אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה אימון ✔שיטות טיפול ויעוץ, מהי שיטת הטיפול הטובה ביותר בעולם? מהו הטיפול הטוב ביותר בעולם? איזה טיפול הכי טוב? איך לבחור מאמן? איך לבחור יועץ? איך...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
שיטות טיפול ויעוץ, מהי שיטת הטיפול הטובה ביותר בעולם? מהו הטיפול הטוב ביותר בעולם? איזה טיפול הכי טוב? איך לבחור מאמן? איך לבחור יועץ? איך לבחור מטפל? איך לבחור פסיכולוג? איך לבחור טיפול? איך לבחור מגשר? גישות טיפוליות
מהי שיטת הטיפול והייעוץ הכי טובה בעולם?

במהלך ההרצאה, אליעד כהן עוסק בשאלה מהי שיטת הטיפול הטובה ביותר בעולם, ושואל כיצד ניתן לבחור את הטיפול והמטפל המתאימים ביותר. התשובה שהוא מציע היא שאין שיטה אחת שהיא הכי טובה בעולם. במקום זאת, כל שיטה טיפולית, גם אלו שנראות לנו פחות קונבנציונליות, כמו קריאה בקפה, מכילה יתרונות מסוימים. הוא מציין שמה שחשוב הוא לא השיטה, אלא המטפל. המהות היא להכיר מגוון שיטות ולהיות מסוגל להתאים את השיטה הנכונה לאדם לפי צרכיו ומצוקותיו.

כדי להסביר את נקודת המבט הזאת, אליעד נותן דוגמה לשיטה של קריאה בקפה. רוב האנשים יראו בה שיטה לא הגיונית או טיפשית. אליעד מבין את התחושה הזאת ומסכים שזו לא שיטה שמבוססת על היגיון מדעי. אך יחד עם זאת, הוא מציין שגם בשיטה כזו, שמזוהה עם אקראיות, יש יתרונות. לדוגמה, כאשר אדם נמצא במצב נפשי מסוים, הוא עשוי להימצא מועיל לקבל ייעוץ שכולל אלמנט אקראי, כמו שקריאה בקפה או ברכות מרבנים עשויה להציע.

ההסבר של אליעד הוא שבכל שיטה טיפולית, גם אם היא לא נראית לנו הגיונית או מקובלת, יש היגיון מסוים, וכשאנחנו בוחרים שיטה או מטפל, אנחנו לא מחפשים שיטה אחת שהיא המושלמת או הטובה ביותר. במקום זאת, השאלה החשובה היא מי המטפל המתאים ביותר, והסיבה לכך היא כי המטפל הכי טוב הוא זה שמכיר את כל השיטות, מבין את יתרונותיהם וחסרונותיהם, ויודע להתאים את השיטה המתאימה ביותר לכל אדם לפי מצבו הנפשי והפיזי.

אליעד מציין שמה שחשוב זה שהמטפל יכיר מגוון שיטות טיפוליות, ויהיה מסוגל להשתמש בהם בצורה מותאמת אישית לכל אדם. הוא מסביר שזו לא שאלה של "מה השיטה הכי טובה?", אלא "מי המטפל הכי טוב?". המטפל המומלץ הוא מי שמבין את ההיגיון שבכל שיטה, לא משנה עד כמה היא נראית מוזרה או לא הגיונית. מדובר במטפל שמכיר את כל השיטות האפשריות, בין אם מדובר בשיטות קונבנציונליות כמו טיפול קוגניטיבי - התנהגותי, ובין אם מדובר בשיטות לא קונבנציונליות כמו קריאה בקפה או טכניקות רוחניות. המטפל יודע להתאים את השיטה המתאימה לאדם שבפניו לפי הזמן והמצב הנפשי שבו הוא נמצא.

ההבנה הזאת משווה את המטפל לאיש תחזוקה או לאיש מקצוע המכיר את כל כלי העבודה. בדיוק כפי שאין כלי עבודה אחד שהוא מתאים לכל עבודה, כך גם אין שיטה אחת שמתאימה לכל מצב. כדי להצליח בתיקון או בשיפור מצב נפשי, המטפל חייב להכיר מגוון כלים טיפוליים ולהיות מסוגל לבחור את הכלי הנכון לכל סיטואציה. אליעד מציין שלפעמים המטפל יצטרך להפעיל שיטה שמתמקדת בשכל, ובפעמים אחרות שיטה שמתמקדת ברגש, בזיכרון או בתניות. השאלה היא לא אם יש שיטה אחת שהיא הכי טובה, אלא איך לבחור את המטפל שיודע לבחור את הכלים הנכונים בכל סיטואציה.

אליעד גם מוסיף שהמהות היא לא בהכרח לקבל טיפול ממישהו שיש לו תעודות והסמכות, אלא ממטפל שמכיר את כל הגישות, את כל הטכניקות, ויודע להתאים את הכלים הנכונים לכל מצב. הוא מציין שבשוק יש הרבה מטפלים עם תעודות, אך לא תמיד תעודה היא מדד למקצועיות. מה שחשוב באמת הוא הידע הרב של המטפל והיכולת שלו להתאים את השיטה הנכונה בכל רגע נתון, בהתחשב במצבו של האדם שמולו.

לסיכום, אליעד מציע למי שמחפש טיפול לא לחפש שיטה אחת שהיא הטובה ביותר, אלא לחפש את המטפל שמכיר ומבין שיטות רבות ויודע להתאים את הכלי הנכון בכל סיטואציה. מדובר במטפל שמבין את ההיגיון שבכל שיטה ומסוגל להתאים את השיטה הטיפולית שתעזור לכל אדם בזמן הנכון.
מהי שיטת הטיפול והייעוץ הכי טובה בעולם?

בשיחה זו, אליעד כהן עוסק בשאלה מהי שיטת הטיפול הטובה ביותר בעולם. התשובה שהוא מציע היא שאין שיטה אחת שהיא הטובה ביותר, כי כל שיטה, גם השיטות הלא שגרתיות ביותר, מכילה יתרונות מסוימים. הוא מתחיל את ההסבר בדוגמה של קריאה בקפה, שהיא שיטה שמרבית האנשים לא רואים בה כמשהו הגיוני. למרות זאת, אליעד מסביר שגם בשיטה כזו יש היגיון מסוים, כי לכל שיטה יש את היתרונות שלה, ואפילו שיטה כמו זו יכולה להיות מתאימה למישהו שזקוק לה.

ההבנה כאן היא לא מהי השיטה הטובה ביותר, אלא מי הוא המטפל הטוב ביותר. אליעד טוען שמה שחשוב הוא לא השיטה עצמה, אלא המטפל שמכיר את כל השיטות, מבין את היתרונות והחסרונות של כל שיטה, ומסוגל להתאים את השיטה המתאימה ביותר לכל אדם בכל רגע נתון. המטפל הטוב ביותר הוא מי שמכיר את כל השיטות האפשריות ויכול להבין איזה סוג טיפול מתאים לכל אדם בזמן נתון, בין אם זה טיפול שמתמקד ברגש, בשכל, בזיכרון, או בתניות.

הוא משתמש בדימוי של איש תחזוקה שבידו כל כלי העבודה - מקדחה, מברג, פטיש - ומסביר שמה שחשוב הוא לדעת איזה כלי להשתמש ומתי, ולא לחפש כלי עבודה שיכול לעשות הכל. כך גם במקרה של טיפול: אין שיטה אחת שיכולה להתאים לכולם תמיד, אלא על המטפל לדעת מתי להשתמש בכל שיטה ואילו שיטות תתאים לאדם המגיע אליו.

הדגש הוא גם על כך שלמטפל אין משמעות תעודות או הכשרות רשמיות, אלא מה שחשוב זה הידע הרחב של המטפל וגמישותו בהבנת הצרכים של המטופל ובחירת השיטה הנכונה. אליעד מציע לא לחפש שיטה אחת שהיא הטובה ביותר, אלא לבחור את המטפל שיכול להציע את הגישה המתאימה ביותר בכל זמן.
מהי שיטת הטיפול של אליעד כהן? המלצות על אליעד כהן, מהי השיטה של אליעד כהן? איזה מאמן אישי מומלץ? איזה מנטור מומלץ? איזה פסיכיאטר מומלץ? איזה מטפל זוגי מומלץ? איזה פסיכולוג מומלץ? בחירת מטפל פסיכולוגי, איך לבחור את הטיפול המתאים? איך לבחור את המטפל המתאים? למה לפגוש את אליעד כהן? ביקורת על אליעד כהן, איך בוחרים מטפל? איך בוחרים טיפול? טיפול משולב, מטפל משולבת מדריך לבחירת מטפל, מדריך לבחירת טיפול, סוגי מטפלים, מהי שיטת EIP? איך לבחור פסיכולוג? איך לבחור מאמן אישי? איך לבחור מנטור? איך לבחור פסיכיאטר? איך לבחור מטפל זוגי? איך לבחור מטפל cbt? איך לבחור מטפל nlp? איך לבחור מטפל מיני? איך לבחור מטפל אלטרנטיבי? איזה מטפל cbt מומלץ? איזה מטפל nlp מומלץ? איזה מטפל מיני מומלץ? איזה מטפל אלטרנטיבי מומלץ? איזה מטפל הוליסטי מומלץ? איזה מטפל משפחתי מומלץ? איך לבחור מטפל הוליסטי? איך לבחור מטפל משפחתי? מהי שיטת טיפול משולבת?
פסיכולוג מומלץ לבחור גישות טיפוליות אמת יתרון טיפול של אליעד כהן חיסרון ביקורת על אליעד הוליסטי שיטת הטיפול הטובה ביותר מרחב המקום איזה טיפול איזה טיפול הכי טוב איך לבחור איך לבחור טיפול איך לבחור יועץ איך לבחור מאמן איך לבחור מגשר איך לבחור מטפל איך לבחור פסיכולוג אימון אימונים בחירה גישור גישות גישות טיפוליות הטוב ביותר הטוב ביותר בעולם הטובה ביותר הטיפול הטוב ביותר בעולם טיפול טיפולי טיפולים יועץ יועצים יעוץ לבחור לבחור טיפול לבחור יועץ לבחור מאמן לבחור מגשר לבחור מטפל לבחור פסיכולוג לגשר להתאמן מאמן מאמן אישי מאמנים מגשר מהו הטיפול מטופל מטופלים מטפל מטפלים פסיכולוג פסיכולוגיה פסיכולוגיות פסיכולוגים שיטות שיטות טיפול שיטות טיפול ויעוץ שיטות טיפוליות שיטת הטיפול הטובה ביותר שיטת הטיפול הטובה ביותר בעולם שיטת טיפול
Abc או fbw, איזו תוכנית אימון יותר טובה? פיצול אימונים, אימון לכל הגוף, אימון גוף מלא, בניית תוכנית אימון, אימון לכל חלקי הגוף, אימון מפוצל, איך לחלק את תוכנית האימונים? איך לבנות תוכנית אימונים? איך לשמור על גירוי בשריר?
Abc או fbw, איזו תוכנית אימון יותר טובה? פיצול אימונים, אימון לכל הגוף, אימון גוף מלא, בניית תוכנית אימון, אימון לכל חלקי הגוף, אימון מפוצל, איך לחלק את תוכנית האימונים? איך לבנות תוכנית אימונים? איך לשמור על גירוי בשריר?
... או fbw, איזו תוכנית אימון יותר טובה? פיצול אימונים, אימון לכל הגוף, אימון גוף מלא, בניית תוכנית אימון, אימון לכל חלקי הגוף, אימון מפוצל, איך לחלק את תוכנית האימונים? איך לבנות תוכנית אימונים? איך לשמור על גירוי בשריר? מהי תוכנית האימון הטובה ביותר, ABC או Full Body Workout? אליעד כהן פותח את הנושא בדיון מפורט בשתי שיטות מרכזיות לאימון בחדר הכושר - ABC (אימון מפוצל) ו - Full Body Workout (אימון גוף מלא). הוא מתחיל בהסבר מפורט לגבי המשמעות של כל אחת מהשיטות. מהו אימון Full Body Workout? Full Body Workout, או אימון לכל הגוף, מתאפיין בכך שבכל אימון המתאמן עובד על כל קבוצות השרירים בגוף. בכל אימון, המתאמן נוגע בכל חלקי הגוף מבלי להתמקד יתר על המידה בשריר מסוים אחד. לדוגמה, גם אם מתאמן חש בכאב ברגליים באימון מסוים, הוא פשוט יוותר על הרגליים באותו יום, אך עדיין יפעל מתוך תפיסה שהוא מתאמן על כל הגוף בכל אימון. מהו אימון ABC (אימון מפוצל)? אימון ABC או אימון מפוצל, לעומת זאת, מבוסס על עיקרון חלוקת הגוף לקבוצות שרירים שונות, וכל אימון מוקדש לקבוצה מסוימת. לדוגמה: יום ראשון - רק יד קדמית. יום שני - רק יד אחורית. יום שלישי - רק גב. יום רביעי - ירך קדמית, וכך הלאה. אליעד מציין שישנן וריאציות שונות לפיצול זה, כמו אימון חזה ויד אחורית יחד, או גב ויד קדמית יחד, או פיצולים כמו פוש, פול, לג (תרגילי לחיצה, משיכה ורגליים). מה היתרונות של אימון ABC (פיצול)? היתרון המרכזי של שיטת ה - ABC, לפי אליעד, הוא היכולת לתת גירוי גבוה יותר לשריר מסוים בכל אימון. כאשר מתאמן מתמקד רק בשריר אחד למשך שעה וחצי של אימון, הוא יכול להגיע לרמות עומס גבוהות יותר וליצור גירוי משמעותי לשריר. אליעד מדגים את העניין בעזרת דוגמת הרתחת מים - אם לא ממשיכים לחמם ברצף, לעולם לא מגיעים לרתיחה. כך גם השריר, הוא צריך רצף של גירוי גבוה כדי להתפתח באופן מיטבי. מה החיסרון של אימון ABC (פיצול)? החיסרון בשיטה זו הוא הפער בין האימונים. בגלל הפיצול, השריר הספציפי שאומן היום יקבל את האימון הבא שלו רק אחרי שבוע או אפילו יותר. לאחר כמה ימים השריר כבר התאושש לגמרי ולא מקבל גירוי נוסף, מה שגורם לפוטנציאל הגדילה לא להיות ממומש בצורה מקסימלית. מה היתרונות של Full Body Workout? אליעד מסביר כי היתרון בשיטת האימון לכל הגוף הוא שמירת הגירוי המתמיד על השרירים לאורך כל השבוע. בשיטת ה - Full Body Workout, המתאמן לא בהכרח מגיע לעומס מקסימלי בכל
סוגים של כאבים אחרי אימון, למה כואב אחרי אימון כושר? איך לא להיפצע באימון? מתיחת יתר של השריר במהלך אימון, הגדלת טווח התנועה במהלך אימון, חימום לפני אימון, מתיחות לפני אימון, מתיחות אחרי אימון, פיתוח גוף
סוגים של כאבים אחרי אימון, למה כואב אחרי אימון כושר? איך לא להיפצע באימון? מתיחת יתר של השריר במהלך אימון, הגדלת טווח התנועה במהלך אימון, חימום לפני אימון, מתיחות לפני אימון, מתיחות אחרי אימון, פיתוח גוף
... של כאבים אחרי אימון, למה כואב אחרי אימון כושר? איך לא להיפצע באימון? מתיחת יתר של השריר במהלך אימון, הגדלת טווח התנועה במהלך אימון, חימום לפני אימון, מתיחות לפני אימון, מתיחות אחרי אימון, פיתוח גוף מהם הסוגים השונים של כאבים אחרי אימון, ואיך ניתן למנוע אותם? אחד הנושאים המרכזיים שהועלו במהלך ההרצאה הוא הסוגים השונים של הכאבים שאדם עשוי לחוות לאחר אימון כושר, והדרכים להימנע מהם או להתמודד איתם. אליעד כהן מסביר ומפרט על תופעות שונות של כאב שמקורן באימון יתר, ומתן פתרונות עבור כל אחת מהן. כיצד נגרמים כאבים אחרי אימון? הכאב שנחווה אחרי אימון עשוי להיות תוצאה ממספר גורמים. אליעד פותח את הדיון בשאלה האם הכאב לאחר האימון תמיד מצביע על פציעה. הוא מסביר כי לא תמיד מדובר בכאב חמור, אלא פעמים רבות מדובר בכאב שהשריר חווה לאחר שנמצא במצב של מתיחה יתרה או עבודה ... מה שגורם לכאב שמרגישים לאחר מכן. 2. כאב הנגרם מעבודת יתר: לעיתים, כאשר אדם מבצע אימון אינטנסיבי מדי, השריר עשוי להיפגע ממאמץ יתר, התוצאה היא כאב או חומציות חלב הנקראת גם חומצת חלב, שגורמת לעיתים לכאבים שיכולים להימשך מספר ... כיוון ותנוחה לא נכונה תוך כדי ביצוע התרגילים. מה ניתן לעשות כדי למנוע כאבים אחרי אימון? ההרצאה מציינת מספר שיטות ומדריכים שנועדו למנוע כאבים פיזיים שיכולים להתרחש אחרי אימון כושר. אליעד מציין את הצורך בהכנה מראש (חימום) והפסקות במהלך האימון: 1. חימום לפני אימון: לפני שמתחילים את האימון יש צורך בחימום נכון, שמסייע להפעיל את השרירים בצורה נכונה ולהכינם לעומס הצפוי. חימום נכון יכול למנוע חבלות מיותרות ולהפחית את הסיכון לכאב לאחר מכן. 2. מתיחות לפני ואחרי אימון: אליעד מציין את הצורך במתיחות לפני ואחרי האימון. המתיחות לפני אימון מאפשרות לשרירים להתרגל לטווחי תנועה שעתידים להיות מוערכים באימון, ובכך למנוע פציעות ומתח יתר של השרירים. המתיחות לאחר האימון מסייעות לשחרור השרירים ולעיתים אף עשויות להפחית את כאב השרירים לאחר אימון קשה. 3. חזרה על תרגילים בצורה הדרגתית: אליעד ממליץ להתחיל כל אימון במשקלים קלים יותר ולהעלות אותם בצורה הדרגתית. זה חשוב במיוחד כשעובדים עם משקלים או מכונות שלא משתמשים בהם ביום - יום. 4. הקפדה על ביצוע ... תנועות לא נכונות יכולות להוביל לפציעות מיותרות, שהן גורם מרכזי לכאב שלאחר האימון. 5. מנוחה: מנוחה היא אחד המרכיבים החשובים בהתמודדות עם כאבים לאחר האימון. המנוחה מאפשרת לשרירים להתאושש ולהתחדש. כיצד ניתן להתמודד עם כאבים אחרי אימון? לא כל כאב לאחר ה
מהי תוכנית האימון הטובה ביותר? איזה אימון הכי מומלץ? איזה אימון הכי טוב? מהם התרגילים הכי טובים? איך לבחור תוכנית אימון? איך לבנות תוכנית אימון? איך להתאמן נכון? איך לבחור סוג אימון כושר? איך לבחור חוג כושר? איזה אימון לעשות?
מהי תוכנית האימון הטובה ביותר? איזה אימון הכי מומלץ? איזה אימון הכי טוב? מהם התרגילים הכי טובים? איך לבחור תוכנית אימון? איך לבנות תוכנית אימון? איך להתאמן נכון? איך לבחור סוג אימון כושר? איך לבחור חוג כושר? איזה אימון לעשות?
... תוכנית האימון הטובה ביותר? איזה אימון הכי מומלץ? איזה אימון הכי טוב? מהם התרגילים הכי טובים? איך לבחור תוכנית אימון? איך לבנות תוכנית אימון? איך להתאמן נכון? איך לבחור סוג אימון כושר? איך לבחור חוג כושר? איזה אימון לעשות? איך לבחור את תוכנית האימון הטובה ביותר עבורך? כאשר מדברים על תוכניות אימון, אנשים מתלבטים באיזו תוכנית לבחור ומה הכי נכון להם. ישנן תוכניות אימון רבות, כמו פיתוח גוף (בודי בילדינג), קרוספיט, פאוורליפטינג (Powerlifting), אימוני כוח שונים, Street Workout ועוד סוגים רבים. אליעד כהן מסביר כי יש להבחין בין שני מצבים עיקריים: תוכנית אימון הנבנית עבורך מראש על ידי מאמן כושר, שבה המאמן נותן רשימה מפורטת של תרגילים, מספר חזרות ומשקלים לביצוע. אימון אישי עם מאמן כושר, שבו המאמן מלווה ומכוון אותך באופן אישי במהלך האימון עצמו, מבלי לתת תוכנית מוגדרת מראש. אך השאלה המרכזית היא איך לדעת אם תוכנית האימון טובה עבורך, ובפרט - האם היא אידיאלית לך. האם כאב ועייפות מעידים על תוכנית אימון טובה? אליעד מדגיש שהרגשת כאב לאחר האימון לא בהכרח מעידה שהאימון היה טוב או יעיל. אם תכה את עצמך עם פטיש, גם כן תרגיש כאב - אבל זה לא הופך את הפעולה הזאת למועילה. אפילו ירידה במשקל אינה מעידה בהכרח על איכות האימון, משום שייתכן שיש דרכים טובות ויעילות יותר להגיע לאותה תוצאה. לכן, כדי להעריך נכונה תוכנית אימון, אתה חייב להציב מטרה ברורה: להבין בדיוק מה אתה רוצה להשיג מהאימון, ואז לבחור תוכנית בהתאם. לדוגמה, אם המטרה היא להצליח להרים משקל כבד בתרגיל סקוואט - אז תבחר תוכנית אימון הממוקדת בסקוואט. אם המטרה היא להיות מסוגל לעשות סלטה באוויר, לך לתוכנית שמתמחה באקרובטיקה. אם ברצונך להיות גמיש, תתמקד באימוני גמישות. מה החשיבות של אימון כלל - גופי וכיצד לבדוק זאת? בהנחה שאתה רוצה גוף בריא וחזק באופן כללי, אליעד מסביר שחשוב לבדוק שתוכנית האימון שלך עובדת על כל השרירים בגוף. ישנן תוכניות רבות שנראות יעילות אבל ...
אימון סימטרי או אימון אסימטרי, אימון חד צדי או אימון דו צדי, אימון unilateral, תרגילים סימטריים, תרגילים אסימטריים, קשר שריר מחשבה, איך לשמור על סימטריה בשרירים? איך לאמץ צד אחד יותר? אסימטריה בשרירים, להתאמן נכון
אימון סימטרי או אימון אסימטרי, אימון חד צדי או אימון דו צדי, אימון unilateral, תרגילים סימטריים, תרגילים אסימטריים, קשר שריר מחשבה, איך לשמור על סימטריה בשרירים? איך לאמץ צד אחד יותר? אסימטריה בשרירים, להתאמן נכון
אימון סימטרי או אימון אסימטרי, אימון חד צדי או אימון דו צדי, אימון unilateral, תרגילים סימטריים, תרגילים אסימטריים, קשר שריר מחשבה, איך לשמור על סימטריה בשרירים? איך לאמץ צד אחד יותר? אסימטריה בשרירים, להתאמן נכון מה ההבדל בין אימון סימטרי לאימון אסימטרי? אימון סימטרי הוא אימון שבו שני צדי הגוף מתאמנים בו - זמנית על אותו המשקל. למשל, כשאדם לוקח מוט משקולות ומרים בשתי ידיו ביחד, מדובר באימון סימטרי. לעומת זאת, אימון אסימטרי (נקרא גם אימון חד - צדי או unilateral) מתייחס לאימון שבו כל צד בגוף מתאמן בנפרד. לדוגמה, כשאדם לוקח משקולת בכל יד ומרים כל יד בנפרד, מדובר באימון אסימטרי. המטרה העיקרית של אימון אסימטרי היא להשוות בין הצדדים, במיוחד כשצד אחד חזק יותר מהשני. מדוע מתרחשת אסימטריה בשרירים באימון סימטרי? כאשר מבצעים תרגיל סימטרי, ישנה לעיתים נטייה של הצד החזק להשתלט על התרגיל. למשל, בלחיצת חזה עם מוט, יד אחת עשויה להתרומם מהר יותר מהשנייה, מה ... לוקח חלק גדול יותר מהעומס. דוגמה נוספת היא בלחיצת רגליים - הרגל החזקה תדחף את המשקל יותר, כך שהשרירים בצד החלש מתאמנים פחות. מהם היתרונות של אימון אסימטרי? היתרון הבולט של אימון אסימטרי הוא היכולת להפעיל באופן שווה את שני צדי הגוף בנפרד, וכך להימנע מהשתלטות של הצד החזק על החלש. אימון אסימטרי מאפשר לכל צד לעבוד בצורה עצמאית, ללא עזרת הצד החזק, וכך מסייע להשיג סימטריה טובה יותר בשרירים. לדוגמה, אם במקום לקחת מוט עם 20 קג, המתאמן ... שתי משקולות של 10 קג כל אחת, כל צד צריך להרים את המשקל ללא סיוע מהצד השני. הדבר יוצר חלוקה שוויונית של העומס בין שני הצדדים. מהם החסרונות של אימון אסימטרי? למרות היתרונות, אימון אסימטרי כולל גם חסרונות מסוימים. אימון שבו כל צד מתאמן בנפרד יכול להיות קשה יותר לגוף מבחינת יציבות, משום שהוא דורש מהשרירים המייצבים לעבוד קשה יותר כדי לשמור על האיזון. למשל, אם עושים ... אחר - עומס שונה מעט בין שני הצדדים מבחינת טווח התנועה והקצב. מה ההבדל בין ביצוע אסימטרי בבת אחת לביצוע לסירוגין? קיימות שתי דרכים עיקריות לבצע אימון אסימטרי: ביצוע לסירוגין (יד - יד או רגל - רגל): ביצוע תרגיל ביד אחת ואחר כך ביד השנייה. בצורה זו, הצד שאינו פועל באותו רגע נח יותר, ולכן ניתן להגיע ... זו להימתח יותר ולהתאמץ יותר במהלך התרגיל. דוגמה נוספת - בדדליפט אפשר לקחת רגל אחת מעט אחורה כדי שהיא תימתח יותר וכך תתאמץ יותר. איך להבטיח אימון סימטרי נכון? כדי להבטיח שהאימון יהיה סימטרי בצורה מיטבית, המתאמן צריך לשים לב לדברים הבאים: שתי הידיים או הרגליים חייבות להיות בדיוק באותו מרחק מהמרכז של המכשיר או המוט. טווח התנועה ... ליצור אסימטריה חדשה ולגרום לחוסר איזון בשרירים, דווקא בזמן שהם מנסים לתקן חוסר איזון קודם. כיצד משפיעה הבחירה בין תרגילים מורכבים למבודדים על אימון אסימטרי? כשעושים תרגילים מורכבים (שבהם מעורבות כמה קבוצות שריר בו - זמנית), קבוצה אחת של שרירים עלולה להשתלט על הקבוצות האחרות. לעומת זאת, בתרגילים מבודדים (עבודה על קבוצת שריר ספציפית), קל יותר לשלוט באופן מדויק על עומס השריר. לכן, באימון אסימטרי מומלץ בדרך כלל לשלב תרגילים מבודדים כדי למקד את העומס בשריר הרצוי ולמנוע פיצוי מצד שרירים אחרים. אימון סימטרי או אסימטרי? איך לתקן אסימטריה בשרירים? מה זה אימון unilateral? איך לשפר קשר שריר מחשבה? איך להפוך תרגיל סימטרי לאסימטרי? הבדל בין תרגיל לסירוגין לתרגיל בבת אחת שרירים מייצבים ב
מוטיבציה לפיתוח עסקי, אימון עסקי, אימון לפתיחת עסק, אימון להקמת עסק, אימון למנהלים, פחד מכישלון עסקי, אימון אישי לפיתוח עסקי, יעוץ עסקי, אימון אישי עסקי, יעוץ למנהלים
מוטיבציה לפיתוח עסקי, אימון עסקי, אימון לפתיחת עסק, אימון להקמת עסק, אימון למנהלים, פחד מכישלון עסקי, אימון אישי לפיתוח עסקי, יעוץ עסקי, אימון אישי עסקי, יעוץ למנהלים
... לפיתוח עסקי, אימון עסקי, אימון לפתיחת עסק, אימון להקמת עסק, אימון למנהלים, פחד מכישלון עסקי, אימון אישי לפיתוח עסקי, יעוץ עסקי, אימון אישי עסקי, יעוץ למנהלים מהו פחד מכישלון עסקי ואיך להתמודד איתו? במהלך ההרצאה, אליעד כהן מתאר את הסיבה העיקרית שבגללה אנשים ... מהם היתרונות והחסרונות בפיתוח עסק? אימון עסקי למנהלים אימון אישי להקמת עסק מה באמת עוצר אותנו מלפתח את העסק שלנו? הסיבה העיקרית שבגללה אנשים מתקשים לפתח את העסק שלהם, לפי אליעד כהן, ... מהם היתרונות והחסרונות בפיתוח עסק? אימון עסקי למנהלים אימון אישי להקמת עסק ...
מתיחות לפני אימון, מתיחות תוך כדי אימון, מתיחות אחרי אימון, תרגילי גמישות, למתוח את השרירים, תרגילי מתיחות ואימוני כוח, תרגילי מתיחות ואימון אירובי, חימום לפני אימון, מתיחות באימון כושר, מתיחות ואימון גופני, מתי לעשות מתיחות?
מתיחות לפני אימון, מתיחות תוך כדי אימון, מתיחות אחרי אימון, תרגילי גמישות, למתוח את השרירים, תרגילי מתיחות ואימוני כוח, תרגילי מתיחות ואימון אירובי, חימום לפני אימון, מתיחות באימון כושר, מתיחות ואימון גופני, מתי לעשות מתיחות?
... לפני אימון, מתיחות תוך כדי אימון, מתיחות אחרי אימון, תרגילי גמישות, למתוח את השרירים, תרגילי מתיחות ואימוני כוח, תרגילי מתיחות ואימון אירובי, חימום לפני אימון, מתיחות באימון כושר, מתיחות ואימון גופני, מתי לעשות מתיחות? האם צריך לעשות מתיחות לפני אימון? מתיחות לפני אימון הן פעולה שבה מותחים את השרירים ומביאים אותם לטווח התנועה המלא שלהם. לפי אליעד כהן, באופן עקרוני, לא חייבים לעשות מתיחות לפני אימון כושר. עם זאת, הוא מסביר בפירוט למה לפעמים יש היגיון כן לבצע אותן. הסיבה העיקרית והחשובה לביצוע מתיחות לפני אימון היא שהשרירים במהלך האימון נכנסים לטווחי תנועה שהם לא רגילים אליהם בשגרת היומיום. לדוגמה, אם ביום - יום אתם לא מותחים לגמרי את שרירי החזה, הגב, הירך הקדמית או האחורית, אז במהלך האימון כאשר השרירים הללו יימתחו עם משקל נוסף, יש סכנת פציעה ... החדש, ובכך מפחיתה את הסיכון לפציעה כמו התכווצות, קרע או מתיחה של שריר. עם זאת, מתיחות אינן תחליף לחימום של ממש. גם אם מתחתם את השריר לפני האימון, עדיין חובה לבצע חימום הדרגתי עם משקלים קלים לפני ... כן לבצע כמה חזרות עם משקל נמוך בטווח התנועה הרצוי, ולהתקדם למשקלים גבוהים בהדרגה, כדי שהשריר יתרגל באופן בטוח. האם כדאי לעשות מתיחות תוך כדי אימון? מתיחות תוך כדי אימון הן פעולה שבה מותחים את השרירים בין סט לסט או בין ... במצב כזה יש יתרון מסוים למתיחות, כיוון שהן עוזרות לשחרר את השריר ולהחזיר אותו לטווח תנועה נוח לפני הסט הבא. האם מומלץ לעשות מתיחות אחרי האימון? אליעד מסביר כי גם בנוגע למתיחות אחרי האימון, ההחלטה תלויה מאוד באופן שבו התאמנתם במהלך האימון עצמו: אם במהלך האימון ביצעתם תרגילים בטווחי תנועה מלאים, כלומר, כבר הגעתם למתיחה המלאה של השריר, אז מתיחה נוספת בסיום האימון תהיה מיותרת לחלוטין. זאת משום שהשריר כבר נמתח לטווח המרבי שלו במהלך האימון עצמו. אם במהלך האימון עבדתם בעיקר בטווחים קצרים (אי - ספיקה אקטיבית), אז יש יתרון למתיחה בסוף האימון. במצב כזה, המתיחה מסייעת לשמר את הגמישות של השריר. כשאתם מתאמנים כל הזמן בטווח קצר, המוח מתרגל לכך, והשריר עלול לאבד את הגמישות הטבעית שלו. מתיחה אחרי האימון עוזרת למוח לשמור את הזיכרון לטווחי תנועה רחבים יותר, ... יחד כדי להגיע למתיחה מלאה. לדוגמה, מתיחת השריר הדו - מפרקי בירך האחורית דורשת גם כיפוף בירך וגם יישור בברך. האם מתיחות יכולות למנוע פציעות באימון? מתיחות יכולות לעזור במניעת פציעות בכך שהן מאפשרות לגוף להכיר מראש את טווחי התנועה החדשים שהוא עומד להיכנס אליהם במהלך האימון. כאשר השריר כבר מכיר את טווח התנועה החדש מראש, הסיכון ... יורד משמעותית. לדוגמה, אדם שרץ ואינו רגיל למתיחה מלאה של שרירי הרגליים עלול להיפצע אם ינסה להגיע לטווח תנועה חדש עם עומס. ביצוע מתיחה לפני האימון יכין אותו לטווח התנועה הזה ויקטין את הסיכון לפציעה. האם מתיחות הן תחליף לחימום לפני אימון? למרות היתרונות של מתיחות לפני
איזה תוכנית אימון מומלצת? אימון abc או fbw? full body workout / פול בודי וורקאוט / אימון פול בודי / אימון לכל הגוף
... תוכנית אימון מומלצת? אימון abc או fbw? full body workout פול בודי וורקאוט אימון פול בודי אימון לכל הגוף אז בעיקרון ישנם שני סוגים של תוכניות אימון. סוג אחד נקרא ABC, שהכוונה שלו היא, שבכל אימון מאמנים קבוצת שרירים אחרת, כאשר כל אות מה ABC, מייצגת קבוצת שרירים אחרת. ויש גם אימון שנקרא fbw, דהיינו, full body workout. דהיינו, אימון של כל השרירים שבגוף, בכל אימון מחדש. אז מה עדיף ומה יותר טוב? אז מה בטוח נכון? בטוח נכון שאם שריר מסוים כואב לך, נניח לדוגמה מהאימון של אתמול, אתה לא אמור לאמן אותו שוב היום, כדי לא להיפצע. ואם אתה בכל זאת רוצה לאמן אותו, אז כמובן שבצורה מאוד עדינה וכולי. בנוסף, אם יש שריר שהוא כשיר לאימון, כי הוא בריא ונח מספיק מהאימון הקודם, הרי שאתה בהחלט יכול לאמן אותו, שוב פעם, גם פעמיים ביום. הכל תלוי בכמה השריר התעייף באימון הקודם, כמה התאוששות הייתה לשריר וכולי. ככה שאלו שני עקרונות שבכל מקרה צריך להיצמד אליהם. מעבר לזה? זה תלוי בכל מיני פרמטרים נוספים. נניח לדוגמה שיש לך המון זמן להתאמן, אז באפשרותך לעשות אימון של ABC וכולי, כאשר מצד אחד היתרון הוא, שכנראה במהלך אימון אחד אתה תעמיס יותר על השריר הרצוי באותו אימון. האם זה טוב וכדאי להעמיס המון על אותו השריר? גם זה תלוי בכל מיני פרמטרים. בטוח שיש עומס מסוים, שזה כבר יותר מידי. אבל כל זמן שלא הגעת אליו, אתה עדיין יכול ... על השריר, כדי לגרום לו להתפתח ולהתחזק. השאלה היא, אם תעמיס היום על שריר מסוים, כמה זמן ייקח לו להתאושש? האם ואיך זה ישפיע על האימון הבא שלך, בתרגילים מורכבים שמערבים את השריר שעייפת היום? האם אתה רוצה וכמה אתה רוצה לאמן דווקא את השריר הזה ביחס לשרירים אחרים? ועוד כל מיני שיקולים. בדכ החיסרון של אימון ABC הוא, שהאימון הבא של אותו השריר, יהיה יותר רחוק מהאימון האחרון. לעומת זאת באימון של fbw, אתה כנראה בגלל מגבלת זמן של אורך האימון כולו, תעמיס פחות על כל אחד מהשרירים, אבל כנראה שבאופן יחסי, לא יעבור יותר מידי זמן בין אימון לאימון של אותו השריר. בקיצור, תהיה מודע ליתרונות ולחסרונות, ותפעל בהתאם. בנוסף, קיימת אפשרות נוספת, לאמן fbw, אבל שרירים מסוימים, לאמן אותם קצת לפני ...
מבוא לאימוני כושר ותזונה, מה זה אימוני כושר? אימון אירובי, אימון אנאירובי, האם כדאי להתאמן? למה כדאי להתאמן? איזה אימון הכי טוב? למה להתאמן? מטרות האימון הגופני, למה תזונת ספורט חשובה? איך להתחיל להתאמן? איך מתאמנים?
מבוא לאימוני כושר ותזונה, מה זה אימוני כושר? אימון אירובי, אימון אנאירובי, האם כדאי להתאמן? למה כדאי להתאמן? איזה אימון הכי טוב? למה להתאמן? מטרות האימון הגופני, למה תזונת ספורט חשובה? איך להתחיל להתאמן? איך מתאמנים?
... לאימוני כושר ותזונה, מה זה אימוני כושר? אימון אירובי, אימון אנאירובי, האם כדאי להתאמן? למה כדאי להתאמן? איזה אימון הכי טוב? למה להתאמן? מטרות האימון הגופני, למה תזונת ספורט חשובה? איך להתחיל להתאמן? איך מתאמנים? מהם סוגי האימונים הגופניים וכיצד הם משפיעים על הבריאות? אימוני כושר הם פעולות גופניות שנעשות על מנת לשפר את הכושר הגופני והבריאות הכללית של הגוף. קיימים סוגים רבים של אימונים גופניים, אשר כל אחד מהם משפיע בצורה שונה על הגוף. אימונים יכולים להיות ממוקדים בחיזוק השרירים, שיפור סיבולת לב - ריאה, שיפור גמישות הגוף, או שיפור המהירות והכוח הכללי. כל אימון כזה מתבצע תוך שימוש בשרירים, שמאפשרים את ביצוע הפעולות השונות. מה ההבדל בין אימון אירובי לאימון אנאירובי? אימונים גופניים יכולים להתחלק לשניים עיקריים: אימונים אירוביים ואימונים אנאירוביים. אימון אירובי הוא אימון שבו הגוף צורך חמצן באופן מתמיד, והמאמץ שנעשה בו בדרך כלל פחות ממוקד בשרירים ספציפיים וכולל יותר עבודה על סיבולת לב - ריאה. דוגמאות לאימונים אירוביים כוללים ריצה, רכיבה על אופניים, וחתירה. לעומת זאת, אימון אנאירובי, כמו הרמת משקולות, מתמקד במאמץ ממוקד יותר בשרירים, שם האנרגיה שנצרכת אינה דורשת חמצן באופן ישיר. האם כדאי להתאמן? מהם היתרונות הבריאותיים של אימון גופני? האם כדאי בכלל להתאמן? אליעד כהן מסביר שההחלטה האם להתאמן או לא תלויה בהעדפות האישיות של כל אדם. עם זאת, קיימת חשיבות רבה לתרגולים גופניים על מנת לשמור על בריאות הגוף ולחזק את השרירים. יתרונות האימון הם רבים, וכוללים את חיזוק השרירים, שיפור הגמישות, ושיפור יכולת הגוף לבצע פעולות יומיומיות כמו הליכה או הרמת חפצים. בנוסף, אימונים גופניים יכולים לשפר את סיבולת הלב - ריאה, לסייע בירידה במשקל, ולמנוע בעיות פיזיות עתידיות הנובעות ...
אימון אישי, לימוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, לאמן אנשים, אימון רוחני, הבחירה החופשית, האם יש בחירה חופשית? חופש הרצון, חופש הבחירה, קונפליקט רגשי, אימון למאמנים, ייעוץ למאמנים
אימון אישי, לימוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, לאמן אנשים, אימון רוחני, הבחירה החופשית, האם יש בחירה חופשית? חופש הרצון, חופש הבחירה, קונפליקט רגשי, אימון למאמנים, ייעוץ למאמנים
אימון אישי, לימוד אימון אישי, להיות מאמן אישי, לאמן אנשים, אימון רוחני, הבחירה החופשית, האם יש בחירה חופשית? חופש הרצון, חופש הבחירה, קונפליקט רגשי, אימון למאמנים, ייעוץ למאמנים מהו הקונפליקט בין הרצון לבחירה חופשית? במהלך ההרצאה, אליעד כהן דיבר על הנושא המורכב של הרצון ובחירה חופשית, תוך שהוא מעלה את השאלות המרכזיות: האם יש לנו בחירה חופשית? והאם הרצון שלנו נמצא בשליטתנו? כחלק מהשיחה, הוא הציג את הבעיה שמתרחשת במצבים בהם אדם עוסק באימון אישי. הוא הסביר כי כשעובדים עם אנשים כדי לעזור להם להשיג את מטרותיהם, יש לעיתים תחושת סתירה פנימית, שכן מצד אחד, הם עובדים על רצונם של הלקוחות, אך מצד שני, ... חופשית. אליעד הדגיש כי חשוב לא להיכנס למלכודות של מניפולציות או אשליות בנוגע לרצון של הלקוח, וכי על המאמן להיות מודע לכל מיני פרדוקסים שמתעוררים במהלך האימון. הוא הציע לגשת אל השאלות בצורה פתוחה ובלי לוותר על חיפוש אחר תשובות כנות ואמיתיות, גם אם מדובר בשאלות שאין להן פתרון מוחלט. איך לשלב את כל זה בעבודה עם מאמנים אחרים? במדריך למאמנים, אליעד מדבר על הדרך בה יש להנחות מאמנים אחרים ולהסביר להם את הקונפליקט הזה בצורה ברורה. הוא מציין כי על מאמן להיות מוכשר לא רק בהבנה העיונית של המושגים, אלא גם ביכולת להוריד אותם לשטח ולהתמודד עם המורכבויות של הבחירה החופשית וההבנה שישנם תמיד שני צדדים לסיפור. בחירה חופשית חופש הרצון קונפליקט פנימי מניפולציה פנימית אימון אישי הבנת הרצון ...
איך לשכנע בראיון בתקשורת? משה כחלון, איך להתכונן לראיון? איך להתמודד בראיון? איך להתראיין בטלוויזיה? אימון למנהלים, אימון לפוליטיקאים, אימון אישי למנהלים, ניתוח ראיון, אימון אישי לפוליטיקאים
איך לשכנע בראיון בתקשורת? משה כחלון, איך להתכונן לראיון? איך להתמודד בראיון? איך להתראיין בטלוויזיה? אימון למנהלים, אימון לפוליטיקאים, אימון אישי למנהלים, ניתוח ראיון, אימון אישי לפוליטיקאים
... בראיון בתקשורת? משה כחלון, איך להתכונן לראיון? איך להתמודד בראיון? איך להתראיין בטלוויזיה? אימון למנהלים, אימון לפוליטיקאים, אימון אישי למנהלים, ניתוח ראיון, אימון אישי לפוליטיקאים איך לשכנע בראיון בתקשורת כמו ... ראשון ותימנע מלדבר בשם אחרים. איך לשכנע בראיון בתקשורת? כיצד להתמודד עם שאלות קשות בראיון? אימון אישי לפוליטיקאים איך לדבר בביטחון בראיון? איך ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על שיטות טיפול ויעוץ, מהי שיטת הטיפול הטובה ביותר בעולם? מהו הטיפול הטוב ביותר בעולם? איזה טיפול הכי טוב? איך לבחור מאמן? איך לבחור יועץ? איך לבחור מטפל? איך לבחור פסיכולוג? איך לבחור טיפול? איך לבחור מגשר? גישות טיפוליות
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: אימון, איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם אכזבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? דיכאון? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? כעס ועצבים? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להשיג איזון נפשי ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: אימון, איך להיגמל מהימורים? איך להיות מאושר ושמח? איך להצליח בזוגיות? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להאמין בעצמך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לנהל את הזמן? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להעריך את עצמך? איך למצוא זוגיות? איך לפרש חלומות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשפר את הזיכרון? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשנות תכונות אופי? איך לעשות יותר כסף? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לחנך ילדים? איך להתמודד עם גירושין? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לשתול מחשבות? איך ליצור אהבה? איך למכור מוצר ללקוחות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם באמת הכל לטובה? איך נוצר העולם? האם יש אמת מוחלטת? מי ברא את אלוהים? למה יש רע בעולם? האם יש משמעות לחיים? למה העולם קיים? האם לדומם יש תודעה? בשביל מה לחיות? האם המציאות היא טובה או רעה? למה לא להתאבד? אולי אנחנו במטריקס? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש בחירה חופשית? האם יש או אין אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להיות מאושר? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא טיפול נפשי, מאמן פרטי, מאמן אישי לבני נוער בנושא אימון - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2969 שניות - עכשיו 16_07_2025 השעה 22:04:40 - wesi1