אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה ויטמינים ✔גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
"אני רוצה שתצאו החוצה ותאתרו סנאי בקמפוס. וכשאתם מאתרים את הסנאי הזה, תוציאו לפועל את המהירות הקרניבורית הזו שקיימת אצל כולם: רדפו אחר הסנאי הזה, תזנקו עליו ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים. אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה. וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול. ואתם גם לא יכולים לבשל את הבשר. אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם, יום אחר יום אחר יום..."

1 - ונניח שתראה מישהו כזה, זה ישכנע אותך או שתגיד שהוא יוצא דופן?

2 - האם זה שעד כה לא ראית מישהו כזה, זה בהכרח הוכחה למשהו?

3 - האם כל אוכלי הבשר באמת מהירים? האם האריה תמיד מצליח לצוד את הטרף שלו? האם כאשר הוא לא מצליח לעשות זאת, זאת הוכחה שהוא לא שייך למשפחת הטורפים? ואם מישהו לא מספיק מהיר לעשות פעולה כלשהי, האם זאת הוכחה שהוא לא אמור / מסוגל / צריך לעשות אותה? ואם בן אדם מצליח לתפוס תרנגולת, האם זה אומר שהוא כן אמור לאכול אותה? ממתי המהירות ריצה והיכולת לצוד את הטרף, מעידה על היעוד של החיה? וממתי חוסר יכולת לעשות משהו, אומרת שלא אמורים לעשות את אותו הדבר?

4 - "ותפסו אותו עם הפה שלכם. ללא כלי עזר, ללא כלי נשק, ללא כלובים" - למה לא גם בלי הטפרים? למה שלא תבין שאולי כלי העזר של האדם, הם אולי דווקא ההוכחה לכך, שבני האדם דווקא כן נועדו לצוד חיות, ולאכול אותן באמצעות כלי העזר שהמציאו בני האדם.

נניח תגיד לאריה, נראה אותך צד וטורף חיה אחרת, בלי לתכנן מארבים, בלי להתגנב מאחורה, בלי מאבקים, ובלי עזרה מלהקת האריות שלך, רק ככה, אתה מול האייל, תחרות ריצה. בד"כ גם האריה יפסיד ויישאר רעב. אז למה טקטיקות הציד של האריה נראות לך טבעיות, ושל האדם נראות לך לא טבעיות?

5 - "אף אחד אינו רשאי להיות רמאי וקרניבור מזוייף באתגר הזה" - אולי הרמאי כאן זה אתה גארי יורופסקי? יכול להיות?

6 - "וכשאתם מסיימים להרוג את הסנאי בפה שלכם, תתכבדו, אכלו את הסנאי. עיניים, אף, פנים, בהונות, זנב, פי הטבעת, איברים פנימיים, דם, פרווה ולא לשכוח את המוח. אתם לא יכולים לבחור אילו חלקי גוף אתם מעוניינים לאכול." - והאריות לדוגמה, האם הם אוכלים את כל החלקים של החיה שהם צדו וטרפו אותה? והאם אם צדים את החיה, רק באמצעות הפה שלהם, או גם באמצעות הידיים והרגליים שלהם.

ואם אתה גארי יורופסקי נועדת לאכול צמחים, נראה אותך קוטף אותם בשיניים שלך, ולא בידיים ובלי ככפות או מכונות כלשהן. ונראה אותך אוכל את כל הצמח, עם השורשים עם הקוצים עם הכל. בדיוק כמו הרביבור וצמחוני אמיתי. מה דעתך על זה?

7 - "אם אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים, אני אשמח לראות אנשים אוכלים בשר נא מהעצם, עד העצם ועד שלא נשאר דבר מהעצם. יום אחר יום אחר יום..." - עובדתית יש אנשים שעושים את זה. אז מה זה אומר? ומי החליט שככה זה אמור להיות? ומה הקשר של "אנשים רוצים להיות אוכלי בשר אמיתיים" - אף אחד לא רוצה להיות "אוכל בשר אמיתי" ואף אחד לא מתיימר להיות כזה. אנשים רוצים לאכול גם בשר. אבל אף אחד לא התיימר לאכול רק בשר או שהוא אוכל בשר אמיתי...

וגם אפשר לפי צורת החשיבה המשובשת הזאת של גארי יורופסקי, אפשר גם לטעון כך: מי שחושב שהוא חיה שנועדה לחיות בעולם, אז נראה אותו שורד בטבע בלי עזרים כלשהם. בלי מים מהברז, בלי חשמל, בלי קורת גג. ואם אתה לא מסוגל לעשות את זה, כנראה שלא נועדת לחיות כאן על פני כדור הארץ.

אלא מה? שזה שאתה לא יכול לעשות משהו בקלות ובצורה אופטימאלית אם בכלל יש כזו (בפועל אין כזו, כי תמיד יש מקום לשיפור), זה לא אומר שאתה לא אמור לעשות את מה שאתה לא יכול לעשות בקלות. וזה שהאריה לא מצליח תמיד לצוד את החיה שהוא רוצה בקלות, זה לא אומר שהוא לא נועד / לא אמור / אסור לו לעשות זאת.

ואפשר גם לטעון הפוך. שבני האדם צדים חיות בצורה יותר אופטימאלית מהטורפים עצמם. ואפשר לבא לאריה ולומר לו, אם אתה טורף אמיתי, נראה אותך צד חיה אחרת, בלי לרוץ אחריה, בלי להזיע, בלי להשתמש בגוף שלך, בלי להיות צריך לקרוע מעליה את העור שלה, כדי לאכול את הבשר שלה. נראה אותך עושה את זה, כמו שקרניבור אמיתי עושה את זה, דהיינו, בן אדם. כי בסופו של תהליך, בני אדם אוכלים בשר הרבה יותר בקלות מאשר הטורפים בטבע, ביחס למשאבים וליכולות שלהם. למה לאריה מותר להשתמש ביכולות שלו, ולבן אדם לא. מי החליט?

ובפועל, בן אדם צד חיות יותר בקלות, מאשר חיה טורפת. והאדם, הוא מלך החיות. ולכן מותר לו לאכול את כל החיות שיש. והאדם הוא גם מלך הצמחים ומלך הדוממים, ולכן הוא שולט בכל מה שהוא יכול לשלוט. ובפועל במציאות שלנו, כל ישות, שולטת ומשתמשת בכל הישויות שחלשות ממנה, בהתאם לרצון שלה להשתמש בהם. ואם הפרה הייתה יכולה לרוץ אחרי בן אדם ולצוד אותו ולאכול אותו, כנראה שגם היא הייתה עושה כך. והחיה שהיא יחסית "טיפשה" ביחס לבן אדם, למרות שגארי יורופסקי אומר אחרת, בד"כ אין לה את הידע ואת היכולת לשלוט באדם, ולכן היא עדיין לא עושה את זה. אבל זה לא אומר, שהיא לא נועדה לעשות את זה.


"ואתגר מספר שתיים: תמצאו ילד בן שנתיים, הניחו את הילד בעריסה. בעריסה שימו שני דברים: ארנבת ותפוח. אם הילד אוכל את הארנבת ומשחק עם התפוח... שלחו לי אימייל ותיידעו אותי. כי אז אחזור ואקנה לכל הנוכחים בחדר הזה מכונית חדשה במידה וזה יקרה. מרצדסים וב. אמ. וו, ריפוד עור... למעשה, פעם הבא שאני כאן, אם זה קורה, אני אוכל כריך סטייק לפני כולם. אקנח בנקניקיה חריפה עם תוספת גבינה צהובה, גביע של גלידה, וגם בחבילה של חטיף בקר מיובש. ואת חטיף הבקר אוכל לאחר שאטבול אותו בגלידה."

ומה האמת? שהתינוק גם לא יאכל את התפוח. אז מה זה אומר?! ולמה שלא נמצא ילד בן יומו וניתן לו כוס מים לשתות ונראה אם הוא נועד לשתות אותה? ולמה שלא ניקח ילד בן שנה וניתן לו רכב לנסוע בו, ונראה אם הוא נועד לנסוע ברכב? ולמה שלא ניקח גור אריה שעכשיו נולד, ונראה אם הוא כבר יודע לצוד? תראה לי בן אדם שנולד שכאשר הוא נולד, הוא כבר מסוגל ללכת בלי עזרים? תראה לי תינוק שנולד שיודע לאכול תפוח בכוחות עצמו? ותינוקות גם של בעלי חיים, נועדו לשתות חלב אם. אז למה מותר לאכול ולשתות משהו שהוא לא חלב אם?!

ומה האמת, האמת היא שהיכולות של האדם / בעל החיים מתפתחות עם הזמן. והאדם משתמש ביכולות שלו, ע"פ הרצון שלו, וע"פ היכולת שלו באותו הרגע. וכנראה, שאם בעלי החיים היו יכולים לעשות את כל מה שבני האדם עושים, כנראה שגם הם היו עושים זאת. אלא, שהם טיפשים גארי יורופסקי ביחס לחוכמה שלנו, כן, טיפשים. אולי לא ביחס אליך. אבל טיפשים ביחס לרוב שאר בני האדם. ולכן הם לא חיים כמונו. כי אין להם את היכולות לכך. ולא משום שהם לא נועדו לכך.


"לא שאני הולך להיות במתח בנוגע להבטחות האלה, ולא מפני שלא אעמוד בהן. אני אדם שעומד מאחורי המילה שלו.

אבל הדברים האלה לא יכולים ולא הולכים להתרחש, כיוון שלבני אדם יש בנוסף... אפס אינסטינקטים קרניבוריים, אפס אינסטינקטים אומני בוריים. כאשר אנחנו נולדים, צעירים או מתבגרים. כולנו נולדים טבעונים. פשוט אנחנו מסתגלים לטעם הבשר, הגבינה, החלב והביצים, אחרי שכופים עלינו לאכול אותם כשאנחנו ילדים."

שוב פעם שקרים ומניפולציות של גארי יורופסקי. גם בעל חיים נולד בלי הרבה יכולות שמתפתחות עם הזמן, כמו לדוגמה היכולת לצוד / להיזהר מסכנה / לעכל מזון שהוא לא חלב אם. וכן, גם בני אדם נולדים בלי הרבה יכולות ללכת ולעשות דברים לבד. ובני אדם נולדים גם בלי היכולת לבלוע ירקות או פירות. אז מה זה אומר?

אף אחד לא באמת נולד טבעוני. כי ילד גם לא מסוגל לאכול ירקות ופירות כפי שהם בטבע בלי עזרים. ובני אדם נולדים בלי בגדים ובלי רצונות מוגדרים. אז האם זה אומר שהם צריכים לחיות ככה כל חייהם. ולא, אף אחד לא כופה על הילדים לאכול בשר, יותר מאשר כופים על הילדים לאכול ירקות. ובד"כ, יותר ילדים אוהבים לאכול בשר, מאשר שילדים אוהבים לאכול ירקות. כפי שידוע בחינוך הילדים, לכל מי שמגדל ילדים.

ובפועל, לבני אדם יש בהחלט אינסטינקטים קרניבוריים ואומני בוריים, שהם ביכולת שלהם לצוד עם עזרים וכולי. וזה לא חייב להיות בדיוק כמו אצל החיות. כמו שהחיות לא צדות את הטרף שלהם, כמו שבני האדם עושים זאת יותר ביעילות מכל שאר בעלי החיים.


"עכשיו, כל מה שאני מבקש מכם לעשות, הוא דבר שבכל מקרה הוא נורמלי וטבעי. אכלו את מה שמגיע מהאדמה"

זה לחלוטין לא טבעי להגביל את עצמך לעשות משהו שאתה רוצה לעשות, כגון אכילת בשר. טבע האדם זה לעשות את כל מה שהוא רוצה ויכול לעשות. ולמה שבן אדם יעשה רק את מה שטבעי? האם טבעי להשתמש בחשמל? האם טבעי לשתות מים מהברז או אפילו מהבאר?


"כל ויטמין, מינרל וחומר מזין שקיים חלבון, סידן, ברזל, אשלגן, כל ויטמיני ה b, יש להם מקור טבעי וזה לא בעלי החיים"

כנ"ל העובדות לא בהכרח נכונות. וגם אם הן נכונות, אז זה לא אומר שאי אפשר לאכול גם בשר מסיבות כאלו ואחרות.


"אתם מודעים לכך שאנשים אוכלים בעלי חיים לאחר שבעלי החיים כבר אכלו מהאדמה? אנשים אוכלים פרות לאחר שהפרות אכלו את העשב ומעט מאדמת הגידול. ואז אנחנו מובילים אותן למתקני האבסה, שם מאכילים אותן ברוב התירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה שלנו. ואז אנחנו לוקחים עוד מהתירס, חיטה, שיבולת שועל והסויה, ודוחפים אותם לגרונות של חזירים, תרנגולות ותרנגולי הודו."

האם אנשים אוכלים רק בשר של בעלי חיים צמחוניים / אוכלי צמחים, או גם של בעלי חיים שלא אוכלים מהאדמה, אלא אוכלים רק בשר?! וכנ"ל, העובדות שגארי יורופסקי מציג, לא בהכרח נכונות.


"הפסיקו לסנן את החומרים המזינים שלכם דרך גוף של מישהו אחר. אין בזה שום היגיון."

למה גארי יורופסקי, למה שנפסיק? כי אתה לא מבין את ההיגיון שבזה?!

והאם באמת בני אדם אוכלים בשר של בעלי חיים, כדי לסנן את החומרים שמזינים אותנו, דרך הגוף של בעלי החיים? האם זאת באמת הסיבה שבגללה אוכלים בעלי חיים ולא רק ירקות?

והאם באמת אין גם עוד חומרים מזינים בבשר עצמו, חומרים שלא נמצאים בדיוק באותה הצורה / כמות / איכות בירקות ובצמחים? ולמה האריות אוכלים בשר? איזה חומרים יש להם בבשר, שאין להם בירקות בפירות ובצמחים?


"לכו למקורות החומרים האלה ישירות. פירות, ירקות, אגוזים, זרעים, דגנים, קטניות."

שוב פעם, למה שנעשה זאת? והאם אנשים אוכלים בשר, רק למטרת בריאות בלבד?


"המזונות הללו לא יכולים להזיק לכם, לא יכולים לגרום לכם למחלה, ויותר חשוב, לא מזיקים לאף אחד בתהליך ייצורם."

ועוד איך שגם אכילת צמחים יכולה להזיק לבני האדם. ויותר חשוב מזה, אכילת צמחים מזיקה לצמחים בתהליך יצורם. אבל אתה גארי יורופסקי, אתה עושה אפליה בין דם לדם, ואתה חושב שהצמחים לא מרגישים את הסבל... שחותכים את הסלט... כי מעולם לא ניסית לפתוח ראש ולחשוב כמו ירק וצמח.


"אבל כשאנחנו צורכים מה שהולך, מה שעף ומה ששוחה, זה לא נורמלי"

למה זה לא נורמאלי? כי את החלטת? וזה שאריות צדים בעלי חיים, זה כן נורמאלי?


"מהיכן אתם חושבים שמחלות מגיעות? ברוקולי? אספרגוס? כרוב? עלי קולארד? אוכמניות? פטל? תותים? אפרסקים? נקטרינות? ענבים? בננות? אבוקדו? בצלים? עגבניות? מלפפונים? תרד? ולמקרה שמישהו תוהה לגבי הזיהומים הקטנים והמציקים, של חיידקי אי. קולי וסלמונלה המתגלים פעם פעמיים בשנה בירקות, בואו לא נשכח מהו המקור האחד והיחיד לאי. קולי וסלמונלה. חרא! חרא אנושי או חרא של בעלי חיים. תרד לא מחרבן! ברוקולי לא מחרבן! בוטנים לא מחרבנים! בואו נפסיק להאשים את המוצרים הצמחיים כשיש זיהומים של אי. קולי וסלמונלה. זוהי האשמה של החברה אוכלת הבשר. "

כן גארי יורופסקי, גם מאכילת ירקות שאינם ראויים למאכל אדם, מגיעות מחלות, בדיוק באותה המידה שמגיעות מחלות מאכילת בשר שאינו ראוי למאכל אדם. ואם אתה תאכל בדיוק את מה שהפרות אוכלות בטבע, גם אתה תהיה חולה. כי אתה לא צמחוני אמיתי.


"למה? ובכן, אוכלי בשר רוצים לאכול מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, אז עלינו לייצר באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים"

ומה רע בזה בדיוק?! אם האריות היו יכולים לגדל לעצמם מאגר של בעלי חיים אחרים לאכילה, אתה חושב שהם לא היו עושים זאת?!


"זכרו, אין לזה שום קשר לאלוהים, שום קשר לאבולוציה"

ועוד איך שיש קשר. אלוהים / האבולוציה גרמו לבני האדם לפתח את היכולת שלהם לאכול בשר. והטבע הוא, שהחזק שורד. וכל מה שקורה, זה חלק מתהליך האבולוציה או התהליך האלוהי, גם אם אתה לא מכיר בכך גארי יורופסקי.


"זה עסק. זה סמית'פילד, קון אגרה, פרדו, טייסון, KFC,מקדונלדס, ברגר קינג, וונדיס"

זה לא רק עסקים. אנשים אכלו בשר, עוד לפני התפתחות העסקים האלו. ואם זה עסקים, אז מה? העסקים נולדו כדי לעזור לבני האדם לאכול את הבשר, שהם אכלו עוד לפני הקמת העסקים האלו. ואם זה רק עסק, אז מה? זה פחות טוב? זה לא מוסרי?

ולנסוע ברכב, זה לא עסק? האם בני האדם נסעו ברכבים ממונעים לפני שעסקים ייצרו אותם? אז למה שלא נמשיך ללכת ברגל. תראה לי ילד שיודע ללכת, שגם יודע לנהוג ברכב. הטבע שלנו גארי יורופסקי, הוא ללכת ברגל. ולא לנהוג ברכבים ולהשתמש בחשמל ובטכנולוגיה. תראה לי ילד שנולד עם ידע ואינסטינקטים להשתמש בטכנולוגיה. אז מה זה אומר? שלא נועדנו לזה? או שאולי נועדנו לפתח את היכולות האלו, ולהשתמש בהן לפי רצוננו החופשי.

אבל עסקים זה דבר רע, נכון גארי יורופסקי? או שאתה פשוט מקנא בהם? או שאתה פשוט אקטיביסט ולא אנרכיסט, שרוצה לעשות משהו שנראה לו משמעותי בחיים שלו, ולהשאיר חותם כאן על כדור הארץ. גם מה שאתה עושה, גם זה עסק לכל דבר ועניין. עסק שבו אתה משיג וממלא את הצרכים הרגשיים שלך, באמצעות הפצת המסרים החד צדדיים והשגויים שלך.


"זו הסיבה שיש לנו קורסים על חקלאות בעלי חיים באוניברסיטה"

ולמה יש קורסים על חקלאות צמחים ירקות ופירות? האם זה לא מסיבות עסקיות? אז מה זה אומר בדיוק?


"וכאשר אנחנו מייצרים באופן המוני מיליארדים של בעלי חיים יבשתיים, הם מייצרים טריליוני טונות של זבל. הזבל הזה נכנס לנתיבי המים, אז מיי הקרקע עולים על היבולים, או שהחקלאים שוטפים באופן ישיר את היבולים עם מים נגועים בצואה.

אבל כל המחלות העיקריות שיש לנו, מחלות לב, התקפי לב ושבץ, רוב סוגי הסרטן, סרטן הערמונית, סרטן המעי הגס, סרטן השד, סרטן הלבלב, סרטן השחלות, מחלות כליות, סוכרת, אוסטאופורוזיס, לחץ דם גבוה, השמנת יתר, אסטמה, קיימים 4 גורמים עיקריים הגורמים להם.

עכשיו, אני יודע שקיימים גורמים נוספים. איני אומר שאי אפשר לחלות בצורה אחרת, כמובן שאפשר. עישון, שתייה, מתח, כימיקלים באוויר, סירופ תירס עתיר פרוקטוז, טווינקיס. אני יודע לגבי הדברים האחרים שיכולים להוביל למחלה, אבל 4 הגורמים העיקריים נמצאים בתוך בשר, ביצים ומוצרי חלב: כולסטרול, שומן רווי, חומצות שומן טראנס, חלבון מן החי ואחזור על הגורם האחרון שאף אחד לא רוצה לשמוע עליו: חלבון מן החי."

מה לעשות גארי יורופסקי, שרוב הרופאים לא מסכימים איתך? ומה לעשות שכל דבר בעולם יכול להיות בריא וגם לא בריא, כולל ירקות ופירות במצבים שונים. ומה לעשות שגם האוויר לא הכי בריא לנשום אותו. ומה לעשות שבפועל מנסים לצמצם את הדברים הלא בריאים שיש בבשר וכולי.

אבל, מי בכלל אמר שצריך לעשות רק דברים בריאים. אתה עושה אך ורק דברים בריאים?! יותר אנשים מתים בתאונות דרכים, מאשר מאכילת בשר. קח ילד ושים לידו חתיכת בשר או רכב לנסוע בו. מה הוא יבחר גארי יורופסקי? תבין, בני אדם לא נועדו לנהוג בכבישים. זו סכנת חיים. זו מניפולציה של העסקים שמייצרים לנו רכבים ואפילו מטוסים לטוס בשמים. האם האדם נועד לטוס בשמים?! זה מאוד מסוכן גארי יורופסקי, יותר מאכילת בשר. לכן, מעכשיו, תפעל רק לפי האינסטינקטים שהיו לך כשהיית ילד. ותפסיק להשתמש בכל מה שקשור לטכנולוגיה. תחזור לגור במערות. זה פחות מסוכן והרבה יותר בריא. נכון שבפועל כנראה תחיה פחות בלי הטכנולוגיה. אבל זה היעוד שלך. הלא כן?!

ואם הרפואה היא נר לרגליך, אז אוקיי, תנסה לקדם את הנושא של זה שבני האדם יאכלו בשר יותר בריא וחלב יותר בריא. אבל האם זה אומר שאסור / חובה / לא מוסרי וכיו"ב, לעשות משהו שהוא לא רק בריא?! אתה עצמך עומד בסטנדרטים האלו?

האם אתה מסוגל ללכת בלי נעליים? למה שלא תלך יחף ובלי עזרים. תהיה כמו בעל חיים אמיתי. תקשיב לאינסטינקטים שלך שהיית ילד. אז היית הולך יחף בלי נעליים, עד שהכריחו אותך להתרגל ללכת עם נעליים. אבל גארי יורופסקי, לא נועדת לזה. אתה פוגע בדומם שממנו עשויות הנעליים שלך. עברת שטיפת מוח רצינית, שהושפעה מהעסקים שמוכרים לך נעליים. שהם שכנעו אותך, שלנעליים אין רגשות, רק משום שהם נראות אחרת ממך. למרות שאתה והן עשויים מאותם האטומים ממש. וכן, המוח שלך, עשוי בדיוק מאותם אטומים שעשויות הנעליים שלך. אז למה בדיוק אתה חושב שאין להן תודעה?
בכוחות עצמך צורת חשיבה פיתוח מניפולציה להפסיק לעשן תרנגול מרחב הזמן רמאות חופש מוסר בריא אי דיוקים אי דיוקים של גארי יורופסקי איך לדייק אכילת בשר ביקורת ביקורת על גארי יורופסקי ביקורתיות בעד ונגד בעד ונגד צמחונות גארי יורופסקי גארי יורופסקי דמגוג גארי יורופסקי טועה גארי יורופסקי משקר דיוק דמגוג המוח הפרכה הפרכה של גארי יורופסקי טבעונות טבעונים טועה יורופסקי לאכול בשר לדייק מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי מוח נגד צמחונות צמחונות צמחונים קרניבורים שטיפת מוח שטיפת מוח של גארי יורופסקי שיטה לשכנוע שיטות שיטות לשכנוע שיטות שכנוע שיטת שכנוע שכנוע שקרים שקרנים תגובה תגובה לגארי יורופסקי תגובות
חלק 1
...של גארי יורופסקי הן רק אמונות בלבד? כך שחלקים מסויימים בהרצאה יהיו קשים לעיכול - אולי הסיבה שהם יהיו קשים לעיכול, היא משום שהם לא נכונים? מי החליט שהם יהיו קשים לעיקול, בגלל שהם מאתגרים את האמונות של האדם? אני לא כאן כדי להיות האויב שלכם - אולי כן? אולי אתה שונא את אלו שאוכלים בשר והיית מוכן לפגוע בהם כמו כל אויב אחר שלהם? ולמה אתה צריך להקדים הקדמה כזאת? האם באמת אתה בכלל לא האוייב של אלו שחושבים אחרת ממך? הדעות שתשמעו היום לא בהכרח משקפות את הדעות של הפרופסור שלכם או המוסד הזה או במילים אחרות...
חלק 2
...היא לחפש הזדמנות להיות מעורב ולהרגיש שאתה... והיא בכלל לא קשורה לנושא של חמלה על בעלי חיים? יכול להיות?! באמת? הרבה אנשים רוצים להיות מעורבים? מעורבים במה? ולמה זה קשור עכשיו לטענות שלך? או שאולי אתה מנסה למכור להם את הרעיון שלך, דרך זה שאתה משחד את האנשים, שאם הם יסכימו איתך, אז זה ייתן להם תחושה של מעורבות ושהם באמת עושים משהו, בדיוק כנראה כמו שאתה עצמך מרגיש שאתה באמת עושה משהו. כי בעבר... היית כמו כולם... ולא היית מעורב... ולא באמת עשית משהו. ועכשיו... אתה עושה משהו. ואולי זה המניע הנסתר שלך...
חלק 3
...שאתה תוריד את מחסומי הראייה האלה, באמת ראוי להערכה שתציל אותנו. רגע, אבל אולי אתה בכלל שם מחסומי ראיה חדשים על העיניים של האנשים? ומי אמר שאתה צודק בכלל? ואולי אתה בעצמך עם מחסומי ראיה על העיניים? האם אתה גארי יורופסקי, באמת בא עם ראש פתוח ללמוד ולראות אולי אתה בעצמך טועה ומטעה אחרים? ואולי אתה מנסה לצבור כוח ולהרגיש בעל ערך שעושה משהו עם עצמו, ובגלל זה אתה מריץ כאן את כל העניין הזה. וכל העניין של החמלה... הוא רק תירוץ בלבד... ובמאמר מוסגר: כפי שביארתי במקומות אחרים, יש כאלו שנדמה להם שיש להם רחמנות...
חלק 4
...זה אומר שזה לא טוב לאכול בשר? או שאולי לבני האדם מותר להחליט מה הם גבולות המוסר שלהם? ומה לגבי בני אדם שמפחדים כאשר האריה מתכונן לטרוף אותם. גם האריה מתחשב בזה? ומה לגבי בני אדם חלשים, שיודעים מה שהולך לקרות להם, ושזה אכן קורה להם. מה איתם? מה עם מחנות הריכוז שהמציאות בנתה עבור בני האדם? מה איתם גארי יורופסקי? אז אנשים באים למשאיות עם שוקרים חשמליים ומכריחים אותם לרדת למטה, אל המוות שלהם ואם בני האדם לא היו עושים זאת, אז בעלי החיים לא היו מתים במועד מאוחר יותר ובצורה אחרת?! שים את בעלי החיים האלו...
חלק 5
...כל כך עצוב. ברור שזה היה עצוב! ממתי להרגיש עצוב בנוגע לטרגדיה ברורה, או אמונה במשהו, גרמו לעולם להפוך למקום טוב יותר או הפכו מישהו לאדם טוב יותר? באמת? האם אנשים אף פעם לא עושים כלום, אלא רק מדברים? זאת אכן האמת? וממתי לקחת רעיון שיכול להיות נכון ולהתייחס אליו כל אמת מוחלטת ולהילחם למענו, ממתי זה הפך את העולם למקום טוב יותר? והאם גארי יורופסקי, יכול להיות שאתה רצית להרגיש שאתה אדם טוב יותר, ולכן אתה מריץ את כל הקמפיין הזה? הקשיבו חברים, אני לא מנסה לנזוף בכם כשאני מדבר בצורה הזו, באמת. אני פשוט...
חלק 7
... לתוספי סידן? אקטונל, בוניבה, סיטרקל. אתם צוחקים עליי! תוספי סידן באמריקה?! איך זה שיש בכלל אוסטאופורוזיס?! איך זה שבחנויות הויטמינים, אמרתי חנויות ברבים, כיוון שכאשר אני נוסע ברחבי המדינה, אוכלי בשר שפוגשים אותי תמיד אומרים לי: היי גארי יורופסקי, ... מן החי שכולנו חיים בה, בכל עיר יש לא רק אחת, אלא 2, 3, 4, 5 או 6 חנויות ויטמינים? איך זה שרשתות בית המרקחת הגדולות כוללות עכשיו גם מחלקות שלמות של ויטמינים? כאשר מדף שלם מוקדש לתוספי סידן... חשבתי שכולם מקבלים סידן ממוצרים מן החי... זה מה שאנשי הבשר והחלב אומרים. קבלו חדשות: אתם לא קבל חדשות אתה גארי יורופסקי, אתה טועה ומטעה. אנשים צורכים ויטמינים, לא בגלל שלא בריא לאכול בשר. ואף אחד מעולם לא טען שבאכילת בשר יש את כל הויטמינים. ומי שטען כך, באמת לא צרך גם ויטמינים. חנויות ויטמינים יש מהמון סיבות אחרות, שלא קשורות לויטמינים שיש או שאין באכילת בשר. תמיד אומרים לי: היי גארי יורופסקי, אנחנו אוכלים בשר כי מקבלים כל מה שצריך מבשר. כל המינרלים, כל הויטמנים, כל החומרים המזינים - מי בדיוק אמר לך כזה דבר? שהוא מקבל את כל הויטמינים מבשר? ולמה שלא תשאל אותו ישירות, למה הוא צורך ויטמינים אם הוא באמת צורך אותם. ולא גארי יורופסקי, אל תטעה לחשוב שאנשים אוכלים בשר בגלל הויטמינים. זה תירוץ שחלק מהאנשים מתרצים לך, כאשר אתה גורם להם להרגיש רע עם עצמם עם כל המניפולציות שלך. אבל האמת היא, שאנשים אוכלים בשר וחלב, בגלל שזה טעים להם. יש מבין גארי יורופסקי? ככה שגם אם אין ויטמינים בבשר בכלל, וגם אם אין את כל הויטמינים בבשר, וגם אם בשר זה לא בריא וגם אם בשר זה רעיל באופן יחסי, עדיין אנשים אוהבים ונהנים לאכול ...
חלק 8
...להבין למה אכלת אותו. אבל גם עכשיו אתה טועה גארי יורופסקי. וכדאי שלא תגלה את זה בעוד 25 שנה. במשך תקופה ארוכה טעית בעבר. וכדאי שתבין, שזה שעכשיו אתה לא אוכל בשר, זה לא אומר שעכשיו אתה כן צודק. היית לא חכם, ונשארת לא חכם. ההפסד כולו שלך. אם כי, אני דיי סקרן לדעת מה התירוץ עכשיו? יש לכם אפשרות לבחור היום. כאשר אתם עוזבים את החדר הזה, אתם יכולים לבחור להיות טובי לב באופן קיצוני. לעולם לא לפגוע שוב באופן מכוון בבעל חיים נוסף עבור ארוחת בוקר, צהריים או ערב. היצורים האלה מעולם לא פגעו בכם, חטאו כלפיכם...
חלק 9
... בדיוק אתה יודע על חלב של בעלי חיים אחרים. האם בדקת האם באמת בני האדם לא צריכים גם את הויטמינים שלו? והאם באמת בדקת, למה באמת בני האדם לא צורכים חלב של חיות אחרות? ואם באמת הגוף שלנו לא ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על גארי יורופסקי / בעד ונגד צמחונות / טבעונות / אכילת בשר / שיטות שכנוע - ביקורת על גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי טועה? למה גארי יורופסקי משקר? הפרכה של גארי יורופסקי, למה גארי יורופסקי דמגוג? מהי שטיפת המוח של גארי יורופסקי? תגובה לגארי יורופסקי, אי דיוקים של גארי יורופסקי - חלק 6
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: ויטמינים, איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? דיכאון? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? כעס ועצבים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם אכזבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: ויטמינים, איך להיות מאושר ושמח? איך לשפר את הזיכרון? איך להעביר ביקורת בונה? איך לחנך ילדים? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לשתול מחשבות? איך לנהל את הזמן? איך לקבל החלטות? איך להעריך את עצמך? איך להצליח בזוגיות? איך לשנות תכונות אופי? איך לעשות יותר כסף? איך להיגמל מהימורים? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לפרש חלומות? איך לא להישחק בעבודה? איך להתמודד עם גירושין? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך למצוא זוגיות? איך ליצור אהבה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בראיון עבודה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה העולם קיים? איך נוצר העולם? איך נוצר העולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? בשביל מה לחיות? מי ברא את אלוהים? האם יש משמעות לחיים? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה המשמעות של החיים? למה לא להתאבד? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? אולי אנחנו במטריקס? האם הכל אפשרי? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש או אין אלוהים? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? למה יש רע וסבל בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם יש אמת מוחלטת? האם באמת הכל לטובה? האם יש בחירה חופשית? איך להיות מאושר? למה יש רע בעולם? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

נושאים נוספים לעיונך...
מכנים משותפים אכילה מודעת ילד חוזר בתשובה עמוד ענן ההבנה שאתה אלוהים סוגי טיפולים פחד ללמוד להתגבר על חרדת כישלון סוגים של ביטחון עצמי בחורה עם חרדה חברתית מומחה להחזרת אהבה לגרום לעובדים לאהוב מאמץ בדרך אל האושר המוחלט אושר בלי ילדים איך למחוק את האקסית? איך האושר שלך מול עצמך משפיע על הזוגיות שלך? איך מקבלים החלטות בחיים? איך לדעת מה להחליט? התמודדות עם אסון לא רגיל להתמודד עם מחשבות שליליות הצלחה במקום העבודה איש מכירות מצליח לשכנע מישהו שאפשר להשתנות בתהליך שכנוע לקוח למה לא לפנק ילדים יותר מידי? לאהוב ילד טנטרה רוחנית לאיזה מורה רוחני להאמין? קולות מעצבנים התפתחות הפרעה נפשית איך זה שהאקסית? להיות קשה להשגה עבור האקס מה זה אימוני כושר? גישות אימון הקשר שבין העולם לבין אלוהים השואה ואלוהים הארה מושלמת מי הגיע להארה? להפוך להיות אלוהים האמיתי מה זה להיות אלוהים? כסף גדול הכנסה נוספת פסיבית בעקבות אובדן משמעות החיים למה היא משמעות החיים שלי? מוניטין שלילי באינטרנט מה לעשות כשאתה הולך לקבל תשובה שלילית? לאלוהים יש בחירה חוויית הבחירה העולם הבא האם יש תכלית לבריאה? עוד נושאים ...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן קריירה, מנטור, מאמן אישי להפרעות קשב בנושא ויטמינים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 1.3916 שניות - עכשיו 12_01_2026 השעה 03:51:53 - wesi1