אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה אובססיות ✔לחזור לאקסית, איך להראות לה שאני לא אובססיבי? איך לשתול מחשבות לאקסית? איך להראות לה שהשתנתי? לצאת עם אחרות, לגרום לאקסית לקנא, לגרום...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
לחזור לאקסית, איך להראות לה שאני לא אובססיבי? איך לשתול מחשבות לאקסית? איך להראות לה שהשתנתי? לצאת עם אחרות, לגרום לאקסית לקנא, לגרום לאקסית לחזור אליך, לצאת עם בחורות אחרות, להעביר מסרים לאקסית, לתת ספייס
איך אפשר לשכנע את האקסית שאתה כבר לא אובססיבי?

כשמישהו נמצא במערכת יחסים והוא מאוד אובססיבי כלפי בת הזוג, היא עלולה להתרחק ממנו דווקא בגלל האובססיה הזאת. לדוגמה, אם הגבר מתקשר אליה שלוש פעמים ביום, הוא חושב שכך הוא מפגין אהבה, אך היא עלולה להרגיש שזה מוגזם ומעיק, ובגלל זה תחליט שהיא לא רוצה להיות איתו יותר. הוא יכול להבין שהפתרון יהיה פשוט לא ליצור איתה קשר יותר, או ליצור איתה פחות קשר, ולהוכיח לה שהוא כבר לא אובססיבי.

אך אליעד כהן מסביר שהבעיה בגישה הזו היא שגם אם האדם באמת מפסיק להתקשר, הבחורה עדיין יכולה לחשוד שהוא עדיין אובססיבי ופשוט מפחד ליצור איתה קשר. למעשה, היא יכולה לחשוב שברגע שהקשר יחודש, האובססיה תחזור שוב. כלומר, לא ליצור קשר בלבד אינו מוכיח באופן מוחלט שהאדם באמת השתנה.

איך אפשר להראות לאקסית שיש לך חיים אחרים בלי לדבר איתה ישירות?

אליעד מדגיש שאם אדם רוצה לשכנע את האקסית שהוא כבר לא אובססיבי, עליו להראות לה שהוא פיתח חיים חדשים ועשירים גם בלי קשר אליה. הוא נותן דוגמה כיצד לעשות זאת: לפתוח פרופיל בפייסבוק, להציע לה חברות שם (אם עדיין אין קשר כזה), ואז להעלות תוכן שקשור לתחביבים חדשים, פעילות חדשה, או שינויים חיוביים בחיים, אך לאו דווקא תמונות שלו עם בחורות אחרות, כי זה יכול דווקא להרחיק אותה לגמרי.

האם להראות לאקסית שאתה יוצא עם בחורות אחרות זה רעיון טוב?

אליעד מנתח בהרחבה את האפשרות להראות לאקסית שאתה יוצא עם אחרות. הוא מסביר שלכאורה יש בכך יתרון - להראות לה שאתה לא תלוי רק בה, אבל הוא מפרט לעומק מדוע יש בכך גם חיסרון גדול מאוד: הבחורה עשויה להבין מכך שהגבר ויתר על הקשר לגמרי, ובתגובה גם היא תחליט להמשיך הלאה ולא לנסות לחדש את הקשר. בנוסף, היא עלולה לחשוב שהוא יוצא עם אחרות כי הוא לא הצליח להתקדם בעצמו או בגלל אגו, וזה יפגע עוד יותר בסיכויים לחזור.

לכן, אליעד מציין שהדרך הנכונה יותר תהיה להראות לה שאתה חי, שיש לך עיסוקים, תחביבים או פעילויות אחרות, אך לא להראות באופן מפורש שאתה יוצא עם נשים אחרות. הוא מציין שבמקרים מסוימים זה יכול להצליח, אך בדרך כלל זה רק יזיק, כי ברוב המקרים היא פשוט תגיד "הוא ויתר עליי, אז גם אני אוותר עליו".

האם מספיק פשוט לא להתקשר אליה כדי לשכנע שאתה לא אובססיבי?

לפי אליעד, פשוט להפסיק להתקשר אינו מספיק. הוא מסביר שאם היא תגלה שאתה לא מתקשר רק כי אתה מפחד או כי אתה עדיין תלוי בה אבל מנסה לא להתקשר כדי שהיא לא תכעס, אז זה לא משכנע. אם היא תחזור להיות בקשר איתך ותראה שעדיין לא השתנית באמת, אתה עלול שוב להפוך לאובססיבי במהרה. לכן, ההימנעות מליצור קשר איתה צריכה להיות מלווה בשינוי אמיתי בחיים שלך.

מהו שינוי אמיתי ואיך להראות אותו לאקסית בצורה אמינה?

שינוי אמיתי לפי אליעד הוא לא רק ליצור תחביבים חדשים או לצאת למועדונים, אלא לפתח חיים משמעותיים שמספקים לך תחושת סיפוק אמיתית, שיהיו קרובים או שווי ערך למה שהקשר איתה נתן לך. רק תחביבים ופעילויות שיכולים באמת להחליף את הטוב שקיבלת ממנה יגרמו לך לא להיות אובססיבי גם אם תחזרו להיות בקשר.

אליעד מדגיש שלא מספיק שהבחורה תדע שיש לך תחביבים חדשים. היא צריכה להרגיש שאלו תחביבים שמעניקים לך סיפוק אמיתי, ולא רק תחביבים שהתחלת בכוח רק בשביל להראות לה. ניתן להעביר את המסר הזה בצורה עקיפה, למשל דרך פרסומים בפייסבוק, דרך חברים משותפים, או באמצעות כל מיני דרכים עקיפות אחרות. כשהיא תראה שאתה באמת מאושר ועסוק בדברים אחרים, היא תשתכנע שאתה כבר לא אובססיבי.

איך...
אז מה אתה זוכר שהנושא?

ש: הנושא הוא כזה יש מישהו שהוא אובססיבי למישהי היא לא רוצה אותו בגלל שהוא אובססיבי אליה.

אליעד: מה זה אומר?

ש: הוא משגע אותה הוא רוצה.

אליעד: קנאי מדי.

ש: אוקי עכשיו השאלה איך הוא יכול להראות לה שהוא כבר לא אובססיבי אליה חוץ מאשר ליצור איתה פחות קשר.

אליעד: נכון השאלה ברורה עוד פעם יש בן אדם שני אנשים נמצאים במערכת יחסים אחד אובססיבי לשני למה הוא אובססיבי כי יש לו תלות רגשית כי יש לו חרדת נטישה כי אמא שלו עזבה אותו לא משנה למה הוא אובססיבי והבן אדם השני אומרים לו תקשיב אני לא רוצה אותך כי אתה אובססיבי אתה אובססיבי אתה משגע אתה מטריד אתה מציק לא רוצה את זה לא מעוניינת, אוקי עכשיו אבל הבן אדם עדיין רוצה שהבחורה תרצה אותו זה מה שהוא רוצה הוא רוצה שהיא תרצה אותו אז עכשיו אם הוא ימשיך לשגע אותה אני רוצה אותך ואני רוצה אותך היא תגיד לו אתה רואה זאת בדיוק הסיבה שאני לא רוצה אותך אתה לא יכול לשחרר.

אז מה העצה היעוצה אז אומרים לו אוקי מה היא רוצה שלא תהיה אובססיבי תתרחק תראה לה שאתה יכול בלעדיה ואז אם תראה לה שאתה יכול בלעדיה אז היא תגיד אוקי אז אולי הוא כבר השתנה ואז אולי היא תהיה מוכנה לתת לזה צ'אנס שוב, מה הבעיה בזה הבעיה בזה שהרבה פעמים הוא אומר לעצמו עכשיו אני אתרחק ובזמן הזה היא תכיר מישהו אחר וכל מיני כאלה.

ש: אבל לשמור על קשר רציף לא להתרחק לגמרי.

אליעד: כן אבל השאלה היא האם בעצם היא אומרת לו, אם יש בחורה שאומרת למישהו תקשיב אני לא רוצה אותך כי אתה לא יודע לבשל אז אין בעיה נראה לה שאני יודע לבשל אני לא רוצה אותך כי אתה אלים אז נראה לה שאני לא אלים אבל אם היא אומרת אני לא רוצה כי אתה יותר מדי רוצה אותי כי אתה יותר מדי מתקשר יותר מדי זה אז מה הוא צריך לעשות להתקשר פחות השאלה האם יש עוד פתרון חוץ מאשר להתרחק זאת השאלה כאילו אז הדבר היחיד שהוא יכול לעשות זה פשוט אוקי אז תתרחק תחכה בבית עד שהיא תתקשר ואז תיצור איתה קשר.

ש: לא בנוסף להתרחק צריך לעשות עוד דברים.

אליעד: מה לדוגמה הוא חושב שהיא חושבת, ככה עוד פעם הוא חושב שהיא חושבת שהוא אובססיבי ולכן היא לא רוצה אותו עכשיו הוא אומר לעצמו בשביל שהיא תרצה אותי היא צריכה לחשוב שאני לא אובססיבי שהיא יכולה להיות איתי בלי שאני אובססיבי אבל איך אני יכול להראות לה שאני לא אובססיבי ובשביל זה אנחנו צריכים להיות בקשר אבל היא לא רוצה להיות בקשר ואם הוא ינסה ליצור איתה קשר היא תגיד אתה רואה אתה אובססיבי אתה לא נותן לי ספייס אז בעצם מה הוא צריך לעשות להתרחק.

ש: בסדר יש דרכים להראות נוכחות גם בלי ליצור קשר.

אליעד: להראות נוכחות?

ש: כן כאילו שהיא תדע עליו בלי שהוא יצור איתה קשר באופן ישיר.

אליעד: שהיא תדע אליו מה זאת אומרת מה היא צריכה לדעת?

ש: הוא צריך לבנות לעצמו איזושהי תדמית של אחד, דברים שיעלו את הערך שלו בעיניה בלי קשר לזה שהוא אובססיבי או לא אובססיבי.

אליעד: אז בא נדבר על האובססיבי.

ש: זה יחליש את.

אליעד: למה בואי נדבר רק על האובססיבי.

ש: לא ברגע שהוא יעלה את הערך שלו בעיניה יהיה לה פחות אכפת מזה שהוא אובססיבי.

אליעד: לא אז תתני תשובה אחרת הוא צריך לקנות לה כל בוקר פרחים ואז היא תקבל את זה שהוא אובססיבי.

ש: לא.

אליעד: למה לא כן למה לא?

ש: להפך לא לקנות לה לעשות דברים שלא קשורים אליה לנהל חיים החיים שלו להראות שהוא מצליחן לא יודעת לנהל איזשהו אורך חיים שיגרום לה להגיד הוא שווה כאילו להעלות את הערך שלו בעיניה לפגוש אנשים, שהיא תדע שהוא פוגש אנשים אחרים נשים אחרות.

אליעד: למה ואז מה יקרה?

ש: היא תחשוב שהוא שווה.

אליעד: שנייה לא ואז מה ואז היא תגיד לא אכפת לי שהוא אובססיבי?

ש: נכון.

אליעד: אבל היא לא רוצה גבר אובססיבי היא אומרת לו אתה מושלם, תקשיבי יש פה שתי בעיות במה שהצעת בעיה ראשונה היא אומרת לו אתה מושלם אתה מהמם רק בעיה אחת יש לי איתך שאתה אובססיבי לא משנה מה תהיה אם אתה אובססיבי אני לא רוצה אותך, את מתכוונת להגיד שאת היית מוכנה לקבל גבר אובססיבי אם היית חושבת שהוא מאוד טוב אולי זה הראש שלך שזה יכול להיות יכול להיות שיש הרבה נשים כאלה יכול להיות שיש הרבה נשים שיגידו אין לי בעיה אם הוא יהיה כל כך טוב אין לי בעיה שיהיה אובססיבי.

ש: לא אני לא אמרתי שלהמשיך באותה רמת אובססיביות להוריד את רמת האובססיביות אבל במקביל לעשות את שאר הדברים.

אליעד: למה כי אז מה יקרה?

ש: כי אז היא תרצה אותו יותר.

ש: כי היא תחשוב שהוא שווה יותר.

אליעד: אבל הוא אובססיבי.

ש: לא להוריד את רמת האובססיביות הוא גם ברגע שהוא יעשה את זה רמת האובססיביות שלו תרד ממילא.

אליעד: את עכשיו נתת לו עצה איך לא להיות אובססיבי השאלה זה לא איך לגרום לו לא להיות אובססיבי אנחנו לא מייעצים לו עכשיו מה הוא יעשה כדי לא להיות אובססיבי זה לא הנושא.

ש: להמשיך להיות אובססיבי?

אליעד: לה יש בראש מחויב אני לא רוצה אותו כי הוא אובססיבי עד כאן הבנו, עכשיו אנחנו רוצים להכניס לה למוח הוא לא אובססיבי השתניתי אני לא אובססיבי עכשיו השאלה היא האם המחשבה שאומרת השתניתי אני לא אובססיבי אלייך האם אפשר להעביר אותה רק באמצעות זה שהוא לא יוצר איתה קשר או יוצר איתה פחות קשר זאת השאלה את הבנת זאת השאלה הספציפית, תראי השאלה זה לא איך לגרום לה לרצות אותו למרות שהוא אובססיבי או איך לגרום לה לאהוב אותו למרות שהוא אובססיבי זאת לא השאלה.

ש: אוקי.

אליעד: השאלה היא כזאת הוא אומר אני רוצה לשתול לה במוח מחשבה שאומרת שאני לא אובססיבי האם יש דרך להעביר את המסר הזה חוץ מלא ליצור איתה קשר, שנייה רגע את תמשיכי את הבנת את השאלה?

ש: כן.

אליעד: מה השאלה?

ש: למרות שהוא אובססיבי לגרום לה לרצות אותו למרות שהוא אובססיבי.

אליעד: הפואנטה פה עכשיו לא אם הוא אובססיבי או לא הוא אובססיבי או לא זאת שאלה אחרת השאלה כזאת הוא אומר איך אני יכול לגרום לה לחשוב שאני לא אובססיבי חוץ מאשר לא להתקשר אליה יותר הוא היה מתקשר אליה כל יום שלוש פעמים ביום היא אמרה לו תקשיב אני לא רוצה את זה יותר אל תתקשר אלי כשאני ארצה אני אתקשר אליך והיא רוצה לדבר איתו רק פעם בשבוע אבל הוא כל הזמן אומר אני רוצה לדבר איתה אז מה אומרים לו תקשיב אם אתה תתקשר כשהיא לא רוצה היא תגיד שאתה אובססיבי אז היא לא תרצה לדבר איתך בכלל, היא עכשיו אומרת לך אתה אובססיבי אתה יוצר קשר אז היא עוד יותר מתרחקת עכשיו היא תרצה לדבר איתך פעם בשבועיים ואתה תיצור קשר היא תגיד אתה אובססיבי אני לא רוצה לדבר איתך בכלל רק פעם בחודש אני אדבר איתך.

ש: אוקי אז אני רוצה להבין את השאלה אתה שואל הוא צריך להמשיך להתקשר שלוש פעמים ביום.

אליעד: אם זה מה שאני שואל?

ש: אני שואלת הוא צריך, מה השאלה למצוא דרך שלמרות שהוא ממשיך להתקשר שלוש פעמים ביום היא לא תחשוב שהוא אובססיבי?

אליעד: לא זאת לא השאלה לא.

ש: אז לא הבנתי את השאלה.

אליעד: אם היא אומרת לו תקשיב אל תטריד אותי והוא ממשיך להתקשר שלוש פעמים ביום ברור שהיא תחשוב שהוא אובססיבי והיא לא רוצה גבר אובססיבי השאלה היא זה לא איך לגרום לה לרצות אותו למרות שהוא אובססיבי זאת לא השאלה השאלה היא, עכשיו זה וודאי לנו שנגיד לו תקשיב אם היא אומרת לך שהיא לא רוצה אותך כי אתה אובססיבי אז תפסיק לשגע אותה תן לה ספייס תראה לה שאתה לא מחזר אחריה תן לה שהיא תפנה אליך ואם היא רוצה לדבר איתך רק בעוד חודש שתדבר איתך בעוד חודש בוא נרחיב ואם היא רוצה לדבר איתך בעוד יומיים אז רק בעוד יומיים ואם בעוד שבועיים אז בעוד שבועיים ואם בעוד חודש בעוד חודש זה מה יש כי אם היא אומרת אני רוצה עכשיו ספייס ממך והיא מתכננת לדבר איתך בעוד חודש ואתה תתקשר אליה יומיים קודם היא תגיד הוא אובססיבי הנה אתה רואה הוא לא הצליח לעמוד הוא אובססיבי אני לא רוצה מישהו אובססיבי.

אז זה שאנחנו צריכים להגיד לו להתרחק זה הגיוני עכשיו השאלה היא האם הוא יכול לשתול לה במוח מחשבה האם יש משהו שהוא יכול לעשות שיגרום לה לחשוב שהוא לא אובססיבי חוץ מאשר לא ליצור איתה קשר שזה המהות של התלונה שלה מלכתחילה עליו.

ש: אולי להיות אובססיבי לגבי עוד דברים בחיים שלו בעבודה.

אליעד: ואז הוא לא יהיה אובססיבי נכון?

ש: ואז האובססיביות שלו זה לא יהיה רק כלפיה.

אליעד: לא הבנת את השאלה אני אסביר עוד פעם יש בחורה שואלים אותה מה את חושבת על משה היא אומרת אני חושבת עליו שהוא טוב בכל התחומים אז למה את לא רוצה אותו רק בגלל סיבה אחת כי הוא אובססיבי כי הוא קנאי כי הוא משהו כי הוא משוגע בסדר יפה, עכשיו היא אומרת לו אל תתקשר אלי לא רוצה אל תדבר איתי אוקי זה מה שהיא אומרת לו עכשיו אם הוא יתקשר אליה ויגיד לה לא אני חייב לדבר איתך אנחנו צריכים לדבר על זה.

ש: את זה הבנתי.

אליעד: אז הוא לא מדבר איתה השאלה היא האם חוץ מלא לדבר איתה איך הוא יכול לדחוף לה למוח השתניתי כי בכל הדברים הרגילים כשמישהו אומר לך תשתני את יכולה להשתנות הוא אומר לך תצבעי שיער לבלונד תצבעי לבלונד תלמדי לרקוד תלמדי לרקוד מה שתרצי את יכולה להשתנות אבל פה מישהו אומר לך אני רוצה שתשתני בזה שתתרחקי ממני שתראי לי שאת לא אוהבת אותי או שתאהבי אותי פחות אז מה זה אומר בעצם אז אתה צריך להתרחק אבל כשאתה מתרחק אתה יכול לאבד את הבן אדם, זה שונה מכל שאר הדברים שאומרים למישהו תתרחק כשאומרים למישהו תתרחק נגיד לא רוצים לדבר איתך כי אתה לא איש שיחה אוקי אז תהיה איש שיחה ותתחיל לדבר אבל אם אומרים לך תתרחק כי אתה מעיק אתה יותר מדי מתקשר אז הוא יגיד אין בעיה אז אני אתקשר אבל בהנחה שזה כבר הגיע למצב שעכשיו יש נתק.

ש: אוקי אז יש נתק.

אליעד: השאלה היא האם הבן אדם יכול להעביר לבחורה לצורך העניין איכשהו לגרום לה לחשוב שהוא לא אובססיבי אליה חוץ מאשר באמצעות זה שהוא לא מתקשר אליה, עוד פעם ואם הוא מתקשר אליה זה בטוח מראה שהוא אובססיבי אז הוא צריך לא להתקשר לא ליצור קשר עד שהיא לא תפנה אל תפנה אליה וגם כשהיא תפנה תהיה כזה קשה להשגה טיפה.

ש: ובנוסף לזה לשתול לה מחשבה שהוא לא אובססיבי.

אליעד: כן בדיוק השאלה אם יש משהו נוסף שהוא יכול לעשות או לא אדוני תמתין זה מה יש זה חוקי המשחק תמתין עד שהיא תיצור קשר אם היא לא יצרה קשר נדפקת זה מה יש, יכול להיות יכול להיות שאדוני תמתין עד שהיא תיצור קשר כי אם אתה תיצור קשר לפני היא תגיד שאתה אובססיבי והיא בטוח לא תרצה אותך ולכן אתה לא יכול ליצור קשר לפני שהיא יצרה איתך קשר עכשיו לא משנה מה אתה תעשה תיצור איתה קשר היא תגיד הוא אובססיבי תן לה שהיא תיצור איתך את הקשר ואם היא לא תרצה ליצור קשר אז השאלה היא האם אין מה לעשות או שיש מה לעשות, אפשרות אחת אומרת ואין מה לעשות ואם היא לא תיצור קשר אז באמת אין מה לעשות כי לפנות אליה לפני שהיא פונה אליך אתה לא יכול ולכן אם היא לא פונה אליך אז אל תפנה אליה וזה מה יש אין מה לעשות זה המצב השאלה היא האם יש עוד משהו שאפשר לעשות חוץ מאשר לא לפנות אליה. את הבנת את השאלה?

ש: הבנתי את השאלה ואני חושבת שמה שעניתי זה כן עונה על השאלה.

אליעד: מה ענית?

ש: שבמקביל לניתוק הקשר שזה המצב שהוא נמצא בו כרגע לעשות, בסדר אתה אומר זה לא.

אליעד: לא תתני את התשובה כן מה התשובה הוא יעשה ואיך זה עזר לנו וזה יגרום לו להיות פחות אובססיבי.

ש: זה יגרום לה לחשוב שהוא לא אובססיבי אם היא תראה שהוא עושה דברים אחרים במקביל לזה שהוא לא יוצר איתה קשר כאילו הוא המשיך עם החיים שלו.

אליעד: אז מה התשובה שלך מההתחלה אז מה התשובה תשובה.

ש: כן זה גם זה סוג של להגיד זה המצב אתה לא יכול להתקשר אליה.

אליעד: רגע אז מה התשובה אז הוא יכול לעשות משהו כדי לגרום לה לחשוב שהוא לא אובססיבי שהוא השתנה ושהוא לא אובססיבי?

ש: חוץ מלא ליצור קשר?

אליעד: כן או לא מה את חושבת כן או לא?

ש: כן.

אליעד: מה לדוגמה לדוגמה הוא יכול למה לעשות?

ש: לא מולה.

אליעד: מול עצמו מול אלוהים אבל מה זה עוזר לה אבל.

ש: זה עוזר לה כי אם היא תדע שהוא עושה.

אליעד: מה זה אם היא תדע.

ש: הוא לא יוצר איתה קשר אבל תדע שהוא עושה דברים.

אליעד: איך היא תדע?

ש: היא תדע דרך הפייסבוק מה איך היא תדע היא תדע.

אליעד: שואל.

ש: היא תדע בדרכים עקיפות שהבן אדם התקדם הבן אדם לא כרוך אחריה יותר והוא המשיך בחייו ואז היא תגיד אז הוא לא אובססיבי אלי כי אם הוא היה אובססיבי אלי אז הוא היה מתקשר הוא לא היה מסוגל להמשיך הלאה בחייו.

אליעד: אז קודם כל, את רצית להגיד עוד משהו אז קודם כל התשובה שלך נכונה היה קשה מאוד להוציא אותה.

ש: אבל אמרתי את זה מההתחלה.

אליעד: לא את לא אמרת את זה את אמרת דברים דומים את אמרת הוא צריך להראות לה שזה ואז היא תרצה אותו למרות שהוא אובססיבי ואז זה יעלה את הערך שלה כל מיני סיפורים אמרת לא אמרת ואז היא תראה שהוא לא אובססיבי את זה לא אמרת, את לא אמרת הוא יעשה ככה וככה ואז הוא ישתול לה שהוא לא אובססיבי לא אמרת את זה אמרת ואז זה יעלה את הערך שלו בעיניה ואז כל מיני כאלה ואז כאילו למרות שהוא אובססיבי זה לא מה שאמרת. מה אתה רוצה להגיד?

ש: מה עם מה שכתבתי בפייסבוק כתבי בול אחד לאחד.

אליעד: חכה תכף נגיע אליך חכה תכף נשמע מה דעתך המלומדת.

ש: סגור.

אליעד: אז מההתחלה שנייה התשובה היא כזאת יש בן אדם אובססיבי ויש בן אדם לא אובססיבי עד כאן הבנו עכשיו נניח שהוא כמו אובססיבי מתקשר אליה מתקשר ומתקשר ואז היא אומרת לו אל תתקשר אלי ואז הוא אומר אוקי אני לא מתקשר אני לא אובססיבי ואני לא מתקשר, עכשיו אם הוא היה אובססיבי הוא היה מתקשר אליה אם הוא לא מתקשר אליה זה אומר שהוא לא אובססיבי אז בא נגיד ככה אז וודאי לנו שאם הוא היה אובססיבי הוא היה מתקשר אבל אם הוא לא מתקשר זה גם לא אומר שהוא לא אובססיבי יכול להיות שהוא לא אובססיבי שהוא באמת השתנה אבל יכול להיות שהוא רק מפחד להתקשר יכול להיות שהוא עדיין נשאר אובססיבי וזה שהוא לא מתקשר זה כי היא אמרה לו אל תתקשר והוא עדיין נשאר אובססיבי ברגע שהם יחזרו להיות בקשר הוא עוד פעם יחזור להיות אובססיבי.

גם זאת בעיה נכון מחויב לנו שאם הוא היה אובססיבי הוא מתקשר אבל לא מחויב לנו שזה שהוא לא מתקשר זה לא מחייב את זה שהוא לא אובססיבי זה מאפשר זאת סיבה מאפשרת לא מחייבת כי יכול להיות שהוא לא מתקשר רק בגלל שהוא מפחד ויש הרבה אנשים שהם כאילו יודעים לתת ספייס אבל ברגע שחוזרים הם עוד פעם מתעלקים נכון עכשיו אז זה אחד, אז איך אנחנו יכולים לגרום לה לחשוב שזה שהוא לא מתקשר זה לא רק בגלל שהוא מפחד אלא באמת הוא השתנה אז אנחנו את התשובה הזאת נעשה הפוך היא רוצה לחשוב שהוא לא אובססיבי, עכשיו בן אדם שהוא לא אובססיבי היה מתקשר או לא היה מתקשר לא היה מתקשר ולכן אל תתקשר אבל בן אדם שהוא לא אובססיבי כנראה היה עושה עוד דברים שונים נוספים בחייו בן אדם שהוא לא אובססיבי כנראה גם היה מפתח חיים היה עושה דברים.

ולכן אם באמת השתנית אז אתה לא יכול להתקשר להגיד לה אני לא אובססיבי אוקי כי זה מראה שאתה אובססיבי לא רק זה אלא שאם אתה רק לא תתקשר אליה וזה יהיה השינוי היחיד שאתה לא מתקשר אליה זה לא עוזר לנו כי בתת מודע היא אומרת אולי זה שהוא לא מתקשר אלי זה רק כי הוא מפחד ממני וברגע שנחזור להיות בקשר הוא עוד פעם יהיה אובססיבי, מה שצריך לעשות זה להגיד כזה דבר היא רוצה שתהיה לא אובססיבי אבל בן אדם שהוא לא אובססיבי הסימפטום של זה זה לא רק שהוא לא מתקשר זה גם שיש לו תחביבים זה גם שיש לו תעסוקה וגם הרבה דברים ולכן תתחיל באמת לשנות את עצמך תיצור תחביבים תיצור תעסוקה תעשה דברים ואת זה אתה כן יכול לידע אותה.

איך אתה יכול לידע אותה לדוגמה בפסייבוק תשתף דרך חבר משותף לא משנה איכשהו שהיא תדע שאתה חי ברגע שהיא יודעת שאתה חי זה אומר שאתה לא אובססיבי יש לך חיים יש לך משהו שעושה לך טוב, עכשיו בא נחדד.

ש: אבל זה גם מעלה את הערך שלו בעיניה.

אליעד: לא קשור למלא את הערך לא קשור.

ש: אבל זה כן משפיע על הרצון שלה להיות איתו.

אליעד: אולי גם יכול להיות שאם הוא יעשה דיאטה והוא יסתפר אז גם היא תתאהב בו יכול להיות אבל זה לא נושא השיחה עכשיו השאלה לא הייתה איך לגרום לה לרצות אותו באופן כללי השאלה הייתה ספציפית על המחשבה שהיא חושבת שהוא אובססיבי. עכשיו אז יש אנשים שמה שהם עושים הם אומרים תראה אוקי היא רצתה שאני לא אתקשר אליה אני לא אתקשר אליה וזהו הבעיה בגישה הזאת היא שקודם כל זה לא אומר שאתה לא אובססיבי כי יכול להיות שאתה לא מתקשר ואיך שאתם תחזרו להיות בקשר אתה עוד פעם תחזור לסורך ודבר שני גם כן שאין לך מה לעשות מעבר ללא להתקשר אליה כי מעבר ללא להתקשר אליה אתה לא יכול לעשות כלום ולכן העצה הנכונה היא בן אדם שהוא לא אובססיבי היה עושה עוד דברים חוץ מלא להתקשר מה לדוגמה הוא היה מפתח תחביבים עושה דברים וכו'.

אז את הדברים האלה תעשה תעביר לה כמסר בדקה שאתם מדברים דרך חבר משפחה דוד לא משנה מה בפייסבוק שיש לך חיים ואז אומרים וואלה יש פה בן אדם שיש לו חיים עכשיו אפשר ליצור איתו קשר כי הוא כבר לא אובססיבי או יש יותר סיכוי שהוא לא אובססיבי אבל בא נחדד עוד טיפה אם בן אדם מראה שיש לו חיים זה נחמד אבל זה לא באמת האמת האמת היא שהאובססיה לא תלויה באם יש לך חיים או לא האובססיה תלויה באם יש לך חיים שעושים לך טוב כמו הבן זוג שלך בזה זה תלוי, זאת אומרת אם בן אדם יהיה לו מאה תחביבים והתחביבים לא עושים לו כל כך טוב הוא עדיין נשאר אובססיבי אם בן אדם יהיה לו מאה תחביבים יכול להיות שברגע שהוא יחזור לחברה תיק תק הוא נהיה אובססיבי וקנאי כמו קודם למרות התחביבים ולמרות החברים ולמרות הכל למה כי הם לא שווי ערך אליה.

עכשיו לכן בן אדם צריך לפתח תחביבים או תעסוקה או משהו שתהיה מתקרבת או שוות ערך...
נשים ספייס בזוגיות איך לגרום לאנשים לרצות אותי עובדים לגרום למישהו לאהוב אותי ויתר עלי יש אין איך לגרום לאנשים לרצות אותך לחזור כיעור משכנע אובססיביות אובססיות איך להראות לה איך להראות לה שאני איך להראות לה שאני לא אובססיבי איך להראות לה שהשתנתי איך לשתול איך לשתול מחשבות איך לשתול מחשבות לאקס איך לשתול מחשבות לאקסית אישה אני לא אובססיבי אקס אקסים אקסית בחורה בחורות החזרת אהבה החזרת אקס החזרת אקסית העברת מסרים השתנתי התגברות על קנאה התמודדות עם קנאה טיפול בקנאה לגרום לגרום לאקס לגרום לאקס לחזור לגרום לאקס לחזור אלי לגרום לאקס לחזור אליך לגרום לאקס לקנא לגרום לאקסים לחזור לגרום לאקסים לקנא לגרום לאקסית לגרום לאקסית לחזור לגרום לאקסית לחזור אלי לגרום לאקסית לחזור אליך לגרום לאקסית לקנא להחזיר אהבה להחזיר אחרי בגידה להחזיר אחרי פרידה להחזיר אמון בזוגיות להחזיר אקס להחזיר אקסית להחזיר אקסית שלא רוצה אותי ויש לה מישהו לאהוב אותי להחזיר את האקס להחזיר את האקסית להעביר להעביר מסר להעביר מסרים להעביר מסרים לאקס להעביר מסרים לאקסית להראות להראות לה להראות לה שאני להראות לה שאני לא אובססיבי להראות לה שהשתנתי להתגבר על קנאה להתמודד עם קנאה לחזור לחזור אחרי בגידה לחזור אחרי פרידה לחזור אל האקס לחזור אל האקסית לחזור אליך לחזור לאקס לחזור לאקסים לחזור לאקסית לצאת עם אחרות לצאת עם בחורות לצאת עם בחורות אחרות לצאת עם מישהי לקנא לקנא באחרים לשכנע אקס לשכנע אקס לחזור לשכנע אקס לחזור אליך לשכנע אקסים לחזור לשכנע אקסים לקנא לשכנע אקסית לשכנע אקסית לחזור לשכנע אקסית לחזור אליך לשכנע אקסית לקנא לשכנע את האקס לשכנע את האקסית לשכנע את האקסית לחזור אליך לשכנע מישהו לחזור לשתול לשתול מחשבות לשתול מחשבות לאקס לשתול מחשבות לאקסית לתת לתת ספייס מחשבות מסרים מסרים לאקס מסרים לאקסית מתמודדים עם קנאה נשים ספייס קינאה קנאה קנאה ורכושנות קנאות שינויים שתילת מחשבות
אובססיה, התנהגות אובססיבית, אובססיות, הפרעה אובססיבית, התמכרות, טורדנות כפייתית, הפרעה טורדנית כפייתית, התמכרויות
אובססיה, התנהגות אובססיבית, אובססיות, הפרעה אובססיבית, התמכרות, טורדנות כפייתית, הפרעה טורדנית כפייתית, התמכרויות ובו יתבאר העניין של אובססיות התמכרויות התנהגות טורדנית כפייתית וכיוב. ממה נובעות האובססיות וההתמכרויות? האם הן רעות? האם הן טובות? האם אפשר להיגמל ולהשתחרר מהן? וכיצד? ועוד. אז מהי אובססיה? אובססיה היא התנהגות של האדם, שהאדם חוזר עליה פעם אחרי ... את הסיבה שבגללה הוא חוזר על הפעולה הזאת. ובנוסף, האדם חושב שהפעולה הזאת היא מיותרת, גוזלת ממנו משאבים מיותרים, ואפילו גורמת לו נזק. ולזה האדם קורה אובססיה. ונחדד שוב פעם. אובססיה היא התנהגות כלשהי של האדם. זא כל התנהגות של האדם באשר היא, יכולה להיחשב בעיני האדם לאובססיה. והכל תלוי ביחס של האדם לאותה התנהגות ספציפית שלו. כי אם האדם ... עליה. ואדרבה, האדם יהיה מרוצה מכך שיש לו אינסטינקטים טובים, וטבע שני טוב וכיוב. אבל ברגע שהאדם לא מרוצה מאותה התנהגות, אז היא כבר יכולה להיחשב לאובססיה. זא, ההתנהגות בפני עצמה, היא אינה אובססיבית או לא אובססיבית. התנהגות בפני עצמה, היא רק התנהגות בפני עצמה. השאלה היא, כיצד ... חושב, שההתנהגות הזאת, גורמת לו לנזק? וכיוב. כי כל התנהגות באשר היא, היא בפני עצמה, היא אינה טובה או רעה. אלא היא הופכת להיות התמכרות הפרעת התנהגות אובססיה וכיוב, רק בגלל הפרשנות של האדם, את מה שהוא עושה. ובנוסף, יש כאן ... שהאדם חווה כאילו נכפה עליו בכפיה לעשות את מה שהוא עושה נגד רצונו, אז האדם יגדיר את ההרגל הזה, כהפרעה טורדנית כפייתית טורדנות כפייתית התמכרות אובססיה וכיוב. וזה כמובן, רק אם האדם לא מרוצה מאותה התנהגות כפייתית. כי אם ... אישיות הפרעת התנהגות וכיוב. אלא הוא דווקא יברך על כך, שהוא בלי שום מאמץ, רגיל לעשות את מה שהוא עושה. כך שראשית כל צריך לזכור, שמי שסובל מהתנהגות אובססיבית התנהגות טורדנית וכיוב, הרי שמצד האמת, הבעיה שלו, היא לא רק ... שלו, מההתנהגות העצמית שלו. כי אם לדוגמה האדם היה מקבל את עצמו, בלי שום תנאים אוהב את עצמו, בלי שום תנאים וכיוב, הרי שהאדם היה אולי מודע לכך שיש לו אובססיות וכיוב, אך הוא לא היה סובל מהן, אלא היה מקבל אותן באהבה. כך שעיקר הבעיה האמיתית של האדם שסובל מאובססיה, היא בכך שהוא לא מקבל את האובססיה שלו באשר היא. כי האהבה העצמית, צריכה להיות בלי שום תנאים באשר הם. ועכשיו ננסה להבין, למה בעצם יש אובססיות התמכרויות, ואיך הן נוצרות. והעניין הוא, די פשוט. והוא, כי האדם ... שהאדם עושה אותם. ומה שגורם לאדם לעשות איזה דבר, הוא בעצם הרצון העצמי שלו עצמו. ומי שחושב שהרצון העצמי שלו, משרת את המטרות שלו, הוא לא יתלונן על אובססיות התמכרויות וכיוב. אבל מי שחושב שהרצון העצמי שלו, לא משרת את המטרות ... הוא יקרא לשאר הרצונות והמעשים שלו, התנהגות כפייתית טורדנית וכיוב. זא, האדם תמיד עושה רק את מה שהוא רוצה. ואם האדם לדוגמה תולש לעצמו את השיער באובססיביות, הרי שהוא עושה זאת, רק משום שהוא עצמו רוצה לעשות זאת. אלא, שבו ... שהוא להישאר עם השערות על הראש, לרצון הזה האדם קורא לו רצון בריא. ולרצון השני של האדם, שגורם לו לתלוש את השערות מהראש, לרצון הזה האדם קורא לו רצון אובססיבי התנהגות כפייתית וכיוב. והרצון של האדם להסתפר מידי פעם, האדם קורא ... דקות, היא דווקא הסבה לו אושר רב. ואם האדם לא היה מפיק כל הנאה שהיא מההתמכרות שלו, הרי שהוא לא היה עושה אותה. ואם באותו הרגע שהאדם רוצה לפעול בצורה אובססיבית, אם באותו הרגע האדם באמת היה חושב, שהדבר שאותו הוא רוצה לעשות, ... הוא משוכנע שהדבר יביא לו יותר תועלת מאשר נזק. ולא שהוא לא יודע שההתנהגות תביא לו נזק. אלא שהוא חושב, שביחס למה שהוא רוצה באותו הרגע, אותה התנהגות אובססיבית, תביא לו יותר תועלת מיידית, מאשר נזק בטווח הרחוק וכיוב. כך שבכל ... המנוגדים שיש באדם מתעוררים. ואז האדם לפעמים כאשר הוא לא מרוצה מההתנהגות שלו, אז הוא קורא לה בשמות שונים, של הפרעת טורדנית התנהגות כפייתית התמכרות אובססיה וכיוב. אך מצד האמת, באותו הרגע שהאדם עשה את הפעולה, הוא יותר רצה לעשות אותה, מאשר שהוא רצה לא לעשות אותה. ומי שיעמיק עוד יבין, כי האדם אובססיבי בצורה כמעט מוחלטת, לכך שהרצון שלו יתמלא תמיד. זא האדם אובססיבי לכך שהוא תמיד ירגיש טוב, כמה שיותר טוב. ושהמציאות תהיה כפי מה שהוא רוצה, בכל רגע ורגע, לפי מה שהוא רוצה באותו הרגע. וכל בני האדם בעולם, כולם אובססיביים לכך, שהם ירגישו טוב, שהמציאות תהיה כרצונם, שהם לא יסבלו וכולי. ולאדם יש את הרצון הבסיסי שלו, שהוא הרצון להרגיש טוב. ובנוסף, יש לאדם רצונות שונים, שהאדם חושב שהם אלו שיגרמו לו להרגיש טוב. ובגלל שהאדם אובססיבי להרגיש טוב, אז האדם מחויב לעשות תמיד, את מה שהוא חושב שיגרום לו ...
אובססיות / טורדנות כפייתית - איך להתמודד עם הפרעה טורדנית כפייתית / הפרעה אובססיבית?
אובססיות טורדנות כפייתית - איך להתמודד עם הפרעה טורדנית כפייתית הפרעה אובססיבית? אובססיות הפרעה טורדנית כפייתית התנהגות אובססיבית. מה עושים? הדרך להתמודד עם אובססיות היא על ידי זה שמפרקים אותן לגורמים עד שהן נעלמות. מה הופך אובססיה להיות כזו? תשובה: חוסר ההיגיון שבה. אם זה הגיוני זה לא אובססיבי. הדרך לפרק אובססיה היא על ידי שמכניסים אותה אל השכל. הדרך היחידה לפרק את השקר, היא על ידי שלא מפחדים ... נקודת האמת שבו, מפרקים אותו מנשקו = מבודדים את השקר מהאמת. ואז השקר נופל מעצמו. ברמה המעשית הדרך להעלים אובססיה, היא על ידי זה שחוקרים את השורש השכלי שלה. גם התנהגות אובססיבית יוצאת מכוח אל הפועל על ידי האדם עצמו. ההתנהגות האובססיבית אינה מתרחשת מעצמה, אלא האדם עצמו הוא זה שעושה את הפעולה עצמה. האדם רוצה לעשות את הפעולה ואז הוא עושה אותה. גם אם זו אובססיה, עדיין האדם הוא זה שבוחר לעשות אותה. כדי לפרק את האובססיה, על האדם להתמקד בשורש שיוצר את ההתנהגות האובססיבית , דהיינו, להתמקד ברצון שלו שמניע אותו לעשות את מה שהוא עושה. על האדם לחקור את השורש ... הוא עושה את הפעולה. כאשר ישנו רצון מודחק שהאדם מתעלם ממנו, הרצון הזה יוצר התנהגות בלתי ברורה שנחשבת לאובססיבית. אך לכל דבר יש שורש. על האדם להגיע אל השורש השכלי ואל השכל שמניע את התהליך שבסופו הופך להפרעה טורדנית כפייתית. בכל אובססיה יש שכל מסוים. אם לא היה שום שכל לאובססיה, אז מדוע האדם עושה דווקא אותה ולא עושה באובססיה דברים אחרים?! קיימת סיבה שבגללה יש לאדם דווקא את האובססיה הזאת. קיימת סיבה שבגללה האובססיה התחילה דווקא בתקופה כלשהי. קיימת סיבה לכך שהאובססיה היא כפי שהיא ולא בצורה אחרת. על האדם להבין שיש סיבה לאובססיה ועליו לאתר אותה. הדרך לאתר את הסיבה של האובססיה, היא על ידי זה שלא מקבלים אותה כמובנת מאליה, אלא חוקרים את השורש השכלי וההגיוני שלה. אם האובססיה הייתה חסרת היגיון לחלוטין, אז מדוע אין לאותו אדם גם אובססיות אחרות?! מוכרח שיש סיבה מדוע האובססיה כפי שהיא. מה שיוצר את האובססיה זה הרצון של האדם. אם האדם לא היה רוצה הוא לא היה עושה. האדם בוחר לעשות את הפעולה האובססיבית. על האדם לחקור את הרצון שלו ולהגיע לשורש שלו = להבין מנין הרצון עצמו נובע. כאשר האדם מגיע לשורש ולהבנה של הרצון שממנו נובעת האובססיה, באותו הרגע האובססיה כבר אינה
התמכרויות, טורדנות כפייתית, גמילה מהתמכרויות, אובססיות, התנהגות טורדנית, התנהגות כפייתית, לשנות הרגלים - איך להיגמל מהתמכרות?
... טורדנות כפייתית, גמילה מהתמכרויות, אובססיות, התנהגות טורדנית, התנהגות כפייתית, לשנות הרגלים - איך להיגמל מהתמכרות? ובו יתבאר העניין של התמכרויות ושל התנהגות אובססיבית והתנהגות טורדנית. ויתבאר, איך אפשר להפסיק התנהגות טורדנית והתנהגות כפייתית? איך להיגמל מהתמכרות? ועוד. ומי שיתבונן יראה, כי אובססיה התמכרות, זאת פעולה שהאדם עושה אותה, מתוך תחושה של כפייה וללא בחירה עצמית. כאשר האדם מרגיש שהוא מוכרח לעשות איזה משהו, בלי יכולת לשלוט בעצמו, האם לעשות זאת או לא, הרי שיש לאדם סוג של אובססיה. כמו כן, לפעמים, אובססיות והתמכרויות נוצרות, על ידי זה שהאדם מתרגל לעשות איזה דבר (לדוגמה: עישון אכילה לא בריאה וכיוב). עד שההרגל הופך לטבע של האדם, ועד שהאדם מרגיש שהוא כאילו לא מסוגל להפסיק את ההרגל. והשאלה הנשאלת היא, כיצד אפשר להיגמל מאובססיות ומהתמכרויות? תשובה: כדי להצליח להיגמל מכל אובססיה והתמכרות, לשם כך על האדם להחזיר לעצמו, את כוח הבחירה החופשית שלו. זא, מאחר שמהותה של האובססיה, היא בכך שהאדם עושה אותה ללא תחושה של בחירה, ממילא זה אומר, כי כדי לשלוט באובססיה, לשם כך יש צורך להחזיר לאדם את יכולת הבחירה שלו. ומי שיתבונן בעניין יראה, כי כל התנהגות שאותה עושה האדם, יש רק אחת משתי ... לדוגמה לנשום. או שאכן, כן קיימת אפשרות כלשהי, שבאמצעותה יכול האדם לשלוט במצבו, אלא שהאדם, אינו יודע מהי האפשרות הזאת. וכדי להיגמל מהתמכרות אובססיה, לשם כך על האדם להפוך את ההתנהגות הטורדנית אובססיה שלו, מהתנהגות לא רצונית, להתנהגות רצונית. ואת זה עושה האדם, על ידי זה שהוא מוצא את נקודות השליטה שלו במצב. דהיינו, על האדם ... לסיכום: על האדם לנסות להבין כיצד הוא עצמו אחראי למה שהוא עושה. ועל ידי זה, חוזרת תחושת הבחירה אל האדם. ועל ידי זה, באפשרותו של האדם להתגבר על האובססיה, אם הוא רק ירצה... ...
אובססיות - טובות או רעות? למה האדם רוצה לשנות את המציאות?
אובססיות - טובות או רעות? למה האדם רוצה לשנות את המציאות? וכל אובססיה היא רעה, כי היא יוצרת תלות וסבל, בין האדם לבין הצורה של המציאות. והרצון של האדם שהמציאות תהיה כרצונו, היא האובססיה הכי גדולה בעולם. ובפרט כאשר יש לאדם אובססיה חולנית, שהוא כל הזמן רוצה לשנות את המציאות, בלי שהוא מבין בכלל למה הוא רוצה לשנות אותה, שאז האדם סובל תמיד. אבל יש אובססיה אחת טובה, והיא האובססיה של האדם, אל האמת והמהות שאינה מוגדרת כלל. והאדם סובל תמיד, רק משום שבתוכו הוא אובססיבי, להשיג את האחדות עם המהות האחת. והלחץ הנפשי של האדם, להתאחד עם השלמות של המציאות, בא לידי ביטוי, בכך שהאדם כל הזמן מנסה לשנות ... שהיא נמצאת מחוץ לכל מקום וזמן. ולכן האדם לא מרוצה לעולם משום צורה שהיא, כי הוא רוצה את המהות, שהיא חסרת כל צורה. ומי שהוא פיקח, הוא משיג את האובססיה האמיתית שלו, שהיא שהמציאות תהיה כרצונו תמיד. והוא משיג זאת, על ידי זה שהוא לומד ומבין את המציאות, למה היא כך ולא אחרת. שעל ידי ההבנה, נוצרת אהבה של האדם למציאות. ואז האדם זוכה לממש את האובססיה שלו, להתחבר אל אחדות המציאות, שהיא האני האמיתי של האדם. ואז, כאשר האדם אובססיבי באמת להתחבר לאחדות המציאות, אז על ידי זה הוא יכול להכיל בתוכו גם את האובססיות של העולם הזה, דהיינו, את הרצונות השונים שיש לאדם בעולם הזה, כגון לאכול לא לסבול וכולי. כי בלי שהאדם ממלא את האובססיה האמיתית שלו, שהיא להתאחד עם המציאות, הוא סובל תמיד מהמון אובססיות של שקר, דהיינו, הרצונות שלו. אבל כאשר האדם ממלא את האובססיה שלו, דהיינו, מבין את המציאות ומתאחד איתה, על ידי זה הוא נהנה מכל האובססיות והרצונות של העולם. ...
OCD / Obsessive Compulsive Disorder / הפרעה טורדנית כפייתית / הפרעה אובססיבית קומפולסיבית / הפרעה נפשית / אובססיות / שינוי הרגלים / לשנות הרגלים / אימון לשינוי / הפרעת חרדה / טורדנות כפייתית
... Obsessive Compulsive Disorder הפרעה טורדנית כפייתית הפרעה אובססיבית קומפולסיבית הפרעה נפשית אובססיות שינוי הרגלים לשנות הרגלים אימון לשינוי הפרעת חרדה טורדנות כפייתית וכאן אבאר את המהות המרכזית של הפרעה טורדנית כפייתית (ocd). ... שלו, ושהוא פועל כמו רובוט בלי בחירה חופשית. והאדם מרגיש ממש שהוא עבד של המחשבות הטורדניות שלו ושל האובססיה שלו. והאדם שסובל מההפרעה הנפשית של ה ocd, נמצא במצוקה מאוד גדולה, לפעמים על סף של שיגעון ממש. שהאדם מרגיש שהוא ממש עומד להשתגע ... של תסכול עמוק וחזק ותחושה של ייאוש ואובדן שליטה. והשאלה היא, איך להתמודד עם ocd? ואיך להתמודד עם הפרעה אובססיבית קומפולסיבית ועם התנהגות טורדנית כפייתית? והתשובה לכך היא, שטיפול ב ocd נעשה על ידי זה שהאדם מברר עם עצמו באמת, למה באמת הוא ... את הפעולה בפעם הראשונה, זה ישחרר אותו מביצוע חוזר ונשנה של פעולות מיותרות. והרעיון הוא, שה - ocd והאובססיה, מבטאת את העוצמה ואת החשיבות שהאדם מייחס לביצוע הפעולה בפעם הראשונה שלה. וככל שהאדם מייחס יותר חשיבות ויותר משמעות לביצוע ... הוא גם לא יחזור על הפעולה בצורה מיותרת. ובוודאות של 100%, שכל מי שחוזר על פעולות בצורה מיותרת ובצורה אובססיבית, הרי שזה אומר, שאו שכאשר הוא עושה את הפעולה בפעם הראשונה, אז הוא לא מבין ולא זוכר בכלל למה הוא עושה אותה בפעם הראשונה, או ...
שינוי אופי, שינוי התנהגות, דחיינות, מחשבות טורדניות, OCD, אובססיות, עצלנות, רגישות יתר, עצבנות יתר, רגזנות יתר, ריצוי אחרים, לרצות אחרים, בעיות התנהגות, קושי להחליט, להיות שלם עם החלטה בחוסר וודאות, לא מצליח להחליט
שינוי אופי, שינוי התנהגות, דחיינות, מחשבות טורדניות, OCD, אובססיות, עצלנות, רגישות יתר, עצבנות יתר, רגזנות יתר, ריצוי אחרים, לרצות אחרים, בעיות התנהגות, קושי להחליט, להיות שלם עם החלטה בחוסר וודאות, לא מצליח להחליט
... שינוי התנהגות, דחיינות, מחשבות טורדניות, OCD, אובססיות, עצלנות, רגישות יתר, עצבנות יתר, רגזנות יתר, ... אנשים סובלים מהתנהגויות כמו ריצוי, דחיינות ואובססיות? הסיבה המרכזית לכך שאנשים סובלים מבעיות כמו ... להיות שלם עם החלטות בחוסר ודאות? איך להשתחרר מאובססיות? כיצד להתמודד עם רגישות יתר? למה קשה להחליט? ...
OCD טורדני, התמכרות ל OCD, התמכרות להפרעה טורדנית כפייתית, התמכרות למחשבות טורדניות, התמכרות למחשבות אובססיביות, טיפול בOCD, טיפול בהפרעה טורדנית כפייתית, טיפול במחשבות טורדניות, טיפול במחשבות אובססיביות
OCD טורדני, התמכרות ל OCD, התמכרות להפרעה טורדנית כפייתית, התמכרות למחשבות טורדניות, התמכרות למחשבות אובססיביות, טיפול בOCD, טיפול בהפרעה טורדנית כפייתית, טיפול במחשבות טורדניות, טיפול במחשבות אובססיביות
... ל OCD, התמכרות להפרעה טורדנית כפייתית, התמכרות למחשבות טורדניות, התמכרות למחשבות אובססיביות, טיפול בOCD, טיפול בהפרעה טורדנית כפייתית, טיפול במחשבות טורדניות, טיפול במחשבות אובססיביות איך להתמודד עם OCD וטיפול במחשבות טורדניות? OCD (הפרעה טורדנית כפייתית) היא הפרעה שבה אדם מוצא את עצמו סובל ממחשבות אובססיביות או התנהגויות כפייתיות. אליעד כהן מסביר במהלך ההרצאה כיצד התופעה לא תמיד נובעת רק מהתנהגויות חוזרות כמו שטיפת ידיים או בדיקה חוזרת של דברים, אלא עלולה להיות תוצאה של ... על הצורך לשלוט במשהו, אך למעשה מדובר בהדחקה של פחדים עמוקים יותר. אנשים רבים מפתחים אובססיות חדשות כשהם פותרים את הבעיה הקודמת, מה שמוביל אותם למעגל אינסופי של מחשבות טורדניות. למה חשוב לחקור את השורש העמוק של ה - OCD? אליעד מציע גישה מעמיקה יותר במקום להתמקד רק ... הזו? אלא למה בכלל המוח שלי יוצר מחשבות טורדניות?. כל אדם יכול למצוא דפוס חוזר של אובססיות, אך חשוב להבין את השורש הפסיכולוגי שמוביל ליצירתן. אם המוח מייצר מחשבות כאלו כחלק מהמנגנון של הדחקת פחדים או רגשות שליליים, הפתרון טמון בהבנת הצורך העמוק שמניע את ... למלא את הריקנות או החוסר במשמעות בחיים. לדוגמה, אדם שאינו מוצא משמעות בחייו עלול לפתח אובססיות סביב עניינים שוליים כמו ניקיון או סדר, כי זה מספק לו תחושת משמעות או מטרה. כך, מחשבה כמו אני חייב לשטוף ידיים יכולה להוות מקור לתחושת ביטחון ושקט נפשי, במקום להתמודד עם ... ההתנהגות הכפייתית או המחשבות הטורדניות. הגישה המומלצת היא לזהות את השורש העמוק שמוביל לאובססיות ולהתמודד איתו. אם הבעיה היא פחד מהמוות או תחושת חוסר ערך, טיפול בשורש הזה יוביל לכך שהאדם יפסיק לפתח אובססיות חדשות. טיפול כזה יעזור להפסיק את המעגל האינסופי של OCD ויאפשר לאדם להשתחרר ממנו באופן מוחלט. למה חשוב להבין את הרווח הרגשי במחשבות טורדניות? מחשבות טורדניות אינן רק מקור ... לייצר OCD חדש, כך שפעם אחת מפחדים ממשהו אחד, אחר כך ממשהו אחר, ולא מפסיקים להחליף אובססיה. במקרה כזה, אפילו אם פותרים מחשבה טורדנית ספציפית או מצליחים לטפל בצורה נקודתית, עלולה להופיע מחשבה טורדנית חדשה. לכן חשוב להבין לא רק את התוכן של המחשבה הספציפית, אלא את ... עמוק יותר (למשל פחד מהמוות, תחושה שרע לו ממשהו בילדות, או חוסר באהבה), והמוח בורח לפתח אובססיה אחרת כדי להסיח את הדעת מהבעיה האמיתית. למשל, בן אדם מפחד מאוד מהמוות, וכדי להימנע ממחשבות על הנושא, הוא מתחיל להיות מוטרד מהשאלה האם סגרתי את הדלת? או האם שטפתי ידיים? ... בחיים, והם מנסים למלא את החוסר על ידי התעסקות כפייתית. כשהחיים נראים ריקים, הופכת האובססיה לעיסוק מרכזי שדרכו מרגישים אנרגיה, מטרה או סיבה להיות מוטרדים. כך, המחשבה הטורדנית (כמו אני חייב לסגור את הדלת X פעמים או אני חייב לשטוף ידיים כל הזמן) תופסת מקום של עוגן ... העמוק יותר. מדוע חלק מהאנשים בוחרים במחשבות טורדניות שוב ושוב? מבחינה רגשית, המחשבה האובססיבית מביאה גם רווח מסוים: היא מסיחה את הדעת מבעיה גדולה יותר (כמו פחד מהמוות או כאב נפשי אחר). היא נותנת תחושה של משמעות או שליטה בחיים (לדוגמה, האם ניקיתי מספיק? הופך ... כאשר או - סי - די חוזר על עצמו בצורות שונות, כדאי לזהות את הדחף הפנימי שיוצר את האובססיה. במקום כל פעם להתמודד עם המחשבה החדשה, מומלץ לגלות מהו הפחד העמוק, הצורך או החוסר שגורמים למוח לייצר שוב ושוב אובססיות. אם מטפלים רק בפחד הספציפי (למשל לשטוף ידיים), ייתכן שבעתיד יופיע פחד חדש (לסגור דלת, לבדוק שוב ושוב משהו אחר וכו). לכן חשוב להבין: מה הרווח הנפשי שיש לאדם מכך שיש לו ... שמטפלים בצורך המרכזי (פחד, חוסר משמעות, קושי רגשי מהעבר וכדומה), פחות נוצר צורך לחפש אובססיה חדשה. כך ניתן למנוע את הישנות או - סי - די בדרכים שונות ומשונות ולצאת ממעגל המחשבות הכפייתיות. איך למצוא את הסיבה העמוקה לחוסר שקט נפשי דרכים לזיהוי משמעות מול אובססיות חוזרות כיצד לטפל במחשבות טורדניות והפרעות חרדה מה הקשר בין הפחדים העמוקים לבין התנהגות כפייתית מחשבות אובססיביות טורדניות, OCD וחוסר משמעות בחיים, OCD ושעמום, OCD ומשמעות בחיים, OCD וריקנות, OCD כמנגנון הגנה, OCD כמנגנון הדחקה, OCD והדחקה רגשית, התנהגות כפייתית וחוסר משמעות ... הפרעה טורדנית כפייתית כמנגנון הדחקה, הפרעה טורדנית כפייתית והדחקה רגשית, שטיפת ידיים אובססיבית, למה אני כל הזמן שוטף ידיים? ocd גורמים, למה כל הזמן יש לי הפרעה טורדנית כפייתית אחרת? למה המוח מייצר לי הפרעה טורדנית כפייתית? למה אני סובל מהפרעה טורדנית כפייתית כל הזמן? מה גורם ל OCD? ocd מחשבות טורדניות, ocd מחשבתי, למה אני כל הזמן סובל מהתנהגות אובססיבית אחרת? למה בכל פעם יש לי OCD חדש? למה אני ממציא לעצמי OCD? למה אני לא מצליח להפסיק לסבול מOCD? איך לטפל ב OCD קשה? למה אני לא מצליח להפסיק לסבול מהפרעה טורדנית כפייתית? ... במחשבות טורדניות קשות? איך לטפל במחשבות טורדניות שחוזרות על עצמן? איך לטפל במחשבות אובססיביות קשות? איך לטפל במחשבות אובססיביות שחוזרות על עצמן? דרכי טיפול ב OCD, האם ocd זה גנטי? ocd האם זה עובר, ocd חמור, ocd טיפול עצמי, למה יש לי OCD? ocd נטילת ידיים, התמודדות עם ocd, למה אני כל הזמן סובל מהפרעה טורדנית כפייתית אחרת? למה כל הזמן יש לי התנהגות אובססיבית אחרת? למה המוח מייצר לי התנהגות אובססיבית? למה אני סובל מהתנהגות אובססיבית כל הזמן? למה כל הזמן יש לי התנהגות אובססיבית חדשה? למה בכל פעם יש לי התנהגות אובססיבית חדשה? למה אני ממציא לעצמי התנהגות אובססיבית? למה אני כל הזמן סובל מ OCD אחר? למה כל הזמן יש לי OCD אחר? למה המוח מייצר לי OCD? למה אני סובל מ OCD כל הזמן? למה אני לא מצליח להפסיק לסבול מהתנהגות אובססיבית? איך לטפל בהתנהגות אובססיבית קשה? איך לטפל בהתנהגות אובססיבית שחוזרת על עצמה? למה אני סובל ממחשבות טורדניות כל הזמן? למה כל הזמן יש לי מחשבות טורדניות חדשות? למה בכל פעם יש לי מחשבות טורדניות חדשות? גורמים ל OCD, למה אני כל הזמן ...
פאראפיליות, שנאה עצמית, סטיות מיניות, סטיות מוזרות, האשמה עצמית, למה אני חולה נפש? למה אני חולה מין? למה אני סוטה מין? למה אני אובססיבי? למה אני מכור? איך לא להאשים את עצמי? למה אני פסיכופט? פדופיליה, הפרעות מיניות, פאראפיליה
פאראפיליות, שנאה עצמית, סטיות מיניות, סטיות מוזרות, האשמה עצמית, למה אני חולה נפש? למה אני חולה מין? למה אני סוטה מין? למה אני אובססיבי? למה אני מכור? איך לא להאשים את עצמי? למה אני פסיכופט? פדופיליה, הפרעות מיניות, פאראפיליה
... שנאה עצמית, סטיות מיניות, סטיות מוזרות, האשמה עצמית, למה אני חולה נפש? למה אני חולה מין? למה אני סוטה מין? למה אני אובססיבי? למה אני מכור? איך לא להאשים את עצמי? למה אני פסיכופט? פדופיליה, הפרעות ... הנושא שאליעד כהן מדבר עליו הוא כיצד אפשר לא להאשים את עצמך ולא לשנוא את עצמך כאשר יש לך סטיות מיניות, הפרעות נפשיות, התמכרויות לא הגיוניות, או אובססיות מוזרות. אנשים רבים מרגישים רע מאוד עם עצמם כאשר הם מגלים שיש להם ... רעב מאוד. כשבן אדם רעב, הוא יעשה דברים שהוא לא היה עושה במצב רגיל. לכן, כאשר אדם שואל את עצמו מדוע יש לו סטייה מינית, התמכרות לא הגיונית, או התנהגות אובססיבית ומוזרה, עליו להבין שהתשובה היא: כי אני רעב מאוד. במקרה זה, הרעב הוא לא ... קשה. כאשר האדם סובל ממצוקה כזו, הוא הופך לרעב מבחינה רגשית ונפשית. הרעב הזה יכול להתבטא בכך שהוא יפתח משיכה להתנהגויות מיניות מוזרות או לא הגיוניות, אובססיות, או התמכרויות משונות. לדוגמה, אישה שיוצאת מזוגיות גרועה עלולה להתאהב מיד ... הרעב הרגשי ויפתור את הטראומות, הפחדים המודחקים, או התסביכים שמייסרים אותו, הוא לא יהיה רעב יותר. וכשהרעב ייעלם, גם ההתנהגות המוזרה, הסטיות המיניות והאובססיות הלא הגיוניות ייעלמו. אליעד מדגיש שאין צורך לשנוא את עצמך או לכעוס על ... צורך למצוא את הסיבה ולפתור אותה, לא להאשים את עצמך. למה אני סובל מסטיות מיניות? איך לא להאשים את עצמי בהתמכרויות? מהו רעב רגשי? איך להתמודד עם התנהגות אובססיבית? איך להפסיק לשנוא את עצמי? מה גורם להפרעות נפשיות מוזרות? איך לטפל ... לכעוס על עצמי? איך לא לשנוא את עצמי? איך לא לשנוא את עצמך? התמכרות לא הגיונית, התאהבות לא הגיונית, נקרופיליה, איך לא לכעוס על עצמך? וויריזם, מאזוכיזם, אובססיה לא הגיונית, איך לקבל את עצמך? סטייה לא הגיונית, איך לא להאשים את עצמך? ...
OCD והדחקה, גורמים ל OCD מוזר, מיזופוניה, מחשבה טורדנית, מחשבה כפייתית, התמכרות לא הגיונית, אובססיה מוזרה, פחד לא הגיוני, להדחיק, התנהגות טורדנית לא הגיונית, הפרעה טורדנית כפייתית, Obsessive Compulsive Disorder, סיבות ל OCD
OCD והדחקה, גורמים ל OCD מוזר, מיזופוניה, מחשבה טורדנית, מחשבה כפייתית, התמכרות לא הגיונית, אובססיה מוזרה, פחד לא הגיוני, להדחיק, התנהגות טורדנית לא הגיונית, הפרעה טורדנית כפייתית, Obsessive Compulsive Disorder, סיבות ל OCD
... והדחקה, גורמים ל OCD מוזר, מיזופוניה, מחשבה טורדנית, מחשבה כפייתית, התמכרות לא הגיונית, אובססיה מוזרה, פחד לא הגיוני, להדחיק, התנהגות טורדנית לא ... ל OCD מה גורם לאדם לפתח מחשבה טורדנית לא הגיונית? מחשבות טורדניות לא הגיוניות, פחדים לא הגיוניים, אובססיות או התמכרויות מוזרות - כל אלה יכולים להיגרם מכמה ... על מהי בדיוק הדחקה ואיך היא מובילה לפיתוח של הפרעות טורדניות לא הגיוניות כמו OCD, מיזופוניה או כל אובססיה אחרת. מהי הדחקה וכיצד היא יוצרת הפרעות טורדניות? ... יעדיף לסבול מבעיה קטנה במקום להתמודד עם הבעיה האמיתית? ההסבר הפשוט הוא שהבעיה הקטנה, למשל מיזופוניה, אובססיה לניקיון או פחד לא הגיוני אחר, היא בעיה הרבה יותר ... ולהעצים אותה בצורה מוגזמת, כדי להסיח את הדעת מהבעיות הגדולות והכואבות יותר. כיצד מנגנון ההדחקה יוצר אובססיות מוזרות אחרות? אותו עיקרון עובד גם במקרים נוספים של הפרעה טורדנית כפייתית (OCD). למשל, אדם שיש לו אובססיה לשטיפת ידיים, לניקיון קיצוני בבית, לבדיקה חוזרת של ... בדיקות חוזרות ונשנות, רק כדי להסיח את דעתו מהתחושה העמוקה של חוסר תכלית. מה הסכנה בהפסקת ההתעסקות עם האובססיה הקטנה? כאן מגיעה נקודה חשובה מאוד: אם אדם רוצה להשתחרר מהמחשבות הטורדניות או מהאובססיות המוזרות הללו, הוא חייב להבין שאם הוא רק יפסיק ... הבדידות, חוסר המשמעות, הדאגות הכלכליות, או כל בעיה אחרת שהדחיק עד כה. איך ניתן להתמודד נכון עם OCD ואובססיות לא הגיוניות? הפתרון הפרקטי שמציע אליעד הוא להתמודד ישירות עם הבעיות האמיתיות והעמוקות של החיים. במקום להדחיק אותן ולברוח להתעסקות אובססיבית בבעיות שוליות, יש לטפל באופן מודע ומכוון בבעיות ... OCD? איך להתמודד עם פחד לא הגיוני? סיבות להפרעה טורדנית כפייתית למה רעש לעיסה מפריע לי? מה לעשות כשיש אובססיה מוזרה? שלום חברים, הפעם נדבר על איך יכולה להיווצר אצל אדם מחשבה טורדנית לא הגיונית, פחד לא הגיוני, אובססיה לא הגיונית, התמכרות לא הגיונית או הפרעה טורדנית לא ... המשמעות של חייו, מרגיש בדידות או שילוב של כל אלו, אך אינו רוצה לחשוב על כך. במצב כזה, המוח יכול לפתח אובססיה לא הגיונית, כמו מיזופוניה. מה זה מיזופוניה? ... זה קורה בכל סוגי ה - OCD אותו הדבר נכון גם לגבי הפרעות טורדניות כפייתיות אחרות. יש אנשים שיש להם אובססיה לגבי ניקיון, שטיפת ידיים, סדר מסוים בבית או כל דבר ... במקום להתמודד עם הבעיות האמיתיות. מה הסכנה? אם אתה סובל מחרדה לא הגיונית, פחד לא הגיוני או כל סוג של אובססיה מוזרה, ואתה רוצה להיפטר ממנה, עליך לקחת בחשבון דבר ... רוצים מידע נוסף, תוכלו להיכנס לאתר ולחפש OCD לא הגיוני, פחד לא הגיוני, חרדה לא הגיונית, מיזופוניה, אובססיה לא הגיונית, התמכרות לא הגיונית, הדחקה ולקבל מידע ...
דברים אסורים - ממה נובעת המשיכה של האדם לדברים אסורים?
... לעשות אותו. הדבר הזה נכון גם לגבי עניין הסקרנות והמציצנות של האדם שהוא חייב לדעת בדיוק כל דבר שרוצים להסתיר ממנו. וכן גם לגבי המשיכה של האדם לעשות שטויות ודברים אסורים. ואפילו התנהגות טורדנית כפייתית, דהיינו, אובססיות למיניהן, גם בהן יש את העניין שהאדם עושה דווקא את מה שהוא לא צריך לעשות. והשאלה היא, מדוע האדם נהנה לעשות את מה שאסור לו לעשות? ממה זה נובע? ומי שיתבונן בעניין הזה יראה, כי ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על לחזור לאקסית, איך להראות לה שאני לא אובססיבי? איך לשתול מחשבות לאקסית? איך להראות לה שהשתנתי? לצאת עם אחרות, לגרום לאקסית לקנא, לגרום לאקסית לחזור אליך, לצאת עם בחורות אחרות, להעביר מסרים לאקסית, לתת ספייס
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: אובססיות, איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? כעס ועצבים? מועקות נפשיות וייאוש? דיכאון? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: אובססיות, איך לעשות יותר כסף? איך למצוא זוגיות? איך להיות מאושר ושמח? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לשפר את הזיכרון? איך להעריך את עצמך? איך לנהל את הזמן? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לא להישחק בעבודה? איך לפרש חלומות? איך להתמודד עם גירושין? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להאמין בעצמך? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך ליצור אהבה? איך להיגמל מהימורים? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לקבל החלטות? איך לחנך ילדים? איך לשתול מחשבות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך להצליח בזוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להעביר ביקורת בונה ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם המציאות היא טובה או רעה? למה יש רע בעולם? למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות מאושר? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מי ברא את אלוהים? האם יש בחירה חופשית? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? אולי אנחנו במטריקס? למה העולם קיים? האם יש משמעות לחיים? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה לא להתאבד? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם יש או אין אלוהים? האם באמת הכל לטובה? האם הכל אפשרי? האם יש אמת מוחלטת? איך נוצר העולם? האם אפשר לדעת הכל? האם לדומם יש תודעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להנות בחיים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי להפרעות קשב וריכוז, מאמן אישי בטלפון, מאמן אישי לזוגיות בתחום אובססיות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3125 שניות - עכשיו 15_07_2025 השעה 18:02:55 - wesi1