... רפורמת סימון המזון, שומן רווי, נתרן, סוכר, פחמימות, חלבונים, שומנים, לשמור על המשקל, לאכול בריא, ערכים תזונתיים,
סימון אדום, סימון ירוק, סמל אדום, סמל ירוק, בריאות הציבור, ... עם עיגול ירוק הוא בריא, ולפעמים דווקא המוצר עם העיגול האדום עשוי להיות בריא יותר, תלוי בהקשר התזונתי הכללי.
הסימון האדום יכול להרתיע אנשים ולגרום להם להימנע ממוצר, אף אם המוצר עצמו יכול להיות בריא כשנבחן בהקשר התזונה הכוללת. האם שומן רווי באמת מזיק?
הסימון האדום שמופיע על מוצרים עתירי שומן רווי מניח ששומן זה מזיק ... פחמימות מסוימות. לעיתים, שומן רווי, כמו שמן קוקוס, נחשב לבריא למרות היותו מכיל שומן רווי בכמות גבוהה. כך,
הסימון האדום לא בהכרח מציין שמדובר במזיק, אלא רק שמדובר ברכיב בכמות מסוימת. מה הבעיה עם סימון מוצרים עתירי נתרן?
הסימון האדום המופיע על מוצרים עתירי נתרן יכול להרתיע צרכנים ... סוגי הסוכרים השונים. לדוגמה, עגבנייה מכילה סוכר טבעי אך לא תסומן באדום, בעוד שמוצרים עם סוכר מעובד עשויים לקבל
סימון אדום. למעשה, כל מזון, כולל פחמימות, מתפרק בגוף לסוכר, ולכן לא כל סוכר הוא בהכרח מזיק. המניפולציה של הסימון עלולה לגרום לאנשים להימנע ממזון עם
סימון אדום על סוכר, מבלי להבין את ההבדלים בין סוגי הסוכרים ... את המרכיבים בפועל. רבים עלולים לחשוב כי מוצר עם סימון ירוק הוא בהכרח בריא, אף על פי שאין זה בהכרח נכון. בנוסף,
הסימון האדום גורם לאנשים להניח כי רכיב מסוים, כמו שומן רווי או נתרן, הוא מזיק תמיד, אף שהדבר תלוי בגורמים רבים נוספים. האם שומן רווי באמת מזיק?
הסימון האדום המופיע על מוצרים עתירי שומן רווי מניח כי רכיב זה ... אך אינה מסומנת באדום, בעוד שמוצרים אחרים עם סוכרים מעובדים עשויים לקבל סימון כזה. אנשים עלולים לחשוב שמוצר ללא
סימון אדום אינו מכיל כמות משמעותית של סוכר, אף שהוא עשוי להכיל ...