למה זה קורה: קודם כל בגלל שהם יכולים. להאשים את הסינים או האמריקאים או הרוסים זה הרבה יותר קשה אבל להאשים את הישראלים או היהודים שהם פחות מאחוז אחד בעולם זה כבר יותר קל.
סיבה שניה: הם זיהו שזאת נקודת תורפה שלנו. מאד אכפת לנו מה חושבים עלינו. כל הזמן משתדלים לרצות ומאד חשוב לנו להיות הוגנים ומוסריים. מאחר וזאת נקודת תורפה והם לא מעוניינים בקיומנו, זה רק הגיוני שהם מרבים ללחוץ עליה.
סיבה שלישית: אין מה לעשות. מי שטוען לכתר תמיד יקומו לו מתחרים ומתנגדים שלא בא להם להפסיד לו או להודות בעליונותו.
סיבה רביעית: מאחר והם במלחמה אתנו ומוכנים אף למות, לא כל שכן הם מוכנים גם לשקר. הם מנסים לנצח וכל האמצעים כשרים. הרבה כסף מושקע בנושא ואתה יכול להיות סמוך ובטוח שאלו שפרסמו את השקרים יודעים טוב מאד את האמת. בכל זאת זה תפקידם והם עיתונאים. אבל הם גם יודעים גם השפעת המדיה ואת תפקידם. חוץ מזה שהרבה יותר קל ועדיף להיות עיתונאי שמביא סיפורי אימה מישראל ומבקר את ישראל מאשר להיות עיתונאי שמבקר את החמאס בעזה או את דעאש או עיתונאי בסוריה. למה לעשות את החיים קשים ולקחת משימת התאבדות אם אפשר לעשות אותם הרבה יותר קלים?
וסיבה נוספת, אין מה לעשות. היהודים נתפסים כמאיימים מהסיבה הפשוטה שהם פשוט איכשהו כל הזמן מצליחים להתברג בצמרת. זה נכון מבחינה מספרית והרבה יותר נכון מבחינת אחוזים. נכון שלא כל היהודים גאונים ולא חסרים גם הרבה פחות. אבל בתור עם שמהווה פחות מאחוז אחד מאוכלוסיית העולם ובתור עוד עם נרדף, אחוז מאד גדול (יחסית לשאר) נמצא בטופ. ויש כאלו שזה מלחיץ אותם ושעושים את החשבון הפשוט שאם בתנאים הנ"ל היהודים כ"כ מצליחים אז מה יקרה בתנאים יותר אופטימלים? לא כולם חושבים שזה רעיון נהדר שהיהודים יהיו מעליהם (לא רק בגלל שהם יהודים ומעם אחר אלא בגלל שרוב האנשים לא אוהבים להיות בתחתית) ולכן הם מנסים להוריד ולהכשיל את אלו שהם מזהים שיש סיכוי הכי טוב שיתעלו עליהם. וזו הסיבה שהם גם משתפים פעולה. ניתן היה לראות את זה גם בתוכנית "הישרדות" שם תמיד כל המתחרים היו עושים יד אחת כנגד המועמד הכי מתאים.
זאת הסיבה מדוע האירופאים מעדיפים את המוסלמים.
אנשים התפלאו: איך האירופאים גירשו יהודים משכילים אבל מזמינים מוסלמים בורים?!
אבל זה כל העניין. הם חוששים מהמתחרים החזקים. הם לא מפחדים שמוסלמים ישתלטו עליהם ויתפסו את הצמרת. אבל הם חוששים ובצדק שחלק ניכר מהיהודים כן יצליחו להתקדם יותר מהם. ומי מוכן לוותר על השליטה?
עכשיו כשהם התחילו לראות שהמוסלמים ישתלטו עליהם באלימות, אז גם זה ישתנה.
מעבר לכל זה יש גם את האנטישמים הבורים שסתם שונאים יהודים בגלל כל מיני סיפורי אלף לילה ולילה.
👈 הספר "להיות אלוהים"
(2 חלקים, 336 פרקים - 656 עמ')
👈 400 ש"ח בלבד!
☎️ 050-3331-331שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים
- הספר על: האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? בשביל מה לחיות? למה יש רע בעולם? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מה המשמעות של החיים? איך להיות הכי חכם בעולם? איך להנות בחיים? מי ברא את אלוהים? האם באמת הכל לטובה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש משמעות לחיים? איך להיות מאושר? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? אולי אנחנו במטריקס? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה לא להתאבד? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? האם יש או אין אלוהים? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? האם יש בחירה חופשית? האם אפשר לדעת הכל? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי ועוד...
האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן פרטי, מאמן למציאת עבודה, מאמן אישי לירידה במשקל ועוד אלפי תכנים נוספים, על כל נושאי החיים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331