אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה להגדיר יעדים כספיים ✔יעדי מכירות, הצבת מטרות ויעדים, איך להציב מטרות כספיות? עמידה ביעדי מכירות, איך למכור יותר? קביעת יעדי מכירות, איך להגדיר...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
יעדי מכירות, הצבת מטרות ויעדים, איך להציב מטרות כספיות? עמידה ביעדי מכירות, איך למכור יותר? קביעת יעדי מכירות, איך להגדיר יעדים כספיים? אימון אנשי מכירות, הדרכת אנשי מכירות, שכנוע עצמי
האם עדיף להציב יעדים כספיים או לא להציב בכלל?

אליעד כהן דן בשאלה האם כדאי להציב יעדים כספיים ברורים כדי להרוויח כסף, או שעדיף פשוט להתאמץ בלי להגדיר מספרים מראש. השאלה המרכזית היא האם הצבת מטרה כספית ספציפית באמת משפרת את הביצועים הכלכליים של אדם או דווקא מגבילה אותו.

לדוגמה, אליעד נותן דוגמה של איש מכירות שאומר לעצמו: "אני רוצה כל יום להרוויח סכום מסוים או להגיע ליעד כספי מסוים עד סוף השנה". מצד אחד, נראה כי הצבת מטרות היא חיובית, כי היא מבהירה לאדם מה עליו לעשות ומאפשרת לו למדוד התקדמות, אך מנגד, יש לכך גם חסרונות.

אליעד מביא דוגמה של איש מכירות שהיה מצליח בלי להציב יעדים, ואף הצליח יותר מאלו שהציבו לעצמם יעדים, אולם הוא טוען שאותו אדם יכול היה להצליח אפילו יותר לו היה מציב יעדים מוגדרים וברורים. למשל, אם אותו אדם הרוויח יותר מכולם ללא יעדים, אולי אם היה מציב יעדים גבוהים וברורים הוא היה מגיע להישגים אפילו גדולים יותר, כמו לרכוש את החברה שבה עבד.

מה היתרון והחיסרון בהצבת יעדים כספיים?

היתרון המרכזי בהצבת מטרה הוא שהיא דוחפת את האדם קדימה, גורמת לו להתאמץ יותר, ומסירה את הספקות והלבטים בדרך, כיוון שהאדם יודע בדיוק מה הוא צריך להשיג. לדוגמה, אדם שמרוויח 1,000 שקל ביום עלול לחשוב שזה הגבול שלו, אך אם היו אומרים לו שהוא חייב להרוויח 2,000 שקל או שיהרגו אותו, פתאום היה מגלה שיש לו כוחות נוספים להרוויח יותר. מכאן, שהצבת יעדים מאפשרת לאדם לגלות יכולות נסתרות בעצמו.

עם זאת, קיימים גם חסרונות בהצבת מטרות. ברגע שאדם מתקרב למטרה שלו, הוא עלול להאט ולהרגיש שכבר אין צורך להתאמץ, כי הוא כמעט השיג את המטרה. לדוגמה, אדם שנוסע לפגישה ומאחר עלול לנסוע מהר מאוד, אבל ברגע שהוא מתקרב ורואה שהוא כמעט בזמן, הוא מתחיל לנסוע לאט. הצבת יעד נמוך מדי עלולה לגרום לאדם להאט לפני השגת התוצאות המרביות.

כיצד להגדיר את המטרה האופטימלית במכירות?

אליעד מציע פתרון שהוא להגדיר יעד אינסופי - "אני רוצה להרוויח את כל הכסף שקיים בעולם". באופן זה, האדם לעולם לא יגיע למטרה, ותמיד יהיה לו תמריץ להתאמץ ולהמשיך קדימה. בפועל, המטרה הזו מתורגמת למצב שבו האדם אומר לעצמו שהוא תמיד יעשה את המקסימום שהוא יכול, ללא תלות במספר ספציפי.

הוא מדגיש כי אם אדם באמת רוצה לעשות את המקסימום שלו - אין לו צורך במטרות ספציפיות, שכן הצבת מטרות לעיתים עלולה להפריע לו לעשות את המקסימום שלו. מי שקובע לעצמו מטרה עלול לפעמים לא למצות את מלוא הפוטנציאל שלו, כי הוא יעצור כשיגיע למטרה ויאמין שזה מספיק. לעומת זאת, אם אדם לא באמת מוכן להתאמץ ב - 100%, אז דווקא טוב לו להציב מטרות כדי שהמטרות הללו ימשכו אותו קדימה.

האם יש דרך להשתמש ביתרונות של שני העולמות?

הפתרון המומלץ על פי אליעד הוא לרצות את הכל ("אני רוצה את כל הכסף בעולם") ומתוך כך להגדיר פעולות קטנות ומדויקות שיש לבצע בדרך להשגת מטרה גדולה יותר. לדוגמה, אדם רוצה אינסוף כסף, ולכן הוא מרים כל שטר של 100 שקל מהרצפה, גם אם השטר עצמו לא מקרב אותו מידית לאינסוף הכסף. הרעיון הוא שהאדם מנצל את האנרגיה של המטרה האינסופית כדי להניע את עצמו לפעולות יומיומיות קטנות.

למה חשוב לא להציב מטרה מוגבלת מדי?...
אליעד: עכשיו השאלה היא כזאת: בקטע של להרוויח כסף, מה עדיף? האם עדיף לבן אדם להציב לעצמו מטרה איזה סכום הוא רוצה? כן או לא?

ש: כן. אצלי זה עובד.

אליעד: שניה, אני שאלתי אם זה עובד אצלך? שאלתי מה עדיף, שניהם לא עובדים אצלך, גם כשאתה לא מציב מטרה אתה לא מרוויח וגם כשאתה מציב מטרה אתה לא מרוויח, נכון?

ש: אוקיי..

אליעד: אתה מרוויח באופן יחסי. עכשיו אני יסביר לך: נגיד, איש מכירות אומר "אני רוצה כל יום להרוויח X כסף" או נגיד "אני, עד סוף השנה רוצה להרוויח X כסף". והשאלה היא מה עדיף? להציב את המטרה או לא להציב את המטרה.

ש: אתה יכול לתת דוגמה עלי של הקטע הזה?

אליעד: דוגמה של מה?

ש: על הקטע של המכירות, הייתי איש מכירות וכולם עשו יעדים ואני אף פעם..

אליעד: השאלה היא כזאת.. ואף על פי כן עשית יותר מהם.. אולי אם היית מציב מטרות היית מרוויח עוד יותר.. שמעת מה אמרתי? אתה איתי? אני מסביר לך: השאלה היא אם אתה שאפילו בלי יעדים הרווחת יותר מאחרים שהגדירו את היעדים, אולי אם היית מציב יעדים היית בכלל קונה את החברה שעבדת בה, יכול להיות? אולי. לכן השאלה הנשאלת היא: האם כדאי להציב יעדים לסכום כספי שאתה רוצה להרוויח וזה יכול להיות סכום כספי ביום, בשבוע, בשנה, ב X, או לא. זאת השאלה. יש לך תשובה לשאלה הזאת?

ש: אני יגיד לך מה אני חשבתי באותו רגע: מה אני ינסה להשיג יעדים? אני עושה הכי טוב שאני יכול, וזהו, באותו רגע.

אליעד: ומה האמת? שאם היית מציב יעדים היית.. ואם היו באים אליך עם אקדח היית יכול להרוויח עוד כמה שקלים, נכון?

ש: כן.

אליעד: יפה, אז לא עשית את המקסימום שאתה יכול. אתה רואה? אם היית מציב יעדים היית רואה שאתה יכול לעשות יותר.

ש: כן.

אליעד: אתה..

ג: יש בזה יתרון וחיסרון. כי כמה שאתה יותר מחויב.. כמה שאני נגיד יותר מחויב למטרה, ככה אולי ההישגים יהיו יותר גבוהים, אבל אם אני לא יגיע למטרה אני אהיה יותר אומלל.

אליעד: אז אני ישאל את השאלה אחרת: בהנחה שלא אכפת לנו אם תסבול.

ש: מטרה. להציב מטרה..

אליעד: הבנתם מה הוא אמר? הוא אמר: נכון, אם אני יציב מטרה אני יגיע יותר אבל מצד שני זה יגרום לי לסבול יותר. אז בואו נבודד את הרכיב של הלסבול, נניח שלא אכפת לנו אם תסבול או לא. השאלה: האם מהצד, מההיבט של להרוויח כסף, עדיף לך להציב מטרה, כן או לא? מההיבט הזה, לא מההיבט של החסרונות שיווצרו מזה.

ג: גם מההיבט הזה יש חיסרון, אם הוצאתי את הסבל גם עדיין יש חיסרון: כי אם אני מגיע למטרה ועדיין נשאר לי זמן..

אליעד: אז תציב מטרה יותר גדולה.

ג: ואם אני מגיע אליה?

אליעד: אז תציב מטרה עוד יותר גדולה.

ג: שהיא בלתי אפשרית.

אליעד: למה בלתי אפשרית?

ג: אם אני מציב מטרה להרוויח X כסף, אז אני צריך. נגיד בשנה, אני צריך להציב לעצמי מטרה..

אליעד: מה עדיף? עדיף להציב מטרה או לא להציב מטרה? זאת השאלה. איך תרוויח יותר אם תציב או לא תציב?

ג: לדעתי, עדיף להציב מטרה ולהתחבר אליה ממש.

אליעד: זה מה שאתה חושב?

ג: אם אפשר להוציא את הסבל, כן.

אליעד: בלי מרכיב הסבל. מה אתה רוצה להגיד?

ש: אם מציבים מטרה, זה מסיר את כל הספקות. מצד אחד זה מחויב שזה יותר טוב, כי יודעים מול מה עומדים והולכים רק על זה, אם שואלים למה? זה ככה. למה? ככה. כל הזמן סגור, נעול. מצד שני זה מגדיל את הסיכוי להישרף, בדרך.

אליעד: מה אמרת עכשיו? את מה שהוא אמר. אמרת שאם מציבים מטרה זה מגדיל את הסיכוי שתרוויח אבל מצד שני זה יעשה לך מאוד רע וזה יכול להיות קטסטרופה, אז בהנחה שלא אכפת לנו אם יהיה לך רע או לא אז השאלה היא אם עדיף להציב מטרה או לא?

ש: עדיף, בגלל שזה מסיר ספק.

אליעד: בעינייך.

ד: אם יהיה לו רע הוא לא יעשה כסף.

אליעד: בהנחה שלא אכפת לי אם יהיה לו טוב או רע, אוקיי? לא אכפת לי. אני רוצה עכשיו להתמקד במה צריך לעשות כדי להרוויח יותר. לא אכפת לי אם יהיה רע או לא יהיה רע. נגיד שלבן אדם לא אכפת שיהיה לו רע. טוב, מה אתה חושב? להציב מטרה או לא?

ש: באינסטינקט שלי שניהם זה אותו דבר.

אליעד: אז קודם כל האינסטינקט נכון, זה טוב שיש לו אינסטינקט כזה אבל עכשיו הוא צריך לתת נימוקים. הלאה, מה התשובה?

א: אני אומרת כן ולא.

אליעד: למה כן? למה לא?

א: כן - כי מטרה הופכת דברים לממשיים, כמו שאמר הבחור פה..

אליעד: אז למה לא?

א: ולא כי זה מצמצם, אתה כאילו סוגר את עצמך.

אליעד: אז מה עדיף? מהו הפתרון האולטימטיבי?

א: מטרה עם ראש פתוח.

אליעד: אבל זה דבר והיפוכו.

א: אז מה?

אליעד: אז מה עושים?

א: עושים, הולכים לשם עם ראש פתוח.

אליעד: מה אתה רוצה להגיד אדוני?

ג: רוצה להציב מטרה ולדעת שאחריה לא תהיה עוד מטרה ועוד מטרה..

אליעד: אז זה לא מטרה. אז בא נחשוב בהיגיון: היתרון בלהציב מטרה הוא שלפעמים אתה חושב שאתה לא יכול ואם אתה מחויב למטרה אתה מגלה שאתה כן יכול. לדוגמה: אם בן אדם לא מציב מטרה אז הוא מרוויח אלף שקל ביום והוא אומר "אוקיי, לא יכול יותר" אבל אם היו אומרים לו "תקשיב, אם אין לך אלפיים, אתה מת", פתאום הוא מגלה שהוא יכול. זאת אומרת שהמטרה עזרה לו להתקדם, נכון? זאת אומרת, המטרה היא טובה כשאתה חושב שאתה לא יכול לפני שהגעת אליה. מצד שני, מתי היא הופכת להיות רעה? כשאתה מכוון אליה ואתה לא רואה שאתה יכול יותר, ז"א שאם היו אומרים לך "תרוויח אלפיים - לא הורגים אותך" אז הרווחת אלפיים אבל יכול להיות שאם היו אומרים לך להרוויח 4,000 גם היית מרוויח 4,000 ויכול להיות שכשהגעת ל2,000 הפסקת לרוץ כי אמרת "אלפיים וזהו.. 4,000 אני לא יכול". ז"א המטרה טובה למשוך אותך כשאתה מתחתיה והיא רעה כשהיא תוקעת אותך כשאתה מגיע אליה או מתקרב אליה, כי כשאתה מתקרב למטרה אתה כבר מתחיל לנסוע יותר לאט "אני תכף מגיע, כבר לא צריך לתת פול גז".

לדוגמה: כשאתה נוסע ואתה מאחר לפגישה, אתה נוסע נוסע נוסע ופתאום אתה רואה שאתה תכף מגיע ולא מאחר כל כך, "בוא נסע לאט", ז"א ככל שאתה מתקרב למטרה אתה נוסע יותר לאט. אבל אם אומרים לך: מה פתאום? המטרה עוד יותר רחוקה, יש עוד 100,000ק"מ קדימה, אז היית ממשיך לנסוע מהר. ז"א המטרה גם טובה וגם רעה. אז מהי המטרה האולטימטיבית? מהו הפתרון? הפתרון הוא להגדיר מטרה אין - סופית, זה הפתרון, להגיד "אני רוצה להרוויח את כל הכסף שקיים בכדור הארץ", אם זאת תהיה המטרה שלך, בהנחה שלא אכפת לי עכשיו מהסבל, זאת המטרה האולטימטיבית שזאת מטרה שאתה אף פעם לא יכול להגיע אליה ולא משנה מה אתה תעשה אתה תמיד צריך להתקדם אליה. עכשיו, להגיד אני רוצה להרוויח את כל הכסף בעולם, זה בעצם במילים אחרות להגיד: אני עושה את תמיד את המאה אחוז שאני יכול ולא אכפת לי כמה אני ירוויח, אוקיי? אז בא ננסה להפוך את למשהו יותר ממשי: אם בן אדם חושב שהוא יכול לסמוך על עצמו, בואו תבינו משהו מעניין: בן אדם אף פעם לא יכול להרוויח יותר ממה שהוא ירוויח כשהוא יעשה את ה 100% שלו, לכן לא משנה איזה מטרה אתה תציב, אתה אף פעם לא תוכל באמת להרוויח את מה שהיית מרוויח אם היית עושה את ה 100%. ולא זה שתציב מטרה מאוד גבוהה, בהנחה שעשית את ה 100% שלך, אתה לא יכול להרוויח יותר בגלל שהמטרה שלך יותר גבוהה, אוקיי? ומצד שני, אם אתה תציב מטרה, אז לפעמים זה יכול לגרום לך לא לעשות את ה100% שלך, ולכן הנושא הוא מאוד פשוט: אם אתה חושב שאתה יכול לתת את ה 100% שלך - אל תציב מטרה, כי המטרה הכי טובה להרוויח כסף היא "אני רוצה לעשות את ה100% שלי". אם בן אדם קם בבוקר ואמר: אני רוצה להרוויח X כסף, זה פחות טוב מ: אני רוצה לתת את ה100% שלי כדי להרוויח כסף. אתה צריך להציב את המטרה במאמץ "אני רוצה היום להשתדל להרוויח כסף עד שאני כמעט אתעלף" זה המטרה שצריכה להיות, לא מטרה של סכום.

למה גם זה לא מדוייק? כי יכול להיות שאם היה לך סכום, היית רואה שאתה לא מתעלף כל כך מהר ואתה יכול להמשיך עוד לרוץ ואתה לא מתעייף אוקיי? אז זה בן אדם צריך לשאול את עצמו: האם הוא חושב, בהנחה כמובן שהוא רוצה להרוויח כסף וזה מעניין אותו וכו', האם אני חושב שאני הולך לתת את ה 100% שלי? אם כן - אל תציב מטרה. המטרה הכי טובה שאתה יכול להציב לעצמך היא לתת את ה 100% שלך, אתה אף פעם לא תוכל להרוויח יותר מזה ואם תעשה את ה 100% שלך אז הגעת ל 100% שלך - אין יותר וזהו. לעומת זאת אם בן אדם מרגיש שאין לו כ"כ חשק - אז במקרה כזה, כן טוב שתציב לעצמך מטרה, כדי שהמטרה כאילו תמשוך אותך למעלה. אבל מצד האמת כשאתה מגיע למטרה אתה צריך לזכור "אדוני, זו לא כל האמת, ויש עוד ועוד, עד אין סוף". לכן בעולם אידיאלי בן אדם צריך לעשות את ה 100% שלו, בהנחה שהבן אדם רוצה לעשות כסף. את המילה "כסף" תחליפו במילה "אושר" או משהו אחר. מה זה אומר לעשות את ה100%? זה אומר לפעול ב 100% מאמץ כאילו אתה 100% רוצה את זה ו100% - אין לך את זה. ז"א, כמו שאתה בא בבוקר לעבודה ואתה ב0 שקלים היום - עוד לא הרווחת כסף, אז אתה מתאמץ יותר מאשר אם כבר הרווחת X כסף בהמשך היום, נכון? אבל אתה צריך בכ"ז להיות כאילו את בתחילת היום, באותה מוטיבציה של התחלת היום, אבל זה לא מספיק טוב, למה? כי מי מתאמץ יותר, ההוא שבא בתחילת היום ועוד לא התחיל להרוויח או ההוא שבא בתחילת היום ויש לו חובות? מי מתאמץ יותר? ההוא שיש לו חובות. לכן אתה צריך לדמיין בכל רגע שיש לך חובות כספיים אין סופיים וכל האושר שלך תלוי בכסף ואז להתאמץ. כמובן שזה תחושה של סבל וכו', אז מה? כרגע אנחנו מבודדים את הנושא של הסבל, מסבירים את הנוסחה. את המילה "כסף" תחליפו במשהו אחר. לכן בן אדם צריך לדמיין שיש לו חיסרון אין סופי לכסף וכשאתה מדמיין שיש לך חיסרון אין סופי לכסף, זה בעצמו ידחוף אותך בכל רגע נתון להרוויח כסף, וכל פעם שאתה מרוויח כסף - זרוק אותו הצידה, אל תראה אותו, תגיד "זה כלום, זה לא משנה, חייב להרוויח כסף". אז מה הבן אדם יעשה? אם בכל פעם שהבן אדם יעשה כסף הוא יזרוק אותו הצידה, יכולה לקרות פעולה הפוכה, כי אז הוא יגיד "אני מתאמץ ומתאמץ ולא יוצא לי מזה כלום" ואז "למה לא יוצא לי מזה כלום? הנה תראה - הרווחת! למה אתה אומר שלא יוצא מזה כלום? הרווחת." "אז אם הרווחתי למה אני צריך להתאמץ? מה פתאום לא הרווחת כלום, שים את זה בצד, תתחיל לעבוד מההתחלה. אבל שוב, זה רק למי שנשבר בדרך, מי שלא נשבר בדרך: הרווחת? אתה לא סופר את זה, לא הרווחת כלום, תתחיל מהתחלה, אתה במינוס ולא באפס, אתה במינוס אין סוף וכל מה שאתה רוצה זה כסף. עכשיו, אם בן אדם בא בגישה כזאת הוא לא צריך להציב מטרות, לא צריך כלום, כי המטרה זה הרצון שלך, אתה כל כולך רוצה, תמיד נותן 100% וזהו. אלא מה? שבפועל יש אנשים שלא תמיד נותנים את ה100%, לדוגמה, איפה זה דומה הדבר? נגיד בחדר כושר לדוגמה: אומרים לך שאתה צריך לעשות 3 סטים, 3 פעמים כפול 10 כפול 3, משקל כזה כזה, למה אמרו לך את זה? כי היה עדיף שיגידו לך "תקשיב, תן את ה100% שלך וזהו", שוב, אני לא נכנס לאיך תתן את ה100% שלך: תרים פעם אחת את המקסימום שאתה יכול, או שתרים את המקס' שלך בעשר פעמים, לא נכנס לזה אבל בגדול, תפיסתית: לא היו אמורים להגדיר לך מראש כמויות או משקלים, צריך להגיד לך: תרים בדיוק כמה גרם שאתה יכול, כמה פעמים שאתה יכול, כדי להביא את עצמך לקצה. אלא מה, שאם לא יציבו לך איזה מטרה, אתה כנראה תשבר הרבה לפני אז אומרים לך "אדוני, אתה צריך לסגור 10 פעמים" ואז אחרי שעשית 10 פעמים פתאום נגמר לך הכח, איך זה שנגמר לך הכח? ואם היו אומרים לך 11? אם היו אומרים לך מראש לסגור ב11 אז היית סוגר ב11

ש: אני לא יודע למה תמיד כשאני מסתכל בשעון כשהשעה 2 אני ישר נהיה עייף, רוצה ללכת הבייתה.

אליעד: תזיז את המחוג אחורה. אז עוד פעם: אם בן אדם הוא רציני יותר הוא לא צריך הצבת מטרות ויעדים, הוא רוצה את זה ברצון אין סופי, למה אני רוצה? "כי אני רוצה את זה" ונגמר הסיפור, לא משנה לו כלום, זה מה שהוא רוצה, בלי זה הוא לא חי, לא ישן ומשיג את זה. זה הכל. אם הוא לא מספיק רציני, הוא מציב מטרות ויעדים "אני רוצה סכום כזה וכזה". יש שתי אפשרויות: או שאתה יכול להרוויח את הסכום הזה או שלא, אם אתה לא יכול להרוויח את הסכום אז מה אתה משגע את עצמך? ואם אתה יכול אז למה אתה צריך להציב את המטרה? אתה יכול להרוויח יותר אז למה לצמצם את עצמך בכלל? לכן השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך. נגיד בן אדם אומר "אני רוצה להרוויח מיליון דולר עד סוף השנה" אוקיי, זה נגיד, בן אדם לא רציני. איך אפשר לדעת שהוא לא רציני? כי אם הוא באמת היה רוצה להרוויח כסף הוא לא היה מבלבל את המוח על סכום, הוא היה אומר "אני מעכשיו עובד עד סוף השנה כדי להרוויח כסף, כמה שיהיה בסוף זה המקסימום שאני יכול" אם הוא התחיל להציב מספרים שהוא לא כל כך רוצה להתאמץ. ואז הוא מתחיל לקמבן ולשקר "אני רוצה סכום כזה, רוצה בית שם", כשאתה תרצה כסף אתה תקום מעכשיו ותתחיל לעבוד

אני מסביר עוד פעם: לכאורה, בא בן אדם ואומר "אני רוצה להרוויח סכום כזה וכזה עד תאריך כזה וכזה" וזה כאילו נראה, לעצמו לפחות, שיש לו הרבה מוטיבציה, אם היה לך מוטיבציה, לא היית מדבר בכלל על מה שאתה רוצה, עכשיו היית הולך לעבוד, למה? כי אתה מבזבז זמן על התכנונים שלך. לך תתחיל לאסוף, מה אתה מבזבז זמן? ואז אתה תגיד "ואם נניח שהוא יציב מטרה גדולה ואז הוא יצטרך לתכנן איך להשיג אותה ולכן הוא צריך להציב את המטרה." נכון? אבל זה תירוץ, שב תתכנן איך להרוויח כמה שיותר כסף ואל תבלבל את המוח על הסכום שיצא.

ש: אז כמו שאמרת, הצבת מטרות זה אולי יעשה דברים יותר קלים

אליעד: לך

ש: לי. ואז אני יגיד: טוב, אני יציב את המטרה הזאת, יהיה לי יותר קל ואני ימשיך, אני יציב עוד מטרה ויהיה לי יותר קל, זה ליהנות משני העולמות, ולא להפסיק לעולם..

אליעד: ברור! תהנה משני העולמות. תקשיב, היה אחד שאמר "אני רוצה את כל הכסף שבעולם ולא שקל אחד פחות" זהו.

ש: זה כל בן אדם לפי הרצון שלו אבל כשיש לי קבוצה..

אליעד: לא אבל אתה בבעיה, אתה תצטרך את הסכום הזה יום אחד, אני יסביר לך גם למה, הלאה.

ש: כשיש לי קבוצה ואני צריך לדרבן אותם לרוץ לקראת מטרה מסויימת, יהיה לי קשה להגיד להם "חבר'ה תעשו את המקסימום" "מה הוא מדבר? אי אפשר"..

אליעד: מאוד קל, חוטף להם את המשפחה ואמר להם "אין כסף - אין משפחה. תעשו את המקסימום". תקשיב, זה נכון שכשיש לך עובדים אתה עושה ממוצע "מה אני חושב שהם יכולים להרוויח" מעלה את זה עוד קצת ונותן את המטרה, אבל למה? כי שמה גם לא אכפת לך שהם ירוויחו קצת פחות. עכשיו, מה האמת? שאם מישהו ירוויח סכום מסויים, תגיד לו "אוקיי, עכשיו מטרה יותר גבוהה" אבל לא דיברתי על לתת למישהו אחר יעדים, דיברתי בהנחה שאתה מציב לעצמך יעדים.

עכשיו, מה רבי נחמן אמר? יש התבוננות התורה, יש דבר מסויים, הבנה על החיים שבשביל להבין אותה אתה צריך שיהיה לך את כל הכסף שבעולם. יש בעולם הזה משהו מסויים שבשביל להבין אותו אתה צריך שיהיה לך את כל הכסף שבעולם. עכשיו, תשאל בשביל מה "אם יהיה לי את כל הכסף שבעולם, ממי אני יקנה את ההבנה הזה?" אז זה לא קשור לזה בכלל.

ש: כשיהיה לך את כל הכסף שבעולם, אז אתה תבין על חשבון הבית.

אליעד: בדיוק. בדיוק. בדיוק. יש משהו מסויים, חוויה מסויימת, הבנה מסויימת שנובעת מחוויה מסויימת והחוויה הזאת אתה יכול לחוות אותה רק כשיהיה לך את כל הכסף בעולם. כשיהיה לך את כל הכסף בעולם אתה תרגיש הרגשה מסויימת שתיתן...
היפוכים להשיג מטרות אמת לעשות את המקסימום מה אני רוצה בעיה להגיע התבוננות עסק מכירות שקרנים איך להגדיר איך להגדיר יעדים איך להגדיר יעדים כספיים איך להציב איך להציב מטרות איך להציב מטרות כספיות איך למכור איך למכור יותר אימון אימון אנשי מכירות אימונים איש מכירות אנשי מכירות הדרכת הדרכת אנשי מכירות הצבת מטרות הצבת מטרות ויעדים יעד יעדי מכירות יעדים יעדים ומטרות כסף להגדיר להגדיר יעדים להגדיר יעדים כספיים להציב להציב מטרות להציב מטרות כספיות להתאמן למכור למכור יותר מטרות מטרות ויעדים מכירות מנהל מכירות מנהלי מכירות עמידה ביעדי מכירות עמידה ביעדים קביעת יעדי מכירות שכנוע שכנוע עצמי תכלית
כסף - הכל כולל הכל על כסף - רשימת כל הנושאים
... בלי כסף אושר וכסף אושר לא תלוי בכסף איך לא לרצות כסף? איך לבקש כסף מלקוח? איך לגרום לילד לא להתלהב מכסף? איך להגדיר יעדים כספיים? איך להוציא יותר כסף? איך להציב מטרות כספיות? איך להצליח לעשות כסף? איך להרוויח כסף? איך ...
סודות המוטיבציה, יצירת מוטיבציה, מוטיבציה מוחלטת, הנעה אישית, מוטיבציה בלי סיבה, השגת מטרות, אוטוסוגסטיה, איך ליצור מוטיבציה? איך לגרום למוטיבציה? השגת יעדים, מהי מוטיבציה? מוטיבציה פנימית
סודות המוטיבציה, יצירת מוטיבציה, מוטיבציה מוחלטת, הנעה אישית, מוטיבציה בלי סיבה, השגת מטרות, אוטוסוגסטיה, איך ליצור מוטיבציה? איך לגרום למוטיבציה? השגת יעדים, מהי מוטיבציה? מוטיבציה פנימית
... ליצור מוטיבציה? איך לגרום למוטיבציה? השגת יעדים, מהי מוטיבציה? מוטיבציה פנימית מהן הדרכים ליצירת מוטיבציה באמצעות סיבות? אליעד כהן מסביר כי ישנן מספר שיטות ליצור מוטיבציה חזקה להשגת יעדים באמצעות סיבות ויתרונות. ראשית, השיטה הנפוצה והידועה ביותר היא להסתכל ולהתמקד ביתרונות של הפעולה שרוצים לעשות. האדם יכול לחשוב למה הוא ... יכול להזכיר לעצמו את היתרונות הבריאותיים והכספיים של הפסקת עישון ואת החסרונות הבריאותיים שבהמשך העישון. שיטה זו מתבססת על מניפולציה מחשבתית של יתרונות מול חסרונות. מה החיסרון בשיטת ... מוקדם בבוקר כדי לעשות ספורט, הוא יכול להגדיר לעצמו שזה מאוד חשוב, שזה טוב לבריאותו, וכמה רע יהיה לו אם לא יקום. אך ברגע שיתחיל לחשוב שהסיבות אינן מספיק חזקות או נכונות, המוטיבציה ... אליעד מביא דוגמה נוספת של אדם שרוצה ללכת להתאמן בחדר כושר, אבל בלי לחפש הצדקות או סיבות לכך. האדם פשוט הולך כי כך החליט - זה מה שהוא רוצה לעשות. הגישה הזו מבטלת את ההתלבטויות, את ... הזו מתחילה להתערער והסיבות נראות פחות משכנעות, כדאי לעבור לגישה של מוטיבציה מוחלטת בלי סיבות. האיזון בין הגישות יאפשר לאדם ליהנות מהיתרונות של שתיהן: מצד אחד, המוטיבציה ההגיונית ... איך להניע את עצמי לפעולה? איך להתמיד בהשגת יעדים? מהי מוטיבציה פנימית? ...
מוטיבציה למאמץ, למה להתאמץ? ליהנות ממאמץ, עומס יסף, מאמץ הכרחי, מוטיבציה להשגת מטרות, השגת יעדים, עמידה במטרות, הכרחי להתאמץ, צריך להתאמץ, פחד ממאמץ, מאמץ גופני, פיתוח גוף
מוטיבציה למאמץ, למה להתאמץ? ליהנות ממאמץ, עומס יסף, מאמץ הכרחי, מוטיבציה להשגת מטרות, השגת יעדים, עמידה במטרות, הכרחי להתאמץ, צריך להתאמץ, פחד ממאמץ, מאמץ גופני, פיתוח גוף
... למאמץ, למה להתאמץ? ליהנות ממאמץ, עומס יסף, מאמץ הכרחי, מוטיבציה להשגת מטרות, השגת יעדים, עמידה במטרות, הכרחי להתאמץ, צריך להתאמץ, פחד ממאמץ, מאמץ גופני, פיתוח גוף למה חשוב להתאמץ ואיך ליהנות ממאמץ? אליעד כהן מסביר בהרצאה כיצד מוטיבציה למאמץ הכרחית כדי להשיג יעדים ולהגיע לתוצאות בכל תחום בחיים. מאמץ ... ביום - יום? אליעד ממליץ לאנשים לשאול את עצמם בכל יום מחדש: איך אני יכול להתאמץ יותר היום? ולא איך אני יכול להימנע מהמאמץ?. הוא מציג דוגמה של אדם באימון גופני: במקום לחפש דרכים קלות או ... להיות מוכן לתת 100% מאמץ כל הזמן. גם הפסקה קצרה או ירידה בעצימות עלולות להחזיר את האדם אחורה ולהקשות עליו עוד יותר. הוא מדגים זאת בעזרת דוגמה של אימון ספורטיבי: מתאמן שמפסיק לתקופה קצרה חוזר לאימון ומגלה שהקושי גדל, כי הגוף והמוח איבדו ...
או הכל או כלום, למה לעשות גם קצת? התפתחות אישית, למה להתאמץ? השגת מטרות, השגת יעדים, מוטיבציה להצלחה, מודעות עצמית
או הכל או כלום, למה לעשות גם קצת? התפתחות אישית, למה להתאמץ? השגת מטרות, השגת יעדים, מוטיבציה להצלחה, מודעות עצמית
... הכל או כלום, למה לעשות גם קצת? התפתחות אישית, למה להתאמץ? השגת מטרות, השגת יעדים, מוטיבציה להצלחה, מודעות עצמית למה אנשים חושבים לפעמים שהחיים הם או הכל או כלום? הרבה פעמים בחיים ...
השגת מטרות, למה בן אדם לא מתאמץ? למה בן אדם פועל נגד עצמו? מה לעשות כדי להשיג מטרה? כמה צריך להתאמץ? לפעול נגד המטרה, השגת יעדים, מוטיבציה להצלחה, מוטיבציה להשגת מטרות
... מטרות, למה בן אדם לא מתאמץ? למה בן אדם פועל נגד עצמו? מה לעשות כדי להשיג מטרה? כמה צריך להתאמץ? לפעול נגד המטרה, השגת יעדים, מוטיבציה להצלחה, מוטיבציה להשגת מטרות וכאן אבאר, איך יכול להיות שבן אדם ירצה מטרה כלשהי וידע שפעולה כלשהי תמנע ממנו להשיג את המטרה הזאת, ועדיין הוא יעשה את הפעולה שמונעת ... ישיג את המטרה, הוא מאוד מאוד יתאכזב וירגיש מכך רע. שלמרות שהוא ניסה בכל כוחו, הוא לא השיג את המטרה. ולכן, הוא בתת המודע של עצמו, מנסה לשדר לעצמו, שהוא לא מוכן לעשות את הכל למען המטרה, כי הוא לא מוכרח להשיג את המטרה הזאת. וזה כדי שהוא לא ירגיש רע מכך שהוא לא משיג את המטרה. ומצד האמת, מי שרוצה להשיג מטרה מסוימת באמת, הוא יעשה את הכל למען האפשרות להשיג את המטרה, גם אם ...
אימון מנהלים, איך להגדיל יעדים? איך לתמרץ עובדים? איך לתגמל עובדים? תגמול לפי יעדים, תגמול לפי ביצועים, תגמול עובדים, בונוסים על מכירות, בונוסים לעובדים, מודל בונוסים, מודל תמריצים לעובדים
אימון מנהלים, איך להגדיל יעדים? איך לתמרץ עובדים? איך לתגמל עובדים? תגמול לפי יעדים, תגמול לפי ביצועים, תגמול עובדים, בונוסים על מכירות, בונוסים לעובדים, מודל בונוסים, מודל תמריצים לעובדים
אימון מנהלים, איך להגדיל יעדים? איך לתמרץ עובדים? איך לתגמל עובדים? תגמול לפי יעדים, תגמול לפי ביצועים, תגמול עובדים, בונוסים על מכירות, בונוסים לעובדים, מודל בונוסים, מודל תמריצים לעובדים מדוע חשוב שהעובדים ירצו ... אם הם מאמינים שכדאי להם לעשות זאת, בדרך כלל בזכות תגמול כספי או אפשרויות קידום. כאשר עובד מרגיש שיש לו רווח אישי מההשקעה שלו, הוא ... אינו אפשרי מבחינה משפטית ופרקטית. כיצד מציבים לעובד יעד ומתגמלים אותו בבונוס? כדי להגדיל את התפוקה ולהעלות את המוטיבציה של העובד, מקובל להציב יעד ברור ומדיד, ולתת תגמול כספי במידה והיעד מושג. למשל, אם עובד ייצר 20 יחידות בחודש, הוא יקבל בונוס של ... התגמול באופן לינארי, מה שגורם למתח ואי הסכמה. האם נכון להציב יעדים מאוד גבוהים לעובדים? גישה אפשרית היא להציב יעד גבוה מאוד, כגון 50 יחידות, ולהציע תגמול גבוה במיוחד. אך אליעד כהן מסביר שהגישה ... ישנן מגבלות פיזיות או מקצועיות שמונעות מהעובד להגיע ליעדים שהוגדרו. אולם, קיים קושי אמיתי במדידת מאמץ, ולכן התגמול בפועל נעשה לפי תוצאות ... להרוויח יותר ככל שהוא הופך מיומן. איך אפשר להעלות את היעדים בלי להגדיל את הבונוס? הפתרון המעשי הוא להגדיר בכל חודש יעדים חדשים ושונים, במקום להגדיר יעד זהה בכל פעם. למשל, חודש אחד לקבוע 20 יחידות מסוג אחד, וחודש אחר 15 יחידות ... על כל תוספת יחידה. מה היתרון בשינוי קבוע של המשימות והיעדים? שינוי קבוע של היעדים מאפשר למנהלים להעלות את התפוקה הכוללת מבלי להעלות בהתאמה ישירה את התגמול. ... לדרוש תגמול פר יחידה כי הוא לא יכול להשוות בקלות בין יעדים שונים. בנוסף, במשרות ניהוליות שיש בהן אחריות רבה ותחומים רבים, קל יותר לשנות ... להתאמץ לעמוד במשימות. מהי המהות של שיטת התגמול לפי יעדים מגוונים? בשורה התחתונה, האידיאל הוא לתגמל לפי מאמץ, אך מכיוון שזה לא ישים, משתמשים בשכר בסיס ובונוסים לפי יעדים משתנים. המנהלים מגדירים בכל חודש יעדים שונים, ומצליחים לגרום לעובד להעלות בהדרגה את תפוקתו מבלי להעלות בהתאמה ישירה ... שהמנהל מצליח לשמור על מסגרת התגמול המתוכננת, ולהגדיל יעדים מבלי לגרום לחוסר שביעות רצון. ניהול עובדים ותמריצים אסטרטגיות תגמול ומוטיבציה שיטות להצבת יעדים בעסק ניהול זמן ושעות עבודה פיתוח מיומנויות ושיפור תפוקה למה חשוב שהעובדים ירצו ... לכך שהעובדים יעבדו בצורה מיטבית, ישקיעו מאמץ, יעמדו ביעדים וינצלו באופן מלא את היכולת שלהם. אחת הסיבות המרכזיות לכך שעובד ירצה לעבוד טוב יותר, היא ההרגשה האישית שכדאי לו להתאמץ, למשל בגלל תגמול כספי או הזדמנות להתקדם. כאשר העובד מבין שיש לו רווח אישי מכך שהוא משקיע יותר, ... לפי ביצועים אינו אפשרי מבחינה משפטית. איך מציבים לעובד יעד ומתגמלים אותו בבונוס? שאלה: נניח שבכל זאת אנחנו רוצים לחזק את המוטיבציה באמצעות ... את היעד ואיך מגדירים את התגמול? תשובה: דרך נפוצה היא להגדיר יעד מספרי: אם תגיע לתפוקה מסוימת, תקבל בונוס כספי. לדוגמה, אפשר לקבוע שבחודש מסוים אם העובד יצליח לייצר 20 יחידות של מוצר ... ליעד תשתלם לו. איזו בעיה נוצרת בחודש הבא אם נמשיך באותו יעד? שאלה: אם העובד קיבל בונוס של 2000 שקלים על 20 יחידות בחודש הנוכחי, מה הבעיה ... בצורה דרמטית כדי לדרבן את העובד? שאלה: אולי נציב לעובד יעד עצום, כמו 50 יחידות, ונציע בונוס מאוד גבוה? האם זה פתרון טוב? תשובה: לא בהכרח. ...
תחרות עסקית, מי המתחרים העסקיים שלך? להתחרות על המחיר הזול ביותר, להתחרות על המוצר האיכותי ביותר, מחיר או איכות, איך למתג את עצמך? איך לנצח בשוק תחרותי? איך להתמודד עם תחרות עסקית? בחירת קהל יעד עסקי, איך לבחור קהל יעד עסקי?
תחרות עסקית, מי המתחרים העסקיים שלך? להתחרות על המחיר הזול ביותר, להתחרות על המוצר האיכותי ביותר, מחיר או איכות, איך למתג את עצמך? איך לנצח בשוק תחרותי? איך להתמודד עם תחרות עסקית? בחירת קהל יעד עסקי, איך לבחור קהל יעד עסקי?
... להתחרות על המחיר הזול ביותר, להתחרות על המוצר האיכותי ביותר, מחיר או איכות, איך למתג את עצמך? איך לנצח בשוק תחרותי? איך להתמודד עם תחרות עסקית? בחירת קהל יעד עסקי, איך לבחור קהל יעד עסקי? איך מתמודדים נכון עם תחרות עסקית על איכות או מחיר? ... יעדיף איכות גם במחיר גבוה. מתחרים המציעים מוצר זול יותר, מתוך הנחה שהלקוח יעדיף לשלם פחות גם אם האיכות יורדת. השאלה המרכזית היא כיצד כדאי לעסק שרוצה להרוויח כסף רב להתמודד - האם עדיף להתחרות על איכות בלבד או להיכנס ... או במחיר נמוך יותר ממתחריו. במי העסק שלך לא יכול להתחרות לעולם? קיימים מתחרים שאי אפשר להתחרות בהם בשום אופן. מדובר במצבים קיצוניים כגון: מתחרים שמוכנים למכור במחירי הפסד כדי להשתלט על השוק באופן זמני. מתחרים שעומדים בפני פשיטת רגל וזקוקים לכסף מזומן באופן דחוף, ולכן ימכרו מוצרים במחיר לא הגיוני. ... להתמודד עם כל סוג של תחרות, בין אם היא מתמקדת באיכות ובין אם במחיר. אליעד מדגיש שהמפתח להצלחה בתחרות עסקית הוא שהעסק יוכל תמיד להציע את התמורה הטובה ביותר לכסף שהלקוח משלם, ללא קשר לגובה התקציב. ככל שהעסק יהיה מקצועי ויעיל יותר, הוא יוכל לנצח בתחרות בכל סיטואציה עסקית, כל עוד הוא לא מתחרה במישהו שמוכן להפסיד במכוון. איך להתמודד עם תחרות עסקית תחרות על מחיר או איכות איך למכור מוצרים יקרים מיצוב עסקי בשוק תחרותי בחירת קהל יעד לעסק ...
מיתוג עסקי, איך למתג את עצמך? איך לא לגרום ללקוח לקנות ממך? איך לא למתג את עצמך? טעויות במיתוג עצמי, איכות או מחיר, מיתוג מוצרים זולים, מיתוג מחירים יקרים, תחרות על המחיר הזול ביותר, בחירת קהל יעד עסקי, בחירת התחרות העסקית, הכי זול
מיתוג עסקי, איך למתג את עצמך? איך לא לגרום ללקוח לקנות ממך? איך לא למתג את עצמך? טעויות במיתוג עצמי, איכות או מחיר, מיתוג מוצרים זולים, מיתוג מחירים יקרים, תחרות על המחיר הזול ביותר, בחירת קהל יעד עסקי, בחירת התחרות העסקית, הכי זול
... במיתוג עצמי, איכות או מחיר, מיתוג מוצרים זולים, מיתוג מחירים יקרים, תחרות על המחיר הזול ביותר, בחירת קהל יעד עסקי, בחירת התחרות העסקית, הכי זול למה לא כדאי למתג את העסק שלך בתור הכי זול? אחת הטעויות הנפוצות שעושים עסקים, במיוחד עסקים מתחילים, היא למתג את עצמם ... מסוכנת מאוד, שבה כמעט תמיד הוא יפסיד בסופו של דבר. הסיבה לכך היא שתמיד יכול להופיע מתחרה שיהיה מוכן למכור במחיר נמוך עוד יותר. זה יכול לקרות אפילו במצב קיצוני שבו אתה קונה מוצר בשקל ומוכר אותו בשקל ואגורה, ובכל זאת יבוא מתחרה שיקנה בשקל וימכור בתשעים אגורות, למרות שהוא מפסיד כסף. למה שמישהו יהיה מוכן למכור בהפסד או בזול יותר ממך? ייתכן שהמתחרה שלך עומד לפשוט רגל ומוכן למכור במחיר הפסד כדי לקבל באופן מיידי כסף מזומן שיציל אותו זמנית מקריסה. ייתכן שהמתחרה בכלל לא מתכוון לספק את המוצר ולכן לא אכפת לו להציע מחיר הפסדי, כי הוא לא מתכנן לעמוד מאחורי ההבטחות שלו. ... יעברו אליו, וכאשר העסק שלך ייסגר, הוא יעלה את המחירים מחדש. מכיוון שתמיד קיימת אפשרות למצב שבו מישהו ימכור בזול יותר, עסק שמתחרה רק על בסיס מחיר זול יפסיד כמעט בוודאות. מה קורה כשאתה משדר ללקוחות שאתה הכי זול? כשאתה משווק את עצמך ללקוחות על בסיס מחיר בלבד, אתה ... אתה אומר אני הכי זול, הלקוח חושב לעצמו אחת מכמה אפשרויות: ייתכן שהעסק הזה לא איכותי מספיק ולכן הוא חייב למכור בזול. ייתכן שיש לעסק בעיות תזרימיות קשות ולכן הוא חייב מזומן דחוף, ולכן הוא מוזיל מחירים בצורה קיצונית. ייתכן שהעסק בכלל לא מצליח, ולכן מנסה למשוך לקוחות רק ... ללקוח. לדוגמה, משפטים כמו תקנה ממני כי אני הכי איכותי, או תקנה ממני כי אצלנו תקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף שלך, הם משפטים שמשדרים ללקוח שהוא יקבל ערך ייחודי שקשה יותר למצוא במקומות אחרים. כך הלקוח לא יחפש אצלך רק מחירים נמוכים, אלא יעריך את העסק שלך בזכות ... טובה, ולא רק את המחיר הכי נמוך. לסיכום, המיתוג על בסיס מחיר זול בלבד הוא מסוכן מאוד ועלול להוביל להפסדים כספיים, לתדמית שלילית, ואף לסגירת העסק בטווח הארוך. לעומת זאת, מיתוג על בסיס איכות, שירות וערך מוסף יאפשר לעסק שלך לשגשג ולהצליח לאורך זמן, בלי להיות תלוי במתחרים שמוכרים בזול יותר. מיתוג עסקי נכון איך לא למתג את עצמך? תחרות על המחיר הזול ביותר מיתוג מוצרים יקרים איך להתמודד בתחרות עסקית? איכות או מחיר טעויות במיתוג עצמי ...
הלקוחות שלך, קהל היעד שלך, איך לדעת מי קהל היעד שלך? לאיזה קהל יעד לפרסם? איך לבחור את הלקוחות שלך? מי אתה רוצה שיהיו הלקוחות שלך? מי הלקוחות הטובים שלך? מי הלקוחות שלך? איזה לקוחות כדאי לך לבחור? לאיזה קהל יעד לשווק? הגדרת קהל היעד שלך, מי קהל היעד שלי? מי הלקוחות שלי? מי הלקוח האידיאלי שלך? לקוח לא אידיאלי, פרופיל לקוח, מי קהל המטרה שלך? להביא ערך ללקוח, סוגים של לקוחות, לקוחות משלמים, להביא תועלת ללקוח, איך לעשות כסף מלקוחות טובים? הקמת עסק
... קהל היעד שלך? לאיזה קהל יעד לפרסם? איך לבחור את הלקוחות ... כדאי לך לבחור? לאיזה קהל יעד לשווק? הגדרת קהל היעד שלך, מי ... תועלת ללקוח, איך לעשות כסף מלקוחות טובים? הקמת עסק מי שרוצה לעשות כסף, צריך לדעת לבחור את קהל ... שממנו הוא ירוויח הכי הרבה כסף. ואני אסביר: ברמת העיקרון, אתה מרוויח כסף, אם אתה מספק מוצר שירות ... שלך. יחד עם זאת, כמות הכסף שתרוויח, תלויה בין השאר ... תוכל להרוויח הכי הרבה כסף? והתשובה לכך היא, שאתה ... תוכל להרוויח הכי הרבה כסף. לדוגמה: נניח שאתה צבעי ... יותר טובה מאשר לשלם לך כסף על המקצועיות שלך. אז, ... כי אתה מבקש להרוויח כסף, על איכות העבודה שלך, על ... שלך. ולכן אתה תעשה יותר כסף, אצל מי שצריך את היכולת ... כלכלית, עדיף לו לשלם לך כסף ושאתה תעשה את העבודה, ... אחרות, אתה תרוויח יותר כסף, במקום שבו אתה יכול לבטא ... זול לשלם למישהו אחר פחות כסף. לסיכום: קהל היעד שלך, ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על יעדי מכירות, הצבת מטרות ויעדים, איך להציב מטרות כספיות? עמידה ביעדי מכירות, איך למכור יותר? קביעת יעדי מכירות, איך להגדיר יעדים כספיים? אימון אנשי מכירות, הדרכת אנשי מכירות, שכנוע עצמי
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: להגדיר יעדים כספיים, איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? דיכאון? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם עצבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? כעס ועצבים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: להגדיר יעדים כספיים, איך לנהל את הזמן? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפרש חלומות? איך ליצור אהבה? איך להעביר ביקורת בונה? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לקבל החלטות? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להיגמל מהימורים? איך לשפר את הזיכרון? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם גירושין? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לחנך ילדים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להאמין בעצמך? איך להעריך את עצמך? איך למצוא זוגיות? איך לשנות תכונות אופי? איך לעשות יותר כסף? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה המשמעות של החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם אפשר לדעת הכל? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם לדומם יש תודעה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? האם יש או אין אלוהים? האם יש משמעות לחיים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? למה יש רע בעולם? בשביל מה לחיות? איך להנות בחיים? האם יש בחירה חופשית? האם הכל אפשרי? האם באמת הכל לטובה? מי ברא את אלוהים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? אולי אנחנו במטריקס? מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות מאושר? האם יש אמת מוחלטת? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מורה רוחני, מאמן אישי להצלחה, מומלץ בנושא להגדיר יעדים כספיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2656 שניות - עכשיו 16_07_2025 השעה 05:57:14 - wesi1