אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה להתאהב במישהו ✔איך לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש? איך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו? איך לחזור לאקסית? האקסית הכירה גבר חדש, האקסית יוצאת עם...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
10:55איך לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש? איך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו? איך לחזור לאקסית? האקסית הכירה גבר חדש, האקסית יוצאת עם מישהו, איך להחזיר את האקסית שיש לה חבר? לאקסית יש חבר
מה הפחד הכי גדול כשאקסית יוצאת עם מישהו חדש?

אחד הפחדים הכי גדולים של אדם לאחר פרידה, במיוחד כשהוא עדיין אוהב את האקסית שלו, הוא שהיא תמצא מישהו אחר שיחליף אותו. אליעד כהן מסביר שהחשש העמוק ביותר הוא התחושה שמישהו אחר ייכנס בדיוק לאותו המקום שהיה לו בחיים של האקסית, מה שלכאורה סוגר את האפשרות לחזור אליה בעתיד. הפחד הזה נובע מתחושת האיום על הערך העצמי: "אם היא מצאה לי מחליף, כנראה שלא הייתי מיוחד כל כך".

למה הידיעה שיש מישהו חדש מגבירה את הכאב?

אליעד מסביר כי ברגע שמתגלה שיש מישהו חדש בחיי האקסית, עולה החשש שמישהו אחר כבר ממלא לה את הצרכים שהקשר הקודם סיפק, ולכן נוצרת תחושת חוסר אונים. כשהמקום שלך כבר נתפס, הסיכוי לשוב להיות בן הזוג המרכזי שלה נראה רחוק. זה גורם לפגיעה עמוקה באגו ובתחושת הערך העצמי, ומעורר קנאה חזקה במיוחד.

האם כדאי להתרחק או להישאר קרוב לאקסית כדי למנוע קשר חדש?

ישנה דילמה מוכרת בנושא זה: האם להתרחק ולהיעלם כדי שהאקסית תרגיש געגוע, או דווקא להישאר בקרבתה ולשמור על קשר רציף, כדי למנוע ממישהו אחר למלא את החלל שאתה משאיר. אליעד מסביר שהרעיון של התרחקות עובד רק אם יש בך משהו ייחודי שאין לו תחליף. בפועל, ברוב המקרים, העולם מלא באנשים אחרים שיכולים לתת מענה לצרכים הרגשיים של האקסית, ולכן ככל שאתה מתרחק, אתה עלול להגדיל את הסיכוי שמישהו אחר ימלא את החלל.

איך בדיוק אדם מתאהב ולמה זה קשור לחסרונות רגשיים?

אליעד מפרט את המנגנון המדויק שבו אדם מתאהב: אנשים מתאהבים במי שממלא להם חסרונות רגשיים וצרכים לא מסופקים. אם לאקסית שלך יש צורך מסוים שלא מסופק, כמו שיחות, יחס אישי או תשומת לב, וברגע שאתה מפסיק למלא לה את הצורך הזה, הסיכוי גבוה שמישהו אחר ייכנס לחייה ויספק לה את הצרכים האלו. לכן אליעד מציע להמשיך לספק לאקסית את הצרכים הרגשיים שלה, גם אם היא כבר לא בזוגיות איתך, כדי שלא יהיה לה קל להתאהב במישהו אחר.

האם אפשר לשמור על קשר ידידותי כדי להחזיר את האקסית?

אליעד מציין שכדאי לשמור על קשר ידידותי עם האקסית, במיוחד אם היא עדיין רוצה לדבר או לשמור על קשר יומיומי. הסיבה לכך היא שאם אתה מפסיק לספק לה תשומת לב או שיחות, אתה יוצר אצלה חסך רגשי, וזהו בדיוק החסך שימולא על ידי אדם חדש. הקשר הידידותי שומר עליך בתמונה, מפחית את הסיכוי שהיא תרגיש חסרה ותפתח רגשות כלפי מישהו אחר.

איך אגו פגוע גורם לנו לפעול הפוך מהמטרה האמיתית?

ברגע שהאקסית יוצאת עם מישהו אחר, רוב האנשים מרגישים פגיעה קשה באגו שלהם. התגובה הטבעית היא להיעלב ולהתרחק, מתוך כעס או תחושת עלבון. אך אליעד מסביר שדווקא פעולה זו היא ההפוכה מהמטרה. כאשר אתה נפגע ומתרחק, אתה בעצם גורם לאקסית לחוש מחסור גדול יותר בתשומת הלב שלך, ומי שמספק לה את תשומת הלב החדשה הופך לאטרקטיבי יותר בעיניה. לכן, ככל שאתה נפגע ומתנתק, כך אתה דוחף אותה להתקרב אל האדם החדש.

הדוגמה של הקפה בבוקר: איך קנאה מחזקת קשרים חדשים?

אליעד מביא דוגמה מעשית: אדם מגלה שאשתו מתחילה לפתח חיבה לעמית לעבודה שמכין לה כוס קפה בבוקר. במקום שהבעל יגיב באכפתיות מוגברת וינסה למלא את החוסר שהתגלה, הוא מרגיש פגוע ומתנתק רגשית. ככל שהוא מתרחק ופחות נחמד, האישה מרגישה יותר חסרה מבחינה רגשית, מה שגורם לה להעריך עוד יותר את המחווה של הקפה מהאדם החדש. אליעד מסביר שהתגובה הנכונה, אם המטרה היא לשמור על הקשר, היא דווקא להגביר את היחס החיובי לאקסית.

מה קורה כשהקנאה משתלטת על היחסים?

אליעד מסביר שקנאה מופרזת גורמת להרס היחסים. למשל, כאשר אישה מקנאת יתר על המידה, היא מתנהגת באופן שתלטני או לא נעים לבן זוגה, מה שגורם לו להרגיש חנוק ולחפש אישור וחיבה במקומות אחרים. כתוצאה מכך, הקנאה מתגברת עוד יותר, מה שיוצר מעגל הרסני שמוביל לפרידה. כדי למנוע זאת, אליעד מציע שהצד המקנא דווקא יגביר את תשומת הלב והאהבה, וכך יצמצם את הרצון של הצד השני לחפש נחמה בחוץ.

איך נכון להגיב כשהאקסית כבר יוצאת עם מישהו חדש?

כשאתה מגלה שהאקסית יוצאת עם מישהו חדש, אליעד מציע שהתגובה הנכונה היא דווקא להתקרב ולהיות יותר נחמד אליה. ככל שאתה מתרחק או מגיב בפגיעה או בכעס, אתה רק דוחף אותה לעבר האדם החדש. לעומת זאת, ככל שאתה נחמד יותר ונותן לה יחס חיובי, אתה מקשה עליה למצוא מישהו חדש שיהיה טוב יותר ממך. כך למעשה אתה מפחית את הסיכוי שהיא תתאהב באדם חדש.

האם התרחקות יוצרת געגוע?

למרות שיש מצבים שבהם התרחקות עשויה ליצור געגוע, אליעד מסביר שזה נכון רק כאשר יש בך משהו ייחודי שהאקסית לא תוכל למצוא בשום מקום אחר. אך ברוב המקרים, האקסית יכולה למצוא חלופה טובה באחרים. לכן, התרחקות עלולה דווקא לפגוע בסיכוי לחזור אליה, שכן ככל שאתה מתרחק, אתה מאפשר לאחרים למלא את החלל שהשארת.

סיכום: מהו העיקרון החשוב ביותר להחזרת אקסית שמצאה מישהו חדש?

אליעד מסכם את ההסבר ואומר שהעיקרון החשוב ביותר הוא להמשיך למלא לאקסית את החסרונות הרגשיים שלה, גם לאחר הפרידה. ככל שתמשיך להיות עבורה מקור חיובי ומשמעותי של יחס, תשומת לב ואכפתיות, כך הסיכוי שהיא תתאהב באדם חדש יהיה נמוך יותר. המטרה היא להיות האדם שמספק לה את הצרכים הרגשיים שלה, וכך למנוע ממנה לחפש אותם במקום אחר.
מהו הפחד הגדול ביותר שעולה בפרידה כשעוד יש אהבה?

יש מצב שבו אדם נפרד ממישהי שהוא אוהב, או אישה נפרדת ממישהו שהיא אוהבת, ועולה השאלה: מה באמת מפחיד אותם יותר מכל? התשובה שבדרך כלל מצביעים עליה היא הפחד שאין להם תחליף, או החשש שהאדם השני ימלא את מקומם עם מישהו אחר. ואז מתחילים לשאול: למה זה כל כך מפחיד? התשובה עשויה להיות: "כי אם הוא או היא מצאו מישהו אחר, זה מרגיש שכאילו כבר לא היה לי ערך מיוחד מלכתחילה."

אחד ההסברים הוא שהאדם דואג שאם הצד השני מכיר מישהו אחר, המשמעות היא שההתרגשות והקשר שהיו ביניהם התפוגגו, והתחלף במישהו שמספק לו בדיוק את אותו מקום. כך נדמה ש"נגמר המשחק", כי בעצם המקום התמלא באדם חדש ואין דרך חזרה. יחד עם זאת, יש גם מי שמנסה להתנחם ברעיון שיכול להיות שהיא או הוא, לאחר שתכיר מישהו אחר, תגלה בסוף שהקודם היה טוב יותר. אולם גם אז נשאר החשש שבעצם היא תתקדם הלאה ותישכח אותו לגמרי.

מדוע עצם הידיעה ש"יש מישהו אחר" מחזקת את החשש?

שאלה אחרת שעולה היא: למה הידיעה שהיא או הוא מכירים מישהו חדש גורמת לכזו מצוקה? כי מרגע שיש צד נוסף שמציע יחס כלשהו, יכול להיווצר מצב שהחסרונות או הרצונות של האקס או האקסית יתמלאו על ידי אותו אדם, וכך הקשר הקודם לא יוכל להתחדש. ישנה דינמיקה רגשית המובילה את הנפרד לחוש: "כל עוד היא לא הכירה מישהו אחר, אולי יש סיכוי לחזור. אבל אם כן, כנראה זה הסוף."

האם להתנתק כדי לגרום געגוע או להישאר כדי למנוע ריקנות?

כאן עולה הדילמה המפורסמת: האם נכון להיעלם לחלוטין כדי שהיא תרגיש בחסרונך ותבין מה הפסידה, או שעדיף להישאר קרוב ולהמשיך לתת לה תשומת לב, כדי שלא ייווצר לה אותו חלל שמישהו אחר עשוי למלא? יש שמנסים לטעון שהתרחקות גורמת "רעב רגשי" שיביא אותה לחזור. ומצד שני, יש שיטענו שההתרחקות רק מגדילה את הסיכון שהיא תמצא מישהו אחר שיענה לאותו רעב.

יש מי שמדגיש שבעוד התרחקות עלולה לצור געגוע, היא פועלת כך רק אם לאותו אדם יש משהו מאוד ייחודי ובלעדי שאף אחד אחר לא יכול לתת. אבל במקרים רבים, כל עוד אין רכיב בלעדי, אותו אדם עלול להתחלף בקלות במישהו אחר, ובעצם לא תהיה סיבה ממשית לחזור.

הסבר מפורט על הקשר בין חסרונות לבין התאהבות חדשה

תשובה רחבה יותר טוענת שאדם מתאהב במי שממלא לו רצונות ומספק לו תחושה של טוב. אם יש למישהי חסרונות או צרכים לא ממולאים, וברגע שמופיע אדם חדש שנותן לה את המענה, היא עלולה להתאהב בו. לכן, ככל שמייצרים לה חסרים (למשל, על ידי הפסקת קשר, הפסקת תשומת לב), מגדילים את הסיכוי שמישהו אחר ייכנס לחייה בתפקיד הממלא.

הדוגמה לכך: אדם שואל את עצמו "מה אני יכול לעשות כדי שהיא לא תתאהב במישהו אחר?" והתשובה שמוצעת היא "תמשיך למלא לה כמה שיותר רצונות וצרכים, גם אם היא כבר לא מוגדרת כבת הזוג שלך". כי אם תבחר להתנתק, היא תגלה בעצמה חוסר, ואז אדם חדש שיבוא וייתן לה מילוי יהפוך למושך מאוד בעיניה.

האם אפשר להיות רק 'ידיד' או לשמור על קשר רופף?

עולה השאלה: מה אם היא לא רוצה קשר זוגי, אבל עדיין מדברת איתך מדי יום? האם להישאר בקשר כזה? יש דעה שאומרת: "כן, כי אם אתה לא תיתן לה את תשומת הלב הזו, מישהו אחר יעשה את זה וייקח את מקומך." מצד שני, יש שחוששים להיתקע במקום של "ידיד" ולא לזכות בה כבת זוג אמיתית, וכך חווים תסכול נוסף.

אולם ההיגיון המוצע הוא כזה: אם באמת אדם רוצה להגדיל את הסיכוי לחזור אליה, עדיף להישאר איתה במגע כלשהו ולתת לה דברים שהיא נהנית מהם, כי כך היא פחות תחפש סיפוק או מילוי בחוץ.

התנגשות עם האגו ואשליית "אני אגרום לה להתגעגע"

כאן מובאת נקודת מבט על האגו הפגוע: אנשים רבים מרגישים נעלבים כשמגלים שהאקסית הכירה מישהו חדש. באופן אינסטינקטיבי הם נעלמים, לא יוצרים קשר, מפסיקים לתת יחס נעים. הם אומרים לעצמם: "אם היא לא רוצה אותי, למה שאהיה נחמד?" אלא שהתוצאה היא שהיא בדיוק תלך למישהו אחר שממלא לה את אותו יחס שחסר לה כעת.

חשוב להבין שהתרחקות יכולה לעבוד (להשיג חזרה) רק אם לצד השני אין אפשרות למצוא תחליף אחר, או שיש לאדם המתרחק משהו חד פעמי ובלתי ניתן להחלפה. אבל ברוב המקרים, העולם מלא באנשים והצרכים הללו יימצאו מענה במקום אחר.

דוגמה כואבת: הקפה של הבוקר

מציגים דוגמה מוחשית: איש מסוים מגלה שאשתו חשה חיבה למישהו אחר בעבודה, שמכין לה כוס קפה בכל בוקר ונותן לה תשומת לב. במקום שהבעל ילמד ויגיד "אה, כנראה אני צריך להשקיע בה יותר", הוא מרגיש פגוע, נסגר רגשית ואף מראה לה פרצופים. כתגובה, הוא מפסיק לתת לה את תשומת הלב שהייתה לה ממנו. התוצאה הישירה: האישה תרגיש יותר מחסור בבית ותיהנה אפילו יותר מהקפה והתשומת לב של זה בעבודה.

אם אותו בעל באמת רוצה שהיא תחזור להתרגש ממנו, עליו להבין שבבסיס האישה חיפשה יחס, ושאם הוא עצמו ייתן לה יחס גדול יותר, הקפה של הבוקר בעבודה ייהפך לפחות מרכזי. למעשה, יש כאן רצון ש"אם את כל כך זקוקה לקפה שלו, אני אציע לך שני ספלים של קפה וארוחת בוקר שלמה." אבל ברוב המקרים, האגו מפריע לאדם להיות נחמד למי שנדמה לו שנמשך למישהו אחר.

קנאה כגורם המדרבן בריחה

עוד מופיע דיון על מצבים שבהם אישה נתקפת קנאה חזקה בבן זוגה, ומתחילה למרר את חייו, לחשוש באופן תמידי וכו'. אותו גבר עלול לחפש נחמה בכל מבט או חיוך מאישה אחרת, מה שרק מגביר את הקנאה של זוגתו, וכך נוצרת ספירלת הרס עד לפרידה. במקום זאת, אם היא כל כך מפחדת לאבד אותו, כדאי לה לראות איך לעשות לו טוב יותר, למלא לו יותר חסרונות, כדי שלא יחפש אותם במקום אחר.

כיצד לחסום התפתחות של רומן חדש?

מנקודת מבט פרקטית, אומרים: "אם אתה רואה שהיא מתחילה לצאת עם מישהו אחר, הצעד שכדאי לנקוט הוא להיות יותר נחמד אליה, לא להתרחק ממנה." כי ברגע שהאקס מתרחק, הוא בעצם משחרר את האקסית לעוד מקומות ואנשים שיוכלו לתת לה את התמיכה או ההנאה שחסרה.

ככל שהוא פחות נחמד, כך היא מחפשת יותר נחמדות בחוץ. ככל שהיא מוצאת את אותה נחמדות או תשומת לב, כך היא מתקרבת לאדם החדש. וככל שהיא מתרחקת יותר מהאקס, כך האקס כועס או נפגע עוד יותר, ומתנהג בצורה פחות חמה. זה כדור שלג שבסופו מתפתח קשר חזק עם החדש, והקשר הקודם מתמוסס לגמרי.

האם התרחקות עשויה לגרום לרצון עז יותר?

האמת היא שיש היגיון לומר שכשעושים ריחוק, הצד השני עלול להתגעגע. אך כמו שהוסבר, זה תלוי בעובדה האם יש לו / לה יכולת לקבל את החסרים ממישהו אחר או ממקום אחר. אם לא ניתן להשיג זאת ממקור אחר, אדם עלול לחזור מיוזמתו. אבל אם העולם מלא באפשרויות, ומגיע אדם אחר שמציע אפילו יותר ממה שהקשר הקודם הציע, סביר שההתרחקות לא תועיל אלא תזיק.

טווח קצר מול טווח ארוך

יש השערה: אולי לטווח קצר אפשר ליצור חיסרון שבאמת יכעיס או יצור געגוע, אבל לטווח ארוך, אנשים מוצאים מענה לצרכים שלהם במוקדם או במאוחר. לכן, למי שרוצה סיכוי אמיתי לחידוש הקשר, עדיף לשמור על ערוץ תקשורתי חם.

מדוע האנשים פועלים דווקא הפוך מהתבונה?

רוב האנשים, מרגע שהם מרגישים דחויים, נותנים לאגו שלהם לשלוט. הם אומרים לעצמם: "אם היא לא רוצה אותי, לא אתן לה אפילו גרגר של יחס." אבל בפועל, אם המטרה היא כן לחזור ולהיות ביחד, זה פועל נגדם. השכל כאן אומר שכדי שבן אדם לא יחפש סיפוק בחוץ, יש למלא לו יותר צרכים בבית.

העיקרון הגדול לסיכום

ככל שממלאים לאדם את צרכיו ואת רצונותיו, כך קטן הסיכוי שיחפש אותם במקום אחר. וככל שמרעיבים אותו רגשית, כך גדל הסיכוי שיימצא מי שידאג למלא לו את אותם חסכים. לכן, מי שחושש שבן או בת הזוג לשעבר יתאהבו במישהו אחר, כדאי שימשיך להיות מקור טוב עבורם, ישמור על קשר, על אכפתיות ועל נכונות לעזור.

זה לא סותר את האפשרות שיש לפעמים מצבים שאין מנוס מפרידה סופית, אבל אם המטרה היא ניסיון לחזרה, הגישה הזאת (להתקרב) עשויה להגדיל את הסיכוי. אם במקום זאת נסוגים ומתנתקים, יכולים בקלות להיווצר פערים שיתמלאו על ידי אחר.

סגירת מעגל עם שאלות ותשובות

שאלה: למה אנשים חושבים שניתוק יגרום לצד השני לחזור?

תשובה: כי הם מדמיינים שהיא תשב בבית ותחשוב "כמה אני מתגעגעת למה שהיה לי ולא אוכל להשיג אותו במקום אחר". זה עשוי לעבוד רק אם באמת אין שום תחליף בחוץ. אבל ברוב המקרים, יש אפשרות לשחזר ולקבל יחס דומה ממישהו אחר, ומכאן שדווקא ההתרחקות גורמת לצמיחת קשר חדש.

שאלה: מה לגבי אנשים שטוענים שצריך 'להראות לה מה איבדה'?

תשובה: אפשרי להמחיש זאת רק אם נותנים לה להבין מה הערך שהאדם מביא לחייה. אם הוא רק נעלם, היא לא בהכרח מרגישה שהיא איבדה דבר גדול, כי מישהו אחר יכול להציע משהו דומה. דווקא כשנשארים בסביבה, אפשר להראות לה בפועל מה היא מקבלת ממך, וכך הערך מתחדד יותר.

שאלה: האם יש מצבים בהם מומלץ לנתק קשר לגמרי?

תשובה: כן, במצבים שבהם אין שום רצון להמשיך ולהילחם על הקשר, או אם הקשר לחלוטין הרסני. אבל אם עדיין יש רצון לחזרה, עדיף לא ליצור ואקום שיעודד כניסה של אדם אחר.

המלצה לסיום וחיפוש מידע נוסף
עכשיו השאלה היא כזאת מה החשש הכי גדול של מישהו שנפרד ממישהי בהנחה שהוא אוהב אותה או מישהי שנפרדת ממישהו בהנחה שהיא אוהבת אותו, מה החשש הכי גדול?

ש: שאין לה תחליף.

אליעד: נכון ולכן מה החשש שלו?

ש: שתמצא מישהו אחר.

אליעד: שהיא תכיר מישהו אחר נכון או בהנחה נגיד שאתה נפרד ממישהי ואתה אוהב אותה והיא לא אוהבת אותך הדבר הכי גרוע כביכול שאתה מפחד שיקרה שהיא תכיר מישהו אחר ותשכח אותך, נכון והיה יכול להיות יותר גרוע מזה כי אם היא תכיר מישהו אחר היא כאילו מילאה את מקומך וזהו ואז נגמר המשחק כביכול.

ש: מצד שני היא תכיר מישהו אחר ואז תגיד ההוא היה טוב.

אליעד: כן נכון קודם כל זה נכון אבל באופן יחסי יש לך עדיין את החשש הזה "ומה יקרה אם היא תכיר מישהו אחר ואם היא תכיר מישהו אחר כי אם היא עוד לא הכירה מישהו אחר עוד אפשר לחזור אליה", בקיצור השאלה היא כזאת מה אתה יכול לעשות כדי שהיא לא תכיר מישהו אחר וכדי שהיא בסוף תחזור אליך לא בקטע שאם תעשה אותה אומללה אז היא לא תכיר אף אחד אחר ואז היא כאילו יהיה לה רע.

ש: לא תמיד זה אפשרי אגב מה שאתה עכשיו אומר.

אליעד: אני אמרתי שזה תמיד אפשרי?

ש: אתה מבקש פתרון כאילו כדי שזה כן יכול להיות אפשרי.

אליעד: שאלתי מה הוא יכול לעשות אמרתי בטוח? למרות שיכולת לסובב את זה אלי "לא אמרתי שאמרת שזה תמיד אפשרי" בסדר הלאה "רק ציינתי ש...".

ש: שהוא יהיה המישהו אחר שתכיר מישהו אחר וזה יהיה הוא.

אליעד: תפיסתית בא בן אדם אומר "נפרדתי ממנה" מה הוא צריך לעשות כדי שהיא לא תכיר מישהו אחר ותתאהב במישהו אחר.

ש: להיות בשטח להיות כל הזמן בשטח.

אליעד: אז לא להתנתק ממנה?

ש: אתה שואל אם להתנתק או לא?

אליעד: אני לא יודע, לא את אמרת בשטח קודם אמרת להתנתק אמרת "תשחרר אל תענה לה".

ש: להיות כאילו ברקע כל הזמן.

אליעד: איך זה עוזר?

ש: זה רק כן או לא?

אליעד: מה זאת אומרת כן או לא?

ש: התשובות זה כן ולא רק?

אליעד: מה כן ולא שאלתי מה הוא צריך לעשות, עכשיו אתה נגיד נפרד ממישהי ואתה רוצה שהיא לא תתאהב במישהו אחר מה אתה צריך לעשות.

ש: אמרת להתרחק או לא להתרחק לא?

אליעד: לא כי היא קודם אמרה תתרחק כאילו שלא יענה לה שלא ידבר שיתנתק אמרתי אז מהצד הזה זה סותר את מה שהיא אמרה קודם שיתנתק כי אם הוא צריך להיות בשטח אז הוא לא יכול להתנתק ממנה.

ש: נכון.

אליעד: מה?

ש: שאלת אחרת כרגע מה הוא צריך לעשות כדי שהיא לא תתאהב במישהו אחר.

אליעד: ולהגיד מה הוא צריך לעשות כדי שהיא תחזור אליו להתנתק זה כן הגיוני זה גם לא הגיוני כי אם הוא יתנתק היא יכולה להכיר מישהו אחר.

ש: נכון.

אליעד: נכון?

ש: כן.

אליעד: אז זאת אותה השאלה.

ש: הוא צריך למצוא לתקן את עצמו הוא בא לעולם כדי לתקן את זה.

אליעד: איך זה קשור לעניין שלנו?

ש: הוא צריך לתקן את מה שלא היה בסדר.

אליעד: טוב התשובה מאוד פשוטה בוא נסיים עם זה ממש פשוט הלאה, זה ממש פשוטה זה ככה בשביל שהיא תתאהב במישהו אחר מה צריך לקרות?

ש: שהיא תחשוב שמישהו אחר יעשה לה יותר טוב.

אליעד: שמישהו אחר יעשה לה טוב, נכון יפה עכשיו בשביל שמישהו אחר יעשה לה טוב מה צריך לקרות שיהיה לה רע נכון?

ש: אם היא יכולה.

אליעד: האם מישהו יכול לעשות לך טוב בכך שהוא ייתן לך אוכל אם אתה לא תהיה רעב?

ש: כן.

אליעד: אם אתה לא תהיה רעב אתה יכול להוקיר לו אם מישהו נותן לך אוכל הוא יאכיל אותך.

ש: כן אני לא תמיד אוכל כשאני רעב, אבל אין מצב שאתה לא רעב תמיד יש חיסרון, רגע דוגמה אחרת.

אליעד: לא נישאר איתו בהנחה שאכלת את האוכל הכי טעים שיש בעולם האם מישהו יכול לרגש אותך באוכל טעים נוסף?

ש: תלוי אחרי כמה זמן.

אליעד: בהנחה שלפני דקה סיימת לאכול אוכל טעים שאתה באמצע הארוחה של האוכל הטעים.

ש: כנראה שלא.

אליעד: מה שאני מנסה להגיד זה משהו פשוט בחורה כמו גבר מתאהבת במה שעושה לה טוב, בן אדם מתאהב במה שעושה לו טוב.

ש: כן אבל זאת לא אותה השאלה מלפני.

אליעד: חכה תנשום עכשיו, עושה לו טוב מה שממלא לו את הרצונות נכון?

ש: כן.

אליעד: זאת אומרת שככל שיהיה לו יותר רצונות לא ממולאים יש יותר סיכוי שמישהו ימלא לו אותם ואז היא תתאהב בו ולכן אם לדוגמה נגיד עכשיו נגיד היא לא רוצה להיות בת זוג שלך נניח אבל היא מוכנה או רוצה לדבר איתך במשך היום אתה צריך לנצל את זה, למה כי אם אתה לא תדבר איתה במשך היום היא תרגיש ריקנות שאין לה עם מי לדבר במשך היום ואז מי שידבר איתה במשך היום היא תתאהב בו.

עכשיו יכול להיות שזה לא מחויב יכול להיות שגם יש משהו אחר ויכול להיות מלא סיפורים אבל באופן כללי ויכול להיות מלא היבטים ומלא הקשרים אבל אני אומר משהו פשוט ככל שתמלא לה יותר חסרונות ככה אתה מגדיל את הסיכוי שהיא לא תתאהב במישהו אחר זה מאוד פשוט.

ש: אבל אם היא לא תופסת אותך כבן זוג שלה.

אליעד: וזה לא משנה כל שאר הסיפורים שאתה מספר עכשיו אני מסביר משהו פשוט אם אתה תגיד "אם היא לא בת זוג שלי אני לא ממלא לה חסרונות" אתה מגדיל את הסיכוי שמישהו אחר ימלא לה את החסרונות האלה ואז היא תתאהב בו.

ש: אבל היא אמרה לו אני לא רוצה שתהיה בן זוג שלי.

אליעד: אז מה זה לא משנה עכשיו, זה לא משנה היא לא רוצה זה נושא אחר נבדוק למה היא לא רוצה נגרום לה לרצות או נגרום לה לוותר עליהם זה נושא אחר. אני מדבר כקונספט הגישה הזאת שאומרת תתרחק מגדילה את הסיכוי שיהיה לה חיסרון ומגדילה את הסיכוי שהיא תכיר מישהו אחר שימלא לה את החיסרון. אם לדוגמה עכשיו בא נקצין את זה יותר הבחור אומר אוקי הוא נשאר ידיד של האקסית שלו, אוקי ועכשיו היא הכירה מישהו חדש עכשיו מה שרוב הגברים עושים במקרה כזה הוא מאוד נפגע באגו שלו איך היא הכירה מישהו חדש הוא מתרחק ברגע שהוא מתרחק הוא מחזק את הקשר שלה עם המישהו החדש.

ש: הוא לא רק מתרחק הוא גם עושה דברים מעצבנים שמעצבנים אותה ואז בכלל היא מתרחקת.

אליעד: על מה את מדברת.

ש: על בדרך כלל.

אליעד: יכול להיות.

ש: לא אבל גם בן אדם רוצה את מה שאין לו ואם הוא ימנע ממנה אז יכול להיות שהיא תרצה.

אליעד: זה נכון אלא אם כן היא תמצא את זה במקום אחר זה נכון.

ש: שמה?

אליעד: אלא אם כן היא תמצא את זה במקום אחר או אלא אם כן היא תשכח שהיא רוצה את זה כי היא לא יכולה יותר להשיג את זה יש עוד היבטים אבל מה שאני בא להגיד שאם נגיד היא מכירה גבר אחר מה שאתה צריך לעשות זה להיות יותר נחמד אליה כי ככל שאתה תהיה יותר נחמד אליה ככה אתה מקשה עליה להתאהב בו. זה ממש פשוט זה בדיוק הפוך אם אתה רוצה אותה, עכשיו זה נכון שהאגו שלך פגוע זה נכון שאתה מתוסבך מזה שהיא לא תרצה אותך וזה נכון שיש עוד מלא סיפורים מסביב של "מה היא תחשוב עלי ומה מזה אני חושב על עצמי" ומלא סיפורים ועניינים אבל אנחנו כרגע לא נכנסים אליהם.

מההיבט שהיא הכירה מישהו אחר אתה צריך לבדוק מה הטוב שהוא עושה לה ולעשות לה את זה גם כן או לעשות לה את זה יותר ממנו ככה יש פחות סיכוי שהיא תתאהב בו אבל מה שרוב האנשים עושים זה שאם היא אומרת לך שהיא עכשיו יוצאת עם מישהו אחר ואז אתה לוקח צעד אחורה לקחת צעד אחורה, למה אתה לוקח צעד אחורה כי אתה כאילו מרגיש שאתה מפספס אותה או מה שזה לא יהיה אבל אז אתה צריך לקחת צעד קדימה לא צעד אחורה.

ככל שאתה יותר לא נחמד כי היא הכירה מישהו אחר ככה אתה מגדיל את הסיכוי שהיא תהיה עם אותו מישהו אחר שהיא הכירה זה ממש פשוט וככל שאתה יותר נחמד ככה זה מגדיל את הסיכוי שהיא לא תצליח להתאהב בשביל להתאהב צריך שמישהו יעשה לך טוב בשביל שהוא יעשה לך טוב צריך שיהיה לך רע, בשביל שיהיה לך רע אתה צריך להיות באיזה חיסרון אם אתה עכשיו כאקס שלה כל הזמן תמלא לה את החסרונות אתה לא נותן לה את האופציה להתאהב במישהו אחר.

ש: נראה לי שרוב האנשים שלוקחים את הצעד אחורה ושהם נפגעים ממה שעובר להם בראש זה שהם רוצים ליצור לה את החיסרון שהיא תרגיש כמה אני חסר לה עכשיו.

אליעד: ומה האמת שזה נכון ולא נכון, למה זה נכון ולא נכון נסביר בא נראה מאיזה היבט זה נכון ומאיזה היבט זה לא נכון.

ש: אם זה לטווח קצר זה לא נכון.

אליעד: לא שנייה, אם האמת היא שיש לך איזה משהו ייחודי שהיא חייבת לרצות אותו ושאין שום אפשרות שהיא תשיג אותו ממישהו אחר במקרה כזה אם אתה תיקח צעד אחורה לא משנה מה יהיה היא תחזור אליך, למה כי היא תגיד "תראה אני חייבת לרצות את מה שיש לו יש את זה רק אצלו אז אני אחזור אליו" אבל מה לעשות שרוב האנשים אין איזה משהו שיש את זה רק להם והיא גם לא חייבת לרצות את זה בכלל ולכן כשאתה מתרחק אז אומנם בדימוי שלך בדמיון נדמה לך איך היא תוכל לחיות בלעדיך היא תיקתק חוזרת אבל רוב הסיכויים שהיא תוכל לחיות בלעדיך ושהיא תכיר עשרה שהם מביאים את מה שאתה מביא פי עשר יותר טוב.

ש: אבל מה זה הימור זה חמישים חמישים או שבעים שלושים, זה הימור זה אפילו לא תשעים עשר.

אליעד: תפיסתית היא נמצאת איתך כי נחמד לה להיות איתך, בא נלך על הפשוט ברוב המקרים היא נמצאת איתך כי אתה אומר לה שלום בבוקר לא תפסיק להגיד לה שלום בבוקר מישהו אחר יגיד לה שלום בבוקר היא תתאהב בו, אתה רוצה שהיא לא תתאהב במישהו שאומר לה שלום בבוקר תגיד לה גם אתה שלום בבוקר.

ש: שלום וברכה.

אליעד: עכשיו אתם צריכים להבין שזה, עוד פעם יש פה מה שהמחסום הכי קשה זה המחסום של האגו זה כמו שהיה לי איזה סיפור על זוג מסוים שהוא גילה בצורה כזו או אחרת שהיא יש לה רגש או לאשתו יש רגש כלפי מישהו בעבודה שמה הוא מכין לה כוס קפה בבוקר ועכשיו בגלל זה הוא נהיה פחות נחמד אליה "איך זה שאת מתאהבת בו" אבל מה האמת שעכשיו היא עוד יותר נהנית מזה שהוא מכין לה כוס קפה בבוקר והיא עוד יותר מתאהבת בו זה בדיוק הפוך.

מה שהוא צריך לעשות זה להגיד "סבבה עכשיו אני אביא לה שתי כוסות קפה בבוקר אני כל בוקר אביא לה ארוחת בוקר אבל מה פתאום אם היא לא אוהבת אותי למה שאני אכין קפה בבוקר" סבבה אז אל תכין לה קפה בבוקר תהיה פחות נחמד היא תתאהב בו יותר תהיה עוד פחות נחמד היא תתאהב בו יותר עד שתתגרשו, אם אתה רוצה ללכת למהלך של פרידה תהיה פחות נחמד למרות שזאת גם לא כל האמת אבל תפיסתית אם באמת מפריע לך, למה הרי היא נהנית שהוא הביא לה קפה בבוקר כי כנראה מישהו אחר לא הביא לה קפה בבוקר כי אם היא הייתה מספיק שבעה רגשית מתשומת הלב שאתה מביא לה היא לא הייתה נקנית על ידי מישהו אחר שמביא לה תשומת לב והייתה פחות.

ש: זה לא היה נראה לה מיוחד.

אליעד: נכון.

ש: כי יש לה את זה.

אליעד: נכון אבל מה שרוב האנשים כנראה יעשו זה יפגעו ויהיו פחות נחמדים ואז זה כמו נגיד אישה שהיא קנאית נגיד אישה שהיא קנאית ואז היא תתחיל למרר לבן זוג שלה את החיים ואז הוא עוד יותר ישמח כשמישהי מחייכת אליו ואז היא עוד יותר תהיה קנאית ואז הוא עוד יותר ישמח ואז עד שהם ייפרדו אבל אם את כל כך מפחדת שהוא יעזוב אותך כי את קנאית מה שאת צריכה לעשות זה להיות יותר נחמדה אליו לא פחות נחמדה אליו אבל רוב האנשים עושים הפוך למה ככה.

אחת הבעיות של האנשים שאין להם שכל זה שהם לא יודעים כמה שכל יכול לעזור להם כי אין להם שכל להבין את זה. הבנו את הסיפור?
אכזבה קל להתאהב החזרת אהבה פגיעה הסברים להמחיש לחזור להתרגש הערך העצמי מתאהבים לא להתנתק אהבה איך לגרום איך לגרום לאקס איך לגרום לאקס לא להתאהב איך לגרום לאקסית איך לגרום לאקסית לא להתאהב איך לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש איך לגרום לה איך לגרום לו איך לגרום למישהו איך לגרום למישהו לא איך לגרום למישהו לא להתאהב איך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו איך לגרום למישהי איך להחזיר איך להחזיר את האקס איך להחזיר את האקס שיש איך להחזיר את האקסית איך להחזיר את האקסית שיש איך להחזיר את האקסית שיש לה חבר איך לחזור איך לחזור לאקס איך לחזור לאקסית איך לשכנע את האקס איך לשכנע את האקסית איך לשכנע מישהו אקס אקסים אקסית גבר האקס האקסית האקסית הכירה גבר חדש האקסית יוצאת עם מישהו החזרת אהבה החזרת אקס החזרת אקסית הכיר מישהי אחרת הכירה גבר חדש הכירה מישהו אחר התאהבות חברים יוצא עם מישהי יוצאת עם מישהו יש לה חבר יש לה מישהו יש לו חברה יש לו מישהי לא להתאהב לא להתאהב במישהו לאקס יש חברה לאקס יש מישהי לאקסית יש חבר לאקסית יש מישהו לגרום לגרום לאישה לגרום לאקס לגרום לאקס לא להתאהב לגרום לאקס לחזור לגרום לאקסית לגרום לאקסית לא להתאהב לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש לגרום לאקסית לחזור לגרום לבחור לגרום לבחורה לגרום לגבר לגרום לה לגרום לו לגרום למישהו לגרום למישהו לא לגרום למישהו לא להתאהב לגרום למישהו לא להתאהב במישהו לגרום למישהי להחזיר להחזיר אהבה להחזיר אחרי בגידה להחזיר אחרי פרידה להחזיר אמון בזוגיות להחזיר אקס להחזיר אקסית להחזיר אקסית שלא רוצה אותי ויש לה מישהו לאהוב אותי להחזיר את האקס להחזיר את האקס שיש להחזיר את האקסים להחזיר את האקסית להחזיר את האקסית שיש להחזיר את האקסית שיש לה חבר להתאהב להתאהב במישהו להתאהב במישהו חדש לחזור לחזור אחרי בגידה לחזור אחרי פרידה לחזור אל האקס לחזור אל האקסית לחזור לאקס לחזור לאקסים לחזור לאקסית לשכנע אקס לשכנע אקס לא להתאהב לשכנע אקסית לשכנע אקסית לא להתאהב לשכנע אקסית לא להתאהב במישהו חדש לשכנע את האקס לשכנע את האקסית לשכנע מישהו לשכנע מישהו לא לשכנע מישהו לא להתאהב לשכנע מישהו לא להתאהב במישהו לשכנע מישהו לחזור
התאהבות והערצה, איך להוציא מישהו מהראש? איך לא להתאהב במישהו? איך נוצרת התאהבות? למה אני אוהבת דווקא אותו? איך נוצרת הערצה? איך להפסיק התאהבות? איך לא להתאהב? למה אני אוהבת אותו? למה אני רוצה אותו? למה אני רוצה אותה?
התאהבות והערצה, איך להוציא מישהו מהראש? איך לא להתאהב במישהו? איך נוצרת התאהבות? למה אני אוהבת דווקא אותו? איך נוצרת הערצה? איך להפסיק התאהבות? איך לא להתאהב? למה אני אוהבת אותו? למה אני רוצה אותו? למה אני רוצה אותה?
... והערצה, איך להוציא מישהו מהראש? איך לא להתאהב במישהו? איך נוצרת התאהבות? למה אני אוהבת דווקא אותו? איך נוצרת הערצה? ... במלואו, אבל הוא שואף לאותן איכויות שהופכות אותו למוערך בעיניו. איך להפסיק להתאהב במישהו? אם אתה מרגיש שאתה מתאהב במישהו ורוצה להבין את הסיבה לכך, עליך לשאול את עצמך: מה יש בו או בה ... שאתה מחפש. אם תוכל לפתח את התכונות האלה בעצמך, ההתאהבות תלך ותדעך. איך לא להתאהב במישהו? אם אתה רוצה להפסיק להתאהב במישהו, המפתח הוא עבודה עצמית. כתוב על הדברים שאתה מעריץ בו ובתוך ... אך הוא שואף לאותן איכויות שהופכות את אותו אדם למוערך בעיניו. איך להפסיק להתאהב במישהו? השלב הראשון בהבנת ההתאהבות הוא לשאול את עצמנו: מה יש בו או בה שאני רוצה שיהיה לי? אם אתה מרגיש שאתה מתאהב במישהו, כדאי לשאול את עצמך מהן התכונות שגורמות לך לרצות להיות כמו ... מעריץ, אז ההתאהבות תלך ותחלש כי אתה לא תהיה תלוי בהן יותר. מה לעשות כדי לא להתאהב במישהו? אם אתה רוצה להפסיק להתאהב במישהו או להפסיק להרגיש תלות בו, המפתח הוא לעבור שלב של פיתוח עצמי. ... בעצמך. כך תפסיק להיות כל כך קשור לאדם אחר, ותהפוך לחזק יותר בעצמך. איך לא להתאהב במישהו אחר? אל תתאהב במישהו כי אתה רוצה להיות כמוהו, אלא תעבוד על עצמך להיות את מה שאתה ...
אהבה, סוגים של אהבה, להתאהב במישהו, להתאהב במשהו, מה אפשר לאהוב? במה אפשר להתאהב?
... סוגים של אהבה, להתאהב במישהו, להתאהב במשהו, מה אפשר לאהוב? במה אפשר להתאהב? ובו יתבאר, את מי ואת מה אפשר לאהוב? ובמי ובמה אפשר להתאהב? דהיינו, ...
איך למנוע התאהבות? איך לגרום למישהו לא לאהוב מישהו אחר? איך לגרום לאקסית לא להתאהב בגבר אחר? איך לגרום למישהו לא לאהוב משהו? איך לגרום לאקסית להתגעגע אליך? מה לעשות אם האקסית יוצאת עם מישהו? איך למנוע ממישהו לבגוד? איך להתמודד עם קנאה בזוגיות? מאוהב במישהי אחרת, מאוהבת בגבר אחר, רוצה מישהו אחר, הכירה מישהו, הכיר מישהי, התאהב במישהי, התאהבה במישהו
... בזוגיות? מאוהב במישהי אחרת, מאוהבת בגבר אחר, רוצה מישהו אחר, הכירה מישהו, הכיר מישהי, התאהב במישהי, התאהבה במישהו וכאן אבאר, עוד שיטה, איך באפשרותך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו אחר במישהו שאתה לא רוצה שהוא יתאהב בו. כגון ... או לדוגמה בחורה שלא רוצה שבחור כלשהו, יתאהב במישהי אחרת. או לדוגמה הורים, שלא רוצים שהבן בת שלהם יתאהבו בטיפוס כלשהו. אז מה ניתן לעשות כדי לגרום למישהו לא לאהוב ולא להתאהב במישהו אחר? או מה ניתן לעשות כדי להקשות על מישהו להתאהב במישהו אחר? ואיך ניתן להקטין את הסיכוי להתאהבות של ... אדם רצון כלשהו ומשהו ממלא לו את הרצון הזה, אז הדבר שממלא לאדם את הרצון, הדבר הזה עושה טוב לאדם, והאדם מתחיל לאהוב ולהתאהב באותו הדבר. שזה בעצם אומר, שכדי שהאקסית שלך תתאהב במישהו, לשם כך צריך לבוא מישהו ולמלא לה רצון כלשהו ... במינון שהיא רוצה ומוכנה לקבל ולא מעבר לכך, כדי לא לעשות לה רע, כפי שהסברתי במקום אחר), כדי שיהיו לה באופן כללי, כמה שפחות רצונות שיהיה אפשר למלא לה, שדרכם היא תוכל להתאהב במישהו אחר. כי ברגע שנפרדתם, אז נניח שמצד אחד היא ... לכך שיהיו לה כמה שפחות רצונות שהיא רוצה למלא, וזה גם יגרום לה כמה שפחות לחפש להכיר מישהו חדש, כי יכול להיות שהידידות איתך תספיק לה. ובנוסף, יהיה לה הרבה יותר קשה להתאהב במישהו אחר, בגלל שברגע שמישהו לא רעב רגשית, קשה לו להתאהב במישהו אחר. כי ככל שבן אדם יותר רעב רגשית, ככה הוא מתאהב יותר בקלות במישהו אחר. גם במישהו שמביא לו פת לחם יבשה. וככל שהאקסית שלך תהיה יותר מורעבת רגשית, ככה היא יותר בקלות תתאהב במישהו אחר, וככה היא תשכח אותך יותר בקלות. ולכן, עליך להשתדל לגרום לכך שהיא לא תהיה רעבה. דהיינו, עליך לנסות לעשות לה כמה שיותר טוב, במינון ובמידה שהיא רוצה. וככה היא פחות תוכל להתאהב במישהו אחר. ונניח לדוגמה שהאקסית שלך הכירה מישהו, ... נבגד, להיות פחות נחמד. מה שבעצם מגדיל את הסיכוי להתאהבות במישהו אחר. ובכל פעם שאתה פחות נחמד למישהו, בגלל זה שהוא אוהב מישהו אחר, אתה בעצם עוד יותר גורם לו לאהוב ולהתאהב במישהו אחר. ככה שברגע שלדוגמה אישה קנאית לבן הזוג ... רוצה. והמהות היא, שככל שיהיה לו יותר טוב איתך, ככה יש פחות סיכוי שהוא יבגוד בך עם מישהי אחרת. וכמובן שיש יוצא דופן, שאם יש חשש לבגידה, או באופן כללי שאם אחד מבני הזוג מתאהב במישהו אחר, אז יש גם מצב שבו דווקא צריך להיות לא ... הזה במקום אחר, אצל מישהו אחר. ובגלל שבדכ זה לא המצב, לכן אם לא תעשה לה טוב, אז כנראה שהיא תשיג את הטוב הזה במקום אחר. ולכן בדכ רצוי שתמלא לה את הרצון שלה, כדי שהיא לא תתאהב במישהו אחר. וניקח לדוגמה הורים שלא רוצים שהילד שלהם ... במישהו שהוא לא מקבל ממנו הנאה. ובלי תחושת חיסרון, אי אפשר שמישהו יספק לך תחושת מילוי רצון. ולכן, אם הבחורה לדוגמה לא תרגיש חיסרון וצורך רגשי, היא לא תוכל ולא תצליח להתאהב במישהו אחר שיעשה לה טוב. וזה כמובן אומר, שאם אתה ...
אהבה / לאהוב / להתאהב / התאהבות / שנאה / לשנוא - הכל כולל הכל על אהבה / לאהוב / להתאהב / התאהבות / שנאה / לשנוא - רשימת כל הנושאים
... להתאהב בזוגיות להתאהב בחיים להתאהב בי להתאהב בך להתאהב במחשבות טובות להתאהב במישהו להתאהב במישהו אחר להתאהב במישהו חדש להתאהב במישהי להתאהב במשהו להתאהב בנשים להתאהב ...
התאהבות, איך לגרום לעצמך להתאהב? איך למנוע התאהבות? איך לגרום למישהו להתאהב בך? איך לשלוט בהתאהבות? האם אפשר לשלוט בהתאהבות? יצירת התניה רגשית, לשתול מחשבות לעצמך, לשכנע את עצמך, לגרום לעצמך לאהוב
התאהבות, איך לגרום לעצמך להתאהב? איך למנוע התאהבות? איך לגרום למישהו להתאהב בך? איך לשלוט בהתאהבות? האם אפשר לשלוט בהתאהבות? יצירת התניה רגשית, לשתול מחשבות לעצמך, לשכנע את עצמך, לגרום לעצמך לאהוב
... לשווא. כך נוצרת התניה נוספת שמחזקת את תחושת החשיבות והחיבור שלנו לדבר שאליו השקענו. איך לשתול מחשבות שיגרמו לנו להתאהב? אליעד מציע שיטה מעשית להגדלת הסיכוי להתאהב במישהו או לגרום למישהו להתאהב בנו. לפי השיטה, יש לשאול את עצמנו את השאלה: אם הייתי מאוהב באדם הזה, אילו ... זה קורה כי האדם זקוק להצדקה פנימית לפעולותיו, וכדי לא להרגיש שהוא מבזבז את זמנו, הוא שותל במוחו את ההנחה שהדבר חשוב. איך אפשר להשתמש בפעולות כדי לגרום לעצמך להתאהב במישהו? אליעד מציע שיטה מעשית ופשוטה: אם אדם מעוניין להתאהב במישהי, הוא יכול לשאול את עצמו מה הייתי עושה ... או שנאה. לדוגמה, אדם שמשקיע מאמצים רבים מדי במישהי שהוא עדיין לא אוהב, יכול להרגיש מנוצל או חסר תועלת, וכך המאמץ דווקא ירחיק אותו מאותה אישה. איך למנוע מעצמך להתאהב במישהו? אליעד מסביר כי הדרך ההפוכה גם עובדת. אם מישהו רוצה להימנע מהתאהבות, עליו לשאול את עצמו מה היה ...
התאהבות וירטואלית, המתחזים, התאהבות שקרית, להתאהב בדמות וירטואלית, התאהבות דמיונית, התאהבות מהירה, התאהבות בלי להיפגש, התאהבות לא הגיונית, אהבה לא הגיונית, התאהבות אסורה, איך נוצרת התאהבות באינטרנט? התאהבות בהתכתבות
התאהבות וירטואלית, המתחזים, התאהבות שקרית, להתאהב בדמות וירטואלית, התאהבות דמיונית, התאהבות מהירה, התאהבות בלי להיפגש, התאהבות לא הגיונית, אהבה לא הגיונית, התאהבות אסורה, איך נוצרת התאהבות באינטרנט? התאהבות בהתכתבות
... באינטרנט? התאהבות בהתכתבות איך אפשר להתאהב במישהו שמעולם לא פגשנו? כאשר אנו שומעים על מישהו שהתאהב במישהו שמעולם לא פגש, זה עשוי להיראות לנו מוזר ומפתיע. איך אפשר להתאהב במישהו שלא ראינו את פניו, לא שמענו את קולו, ולא פגשנו אותו פיזית? תופעה זו קיימת לא רק בעולם הווירטואלי, אלא גם במערכות יחסים אחרות, בהן אנשים מתאהבים בדמות שהם יצרו בראשם ולא תמיד ... לדברים שמזיקים לו, כמו סמים או הימורים, או להתאהב במישהו שלא ראו מעולם. כשיש כאב רגשי עמוק, אדם יעשה דברים שאינם הגיוניים כדי למצוא הקלה או משמעות, כי ברגע שאין לו ברירה, הוא תופס כל משהו שיכול למלא את החלל. מהו סיפור האהבה שאנו ...
איך להצליח בזוגיות? מהי זוגיות מוצלחת? מהי זוגיות טובה? לוותר בזוגיות, להתעקש בזוגיות, הצלחה בזוגיות, למצוא זוגיות, בעיות בזוגיות, קשיים בזוגיות, להתאהב בזוגיות, טיפים לזוגיות, מריבות בזוגיות
איך להצליח בזוגיות? מהי זוגיות מוצלחת? מהי זוגיות טובה? לוותר בזוגיות, להתעקש בזוגיות, הצלחה בזוגיות, למצוא זוגיות, בעיות בזוגיות, קשיים בזוגיות, להתאהב בזוגיות, טיפים לזוגיות, מריבות בזוגיות
... הסיכון שבזה. אם תעשה את זה, כלומר, תגיע למצב שבו אתה מקבל את בן הזוג כמו שהוא, ייתכן שהרצון להשלים את עצמך יוביל אותך להתאהב במישהו אחר שיספק לך את החסרונות האלה. אם היא ... אוהבת אותך איך שאתה זה מסוכן יכול להיות שהיא הולכת להיפרד ממך. למה כי אם היא אוהבת אותך איך שאתה היא יכולה בקלות גם להתאהב במישהו אחר תגיד אם את אוהבת אותי איך שאני ...
מה לעשות אם מישהו לא רוצה אותך, אהבה חד צדדית, מרגיש דחוי, להתמודד עם דחייה, התמודדות עם בגידה, התאהבות באדם אחר, לא מחזיר לך אהבה, אוהבת מישהו אחר, מה עושים שמישהו לא רוצה אותך, אוהבת מישהו שלא אוהב אותי, הוא לא אוהב בחזרה, אוהב מישהי אחרת, אוהב מישהי שלא אוהבת אותי, היא לא אוהבת בחזרה, NLP
... לא עוזר. ולפעמים יותר גרוע מזה, שהוא בכלל אוהב מישהו אחר, ומתחיל להתאהב במישהו אחר. או אפילו במקרה של זוגיות, שכבר נמצאים במערכת יחסים, ואחד מבני הזוג מתחיל להתאהב במישהו אחר. ואז מה שקורה בדכ, זה שהאדם שמרגיש פגוע ודחוי מכך שהוא אוהב ומנסה להתאמץ כדי שיאהבו אותו אבל לא ...
משיכה אובססיבית, אהבה אובססיבית, נמשך לאישה נשואה, נמשכת לגבר נשוי, קשר אובססיבי, משיכה חולנית, פדופיליה, סטיות מיניות, משיכה מינית, נמשך לילדים, טיפול בפדופיל, איך להוציא מישהו מהראש? איך לא להימשך למישהו?
משיכה אובססיבית, אהבה אובססיבית, נמשך לאישה נשואה, נמשכת לגבר נשוי, קשר אובססיבי, משיכה חולנית, פדופיליה, סטיות מיניות, משיכה מינית, נמשך לילדים, טיפול בפדופיל, איך להוציא מישהו מהראש? איך לא להימשך למישהו?
... אחד ואם אנחנו אחד אז ככה וככה. אני נגיד הכרתי פעם מישהו שהסיפור שלו היה כזה הוא היה בן אדם מבוגר והוא סטרייט לצורך העניין אבל יום אחד הוא התחיל להתאהב במישהו צעיר במקום העבודה שלו, הבנת בן אדם מבוגר התחיל להתאהב במישהו צעיר במקום העבודה שלו. ומה הסיבה שהוא התאהב בו מה הסיבה כי אותו בחור צעיר היו לו מלא נשים מלא בחורות שרצו ...
איך להפסיק לאהוב מישהי? איך להפסיק לאהוב מישהו? איך לשכוח אהבה? איך לשכוח אקסית? איך להתמודד עם פרידה? איך לשכוח בחורה? איך שוכחים מישהו? התמודדות עם געגועים, איך להוציא מישהו מהלב? איך להוציא מישהו מהראש? איך לא לחשוב על האקסית? איך לא לחשוב על מישהי? איך להשתחרר מהאקסית? אהבה לא ממומשת, אהבה לא הדדית, אהבה לא אפשרית, אוהבת גבר נשוי, אוהב אישה נשואה, למה אני אוהב אותה?
... באופן ישיר ומודע, אלא היא בגלל מה שההורה מקבל מהילדים שלו ומכך שהוא אוהב אותם, באופן עקיף (לדוגמה משמעות לחיים וכיוב). וגם כאן יכול להיות מצב שתתאהב במישהו , לא בגלל מה שהוא נותן לך, אלא בגלל מה שאתה מקבל מכך שאתה אוהב אותו. לדוגמה: אדם שאוהב כסף רוצה כסף מרגיש שאין לו מספיק כסף, יכול להתאהב במישהו אחר שיש לו הרבה כסף. כי ברגע שאתה נמצא עם מישהו שיש לו הרבה כסף, זה גורם לך להרגיש, ... את האדם השני אוהב אותך, ומעמיד את הכסף שלו, לרשותך. ואז אתה מרגיש עשיר, מכך שאתה אוהב מישהו שיש לו כסף. או במילים אחרות, אתה יכול לאהוב ולהתאהב במישהו, בגלל שאתה משיג בתת המודע שלך, משהו שיש לו, שהיית רוצה לעצמך. ולכן תשאל את עצמך, ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך לגרום לאקסית לא להתאהב במישהו חדש? איך לגרום למישהו לא להתאהב במישהו? איך לחזור לאקסית? האקסית הכירה גבר חדש, האקסית יוצאת עם מישהו, איך להחזיר את האקסית שיש לה חבר? לאקסית יש חבר
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: להתאהב במישהו, איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? דיכאון? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? כעס ועצבים? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להשיג איזון נפשי? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: להתאהב במישהו, איך להעביר ביקורת בונה? איך לא להישחק בעבודה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להאמין בעצמך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לשתול מחשבות? איך להעריך את עצמך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך למצוא זוגיות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לקבל החלטות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לנהל את הזמן? איך לשנות תכונות אופי? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לעשות יותר כסף? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לחנך ילדים? איך לפרש חלומות? איך לשפר את הזיכרון ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מה המשמעות של החיים? האם אפשר לדעת הכל? אולי אנחנו במטריקס? למה יש רע בעולם? איך להנות בחיים? האם יש או אין אלוהים? למה העולם קיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? האם יש אמת מוחלטת? בשביל מה לחיות? האם יש בחירה חופשית? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? מי ברא את אלוהים? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה? איך נוצר העולם? מהי תכלית ומשמעות החיים ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לתזונה נכונה, מטפל קוגניטיבי התנהגותי, אימון אישי לירידה במשקל בתחום להתאהב במישהו - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה נוצר ב 0.6250 שניות - עכשיו 25_05_2025 השעה 09:06:41 - wesi1