מתוך האתר: www.EIP.co.il/?key=8051
אקסים, האם קל לחזור לאקסית? יתרונות וחסרונות לחזור לאקסית, בעד ונגד לחזור לאקסית, למה לחזור לאקסית? למה לא לחזור לאקסית? האם קשה לחזור לאקסית? האם לשכוח את האקסית או לחזור לאקסית? האם להכיר מישהו חדש?
האם קל יותר לחזור לאקסית או להכיר מישהי חדשה?

השאלה שאליעד כהן עוסק בה היא האם קל יותר לחזור לזוגיות עם האקסית או לפתח זוגיות חדשה לחלוטין. אליעד מציין כי השאלה הזו מורכבת, ומיד מפרט יתרונות וחסרונות ברורים לשני המצבים. לדעתו, השאלה המרכזית שיש לשאול היא לא רק איזו אפשרות קלה יותר, אלא כיצד להשיג בפועל את המטרה, שהיא להיות בזוגיות טובה ולהגיע לאהבה אמיתית.

מה היתרונות בלחזור לזוגיות עם אקסית?

אליעד מציין כמה יתרונות ברורים של חזרה לאקסית:
  • ראשית, כבר קיימת הכרות מוקדמת. אתם כבר יודעים מה הצד השני אוהב, איזה אוכל, מוזיקה, הרגלים והעדפות יש לו. ההיכרות המוקדמת מאפשרת להתחיל מנקודה הרבה יותר מתקדמת מאשר עם בן זוג חדש לחלוטין.
  • יתרון נוסף הוא שכבר קיימת רמה של רגשות, פתיחות וכנות ביניכם. קיימות חוויות וזיכרונות משותפים חיוביים שניתן לעורר מחדש. לדבריו, אם בזוגיות חדשה ייקח שנים להגיע לרמת פתיחות כזאת, אז בחזרה לזוגיות ישנה, לאחר השקעה קצרה יחסית, ניתן לחזור לאותה רמת קירבה עמוקה שכבר הייתה קיימת בעבר. כלומר, מדובר בקיצור דרך משמעותי שיכול לחסוך זמן רב של בניית אמון והיכרות.
  • יתרון שלישי, לפי אליעד, הוא שכבר ידוע לך מה הצד השני אוהב או לא אוהב בך. אם אתה מבין בדיוק את החסרונות שלך בעיניה, תוכל להשתנות ולהפוך אותם ליתרונות, ובכך בעצם להשתמש בידע המוקדם לטובתך. הוא נותן דוגמה קונקרטית: אם האקסית לא אהבה שאתה לא חברותי, עכשיו אתה יכול להיות האדם הכי חברותי בעולם, ובכך אתה הופך את החיסרון ליתרון ברור.
מה החסרונות בלחזור לאקסית?

אליעד מציג גם חסרונות משמעותיים בלחזור לאקסית:
  • כבר קיימת עליה דעה קדומה שלילית עליך. יש לה זיכרונות רעים, טראומות, ואסוציאציות שליליות איתך, ולכן גם אם השתנית, הצד השני עלול להיות ספקני מאוד.
  • אם תחזור לזוגיות ולא תצליח להשתנות באמת, הפעם הבאה שתרצה לחזור תהיה קשה יותר, כי אז הצד השני כבר לא יאמין לך שאתה מסוגל לשינוי אמיתי.
  • הוא נותן דוגמה: אם האקסית לא רוצה אותך כי היית קנאי, הבטחת להשתנות, השתנית לתקופה קצרה וחזרת להיות קנאי, בפעם הבאה יהיה קשה יותר לשכנע אותה שהשינוי שלך אמיתי.
האם באמת יותר קל להכיר מישהי חדשה?

גם הכרות עם מישהי חדשה, לדברי אליעד, יכולה להיראות כפתרון קל, אבל יש לה חסרונות ברורים:
  • יש לך פחות מידע על מה היא אוהבת ומה הציפיות שלה. צריך להשקיע זמן כדי ללמוד אותה מחדש וליצור את הקשר מההתחלה.
  • החיסרון הגדול ביותר הוא הצורך להתחיל לבנות הכל מאפס, כולל אמון, פתיחות והיכרות עמוקה, שלפי אליעד, לוקחת זמן רב.
  • הוא מסביר שבעוד שבזוגיות קודמת כבר הייתה רמת סובלנות וקבלה של חסרונות שלך, בזוגיות חדשה ייקח זמן רב עד שהצד השני יהיה מוכן לקבל את אותם החסרונות.
איך להתגבר על הדעה הקדומה של האקסית?

אליעד מסביר שדעות קדומות הן החסם הגדול ביותר בחזרה לזוגיות קודמת. לדבריו, המפתח להתגברות על החסם הזה הוא שינוי עמוק ואמיתי של החסרונות שבגללם נפרדתם. אליעד מציין שאם באמת השתנית ולא רק בהעמדת פנים, הצד השני יוכל להבחין בשינוי. אבל אם לא השתנית באמת, לא רק שלא יאמינו לך בפעם הזאת, אלא גם יקשה עליך מאוד בעתיד לנסות לשוב ולהתחבר אליה. לכן, הוא ממליץ על שינוי אמיתי ויסודי, כזה שאתה בטוח שלא תחזור אחורה, שינוי ברמת "או שאצליח או שייקחו לי את הראש", כלומר, שינוי עמוק והחלטי.

איך להתמודד עם מצב שהאקסית מתנגדת לשוב...
מה יותר קל לחזור לאקס או לגרוש או מה שזה לא יהיה או להכיר מישהו חדש מה יותר קל אז מה כמובן תהיה התשובה יתרונות וחסרונות מה היתרונות והחסרונות, מה אתה אמר מה אתה חושב יש כאלה שיגידו יותר קל להכיר מישהו חדש ויש כאלה שיגידו יותר קל לחזור לאקס מה האמת.

ש: ביחס למה?

אליעד: ביחס לאו להכיר מישהו חדש או לחזור לאקס מה יותר קל.

ש: מה יותר קל ביחס למטרה.

אליעד: לך ביחס להיות עם מישהו.

ש: להיות מה?

אליעד: עכשיו בן אדם רוצה להיות עם מישהי אוקי והוא היה עם אקסית עכשיו היא לא רוצה אותו האם יותר קל לו להיות עם אותה אחת או להכיר מישהי חדשה מה יותר קל.

ש: מה זה להיות?

אליעד: להכיר להיות בזוגיות מה יותר קל להיות בזוגיות עם מישהו חדש או להיות עם אקס.

ש: תלוי כמה היא שונאת אותך כמה יהיה קשה לשנות את דעתה.

אליעד: מה זה אומר מחויב, בא נדבר על חסרונות ויתרונות למה יותר קל לחזור לאקס למה יותר קשה לחזור להיות עם אקס.

ש: יותר קל כי יש לך כבר את הטלפון שלו.

אליעד: אוקי הוא כבר חסום אתה אומר כן אוקי אתה צריך לחייג מחסוי.

ש: אז איפה היא גרה.

אליעד: לא ובכל זאת.

ש: זה אחד היתרונות.

אליעד: לא באמת זה היתרון תכיר מישהי חדשה נתנה לך את הטלפון תדע איפה היא גרה.

ש: לא אבל מה זה אומר להכיר.

אליעד: תכיר מישהי חדשה.

ש: אותה אתה כבר מכיר זה יתרון מסוים.

אליעד: אוקי האלה מה עוד אתה יכול להכיר כל אחת תכיר הנה יש מישהי שאתה גם מכיר אתה יודע איפה היא גרה תתחיל איתה מה אז מה אם אתה יודע איפה היא גרה מה זה באמת יתרון.

ש: כן.

אליעד: בוא ננסח את השאלה מחדש מה יותר קל לגרום למישהו להתאהב בך אם זה מישהי שכבר הייתם ביחד ונפרדתם או מישהי חדשה מה יותר קל.

ש: מצד אחד אתה יכול להגיד מישהי שהיא הייתה איתך.

אליעד: למה?

ש: כי יחסית אתה מכיר אותה יותר מאשר מישהי חדשה שאתה צריך לגשש.

אליעד: כן אוקי ומצד שני?

ש: מצד שני אולי עם החדשה אתה יכול להגיע לחוויות של אהבה יותר גדולה.

אליעד: לא עכשיו אמרת משפט שהוא לא אומר כלום גם עם הקודמת אתה יכול להגיע לחוויות של אהבה יותר גדולה זה משפט שלא אומר כלום.

ש: זוגיות חדשה נפתחות הזדמנויות חדשות.

אליעד: למה מה זה אתה מביא איזו סיסמה זוגיות חדשה הזדמנויות חדשות הפוך זוגיות ישנה הזדמנויות ישנות מה זה אומר זאת סיסמה.

ש: יכול להיות מציאות מסוימת ביחס לזוגיות הקודמת בזוגיות החדשה יכולים להכיר דברים חדשים שלא היו במערכת הקודמת.

אליעד: מה זה אומר לא הבנתי, מה יותר קל אובייקטיבית להשיג מישהי חדשה או להשיג את הישנה מה את אומרת?

ש: זה תלוי מה הבן אדם רוצה להשיג אם הוא רוצה להשיג זוגיות חדשה יהיה לו יותר קל להשיג זוגיות חדשה.

אליעד: לא אבל מה יותר קל להשיג הוא לא רוצה לא חדשה ולא ישנה הוא רוצה להשיג זוגיות לא אכפת לו אם זה חדש או ישן.

ש: אם הוא רוצה משהו אז יהיה לו יותר קל להשיג את זה מה שיעשה לו יותר טוב אם יהיה יותר טוב לו לחזור לאקסית.

אליעד: הוא רוצה להיות בזוגיות עד כאן הבנת זה מה שהוא רוצה והוא נפרד ממישהי הוא שואל את עצמו מה יהיה לי יותר קל לנסות להחזיר את האקסית או להכיר מישהי חדשה.

ש: לי יותר קל לעשות דברים שאני רוצה.

אליעד: אבל הוא לא יודע מה הוא רוצה מבחינתו שניהם שווים באותה מידה.

ש: שניהם שווים באותה מידה.

אליעד: כן הוא לא יודע זה לא אכפת לו הוא אומר אני מבחינתי לחזור לאקסית או להיות עם מישהי חדשה זה תלוי באותה מידה.

ש: זה תלוי במזל.

אליעד: אז מזל?

ש: כן לפי דעתי.

אליעד: בסדר אוקי השאלה אם זה נכון.

ש: אני יכולה לצאת לרחוב ולנסות להכיר אנשים ואף אחד לא יבוא לי עליו ולא יהיה מישהו שיבוא לי עליו ויעבור שנה ואני לא אמצא מישהו שיבוא לי עליו.

אליעד: השאלה אם זה נכון אני מבין מה את אומרת נניח שזה גם מזל השאלה אם זה רק מזל או שיש פה עוד איזו חוקיות אז בואו אני אתן עוד פרספקטיבה של הסתכלות קודם כל ככה תסתכלו בשביל שאתה תהיה בזוגיות טובה אתה לצורך העניין צריך לגרום לה לרצות אותך לאהוב אותך בסדר שזה אומר צריך למלא לה את הרצונות שלה עכשיו האסטרטגיה איך לחזור לאקסית והאסטרטגיה איך להכיר מישהי חדשה הבסיס הוא אותו בסיס יש בן אדם אנחנו יש לנו עליו מידע מסוים אנחנו יודעים עליו מידע מסוים.

אם זאת בחורה ברחוב יש לך השארות לגביה אתה מניח שהיא רוצה את מה שאנשים בדרך כלל רוצים כי אתה עוד לא מכיר אותה ואם זאת אקסית שלך אתה כבר יודע מה היא רוצה אתה כבר יודע מה היא אוהבת אתה יודע מה היא לא אוהבת אתה כבר יודע הכל ואתה צריך למלא את רצונה תמלא את רצונה תרצה אותך אז קודם כל האסטרטגיה הבסיסית היא אותה אסטרטגיה תגרום לה לרצות אותך באמצעות זה שאתה תהיה מה שהיא רוצה שתהיה זה קודם כל האסטרטגיה הבסיסית עכשיו בא נראה איפה יותר קל להשיג את זה.

ש: אז ברור שבזוגיות כי אתה כבר יודע מה היא רוצה.

אליעד: ברור אולי לא גם היא יודעת שהיא כבר לא רוצה אותך.

ש: אבל לפחות אתה יודע מה הבן אדם רוצה ואז יכול לנסות להחזיר אותו.

אליעד: יש הרבה צדדים עכשיו ככה אז מצד אחד במובן מסוים יותר קל להכיר, בא נסביר למה יותר קל לחזור לאקסית למה יש כמה סיבות אחד אתה כבר יודע מה ההעדפות שלה אתה יודע מה היא אוהבת לשמוע איזה שירים היא אוהבת איזה אוכל היא אוהבת איך היא אוהבת מה היא אוהבת אתה יודע הכל יותר קל לגרום לה אתה גם יודע מה היא לא אוהבת אז יותר קל לגרום לה לרצות אותך כי אתה כבר יודע מה היא אוהבת ולא אוהבת לעומת זאת בן אדם חדש אתה עוד לא יודע מה הוא אוהב ולא אוהב נכון זה יתרון אחד.

יתרון נוסף בלחזור לאקסית או להיות באיזו זוגיות ישנה היתרון הוא שכבר יש רגש לא צריך לבנות את זה מא' כבר יש רגש היו לכם חוויות טובות ביחד כבר יש זיכרונות טובים ביחד אנחנו רק צריכים לעורר את זה שוב אנחנו לא צריכים לבנות את הכל מא' כי יש ביניכם כבר איזו רמה של פתיחות רמה של כנות רמה של איזה משהו עכשיו תכיר מישהי חדשה יכול לעבור לך שנתיים שלוש עד שבכלל אתה תגיע למצב של הפתיחות כמו שהיית עם האקסית שלך פה אם אתה חוזרים להיות ביחד נגיד השקעת שלושה חודשים וחזרתם להיות ביחד אתם תוך שלושה חודשים כבר נמצאים במצב שהוא כבר שווה ערך להשקעה של חמש שנים של עשר שנים.

לעומת זאת עכשיו תכיר בחורה חדשה אתה עכשיו תצטרך להשקיע עשר שנים כדי להגיע איתה לאותה רמת פתיחות שהיית עם האקסית שלך אחרי עשר שנים, נכון או לא נכון מה אתה אומר על זה?

ש: נכון.

אליעד: סבבה בא נחדד עוד פעם יש לך אקסית בניתם ובניתם הגעתם לאיזו רמה של פתיחות כנות אתה כבר מכיר אותה מכיר את המשפחה שלה היא מכירה את הסיפורים שלך היא כבר יודעת מה החסרונות שלך היא כבר מקבלת אותם אתה כבר מקבל את החסרונות שלה עכשיו לך תבנה את הכל מההתחלה במקום אחר מה עכשיו לבנות את זה במקום אחר אומנם אתה יכול להכיר מישהי חדשה והיא אומנם תרצה אותך היא לא תחסום לך את השיחות היא תיפגש איתך כל יומיים הכל סבבה אבל אתה יודע כמה זמן יקח לך עד שהיא תהיה מוכנה לסבול אותך כמו האקסית שלך הרבה שנים יקח זה לא משהו שאתה בונה אותו טיק טק נכון.

ולכן יותר קל לחזור לאקסית למה כי כבר יש חוויות טובות כבר יש בסיס טוב אנחנו רק צריכים לסדר איזה משהו וכבר אנחנו חסכנו עשינו כבר קפיצת זמן במקום לבנות מחדש כבר אנחנו נכנסים לתוך המקום שממנו הפסקנו נכון ואתה יודע מה היא רוצה מה היא לא רוצה והרבה יותר קל לחזור אליה עד כאן זה למה יותר קל לחזור.

ש: אבל זה יכול להיות גם הפוך.

אליעד: מה הפוך?

ש: שהיא כל כך מתעבת את מה שהיה ביניכם ושהיא כל כך חושבת שזה לא אפשרי שהיא כל כך התאמצה ונפחה את נפשה כדי שזה יקרה וזה לא קרה אז היא לא רוצה כאילו אז כל העניין אבוד מלכתחילה.

אליעד: נכון אבל הקושי הגדול בלחזור לאקס הוא בגלל שכבר יש לו דעות קדומות עליך זאת הבעיה אוקי, עכשיו שימו לב אם אתה נמצא עם מישהי והיא לא רוצה אותך בגלל שאתה 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. ואתה לא הולך להשתנות ברור שאנחנו בבעיה רצינית גם בהנחה שאתה הולך להשתנות עדיין יש שיקולים למה יהיה לך יותר קל לבנות את הכל מחדש עם מישהי חדשה מאשר לבנות עם האקסית שלך למה.

ש: כי אתה מקבל את הצ'אנס להשתנות.

אליעד: לא בהנחה שיש לך את הצ'אנס להשתנות כי האקסית שלך כבר יש לה דעה קדומה עליך יש לה כבר טראומה ממך יש לה כבר אסוציאציות ממך עכשיו זה נכון שהאסוציאציות האלה גם יהיו לה עם בחור אחר זאת אומרת גם אם היא תכיר מישהו אחר היא חושבת לעצמה שהיא תתחיל משהו חדש והכל יסתדר אבל זה אופטימי מדי למה כי אם נגיד היא הייתה עם גבר אלים ויש סימפטומים שהיא קולטת שהגבר הזה הולך להיות אלים, עכשיו היא אומרת "אין בעיה אני לא ארצה אותך אני אהיה עם גבר חדש" בגבר החדש מה הכי היא תפחד מכל שהיא תצא עוד פעם עם גבר אלים אז מה זה אומר שכשהיא תכיר גבר חדש גם אם היא תראה ניואנסים גם אם הוא לא אלים אבל היא תראה ניואנסים קטנים של אלימות היא תגיד "פוס לא מתאים לי הדיל הזה".

למה כי יש לה טראומה מהקודם למרות שההוא החדש לא אלים אבל יש לו ניואנסים של אלימות ואז זה לא עוזר לה שום דבר היא רק חושבת שהיא תתחיל משהו חדש אבל אי אפשר להתחיל משהו חדש, בן אדם בגדו בו הוא אומר "אני אכיר מישהי חדשה" ואיך אתה בדיוק תיתן אמון בחדשה הישנה אתה כבר יודע שהיא עצובה על זה שהיא בגדה בך היא כבר מפחדת לבגוד בך כי היא יודעת שגילית את זה עכשיו אתה תתחיל עם מישהי חדשה אתה אומר "אבל היא עוד לא יודעת שאני יכול לתפוס אותה אם היא תבגוד בי ואם היא תבגוד בי ואני עוד לא יודע אם היא בוגדת או לא בוגדת כי אני עוד לא מכיר אותה" הוא עוד לא מכיר אותה אז מה אתה בונה איתה קשר.

אז אנשים אופטימיים הם חושבים שבחדש יהיה להם יותר קל אבל לא בהכרח יותר קל אוקי אבל עוד פעם אנשים יש להם דעות קדומות ברגע שמישהי אמרה לך "אני לא רוצה אותך כי אתה 1.. 2.. 3.." עכשיו במובן מסוים יבחנו אותך בזכוכית מגדלת הרבה יותר מאשר מישהו חדש, זאת אומרת שיכול להיות מישהו חדש שהוא גרוע הרבה יותר ממך אבל הוא עוד לא חשף את הקלפים שלו שהוא גרוע הרבה יותר ממך עוד לא קלטו אותו שהוא גרוע יותר ממך ולכן יכול להיות שדווקא הוא יצליח למרות שהוא יותר גרוע ממך כי נתנו לו צ'אנס יותר ממך.

עכשיו ולכן יהיה הרבה יותר קשה לחזור לאקסית בגלל שכבר יש עליך דעות קדומות זה הקושי כבר יודעים מה לא אוהבים בך כבר יודעים כשאתה קם בבוקר כבר יודעים מה לחפש לבדוק אותך אתה לא יכול לעשות איזה מצג שווא להיות נחמד לא יעזור לך כמה נחמד תהיה כבר יודעים מראש איפה זה הולך להיתקע וכבר מראש עוד לפני שאתה מתחיל לנסוע כבר בודקים מראש שהכל תקין בגלגלים, אנחנו יודעים מראש שאחרי מאה קילומטר יש פנצ'ר בגלגל אז עכשיו אתה לא יכול להגיד בוא ניסע מאה קילומטר לפנצ'ר עכשיו עוד לפני שיצאת כבר בודקים את הגלגל ומה לעשות שהגלגל לא תקין אצלך.

ולכן יש לזה גם הפך מה ההפך אומר שזה שמאוד קשה לך לחזור לאקסית שלך בגלל שכבר יש לה דעה קדומה עליך בגלל שהיא כבר קטלגה אותך והיא כבר יודעת מה היא לא אוהבת בך אוקי ההפך של זה אומר שבגלל זה אתה יכול למנף את זה שיהיה לך יותר קל לחזור לאקסית שלך, למה כי אם אתה תגיד "היא לא אוהבת בי את זה שאני 1.. 2.. 3.. ועכשיו אני אעשה סיבוב חד פרסה מאה שמונים מעלות בדיוק לכיוון ההפוך אני אהיה 1.. 2.. 3.. הפוך" זאת אומרת אתה כבר יודע מראש מה נקודות התורפה אתה כבר יודע מראש מה לא אהבו בך ואז אתה יכול עכשיו להקצין לצד השני.

זאת אומרת "אם לא אהבו בי את זה שאני לא חברותי עכשיו אני אהיה הכי חברותי שיש בעולם" ואז אין בעיה אומנם מחפשים אותך כל יום כשאתה קם בבוקר לבדוק אם אתה טוב או לא טוב בקטגוריות מסוימות אבל עכשיו אתה גם יכול לעשות, אתה יודע במה בוחנים אותך כי כשאתה מכיר מישהו חדש אתה לא יודע מה הוא בוחן אותך פה אתה כבר יודע מה השאלות של המבחן אתה יודע גם מה התשובות שרוצים לשמוע, למרות שזה אותו דבר כי השאלות זה בהכרח בשביל התשובות אבל בכל מקרה לכן דווקא יכול להיות שיהיה לך יותר קל לחזור לאקסית כי אתה יודע מראש מה לא רוצים בך ואתה יודע בדיוק מה רוצים שתשתנה.

אז עוד פעם החיסרון בלחזור לאקסית יהיה שיש עליך כבר דעה קדומה כבר כאילו מאמינים שאתה דפוק או מה שזה לא יהיה זה החיסרון לא בהכרח רוצים לתת לך צ'אנס היתרון הוא בזה שאתה כבר יודע מה לא אוהבים בך ואז אתה יכול להשתנות בזה, עכשיו שימו לב מה קורה אם מנסים לחזור לאקסית ולא עושים פרסה בדברים הרעים בדברים שביקשו שתשתנה ניסית להשתנות ולא הצלחת עכשיו לחזור בפעם הנוספת זה יהיה עוד יותר קשה זה אפשרי אבל זה יהיה עוד יותר קשה, מה זאת אומרת לדוגמה נגיד שאישה אמרה לגבר "אני לא רוצה אותך כי אתה נגיד קנאי" והוא אמר "אין בעיה אני אעבוד אני לא אהיה קנאי" ואז הם חזרו ועוד פעם הוא נהיה קנאי נגיד.

אוקי עכשיו מה קורה עכשיו מצבך יותר גרוע מבהתחלה למה כי בהתחלה היא אמרה "אוקי נפרדתי ממנו וזהו" עכשיו באתם לחזור היא אמרה "אולי הוא ישתנה אמר הנה הוא משתנה והשתנית" עכשיו מה בעצם היא הבינה היא הבינה שלמרות שאמרת שהשתנית.

ש: עכשיו יש עוד חיסרון.

אליעד: שנייה שלמרות שהשתנית ולמרות שהראית שהשתנית לא באמת השתנית זאת אומרת שלמרות שהיית נחמד חודשיים או שנה אבל לא באמת השתנית ועכשיו המצב הרבה יותר קשה למה כי עכשיו גם אם אתה תראה שהשתנית כבר לא קונים את זה כבר היינו בסיבוב הזה קודם כבר ראינו שהשתנית אבל לא באמת השתנית ולכן מה הפתרון לעשות פרסה באמת, זאת אומרת אם אתה נסעת לכיוון אחד ואז אמרת "אין בעיה במקום להיות" נגיד היית מיסטר רגזני בסדר דרדס רגזן, איך קוראים לו רגזני נכון אם היית רגזני ונגיד עכשיו הלכת עשית מדיטציה נהיית פחות רגזני אבל פתאום אחרי חודש פתאום חזרת להיות רגזני עכשיו אתה צריך להפסיק לעשות קומבינות ואתה צריך להיות "אם אני הייתי דרדס רגזני עכשיו אני צריך להיות דרדס שאנטי".

ש: דרדסית.

אליעד: דרדסית גם לא הייתה צדיקה גדולה מדי יש את הדרדס הזה שהוא כאילו מתקשר עם כל החיות בטבע והוא כזה שאנטי הוא מדבר עם בעלי חיים יש איזה דרדס כזה, אוקי הבנו את הסיפור עכשיו שימו לב מה האמת האמת היא שאם אתה תהיה בדיוק מה רוצים שתהיה ירצו אותך לא לא ירצו אותך עכשיו אתה בגלל שאתה כבר היית בזוגיות הזאת ופסלו אותך אתה חשוד זה כמו מה יותר קל לקבל לעבודה בן אדם שחדש או בן אדם שכבר גנב בן אדם גנב מהעבודה פיטרו אותו הוא רוצה לחזור למי יש יותר סיכוי להתקבל לגנב או לזה שעוד לא גנב במובן מסוים אתה יכול להגיד זה שלא גנב יקבלו אותו אבל ההוא שגנב אנחנו כבר יודעים מה היתרונות מה החסרונות ואנחנו כבר יודעים להסתכל עליו נשים אותו עם מצלמות על הראש.

אוקי אבל אתה צריך להוכיח את עצמך הרבה יותר מבן אדם אחר אבל מצד שני יש גם יתרונות למה כי אתה לא צריך עכשיו להתחיל את הכל מההתחלה ואתה כבר יודע גם מה הבן אדם השני רוצה ממך ואם אתה רוצה אותו אז אתה כבר הוא אמר לך "מה אני רוצה תביא מה שאתה רוצה אני אשתנה" אבל הכי חשוב זה שתעשה שינוי אמיתי אמיתי לא קומבינה לא בהעמדת פנים, עכשיו מה זה אומר שתעשה שינוי אמיתי שאתה מבחינתך אומר "אני בטוח שאני לא יחזור לסורי ואם אני אחזור לסורי מבחינתי שיורידו לי את הראש שלי" אתה מוכן שאם תחזור לסורך לא רק שיזרקו וגם יורידו לך את הראש אתה...
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן