אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה חרדה ✔זוגיות ו FOMO, פחד מהחמצה ומציאת זוגיות, למצוא זוגיות ופחד מפספוס, חרדת החמצה בזוגיות, פחד לפספס, פחד להתחייב, פחד ממחויבות, פחד להחמיץ,...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
זוגיות ו FOMO, פחד מהחמצה ומציאת זוגיות, למצוא זוגיות ופחד מפספוס, חרדת החמצה בזוגיות, פחד לפספס, פחד להתחייב, פחד ממחויבות, פחד להחמיץ, אולי יש מישהו יותר טוב? אולי יש מישהי יותר טובה? להרגיש טוב לבד בלי זוגיות מושלמת
מהו פחד מהחמצה ואיך הוא משפיע על מציאת זוגיות?

פחד מהחמצה (FOMO -Fear of Missing Out) הוא מצב שבו אדם המחפש זוגיות חושש כל הזמן שהוא מפספס הזדמנות טובה יותר. לדוגמה, האדם חושב מחשבות כמו: "אולי אם אחכה עוד שבועיים, אמצא מישהי טובה יותר?", "אולי בעוד שנתיים אפגוש מישהו מתאים יותר?". המחשבות האלה מובילות לתחושה מתמדת של חוסר החלטיות, מכיוון שהוא כל הזמן מרגיש שיש אפשרות טובה יותר אי - שם בעתיד.

למה פחד מהחמצה נפוץ במיוחד בזוגיות?

פחד מהחמצה קיים גם בתחומים אחרים, כמו בחירת קריירה, מעבר דירה, או קנייה של מוצרים יקרים, אך בזוגיות הוא משמעותי ונפוץ במיוחד. הסיבה לכך היא שזוגיות נתפסת כהחלטה עם השלכות ארוכות טווח. בעוד שאדם יכול להחליף מקום עבודה או מגורים בקלות יחסית, זוגיות נראית כהחלטה מורכבת יותר מבחינה רגשית. לכן, החשש מפספוס של אפשרויות אחרות הוא גדול במיוחד.

האם קיים פתרון מוחלט לפחד מפספוס הזוגיות המושלמת?

התשובה היא שאין פתרון מוחלט לפחד הזה. המציאות היא שתמיד אפשר לדמיין מצב טוב יותר, ותמיד יהיה אפשר למצוא בן או בת זוג שייראו מתאימים או מושכים יותר. גם אנחנו וגם בני הזוג שלנו תמיד יכולים להשתנות, להתפתח ולהשתפר, כך שלמעשה לעולם לא יהיה "הפתרון האולטימטיבי" שיבטיח לנו שבן הזוג שבחרנו הוא הטוב ביותר האפשרי.

איך בכל זאת מתמודדים עם הפחד הזה במציאת זוגיות?

לפי אליעד כהן, ההתמודדות האמיתית היא להבין שאין פתרון מוחלט, ואז לשנות את נקודת המבט שלנו על הזוגיות. כאשר אדם מחפש זוגיות מתוך תחושת ריקנות פנימית, מתוך תחושה שלא טוב לו לבד, הוא תמיד ינסה למצוא את "העסקה הטובה ביותר", זוגיות מושלמת שתמלא את החלל הפנימי. במצב כזה, הוא ימשיך להיות עסוק בשאלות כמו "אולי יש מישהו יותר טוב?" ו"אולי אני מפספס משהו?".

לעומת זאת, כאשר האדם לומד להרגיש טוב ושלם עם עצמו, בלי קשר לזוגיות, הציפיות שלו מזוגיות משתנות. הוא לא יחפש זוגיות מושלמת, אלא פשוט זוגיות שטובה ומתאימה לו. אדם כזה כבר לא יעסוק בשאלות של פספוס מתמיד, כי הוא יודע שזה לא באמת משנה אם יש אפשרויות טובות יותר. הוא בוחר להיות עם בן או בת הזוג מתוך רצון אמיתי, ולא מתוך צורך פנימי למלא חוסר.

כיצד שלמות פנימית מקלה על מציאת זוגיות?

כשאדם שלם עם עצמו, הזוגיות הופכת לדבר שנבחר מתוך רצון חופשי ולא מתוך לחץ או חרדה להחמיץ. הוא יודע שגם אם יש אנשים "טובים יותר" בחוץ, זה לא משנה מבחינתו, כי טוב לו כבר כפי שהוא. לדוגמה, אם אדם מרגיש שטוב לו לבד ושהוא לא חייב להיות בזוגיות כדי להיות מאושר, הוא יכול לבחור בן זוג מתאים גם אם הוא אינו "המושלם ביותר". הוא לא ירגיש תחושת אובדן אם יש בחוץ אנשים אטרקטיביים יותר או הזדמנויות אחרות, כי זה לא רלוונטי מבחינתו. כך הזוגיות הופכת לקלה ופשוטה יותר, בלי חרדות מיותרות.

למה דווקא אנשים שמרגישים חוסר סיפוק עצמי מחפשים זוגיות מושלמת?

הסיבה היא שאנשים שחווים חוסר סיפוק עצמי נוטים לפתח ציפיות גבוהות במיוחד מהזוגיות. הם רוצים שבן או בת הזוג ימלאו את החלל הפנימי שהם מרגישים, ולכן הם מחפשים זוגיות מושלמת, מתוך הנחה שרק זוגיות מושלמת תוכל למלא את הריק הפנימי. אך מכיוון שאין זוגיות מושלמת, האנשים האלה נשארים תקועים בלופ של חיפוש תמידי, וכתוצאה מכך לא מצליחים להתחייב לאף מערכת יחסים.

האם אפשר להיפטר לחלוטין מפחד ההחמצה?

לא ניתן להיפטר לחלוטין מפחד ההחמצה, אך אפשר להקטין את עוצמתו באופן משמעותי. הדרך לכך היא ללמוד להרגיש שלמים עם עצמנו גם בלי זוגיות. ככל שאדם שלם יותר עם עצמו, כך הפחד לפספס משהו טוב יותר יורד, והוא יכול לבחור בזוגיות מתוך תחושה של ביטחון עצמי ושלמות פנימית. כך הוא מצליח להפסיק להיות עסוק כל הזמן בשאלה "אולי אני מפספס?" ומתחיל ליהנות באמת מהזוגיות שבה הוא נמצא.

מהי הדרך הטובה ביותר להתמודד עם פחד ממחויבות ופחד מהחמצה בזוגיות?

הדרך הטובה ביותר להתמודד עם פחד מהחמצה ופחד ממחויבות היא להבין שהפחד הזה תמיד יהיה קיים במידה מסוימת, ושהפתרון האמיתי הוא פנימי. כלומר, ללמוד להיות טוב לבד, להרגיש שלמות עצמית ללא תלות בזוגיות, וכך להיכנס לזוגיות באופן טבעי יותר ופחות לחוץ. אדם שהצליח להגיע לתחושת שלמות פנימית מסוגל לבחור בזוגיות גם אם היא אינה מושלמת, כי הוא כבר לא תלוי בה כדי למלא את הריקנות הפנימית.
שלום חברים, הפעם נדבר על פחד מהחמצה ומציאת זוגיות.

מהו פחד מהחמצה?

כשאדם מחפש זוגיות ורוצה להיכנס למערכת יחסים, אך חש פחד מהחמצה (FOMO -Fear of Missing Out) , הוא מרגיש שהוא עלול לפספס משהו טוב יותר. הוא שואל את עצמו: "אולי יש מישהי טובה יותר?", "אולי אם אחכה עוד קצת אמצא פרטנרית מתאימה יותר?", "מה אם בעוד שנתיים אפגוש מישהי אידיאלית יותר?". מחשבות אלו גורמות לו להימנע מקבלת החלטה ולהישאר תקוע בחיפוש אינסופי אחר האפשרות ה"טובה ביותר".

כיצד פחד מהחמצה משפיע על מציאת זוגיות?

כאשר אדם כל הזמן עסוק במחשבה שיש אפשרות טובה יותר מעבר לפינה, הוא מתקשה להיכנס לזוגיות ולהתחייב רגשית. אמנם פחד מהחמצה קיים גם בתחומים אחרים, כמו קריירה או מקום מגורים, אך בזוגיות הוא מורגש בעוצמה גבוהה יותר. לדוגמה, כאשר מחליפים עבודה, תמיד קיימת האפשרות לעזוב ולעבור למקום אחר. אך בזוגיות, רבים מרגישים שמדובר בהתחייבות לטווח ארוך, מה שמעורר חשש גדול יותר.

האם יש פתרון לפחד מהחמצה בזוגיות?

האמת היא שאין פתרון מושלם. תמיד יהיו אנשים טובים יותר, ותמיד יהיה בן זוג פוטנציאלי שיכול להיראות "מושלם יותר". גם אתה עצמך יכול להתפתח ולהיות טוב יותר, וגם בן או בת הזוג יכולים להשתפר עם הזמן. הפתרון היחיד הוא להבין שאין פתרון מוחלט.

אז איך אפשר להתמודד עם זה?

מי שמחפש זוגיות מתוך חוסר סיפוק עצמי, מתוך תחושה של ריקנות פנימית שהוא מנסה למלא דרך זוגיות - תמיד ירגיש שהוא צריך למצוא את ה"עסקה" הטובה ביותר. אך כאשר אדם לומד להרגיש טוב עם עצמו ללא תלות בזוגיות, הוא מפסיק לחפש את הזוגיות המושלמת ופשוט מחפש זוגיות טובה ומתאימה.

למה זה חשוב?

ככל שאדם מרגיש פחות טוב עם עצמו, כך הוא מפתח ציפיות גבוהות יותר מהזוגיות, מה שמוביל לכך שהוא מתקשה להתחייב - כי הוא תמיד חושב שאולי יש משהו טוב יותר. אך אם אדם שלם עם עצמו ומרגיש טוב לבד, הוא לא יפחד לפספס משהו טוב יותר, כי זה לא רלוונטי מבחינתו. הוא יוכל לבחור בזוגיות מתוך רצון אמיתי, ולא מתוך צורך נואש למלא חוסר פנימי.

לסיכום

מי שלא מצליח להיכנס לזוגיות בגלל פחד מהחמצה, צריך להבין שהפחד הזה תמיד יישאר במידה מסוימת. הדרך האמיתית להתמודד היא ללמוד להיות שלמים עם עצמנו - ואז נוכל לבחור בזוגיות טובה ולא להישאב לתחושת החמצה תמידית.

למידע נוסף, היכנסו לאתר EIP.co.il, חפשו נושאים כמו פחד מהחמצה (FOMO), חרדת החמצה, פחד מזוגיות, איך למצוא זוגיות ואיך להרגיש טוב לבד, וקבלו מידע נוסף בנושא. בהצלחה!
צורך ללא פתרון מוצר יקר מידי להרגיש פחות סיפוק בחורות לקוח אומר שהמוצר יקר לפתח פוטנציאליות הרגשת ביטחון להתמודד עם פחדים fomo אולי יש מישהו יותר טוב אולי יש מישהי יותר טובה איך למצוא בן זוג איך למצוא בת זוג אישה בזוגיות בחורה בחורות בחירת בן זוג בחירת בת זוג בלי זוגיות החמצה החמצה בזוגיות הרגשה זוגי זוגיות זוגיות ו fomo זוגיות מושלמת חוויה חוויות חרדה חרדות חרדת חרדת החמצה חרדת החמצה בזוגיות טוב לבד טוב לבד בלי זוגיות יותר טוב לבד לבד בלי זוגיות לבחור בן זוג לבחור בת זוג להכיר בן זוג להכיר בת זוג להרגיש להרגיש טוב להרגיש טוב לבד להרגיש טוב לבד בלי זוגיות להרגיש טוב לבד בלי זוגיות מושלמת להתחייב למצוא למצוא בן זוג למצוא בת זוג למצוא זוגיות למצוא זוגיות ופחד מפספוס למצוא קשר זוגי מושלם מושלמת מחויב מחויבות מחוייב מחוייבות מישהי מפחד להחמיץ מפחד להתחייב מפחד ממחויבות מציאת זוגיות נשים פחד פחד ל פחד להחמיץ פחד להתחייב פחד לפספס פחד מ פחד מהחמצה פחד מהחמצה ומציאת זוגיות פחד ממחויבות פחד ממחוייבות פחד מפספוס פחדים פספוס רגישות רגש רגשות שלמות תחושה תחושות
רשימת פחדים / רשימת חרדות - רשימת חרדות ופחדים - רשימה של חרדות / רשימה של פחדים - רשימת פחדים וחרדות
... פחדים רשימת חרדות - רשימת חרדות ופחדים - רשימה של חרדות רשימה של פחדים - רשימת פחדים וחרדות להלן רשימת חרדות ופחדים נפוצים - בהצלחה! חרדה פחד פוביה חרדה אחרי בגידה חרדה אחרי חרדה חרדה אחרי עישון חרדה אחרי עישון מריחואנה חרדה אין סופית חרדה אצל ילדים חרדה בגלל דיכאון חרדה בגלל העבר חרדה בגלל זיכרון טוב חרדה בדייט חרדה בלילה חרדה בלתי נסבלת חרדה בעקבות עישון חרדה גדולה חרדה גנטית חרדה דיכאון חרדה דתית חרדה השרדותית חרדה ואמונה חרדה ודיכאון חרדה וסמים חרדה וסמים ומחלות נפש חרדה ופחד
חרדה חברתית, האם חרדה חברתית היא טובה? האם חרדה חברתית היא רעה? איך נכון להתייחס לחרדה חברתית? למה יש לי חרדה חברתית, איך להיפטר מחרדה חברתית? האם אפשרי לחיות בלי חרדה חברתית? איך נוצרת חרדה חברתית? ממה נובעת חרדה חברתית? למה יש חרדה חברתית? מהי חרדה חברתית? למה אני מפחד מבני אדם? מהי חרדה חברתית קיצונית? למה אכפת לי ממה שחושבים עלי? למה אני מפחד מאנשים? מה חושבים עליך? איך להתמודד עם חרדה חברתית קשה? קושי בסיטואציות חברתיות
חרדה חברתית, האם חרדה חברתית היא טובה? האם חרדה חברתית היא רעה? איך נכון להתייחס לחרדה חברתית? למה יש לי חרדה חברתית, איך להיפטר מחרדה חברתית? האם אפשרי לחיות בלי חרדה חברתית? איך נוצרת חרדה חברתית? ממה נובעת חרדה חברתית? למה יש חרדה חברתית? מהי חרדה חברתית? למה אני מפחד מבני אדם? מהי חרדה חברתית קיצונית? למה אכפת לי ממה שחושבים עלי? למה אני מפחד מאנשים? מה חושבים עליך? איך להתמודד עם חרדה חברתית קשה? קושי בסיטואציות חברתיות והפעם נדבר על העניין של חרדה חברתית. ונסביר האם חרדה חברתית היא טובה או שחרדה חברתית היא רעה? ואיך נכון להתייחס לחרדה חברתית? ונסביר גם האם אפשרי לחיות בלי חרדה חברתית? איך נוצרת חרדה חברתית? ממה נובעת חרדה חברתית? למה יש חרדה חברתית? ועוד. אז קודם כל נגדיר, מהי חרדה חברתית? אז חרדה חברתית, היא כאשר האדם מרגיש פחד וחרדה מסיטואציות חברתיות כאלו ואחרות. זה יכול להיות פחד לנאום ... הרצאה. בקיצור, זה יכול להיות פחד בסיטואציות חברתיות שונות. חרדה חברתית = חרדה במצבים חברתיים = חרדה במצבים של תקשורת עם אנשים. אז מה שצריכים לדעת, זה שחרדה חברתית זה משהו טבעי, חרדה חברתית זה בסדר גמור, חרדה חברתית זה הגיוני ו
חרדה מתסמיני חרדה, רשימו של חרדה, חרדה אחרי חרדה, זיכרון של חרדה, השפעת חרדה, תופעות אחרי חרדה, חרדה מתמשכת, התקפי חרדה, שליטה ברגשות חזקים, איך לשנות רגש? ממה נובע רגש, איך נוצר רגש?
חרדה מתסמיני חרדה, רשימו של חרדה, חרדה אחרי חרדה, זיכרון של חרדה, השפעת חרדה, תופעות אחרי חרדה, חרדה מתמשכת, התקפי חרדה, שליטה ברגשות חזקים, איך לשנות רגש? ממה נובע רגש, איך נוצר רגש?
חרדה מתסמיני חרדה, רשימו של חרדה, חרדה אחרי חרדה, זיכרון של חרדה, השפעת חרדה, תופעות אחרי חרדה, חרדה מתמשכת, התקפי חרדה, שליטה ברגשות חזקים, איך לשנות רגש? ממה נובע רגש, איך נוצר רגש? איך מחשבות ואמונות יוצרות רגשות חזקים כמו חרדה והתאהבות? אליעד כהן מסביר שחרדה והתאהבות, שהן דוגמאות לרגשות חזקים במיוחד, הן בעצם ביטויים של מחשבות ואמונות פנימיות מאוד חזקות ומחייבות. כל תחושה רגשית חזקה שאנחנו חווים, כמו חרדה גדולה או התאהבות עמוקה, היא תוצר ישיר של האופן שבו אנחנו מפרשים את המציאות במחשבתנו. התחושות הפיזיולוגיות שאנחנו מרגישים (כמו דופק מהיר, סחרחורות, או תחושה של התרגשות בגוף) הן רק הביטוי החיצוני של האמונות הללו. לדוגמה, אם אדם מאמין שהוא בסכנה גדולה, מחשבה זו עלולה לעורר בו חרדה עוצמתית. לחלופין, אדם שמאמין שהוא מצא את אהבת חייו, יחוש רגשות חזקים של התאהבות והתרגשות. במילים אחרות, הרגש תמיד נובע באופן ישיר מהמחשבות ומהאמונות שלנו. האם אפשר ... רע או בוגד בו, החיבה שלו יכולה מיד להפוך לשנאה או כעס. באופן דומה, אם אדם חושב שמישהו עומד להרוג אותו, ולאחר מכן מתברר לו שזו הייתה רק מתיחה, החרדה שלו תיפסק. שינוי המחשבה על האירוע הוא זה שגורם לרגש להשתנות או להיעלם. מדוע לפעמים רגשות ממשיכים להופיע גם אחרי שהמחשבה השתנתה? עם זאת, אליעד מציין שלעיתים, גם לאחר ... להתעורר ולהבין מיד שזה היה רק חלום. אף על פי כן, הוא עדיין ירגיש פחד בגופו, בגלל עוצמת החוויה הרגשית שנוצרה בזמן החלום. באופן דומה, אדם שחווה חרדה חזקה בעקבות מתיחה, ייתכן שייקח לו זמן להתאושש לחלוטין מהרגש, גם אחרי שהבין שהסכנה אינה אמיתית. מהי חרדה מהחרדה ואיך מתמודדים איתה? אליעד מסביר שחרדה יכולה להוביל לחרדה מהחרדה. מדובר בתופעה שבה האדם מפחד מהאפשרות לחוות שוב את תחושות החרדה שחווה בעבר, גם אם הגורם המקורי לחרדה כבר אינו קיים. לדוגמה, אדם שחווה התקף חרדה בגלל מחשבה שהוא בסכנת חיים, יכול לאחר מכן לפחד לא מהסכנה עצמה, אלא מהאפשרות שבעתיד שוב יחווה חרדה כה עוצמתית. במקרה זה, הבעיה היא כבר לא המחשבה המקורית שהובילה לחרדה, אלא פחד מהתחושות הפיזיולוגיות והרגשיות עצמן. הוא פוחד מתסמיני החרדה (כמו דופק מהיר או סחרחורת), וממה שתחושות אלו יכולות לסמל בעיניו (מוות, איבוד שליטה וכדומה). לפעמים אנשים אפילו שואלים עצמם: מה יקרה אם לא אוכל להתמודד עם החרדה?, וזו מחשבה חדשה שיוצרת חרדה בפני עצמה. האם התחושות הפיזיות הן הגורם לחרדה? אליעד מסביר כי תחושות פיזיולוגיות לכשעצמן אינן הגורם ל
חרדה מהתפרצות חרדה, חרדה גנטית, האם חרדה זה גנטי? חרדה מחרדה, חרדה חברתית, חרדה קיצונית, למה יש חרדה? הפרעת חרדה, השפעה גנטית, חרדה סביבתית, פחד שיצחקו עליך, גלוטופוביה
חרדה מהתפרצות חרדה, חרדה גנטית, האם חרדה זה גנטי? חרדה מחרדה, חרדה חברתית, חרדה קיצונית, למה יש חרדה? הפרעת חרדה, השפעה גנטית, חרדה סביבתית, פחד שיצחקו עליך, גלוטופוביה
חרדה מהתפרצות חרדה, חרדה גנטית, האם חרדה זה גנטי? חרדה מחרדה, חרדה חברתית, חרדה קיצונית, למה יש חרדה? הפרעת חרדה, השפעה גנטית, חרדה סביבתית, פחד שיצחקו עליך, גלוטופוביה מהו המנגנון של חרדה מהתפרצות חרדה? הרצאה זו עוסקת בתהליך שבו אנשים עלולים לפתח חרדה לא רק מהמצבים עצמם, אלא גם מהתחושה של חרדה שתתפרץ. אחד הנושאים המרכזיים שנדונים הוא הקשר בין פחד ממה שיקרה לבין פחד מהתחושה של חרדה עצמה. המהלך של החרדה והלופ של פחדים שמזין אחד את השני מוצג בעזרת דיאלוג בין שני אנשים שמסבירים איך חרדה נגרמת ונשמרת. מהו לופ החרדה? המרצה מתחיל בהסבר כיצד לופ של חרדה נוצר, ומבצע זאת בעזרת דיאלוג. אדם עלול להיות בחרדה מתוך פחד שמא תתפרץ אצלו חרדה. כלומר, הוא לא רק פוחד ממה שיקרה, אלא גם מהתחושה של חרדה עצמה. לדוגמה, אדם עשוי לחשוש ממצב חברתי שבו עלולה להיווצר חרדה מתוך מחשבה שהאנשים סביבו יצחקו עליו. השאלה היא: מה הסיכוי שיצחקו עליו, ומדוע זה כל כך מפחיד אותו? כשאנחנו חוקרים את המחשבה, מתברר שהפחד מהתפרצות חרדה לא בהכרח קשור לאירועים שמתרחשים בפועל, אלא לתפיסות ולמחשבות עתידיות. כיצד ניתן להפסיק את הלופ הזה? במהלך השיחה, המרצה מציין שברגע שמבינים את טבע החרדה, ניתן להפסיק את הלופ. התהליך עשוי להתחיל בהבנת הסיבה שמאחורי החרדה - לא בהכרח מתוך מחשבה על משהו גרוע שיקרה, אלא מתוך חשש שבשל החרדה, אנשים אחרים יצחקו או יתייחסו אליו בצורה שלילית. כשמפסיקים להאמין שהחרדה תמיד תוביל לכך שיצחקו על האדם או יראו שהוא בחרדה, הלופ הזה עשוי להישבר. השאלה היא: האם ה
מפחד לקבל חרדה, מפחד מהתקף חרדה, טראומה מחרדה, פחד מחרדה, חושש לקבל חרדה, תסמינים של חרדה, מפחד להתעלף, מפחד למות, חרדה משתקת, טיפול בחרדה, טראומה אחרי חרדה
מפחד לקבל חרדה, מפחד מהתקף חרדה, טראומה מחרדה, פחד מחרדה, חושש לקבל חרדה, תסמינים של חרדה, מפחד להתעלף, מפחד למות, חרדה משתקת, טיפול בחרדה, טראומה אחרי חרדה
... לקבל חרדה, מפחד מהתקף חרדה, טראומה מחרדה, פחד מחרדה, חושש לקבל חרדה, תסמינים של חרדה, מפחד להתעלף, מפחד למות, חרדה משתקת, טיפול בחרדה, טראומה אחרי חרדה מהי חרדה מחרדה ומה גורם לה להיווצר? חרדה מחרדה היא מצב נפשי שבו אדם אינו חושש רק מהסיטואציה או הגורם שיצר אצלו לחץ, אלא מפתח פחד מהחרדה עצמה ומחזרת תסמיניה. לדוגמה, אדם שנלחץ ממשהו וחווה חרדה קשה, שכללה דופק מואץ, הזעה, קוצר נשימה, או תחושת ... אולי הרופאים לא זיהו את הבעיה האמיתית, או אולי יש לי מחלות אחרות מסוכנות שהרופאים לא שמו לב אליהן. במקרים אלה, האדם עשוי לפתח פחד עמוק שהחרדה תחזור שוב, עד כדי הימנעות ממצבים או מקומות שבהם חווה חרדה בעבר. לדוגמה, אדם שקיבל התקף חרדה בביתו יכול לפחד לחזור לבית, כיוון שכל פעם שהוא נכנס אליו, הזיכרונות והחשש לחוות שוב התקף חרדה מציפים אותו. דוגמה נוספת היא אדם שקיבל התקף חרדה בעיר מסוימת (כמו תל אביב) בעקבות מחשבות על אירוע שקרה במקום אחר (ירושלים למשל). כתוצאה מכך, אותו אדם נמנע מלחזור לתל אביב מתוך פחד שהחרדה תחזור. חשוב להבחין בין חרדה מחרדה לבין חרדה מוצדקת במצבים שבהם קיימת סכנה אמיתית. לדוגמה, אדם שחי בשדרות וחווה חרדה מהתקפות טילים, חווה חרדה שנובעת מאיום ממשי, בניגוד לחרדה מחרדה שאין לה בהכרח בסיס אובייקטיבי אלא מבוססת על זיכרון טראומטי של החרדה עצמה. מדוע אנשים חוששים מחזרת התקף החרדה? לאחר
כעס כגורם לחרדה, חרדה מתסמיני חרדה, פחד מתסמינים של חרדה, תסמינים גופניים של חרדה, תסמינים פיזיים של חרדה, חרדה תסמינים פיזיולוגים, התמודדות עם כעסים, טיפול בחרדות, טיפול בכעסים, טיפול בפחד
כעס כגורם לחרדה, חרדה מתסמיני חרדה, פחד מתסמינים של חרדה, תסמינים גופניים של חרדה, תסמינים פיזיים של חרדה, חרדה תסמינים פיזיולוגים, התמודדות עם כעסים, טיפול בחרדות, טיפול בכעסים, טיפול בפחד
... כגורם לחרדה, חרדה מתסמיני חרדה, פחד מתסמינים של חרדה , תסמינים גופניים של חרדה, תסמינים פיזיים של חרדה, חרדה תסמינים פיזיולוגים, התמודדות עם כעסים, טיפול בחרדות, טיפול בכעסים, טיפול בפחד מה הקשר בין כעס לחרדה וכיצד להתמודד איתם? במהלך ההרצאה אליעד כהן מסביר את הקשר בין כעס, חרדה ותסמינים פיזיים או נפשיים הנלווים אליהם. הכוונה היא להבין כיצד חרדה, במיוחד כאשר היא מלווה בתסמינים פיזיים ... יכולה לגרום ללופ של פחד נוסף, שהופך את החרדה לבעיה מתמשכת ומחמירה. במהלך השיחה, אליעד מסביר כי כאשר אדם חווה תסמינים של חרדה (כגון דופק מואץ או סחרחורת), הוא עשוי לחשוב שהוא סובל ממחלה גופנית ולא מבעיה של חרדה. כלומר, תסמינים אלה גורמים לו לחשוש שהוא עומד למות, למרות שהבעיה האמיתית היא חרדה. לפעמים הוא הולך לרופא, והרופא אומר לו שהוא בריא, ושהבעיה היא רק חרדה. הבעיה מתחילה בכך שלפעמים אותו אדם לא מבין מהו מקור החרדה, ולכן גם לא יודע איך להתמודד איתה. בעיה נוספת היא שברגע שהאדם חווה את התסמינים של החרדה , הוא מתחיל לפחד מהם. לדוגמה, אדם יכול לחשוש שהתסמינים יחזרו, ובכך ליצור לופ שבו החרדה עצמה מחמירה. לדוגמה, אדם שמתמודד עם סחרחורת, עשוי לחשוב שזו תחילת תסמין של חרדה, ואז להיכנס ללחץ, מה שגורם לו בעצם להחמיר את התסמין, כי הוא נכנס ללחץ וחרדה נוספת שמזינה את עצמה. כיצד יוצאים מהלופ ... אליעד מציע שצריך ללמוד להיות שלם עם תסמיני החרדה, כלומר, לא לפחד מהם. אם האדם לא יפחד ... מבין למה הוא פוחד, הוא לא יוכל להתמודד עם החרדה. אם הוא כן מבין, ניתן לעזור לו להתמודד עם החרדה על ידי שינוי תפיסתו לגבי התסמינים, וכך למנוע את החרדה. לגבי הפחדים, אליעד מציע תרגול יומיומי ... להרגיש פחות כעס כלפי אותם דברים. כעסים וחרדות, לפי אליעד, קשורים קשר הדוק: ככל שאדם כועס יותר על דברים, הוא גם חרד מהם יותר. אם אדם יפחית את כעסיו, החרדות יפחתו גם הן. הקשר בין כעס לחרדה הוא קשר ישיר: כעס הוא תוצאה של רצון שנוגד את מציאות ההווה, וחרדה היא תוצאה של רצון שמנוגד למציאות ...
חרדה מתסמיני חרדה, חרדה להשתגע, תסמינים של חרדה, התקפי חרדה, טיפול בחרדה, איך לטפל בחרדה? איך לצאת מחרדה? איך להתמודד עם חרדה? תחושת מחנק בגרון, תחושת מחנק בחזה, טיפול בפחדים
חרדה מתסמיני חרדה, חרדה להשתגע, תסמינים של חרדה, התקפי חרדה, טיפול בחרדה, איך לטפל בחרדה? איך לצאת מחרדה? איך להתמודד עם חרדה? תחושת מחנק בגרון, תחושת מחנק בחזה, טיפול בפחדים
חרדה מתסמיני חרדה, חרדה להשתגע, תסמינים של חרדה, התקפי חרדה, טיפול בחרדה, איך לטפל בחרדה? איך לצאת מחרדה? איך להתמודד עם חרדה? תחושת מחנק בגרון, תחושת מחנק בחזה, טיפול בפחדים איך להתמודד עם חרדה מתסמיני חרדה? חרדה היא תוצאה של פחד ממשהו עתידי שיכול לקרות נגד רצונו של האדם. במקרים רבים, אנשים חווים חרדה בעקבות תסמינים פיזיים כמו לחץ בחזה, דפיקות לב מואצות, תחושת מחנק, סחרחורת או מועקה כללית. תחושות אלו יכולות להיגרם בשל חוויות עבר שהשאירו חותם רגשי, למשל חוויות של חרדה שנגרמה על ידי לחץ כלכלי או בעיות אחרות. אולם, ישנם גם מקרים בהם אדם עלול לפתח חרדה חוזרת בעקבות הפחד שהתסמינים הללו יחזרו, גם אם הסיבה לכך כבר לא קיימת. במקרים כאלה, התסמינים של החרדה יכולים להופיע שוב, כתגובה למחשבות על כך שהם עלולים לחוות את אותה חרדה שוב, גם אם אין שום סיבה ממשית לכך. אדם עלול לפתח פחד מהחרדה עצמה - פחד מהמחשבה על כך שהוא עלול שוב לחוות את התסמינים הללו, מבלי להבין את מקורם או את ההיגיון שמאחוריהם. התוצאה היא שהוא נכנס לחרדה נוספת, שמובילה להופעת אותם תסמינים פיזיים, ובכך הוא נכנס למעגל קסמים של חרדה מתסמינים. האם יש פתרון לחרדה מהחרדה? לכאורה, ישנן שתי דרכים עיקריות לטפל בחרדה כזו. הדרך הראשונה היא לשכנע את האדם שהסיכוי שיתנסו בתסמינים שוב קטן יותר ממה שהוא חושב. הדרך השנייה היא לשכנע אותו שגם אם התסמינים יחזרו, אין בהם דבר רע או מסוכן. בדרך כלל, אם אדם מפחד שמא תתרחש חרדה עתידית, ינסו להבין מהו מקור החרדה - האם מדובר בחרדה מפני משהו ספציפי כמו פיטורים בעבודה או פחד ממבוכה ציבורית. אולם, במקרה של חרדה כזו, הפחד הוא מהתסמינים עצמם ולא ממקור מסוים. מדובר בחרדה שמבוססת על מחשבה עתידית של מה אם, במקום פחד ממקרה קונקרטי. ולכן, חשוב להתמודד עם החרדה בצורה שונה. מה קורה כאשר התסמינים הם מה שמפחיד? למרות שתחושות כמו לחץ בחזה, דפיקות לב ותחושת מחנק הן לא נוחות, פעמים רבות ... עצמם, אלא מההשלכות שהם עלולים לגרום. לדוגמה, אדם עלול לחשוש שהוא ימות או ישתגע עקב החרדה, למרות שזו איננה תוצאה מציאותית של ה
חרדה פתאומית, חרדה משום מקום, פחד ללא סיבה, למה פתאום יש לי חרדה? למה אני פתאום מפחד? למה פתאום יש לי פחד? חרדה לא הגיונית, פחד לא הגיוני, איך נוצרת חרדה? טוב יוצר חרדה, כסף יוצר חרדה, אושר יוצר חרדה, אחרי טוב בא רע
חרדה פתאומית, חרדה משום מקום, פחד ללא סיבה, למה פתאום יש לי חרדה? למה אני פתאום מפחד? למה פתאום יש לי פחד? חרדה לא הגיונית, פחד לא הגיוני, איך נוצרת חרדה? טוב יוצר חרדה, כסף יוצר חרדה, אושר יוצר חרדה, אחרי טוב בא רע
חרדה פתאומית, חרדה משום מקום, פחד ללא סיבה, למה פתאום יש לי חרדה? למה אני פתאום מפחד? למה פתאום יש לי פחד? חרדה לא הגיונית, פחד לא הגיוני, איך נוצרת חרדה? טוב יוצר חרדה , כסף יוצר חרדה, אושר יוצר חרדה, אחרי טוב בא רע מהם הגורמים לחרדה פתאומית ולפחד בלתי מוסבר? ההרצאה של אליעד כהן עוסקת בחרדה פתאומית, פחד בלתי מוסבר, וכיצד חרדה יכולה להתפרץ ללא סיבה נראית לעין. הוא מתחיל בשאלה איך ייתכן שבן אדם ירגיש חרדה משום מקום - כלומר, בלי שום גורם חיצוני ברור כמו סכנה מיידית או איום. הוא מציין שלרוב, כאשר אדם מרגיש חרדה, הוא לא נחשף לאירועים חיצוניים מאיימים כמו חבלה, מחלה, או אובדן מיידי. אלא, לעיתים, החרדה נובעת דווקא מתוך תחושות פנימיות שנגרמות ממקרים של טובים מדי בחיים. האם חרדה תמיד נגרמת בעקבות חוויות רעות? אליעד כהן מציין שמאוד מפתיע, אך חרדות רבות לא נגרמות בעקבות חוויות שליליות, אלא דווקא אחרי חוויות חיוביות. דוגמה לכך היא אדם שזוכה בלוטו, ותחושת השמחה וההתרגשות שהוא חווה בעקבות הזכייה לאט - לאט מתחלפת בחרדה. השאלה שמתחילה להטריד אותו היא: מה יקרה עם הכסף? איך אני אנהל את הסכום הזה? ואולי, מה יקרה אם הכסף ייגמר?. באופן כללי, התפיסה היא שדברים טובים בחיים מביאים גם פחד וחרדה. האם יש קשר בין אושר לחרדה? אליעד מסביר שכאשר אדם חווה אושר או משהו טוב קורה לו, הוא פתאום מתחיל לחשוש שהוא עלול לאבד את מה שיש לו. לדוגמה, אדם שזוכה במניה מצליחה בורסה עשוי לחוות תחושת דיפרסיה ... עשה עשוי להיבלע בפתאומיות גורמת לו לחשוש מהמניה או מהמצב שבו הוא נמצא. תחושות אלו נובעות ממחשבות אובססיביות לגבי העתיד. כלומר, חרדה מתפתחת כאשר אדם שואף לאירועים טובים בחייו, אך יש בו פחד פנימי שדבר זה יגמר בצורה רעה. כיצד נוצר פחד אחרי חוויות טובות? הסיבה לחרדה שמגיעה לאחר חוויות טובות נובעת מהמחשבה שהתוצאה הטובה הזו עלולה להיגמר או להיבלע. כאשר אדם מתמקד בשמחה בעקבות משהו טוב, הוא מתחיל להרגיש את הפחד לאבד את הדבר הטוב הזה. ... מציע שהפתרון הוא לשמור על פרופורציה ולהבין שהדברים הטובים שקרו לא מחויבים להימשך לנצח. הכרה במציאות זו עשויה להוריד את עוצמת החרדה שקשורה לחוויות חיוביות. מהם הכלים להתמודדות עם חרדה? לגבי פתרונות, אליעד מציין שהדרך להתמודד עם חרדה היא להבין שהדבר הטוב שבו אתה נאחז לא בהכרח יימשך לנצח, ולכן לא כדאי להיאחז בו באופן חזק מדי. להרגיש טוב עם מה שישך, אבל גם להימנע מהזדהות יתר עם הדברים החיצוניים. אם יש לך פחד לאבד את מה שעושה לך טוב, אתה עשוי לפתח חרדה. חשוב להיות מוכנים לקבל גם את הרע והמציאות המשתנה. מה הקשר בין חוויות רגשיות לחוויות גופניות? כפי שמסביר אליעד, חרדה יכולה להיגרם לא רק בגלל חוויות חומריות, אלא גם בגלל חוויות רגשיות. לפעמים חרדה יכולה לנבוע מעצם האחיזה הרגשית במישהו או במשהו. לדוגמה, אם אדם אוהב מישהו או משהו בצורה אינטנסיבית, פחד לאבד את האובייקט או את הקשר יגרום לו לחוות חרדה. חרדה פתאומית פחד לא מוסבר איך נוצרת חרדה?
חרדה רצונית, פחד רצוני, חרדה לא רצונית, פחד לא רצוני, חרדה טובה, חרדה רעה - הפרעות חרדה
חרדה רצונית, פחד רצוני, חרדה לא רצונית, פחד לא רצוני, חרדה טובה, חרדה רעה - הפרעות חרדה ובו יתבאר, מהי חרדה רצונית ומהי חרדה לא רצונית? ויתבאר, מהו פחד רצוני ומהו פחד לא רצוני? ויתבאר גם, כיצד יכול האדם להתמודד עם חרדה ולהתמודד עם פחד, בצורה הפשוטה והאמיתית ביותר? ויתבאר גם, מהו הטיפול בחרדה והתרופה נגד חרדה הטובה ביותר שיש בעולם? ויתבאר גם, מהי חרדה טובה ומהי חרדה רעה? ועוד. ובפשיטות נסביר, כי האדם מרגיש רע, כאשר המציאות היא נגד רצונו, והאדם מרגיש ... וכאשר האדם סובל מהתקפי חרדה ומהפרעות חרדה, אז בדכ האדם מרגיש מכך רע, ואפילו מאוד רע. ולמה? כי פשוט מאוד, האדם לא רוצה לחוות את החרדה ואת הפחד. וכאשר האדם חווה תסמינים של חרדה והתקפי חרדה, אז בעצם המציאות היא נגד רצונו של האדם, ואז ממילא האדם מרגיש רע. ולאדם נדמה, שכל חרדה היא רעה. זא מבחינת האדם, הוא לא רוצה להרגיש חרדה. וממילא, כל פעם שהאדם חווה חרדה, אז הוא מרגיש רע. כי בעיני האדם, יש לו חרדה לא רצונית ופחד לא רצוני. דהיינו, האדם חווה, שהחרדה שלו, היא לא רצונית ושהפחד שלו, הוא לא רצוני. זא האדם חווה, שהחרדה והפחד, כאילו נכפים עליו, ושהם לא כרצונו החופשי. זא האדם לא חווה, שהוא בוחר בבחירה חופשית להיות בפחד ובחרדה, אלא הוא חווה, שהחרדה והפחד, הם נגד רצונו. ואז ממילא, כאשר האדם חווה התקפי חרדה והפרעות חרדה, אז ממילא האדם מרגיש רע וסובל מכך. משום שהאדם חווה, שהחרדה היא לא רצונית. ומאחר שהחרדה היא לא רצונית, אז ממילא היא נגד רצונו של האדם, ואז ממילא האדם מרגיש ממנה רע. ומי ... יראה, שהתרופה נגד חרדה ושהטיפול נגד
חרדה ודיכאון, דיכאון וחרדה, דיכאון בגלל חרדה, חרדה בגלל דיכאון, איך נוצרת חרדה? איך נוצר דיכאון? טיפול בדיכאון, טיפול בחרדה, לטפל בחרדה, לטפל בדיכאון, התמודדות עם חרדה, התמודדות עם דיכאון
חרדה ודיכאון, דיכאון וחרדה, דיכאון בגלל חרדה, חרדה בגלל דיכאון, איך נוצרת חרדה? איך נוצר דיכאון? טיפול בדיכאון, טיפול בחרדה, לטפל בחרדה, לטפל בדיכאון, התמודדות עם חרדה, התמודדות עם דיכאון
חרדה ודיכאון, דיכאון וחרדה, דיכאון בגלל חרדה, חרדה בגלל דיכאון, איך נוצרת חרדה? איך נוצר דיכאון? טיפול בדיכאון, טיפול בחרדה, לטפל בחרדה, לטפל בדיכאון, התמודדות עם חרדה, התמודדות עם דיכאון מה זה חרדה ומה זה דיכאון? כדי להבין לעומק מה הם חרדה ודיכאון, אליעד כהן מסביר תחילה את המושג המרכזי רע. לדבריו, כל סוג של סבל, כולל חרדה ודיכאון, מקורו בקונפליקט בין הרצון ... גדול יותר, כך הרע עמוק ומורגש יותר. כאשר הרצון של האדם והמציאות זהים, טוב לו, כאשר הם שונים, רע לו. מה ההבדל בין חרדה לבין דיכאון? אליעד מפרט את ההבדלים ... קיים קונפליקט בין הרצוי למצוי, כאן ועכשיו. לדוגמה, אם אדם רוצה לאכול ואין לו כסף לקנות אוכל כרגע, הוא חווה דיכאון. חרדה היא מצב שבו האדם חושש ממה שיקרה בעתיד. זאת אומרת, החרדה נוצרת לא בגלל מה שקורה בפועל ברגע זה, אלא בגלל מחשבה שהמציאות העתידית לא תהיה כמו שהוא רוצה. לדוגמה, אדם חושש שמחר לא תהיה לו עבודה או כסף, ולכן הוא בחרדה כבר היום. בשני המקרים מדובר בקונפליקט בין הרצון למציאות, אך בדיכאון המיקוד הוא בהווה, ובחרדה המיקוד הוא בעתיד. איך דיכאון יכול להוביל לחרדה ולהיפך? אליעד מציג דוגמה מפורטת לכך שדיכאון יכול ליצור חרדה, וגם ההפך. למשל, אדם בדיכאון כי הוא מרגיש שאין לו מספיק כסף לקנות אוכל כרגע. אותו אדם יכול להיכנס לחרדה מכך שהמצב לא ישתפר בעתיד, או מהאפשרות שהדיכאון יימשך לזמן ארוך ויתעצם. מצד שני, לפעמים החרדה עצמה יכולה להוביל לדיכאון. לדוגמה, אדם שחושש שיאבד את הטלפון (האייפון שלו), נמצא בחרדה. החרדה הזו יכולה להפוך לכה אינטנסיבית, עד שהאדם נכנס לדיכאון מעצם זה שהוא בחרדה. זאת אומרת, הוא לא בדיכאון בגלל איבוד האייפון, אלא בגלל עצם התחושה של החרדה שהוא לא מצליח להשתחרר ממנה. איך עובד המנגנון שמייצר חרדה ודיכאון? אליעד מסביר איך המוח יוצר ... יפה ברמת 90 (בסולם מ - 0 עד 100), אך חושש שיחשבו שהוא לא יפה ברמת 90 - הכפלה של המספרים האלה (90 כפול 90) יוצרת רמת חרדה גבוהה. אם אותו אדם ירצה שיחשבו שהוא יפה ברמה של 20 בלבד, גם אם יחשוב שהסיכוי לכך נמוך, החרדה תהיה נמוכה, מכיוון שהרצון עצמו לא מאוד חזק. איך להפחית חרדה ודיכאון? אליעד מסביר לעומק שהחרדה והדיכאון הם תוצאה של קונפליקט בין ... את מידת האמונה שאותו הדבר יקרה בניגוד לרצון. לדוגמה, אם אדם חושש שיגידו עליו שהוא טיפש, יש לו שתי דרכים להפחית את החרדה: או שלא יהיה אכפת לו אם יגידו שהוא ...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על זוגיות ו FOMO, פחד מהחמצה ומציאת זוגיות, למצוא זוגיות ופחד מפספוס, חרדת החמצה בזוגיות, פחד לפספס, פחד להתחייב, פחד ממחויבות, פחד להחמיץ, אולי יש מישהו יותר טוב? אולי יש מישהי יותר טובה? להרגיש טוב לבד בלי זוגיות מושלמת
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: חרדה, אולי אנחנו במטריקס? איך להיות הכי חכם בעולם? האם אפשר לדעת הכל? מה יש מעבר לזמן ולמקום? מה המשמעות של החיים? האם יש משמעות לחיים? האם יש או אין אלוהים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם הכל אפשרי? איך נוצר העולם? איך להנות בחיים? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? למה יש רע בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? למה העולם קיים? מי ברא את אלוהים? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מהי תכלית ומשמעות החיים? איך נוצר העולם? האם יש בחירה חופשית? למה לא להתאבד? האם לדומם יש תודעה? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? איך להיות מאושר? בשביל מה לחיות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: חרדה, איך לשתול מחשבות? איך להעביר ביקורת בונה? איך להצליח בזוגיות? איך לא להישחק בעבודה? איך להיגמל מהימורים? איך להעריך את עצמך? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להתמודד עם גירושין? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לעשות יותר כסף? איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך לפרש חלומות? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך ליצור אהבה? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לחנך ילדים? איך לקבל החלטות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להצליח בראיון עבודה? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך להיות מאושר ושמח? איך לשפר את הזיכרון? איך למכור מוצר ללקוחות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשנות תכונות אופי ועוד...

שקט נפשי אמיתי - הספר על: איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? דיכאון? איך להתמודד עם בדידות? כעס ועצבים? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן לחיים, מאמן לזוגיות, מגשר בנושא חרדה - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2188 שניות - עכשיו 24_05_2025 השעה 19:23:22 - wesi1