אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה אושר / בעיות - מהו הסוף של כל הבעיות? איך להפוך את הבעיות לאושר? ✔והפעם נדבר על עניין הבעיות והקשיים והספקות שאיתם מתמודד האדם בחיים. ומי שיתבונן...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖨אושר / בעיות - מהו הסוף של כל הבעיות? איך להפוך את הבעיות לאושר?
והפעם נדבר על עניין הבעיות והקשיים והספקות שאיתם מתמודד האדם בחיים. ומי שיתבונן בעניין יראה, כי בכל פעם שהאדם פותר בעיה אחת, מיד אחרי זמן כלשהו ולפעמים אפילו מיידית, נוצרת בעיה חדשה. ולא משנה מה הפתרון שאותו מצא האדם לבעיה שלו, בוודאות מוחלטת שבכל פעם שהאדם יפתור בעיה אחת כלשהי, תמיד תצוץ בחיים שלו בעיה חדשה.

וכך הוא גם לגבי הספקות שיש לאדם בחיים. שבכל פעם שהאדם מוצא תשובה לשאלה כלשהי, מיד אחרי זמן כלשהו נוצרת שאלה חדשה. ובכל פעם שהאדם מוצא תשובה לשאלה החדשה, מיד הוא מקבל שכל חדש, ונוצרת גם שאלה חדשה בשכל החדש.

ואם נתבונן עוד נראה, כי גם המרדף אחרי האושר, גם בו יש דפוס דומה. כי גם לגבי האושר ניתן לראות, שבכל פעם שהאדם משיג את מה שהוא רוצה וזוכה לאיזה רגע קטן של טעימה מהאושר המיוחל, מיד כבר באותו הרגע רמת האושר מתחילה לדעוך, וכבר האדם מתחיל לחשוב על המטרה הבאה שיש לו בחיים וחוזר להיות לא מאושר.

כך שהאדם לעולם לא מאושר. כי תמיד כאשר הוא משיג את המטרה שלו, מיד הוא רואה שהיא לא הפכה אותו למאושר, ומיד הוא מחפש מטרה חדשה. וכפי שכבר ביארתי, העניין הזה נובע מכך שיש לאדם רצון עצמי שהוא לא מרגיש שובע לעולם, ובכל פעם הוא רוצה דבר שונה ממה שיש. ולא משנה מה יש ומה יהיה לאדם, תמיד הוא ירצה משהו אחר.

כך שגם בחיפוש אחר האושר ניתן לראות את התופעה שבה בכל פעם שהאדם מרגיש סוג של מילוי רגשי, מיד נוצרת תחושת חסר חדשה וכך הלאה. וכך האדם מתעסק כל חייו בלפתור בעיות שונות ובלנסות למצוא תשובות לשאלות ולספקות שלו. וכך האדם מתעסק כל חייו בלנסות להשיג איזה אושר כלשהו, שאין לו שמץ של מושג מהו ואיך להשיג אותו.

כי מה שהאדם באמת רוצה, זה להגיע לנקודה שבה הוא יפסיק לחפש. והאדם מחפש את הפסקת החיפושים. כי כאשר מישהו הולך לאיבוד ומחפשים אחריו, הרי שבעצם מחפשים ומנסים להגיע למצב שבו יפסיקו את החיפושים כאשר האבדה תימצא. דהיינו, האדם מחפש את הפסקת החיפוש העצמי שלו, על ידי זה שהוא ימצא את עצמו.

וכאשר האדם מחפש את האושר, מה שבאמת האדם מחפש, זה להשיג את אותו הדבר היחיד, שכאשר האדם ישיג אותו, על ידי זה האדם יפסיק לחפש את האושר. כי האדם מחפש את האושר, כדי להפסיק לחפש את האושר. וכל זמן שהאדם מחפש את האושר, הרי שהוא לא מאושר. וכל זמן שהאדם עדיין בתוך נפשו מרגיש שהוא מחפש אושר כלשהו, הרי שהוא עדיין לא מאושר.

כי המאושר, הוא זה שהפסיק לחפש את האושר. מאחר שהוא טוב לו תמיד בכל רגע ורגע מהמציאות כפי מה שהיא באותו הרגע. והאדם מחפש להשיג את הדבר שיגרום גם לו להפסיק לחפש את האושר.

והדבר הזה הוא הדעת. כי יש בעולם אמת. והאמת היא תפישת המציאות כפי מה שהיא. דהיינו, כאשר האדם מצליח להבין את המציאות כפי מה שהיא, על ידי זה הוא מקבל דעת, דהיינו, שהוא יודע את האמת של המציאות, ועל ידי הידיעה הזאת עצמה, על ידי זה האדם הופך להיות מאושר בשלמות.

כי כפי שכבר ביארתי, האושר של האדם תלוי אך ורק בדבר אחד ויחיד, והוא ידיעת האמת של המציאות. ולא משנה מה יעשה האדם ומה ישיג האדם ולא משנה כיצד תהיה המציאות, יש רק דבר אחד ויחיד שבו תלוי האושר של האדם, והוא ידיעת והבנת המציאות.

והבנת המציאות פירושו כאשר האדם מבין בשלמות מבחינה שכלית ומבחינה רגשית, את כל מה שקורה איתו. ובתוך זה נכלל, שהאדם יבין מי הוא ומהו ה"אני" שלו. ובכלל זה נכלל, שהאדם יבין אחת ולתמיד את פשר הרצונות / מחשבות / רגשות שלו.

כי מי שיתבונן בעניין יראה, שיש כאן המון דברים שצריך להבין אותם. כגון לדוגמה שעל האדם לנסות להבין את מהות ה"אני" שלו. ועל האדם להתבונן על ה"אני" שלו ועל הקיום העצמי שלו. ועל האדם לנסות להבין, מהו אותו "אני" שאותו האדם חווה כ"אני". ועל האדם לנסות לשאול את עצמו, האם אני שולט ב"אני" שלי? האם אני יכול להבטיח את קיומו של ה"אני" העצמי שלי?

האם אני בחרתי שה"אני" שלי יהיה קיים? מהיכן הגיע ה"אני" הזה? מהיכן הוא נוצר? מהי מהותו האמיתית? האם יש הבדל אמיתי בין ה"אני" שלי לבין כל שאר הדברים שהם אינם "אני"? האם מנקודת מבט חיצונית לי, האם משם גם יש הבדל בין ה"אני" שלי לבין כל שאר הדברים? ואם מנקודת מבט חיצונית אין הבדל בין מה שהוא "אני" לבין מה שהוא "לא אני", אז כיצד זה שאני כן חווה הבדל בין ה"אני" ובין ה"לא אני"?

ועל האדם לנסות להבין, האם קיומו של ה"אני" הזה תלוי בקיומם של דברים אחרים? ואם כן, אז במה בדיוק תלוי קיומו של ה"אני" העצמי שלי? והאם יכולה להיות אפשרות שה"אני" שלי יפסיק להיות קיים? וכיו"ב שאלות נוספות שעוזרות לאדם להבין מיהו ומהו.

כי כאשר האדם אומר "אני" רוצה להיות מאושר, הרי שכל זמן שהוא לא מבין מהו ה"אני" הזה שרוצה להיות מאושר, אז כיצד בדיוק הוא מצפה למצוא את האושר? ומי שרוצה להיות מאושר, בתור התחלה עליו לנסות להבין את מהותה של אותה הישות העצמית שלו שמחפשת את האושר.

כי בלי להבין את מהותה של הישות שמחפשת את האושר, בלי זה אי אפשר להבין מה באמת היא רוצה, וממילא גם אי אפשר למצוא לה את מה שהיא רוצה. ולכן האדם לעולם לא מצליח להיות מאושר, משום שהוא לא מבין מה באמת יעשה אותו מאושר. כי מאחר שהאדם לא יודע ולא מבין מיהו, ממילא הוא לא מבין מה הוא רוצה, ולא יודע מה עליו לחפש, ולכן החיפושים ממשיכים וגם ימשיכו הלאה, כל זמן שהאדם לא מבין מיהו ומה הוא רוצה.

כי על האדם להתבונן היטב גם על הרצונות שלו. ועל האדם לשאול את עצמו את השאלה הפשוטה ביותר, למה אני רוצה את מה שאני רוצה? האם נולדתי עם הרצונות האלו? מהיכן הם מגיעים? האם נולדתי עם רצון עצמי? האם בחרתי להיות בעל רצון עצמי? האם יש לי אפשרות להפסיק את הרצון העצמי של עצמי? האם אני באמת שולט ברצון העצמי שלי?

ועל האדם לשאול את עצמו, אם אני באמת שולט ברצון העצמי שלי, אז מדוע אני לא מאושר? כי אם האדם מכיר את כל שיטות החשיבה החיובית וכיו"ב, ואם האדם באמת שולט ברצון העצמי של עצמו, אז האדם יכול בצורה מאוד פשוטה לשלוט ברצון העצמי של עצמו, ולהחליט שמעכשיו הוא רוצה להיות שמח בחלקו תמיד, ועל ידי זה להיות מאושר תמיד.

אבל בפועל האדם לא באמת מצליח לשלוט ברצונות של עצמו. והרצון של האדם כל הזמן משתנה. ואין הכוונה לומר כי בהכרח האדם לא שולט ברצון העצמי של עצמו, אלא הכוונה לומר שעל האדם לגלות ולנסות להבין את פשר הרצון העצמי של עצמו.

וכאשר האדם מחפש את האושר, הרי שמה שהאדם באמת מחפש, זה להשביע ולמלא את הרצון העצמי של עצמו. כי האדם מנסה כל הזמן להגיע למצב שבו הוא יחווה מילוי רצון. וכל רגעי האושר שיש לאדם בחיים, הם כולם תוצאה של מילוי הרצון של האדם. כי כאשר הרצון של האדם מתמלא, על ידי זה האדם מרגיש אושר. וככל שהרצון מתמלא יותר, כך האדם מרגיש יותר אושר.

וכל הרע שבעולם, שורשו בתחושת החיסרון שיש לאדם, שנוצרת על ידי הרצון העצמי של האדם. ויש לכל אדם המון רצונות שונים. וכאשר כמה רצונות מתמלאים בבת אחת, אז האושר גדול יותר. כי יש מקרים בחיים שבהם האדם חווה אושר גדול יותר. וזה משום שבאותו הרגע באופן רגעי התמלאו אצל האדם המון רצונות שונים, ולכן האושר גדול. וכך גם להפך לגבי הסבל. כי כאשר המון רצונות נוצרים בבת אחת, אז האדם מרגיש המון רע בבת אחת.

וכל זמן שהאדם לא מבין את הרצון העצמי שלו, כיצד בדיוק הוא חושב שהוא יצליח למלא אותו? כי בלי להבין מהו הרצון העצמי, בלי זה אי אפשר למלא את הרצון העצמי. כי בלי להבין את השאלה ואת הבעיה באמת, בלי זה אי אפשר למצוא תשובה אמיתית לבעיה.

כי השאלה היא כלי הקיבול של התשובה. ובלי שאלה מדויקת, אי אפשר לקבל תשובה מדויקת. ז"א השאלה המדויקת שיש לאדם, היא חצי מהתשובה שאותה האדם יקבל. כי כאשר האדם חווה את השאלה, על ידי זה הוא יוצר כלי לקבל תשובה. וככל שהשאלה עמוקה יותר, כך האדם מכיל בתוכו את התשובה בצורה עמוקה יותר.

וכאשר האדם רוצה להיות מאושר, בשלב הראשון עליו לנסות להבין את ה"אני" שלו ואת הרצונות / מחשבות / רגשות שלו. כי על האדם להתבונן היטב, מהיכן מגיעות המחשבות שלי? האם אני בוחר בכל רגע על מה לחשוב? ומה הסיבה שבגללה בכל רגע אני חושב את מה שאני חושב? מה יוצר את המחשבות שלי? מהיכן הן מגיעות?

ומה יוצר את הרגשות שלי? האם אני בוחר מה להרגיש? האם אני באמת שולט במה שאני מרגיש? ואם כן, אז מדוע אני לא תמיד שמח? והאם אני יכול לבחור להיות תמיד שמח? ועל האדם לגלות את השורש של המחשבות שלו. ועל האדם לגלות מהיכן מגיעים המחשבות והרגשות והרצונות. ובלי זה, האדם לא יכול למצוא את האושר שלו, ולו רק משום שהוא לא מבין מה הוא מחפש, ואין לו כלי קיבול להכיל את התשובה ואת האושר.

והדבר הטוב בתהליך הוא, שכאשר האדם מבין את עצמו בשלמות, זה עצמו הפתרון לכל הבעיות של האדם. והבשורה הטובה היא: שאחרי שהאדם מצליח פעם אחת להבין את ה"אני" שלו ואת הרצון העצמי שלו וכולי כנ"ל, על ידי זה בעצמו האדם הפך להיות מאושר באמת. ולא צריך לעשות שום דבר, ולא יעזור לאדם לעשות שום דבר כדי להיות מאושר, מלבד להבין את עצמו באמת.

כי האושר נוצר על ידי הידיעה. על ידי ההבנה של האדם את עצמו ואת המציאות. ומה שהאדם באמת מחפש, זה להבין את עצמו. כי ההבנה, היא עצמה הפתרון של החיפוש. ומיד ברגע שהאדם מבין את עצמו, מיד באותו הרגע הוא הופך להיות מאושר, בלי לעשות שום דבר נוסף.

ובכלל הבנת המציאות, בכלל זה יש גם את הבנת הסיבות של המציאות. כי כפי שכבר ביארתי, לכל דבר בעולם יש סיבה. ולכל הסיבות יש סיבה ראשונה ושורש. ומי שרוצה להיות מאושר באמת, עליו להבין את השורש של כל הסיבות וכל התהליכים שיש בעולם.

וגם ה"אני" של האדם הוא חלק מהתהליכים שיש בעולם. כי ה"אני" של האדם הוא לא המציאות עצמה, אלא הוא רק חלק ממנה ונמצא בתוכה. וגם ה"אני" של האדם הוא רק תוצאה של משהו אחר. והבנת כל הנושאים האלו, תלויה ונובעת דבר מדבר. כי הבנת ה"אני" פירושו הבנת סיבת ה"אני" וכולי.

כך שיש הבנה אחת, שהיא השורש של כל ההבנות, שכאשר האדם מבין אותה, הוא מבין את הכל בבת אחת. כי השכל של האדם מוגבל ביכולת ההבנה שלו. אבל יש שכל אחר גדול יותר, שכאשר האדם חוקר ומשתמש בשכלו, על ידי זה הוא לבסוף מגיע לקצה יכולת ההבנה שלו, ועל ידי זה הוא מקבל שכל חדש, ומבין את כל המציאות בשלמות. ועל ידי זה בעצמו האדם הופך להיות מאושר באמת.

ובלי ההבנה הזאת, האדם לעולם לא יהיה מאושר. כי יש כאלו שמנסים לשקר את עצמם. ומנסים בכל מיני טכסיסים ודרכי שקר לגרום לעצמם להיות מאושרים. כגון לדוגמה חשיבה חיובית וכיו"ב, שהאדם מנסה לגרום לעצמו להיות מאושר על ידי זה שהוא מנסה לשקר את עצמו ולהסתכל על חצי הכוס המלאה וכיו"ב.

והאושר חייב לנבוע מתוך האדם עצמו. ואו שהוא נובע מהאדם עצמו, או שאין אושר. והאושר הוא תוצאה ובונוס, שאותו האדם מקבל כאשר הוא מבין את המציאות. והאושר הוא רק תוצאה של הבנת המציאות ושל ידיעת האמת, ולא של שום דבר אחר.

ולכן אי אפשר לזייף את האושר. כי כפי שאמרנו, האדם מחפש את האושר, כדי להפסיק לחפש אותו. ויש כאלו שמנסים להפסיק לחפש את האושר, ובכך הם חושבים שהם יהפכו להיות מאושרים. והדבר דומה לאדם שמתאמץ לא להתאמץ. או אדם שנלחם נגד מלחמה. או אדם שמתנהג באלימות נגד אלימות. או אדם שיש לו גזענות כלפי תכונת הגזענות וכיו"ב. שבעצם האדם בעצם...
מהות הפסקת החיפוש מחשבות חיוביות פתרון לכל בעיה הוא מבין את המציאות להבין את השורש איך להבין את עצמי לבחור הבדלים הכל בבת אחת מוגבל ביכולת אושר הבעיות לאושר הסוף
שלמות פנימית / הדרך אל האושר - איך להגיע אל שלמות האושר ב 3 שלבים?
...להגיע. שלמות = אין חסר = אין רצון = אין טוב יותר = אין ספקות = אין אפשרות ליפול ממנה = אין שלמות גדולה ממנה. על האדם לחקור ולהתבונן בעניין הנל. שלב 2: על האדם לחקור ולהבין במה תלויה השלמות. זא על האדם לנסות להבין במה כרוכה ותלויה ההוויה של השלמות. האם זה כרוך בעשייה כלשהי? האם זה כרוך במחשבה כלשהי? האם זה כרוך בידיעה כלשהי? על האדם לברר עם עצמו, מהו אותו מצב תודעתי שמאפשר לאדם לחוות את השלמות בשלמות. ומכאן כמובן עוברים לשלב הבא. שלב 3: על האדם לבדוק ולראות כיצד המציאות האין סופית שמאפשרת פוטנציאל...
שלמות / אושר מושלם - מהו התענוג של השלמות? איך להגיע להנאה של אושר מושלם?
...איך להגיע להנאה של אושר מושלם? תענוג. שלמות. מהי העוצמה הרגשית של האושר של השלמות? תשובה: השלמות אינה חסרה דבר. השלמות אינה חסרה לא רק את מה שהאדם יודע עליו, אלא גם את מה שהאדם אינו יודע עליו. השלמות כוללת בתוכה את כל האפשרויות כולן. התענוג של השלמות כולל בתוכו את כל התענוגות כולם. התענוג של השלמות הוא השורש של כל הטוב שיש בעולם. שלמות = אהבה אין סופית. הטוב של השלמות שונה בדבר אחד מרכזי מכל שאר הטוב שבעולם. במה? בכך שהוא מושלם. השלמות אינה משתווה לדבר אחר בעולם. השלמות היא התחושה היחידה של טוב...
עקשנות / נחישות / התמדה. מהי מהותם? איך להיות מאושר בלי להתעקש על שום דבר?
...השלמות. מצד שני, העקשנות גם גורמת לאדם סבל / כעס / מריבות / עימותים / מלחמות מיותרות ועוד. עקשנות באה לידי ביטוי ברצון לשנות את המציאות. כי אם הכל כבר מושלם והכל כבר טוב, ממילא אין על מה להתעקש. כך שעקשנות מהותה רצון לשינוי המציאות מחמת שלא טוב כרגע בשלמות. השלמות היא לא להתעקש על שום דבר. גם לא על זה עצמו שלא צריך להתעקש. פשוט לתת לדברים לקרות ולא להתעקש על כלום. לחיות בהרמוניה ובתחושת אחדות עם המציאות וליהנות מהדברים באמת כפי מה שהם. הדרך היחידה להגיע למצב שבו האדם אינו מתעקש באמת על שום דבר ומרגיש...
הדרך אל האושר - למה בכל דרך שתלך, תגיע לאותו המקום? איך להגיע אל אושר אמיתי?
...שינוי. הדברים נראים שונים ומנוגדים זה לזה, רק משום שהם אינם התמונה המלאה, אלא רק חלקים ממנה. כל האפשרויות כולן, הן רק גוונים שונים של אותה המהות. (כל הצבעים הם גוונים של הצבע הלבן). ולכן, אם תבחר בדרך כלשהי ותלך בה עד הסוף שלה, בסוף תגיע לשורש שלה, ותראה שגם ההפך של אותה הדרך היה מוביל אותך לאותה הנקודה. אבל זה כרוך בדבר אחד כנל, והוא שצריך ללכת בקיצוניות עד הסוף של הדרך. הסיבה שנראה לאדם שיש דרכים הפוכות, היא רק משום שהוא אינו הולך בדרך שבה הוא נמצא עד הסוף שלה. אבל מי שהולך בנחישות ובדבקות במטרה...
אושר / מטרות / הדרך אל האושר - איך אפשר ליהנות מהדרך אל המטרה?
...התעוררות / יצירתיות / יוזמה וכולי. תובנה: מה גורם לדרך להיות מהנה? תשובה: הקרבה שלה אל התכלית שלה. מה גורם לדרך לא להיות מהנה? הריחוק שלה מהמטרה ומהתכלית הסופית שלה. מסקנה: השלמות היא כאשר הדרך היא המטרה. הסיבה היא התוצאה והתוצאה היא הסיבה (ראה כאן). איך מגיעים לדבר הזה? על ידי שהאדם מוצא את מה שטוב ברגע הזה כפי מה שהוא. כאשר האדם תמיד שואל את עצמו, מה טוב ברגע הזה, על ידי זה הוא מוצא בסופו של דבר את מה שטוב ברגע הזה. וכאשר האדם מוצא את מה שטוב ברגע הזה, ממילא הוא מסוגל ליהנות מהדרך. ברמה המעשית:...
אושר / חיפוש האושר - האם אושר זו תכונה מולדת? האם האדם נולד מאושר?
...האדם. גדילה ביולוגית וגדילה נפשית. כאשר האדם נולד הוא נולד כדף חלק, ללא תחושה של חסר כלשהו. תינוק אינו יודע להבדיל בין טוב לרע, וממילא הוא אינו יכול שלא להיות מאושר. חוסר אושר = חוסר קבלת המציאות ברגע הזה = חשיבה שמציאות אחרת תהיה טובה יותר. כאשר תינוק נולד הוא מקבל את המציאות כפי שהיא. אין לו שאיפות, הוא לא חושב שמגיע לו שום דבר והוא לא רוצה / חסר שום מציאות שונה מהמציאות שלו. בכי של תינוק שונה מ: חוסר אושר. אושר = חוויה סובייקטיבית של התודעה של האדם את המציאות. גופו של האדם יכול להרגיש כאב ולהגיב...
איך להיות מאושר / הדרך אל האושר - למה האושר תלוי בידיעת האמת?
...אל האושר - למה האושר תלוי בידיעת האמת? אושר = אחדות. אחדות בין הרצון / תודעה של האדם, לבין המציאות. אמת = אחדות. אחדות בין תפיסת האדם את המציאות לבין מה שהיא באמת. ככל שהאדם מחפש יותר את האמת, כך הוא מבין יותר את המציאות כפי מה שהיא באמת. ככל שהאדם מבין יותר את המציאות כפי מה שהיא באמת, כך דעתו של האדם מתאחדת עם המציאות, נוצרת הסכמה והבנה ונוצר אושר. אם היה האדם יודע את הסיבה הטובה באמת שבגללה המציאות היא כפי שהיא בכל רגע, הרי שהיה האדם מבין כי המציאות היא מושלמת בשלמות שאין שלמות אחריה, בכל רגע...
רגשות / מעשים / אושר - האם אתה מאושר ממה שאתה עושה?
...כאשר האדם מסתכל על עצמו כעל חלק מהמכלול של המציאות, דהיינו, שהאדם מבין שהוא לא פועל בחלל ריק, אלא הוא חלק מהמציאות השלמה, דהיינו, האדם מבין שהוא מושפע מכל שאר המציאות שסביבו, וכל הבחירות / התלבטויות / החלטות שהוא מקבל, מושפעות מהסביבה שלו, על ידי זה האדם מקבל את עצמו כפי שהוא, מאחר שהוא לא מצפה מעצמו להיות מה שהוא לא יכול להיות. כפי שאמרנו, יותר מאשר חשוב מה האדם עושה, חשוב מה הוא מרגיש לגבי מה שהוא עושה. האם זה מרגיש לו טוב? האם זה מרגיש לו אמיתי? וכולי. העיקר שבו צריך להתמקד האדם, הוא בלימוד היכולות...
רגשות חיוביים / שמחת חיים - איך ליצור רגשות טובים של שמחה ואושר?
...אכן משתמש בשכלו בצורה נכונה. אם הרגשות אינם טובים, הרי שהאדם אינו משתמש בפוטנציאל השכלי שלו. קשר זוגי טוב בין השכל לבין הרגש = אהבה של האדם את המציאות. על האדם לקחת את הרגשות שלו, ולנסות להבין אותם בשכל. לכל רגש יש היגיון. האדם לא סתם מרגיש רגש כלשהו. על האדם לנסות להבין את השכל ואת ההיגיון של הרגשות שלו. רק כאשר האדם מבין את השכל של הרגשות שלו, רק אז יש אפשרות שהם יהיו חיוביים. כאשר האדם מבין את צורת החשיבה של הרגשות שלו, הדבר הזה מאפשר לו באמצעות צורת החשיבה של הרגשות, לגרום להם להיות חיוביים...
להיות מאושר / חשיבה חיובית - כמה חשיבה חיובית צריך כדי להיות מאושר באמת?
...להבין שהחלום אינו משפיע על המציאות בשום צורה = להתעורר לגמרי = הפחד נעלם לגמרי מעצמו = להרגיש טוב. כדי להיות מאושר ולהתגבר על כל התחושות החיוביות, לא צריך המון, צריך רק רגע אחד של ערנות. שינה = חלום = דמיון = שקר. ערנות = מציאות = שכל = אמת. לחלום בהקיץ = האדם חולם תוך כדי שהוא ער. פחד בחלום = נקודת מבט של החולם על החלום כעל המציאות האמיתית = לא רואה את התמונה המלאה = אינו מודע לכך שהוא חולם = אינו מודע בצורה מלאה לנקודת המבט החיצונית לו על מצבו. אילו החולם היה תוך כדי חלום רואה את החלום כמו שרואה...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על אושר / בעיות - מהו הסוף של כל הבעיות? איך להפוך את הבעיות לאושר?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: הרגשת חוסר אושר, איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם לחץ? דיכאון? כעס ועצבים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם עצבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם בדידות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: הרגשת חוסר אושר, איך לנהל את הזמן? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לפרש חלומות? איך להצליח בזוגיות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להצליח בראיון עבודה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להעריך את עצמך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך למצוא זוגיות? איך לעשות יותר כסף? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשנות תכונות אופי? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשפר את הזיכרון? איך לשתול מחשבות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לקבל החלטות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לא להישחק בעבודה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך לחנך ילדים? איך למכור מוצר ללקוחות? איך ליצור אהבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להאמין בעצמך ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה יש מעבר לזמן ולמקום? מי ברא את אלוהים? בשביל מה לחיות? האם יש או אין אלוהים? אולי אנחנו במטריקס? האם יש בחירה חופשית? איך נוצר העולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? למה יש רע בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה המשמעות של החיים? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך להנות בחיים? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה לא להתאבד? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם יש משמעות לחיים? למה העולם קיים? האם לדומם יש תודעה? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? האם באמת הכל לטובה? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא פסיכותרפיה הוליסטית, אימון אישי לקשב וריכוז, אימון אישי למנהלים בנושאי הרגשת חוסר אושר - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.4688 שניות - עכשיו 24_08_2025 השעה 16:08:14 - wesi1