אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה הרגשה של חובות ✔למה אדם מרגיש תקיעות או חוסר חשק לחיות? מה הקשר בין רצון לפחד? כיצד משתחררים מתחושת החובה להיות משהו? מה המשמעות של לקבל את עצמך...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
🖶 למה אדם מרגיש תקיעות או חוסר חשק לחיות? מה הקשר בין רצון לפחד? כיצד משתחררים מתחושת החובה להיות משהו? מה המשמעות של לקבל את עצמך? איך מזהים אם הרצון שלנו נובע מפחד? למה קשה לנו להשתחרר מהעבר? מה זה אומר לקחת את החיים כמשחק? מה מונע מאדם לחזור לשחק את משחק החיים?
מה זה אומר לקחת את החיים כמשחק?

אחת מהנקודות המרכזיות שאליעד כהן מעלה בשיחה היא ההבדל בין תפיסת החיים כמשחק לבין תפיסתם כמשהו רציני ומחייב. לפי אליעד, כאשר אדם מפסיק לראות את החיים כמשחק, הוא מתחיל להזדהות עם הדמויות שהוא משחק ועם התוצאות של מעשיו. כשהוא מזדהה עם התוצאות, מתחילה אצלו תחושה של כובד, של אחריות מוגזמת ושל פחד גדול מכישלון. כלומר, המשחק הופך למאבק הישרדות.

דוגמה שאליעד מביא לכך היא אדם שפוחד להיכנס לקשר עם אישה, כי הוא נפגע בעבר בפרידה קשה. אדם כזה נמנע מלהיכנס שוב למשחק הזוגיות בגלל הפחד לחוות שוב את הכאב שחווה בעבר. במקרה זה, המשחק (הקשר הזוגי) הפך בעיניו לדבר כבד ורציני מדי.

מה מונע מאדם לחזור לשחק את משחק החיים?

הבעיה המרכזית שאליעד מצביע עליה היא הזדהות עמוקה עם תחושת החובה להיות משהו מסוים. האדם חושב "אני חייב להיות מצליח", "אני חייב להיות חכם", "אני חייב להיות מושך" וכדומה. כל תחושת חובה כזו יוצרת פחד ואיום, ולכן האדם מפסיק לשחק. המשחק מפסיק להיות משחק והופך לנטל של הוכחה עצמית, ולכן הוא נעצר.

אליעד מדגיש שכדי לשחק שוב, האדם צריך להיות מוכן לקבל גם את הכישלון. הוא צריך להפסיק לפחד מלהיות חנון, לוזר, או פשוט מישהו שלא מצליח. רק מי שמוכן לקבל את האפשרות להיכשל או להיראות טיפש - יכול לשחק שוב בצורה חופשית.

כיצד משתחררים מתחושת החובה להיות משהו?

אליעד מסביר שהשחרור מגיע מתוך ההבנה שתחושת החובה הזאת היא בעצם אשליה. הוא אומר שהאדם חייב להבין שזה בסך הכל רצון שלו, ושלא באמת מחויב לו להיות כזה או אחר. ברגע שהאדם מבין שהדמויות שהוא מנסה לגלם אינן מגדירות אותו באופן אמיתי, הוא משוחרר מהתחושה הכבדה של החובה. הוא יכול להמשיך לרצות ולהתאמץ, אבל הוא יעשה זאת מתוך חופש ולא מתוך פחד.

לדוגמה, כאשר אדם מבין שהוא לא באמת חייב להיראות טוב מול אישה, הוא יכול לשחק במשחק הזוגיות בלי תחושת איום קיומית. הוא כבר לא יפחד כל כך מהאפשרות להיכשל או להיראות מגוחך.

מה הקשר בין רצון לפחד?

נקודה חשובה נוספת שאליעד מעלה היא שכל רצון גדול תמיד כולל בתוכו פחד גדול - הפחד לא להשיג את מה שרוצים. כאשר הרצון חזק מדי, הפחד הופך להיות בלתי נסבל. זה בדיוק מה שגורם לאנשים להפסיק לשחק את המשחק.

כדי לחזור למשחק, האדם חייב להפסיק לפחד. אליעד מסביר שכדי לעשות זאת, האדם צריך להיות מוכן לקבל גם את התוצאה הלא רצויה, כגון להיראות חנון או להיכשל בצורה כלשהי. כאשר אדם אינו פוחד מהאפשרויות הללו, הוא באמת משוחרר לשחק.

איך אפשר לחזור לחוות שמחה והנאה מהחיים?

הדרך לכך היא לקבל את המשחק כמשחק - להבין שאין תוצאה שמאיימת עליך באמת, שאין חובה להיות משהו מסוים. אליעד מסביר כי כשאדם לוקח את החיים כמשחק, הוא מבין שהכל זמני וחולף, ושהתוצאות אינן באמת חשובות. הוא יכול ליהנות מהחוויה עצמה בלי לחשוב יותר מדי על "מה יהיה אם אכשל".

מה המשמעות של לקבל את עצמך?

לקבל את עצמך, לפי אליעד, זה אומר להיות בסדר עם מי שאתה גם כאשר אתה לא מושלם, גם כאשר אחרים לא מתרשמים ממך. ברגע שאדם מצליח לקבל את עצמו גם כשהוא "חנון" או "לוזר", הוא באמת חופשי לשחק את המשחק בלי פחדים. הקבלה העצמית מאפשרת לאדם לחיות מתוך חופש ולא מתוך תחושה שהוא חייב להוכיח משהו לאחרים או לעצמו.

איך מזהים אם הרצון שלנו נובע מפחד?

אליעד מסביר שכאשר אדם מרגיש...
מהו "המשחק" ומה מונע מאיתנו לחזור אליו?

במהלך השיחה, עולה תחושת תקיעות וייאוש. האדם מדבר על חוסר רצון מוחלט, על כך שהוא מדוכא, נטול שמחת חיים, לא רוצה לחיות, לא רוצה לעשות כלום. אך מתוך הדיכאון הזה, אליעד מנסה לברר מה כן קיים - איזה רצון עדיין נשאר, גם אם קלוש. המטרה היא להבין את הסיבה שבגללה האדם כבר לא רוצה "לשחק את המשחק" של החיים, כלומר, - לחוות, לרצות, לפעול, להעז.

הבחירה להפסיק לשחק מגיעה מתוך פחד עמוק מלהיפגע. לדוגמה, האדם מסביר שלא מוכן לחזור לקשר עם בחורה, בגלל שהוא לא מוכן לחוות שוב את הכאב שחווה בפרידה קודמת. הוא חושש מהפגיעה האפשרית ולכן נמנע לחלוטין מלהיכנס למשחק הזה שוב.

למה אדם מרגיש תקיעות או חוסר חשק לחיות?

המצב שבו אדם אומר "אין לי חשק לחיות" הוא תוצאה של חוסר תנועה פנימית. כלומר, אין רצון שמוביל אותו לפעולה. אך אליעד מצביע על כך שזה לא מדויק. תמיד יש רצון כלשהו, אפילו אם מדובר ברצון להרגיש את תחושת החיים, רצון לשמוח, רצון לא להרגיש רע.

התחושה שאין רצון נובעת מהזדהות עם תחושת התקיעות. האדם מרגיש שכל מה שינסה לעשות - בין אם זה להקים עסק, להתחיל קשר רומנטי או אפילו לאכול - ירגיש חסר טעם. זו עמדה שורשית של ויתור על המשחק, על החיים עצמם.

מהו "רצון לחזור לשחק"?

לשחק פירושו להיות בתנועה, לחיות, לפעול, להעז, גם אם יש סיכוי להיפגע. המשחק הוא החוויה של הרצון עצמו - הרצון להשיג משהו, להיות משהו, לחוות משהו.

הבעיה נוצרת כאשר אדם מרגיש שהוא חייב להיות משהו מסוים. אז הוא מפסיק לשחק, כי המשחק כבר לא חופשי. הוא מלא באיומים פנימיים: אם לא אהיה מצליח, או אם לא אוהבו אותי - אז אני לא בסדר. כשהמשחק נהפך למחויב, הוא מפסיק להיות משחק והופך למאבק. ואז האדם עוצר, כי הוא לא מוכן לחוות שוב את התסכול.

איך משתחררים מהחובה להיות משהו?

כדי להשתחרר, יש להפסיק להזדהות עם התחושה שחייבים להיות מישהו מסוים - מצליח, אהוב, מושך, חכם, חזק. האדם אומר "אני מרגיש שאני צריך להיות משהו עם עצמי", אבל ברגע שהוא מזדהה עם זה, הוא נופל למלכודת. במקום זה, צריך להבין שזה רק רצון - ולבחור אם להזדהות איתו או לא.

לדוגמה: אם אתה רוצה להיראות טוב מול בחורה, אבל אתה מבין שזה רק רצון - אז אתה יכול לבחור לשחק את המשחק הזה, בלי להרגיש שזה מאיים על הזהות שלך. השחרור מגיע מההבנה שזו רק דמות שאתה משחק - לא מי שאתה באמת.

מה הקשר בין רצון לפחד?

כל רצון גדול כולל בתוכו פחד מקביל - הפחד לא להשיג את מה שרוצים. לכן, אדם שמאוד רוצה להיות נאהב או להצליח, גם מאוד מפחד מההפך. כאשר הפחד גובר, הוא מפסיק לרצות - כדי להגן על עצמו.

אליעד מסביר שכדי לשחק שוב, צריך להפסיק לפחד מלהיכשל, מלהיות לוזר, מלהיראות טיפש. רק מי שמוכן להיות חנון, או לצאת טמבל מול אחרים - יכול באמת לשחק את המשחק בלי פחד.

מה ההפך ממשחק?

ההפך ממשחק הוא תחושת חובה, כובד, רצינות יתר. כשאדם רואה את החיים כמאבק הישרדות ולא כמשחק, הוא כבר לא נהנה. הוא עסוק בלהוכיח את עצמו, בלא להיכשל, בלא להיראות רע.

כדי לחזור לשחק, צריך להחזיר לעצמך את האפשרות לראות את הכל כמשחק. גם כישלון, גם הצלחה - הם רק חלק מהחוויה. אליעד אומר שכאשר אדם מרגיש שהוא לא חייב לנצח - אז הוא שוב חופשי לשחק.

מה זה באמת אומר "לקחת את החיים כמשחק"?

לקחת את החיים כמשחק פירושו להפסיק להזדהות עם התוצאות, עם הכישלונות, עם הדמויות שאתה משחק בהן. אדם יכול להיות חנון, או לוזר, או מצליחן - אבל הוא לא זה. הוא השחקן שמשחק את זה.

משחק לא אומר רפיון או חוסר רצינות, אלא הבנה שהכל זמני, ושום דבר לא באמת מחייב אותך. אם אתה בוחר לשחק - זה מתוך חופש, לא מתוך פחד.

למה קשה לנו "לשחרר" ולחזור לשחק?

כי יש חוויות עבר כואבות שמטילות פחד. לדוגמה, אם היית בקשר קשה בעבר, ועכשיו אתה נמנע מכל קשר - אתה עושה זאת כדי לא להיפגע שוב. כלומר, אתה לא מפחד מהקשר עצמו, אלא מהאפשרות להיפגע שוב.

אליעד מסביר שזה כמו שבועה פנימית: "אני לעולם לא אתן לעצמי להיפגע שוב". ואז אתה לא מרשה לעצמך לשחק. אבל זהו שקר פנימי - כי בעצם אתה כן רוצה לחוות, אתה פשוט מפחד.

איך להתקדם מהמקום...
מהו חופש פנימי ומהו חופש חיצוני?

בהרצאה אליעד כהן מציע דיון מעמיק על חופש פנימי וחופש חיצוני, תוך התמקדות בשאלה מהו חופש אמיתי ואיך ניתן להשיג אותו. ישנו הבדל בין חופש חיצוני, שהוא כל מה שמאפשר לנו לפעול בעולם החיצוני, לבין החופש הפנימי, שמקורו בהבנה עמוקה של עצמנו ויכולתנו להשתחרר מהמגבלות האישיות שלנו. חופש פנימי מתקבל כשיש לנו את היכולת להרגיש חופשיים גם בתנאים חיצוניים לא אידיאליים, וזה לא תמיד תלוי במציאות החיצונית.

איך יצאנו לחופש אמיתי?

אליעד מציע כי הדרך לחופש פנימי היא לא בהכרח דרך של שינוי מציאות חיצונית, אלא דרך של שינוי ההבנה שלנו לגבי עצמנו. השיח עם עצמנו והיכולת לשנות את תפיסתנו לגבי החיים הם שמביאים אותנו לחופש אמיתי. לדבריו, במקרים רבים אנחנו נשארים לכודים במעגלים פנימיים, מבלי להבין שאנחנו יכולים לשחרר את עצמנו מהמגבלות האלו.

האם לחופש יש יתרונות וחסרונות?

ישנם יתרונות ברורים לחיים של חופש פנימי וחיצוני, אך ישנם גם חסרונות שנכנסים לתמונה, במיוחד כשחופש יכול להוביל לבידוד או לעומס רגשי. חופש פנימי דורש מאיתנו להתמודד עם רגשות שיכולים להיווצר בעקבות חוויות של בדידות, חוסר רצון או תחושת ניתוק מהסביבה.

האם חופש זה טוב או רע?

לפי אליעד, חופש לא תמיד מתפרש כיתרון בלעדי. לפעמים חופש עלול להוביל אותנו למקום של אובדן משמעות, כאשר כל אחד מאיתנו שואל את עצמו: "מה לעשות עם כל החופש הזה?". החופש יכול להיות קשה ומבלבל, במיוחד כשאנחנו לא יודעים איך לנצל אותו בצורה שתביא לנו אושר אמיתי. החופש שמלווה בתחושת חוסר יעד או כיוון יכול להוביל אותנו לשעמום...
החיים עצמם החיים כמשחק לראות את החיים כמשחק פחד מכישלון מהפחדים דרך לברר לשחרר פחד להיכשל הרצון קשר זוגי החיים החיים כמשחק המשמעות של הרגשה הרגשה של חובה הרגשה של חובות הרגשת חובה הרגשת חובות הרצון השתחררות חוויה חוויות חוסר חשק חוסר חשק לחיות חופש חיים חשק חשק לחיות להשתחרר להשתחרר מ להשתחרר מהעבר לחזור לחיות למה אדם למה קשה לפחד לקבל את לקבל את עצמי לקבל את עצמך לקחת לקחת את החיים לשחק את משחק החיים מה המשמעות של מה הקשר בין רצון לפחד מה זה אומר מה זה אומר ל מהעבר מפחד מפחדים מרגיש משחק משחק החיים משחקים משמעות משמעות של עבר פחד פחד ל פחדים קבלה עצמית קושי קשיים רגישות רגש רגשות רצון תחושה תחושה של חובה תחושה של חובות תחושות תחושת תחושת חובה תחושת חובות תקיעות
רשימת רגשות ותחושות - רשימה של רגשות ותחושות - רשימה של רגשות - רשימה של תחושות - רשימת תחושות ורגשות - רשימה של תחושות ורגשות
... של זרות הרגשה של זרות עם לקוח הרגשה של זרימה הרגשה של חובה הרגשה של חובות הרגשה של חוסר הרגשה של חוסר אהבה הרגשה של חוסר אונים הרגשה של חוסר אושר הרגשה של חוסר הפחד הרגשה של חוסר ידיעה הרגשה של ...
חובות / כסף - מהי מהותם של חובות? איך להגיע למצב שבו הכסף לעולם אינו חסר?
... עצמם ולא לסיבה האמיתית והפנימית ביותר שבגללה הוא רוצה את הרצונות עצמם, במקרה כזה יש לאדם חובות. חובות = תחושת חובה שהמציאות תהיה בצורה כלשהי. חובות יוצרים פחד. האדם חייב שיהיה X ...
חובות / מינוס בבנק / כסף / אוברדראפט - איך לצאת מחובות כספיים?
... חייב לעשות חייב שיהיה לו חייב לדעת חייב להיות חייב להספיק וכיוב, כל תחושת חובה שיש לאדם, הרי שהיא סוג של חוב. וגם אם יש לאדם כסף ממשי, הרי שעדיין הוא יכול לחיות בתחושה של חובות. גם אם לא חובות כספיים, אז חובות אחרים. ולפעמים, החובות שיש לאדם במחשבה שלו, הם אלו שגורמים לכך שיהיו ... שיהיה לו, ומה לא קריטי אם לא יהיה לו וכיוב. על האדם לנסות להשתחרר מתחושת החובות, שיש אצלו, בתוך המחשבה שלו. וכאשר האדם משתחרר מתחושת החובות, שיש אצלו בתוך המחשבה שלו, על ידי זה הוא יותר רגוע ובאפשרותו להתנהל בצורה יותר יעילה ולצאת מהר יותר מכל ...
אהבה / מערכות יחסים / זוגיות - בלי תודה, בלי סליחה, בלי בבקשה
... לא מחויב לעשות את רצונך. ולכן האדם מבקש בבקשה, כדי להביע את זה שהוא יודע שהדבר נעשה מבחירתו של חברו ולא מתוך הרגשת חובה כלשהי. כמו כן, אמירת בבקשה היא כאילו סוג של תשלום קטן שהאדם משלם ...
להציל את המציל או להציל את העולם? סבל של מורה רוחני, בעיות של מורה רוחני, בעיות של מטפלים, הדרכת מטפלים
להציל את המציל או להציל את העולם? סבל של מורה רוחני, בעיות של מורה רוחני, בעיות של מטפלים, הדרכת מטפלים
... טובה בדיוק כפי שהיא, רואה את החיים כמשחק בלבד. מתוך משחק זה, הוא יכול לבחור לעזור לאחרים כי הוא נהנה מהאתגר שבפתירת בעיות, אך לעולם לא מתוך תחושה של חובה, הכרח או רחמים. הוא לא רואה את עצמו כמציל, כי הוא יודע שאין שום צורך בהצלה. השאלה שעולה ...
אושר, משמעות החיים, אלוהים, לפני בריאת העולם + המפץ הגדול, בחירה חופשית, תודעה, אמת אבסולוטית ועוד
אושר, משמעות החיים, אלוהים, לפני בריאת העולם + המפץ הגדול, בחירה חופשית, תודעה, אמת אבסולוטית ועוד
... יראה שאין אף חובה מוחלטת במציאות. הכל יחסי, וכל תחושת חובה היא בסופו של דבר אמונה פנימית. אליעד מוסיף דוגמה נוספת של אדם שמרגיש שהוא ... מתחושת המחויבות. הדרך היא לחקור שוב ושוב כל תחושת חובה או מחויבות. למשל, אם אדם מרגיש שהוא חייב להיות אדם טוב, עליו לבדוק מה זה ... ומה יקרה אם הוא לא יהיה כזה. כשאדם יחקור כך את כל תחושת החובה שלו, הוא יראה שהן אינן מוחלטות אלא נוצרו כתוצאה מאמונות פנימיות שהוא אימץ ... אם לא אלך? כאשר הוא יחקור זאת לעומק, הוא יראה שתחושת החובה היא פנימית ולא חיצונית, ואז הוא ישתחרר ממנה. האם אפשר להיפטר מכל ההגבלות ... והוא חי מתוך תחושה של שחרור מוחלט. איך להשתחרר מתחושת חובה? האם חייבים משהו במציאות? מהו חופש מוחלט? איך לשנות אמונות מגבילות? איך ...
אפשרי או מחוייב, מחוייב או אפשרי, אפשרי המציאות, מחוייב המציאות, הסיבה של הדבר, סיבתיות, סיבה ותוצאה
אפשרי או מחוייב, מחוייב או אפשרי, אפשרי המציאות, מחוייב המציאות, הסיבה של הדבר, סיבתיות, סיבה ותוצאה
... אחרות, אנחנו משערים שהמציאות חייבת להיות ככה ולא אחרת, אבל למעשה, זהו רק הרגל של חשיבה - ניסיון העבר יוצר תחושת חובה או מחויבות, אך הוא אינו ...
גלעד שליט, לשחרר את גלעד שליט בכל מחיר, מדינת ישראל, החמאס, גלעד שליט בשבי, הסכם שלום, אחרית הימים
גלעד שליט, לשחרר את גלעד שליט בכל מחיר, מדינת ישראל, החמאס, גלעד שליט בשבי, הסכם שלום, אחרית הימים
... האי סבירות רצון - אותה תחושת כעס או חוסר נחת שמופיעה כאשר אנו מרגישים שהמדינה לא עושה מספיק למען חייליה או אנשי שירות. הוא מצביע על כך שברגע שיש לך סיבות לשחרר אדם, ותחושת החובה כלפי אותו אדם, השיקולים נעשים מורכבים יותר. לאורך ההרצאה, אליעד מתאר את הדינמיקה בין הכוח של המדינה והרעד של החמאס. גלעד שליט, שמייצג את הטוב, נמצא בשבי החמאס, ... פנימי. הוא מציין שכל אדם שחושב על מצב כזה, למעשה עובר תהליך פנימי של בדיקה - אילו שיקולים יותר חשובים לו: האם חשוב לו להיות נאמן להסכמים, או שחשוב לו לשחרר את האדם על פי תחושת החובה האישית? מהם החיבורים הפנימיים שנוצרים בסיטואציה זו? הרבה מהשיקולים שמביא אליעד נוגעים בקשרים הפנימיים שאנחנו חווים כאשר אנו מנסים להבין מה נכון לעשות במצבים קשים. ...
שאלות מתוך אחדות, לשאול מתוך אחדות, נפרדות מתוך אחדות, אין שכל, להשתחרר מהשכל, אולי אתה טועה, עשייה באי עשייה
שאלות מתוך אחדות, לשאול מתוך אחדות, נפרדות מתוך אחדות, אין שכל, להשתחרר מהשכל, אולי אתה טועה, עשייה באי עשייה
... אוכל מתוך תחושה שהוא חייב לאכול, הוא נמצא בצמצום ובסבל. לעומת זאת, אם הוא אוכל מתוך בחירה חופשית, מתוך הבנה שהוא אינו חייב, אלא פשוט רוצה בכך, הוא נמצא במצב המושלם ביותר - אין לו תחושת חובה או אילוץ, והוא חווה את החופש המוחלט שלו. עם זאת, אליעד מציין שלמצב הזה יש שני צדדים: מצד אחד זו השלמות האולטימטיבית - כי האדם עושה הכל מרצונו החופשי ...
רצון לסבול, איך לא לשקר בלי להתאמץ בכלל, לשנוא את הדרך אל המטרה, לשנוא כסף, השטן שאתה
רצון לסבול, איך לא לשקר בלי להתאמץ בכלל, לשנוא את הדרך אל המטרה, לשנוא כסף, השטן שאתה
... מה משמעות הסבל בהקשר של עבודה ופעולות יומיומיות? אליעד מרחיב ומסביר שגם פעולות שגרתיות כמו לאכול, לפתוח ברז, או לזוז הן למעשה סוג של סבל ועבודה, כי האדם עושה אותן מתוך תחושת חובה או צורך, ולא מתוך בחירה חופשית מלאה. האדם טוען שטוב לו לעבוד ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על למה אדם מרגיש תקיעות או חוסר חשק לחיות? מה הקשר בין רצון לפחד? כיצד משתחררים מתחושת החובה להיות משהו? מה המשמעות של לקבל את עצמך? איך מזהים אם הרצון שלנו נובע מפחד? למה קשה לנו להשתחרר מהעבר? מה זה אומר לקחת את החיים כמשחק? מה מונע מאדם לחזור לשחק את משחק החיים?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: הרגשה של חובות, האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש אמת מוחלטת? למה העולם קיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה יש רע בעולם? אולי אנחנו במטריקס? האם יש בחירה חופשית? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך להיות מאושר? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם באמת הכל לטובה? האם יש משמעות לחיים? האם המציאות היא טובה או רעה? בשביל מה לחיות? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? למה יש רע וסבל בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם לדומם יש תודעה? למה לא להתאבד? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? האם יש או אין אלוהים ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: הרגשה של חובות, איך להצליח בראיון עבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לנהל את הזמן? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לשנות תכונות אופי? איך למצוא זוגיות? איך לחנך ילדים? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לקבל החלטות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להאמין בעצמך? איך להעריך את עצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשפר את הזיכרון? איך להיות מאושר ושמח? איך לפרש חלומות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לעשות יותר כסף? איך להצליח בזוגיות? איך לא להישחק בעבודה? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשתול מחשבות? איך למכור מוצר ללקוחות ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם עצבות? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? כעס ועצבים? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להשיג איזון נפשי? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא טיפול רגשי, יועץ טיפולי, אימון אישי קואצ'ינג בנושאי הרגשה של חובות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3916 שניות - עכשיו 28_05_2025 השעה 04:19:16 - wesi1