אליעד כהן
ייעוץ עסקי ואישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה האם להציע נישואים? ✔פחד ממחויבות במערכת יחסים, האם לקנות מתנות? איזה מתנות לקנות? האם להציע נישואים? פחד מקשר רציני, איך לא ליצור מחויבות? איך...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






☎️
ייעוץ אישי בכל נושא!
050-3331-331
13:03פחד ממחויבות במערכת יחסים, האם לקנות מתנות? איזה מתנות לקנות? האם להציע נישואים? פחד מקשר רציני, איך לא ליצור מחויבות? איך להתמודד עם בן זוג שלא רוצה מחויבות? איך לא לשדר שאתה רוצה מחויבות?
איך פחד ממחויבות משפיע על נתינת מתנות ביחסים?

כאשר בן אדם נמצא במערכת יחסים שבה אחד הצדדים אינו בטוח שהוא רוצה להיות בקשר רציני, עולה שאלת המתנות. אליעד כהן מסביר שהרצון של אדם לתת מתנה מתוך אהבה או תשומת לב עלול דווקא לפגוע בסיכויי הקשר להתקדם, אם הצד השני חושש ממחויבות. אם הצד השני אינו בטוח בקשר, וכל מתנה שניתנת לו נתפסת כפעולה שמטרתה יצירת מחויבות או ביטוי לציפיות עתידיות, הדבר עלול לגרום לו לסגת.

מדוע לפעמים מתנות גורמות דווקא לריחוק?

אליעד נותן דוגמה של גבר שמאוד רוצה אישה מסוימת והיא אומרת לו שהיא לא בטוחה לגביו. מתוך רצון לגרום לה לבחור בו, הוא מעניק לה מתנות רבות, דואג לה, שולח לה פרחים, וכותב לה שירי אהבה. אלא שבמקרים מסוימים, דווקא הפעולות הללו מרחיקות את האישה עוד יותר, מכיוון שהיא עלולה לחוש שהמתנות והמחוות הטובות באות מתוך אינטרס רומנטי, דבר היוצר אצלה לחץ ומתח. באופן פרדוקסלי, ככל שהוא מפגין יותר אהבה ומתנות, כך היא מרגישה יותר לחץ ודחייה, מאחר והדבר נתפס בעיניה כסוג של כפייה רגשית או ציפייה למחויבות עתידית שהיא אינה מעוניינת בה.

מתי מתנה יכולה להיתפס כחיובית ולא ליצור פחד ממחויבות?

אליעד מסביר שיש מצבים שבהם מתנה דווקא יכולה לעזור. למשל, אם בן או בת הזוג אומרים במפורש שהם אינם רוצים את הקשר כי הם מרגישים שלא משקיעים בהם מספיק, או שהאדם השני אינו לוקח אותם ברצינות. במקרה כזה, דווקא מתנה משמעותית יכולה להראות רצינות ואכפתיות ולהוכיח לצד השני את כוונותיו הטובות של נותן המתנה. אם, לעומת זאת, האדם השני אומר במפורש שהוא מעוניין בידידות בלבד, והקשר לא מתאים לו מבחינה רומנטית, מתנה גדולה מדי או משמעותית עלולה להתפרש כצעד של כפיית מחויבות, מה שיכול להרחיק אותו עוד יותר.

איך יודעים אם פעולה או מתנה מבטאת מחויבות?

לדברי אליעד כהן, הדרך לדעת אם פעולה או מתנה מסוימת מבטאת מחויבות היא לשאול את עצמך אם היית עושה את אותה פעולה או מעניק את אותה מתנה גם אם היית יודע שאין לך סיכוי עתידי להיות בזוגיות עם האדם הזה. לדוגמה, אם אתה הולך עם מישהי לסרט מתוך כיף בלבד ואין לך שום ציפייה לעתיד, אז זו לא פעולה של מחויבות. אך אם אתה קונה למישהי טבעת, פעולה שלא היית עושה עבור ידידה בלבד, הרי שזהו ביטוי ברור למחויבות רומנטית. הדבר תקף גם בכיוון ההפוך, אם האדם השני עושה עבורך משהו שהוא לא היה עושה עבור ידיד רגיל, סימן שהוא מביע מחויבות כלפיך, לפחות ברמה כלשהי.

איך מתמודדים עם אדם שחושש ממחויבות בקשר רציני?

במצבים בהם אחד הצדדים חושש ממחויבות, אליעד מציע גישה פתוחה ולא לוחצת. במקום לומר לבן או בת הזוג "אנחנו לא חייבים להתחתן עכשיו", אפשר להגיד "בוא נתמקד במה שטוב לנו כרגע, לא חייבים להחליט שום דבר לעתיד". גישה זו יכולה להקל על תחושת הלחץ ולהפחית את החשש ממחויבות עתידית. משפטים המדגישים את ההווה בלבד, ללא שום הבטחה או דרישה לעתיד, מאפשרים לצד השני להרגיש יותר בנוח בתוך הקשר ומורידים ממנו את הלחץ לחשוב על מה שיהיה אחר כך.

מצד שני, אם מדגישים בפני האדם החושש שהמחויבות לא תקרה עכשיו אבל כן תהיה חייבת לקרות בעתיד, זה עדיין עלול להלחיץ אותו, כי הוא ממשיך לחשוש מהעתיד, ועלול לדאוג ממה יקרה אם בהמשך ישנה את דעתו. לכן חשוב להתמקד במה שטוב ונעים בהווה, ולתת לצד השני תחושה שהקשר מבוסס על רצון ולא על חובה או ציפייה לעתיד.

מתי כן להציע נישואים או לקנות מתנות גדולות?

אליעד מדגיש כי הצעת נישואים או מתנה גדולה, כמו רכב או טבעת, מתאימות רק כאשר האדם השני הביע בפירוש שהחשש שלו ממחויבות נובע מחוסר ביטחון לגבי רצינות כוונותיו של הצד השני. במקרה כזה, מחווה משמעותית יכולה לספק ביטחון והרגשת אהבה ומחויבות רצויה. אבל כאשר הצד השני לא מעוניין במחויבות רומנטית או שהוא כבר הביע הסתייגות ברורה, מתנות גדולות מדי יגרמו לו תחושת מחנק וירחיקו אותו עוד יותר.

אליעד מדגים שכאשר מתנות או מחוות נעשות ללא ציפיות רומנטיות אלא רק מתוך הנאה של נתינה בהווה, הן לא יעוררו פחד ויכולות להתקבל בשמחה. כאשר הן מבוצעות מתוך תקווה לעתיד או מתוך רצון "לרכוש" את ליבו של האחר, הן יתפסו כסוג של לחץ ויגרמו לתוצאה ההפוכה.
למה לקנות מתנות יכול ליצור פחד ממחויבות?

אליעד כהן מסביר שכשאדם רוצה להשיג את האהבה של בן הזוג, לפעמים הוא מנסה להשקיע בו באופן מיוחד, למשל על ידי קניית מתנות יקרות או מתנות עם משמעות עמוקה. אדם שחושש ממחויבות, או בן זוג שחושש להיות מחויב, יכול להרגיש מאוים דווקא מעצם הקבלה של מתנות משמעותיות מדי. הדוגמה שאליעד נותן היא של גבר שקנה לבת הזוג שלו מתנה גדולה, כמו רכב או תכשיט יקר, והתגובה שלה דווקא הייתה הפוכה ממה שהוא קיווה. במקום שהאישה תרגיש יותר קשורה אליו או תרצה אותו יותר, היא התרחקה עוד יותר.

הסיבה לכך, לפי אליעד, היא שהמתנה יוצרת באופן סמוי ציפייה למחויבות. היא מעבירה מסר ברור: "אני רוצה ממך משהו רציני, אני רוצה מחויבות עמוקה". אם הצד השני לא מעוניין במחויבות הזו מלכתחילה, המתנה רק מגבירה את הפחד וגורמת לו להתרחק. כך יוצא, שדווקא כשמנסים לעשות "יותר מדי טוב" במטרה ליצור קשר עמוק, לפעמים משיגים בדיוק את ההפך.

איך נכון להתנהג כאשר הצד השני לא מעוניין במחויבות?

אליעד נותן דוגמה נוספת: כאשר בן זוג לא רוצה מחויבות, הדבר הנכון לעשות הוא לא ליצור ציפיות ולא להפעיל עליו לחץ. אם הצד השני מבהיר שהוא רוצה להישאר בידידות או לא מעוניין בזוגיות עמוקה, עדיף לא להעניק לו מתנות או לעשות עבורו פעולות עם מסר של קשר עתידי. פעולות כאלה רק יגרמו לצד השני להרגיש מחויבות שהוא לא מעוניין בה, וכתוצאה מכך הוא עשוי להתרחק עוד יותר.

לדוגמה, אם מישהו יוצא לסרט עם בת זוג כשהוא נהנה מזה רק כי הוא חושב שבעתיד הם יהיו זוג, הוא בעצם משדר מסר של מחויבות עתידית. אם בת הזוג אינה מעוניינת במחויבות, היא תרגיש בלחץ ותעדיף להימנע מפעילויות כאלה בעתיד.

מתי כן כדאי לקנות מתנות כדי ליצור מחויבות?

אליעד מדגיש שקניית מתנות יכולה להיות חיובית במצבים מסוימים. למשל, אם בן הזוג אומר במפורש שהוא אינו רוצה את הקשר כי הצד השני "לא משקיע מספיק" או "לא אוהב מספיק" - דווקא אז יהיה נכון להראות את האהבה והמחויבות על ידי קניית מתנות גדולות ומשמעותיות. פעולה כזו יכולה להעביר מסר חיובי וברור: "אני באמת אוהב אותך ומוכן להשקיע". במקרה זה, המתנה מחזקת את הביטחון של הצד השני בקשר ומסייעת לו להרגיש רצוי ואהוב יותר.

מה המשמעות של פעולות עם ציפייה לעתיד?

אליעד מפרט ומדגיש שכאשר עושים פעולה כלשהי במערכת יחסים, חשוב לשאול את עצמנו האם היינו עושים את הפעולה הזאת גם ללא הציפייה לעתיד משותף. אם התשובה היא שלא היינו עושים זאת ללא קשר עתידי, סימן שהפעולה הזו מבטאת ציפייה למחויבות. דוגמה לכך היא קניית טבעת. אם אדם קונה טבעת לבת זוג, הרי שברור שהוא אינו קונה אותה "סתם", אלא עם ציפייה ברורה שהיא תהיה חלק מעתיד משותף. הפעולה עצמה משדרת מחויבות ברורה, ואם הצד השני לא מעוניין במחויבות הזו - הפעולה עלולה להרחיק אותו.

איך להגיב כשהצד השני מפחד ממחויבות לקראת נישואים?

אליעד מסביר שגם כאשר הצד השני חושש ממחויבות רצינית כמו נישואים, ניתן להרגיע את החששות באמצעות גישה נכונה. במקום ללחוץ עליו להתחייב מיד, אפשר לומר משפט כמו: "אנחנו לא חייבים להתחתן היום. בוא נתמקד במה שטוב לנו כרגע ונראה בעתיד". משפט כזה אמנם מוריד את הלחץ של מחויבות מיידית, אך מצד שני יכול עדיין לשמור על תחושת לחץ סמויה לגבי העתיד. לכן, המשפט האופטימלי הוא לומר: "בוא נעשה את מה שטוב לנו עכשיו, ומה שיהיה בעתיד - יהיה". משפט זה משדר פתיחות וגמישות מוחלטת, ללא ציפיות סמויות, וכך מפחית את הפחד ממחויבות.

לסיכום, אליעד כהן מדגיש שוב ושוב שהמפתח הוא הבנת הצד השני: האם הוא מעוניין במחויבות או חושש ממנה. פעולות שיכולות להיתפס כמחייבות צריכות להיעשות רק כשהצד השני מעוניין בהן, וכאשר הצד השני חושש - יש להימנע מהן או לעשות אותן באופן שלא משדר שום ציפייה עתידית.
חושש מפחד ממחויבות מה המשמעות של לגרום לו ל מתוך אהבה הנאה גבר להירגע להעביר מסרים פחד ממחויבות בזוגיות חושב ש איזה מתנות לקנות איך לא ליצור מחויבות איך לא לשדר איך לא לשדר שאתה רוצה מחויבות איך להתמודד איך להתמודד עם איך להתמודד עם בן זוג איך להתמודד עם בן זוג שלא רוצה מחויבות איך להתמודד עם בת זוג איך להתמודד עם בת זוג שלא רוצה מחויבות אתה רוצה בן זוג בן זוג שלא רוצה מחויבות בת זוג בת זוג שלא רוצה מחויבות האם להציע נישואים האם לקנות האם לקנות מתנות התמודדות התמודדות עם התמודדות עם בן זוג התמודדות עם בן זוג שלא רוצה מחויבות התמודדות עם בת זוג התמודדות עם בת זוג שלא רוצה מחויבות זוג זוגיות יחסים כיצד להתמודד עם לא ליצור מחויבות לא לשדר לא לשדר שאתה רוצה מחויבות לא רוצה לא רוצה מחויבות להציע להציע נישואים להתמודד להתמודד עם להתמודד עם בן זוג להתמודד עם בן זוג שלא רוצה מחויבות להתמודד עם בת זוג להתמודד עם בת זוג שלא רוצה מחויבות ליצור ליצור מחויבות לפחד מקשר רציני לקנות לקנות מתנות לשדר לשדר שאתה רוצה מחויבות מחויב מחויבות מחויבות במערכת יחסים מחוייב מחוייבות מערכות יחסים מערכת מערכת יחסים מפחד ממחויבות מתנה מתנות מתנות לקנות נישואים נישואין פחד פחד מ פחד ממחויבות פחד ממחויבות במערכת יחסים פחד ממחוייבות פחד מקשר רציני פחדים קשר רציני רוצה רצון רצינות שאתה רוצה
כמה אהבה לתת? האם להציע חתונה? כמה מתנות לתת? קנאה בזוגיות, קנאה בין בני זוג, האם להביע אהבה? האם לומר שאתה אוהב? להציע נישואים, האם להציע חברות? להציע לה לצאת, להציע לצאת, כמה להחמיא? איך להחמיא?
כמה אהבה לתת? האם להציע חתונה? כמה מתנות לתת? קנאה בזוגיות, קנאה בין בני זוג, האם להביע אהבה? האם לומר שאתה אוהב? להציע נישואים, האם להציע חברות? להציע לה לצאת, להציע לצאת, כמה להחמיא? איך להחמיא?
... אצלו הרגשה שלילית. כלומר, על אף הכוונה הטובה, התוצאה עלולה להיות שלילית. האם להציע נישואין זה תמיד דבר חיובי? אליעד מסביר שהצעת נישואין יכולה להיות דבר חיובי או שלילי בהתאם לדרך שבה הצד השני תופס את ההצעה. אם הצד השני מרגיש שההצעה מלווה בדרישות או בציפיות שהוא ...
לא לרצות את השלמות זה טוב - אבל לשקר שאתה רוצה את השלמות, זה רע
...בשלמות, והוא רוצה דווקא את הנפרדות ואת החיסרון (והכל הוא מצד הנפרדות בלבד). אלא, שהוא יודע את האמת, שהנפרדות שלו, היא בבחירה חופשית ומלאה שלו. ואז הוא חווה את התגשמות רצונו, בכך שיש חוסר שלמות. אבל מי שהוא טועה, הוא מטעה את עצמו, שהוא כן רוצה את השלמות, למרות שבאמת הוא לא רוצה אותה. ועל ידי זה הוא סובל. ועל האדם לחקור ולהתבונן היטב ולשאול את עצמו, למה אני בכלל רוצה את השלמות? והאם באמת אני כל כולי רוצה את השלמות? כי בפועל, האדם רוצה את השלמות תמיד...
איך לגרום למישהו לעשות מה שאתה רוצה? איך ליצור התניה סמויה? איך לשתול מחשבות? איך ליצור לחץ פסיכולוגי? איך לעשות מניפולציה רגשית? איך לשכנע אנשים? איך לשלוט בתת מודע?
... שלו. וההורה שלא רוצה לחשוב על עצמו שהוא לא אוהב את הילד שלו, אז זה גורם לו ללכת לקנות לילד את מה שהילד רוצה שיקנו לו. כי הוא מאמין שבאמת זה שהוא לא קונה לילד את הדבר, ... אותם, בגלל שהיו לו ייסורי מצפון. כמו לדוגמה מתחום זוגיות, שאחד מבני הזוג יאמר לבן הזוג השני, אתה לא אוהב אותי מספיק ולכן אתה מתנהג כך. שלפעמים זה יגרום לבן הזוג לשנות את מעשיו. אבל לפעמים זה יגרום לבן הזוג לומר, אכן אין כאן אהבה וצריך להיפרד ולהתגרש וכיוב. ולכן, כאשר מנסים להפעיל על ...
NLP, איך לשכנע מישהו לעשות משהו? איך להפעיל לחץ פסיכולוגי? ניסוחים של שאלה, איך לנסח שאלה? משמעות של צורת שאלה, איך ליצור חיסרון? איך להשפיע? איך לגרום למישהו לעשות מה שאתה רוצה?
NLP, איך לשכנע מישהו לעשות משהו? איך להפעיל לחץ פסיכולוגי? ניסוחים של שאלה, איך לנסח שאלה? משמעות של צורת שאלה, איך ליצור חיסרון? איך להשפיע? איך לגרום למישהו לעשות מה שאתה רוצה?
...רצית לשאול משהו?, האדם יכול בקלות לומר אני לא זוכר או זה היה פעם, עכשיו כבר לא. כשמשלבים בין השתיים, האדם חווה מצד אחד שהוא כבר הכיר ברצון שהיה לו, ומצד שני הוא חייב להתמודד עם תחושת החיסרון הנוכחית. כך הוא מרגיש מחויב יותר לשאול את השאלה. מהו הניסוח המושלם שיגרום לאדם לשאול שאלה? אליעד מבהיר כי הניסוח המושלם חייב להתחיל בתחושת הרצון הנוכחית (את רוצה?) ואז להזכיר את הרצון הקודם (מה שרצית לשאול קודם), ולסגור שוב עם התחושה העכשווית (את רוצה לשאול עכשיו...
NLP / שכנוע / רטוריקה - איך לעשות מניפולציה על תת המודע של האדם? איך ליצור התניה סמויה? איך להפוך טענה יחסית לטענה מוחלטת? איך לשכנע מישהו לעשות מה שאתה רוצה?
... במבחן, זה אומר שאתה טיפש. או לדוגמה: אם תהיה עשיר, תוכל לקנות הרבה יותר דברים. ומי שיש לו עוד יותר שכל יודע ויכול לשכנע אותך, שאם תהיה עשיר, תוכל לקנות הרבה פחות דברים. איך בדיוק? זה כבר עניין אחר שביארתי אותו במקומות אחרים. בכל מקרה ...
שחרור רגשי, להשתחרר רגשית, איך לא להזדהות רגשית? איך להתנתק רגשית? למה אתה רוצה את מה שאתה רוצה, מהיכן מגיעים הרצונות, איך נוצרים רצונות? רצון עצמי, בחירה חופשית, איך להיות מאושר?
שחרור רגשי, להשתחרר רגשית, איך לא להזדהות רגשית? איך להתנתק רגשית? למה אתה רוצה את מה שאתה רוצה, מהיכן מגיעים הרצונות, איך נוצרים רצונות? רצון עצמי, בחירה חופשית, איך להיות מאושר?
...אלא של אדם אחר, לא תסבול מכך, בדיוק כמו שלא אכפת לך באמת אם מישהו אחר סובל, כל עוד אתה לא מזדהה איתו. הסבל נוצר בגלל הזדהות עם הרצון, וכאשר הרצון אינו שלך באמת, הסבל פשוט מתבטל. כמו כן, אליעד מוסיף שאפשר לקחת את התהליך הזה אפילו עמוק יותר, ולהגיע להבנה שהרצונות שלך והחוויה שלך זהים, ושאולי אין הבדל אמיתי בין רוצה ללא רוצה. כלומר, אם אתה חוקר לעומק, תוכל להגיע להבנה פנימית של חוסר ההבדל בין המצבים, ואז אתה מפסיק להילחם עם הרצונות שלך לחלוטין. במצב...
לא רוצה אבל עושה, חופש הבחירה, ללא בחירה חופשית, לעשות דברים נגד רצונך, לעשות בלי לרצות, רצון חופשי, בלי בחירה חופשית, התנהגות כפייתית, לבחור מה לעשות, לעשות את מה שאתה רוצה
לא רוצה אבל עושה, חופש הבחירה, ללא בחירה חופשית, לעשות דברים נגד רצונך, לעשות בלי לרצות, רצון חופשי, בלי בחירה חופשית, התנהגות כפייתית, לבחור מה לעשות, לעשות את מה שאתה רוצה
...שהם פועלים נגד רצונם ומביעים פליאה או אכזבה מהעובדה הזאת, ואף שואלים מדוע הם עושים זאת בכל זאת. אליעד כהן מסביר כי כאשר אדם עושה משהו שהוא חושב שהוא אינו רוצה לעשות, קיימות לכך כמה אפשרויות והסברים אפשריים. האם ייתכן שאדם הוא רובוט חסר בחירה חופשית? אחת האפשרויות שאליעד מציג היא שהאדם הוא למעשה רובוט חסר בחירה חופשית. לפי גישה זו, הפעולה נעשית באופן אוטומטי לחלוטין, ללא בחירה אמיתית. הוא משווה את האדם לרובוט שנוסע בקו ישר עד שהוא נתקל בקיר, גם אם...
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על פחד ממחויבות במערכת יחסים, האם לקנות מתנות? איזה מתנות לקנות? האם להציע נישואים? פחד מקשר רציני, איך לא ליצור מחויבות? איך להתמודד עם בן זוג שלא רוצה מחויבות? איך לא לשדר שאתה רוצה מחויבות?
 👈1 ב 150  👈4 ב 400     ☎️ 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: האם להציע נישואים?, איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם אכזבות? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם לחץ? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להשיג איזון נפשי? דיכאון? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? כעס ועצבים? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם חרדות + פחדים של ילדים? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה ועוד...

הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: האם להציע נישואים?, איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך למצוא זוגיות? איך ליצור אהבה? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך לשפר את הזיכרון? איך לשתול מחשבות? איך להעביר ביקורת בונה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לעשות יותר כסף? איך להיות מאושר ושמח? איך לא להישחק בעבודה? איך לשנות תכונות אופי? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להיגמל מהימורים? איך להצליח בזוגיות? איך לנהל את הזמן? איך להאמין בעצמך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לחנך ילדים? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להתמודד עם גירושין? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך להשיג ביטחון עצמי? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך להעריך את עצמך? איך לקבל החלטות? איך להצליח בראיון עבודה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך לפרש חלומות ועוד...

להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: למה יש רע וסבל בעולם? איך להיות הכי חכם בעולם? מי ברא את אלוהים? האם יש משמעות לחיים? למה לא להתאבד? האם יש או אין אלוהים? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם המציאות היא טובה או רעה? האם באמת הכל לטובה? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? האם הכל אפשרי? אולי אנחנו במטריקס? האם יש אמת מוחלטת? למה יש רע בעולם? האם יש הבדל בין חלום למציאות? איך להיות מאושר? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? איך נוצר העולם? האם יש בחירה חופשית? מהי תכלית ומשמעות החיים? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? איך נוצר העולם? האם לדומם יש תודעה? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? האם אפשר לדעת הכל ועוד...
רק כאן באתר! ✨ להנאתך, 10,000+ שעות של תכנים בלעדיים! ✨ מאת אליעד כהן!
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?

חפש:   מיין:

האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא ייעוץ טיפולי, ייעוץ אישי מומלץ, הדרכה בתחום האם להציע נישואים - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.3909 שניות - עכשיו 19_07_2025 השעה 00:53:50 - wesi1