עם בן הזוג בגלל תחושת בדידות או תחושת שעמום. ברגעים כאלה, האדם צריך לעצור ולשאול את עצמו אם הוא יוצר קשר כי רע לו לבד או מתוך רצון אמיתי ליצור קשר עם בן הזוג. אם התשובה היא "רע לי לבד", אז כדאי לא ליצור קשר. במקום זאת, כדאי למצוא דרכים אחרות להתמודד עם תחושת הבדידות.

האדם צריך להיות מסוגל להתמודד עם תחושות אלה לבד. כשיש תחושת רע, או שעמום, או צורך לשתף מישהו, הוא לא צריך לפנות אוטומטית לבן הזוג, אלא לחשוב על איך להתמודד עם זה בעצמו. אם לא נעשה זאת, אנחנו עלולים למצוא את עצמנו במצב שבו לא נוכל להסתדר בלי התמיכה של בן הזוג, מה שיגביר את החרדה והפחד מנטישה.

מה לעשות כשבן הזוג פונה אליך ותרגיש שהיא מצפה ממך ליצור קשר?

במקרים שבהם בן הזוג פונה אליך ומבקש ממך ליצור קשר או מדבר על כך שאתה לא יוצר קשר, חשוב להבחין בין יצירת קשר מתוך תחושת חובה לבין יצירת קשר מתוך רצון אישי אמיתי. אם אתה יוצר קשר מתוך רצון אמיתי, זה בסדר. אבל אם אתה יוצר קשר רק מתוך תחושת בדידות, חשוב להימנע מכך. כלומר, אם אתה מרגיש צורך לשתף את רגשותיך רק כי רע לך לבד, חשוב להתאפק ולמצוא דרך להתמודד עם זה לבד.

במהלך היום, חשוב לדעת לזהות את הרגעים שאתה מרגיש רע או צריך תשומת לב ולטפל בזה בעצמך. כל עוד אתה לא מצפה מבן הזוג שיתן לך את מה שאתה לא מצליח לתת לעצמך, אז הקשר יהיה בריא.

למה לפתח תחביבים לא תמיד פותר את הבעיה?

לפעמים פיתוח תחביבים או העיסוק בפעילויות שונות לא מספיקים. אדם יכול להתחיל לעסוק בכל מיני תחביבים כמו ספורט, לימודים, תחביבים יצירתיים ועוד, ועדיין להרגיש תלותיות. הבעיה המרכזית היא איך להתמודד עם רגעי הבדידות שבהם האדם מרגיש רע ומחפש מישהו כדי לשתף את רגשותיו. השאלה המרכזית היא לא אם יש לך תחביבים, אלא אם אתה מצליח להתמודד עם תחושות אלו בלי לפנות אוטומטית לבן הזוג. אם אתה מפתח תחביבים אך עדיין מחפש את התמיכה מבני הזוג כשאתה מרגיש רע, אז לא פתרנו את הבעיה.

המהות היא לזהות את הרגעים שבהם אתה מצפה לקבל תשומת לב מהשני ולהפסיק לחפש את התמיכה הזו ממנו. אתה לא יכול לפנות כל הזמן לבן הזוג מתוך תחושת בדידות או צורך בהזדהות. עליך למצוא את הדרך להתמודד עם הרגשות הללו בעצמך.

לסיכום, הדרך להתמודד עם תחושת הבדידות היא לא בהכרח פיתוח תחביבים, אלא היכולת להפסיק לפנות לבן הזוג מתוך תחושת תלות או בדידות. ברגע שאתה מצליח להרגיש טוב לבד, תוכל להיכנס לזוגיות ממקום בריא יותר ותחווה פחות פחדים מהנטישה.
עכשיו לפעמים יש צורך לבן אדם שהוא בתוך זוגיות להתנסות בלהיות לבד ולהרגיש טוב לבד אוקי עכשיו נגיד מישהו שאל אותי איך הוא יכול לדעת כמה הוא בשל לזוגיות שאלתי אותו כמה אתה מרגיש טוב לבד עם עצמך בלי זוגיות אם אתה יודע שעד המוות אתה תהיה לבד בלי זוגיות כמה טוב יהיה לך הוא אמר לי שני אחוז אמרתי לו אז אתה שני אחוז בשל לזוגיות, אוקי בן אדם בשל לזוגיות לפי כמה שהוא יכול להרגיש טוב לבד בלי זוגיות והסיכוי שתצליח בזוגיות הוא לפי כמה שאתה יכול להצליח בלי זוגיות כי אם אתה תבוא לזוגיות ממקום שרע לך לבד רוב הסיכויים שאתה גם לא תצליח בזוגיות כי איכשהו אתה תזרוק את זה על השני, בסדר בן אדם שלא יכול להסתדר לבד הוא יהיה אובססיבי יהיה תלותי יהיה קנאי יהיה חרדתי ישגע את הבן אדם השני שהבן אדם השני ישלח אותו לעזאזל.

עכשיו מפה לשם משם לפה הבן אדם רוצה להתנסות הוא אמר אני החלטתי החלטה אני עכשיו רוצה למצוא דרך להרגיש טוב לבד, עכשיו מה זה אומר לכאורה שהוא צריך להיפרד להגיד אין בעיה אני אהיה לבד ארגיש טוב לבד אהיה לבד ואז נראה יתגלגל הלאה אבל בהנחה שהוא לא רוצה להיפרד הוא רוצה להישאר בזוגיות וללמוד להיות לבד אז מה התשובות שנתנו פה התשובות היו נכונות התשובות היו הוא צריך לפתח תחביבים צריך ללמוד לעשות דברים לבד וכו', אוקי אבל אני אחדד עוד דבר דבר שאני רוצה לחדד זה שהבן אדם צריך להחליט החלטה שבמשך היום כאשר הוא מרגיש צורך ליצור קשר עם הבן או הבת זוג בגלל שהוא מרגיש לבד שם הוא צריך לעצור זאת אומרת זה נכון מה שאמרו כאן שיהיה צריך לפתח תחביבים ותפתח תחביבים וכאלה.

אוקי אבל החידוש זה תחיה אותו דבר תחיה את היום שלך אותו דבר תעשה אותו דבר אותן פעולות וכשאתה מרגיש רצון להתקשר לחברה שלך כשאתה מרגיש רצון לדבר לפנות תשאל את עצמך למה מה הסיבה אם התשובה תהיה כי רע לי לבד יפה אל תיצור קשר עכשיו תמצא דרך להתמודד לבד, הבנו זאת אומרת המהות הייתה לא באופן כללי להגיד למישהו תפתח תחביבים למה כי יכול להיות שהוא יפתח תחביבים ועדיין במשך היום כשיהיה לו רע לבד אז הוא יתקשר לחברה שלו כי רע לו לבד כשאנחנו רוצים לתפוס את הרגעים הספציפיים האלה כשהוא מתקשר אליה כי רע לו לבד כי הוא צריך מישהו שיקשיב לו כי הוא צריך מישהו שיאהב אותו כי הוא צריך מישהו שיתמוך בו את הרגעים האלה לתפוס אותם ואותם לטפל.

כי החרדה של הבן אדם מהפרידה בן אדם מפחד שתהיה פרידה בדיוק בגלל הרגעים הספציפיים האלה שהוא במשך היום מרגיש בודד הבחורה מרגישה בודדה ואז היא מתקשרת לבן זוג שלה שולחת הודעה מתקשרת מה קורה מה שזה לא יהיה, אוקי למה כי בן אדם מרגיש צורך בקשר עם הבן זוג או בת זוג מה שצריך לעשות זה להחליט החלטה מעכשיו למשך שבוע שבועיים לא משנה מה להחליט החלטה אם הבת זוג נגיד פונה אלי אני עונה לה עונה לה אפילו הרבה לא פונה אלי לא פונה אליה בפרט אם אני מרגיש, אם נגיד הוא אומר לה בוקר טוב שיגיד לה בוקר טוב אבל אם יש את הרגעים האלה במשך היום של בן אדם מרגיש לבד שעמום מדוכא מרגיש צורך לשתף מישהו אל תעשה את זה תמצא דרך להרגיש טוב לבד כי זה הדברים שאתה תאבד אותם אם תהיה בלי זוגיות וזה הדברים שבגללם אתה מפחד לאבד את הזוגיות.

זאת אומרת אם אתה תמצא דרך שכל פעם כשרע לך ואתה רוצה תשומת לב תגיד אני לא מבקש ממנו תשומת לבד לא פונה אליו אני אמצא דרך כל פעם כשאני מרגיש רע אני ארגיש רע עם עצמי איך איכשהו אני אתמודד עם זה אני אחשוב שהבן אדם השני מת אז אם הבן אדם מול עצמו ימצא דרך להרגיש טוב לבד עכשיו הוא יכול להיות בזוגיות רגילה לחזור לזוגיות והוא כבר יודע שגם אם לא יהיה לי אותה גם אם לא יהיה לי אותו אני יכול להרגיש טוב לבד זאת בעצם הדרך להתנסות בלבד בלי לפרק את הזוגיות.

ש: אבל עלול לקרות.

אליעד: אתה צודק נכון, אתה הבנת מה הבנת מה אתה צריך לעשות אם אתה בתוך זוגיות ואתה רוצה.

ש: להרגיש טוב לבד.

אליעד: להתנסות בלהיות לבד וללמוד להיות לבד למרות שאתה בתוך זוגיות.

ש: אז מתי שרע לך אתה תרגיש שאתה רוצה לדבר עם בת הזוג אז לא לעשות את זה ולנסות להשיג את זה ממקום אחר.

אליעד: ואם רע לך תעשה מה שבא לך, לא למה לא?

ש: אבל היא יכולה לבוא ולהגיד למה אתה לא מדבר רק אני מדברת.

אליעד: לא משנה ממקום אחר הוא לא אמר מאיפה לא ממנה מבחינתי גם ממנו זה מקום אחר, עכשיו היא תתלונן למה אתה לא מדבר איתי אז תדבר איתה זאת לא הפואנטה פה אתה יכול לדבר איתה לא אתה יכול ליצור איתה קשר בשביל שאם אתה יוצר איתה קשר כי היא רוצה שתיצור איתה קשר זה בסדר אם אתה אומר אני יוצר איתה קשר כדי לעשות לה טוב אין בעיה ואם היא אומרת לך אני רוצה שתיצור איתי קשר ואתה יוצר איתה קשר במשך היום חמש פעמים זה בסדר אבל תמצא את המקרים שאתה יוצר איתה קשר כי אתה רוצה ליצור איתה קשר את זה תפסיק אבל אם אתה אומר לא דיברתי איתה כבר חמש שעות שהיא לא תיפגע צור קשר אין בעיה אבל אם אתה אומר אני רע לי אני חייב לשתף אני זה אני חייב ליצור איתה קשר אל תיצור איתה קשר אסור לך ליצור קשר זהו תמצא דרך להסתדר ואם לא כנראה שאחלה זוגיות יש לך.

ש: למה אני צודק אמרת שאני צודק למה?

אליעד: לא יודע מה אמרת.

ש: אוקי מה שרציתי לחדד קצת זה צריך לעשות את זה בזהירות כדי שהיא לא תרגיש באיזשהו שינוי פתאום.

אליעד: אבל זה מה שאמרתי עכשיו לא היית פה עכשיו דיברנו על זה עכשיו השנייה.

ש: לא מה אתה אמרת אתה אמרת שאם היא מבקשת שאתה תיצור איתה קשר זה בסדר.

אליעד: אם אתה יוצר איתה קשר כדי שהיא לא תחשוב שיש שינוי כדי שהיא לא תבגוד בך כדי שהיא לא תיפגע הכל בסדר גמור אבל יש לך לפעמים במשך היום רגעים שאתה חייב מרגיש צורך לשתף צורך לדבר צורך למשהו ואז אתה יוצר קשר ואתה יודע שגם אם לא תיצור קשר לא יאשימו אותך בשום דבר נכון.

ש: בסדר הוספה עכשיו שמה זה היה חלקי.

אליעד: לא זה היה מראש רק אתה לא שמעת את המילים.

ש: אני לא שמעתי יכול להיות אבל אם הבנתי את זה נכון הוא צריך לעשות את זה בזהירות כדי שהיא לא תרגיש.

אליעד: עכשיו תקשיבו זה יותר חשוב מאשר לפתח תחביבים לדוגמה למה כי יכול להיות בן אדם שיקח את העצה של לפתח תחביבים והוא יפתח תחביבים הוא נגיד התחיל לאהוב כדורגל והוא אוהב תחביבים אבל עדיין הוא תלותי זה לא משנה הוא יפתח כל יום שלוש שעות מעכשיו כל יום הוא נרשם לחדר כושר והתחיל לטוס לחלל אבל הוא עדיין תלותי כי כשרע לו מה הוא עושה עדיין מחפש תשומת לב מהבן זוג מחפש תשומת לב מהבת זוג לא פתרנו את הבעיה מבחינתי תהיה בלי תחביבים לא אכפת לי עם תחביבים בלי תחביבים בדיכאון לא אכפת לי מה תעשה רק כשרע לך תפסיק לצפות לקבל את זה מהשני זה הכל זה המחויב זאת המהות, עכשיו איך תתמודד אז יכול להיות שהפתרון זה לפתח תחביבים אולי אבל המחויב זה תמצא את הרגעים שבהם אתה מצפה לקבל מהשני משהו ותסתדר בלי זה תמצא דרך להסתדר בלי זה. הבנו?
בגידה בזוגיות התמודדות עם רגשות התחלה פתרון להיות זהיר ללמוד להרגיש טוב לבד מהות להתגבר על קנאה קנאות בזוגיות קבלת החלטה ספורטאים אובססיביות אובססיה אובססיה זוגית אובססיות אישה קנאית בדידות בודד בודדה בזוגיות בחורה קנאית גבר קנאי התגברות על קנאה התמודדות עם קנאה זוגיות חרדה חרדות חרדת נטישה חרדת פרידה טוב לבד טיפול טיפול באובססיה טיפול באובססיה זוגית טיפול באובססיות טיפול בחרדה טיפול בחרדות טיפול בחרדת נטישה טיפול בפחד טיפול בפחדים טיפול בקנאה טיפול בקנאות טיפול בקנאות בזוגיות טיפול נגד חרדה טיפול נגד חרדות טיפולים טיפולים נגד חרדה טיפולים נגד חרדות לבד לבד בזוגיות לבד ביחד להיות לבד להיות לבד בזוגיות להיות לבד בלי להיפרד להיפרד להיפרד בלי להיפרד להישאר להישאר לבד להרגיש להרגיש טוב להרגיש טוב לבד להרגיש לבד להרגיש לבד בזוגיות להתגבר על קנאה להתמודד עם קנאה לטפל בחרדה לטפל בחרדות ללמוד ללמוד להיות ללמוד להיות לבד ללמוד להיות לבד ביחד ללמוד להיות לבד בלי להיפרד למידה לפתח לפתח תחביבים לקנא לקנא באחרים מטופל מטופלים מטפל מרגיש לבד מרגיש לבד בזוגיות מתמודדים עם קנאה נטישה פחד פחד להישאר לבד פחד מנטישה פחד מפרידה פחד נטישה פחדים פיתוח קינאה קנאה קנאה בזוגיות קנאה ורכושנות קנאה זוגית קנאה חולנית קנאה רומנטית קנאות קנאות אובססיבית קנאות בזוגיות תחביבים
2 שיטות לטפל בפחד, סיכוי וסיכון, 2 שיטות לטפל בחרדה, הקטנת הסיכוי, הקטנת הסיכון, האם להקטין את הסיכוי? האם להקטין את הסיכוי? האם להטיל ספק בסיכון? האם להטיל ספק בסיכוי? מה הדרך הכי טובה לטפל בחרדה? מה הדרך הכי טובה לטפל בפחד?
2 שיטות לטפל בפחד, סיכוי וסיכון, 2 שיטות לטפל בחרדה, הקטנת הסיכוי, הקטנת הסיכון, האם להקטין את הסיכוי? האם להקטין את הסיכוי? האם להטיל ספק בסיכון? האם להטיל ספק בסיכוי? מה הדרך הכי טובה לטפל בחרדה? מה הדרך הכי טובה לטפל בפחד?
... שיטות לטפל בפחד, סיכוי וסיכון, 2 שיטות לטפל בחרדה, הקטנת הסיכוי, הקטנת הסיכון, האם להקטין את הסיכוי? האם להקטין את הסיכוי? האם להטיל ספק בסיכון? האם להטיל ספק בסיכוי? מה הדרך הכי טובה לטפל בחרדה? מה הדרך הכי טובה לטפל בפחד? מהן שתי השיטות לטפל בחרדה ובפחד? ישנן שתי דרכים עיקריות לטפל בחרדה ובפחד, והשאלה העולה היא איזו שיטה עדיפה. שתי ... חמור כפי שנדמה, ייתכן שהפחד לא מוצדק. אם הסיכון גבוה, אז ניתן להיערך בהתאם כדי להימנע מהסיכון. איזה שיטה עדיפה לטיפול בחרדה ובפחד? הדרך הטובה ביותר להתמודד עם פחד היא לשלב ... במצב הזה ולהתמודד איתו בצורה רציונלית. במקרה כזה, ניתן לשאול את עצמך אם יש מקום לפחד או שמא מדובר בהגזמה. מהו הטיפול בחרדה ממקום עבודה? כאשר אדם מפחד שיפטרו אותו, יש לבדוק ... את האור ולהימנע מהפחד. במקרים אחרים, ייתכן שיהיה צורך להילחם בפחד ולבחון את הסיכון בצורה רציונלית. סיכוי וסיכון בטיפול בחרדה הטיפול בחרדה ובפחד דורש הבנה של שני ... ומציאותית, ולהבין אם יש סיבה אמיתית לפחד או שמא מדובר בהגזמה. סיכוי - סיכון טיפול בסיכוי טיפול בסיכון שיטות לטיפול בחרדה שיטות לטיפול בפחדים מהן שתי השיטות לטפל בחרדה ופחד? ישנן שתי דרכים עיקריות לטפל בחרדה ובפחד: דרך אחת מתמקדת בטיפול בסיכוי והדרך השנייה ... יקרה. אחרי שמבינים את הסיכון, אפשר להעריך אם הסיכון כל כך גרוע כפי שנדמה או שמא מדובר בהגזמה. איזה שיטה עדיפה לטיפול בחרדה ובפחד? השיטה הטובה ביותר לטיפול בחרדה היא לבחון את המצב באמצעות שתי השאלות: מה הסיכוי ... אז תחטוף מכה או תשבור את הראש. שתי השיטות יכולות לעזור, אך לפעמים עדיף להדליק את האור כדי להימנע מהפחד. איך לטפל בחרדה ממקום עבודה? אם אדם מפחד שיפטרו אותו, יש לבדוק את ... לבדוק את הסיכון - מה הסיכון האמיתי במקרה כזה ואיך להתמודד עם זה. סיכוי - סיכון טיפול בסיכוי טיפול בסיכון שיטות לטיפול בחרדה שיטות לטיפול בפחדים ...
חרדות, פחדים, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? איך נוצר פחד? איך נוצרת חרדה? למה יש פחד? למה יש חרדה? איך לנטרל חרדות? איך לנטרל פחד? איך להתמודד עם חרדה? איך להתמודד עם פחד?
חרדות, פחדים, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? איך נוצר פחד? איך נוצרת חרדה? למה יש פחד? למה יש חרדה? איך לנטרל חרדות? איך לנטרל פחד? איך להתמודד עם חרדה? איך להתמודד עם פחד?
... פחדים, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? איך נוצר פחד? איך נוצרת חרדה? למה יש פחד? למה יש חרדה? איך לנטרל חרדות? איך לנטרל פחד? איך להתמודד עם חרדה? איך להתמודד עם פחד? איך נוצרת חרדה? איך לטפל בחרדה? חרדה היא מצב נפשי המהווה תגובה לפחד, אך כשמדובר בחרדה, מדובר לעיתים בתחושת פחד מיותרת או מופרזת. השאלה המתעוררת היא איך אנחנו יכולים ... המפחידות ויבין שאין סיבה לחשוש מהן, החרדה תיעלם. איך נוצר פחד? איך לטפל בחרדה? מהי חרדה? איך להתמודד עם פחד? מהו פחד? איך לנטרל פחד? מהם הגורמים לחרדה? ...
חרדה מתסמיני חרדה, חרדה להשתגע, תסמינים של חרדה, התקפי חרדה, טיפול בחרדה, איך לטפל בחרדה? איך לצאת מחרדה? איך להתמודד עם חרדה? תחושת מחנק בגרון, תחושת מחנק בחזה, טיפול בפחדים
חרדה מתסמיני חרדה, חרדה להשתגע, תסמינים של חרדה, התקפי חרדה, טיפול בחרדה, איך לטפל בחרדה? איך לצאת מחרדה? איך להתמודד עם חרדה? תחושת מחנק בגרון, תחושת מחנק בחזה, טיפול בפחדים
... מתסמיני חרדה, חרדה להשתגע, תסמינים של חרדה, התקפי חרדה, טיפול בחרדה, איך לטפל בחרדה? איך לצאת מחרדה? איך להתמודד עם חרדה? תחושת מחנק בגרון, תחושת מחנק בחזה, ... תסמינים פיזיים, ובכך הוא נכנס למעגל קסמים של חרדה מתסמינים. האם יש פתרון לחרדה מהחרדה? לכאורה, ישנן שתי דרכים עיקריות לטפל בחרדה כזו. הדרך הראשונה היא לשכנע את האדם שהסיכוי שיתנסו בתסמינים שוב קטן יותר ממה ... לקרות בעתיד ויתנהל בצורה רציונלית יותר, הוא יפחית את הסיכוי שחרדה תשלוט בו. מה ההבדל בין גישה אקטיבית לגישה פסיבית בטיפול בחרדה? ההבדל בין הגישות נמצא בצורת ההתמודדות עם החרדה. בגישה האקטיבית, תינתן לאדם ... מהי חרדה מהתסמינים? כיצד לשכנע את עצמך שהחרדה לא תחזור? מהי חרדה ממחשבות עתידיות? כיצד לשנות את הרצון שלי מול מציאות? טיפול בחרדה מהתסמינים נגיד בא בן אדם ואומר שיש לו חרדה חרדה ממה החרדה שלו החרדה שלו מכך ... חרדה זה אותו דבר על העתיד אם יש משהו שבן אדם רוצה שיקרה והוא חושב שיקרה אחרת נהיית לו חרדה לכן בעיקרון יש שתי דרכים לטפל בחרדה ברמה הלוגית או לשכנע את הבן אדם שמה שהוא חושב שיקרה לא יקרה מה שהוא חושב ...
חרדות, פחדים, דיכאונות, נוסחה לטיפול בפחדים, נוסחה לטיפול בחרדות, נוסחה לטיפול בדיכאון, הסוד של החרדה, הסוד של הפחד, הסוד של הדיכאון, לטפל בפחד, לטפל בחרדה, לטפל בדיכאון, עצבות, אושר
חרדות, פחדים, דיכאונות, נוסחה לטיפול בפחדים, נוסחה לטיפול בחרדות, נוסחה לטיפול בדיכאון, הסוד של החרדה, הסוד של הפחד, הסוד של הדיכאון, לטפל בפחד, לטפל בחרדה, לטפל בדיכאון, עצבות, אושר
... פחדים, דיכאונות, נוסחה לטיפול בפחדים, נוסחה לטיפול בחרדות, נוסחה לטיפול בדיכאון, הסוד של החרדה, הסוד של הפחד, הסוד של הדיכאון, לטפל בפחד, לטפל בחרדה, לטפל בדיכאון, עצבות, אושר למה אנחנו חווים חרדות, פחדים ודיכאונות? הסיבה המרכזית לחרדות, פחדים ודיכאונות, לפי אליעד ... חייבים לאהוב אותי). התוצאה היא שכאשר לא אוהבים אותו, הוא יחווה סבל נפשי, כי מבחינתו התרחש מצב לא אפשרי ולא הגיוני - מצב שבו אנשים לא אוהבים אותו. איך עובדת הנוסחה לטיפול בחרדות ובפחדים? הטיפול האפקטיבי בחרדות, דיכאונות ופחדים הוא באמצעות זיהוי ונטרול של המנגנון שמחייב את האפשרויות. כאשר האדם ... כל סיטואציה שתגיע, אפילו מחשבות על העתיד, ירגישו פחות מאיימות, כי האדם יודע שכל מה שהוא חושב כרגע זו רק אפשרות, לא עובדה מוחלטת. איך ליישם בפועל את הנוסחה לטיפול בחרדה? הטכניקה שמציע אליעד היא ברורה ופשוטה אך דורשת התמדה: לשים לב למחשבות שעולות באופן יומיומי. לשאול באופן מודע: האם זו ... פתוחות ואין מחויבויות אמיתיות. בעזרת תרגול זה, ניתן בהדרגה להחליש את המנגנון האוטומטי המייצר חרדות ופחדים, וליצור מצב של שלווה נפשית, אושר ואיזון פנימי. איך לטפל בחרדה? למה יש לי פחדים? איך לטפל בדיכאון? מה הסוד של האושר? איך להפסיק מחשבות טורדניות? איך לשנות הרגלי חשיבה? מה גורם ...
נוסחה לטיפול ברע, איך לטפל בתחושה רעה? איך לטפל בזיכרון רע? איך להרגיש טוב? איך לטפל בחרדה? שיטות לטיפול בתחושה רעה, שיטות לטיפול במחשבה רעה, גישות טיפוליות, טיפול עצמי, לעזור לעצמך
נוסחה לטיפול ברע, איך לטפל בתחושה רעה? איך לטפל בזיכרון רע? איך להרגיש טוב? איך לטפל בחרדה? שיטות לטיפול בתחושה רעה, שיטות לטיפול במחשבה רעה, גישות טיפוליות, טיפול עצמי, לעזור לעצמך
... ברע, איך לטפל בתחושה רעה? איך לטפל בזיכרון רע? איך להרגיש טוב? איך לטפל בחרדה? שיטות לטיפול בתחושה רעה, שיטות לטיפול במחשבה רעה, גישות טיפוליות, טיפול עצמי, לעזור ... מדויק, והוא יכול להחמיר את הרגשה שלנו. שיטות טיפול בתחושה רעה כיצד לטפל בחרדה? זיכרונות רעים וטיפול עצמי איך להרגיש טוב? האם המציאות באמת מה שקרה? טיפול ברצון ...
פחד לא הגיוני, חרדה פתולוגית, טיפול בחרדה לא הגיוני, טיפול בפחד לא הגיוני, פרנואיד, פרנויה, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? חרדות לא רציונליות, טיפול בפוביה, הפרעה טורדנית כפייתית
פחד לא הגיוני, חרדה פתולוגית, טיפול בחרדה לא הגיוני, טיפול בפחד לא הגיוני, פרנואיד, פרנויה, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? חרדות לא רציונליות, טיפול בפוביה, הפרעה טורדנית כפייתית
... לא הגיוני, חרדה פתולוגית, טיפול בחרדה לא הגיוני, טיפול בפחד לא הגיוני, פרנואיד, פרנויה, איך לטפל בפחד? איך לטפל בחרדה? חרדות לא רציונליות, טיפול בפוביה, הפרעה טורדנית כפייתית מהם הגורמים לפחדים וחרדות לא רציונליות? במהלך ההרצאה, אליעד ... התועלת מול הסיכון. מהן האתגרים בטיפול בחרדה? אליעד עובר לדבר על אתגרים בטיפול בחרדה , במיוחד כאשר מדובר במקרים פתולוגיים. השאלה הגדולה היא איך לעזור לאדם להבין שאין לו מה לפחד, כאשר הפחד הוא חלק מההרגשה ... הגורמים לפחדים לא רציונליים? כיצד לטפל בחרדה פתולוגית? האם אפשר לפתור פחדים בצורה פשוטה? מהן הדרכים לטפל בפוביה? מהם האתגרים בטיפול בחרדה?
הדרכה למטפלים, מבוא לטיפול בחרדות, מבוא להתמודדות עם פחד, שיטה לטפל בחרדות, איך לטפל בפחדים? נוסחה לטיפול בתחושות רעות, נוסחה לטיפול ברגשות רעים, הדרכה למאמנים אישיים, ללמוד לטפל באנשים, דוגמה לטיפול רגשי קוגניטיבי, חרדת קהל, חרדת במה, פחד במה, פחד קהל, איך לטפל בחרדה? ניתוח סיבתיות, בדיקת סיבתיות
... למטפלים, מבוא לטיפול בחרדות, מבוא להתמודדות עם פחד, שיטה לטפל בחרדות, איך לטפל בפחדים? נוסחה לטיפול בתחושות רעות, נוסחה לטיפול ברגשות רעים, הדרכה למאמנים אישיים, ללמוד לטפל באנשים, דוגמה לטיפול רגשי קוגניטיבי, חרדת ... פחד במה, פחד קהל, איך לטפל בחרדה? ניתוח סיבתיות, בדיקת סיבתיות וכאן אבאר איך בעצם מטפלים בתחושות רעות מסוגים שונים? מהי דרך הטיפול בסוגים שונים של תחושות רעות? מהן תחושות רעות? ... את תת המודע של הפחד ואיך לטפל בחרדה ובפחד וכולי. ולצורך העניין הפעם ננתח לדוגמה את אחד הסוגים של החרדה החברתית, שבא לידי ביטוי ב: פחד לנאום חרדת קהל פחד במה פחד מעמידה בפני קהל חרדת ... שבעצם אין לאן להתקדם לגבי טיפול בחרדת קהל הזאת. וכן, נכון שבאמת יש היבט שאומר שהחרדה מופיעה סתם כך בלי סיבה ובאופן אקראי לגמרי. אבל התייחסתי לזה במקומות אחרים. וכאן לצורך הטיפול בפחד ...
ניתוח מקרה טיפולי, טיפול בחרדה, טיפול בשורש החרדה, טיפול בשורש הבעיה, הבעיה לא נפתרה, מפחד שלא יאהבו אותי, מפחד שלא יעריכו אותי, איך לטפל בחרדה? איך לטפל בפחד?
ניתוח מקרה טיפולי, טיפול בחרדה, טיפול בשורש החרדה, טיפול בשורש הבעיה, הבעיה לא נפתרה, מפחד שלא יאהבו אותי, מפחד שלא יעריכו אותי, איך לטפל בחרדה? איך לטפל בפחד?
... מקרה טיפולי, טיפול בחרדה, טיפול בשורש החרדה, טיפול בשורש הבעיה, הבעיה לא נפתרה, מפחד שלא יאהבו אותי, מפחד שלא יעריכו אותי, איך לטפל בחרדה? איך לטפל בפחד? מדוע מתפתחת חרדה מהחשש לא להיראות טוב? אדם יכול לפתח חרדה עמוקה מהאפשרות שהוא לא ייראה טוב, מתוך החשש שלא ... כדי לוודא שהרצון לקבל הערכה אכן מתבטל לחלוטין, ולא נשאר ברמה של גם וגם. האדם חייב להמשיך ולחקור את עצמו, עד שהוא מגיע למצב שבו התחושה לא אכפת לי היא היחידה שנשארת. איך לטפל בחרדה חברתית? טיפול בפחד מהערכה חברתית הקשר בין חרדה למראה חיצוני איך לבטל רצון בלב שלם? פחד מדחייה חברתית התמודדות עם פחד שלא ...
טיפול בחרדות לא ברורות, טיפול בדיכאון כרוני, איך להתמודד עם חרדה לא הגיונית? איך להתמודד עם חרדה מוכללת? איך להתמודד עם חרדה כללית? איך לטפל בחרדה? איך לטפל בדיכאון? עצבות, למה אני בדיכאון? למה אני בחרדה?
טיפול בחרדות לא ברורות, טיפול בדיכאון כרוני, איך להתמודד עם חרדה לא הגיונית? איך להתמודד עם חרדה מוכללת? איך להתמודד עם חרדה כללית? איך לטפל בחרדה? איך לטפל בדיכאון? עצבות, למה אני בדיכאון? למה אני בחרדה?
טיפול בחרדות לא ברורות, טיפול בדיכאון כרוני, איך להתמודד עם חרדה לא הגיונית? איך להתמודד עם חרדה מוכללת? איך להתמודד עם חרדה כללית? איך לטפל בחרדה? איך לטפל בדיכאון? עצבות, למה אני בדיכאון? למה אני בחרדה? איך להתמודד עם חרדה ודיכאון כשלא יודעים מה הסיבה? אנשים רבים מתמודדים עם ... ולהישאר תקוע בנקודה הזו ללא פתרון. הגישה הנפוצה והאינטואיטיבית אומרת שכדי לטפל בחרדה, חייבים למצוא את המקור שלה. אך מה עושים כאשר המקור הזה אינו ברור? כיצד מטפלים בחרדות כשהמקור אינו ברור? אליעד מציע גישה אחרת: במקום ... גם את החרדות והבעיות הגדולות והעמוקות יותר. כיצד דוגמת המזגן עוזרת להבין את הטיפול בחרדות? אליעד משתמש בדוגמה פשוטה של מזגן שלא פועל, אך הסיבה אינה ברורה. כאשר לא יודעים מה בדיוק מקולקל במזגן, הוא ממליץ לבדוק קודם כל את ... לפתור את הבעיה כולה בלי לדעת באופן ישיר את מקור התקלה הראשית. באותו אופן, בטיפול בחרדות ודיכאון, מומלץ להתחיל מהדברים הקטנים ביותר שידועים לנו, ורק בהמשך להגיע לטיפול בחרדות הלא ברורות. איך מתמודדים עם דיכאון בלי סיבה ברורה? במקביל לחרדה, אליעד מדבר גם על אנשים שסובלים מדיכאון, אבל אינם מצליחים להצביע על ... הוא מסוגל להתמודד גם עם הבעיות הגדולות, שהיו עד כה מודחקות. מהו המסר המרכזי בטיפול בחרדות ודיכאון? המסר המרכזי שאליעד מעביר הוא שאין צורך להתעקש על מציאת המקור העמוק ביותר של החרדה או הדיכאון לפני שמטפלים בהם. הדרך הנכונה ...
איך לטפל בחרדה כללית / תחושה רעה כללית במשך היום? ממה נובעת תחושת חרדה כללית ואיך אפשר להתמודד איתה? האם החרדה היא תוצאה של פחדים מוגזמים או שיש לה בסיס מציאותי? האם החרדה מוגזמת? האם חרדה יכולה להוביל לשיגעון? האם דמיונות ופנטזיות יכולים להוביל לשיגעון? למה לא מספיק רק להבין בשכל את החרדה? איך להבדיל בין פחד רציונלי לבין פחד מוגזם? איך להתמודד עם דמיונות אובססיביים? למה ידיעה שכלית לא מספיקה לשינוי רגשי? איך להתמודד עם פחד שהוא מציאותי ולא מוגזם
... לטפל בחרדה כללית תחושה רעה כללית במשך היום? ממה נובעת תחושת חרדה כללית ואיך אפשר להתמודד איתה? האם ... להבדיל בין פחד רציונלי לבין פחד מוגזם. לכן המפתח לטיפול בחרדה הוא הבנה עמוקה ומפורטת של הפחדים, בידול ברור בין מציאות לדמיון, והפסקת הבריחה לדמיונות ... את השכל שלך ולא את הדמיון. למה ידיעה שכלית לא מספיקה לטפל בחרדה? האדם: אז אולי פשוט תגיד לי עכשיו מה הסיבה לחרדה וזה יפתור את הבעיה. אליעד כהן: זה לא ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על ללמוד להיות לבד ביחד, מרגיש לבד בזוגיות, להיפרד בלי להיפרד, ללמוד להיות לבד בלי להיפרד, טיפול באובססיה זוגית, טיפול בחרדת נטישה, טיפול בקנאות בזוגיות, מפחד להישאר לבד, להיות לבד בזוגיות, לפתח תחביבים, להרגיש טוב לבד
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: לטפל בחרדה, איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך ליצור אהבה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להיות מאושר ושמח? איך להאמין בעצמך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לשנות תכונות אופי? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להעביר ביקורת בונה? איך למצוא זוגיות? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשפר את הזיכרון? איך לפרש חלומות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשתול מחשבות? איך להתמודד עם גירושין? איך להצליח בזוגיות? איך לעשות יותר כסף? איך לקבל החלטות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להיגמל מהימורים? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לחנך ילדים? איך לנהל את הזמן? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: לטפל בחרדה, איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם עצבות? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם בדידות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש בחירה חופשית? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? האם לדומם יש תודעה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש משמעות לחיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש אמת מוחלטת? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? מה המשמעות של החיים? האם אפשר לדעת הכל? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם באמת הכל לטובה? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה לא להתאבד? איך להיות מאושר? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע בעולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מטפל, הדרכה, מטפל רב תחומי בנושאי לטפל בחרדה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2656 שניות - עכשיו 17_07_2025 השעה 10:20:23 - wesi1