אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה יעוץ סקסולוגי ✔חרדת ביצוע בגלל התאהבות, ירידה בחשק המיני בזוגיות, ייעוץ מיני, ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי, איבוד החשק המיני, לא נמשך אליה, רצון...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
חרדת ביצוע בגלל התאהבות, ירידה בחשק המיני בזוגיות, ייעוץ מיני, ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי, איבוד החשק המיני, לא נמשך אליה, רצון לכיבוש, רוצה לכבוש בחורה, איך לשמור על החשק המיני? אימפוטנציה, ייעוץ סקסולוגי, יחסי מין
למה נעלמת המשיכה המינית דווקא כשהאהבה מתחזקת?

אליעד כהן מסביר באופן מפורט ומעמיק מדוע לפעמים אנשים חווים ירידה בחשק המיני דווקא כשהאהבה ביניהם מתגברת. הוא מתאר מצב שבו גבר החל לצאת עם בחורה, בתחילה הכל היה מצוין: משיכה מינית, התאהבות, יחסי מין טובים. אבל ברגע שהקשר הפך להיות רציני והאהבה ביניהם התחזקה, הוא איבד את המשיכה המינית שלו כלפיה. המצב הזה נראה על פניו מוזר, שכן ככל שהאהבה גוברת, הציפייה היא שהמשיכה תגדל גם היא, אך במקרים רבים מתרחש דווקא ההפך.

מה הגורמים האפשריים לירידה במשיכה מינית בזוגיות?

אליעד מציג כמה סיבות מרכזיות שיכולות לגרום לירידה במשיכה המינית בזוגיות, כשהאהבה דווקא מתגברת:
  • סיבות חיצוניות: לדוגמה, אם בת הזוג החלה להזניח את עצמה אחרי הכניסה לזוגיות. לאחר שנבדק כי זו לא הבעיה במקרה זה, הוא ממשיך לאפשרויות נוספות.
  • תפיסות שליליות לגבי מיניות ואהבה: אנשים מסוימים רואים מיניות ואהבה כשני דברים הפוכים או סותרים. במקרה כזה, ככל שהם אוהבים יותר את בת הזוג, כך קשה להם יותר להימשך אליה מבחינה מינית.
  • איבוד חוויית הכיבוש: אחת הסיבות הנפוצות לירידה בחשק המיני קשורה ברצון לכבוש את הצד השני. כשהבחורה כבר נכבשה, וכבר ברור שהיא מעוניינת ומאוהבת, הגבר מאבד את תחושת הכיבוש וההתרגשות שהיתה לו כשהכיר אותה לראשונה.
  • חרדת ביצוע הנובעת מהתאהבות: אדם יכול לחוות חרדת ביצוע ברגע שהוא מרגיש שהיחסים רציניים והוא מפחד לאבד את האהבה, ולכן הוא חושב שהוא חייב להרשים את בת הזוג ולספק אותה. החשש מכישלון יוצר לחץ נפשי, שמפריע לו ליהנות מהמיניות, ואז הוא מאשים את הירידה בחשק כאילו שהוא לא נמשך אליה.
  • פחד מאובדן הזוגיות: כשאדם מאוד מאוהב בבת זוגו, הוא עלול להילחץ מהאפשרות שהיא תעזוב אותו, ואז הוא מרגיש לחץ רב להצליח במיטה. הלחץ פוגע בהנאה שלו, הופך את הסקס למטלה חובה, מה שמוריד לו את החשק המיני באופן טבעי.
  • היעדר פנטזיה ומציאותיות יתר: אליעד מתאר מקרה שבו אדם שמקיים יחסים עם אישה זרה יכול לפנטז עליה כל דבר שירצה, כיוון שהוא אינו מכיר אותה באמת לעומק. לעומת זאת, כשמדובר בבת הזוג האמיתית, הוא מתקשה לפנטז, כי הוא יודע מהי המציאות איתה, ומודעות זו מפריעה לו ליהנות מהפנטזיה.
איך ניתן להתמודד עם איבוד החשק המיני בזוגיות?

אליעד מציע מספר דרכי התמודדות עם בעיות במשיכה מינית בזוגיות, בהתאם לגורם המרכזי לבעיה:
  • שינוי מקור ההנאה המינית: אם בעבר האדם נהנה מהכיבוש או מההתחדשות, עליו להחליף את מקור ההנאה הזה ולמצוא משמעות אחרת, למשל הנאה מקרבה, מאינטימיות או מחיבור רגשי עמוק. עליו לנסות לשנות את הקשר במוח בין מיניות לבין מקור ההנאה, ולהתמקד בדברים חדשים שיגרמו לו ליהנות מבן הזוג דווקא בגלל האהבה ולא למרותה.
  • הפחתת הרצון לכיבוש: האדם צריך להבין מה עומד מאחורי הרצון לכבוש, כמו רגשי נחיתות או חוסר בטחון עצמי, ולטפל בהם כדי שלא יהיה זקוק לכיבוש כדי ליהנות.
  • יצירת פנטזיות חדשות בתוך הזוגיות: בני הזוג יכולים לנסות ליצור מציאות חדשה, לשנות דפוסי התנהגות, או לגלות צדדים חדשים אחד בשני. בכך הם יכולים לייצר התחדשות שתאפשר את החזרת הריגוש.
אליעד מציין גם שהמציאות מורכבת, ולא תמיד קל למצוא פתרון פשוט. הוא מתאר מצבים בהם אנשים מבינים שלכל החלטה יש מחיר, למשל, ההחלטה לראות את בת הזוג כ"האחת" והיחידה יכולה לגרום לאובדן הפנטזיות...
אז הנושא הוא כזה מישהו התחיל לצאת עם מישהי הכל היה טוב ביניהם התאהבו היה ביניהם סקס משיכה מינית הכל בסדר גמור אוקי מפה לשם משם לפה ברגע שהם התאהבו יותר ויותר משהו השתבש להם ביחסי מין והבחור הוא הפסיק להימשך לחברה שלו לא נמשך אליה יותר בגלל שהם התאהבו ככל שהם התאהבו יותר הוא נמשך אליה פחות, עכשיו מי אמר שזה מה שקרה הוא זה מה שהוא מציג הוא אומר לך שלום מקרה תקשיב הכל היה טוב מושלם רציתי אותה אהבתי אותה הכל בסדר וברגע שאני מתאהב בה המשיכה המינית השתבשה הכל נדפק, עד כאן הבנו זה הסיפור בגרסתו המקורית. אז מה אנחנו צריכים לעשות קודם כל לשאול אותו מה קורה עם משיכה מינית עם בחורות אחרות יכול להיות שהוא איבד משיכה מינית לגמרי גם יכול להיות אז בהנחה שבחורות אחרות הוא אומר כן אני רוצה בחורות אחרות בוגד בה עם בחורות אחרות לא משנה מה סבבה בחורות אחרות אין בעיה.

עכשיו יכול להיות שמשהו בכלל השתנה בו אולי לא יודע אולי פתאום היא בגלל שהיא נכנסה לזוגיות התחילה להזניח את עצמה אולי בגלל זה הוא גם כן לא נמשך אליה מינית גם זה יכול להיות, בודדנו את זה זה לא המצב סבבה יפה הוא אומר אני נמשך לבחורות שנראות פי מאה יותר גרוע ממנה הבנו יפה. עכשיו אז מה יכול להיות מה האפשרויות אז עלו פה כמה אפשרויות אפשרות אחת זה תלוי איך הוא תופס מראש את הנושא המיני יכול להיות שעבורו נגיד סקס או מיניות זה משהו שהוא גרוע או טמא או משהו שהוא נוגד אהבה מלכתחילה כאילו הוא חושב נגיד שאהבה ומיניות זה שני הפכים אז ברגע שהוא חווה מולה אהבה הוא לא יכול להיות מולה במשהו מיני, עכשיו קודם כל יכול להיות מצב כזה עכשיו לא רק שיכול להיות מצב כזה אלא שיש גם אנשים שנמצאים בזוגיות ויש להם אהבה ויש להם מיניות והם עדיין בוגדים מיניות טובה והם עדיין בוגדים למה כי יש פנטזיות מיניות מסוימות שהוא אומר אני חושב שזאת לא אהבה והוא רוצה לממש את זה עם מישהי אחרת נגיד יכול להיות כזה מצב אבל בהנחה שזה לא המצב שלנו.

אז עלו פה עוד אפשרויות אפשרות נוספת יכול להיות השאלה אם המשיכה המינית שלו מלכתחילה ממה היא נובעת יכול להיות לדוגמא שמשיכה מינית נגיד נובעת מהרצון נגיד לכבוש הרצון להרגיש כובש ונגיד יכול להיות שברגע נגיד שהוא התאהב בה עכשיו היא התאהבה בו בחזרה נגיד ועכשיו היא מאוד רוצה אותו בכלל ויכול להיות שמרוב שהיא רוצה אותה הוא לא נמשך אליה יותר כי חלק מהמשיכה שלו מלכתחילה נובעת מהרצון להרגיש נגיד שהוא כובש את הבחורה או משהו כזה ויכול להיות שהיא יותר מדי אוהבת אותו ואז הוא כבר מרגיש כאילו זה לא אין פה שום חוויה. אוקי אגב איך פותרים את זה בהנחה שזאת, עכשיו זאת לא הבעיה שלנו יש פה בעיה אחרת אבל בהנחה שזאת הבעיה איך פותרים את זה אם מישהו אומר תקשיב אני נהנה מסקס כי אני מרגיש שאני כובש את הבחורה ובבחורה נביא סיפור הפוך, בסדר לא משנה סיפור הפוך מקביל ואז הוא אומר כן אבל ברגע שהיא כבר רוצה אותי אני כבר לא יכול להימשך אליה מה נעשה איך נפתור את זה מה הפתרון למישהו יש רעיון איך פותרים את זה או אומרים לו תקשיב אין מה לעשות אתה לא מתאים להיות בזוגיות או תבגוד מה הפתרון.

ש: לגרום לה להפסיק לרצות אותו.

אליעד: אין הם התאהבו אחד בשני ברגע שהתאהבו אחד בשני הוא כבר לא מרגיש, הוא רואה בחורה ברחוב תתרכז הוא הולך ברחוב רואה בחורה הבחורה לא משנה מי היא מה היא לא משנה הוא לא יכול לגעת בה נכון הוא לא יכול לגעת בה הוא לא יכול להטריד אותה נכון זאת אומרת שברגע שהוא מגיע איתה לאיזה אינטרס ושהוא נוגע בה או איזה משהו מיני הוא מרגיש כבשתי אותה עד כאן הבנת יפה, אשתו הוא לא יכול להרגיש את זה כי אשתו כאילו הוא יכול לגעת בה הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה היא לא תגיד לו לא אז הוא כבר לא מרגיש כבשתי אותה אז הוא כבר לא יכול ליהנות מסקס איתה כי הוא כבר לא מרגיש.

ש: אז שהיא תתחיל להגיד לו לא.

אליעד: זה הפתרון שלך נכון הלאה יפה איזה עוד פתרונות לא משנה אבל גם אם תגיד לו לא קודם כל זה לא באמת פתרון והיא כל הזמן תגיד לו לא כדי שהיא תגיד לו כן ומה זה אומר כאילו זה בעיה הסיפור הזה זאת בעיה בעייתית הבעיה זה לא עובד ככה זה פשטני מדי זה פשטני מה היא צריכה להתנהג כמו אישה זרה ואם הוא יגיד כן אבל אני יודע שבתוך תוכה היא רוצה אבל זה לא יעבוד זה לא כמו אישה זרה נטו חדש שכבשת אישה חדשה, אין מה לעשות יש כבשת אישה חדשה יש כבשת מישהי נשואה וגרמת לה להתגרש למענך שזה ריגוש וזה ויש אשתך היא כבר אשתך.

ש: נכון אתה לא יכול עוד פעם ליהנות מהפעם הראשונה שכבשת אותה.

אליעד: נכון אז איך פותרים את זה באמת אז תשובה אחת אומרת אין לזה פתרון יש אבל עוד פתרונות, מה את אומרת?

ש: לשנות את הרצון של לכבוש להבין למה הוא רוצה לכבוש לראות אם הוא יכול להשיג את זה בדרך אחרת.

אליעד: שנייה ואם נשנה את הרצון לכבוש זה לא יפתור לנו את הבעיה זה יפתור חצי בעיה זה יגרום לזה שהוא לא ירצה אחרות אבל זה לא יגרום לזה שהוא ירצה אותה.

ש: אם לא יהיה חשוב לו לכבוש אז אולי הוא ימצא סיבות אחרות לרצות אותה.

אליעד: אז אני אסביר כזה דבר אם מלכתחילה בן אדם המשיכה המינית שלו מבוססת נגיד על רצון לכבוש נניח אוקי ועכשיו ברגע שהוא בתוך זוגיות הוא כבר לא יכול לחוות את לכבוש או נגיד לדוגמא שהוא נגיד נהנה מסקס כי הוא נהנה מהתחדשות ועכשיו אם זאת אותה הבחורה כבר אין התחדשות נגיד אז מה שצריך לעשות אנחנו מנסים יש לנו פה שתי בעיות אחד זה איך גורמים לו לא להימשך לאחרות שתיים איך גורמים לו להימשך אליה שתי בעיות שונות, עכשיו איך אנחנו גורמים לו לא להימשך לאחרות אנחנו צריכים באופן יחסי להחליש את הרצון שלו לכבוש למה הוא מרגיש רצון לכבוש כי יש לו רגשי נחיתות כי פה כי שם צריך לטפל ברצון שלו לכבוש לגרום לו פחות לרצות לכבוש זה אחד אבל איך גורמים לו לרצות אותה אנחנו גם צריכים לגרום לו לרצות אותה מה שאנחנו צריכים לעשות זה לשנות את ההנאה שלו את ההנאה המינית שלו במקום שהוא יהנה בקטע מיני מהכיבוש הוא יהנה בקטע מיני מהקרבה מהאינטימיות ממשהו אחר.

זאת אומרת הפקודה שיש לו בראש נגיד הוא חושב סקס שווה לכייף כי אני כובש אז הוא צריך לעשות הוא צריך לשים פקודה אחרת סקס שווה כייף כי זה אומר שאנחנו קרובים נגיד זאת הוכחה שאנחנו קרובים משהו אחר צריך לתת איזו פקודה שאז זה יכול דווקא לעשות הפוך שהוא ימשך יותר לבחורה שהוא איתה כל הזמן ולא לבחורות חדשות לדוגמא, אוקי עכשיו בקיצור יש בעיה כזאת ויש לה גם פתרון עכשיו אבל בהנחה שזה לא המקרה שלנו הבן אדם אומר ברגע שהתחלתי להתאהב בה ירד החשק המיני אז מה עוד יכול להיות אז עלתה עוד אפשרות מה שיכול להיות זה כזה דבר בן אדם החשק המיני שלו יכול להשתבש משתי סיבות או מסיבה פיזית או מסיבה נפשית, אוקי אם נגיד בן אדם עייף חולה רעב צמא לא יודע מה יכול להיות שלא יהיה לו חשק מיני בסדר אבל גם יכול להיות שהוא בריא והכל זה וזה ואין לו חשק מיני מסיבה אחרת כי מכוונים לו נגיד אקדח לראש.

נגיד תיקח בחורה נגיד שבא לך לעשות איתה סקס עכשיו תשים שמה אקדח בראש יכול להיות שלא יבוא לך או נגיד פתאום יגידו לך תקשיב אם אתה עושה איתה סקס היא חולת איידס אתה חולה זאת אותה בחורה מה השתנה זה רק הראש שלך לא השתנה שום דבר מעבר לחשיבה שלך זאת אומרת מה שיכול לשבש את הקטע המיני זה גם המחשבות, עכשיו יכול להיות שבגלל שהוא התאהב בה זה שיבש לו את החוויה המינית איתה מה זאת אומרת שבגלל שהוא התאהב בה יכולים להיות כמה סימפטומים סימפטום אחד יכול להיות מה שהוא הזכיר שזה נושא של חרדת ביצוע שהוא חושב עכשיו אני חייב להיות טוב איתה ולספק אותה בקטע המיני כי אם אני לא אספק אותה היא לא תרצה אותי ואז בגלל זה הוא מתחיל להילחץ ואז הוא לא נהנה ואז כשהוא לא נהנה אז הוא לא מצליח בקטע מיני ואז הוא יכול לחשוב שזה חוסר משיכה מינית, הסימפטום הוא לא נמשך אליה מינית אבל זה לא בגלל שהוא לא נמשך אליה שזה גם סוג של לא נמשך אליה הוא לא נמשך לסקס איתה למה הוא לא נמשך לסקס איתה כי הוא מרגיש שלעשות איתה סקס זה חובה ולא כייף ואז לא בא לו.

ש: איך זה קשור לזה שהאהבה הייתה.

אליעד: כי בגלל שהוא איתה עכשיו הוא מרגיש שהוא חייב לעשות איתה סקס הוא אומר עכשיו אני כבר לא יכול לפשל כי היא רוצה אותי בגלל זה, הם יצאו ביחד הוא עשה איתה סקס ואז היא פרגנה לו על זה שהוא עשה איתה סקס והיא התאהבה בו ואמרה לו היה לי מאוד כייף איתך ועכשיו הוא אומר רגע עכשיו אסור לי לפספס את זה, אתה מבין כאילו מעכשיו אני חייב להיות טוב כדי שהיא תרצה אותי אם אני לא אהיה טוב היא לא תרצה אותי עכשיו הוא כבר לא נהנה מלעשות איתה סקס הוא כבר עובד בלעשות איתה סקס.

ש: אם האהבה יותר גדולה הרמה של הסקס עלתה.

אליעד: נכון אבל מתישהו הוא כבר מתחיל להיאחז בזה הוא אומר כן עכשיו אסור לי לרדת גם ברמה אתה הבנת?

ש: כי זה תלוי אחד בשני.

אליעד: שנייה אבל השאלה היא מתישהו בראש שלו זה כבר נהיה עכשיו אני כבר חייב לרצות אותה זה כבר לא אני יכול זה כבר חייב, בחורה ברחוב כשאתה פוגש בחורה ברחוב מה היתרונות שלה על בת זוג שלך שבחורה ברחוב קודם כל היא יכולה להגיד לך לא בא לי עליך ואז אם אתה משיג אותה אתה כאילו כובש אותה אבל יש עוד יתרון היתרון הוא שבחורה ברחוב אתה גם יכול להגיד לא בא לי עלייך וזה גם יהיה בסדר הבת זוג שלך אתה לא יכול להגיד לה לא בא לי עלייך כי אחרי כמה פעמים של לא בא לי עלייך היא תגיד לא בא לי עליך אני הולכת עם השכן נכון אז אתה עכשיו חייב לעשות איתה סקס אחרת היא תבגוד בך עם השכן.

ש: כן אבל איך זה קשור לזה שהאהבה עלתה והמשיכה המינית ירדה?

אליעד: בגלל שהאהבה עלתה עכשיו הוא מפחד לאבד אותה זה הבנת הוא אוהב אותה מאוד והוא מפחד לאבד אותה יותר.

ש: יש לו טוב והוא מפחד לאבד את הטוב הזה.

אליעד: יפה עכשיו הוא חושב שהוא חייב לעשות איתה סקס כי אם לא היא תבגוד בו, עד כאן הבנת?

ש: כן.

אליעד: יפה זאת אומרת כשהוא עושה איתה סקס הוא כבר לא נהנה מזה הוא כבר לא בא בשביל שבא לו הוא כבר אומר לא עכשיו אני חייב אסור לי לאבד אותה אני אוהב אותה אסור לי לאבד אותה אני חייב לעשות איתה סקס שתהיה מרוצה כדי שלא תבגוד בי ואז לא בא לו לעשות איתה סקס כי הוא כבר לא נהנה מזה זאת כבר עבודה כי זה כבר איום. אתה הבנת מה הבנת?

ש: האהבה עלתה הוא מפחד לאבד אותה המשיכה המינית ירדה כי יכול להיות שהוא יבצע את זה לא כמו שצריך.

אליעד: נכון כי בראש שלו הוא חושב ש...?

ש: אפשר להגיד שהאהבה שווה לסקס.

אליעד: כן.

ש: ואז אם הוא יעשה ביצועים לא טובים.

אליעד: עכשיו ולמה הוא חושב את זה מלכתחילה כי יכול להיות שהוא אוהב אותה בגלל שהוא עושה איתה סקס בכלל זה הפוך הוא התאהב בה בגלל הסקס איתה כי זה עשה לו מאוד טוב ואז הוא מניח שהיא אוהבת אותו בגלל הסקס איתו והוא מת מפחד שהיא לא תבגוד בו ותעשה סקס עם מישהו אחר כי אם היא תעשה סקס עם מישהו אחר זה אומר שהיא לא אוהבת אותו ואז מה הוא חושב בראש שלו שאם הוא לא יעשה איתה סקס או נגיד הוא אומר לעצמו עכשיו אני אהיה רק איתה כי טוב לי איתה אז הוא חושב רגע אז גם היא איתי כי טוב לה איתי בסקס אם אני לא אהיה מספיק טוב בסקס היא תבגוד בי וזה הפחד הכי גדול שלו ואז הוא אומר כן עכשיו אני חייב להיות יותר טוב מכולם ויש לו בראש סרטים וסיפורים, הוא לא מוכן בשום אופן שהיא תבגוד בו מבחינתו אם היא תבגוד בו זה סוף העולם הוא אוהב אותה כנראה מאוד הוא קשור למיניות ביניהם ואז הוא בטוח שאם המיניות תתפרק גם האהבה תתפרק ואז זה כבר לא כייף אין בזה כבר לא משהו כייף זה כבר משהו של עבודה ואז נהיית חרדת ביצוע ואז הוא מאשים אותה ואז הוא יגיד אני לא נמשך אליה.

עכשיו רוב הסיכויים שאם תהיה להם איזו בעיה מינית היא תחשוב שהוא לא נמשך אליה למה כי יש לה תסביך נחיתות עם עצמה שהיא חושבת שהוא לא נמשך אליה בלי קשר אליו ואז מפה לשם משם לפה ואז היא תחשוב שהוא לא נמשך אליה ואז היא תרצה להאשים מישהו אחר אז היא תאשים אותו שיש לו בעיה ומה האמת שהבעיה בכלל אצלה שהיא לא משדרת לו שהיא אוהבת אותו גם אם הם לא יעשו סקס, אם היא הייתה אומרת לו תקשיב אני אוהבת אותך במאה אחוז ולא בוגדת בך גם אם לא נעשה סקס בכלל מאה אחוז אז עכשיו הוא לא צריך להיות מאוים אבל בגלל שהיא משדרת לו שמאוד כייף לה לעשות איתו סקס בגלל זה הוא עכשיו מפחד שהיא לא תאהב אותו יותר בגלל שהם לא מצליחים לעשות סקס ואז הוא מתחיל לפחד ואז היא חושבת שהוא לא נמשך אליה ואז הוא מאשים אותה וסיפורים מארץ הסיפורים.

זה הבנו עכשיו יכול להיות עוד תרחיש בסיפור הזה שזה לא קשור לנושא של חרדת ביצוע בשום צורה יכול להיות שהיא אומרת לו תקשיב אני רוצה אותך במאה אחוז גם אם לא נעשה סקס בכלל ולא בוגדת בך בכלל והוא חושב שזה נכון ובוא נניח שגם לא אכפת לו שהיא תבגוד בו, נניח בודדנו את כל זה ועדיין יכול להיות שהאהבה יצרה את הבעיה המינית איך יצא יכול להיות שבגלל שהוא אוהב אותה הוא נגיד מפחד לאבד אותה או מפחד שבעתיד תהיה להם איזו בעיה ואז הם יפרדו או משהו אוקי ואז ברגע שהוא עושה איתה סקס הוא חושב על זה ואז הוא מוטרד מזה ואז לא כייף לו לעשות איתה סקס, זאת אומרת שכשהוא איתה הוא נזכר בבעיות שיש לו איתה כאילו אם נגיד עכשיו לדוגמא מישהו באיזה משהו מיני והוא חושב על העבודה ירד לו החשק חושב על זה שהולכים לחסל אותו ירד לו החשק אז גם אם הוא חושב על זה שיכולה להיות לו בעיה איתה גם מזה יכול לרדת החשק.

ש: זה גם בעיית ביצוע לא?

אליעד: כן אבל זה לא בגלל שהוא מפחד לא לרצות אותה הוא לא מפחד לא לרצות אותה לא קשור אין לו שום בעיה לא לרצות אותה. עכשיו בואו אני אספר לכם סיפור עוד יותר מורכב, קודם כל זה הבנו מה אתה הבנת?

ש: שיש שתי סיבות.

אליעד: היו הרבה סיבות כן מה הבנת אבל בגרסה האחרונה מה יכול להיות?

ש: אתה אמרת שבגלל שברגע שהוא עושה איתה סקס הוא חושב על דברים אחרים על הרע שיהיה לו אולי אם יקרה משהו איתה.

אליעד: בלי שום קשר לסקס עצמו זה לא שהוא חושב אם אני לא אעשה איתה את הסקס היא לא תהיה איתי בלי קשר.

ש: בלי קשר לסיבה הראשונה ואז הוא לא עושה את זה כמו שצריך.

אליעד: ואז יורד לו החשק ואז הראש שלו לא שם הראש שלו לא שם יורד החשק יורד החשק וכו' ועכשיו יש משהו עוד יותר מתוחכם מה העוד יותר מתוחכם אסביר לכם בן אדם עושה סקס כי זה עושה לו טוב עד כאן הבנו בן אדם רוצה להרגיש טוב נהנה מינית עושה לו טוב, עכשיו כזה דבר בן אדם נגיד פוגש מישהי ברחוב עושה איתה סקס סבבה הוא לא מכיר אותה היא לא מכירה אותו עושה איתה סקס עכשיו למה כל כך טוב לו מה טוב לו בזה סבבה אז תגיד הוא הרגיש שהוא כבש אותה אבל זאת לא כל האמת מה שקורה כשהוא עושה איתה סקס אז בראש שלו הוא יכול לפנטז על מה שהוא רוצה הוא מפנטז שהיא אוהבת אותו הוא מפנטז שהם יתחתנו הוא מפנטז שהם יביאו ילדים והוא יכול להלביש איזה פנטזיה שהוא רוצה על הסיפור, יש עובדה מה קרה ובתת מודע שלו הוא מלביש מלא סיפורים יש ככה יש מה קורה ויש מה הוא היה רוצה שיקרה.

עוד פעם הוא פגש בחורה ברחוב אחרי חמש דקות עושים סקס סבבה עכשיו אני אשאל אותו תגיד לי זה הסקס הכי טוב שאתה חושב שיכול להיות לך בחיים הוא יגיד לא, אני אגיד לו מה הסקס הכי טוב שאתה חושב שיכול להיות לך בחיים הוא יגיד לך תקשיב הכי טוב בחיים זה אם אני אכיר מישהי ואני אוהב אותה זה וזה ונעשה סקס, סבבה עכשיו אם הוא מאוד נהנה בסקס עם הבחורה הזאת שהוא פגש ברחוב לפני חמש דקות זה אומר שבתת מודע שלו איפשהו תוך כדי שהוא עשה איתה סקס בתת מודע הוא הלביש עליה את הפנטזיות הרגשיות שלו לגבי סקס ואת החוויה הזאת הוא דמיין עליה. עכשיו זה משהו שאפשר לעשות רק עם מישהי שלא אוהבים אותה למה כי אם אתה לא אוהב אותה אתה יכול להגיד אוקי היא אתה יכול לראות בה משהו מיני ולהלביש עליה מישהי אחרת אבל אם יש את המישהי שאוהבים או את המישהו שאוהבים אז אי אפשר להלביש מישהו אחר כי זה הוא הבן אדם אי אפשר לפנטז על מישהו אחר כי זה האחר אי אפשר לפנטז על מישהי אחרת. דוגמא מישהו הבין את זה אתה הבנת את זה?

ש: הבנתי אבל לא מסביר.

אליעד: לא תסביר, תסביר אתה.

ש: נניח ויש בן אדם שרואה מישהי ברחוב והוא נניח עושה איתה סקס אז עליה הוא יכול להלביש איזה סיפור שהוא רוצה יכול להלביש עליה סיפור שהם יתחתנו שהיו להם חוויות כאלה.

אליעד: שהיא מושלמת שהיא אוהבת אותו.

ש: אינסוף סיפורים בעצם.

אליעד: אבל אם יש לו בת זוג והוא מכיר אותה והם עושים סקס ביחד עליה הוא לא יכול להלביש את כל האינסוף הזה את כל החלומות.

אליעד: זה כמעט נכון הפואנטה לא בגלל שהוא מכיר אותה הפואנטה בגלל שהוא חושב שהיא האחת אם הוא מכיר אותה והוא אומר היא לא האחת אני רק מעביר איתה את הזמן אז הוא יכול להיות איתה ולדמיין בתת מודע...
להיות רציני העדר יצר מיני לבגוד ביטחון עצמי אמיתי חשש מכישלון ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי לחשוש צורות נמשך לשאול שאלות להיות טוב א מיני א מיניות א מינית אהבה אובדן דחף מיני אובדן חשק למין אובדן חשק מיני אובדן יצר מיני אובדן משיכה מינית אובדן רצון למין אובדן רצון לסקס אובדן רצון מיני אובדן תשוקה מינית איבוד איבוד החשק איבוד החשק המיני איך לשמור איך לשמור על איך לשמור על החשק המיני אימפוטנציה אין דחף מיני אין חשק למין אין חשק מיני אין יצר מיני אין משיכה מינית אין רצון למין אין רצון לסקס אין רצון מיני אין תשוקה מינית אישה אמיניות אסקסואלי אסקסואליות בגלל בגלל התאהבות בזוגיות בחורה בחורות ביצוע בקשר זוגי דחף מיני דחף מיני ירד דחף מיני ירוד דחף מיני מופחת דחף מיני נמוך דחף מיני נעלם דחפים מיניים החשק המיני הנאה מינית העדר דחף מיני העדר חשק למין העדר חשק מיני העדר יצר מיני העדר משיכה מינית העדר רצון למין העדר רצון לסקס העדר רצון מיני העדר תשוקה מינית התאהבות התרגשות מינית זוגי זוגיות חוסר בחשק מיני חוסר דחף מיני חוסר חשק למין חוסר חשק מיני חוסר יצר מיני חוסר משיכה מינית חוסר רצון למין חוסר רצון לסקס חוסר רצון מיני חוסר תשוקה מינית חרדה חרדות חרדת חרדת ביצוע חרדת ביצוע בגלל חרדת ביצוע בגלל התאהבות חרמנות חשק חשק המיני חשק המיני בזוגיות חשק מיני חשק מיני ירד חשק מיני ירוד חשק מיני מופחת חשק מיני נמוך חשק מיני נעלם טיפול בא מיניות טיפול באמיניות יועץ יחסי מין יחסים מיניים ייעוץ מיני ייעוץ סקסולוגי יעוץ יעוץ מיני יעוץ סקסולוגי יצר המין יצר מיני ירידה ירידה בדחף המיני ירידה בחשק המיני ירידה בחשק המיני בזוגיות ירידה בחשק למין ירידה במשיכה במינית ירידה במשיכה המינית ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי ירידה ברצון במיני ירידה ברצון למין ירידה ברצון לסקס ירידה בתשוקה במינית כיבוש מיני כיבושים מיניים לא אוהב סקס לא אוהבת סקס לא נמשך אליה לא רוצה סקס לכבוש לכבוש אישה לכבוש בחורה לכבוש בחורות לכבוש מישהי לכבוש נשים לעשות סקס לרצות סקס לשמור לשמור על לשמור על החשק לשמור על החשק המיני מין מיניות משיכה משיכה המינית בקשר זוגי משיכה מינית משיכה מינית יורדת משיכה מינית ירדה משיכה מינית נחלשת נמשך נמשך אליה נשים סיפוק מיני סקס סקסולוג סקסולוגיה עוררות מינית פעילויות מיניות פעילות מינית קרירות מינית קשר זוגי קשר מיני קשרים מיניים רגש מיני רגשות מיניים רוצה רוצה לכבוש רוצה לכבוש בחורה רצון רצון לכיבוש רצון למין רצון לסקס תשוקה מינית
סקס עם בחורה יפה אבל גרועה במיטה, בחורות יפות שלא אוהבות סקס, למה היא קרה במיטה? סקס גרוע עם בחורה יפה, נראית טוב אבל סקס גרוע, למה היא גרועה בסקס? למה הסקס גרוע? למה הסקס לא טוב? ייעוץ סקסולוגי, טיפול מיני, יעוץ מיני
סקס עם בחורה יפה אבל גרועה במיטה, בחורות יפות שלא אוהבות סקס, למה היא קרה במיטה? סקס גרוע עם בחורה יפה, נראית טוב אבל סקס גרוע, למה היא גרועה בסקס? למה הסקס גרוע? למה הסקס לא טוב? ייעוץ סקסולוגי, טיפול מיני, יעוץ מיני
... עם בחורה יפה אבל גרועה במיטה, בחורות יפות שלא אוהבות סקס, למה היא קרה במיטה? סקס גרוע עם בחורה יפה, נראית טוב אבל סקס גרוע, למה היא גרועה בסקס? למה הסקס גרוע? למה הסקס לא טוב? ייעוץ סקסולוגי, טיפול מיני, יעוץ מיני למה הסקס עם בחורה יפה לפעמים גרוע? כאשר גברים רואים בחורה יפה, הם נוטים לחשוב ...
איך נוצר חשק מיני? במה תלוי חשק מיני, א מיניות, חוסר חשק מיני, מה מעלה חשק מיני? מה מוריד חשק מיני? סקס, יחסי מין, אין חשק מיני, יותר מידי חשק מיני, חשק מיני גבוה, שליטה בחשק המיני, דחף מיני
איך נוצר חשק מיני? במה תלוי חשק מיני, א מיניות, חוסר חשק מיני, מה מעלה חשק מיני? מה מוריד חשק מיני? סקס, יחסי מין, אין חשק מיני, יותר מידי חשק מיני, חשק מיני גבוה, שליטה בחשק המיני, דחף מיני
... נוצר חשק מיני? במה תלוי חשק מיני, א מיניות, חוסר חשק מיני, מה מעלה חשק מיני? מה מוריד חשק מיני? סקס, יחסי מין, אין חשק מיני, יותר מידי חשק מיני, חשק מיני גבוה, שליטה בחשק המיני, דחף מיני איך נוצר חשק מיני? אליעד כהן מסביר כי החשק המיני לא תלוי רק בגורמים פיזיולוגיים, אלא גם במחשבות ובפירושים האישיים שיש לאדם לגבי הפעולה המינית. הוא משווה את החשק המיני לחשק לאכול. לכאורה, חשק האוכל תלוי במידת הרעב, אך אנשים אוכלים גם כאשר הם לא רעבים. למעשה, התשוקה לאוכל תלויה לא רק ברעב הפיזי אלא גם בתועלת שמקבלים מהאוכל או בנזק שייגרם אם לא יאכלו. בדומה לכך, החשק המיני תלוי במידה שבה אדם חושב שפעולה מינית תספק לו ערך אישי, תחושת סיפוק או הנאה. כאשר אדם מרגיש שבע רגשית, כלומר, לא זקוק להשלמה חיצונית, יהיה לו פחות חשק מיני. מצד שני, אם הוא מרגיש רעב רגשי או שהפעולה המינית תספק לו ערך כלשהו, החשק המיני יגדל. לדוגמה, אם אדם מרגיש שהוא יוכל להרוויח ערך עצמי על ידי יציאה לדייט או קיום קשר עם אדם מסוים, הוא ירגיש חשק מיני גבוה יותר כלפי אותו אדם. האם חשק מיני הוא פיזיולוגי או פסיכולוגי? אליעד כהן טוען כי החשק המיני אינו פיזיולוגי בלבד. הוא מציין שאם החשק היה פיזיולוגי גרידא, לא הייתה משמעות להעדפות מיניות או למשמעות שאדם מעניק למי שהוא יצר קשר עם. למשל, אם החשק היה פיזי בלבד, לא היה משנה אם מדובר בגבר או אישה, בחפץ דומם או בבעל חיים - ה
איך דיכאון משפיע על החשק? איך שמחה משפיעה על החשק? דיכאון ואכילה רגשית, דיכאון והתמכרות לסקס, דיכאון וחוסר חשק מיני, דיכאון וחוסר חשק לאכול, דיכאון ואכילת יתר, רצון לכסף, ירידה בחשק המיני, למה אין לי חשק לאכול? עוצמת הרצון
איך דיכאון משפיע על החשק? איך שמחה משפיעה על החשק? דיכאון ואכילה רגשית, דיכאון והתמכרות לסקס, דיכאון וחוסר חשק מיני, דיכאון וחוסר חשק לאכול, דיכאון ואכילת יתר, רצון לכסף, ירידה בחשק המיני, למה אין לי חשק לאכול? עוצמת הרצון
... דיכאון משפיע על החשק? איך שמחה משפיעה על החשק? דיכאון ואכילה רגשית, דיכאון והתמכרות לסקס, דיכאון וחוסר חשק מיני, דיכאון וחוסר חשק לאכול, דיכאון ואכילת יתר, רצון לכסף, ירידה בחשק המיני, למה אין לי חשק לאכול? עוצמת הרצון איך דיכאון משפיע על החשק לאכול ועל החשק המיני? אליעד כהן מתאר בהרצאתו כיצד דיכאון משפיע על החשק, עם דגש על התיאבון ועל החשק המיני. הוא מסביר כי דיכאון הוא מצב שבו האדם מרגיש חוסר במשהו שהוא מאוד רוצה ואין לו אותו, מה שמוביל אותו לתחושת תסכול ומצוקה ... עוד יותר. כך נוצר מעגל של אכילת יתר ודיכאון הולך וגדל. מדוע חלק מהאנשים בדיכאון מאבדים את החשק לאכול? מנגד, קיימים גם אנשים שבמצב של דיכאון לא חשים רצון לאכול כלל. הסיבה לכך היא שהדיכאון מתאפיין בכך שכוח הרצון של האדם מתרכז בדבר ... אדם שאיבד מערכת יחסים ונמצא בדיכאון כתוצאה מכך, כל כוח הרצון שלו מופנה אל הרצון לחזור לקשר הזוגי שאבד. במקרה כזה, הוא לא מרגיש שום צורך באוכל או בכל דבר אחר, למעט פעולות חיוניות שיאפשרו לו להישאר בחיים. אליעד מדגים זאת עם הדוגמה של אדם שמאבד קשר זוגי ורוצה אותו חזרה כל כך חזק, עד שכמעט כל רצון אחר נדחק הצידה. איך דיכאון משפיע על החשק המיני? גם לגבי החשק המיני, ההשפעה של דיכאון עשויה להיות דו - כיוונית. מצד אחד, יש אנשים שמשתמשים במין כנחמה, בניסיון לברוח מהכאב ומהתחושות הרעות. הם מאמינים שסקס ייתן להם הרגשה טובה ויפצה על הרגשות השליליים. אך לעיתים לאחר המין, הם עשויים להרגיש רע עוד יותר כשהם מגלים שהפעולה המינית לא באמת פתרה את המצוקה הרגשית שלהם. מצד שני, אצל אנשים אחרים הדיכאון מפחית את החשק המיני. זאת משום שכל האנרגיה המנטלית שלהם מרוכזת בכאב ובמצוקה, ולכן אין להם מקום או חשק למחשבות על מין. איך שמחה משפיעה על התיאבון ועל החשק המיני? במקביל, אליעד מתייחס גם להשפעת השמחה על החשק לאכול ולמין. כאשר אדם שמח, ההשפעה על החשק יכולה להיות הפוכה או דומה להשפעת הדיכאון. יש מקרים שבהם שמחה גורמת לאדם לחוש מלא ומסופק רגשית, ואז הוא לא מרגיש צורך נוסף לאכול או לקיים יחסי מין. בדומה לאדם שכבר שבע, הוא לא יחפש לאכול עוד. אך לפעמים, דווקא כשהאדם שמח, הוא רוצה להוסיף עוד לשמחה שלו ולכן הוא יפנה לאכילה או לקיום יחסי מין מתוך רצון להעצים את התחושות החיוביות. לדוגמה, אדם יכול להיות שמח עם בן או בת הזוג שלו, ואז בתחילת הקשר ירגיש רצון חזק לקיום יחסי מין, אך בהמשך כשהוא מרגיש כבר מאוד מסופק רגשית מהקשר, ייתכן שהחשק לקיים יחסי מין ירד. האם העושר מגביר או מפחית את הרצון לכסף? אליעד מרחיב את ההסבר גם לנושא הכסף, שבו הוא מציג את השאלה מתי הרצון לכסף גדול יותר: כשיש ...
סקס ומיניות, איך נוצר חשק מיני? למה אנשים אוהבים סקס? איך נוצר חשק לסקס? למה יש אנשים א מיניים? איך לשלוט בחשק המיני? התמכרות לסרטי פורנו, גמילה מסקס, יצירת חשק מיני, המבחן של הסקס, מודעות עצמית בזמן סקס, טנטרה, אורגזמה
סקס ומיניות, איך נוצר חשק מיני? למה אנשים אוהבים סקס? איך נוצר חשק לסקס? למה יש אנשים א מיניים? איך לשלוט בחשק המיני? התמכרות לסרטי פורנו, גמילה מסקס, יצירת חשק מיני, המבחן של הסקס, מודעות עצמית בזמן סקס, טנטרה, אורגזמה
סקס ומיניות, איך נוצר חשק מיני? למה אנשים אוהבים סקס? איך נוצר חשק לסקס? למה יש אנשים א מיניים? איך לשלוט בחשק המיני? התמכרות לסרטי פורנו, גמילה מסקס, יצירת חשק מיני, המבחן של הסקס, מודעות עצמית בזמן סקס, טנטרה, אורגזמה מה הקשר בין פירושים וחשק מיני? הקשר בין החשק המיני והפירושים שמעניקים אנשים לפעולות מיניות הוא מרכזי וחשוב להבנת האופי השונה של תחום זה. אליעד מסביר כי כל תחום החשק המיני מבוסס על משמעות פנימית של כל פרט ופרט, ולא על העובדה הפיזית בלבד. כל פעולה מינית יכולה להתפרש בדרכים שונות אצל כל אדם, והפירושים הללו הם שעושים את ההבדל בין אהבה למאבק פנימי, הנאה לעצב. כיצד הפירושים מכתיבים את החוויה המינית? כאשר אדם עוסק בפעולה מינית, הפירושים שהוא מעניק למהלך החוויה יכולים לקבוע אם הוא יחווה הנאה או סבל. לדוגמה, אם אדם עוסק בסקס אך מפרש אותו כאישור לערך עצמי גבוה, הוא יוכל להרגיש טוב ולהתענג מהחוויה. מצד שני, אם הוא מפרש את הסיטואציה בצורה שלילית - למשל, אם האישה לא נלהבת או לא מעוניינת - הוא עלול להרגיש כישלון אישי. למה בגדים ותנוחות משפיעים על חוויית החשק המיני? אליעד מציין כי לבוש ותנוחות מיניות יכולים לשמש כקטליזטורים לפירושים פנימיים. לדוגמה, אדם עשוי להרגיש כי אם האישה לובשת בגדים חושפניים, זה מעיד על כך שהיא קלה להשגה, וזה מוריד את ערכו של המעשה המיני בעיניו. מצד שני, אם היא לובשת בגדים מכסים, הוא עשוי להרגיש שהיא לא מעוניינת בו, וזה יכול לגרום לו להימנע מהנאה. בסופו של דבר, הכוונה לא נובעת מהפעולה עצמה אלא מהפירוש שהאדם מעניק לה. מדוע יש אנשים שלא אוהבים סקס או סובלים ממנו? חלק מהאנשים לא נהנים מהסקס משום שהם מקנים לו פירושים שליליים. לדוגמה, אם הם מפרשים את הסקס כפעולה שנעשית רק לצורך סיפוק מיני של בן הזוג, הם עשויים להרגיש חוסר אהבה אמיתית. פירוש זה עשוי להוביל לכך שהם יתנגדו לסקס או יסבלו ממנו, שכן הם לא מרגישים שהם חשובים מעבר לתפקוד המיני בלבד. מה הקשר בין פירושים למהירות האורגזמה? המהירות שבה אדם חווה אורגזמה יכולה להשתנות גם היא בהתאם לפירושים שמתקיימים אצלו. לדוגמה, גבר שרואה את הסקס כאישור לערכו העצמי יכול להגיע לאורגזמה מאוד מהר, כי הוא משייך את הפעולה למשהו שקשור בערך האישי שלו. אם היה מפרש את המעשה בצורה פחות דרמטית, האורגזמה הייתה עשויה להתרחש בקצב שונה. כיצד אפשר לשלוט בחשק המיני? השליטה ב
סקס וקיום יחסי מין, מה ההיגיון בסקס? מה ההיגיון בקיום יחסי מין? איך לשלוט בחשק המיני? התמכרות לסקס, איך להיגמל מסקס? איך לשלוט בחשק לסקס? למה אני מכור לסקס? איך נוצר חשק מיני? איך נוצר הרצון לסקס? דחף לסקס, מיניות וסקס
סקס וקיום יחסי מין, מה ההיגיון בסקס? מה ההיגיון בקיום יחסי מין? איך לשלוט בחשק המיני? התמכרות לסקס, איך להיגמל מסקס? איך לשלוט בחשק לסקס? למה אני מכור לסקס? איך נוצר חשק מיני? איך נוצר הרצון לסקס? דחף לסקס, מיניות וסקס
סקס וקיום יחסי מין, מה ההיגיון בסקס? מה ההיגיון בקיום יחסי מין? איך לשלוט בחשק המיני? התמכרות לסקס, איך להיגמל מסקס? איך לשלוט בחשק לסקס? למה אני מכור לסקס? איך נוצר חשק מיני? איך נוצר הרצון לסקס? דחף לסקס, מיניות וסקס מהו ההיגיון בהנאה מיחסי מין והאם יש מקום לשלוט בחשק המיני? כיצד להחליש את החשק המיני ולשלוט בו כשהאדם מבקש להחליש את החשק המיני שלו, זה לא מתוך ... של הדחף, אלא מתוך רצון לשלוט בו. הבעיה מתחילה כאשר החשק המיני שולט באדם, ולא הוא ... אתה שולט ברצון שלך, או שהרצון שולט בך? הדרך להחליש את החשק המיני היא באמצעות מחשבה ... הוא מתאר כיצד יכול אדם להשתמש בהיגיון על מנת להתמודד עם דחפים מיניים, כלומר, לשאול את עצמו מה בעצם עומד מאחורי רצונו המיני, ולבחון את ההיגיון שבפעולה. האם החשק המיני מולד או נרכש? כהן ... הילד מגיע לגיל 20 ופוגש אדם אחר, האם יעלה על דעתו לקיים יחסי מין? התשובה היא שלא. החשק המיני לא מולד אלא נרכש על ידי חינוך חברתי ותרבותי. זאת אומרת, המיניות היא לא צורך הישרדותי של האדם כמו ... שנבנה מהחברה והחינוך החברתי שסובב אותנו. היגיון בפעולה המינית כאשר נבדוק את כל הפעולות הבסיסיות ... שמיעה נועדה להאזין לקולות שמסביב, אך מהו ההיגיון מאחורי יחסי מין? התשובה המיידית היא שהמיניות לא נועדה רק לרבייה, אלא נתפסת כמשהו בעל ערך רגשי וחברתי שנטבע על ידי החברה. אנשים לא עוסקים במיניות רק מתוך צורך הישרדותי אלא מתוך פרשנויות חברתיות שהפכו את המין לדבר חשוב. התניה חברתית ושטיפת מוח ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על חרדת ביצוע בגלל התאהבות, ירידה בחשק המיני בזוגיות, ייעוץ מיני, ירידה במשיכה המינית בקשר זוגי, איבוד החשק המיני, לא נמשך אליה, רצון לכיבוש, רוצה לכבוש בחורה, איך לשמור על החשק המיני? אימפוטנציה, ייעוץ סקסולוגי, יחסי מין
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: יעוץ סקסולוגי, איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? דיכאון? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להשיג איזון נפשי? כעס ועצבים? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: יעוץ סקסולוגי, איך לקבל החלטות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להיגמל מהימורים? איך להעריך את עצמך? איך למכור מוצר ללקוחות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך ליצור אהבה? איך לפרש חלומות? איך למצוא זוגיות? איך לשתול מחשבות? איך לחנך ילדים? איך לעשות יותר כסף? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך להצליח בראיון עבודה? איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך לשפר את הזיכרון? איך לשנות תכונות אופי? איך לא להישחק בעבודה? איך להעביר ביקורת בונה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך להיות מאושר ושמח? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להשיג ביטחון עצמי ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מה יש מעבר לזמן ולמקום? איך להיות מאושר? אולי אנחנו במטריקס? האם יש אמת מוחלטת? האם יש הבדל בין חלום למציאות? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצר העולם? האם יש בחירה חופשית? האם אפשר לדעת הכל? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם לדומם יש תודעה? האם יש או אין אלוהים? איך נוצר העולם? האם באמת הכל לטובה? מי ברא את אלוהים? בשביל מה לחיות? איך להיות הכי חכם בעולם? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע וסבל בעולם? האם הכל אפשרי? למה יש רע בעולם? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם יש משמעות לחיים? מה המשמעות של החיים? למה העולם קיים? איך להנות בחיים? למה לא להתאבד? האם המציאות היא טובה או רעה ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי לנוער, אימון אישי מומלץ, טיפול הוליסטי בנושאי יעוץ סקסולוגי - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3262 שניות - עכשיו 25_05_2025 השעה 06:31:22 - wesi1