אליעד כהן
יעוץ אישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה לגרום למישהו לקבל ✔איך להציע הצעות? איך לגרום למישהו להסכים איתך, איך לגרום למישהו לקבל את ההצעה שלך? איך להציע הצעות טובות? איך לא לקבל לא? איך ...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖶 איך להציע הצעות? איך לגרום למישהו להסכים איתך, איך לגרום למישהו לקבל את ההצעה שלך? איך להציע הצעות טובות? איך לא לקבל לא? איך לגרום למישהו לא לסרב לך? איך לגרום למישהו לא להתנגד להצעה שלך? איך להציע לבחורה? איך להציע לילד? איך להציע הצעת מחיר? איך לנהל משא ומתן? איך להקטין את הסיכוי שתקבל לא? איך לא לקבל דחייה? איך ליצור הסכמה?

וכאן אבאר עוד עיקרון חשוב בנושא של מערכות יחסים, בנושא של איך להציע למישהו הצעה כלשהי, בצורה נכונה. כדי ליצור אוירה כמה שיותר טובה. והעיקרון הזה מבוסס על העיקרון הבסיסי יותר, שאומר שאם ברצונך לפתח מערכת יחסים טובה עם מישהו, אז עליך לשאוף לכמה שפחות תחושת קונפליקט / ריחוק / חוסר הסכמה, בינך לבין האדם השני.

וזה בעצם אומר, שאם אתה מציע למישהו משהו, החל מהצעה פשוטה כגון: "אפשר להציע לך כוס מים", או לדוגמא הצעה משותפת, של "אולי ניסע ביחד לטיול בצפון", או לדוגמא הצעה עסקית בסגנון של "הצעת מחיר", או הצעה כהמלצה, כגון "אני מציע לך ללכת לישון", או כל הצעה אחרת באשר היא, עליך תמיד לשאוף שההצעה שלך תתקבל. כדי לא ליצור תחושת ריחוק, מהצד של האדם שהצעת לו את ההצעה.

אבל בנוסף, עליך לשאוף לכך, שאף פעם אל תציע הצעה, אלא אם אתה יודע מראש שיקבלו אותה. אבל לא לטעות ולהציע הצעה ולתקן אותה, ולחזור לתקן אותה בהצעה נוספת ולחזור לתקן אותה בהצעה נוספת.

לדוגמא: הצעה: "אפשר להציע לך עוגת שוקולד". תשובה: לא. הצעה מתוקנת: "אפשר להציע לך עוגה כלשהי". תשובה: לא. הצעה מתוקנת: "אפשר להציע לך אולי תפוח". תשובה: לא. הצעה מתוקנת: "אפשר אולי להציע לך פרי כלשהו". תשובה: לא. הצעה מתוקנת: "אפשר להציע לך לאכול משהו". תשובה: לא. הצעה מתוקנת: "אפשר אולי להציע לך לשתות משהו". תשובה: כן.

זהו מקרה לדוגמא, שבו אתה מציע למישהו משהו, והוא מסרב. ואז אתה שוב מציע הצעה נוספת, שאתה מנסה לתקן את ההצעה הקודמת. אבל הוא שוב מסרב. ואז אתה מנסה שוב להציע עוד הצעה נוספת, עד שיש הסכמה. וכמובן שניתן לתת עוד הרבה דוגמאות כיו"ב, להצעה שמתקנים אותה שוב ושוב, עד ששני הצדדים מסכימים על ההצעה. וזאת דוגמא טובה, לאיך לא צריך לעשות.

כי בכל פעם שאתה מציע למישהו משהו, והוא מסרב להצעה שלך, לא משנה איך נסתכל על זה, ברגע שהוא סירב לך, נוצרה בינו לבינך תחושת ריחוק, גם אם רגעית וקטנה. כי בעצם הוא אומר שהוא לא רוצה את מה שאתה מציע. שזו בעצם תחושת קונפליקט. אא"כ אתה רוצה באופן מודע, לייצר תחושת קונפליקט. כגון לדוגמא כדי לגרום למישהו לא להתאהב בך יותר מידי / לא להיות מרוצה מידי וכיו"ב. ובעולם אידיאלי, אתה אמור להציע הצעה, רק אחרי שאתה יודע מראש שיגידו לך כן ושההצעה תתקבל בברכה. או כמובן לשאוף לכך, שיהיו כמה שפחות תיקונים להצעה שלך.

ואיך בעצם יודעים להציע הצעה שתתקבל על הצד השני? תשובה: על ידי בירור צרכים בצורה פחות מוגדרת. לדוגמא, איפה יש יותר סיכוי שתקבל "לא" לשאלה שלך, האם על השאלה "האם אפשר להציע לך עוגת שוקולד" או על השאלה "האם אפשר להציע לך עוגה" או על השאלה "האם אפשר להציע לך משהו לאכול"? תשובה: ככל שהשאלה יותר ספציפית ויותר מוגדרת, כך יש סיכוי יותר גדול, שתקבל "לא" לשאלה שלך.

ולכן בעולם אידיאלי, לדוגמא במקרה הנ"ל, עליך לשאול לדוגמא: "אפשר אולי להציע לך משהו לאכול או לשתות", ואם התשובה תהיה כן, אז לעבור לשאלה כגון "מה בא לך / מה אפשר להציע לך". או לדוגמא לעבור לשאלה של "אפשר להציע לך אולי עוגה" או לשאול "אפשר להציע לך עוגת ( + הפסקה של שניה) שוקולד".

ולמה הפסקה של שניה, בין המילה עוגה לבין המילה שוקולד? כדי לנסות להרגיש את הבן אדם השני, לראות איך הוא מגיב לשאלה שלך, לפני שאתה מגדיר אותה יותר ויותר. כי אולי תזהה מראש התנגדות במילה "עוגה", ואז תוכל לחסוך את ההתנגדות ל"עוגת שוקולד".

כי התנגדות למילים עוגת שוקולד, היא "יותר זמן" מאשר למילה "עוגה", ששם ההתנגדות מבחינת זמן וחוויה, היא יותר קצרה. דהיינו, תשאף שההתנגדות תהיה כמה שיותר קצרה. ולכן "תנשום" בין המילים שאתה אומר, לראות אם יש התנגדות, ולהמשיך את המשפט בהתאם. כגון " אולי אפשר להציע לך עוגה ( + הפסקת נשימה. ואם אתה מזהה חוסר נוחות והתנגדות, אז להמשיך) או משהו אחר שבא לך".

ובעולם יותר אידיאלי, באפשרותך לפני שאתה מציע למישהו משהו לאכול, לשאול אותו לדוגמא, "מה שלומך? מה עניינים?". ואולי הוא יספר לך, שבדיוק עכשיו הוא סיים לאכול ואז תדע להגיב בהתאם. או לדוגמא לשאול: "תגיד, אתה אולי אוהב עוגות שוקולד?", כדי לראות מה תהיה התגובה, ורק אח"כ להציע את ההצעה לאכול את עוגת השוקולד.

וניתן עוד דוגמא. נניח שאתה בא למישהי ומציע לה "יבוא לך שנלך ביום שני בתשע בערב לסרט X, בסינמה סיטי". משפט שנראה הגיוני, אבל כמובן גרוע ביותר. ולמה? כי יש בו יותר מידי הגדרות ויותר מידי סיכוי לקבל לא. ומה ההגדרות שיש בו? 1 - יום שני. 2 - בתשע בערב. 3 - סרט X. 4 - בסינמה סיטי.

ואבהיר: נכון שלפעמים צריך לשאול "ברחל בתך הקטנה", דהיינו, לומר בדיוק מה שאתה רוצה ומציע. אבל תהיה מודע לכך, שאתה מגדיל את הסיכוי שתקבל לא. ושאם ברצונך ליצור מערכת יחסים טובה, עליך לשאוף לצמצם את כמות החיכוכים האלו.

ולכן במקרה הנ"ל לדוגמא, היה אפשרי לשאול שאלות מקדימות, כגון: "האם יבוא לך שנלך לסרט ביחד", או עוד יותר לא מוגדר "האם יבוא לך שנעשה משהו ביחד" או בגרסה שהיא קצת יותר מוגדרת אבל עדיין לא ממש מוגדרת, כגון "יבוא לך שנעשה משהו ביחד, לדוגמא נלך לסרט" שככה גם מגדירים וגם לא מגדירים בו זמנית. ובכל אחד מהניסוחים, יש יתרונות וחסרונות וצריך לדעת, בכל מקרה לגופו איך להתנסח הכי נכון.

ונניח שהתשובה היא שכן, אז אפשר לעבור לשאלה הבאה, כגון "מה איתך השבוע בערבים, יש לך אולי ערב פנוי". שאז אם תקבל לא, אז חסכת מראש לקבל דחייה להצעה שלך, ומראש תדע איזו הצעה להציע שיש יותר סיכוי שהיא תתקבל. או לדוגמא לשאול, "האם יש לך איזה ערב, שאת פנויה בו". שאז יש יותר סיכוי שתדע מתי היא פנויה. כאשר גם בשני הניסוחים האלו, יש בכל אחד מהם יתרונות וחסרונות. אבל בשניהם יש שלב של בירור, לפני ההצעה.

ואם קיבלת כן, מכאן אפשר להתקדם, ל"מה דעתך על הסרט X" / "איזה סרט בא לך" / "מה דעתך שנלך לסינמה סיטי" וכיו"ב. כאשר הרעיון הוא, להגדיר את הדברים לאט לאט. כדי להקטין את הסיכוי לקבל סירוב ודחייה.

וכמובן שתמיד לשדר, שגם סירוב הוא לגיטימי מבחינתך. כדי שאם יהיה סירוב, אז שהסירוב לא יהיה כאילו "נגדך", אלא הוא פחות נגדך, כי אתה מראש אמרת שאתה מקבל אותו. וכפי שביארתי את העיקרון הזה, במקומות אחרים...

בו זמנית לשכנע מישהו לקבל את ההצעה שלך ליצור טעות למישהי נראה הגיוני חקירות לשכנע מישהו לא להתנגד הצעת מחיר שאלות איך לגרום למישהו להסכים איך איך ל איך לא איך לא ל איך לא לקבל לא איך לגרום איך לגרום ל איך לגרום למישהו איך לגרום למישהו ל איך לגרום למישהו לא איך לגרום למישהו לא לסרב לך איך לגרום למישהו להסכים איך לגרום למישהו להסכים איתך איך לגרום למישהו לקבל איך ליצור איך ליצור הסכמה איך לנהל איך לנהל משא ומתן איך לשכנע מישהו איך לשכנע מישהו להסכים איתך אישה בחורה בחורות בחירה דחוי דחייה הסכמה הצעת מחיר התנגדות טוב כיצד לנהל לא לקבל לא לקבל דחייה לא לקבל לא לבחורה לגרום לגרום לאישה לגרום לבחור לגרום לבחורה לגרום לגבר לגרום לה לגרום לו לגרום למישהו לגרום למישהו ל לגרום למישהו לא לגרום למישהו לא להתנגד לגרום למישהו לא להתנגד להצעה שלך לגרום למישהו לא לסרב לגרום למישהו לא לסרב לך לגרום למישהו להסכים לגרום למישהו להסכים איתך לגרום למישהו לקבל לגרום למישהו לקבל את ההצעה לגרום למישהו לקבל את ההצעה שלך לגרום למישהי להסכים להסכים איתך להציע להציע הצעות להציע הצעות טובות להציע הצעת מחיר להציע לבחורה להציע לילד להקטין את ה להקטין את הסיכוי להקטין את הסיכוי שתקבל לא להתנגד להתנגד להצעה ליצור ליצור הסכמה למישהו לנהל לנהל משא ומתן לסרב לקבל לקבל את לקבל את ההצעה שלך לקבל דחייה לקבל לא לשכנע מישהו לשכנע מישהו לא לשכנע מישהו לא להתנגד לשכנע מישהו לא להתנגד להצעה שלך לשכנע מישהו לא לסרב לשכנע מישהו לא לסרב לך לשכנע מישהו להסכים לשכנע מישהו להסכים איתך לשכנע מישהו לקבל לשכנע מישהו לקבל את ההצעה לשכנע מישהו לקבל את ההצעה שלך מחיר מישהו להסכים איתך מנהל משא ומתן ניהול נשים סיכוי
ביקורת, איך להעביר ביקורת בצורה נכונה? איך לגרום למישהו לקבל ממך ביקורת? איך לגרום למישהו להקשיב להערות שלך? למה מישהו לא מקבל ממך ביקורת? טעויות בהעברת ביקורת, ביקורת מדויקת, ביקורת ממוקדת, לדייק בביקורת, ביקורת לא מדויקת
ביקורת, איך להעביר ביקורת בצורה נכונה? איך לגרום למישהו לקבל ממך ביקורת? איך לגרום למישהו להקשיב להערות שלך? למה מישהו לא מקבל ממך ביקורת? טעויות בהעברת ביקורת, ביקורת מדויקת, ביקורת ממוקדת, לדייק בביקורת, ביקורת לא מדויקת
... איך להעביר ביקורת בצורה נכונה? איך לגרום למישהו לקבל ממך ביקורת? איך לגרום למישהו להקשיב להערות שלך? למה מישהו לא מקבל ממך ביקורת? טעויות בהעברת ביקורת, ביקורת מדויקת, ביקורת ממוקדת, לדייק בביקורת, ביקורת לא מדויקת הרצאה על ביקורת, איך להעביר ביקורת בצורה נכונה? איך לגרום למישהו לקבל ממך ביקורת? איך לגרום למישהו להקשיב להערות שלך? למה מישהו לא מקבל ממך ביקורת? טעויות בהעברת ביקורת, ביקורת מדויקת, ביקורת ממוקדת, לדייק ...
טיפים למערכת יחסים, איך לא לקבל לא? איך לא להציע עזרה? איך לא להביע אהבה? יצירת התניה שלילית, יצירת כימיה, יצירת התניה שלילית, יצירת התניה חיובית, שתילת מחשבה שלילית, תקשורת בין אישית, NLP
טיפים למערכת יחסים, איך לא לקבל לא? איך לא להציע עזרה? איך לא להביע אהבה? יצירת התניה שלילית, יצירת כימיה, יצירת התניה שלילית, יצירת התניה חיובית, שתילת מחשבה שלילית, תקשורת בין אישית, NLP
... למערכת יחסים, איך לא לקבל לא? איך לא להציע עזרה? איך לא להביע אהבה? יצירת התניה שלילית, יצירת כימיה, יצירת התניה שלילית, יצירת התניה חיובית, שתילת מחשבה שלילית, תקשורת בין אישית, NLP - פרומו עכשיו השאלה היא כזאת האם זה הגיוני זה טוב לא טוב כן טוב נגיד להציע למישהו עזרה בהנחה שרוצים לעשות לו טוב ובהנחה שרוצים להיות איתו בקשר טוב ונגיד אומרים לו אני אעזור לך במשהו האם זה טוב לא טוב כן טוב. ש: זה תלוי אם הוא תופס את זה כיתרון או חיסרון. אליעד: מה זה אומר? ש: כחולשה או. אליעד: הוא מדבר עכשיו אבל. ש: יש אנשים שאומרים לעצמם אני אסתדר לבד אני לא צריך עזרה של אף ... לו משהו x והוא היה מבסוט ובפעם השנייה הוא יסתדר לבד תודה אני אסתדר לבד תלוי בבן אדם. אליעד: האם יכול להיות שכשאתה תגיד למישהו אני אעזור לך אתה תגרום לו לאהוב אותך פחות יותר מאשר אם לא היית אומר לו את זה. ש: כן יכול להיות. אליעד: איך? ש: מה הוא דוחף את האף שלו בעניינים שלי אני אסתדר. אליעד: אז ... לך תקשיב אם תצטרך אני אעזור לך או אם תרצה אני אעזור לך או אם תרצה אני תומך בך או משהו כזה נגיד האם המשפט הזה יעשה לך יותר טוב או יותר רע. ש: אז התשובה שלי היא כזאת אם אני אבין שהוא רוצה לעזור לי ורק הוא אומר את זה בנוסח אחר ואני כן יכול להסתדר לבד אז אולי זה. אליעד: אבל המשפט הזה יעשה לך טוב או רע לך שיגידו אותו לך. ש: יעשה לי רע. אליעד: למה רע לך שמישהו אומר לך שהוא רוצה לעזור לך למה זה רע לך? ש: כן אם אני מפרש את זה כדחיפת אף. אליעד: בהנחה שזה לא דחיפת אף ... זה יגרום לך לאהוב אותו יותר? ש: תלוי מה הקרבה שלך לאותו בן אדם. אליעד: את רוצה את לענות מה הייתה השאלה? ש: אם אני מציעה למישהו עזרה האם זה יכול לגרום למצב שהוא ירגיש מזה רע. אליעד: לא שהוא ירגיש מזה רע שאת אסטרטגית בהנחה שאת רוצה שהוא יאהב אותך עדיף לך לא להציע לו עזרה, את רוצה שמישהו יאהב אותך סבבה ועכשיו יש סיטואציה מסוימת ונגיד הוא באיזו בעיה ואת יכולה להגיד לו תקשיב אם תצטרך אני אעזור לך או אם תרצה אני אעזור לך או אני בעדך או אני אשמח שתצליח או תעדכן אותי אחרי שתצליח לא יודע משהו, השאלה היא האם זה תמיד יעשה לו טוב האם יכול להיות שיש מקרים שזה יעשה לו רע. ש: כי לפעמים הוא יכול לפרש את זה כלמה את בכלל אומרת לי את זה אנחנו קרובים זה ברור מאליו. אליעד: מה בהנחה שהוא לא יפרש את זה בלמה ... מבינה אותך בסדר הוא לא הלחצת אותו בסדר, מה מחויב לנו מה מחויב מחויב שאם אתה רוצה שמישהו יאהב אותך הוא צריך לחשוב שעשית לו טוב האם זה מחויב מחויב, זאת אומרת אם תעשה לו רע הוא לא יאהב אותך נכון, עכשיו ברגע שאתה מעניק למישהו אתה מעניק לו אומר לו אני אתמוך בך אני אעזור לך אתה מעודד אותו מה שזה לא יהיה לא משנה עכשיו בלבוש הספציפי על פניו אתה עושה לו טוב בן אדם רוצה שיעזרו לו על פניו נכון אלא אם כן הוא נגד זה שיעזרו לו ואסור לך להגיד לו אני אעזור לך אבל בגדול אנשים בעד זה שיעזרו להם אני בעדך אני מפרגן לך מה שזה לא יהיה ... עד כאן נכון אוקי. עכשיו האם יכול להיות שזה יעשה לבן אדם השני רע אז בא נניח שלא בא נניח שאם אתה מביע בא נניח שאם אתה אומר למישהו תקשיב אני אעזור לך אז גם אם הוא לא רוצה את העזרה עדיין זה עושה לו טוב לדעת שהוא יכול לסמוך עליך אבל באיזה מקרה לך לא כדאי להגיד לו אני אעזור לך באיזה מקרה. ש: שהוא יחשוב שכתוצאה מהעזרה. אליעד: בהנחה שהוא לא ירגיש רע שים לב בא נחדד את זה, בא ... רע אם זה עושה לו רע אז ברור שעדיף לך לא להגיד לו את זה אבל בהנחה שזה לא עושה לו רע באיזה מקרה עדיף לא לבטא אהבה או נתינה למישהו גם במידה וזה לא עושה לו רע. רגע היא אומרת עכשיו מה את אומרת? ש: אולי כשאתה כל הזמן עושה את זה ואתה לא יודע אם הוא אוהב אותך או לא. אליעד: שמה? ש: אם אתה רוצה שהוא יאהב ... יאהב אותך יותר או אותה אהבה. אליעד: אתה רוצה שמישהו יאהב אותך יותר ואתה אומר לו משפט חיובי שב - default זה אמור לעשות לו טוב אבל בא נניח שהמשפט הזה המחויב שלנו בשאלה שזה לא עושה לו רע בטוח שהוא לא ירגיש רע מהמשפט הזה ועדיין לך היה עדיף לא להגיד לו את זה לא בגלל שזה עשה לו רע אלא מסיבה אחרת. ש: עדיף לך זה אומר שאתה תרגיש טוב מזה? אליעד: לא כדי שהוא יאהב אותך עדיף לך לא להגיד לו את זה למרות שאתה יודע שזה לא יעשה לו רע וזה אפילו יעשה לו טוב בסדר. ש: הוא ירגיש את החיסרון של זה אם לא תגיד לו את זה הוא ירגיש את החיסרון של התחושה שאתה תמיד איתו ואז הוא יביע כלפיך יותר אהבה כי הוא ירצה את זה שוב. אליעד: אז שנייה ... אתה לא תומך בי איפה נעלמת שיש איזה יתרון וחיסרון, אוקי בא נאמר שיש משהו יותר מתוחכם מה שיותר מתוחכם זה עובד ככה אם מציע למישהו נגיד עזרה ומדובר במקרה שזה לא עושה לו רע שהצעת לו עזרה אבל הוא בראש שלו חושב שהעזרה שלך לא תעזור לו, אוקי במקרה כזה הצעת לו עזרה היה לו נחמד שהצעת לו עזרה לא עשה לו רע ... דוגמא עכשיו נגיד הילדה שלך מרגישה רע ואז נגיד רע לה ואז אתה אומר לה אנחנו אוהבים אותך, אוקי אז על פניו זה משפט שעושה לה טוב לשמוע את זה אבל נניח נגיד שבאותו יום היה לה יום רע ואז היא אומרת מה זה עוזר לי שהם אוהבים אותי אז בראש שלה נכנסה התניה שאומרת זה שהם אוהבים אותי זה לא נותן לי כלום, עכשיו ...
התמודדות עם דחייה, לדעת לקבל לא, לקבל סירוב, פחד מדחייה, פגיעה מדחייה, פגיעה מסירוב, לקבל דחייה, להרגיש לא מושלם, דחייה חברתית, התמודדות עם געגוע, פרידה מהאקסית, לשכוח את האקסית
התמודדות עם דחייה, לדעת לקבל לא, לקבל סירוב, פחד מדחייה, פגיעה מדחייה, פגיעה מסירוב, לקבל דחייה, להרגיש לא מושלם, דחייה חברתית, התמודדות עם געגוע, פרידה מהאקסית, לשכוח את האקסית
... עם דחייה, לדעת לקבל לא, לקבל סירוב, פחד מדחייה, פגיעה מדחייה, פגיעה מסירוב, לקבל דחייה, להרגיש לא מושלם, דחייה חברתית, התמודדות עם געגוע, פרידה מהאקסית, לשכוח את האקסית - פרומו למה מפריע ... לך "לא אתה לא אלוהים, אתה מוגבל ואתה יש לך גבולות, אתה לא יכול לקבל מה שאתה רוצה". אליעד: מה הבעיה בזה, מה אתה אומר? ש: אני אומר לא חסר לך כלום ... אליעד: אוקי אז קודם כל כולם אמרו תשובות נכונות, הסיבה שקשה לאנשים לקבל "לא" נגיד שמישהו מעלה איזה רעיון ההוא אומר "לא רוצה לקבל את הרעיון שלך" סתם זה בקטנה, אבל אני אומר בעיקרון נגיד שאת רוצה מישהו והוא אומר ... אתה חוזר אחריו, תקשיב בן אדם מה רוצה, מה בן אדם רוצה? ש: שיהיה לו טוב. אליעד: שיהיה לו טוב יפה, מה בן אדם רוצה? את מה שהוא חווה, את מי בן אדם רוצה, מה הוא רוצה? את מה שהוא חושב שיעשה לו טוב. עכשיו אם בעצם אתה רוצה שמישהו ירצה אותך הוא אומר לך "לא" מה הוא בעצם אומר לך? "אתה לא עושה לי טוב" כאילו זאת מהות הדבר הוא יגיד לך "תקשיב אתה עושה לי רע". ש: לא זה לא רע אבל גם לא מדובר בסוג טוב. אליעד: לא, בדרך כלל אומרים לך "לא" זה "אתה עושה רע, תחשוב תבדוק. ש: אז למה ... לא יכול להיות שמישהו רוצה אותך והוא... אליעד: אוקי נגיד שאתה רוצה מישהי נניח, אתה רוצה לדבר איתה אם באמת זה לא היה עושה לה לא טוב ולא רע לדבר איתך אז היא לא הייתה דוחה אותך, אתה אומר לה "בסדר", "דבר איתי מה ... לי רע", "לא רוצה אותך" זה "אתה עושה לי רע" כי אם אני עושה לך לא טוב ולא רע אז מה אכפת לך שאני אשאר. בסופו של דבר זה בעצם אומרים לך "תקשיב אתה לא מושלם אל תשחק אותה מושלם אתה לא מושלם, תפסיק לנסות לרצות לקבל ממני חיזוקים, לך תסתדר לבד". ש: לא כל מה שאתה רוצה יכול לקרות. אליעד: לא, אני ... על האמיתי אני מדבר. מה שאני בעצם בא לומר שהסיבה שכל כך קשה לאנשים לקבל "לא" ודחייה היא בגלל שזה מזכיר להם שהם לא מושלמים. ש: בעיניי מישהו אחד. אליעד: בעייני זה ... עם זה? ש: צמים. אליעד: אוקי אבל אם זה לא עזר לא הצלחת להתאבל? ש: לקבל שאנחנו לא מושלמים. אליעד: איך אפשר לקבל כזה דבר, את באמת יכולה לקבל את זה שאת לא מושלמת, לקבל את זה שיש לך חסרונות? ש: בדברים מסוימים. אליעד: מה עם הדברים שאת לא יכולה לקבל? ש: מקבלת אני סובלת שם. אליעד: אז את לא מצליחה לקבל את זה. ש: לא באופן מושלם. אליעד: אז מה עושים? אז זה מתחלק לכמה חלקים, מה אתה ... עם חסרונותיך. אליעד: אה מושלם של העניים כאלו שאין להם זה ואומרים "טוב טוב מושלם, לא מושלם ככה מושלם מושלם". ש: מה זאת הדרך לא, לקבל את החסרונות? אליעד: קודם כל צריך להסתכל על האמת, מה האמת אז יש צדדים מסוימים ... להגיד אי אפשר למנוע את הסבל. ש: אני התכוונתי עלי. אליעד: עלייך טוב, יש גם אופציה נוספת שאומרת לבטל את הסבל בכלל, מה זה אומר? זה אומר להטיל ספק ... השאלות. ש: אבל אז כשאתה חוזר ל... אליעד: ואז אתה חוזר לפה יש לך בחירה אתה רוצה לשחק, המשחק אומר שאתה לא מושלם ואתה צריך למלא את החסרונות ואחר כך ...
איך לנסח שאלה? איך לקבל כן? איך לא לקבל לא? איך לגרום למישהו להסכים איתך? איך ליצור אווירה טובה? איך לשאול שאלה? איך לבקש בקשה? שאלה יחסית, שאלה מוחלטת, איך אתה מרגיש? מרגיש יותר טוב, NLP
איך לנסח שאלה? איך לקבל כן? איך לא לקבל לא? איך לגרום למישהו להסכים איתך? איך ליצור אווירה טובה? איך לשאול שאלה? איך לבקש בקשה? שאלה יחסית, שאלה מוחלטת, איך אתה מרגיש? מרגיש יותר טוב, NLP
איך לנסח שאלה? איך לקבל כן? איך לא לקבל לא? איך לגרום למישהו להסכים איתך? איך ליצור אווירה טובה? איך לשאול שאלה? איך לבקש בקשה? שאלה יחסית, שאלה מוחלטת, איך אתה מרגיש? מרגיש יותר טוב, NLP מה ההבדל בין לשאול מישהו "אתה מרגיש יותר טוב" או לשאול אותו "אתה מרגיש טוב" מה ההבדל? ש: יותר טוב זה יותר עדין כאילו יכול להיות שיש לו שחרור קצת. אליעד: מה ההבדל מה עדיף לשאול יותר טוב או אתה מרגיש טוב? ש: אני חושב שיותר טוב. אליעד: אתה בטוח? ש: מה מצבו של הצד השני. אליעד: אז בוא ניתן לך פרספקטיבה אחרת איפה יש יותר סיכוי שמישהו יגיד לך כן אם תשאל אותו האם מצבך השתפר או אם תשאל אותו האם מצבך טוב? ש: השתפר. אליעד: השתפר נכון ... אתה יכול להגיד גם אני רוצה שהוא לא יאהב אותי אתה יכול להתעניין במישהו ולגרום לו להרגיש רע באופן מודע, אתה אומר הוא חולה אני אשאל אותו "טוב אתה כבר בריא" ועכשיו אתה ... שהוא לא בריא אוקי אז אתה יכול בהפוך על הפוך אבל בהנחה שאתה רוצה לעשות לו טוב אתה צריך להגדיל את הסיכוי שהוא יגיד לך כן שלא יגיד לך לא. עכשיו אם אתה שואל אותו נגיד "מצבך משתפר יותר טוב" יש יותר סיכוי שהוא יגיד כן ואם אתה אומר לו "מצבך טוב" יש יותר סיכוי שהוא יגיד לך לא כי טוב ורע זה יותר מוחלט, יותר טוב כן יותר טוב במשהו ולכן אם אתה רוצה להגדיל את הסיכוי שיגידו לך כן דהיינו, ואז ... שאלות באופן יחסי. ש: אתה יכול להגיד לו מה איך אתה מרגיש פחות גרוע. אליעד: טוב רגע הבנתם עוד פעם המהות היא לשאול שאלות באופן יחסי ואז להגדיל את הסיכוי שתקבל תשובה חיובית. הבנו? ...
טעויות במערכות יחסים, לא להראות שאתה מבואס, לשדר שהכל בסדר, איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לשמור על האהבה? איך לחזר אחרי בחורה? איך לא לקבל לא? איך להתמודד עם סירוב? איך להגיב לסירוב? זוגיות
טעויות במערכות יחסים, לא להראות שאתה מבואס, לשדר שהכל בסדר, איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לשמור על האהבה? איך לחזר אחרי בחורה? איך לא לקבל לא? איך להתמודד עם סירוב? איך להגיב לסירוב? זוגיות
... במערכות יחסים, לא להראות שאתה מבואס, לשדר שהכל בסדר, איך לא לגרום למישהו לא לאהוב אותך? איך לשמור על האהבה? איך לחזר אחרי בחורה? איך לא לקבל לא? איך להתמודד עם סירוב? איך להגיב לסירוב? זוגיות עכשיו אם יש מישהו שאתה ... שאתה לא מרוצה ממנו למה מה ההיגיון אני אסביר את ההיגיון אם אתה אוהב את עצמך בן אדם שאוהב את עצמו מה רוצה שיהיה לו טוב נכון אם אתה אוהב מישהו מה אתה רוצה שלשני יהיה טוב עד כאן זה הגיוני, אתה אוהב את עצמך אתה רוצה שיהיה לך טוב אתה אוהב אותו אתה רוצה שיהיה לו טוב. עכשיו אם קורה לך דבר רע לך קורה דבר רע האם זה ... שאתה לא אוהב את עצמך או בטעות נגיד בטעות נכון. עכשיו אם מישהו אומר לך תקשיב עשית לי רע בעצם יש לך כמה אפשרויות איך להתמודד עם זה אפשרות אחת להגיד "אני בכלל ... לי שעשיתי לך רע" אופציה שניה להגיד "נכון זה מאוד רע שעשיתי לך רע אני חייב לטפל בזה לשנות את זה", עכשיו כשאתה אומר למישהו שהוא עשה לך רע אתה בעצם גורם לו להרגיש רע עם זה שהוא עשה לך רע ואז יש לו שתי דרכים איך להתמודד עם זה דרך אחת באמצעות זה שהוא יגיד נכון לעצמו בראש שלו "נכון וואלה זה לא טוב שעשיתי לו רע אני צריך לוודא שלא יהיה לו רע" ודרך שניה להגיד "לא אתה יודע למה עשיתי לו רע כי הוא לא באמת מעניין אותי כי לא באמת אכפת לי ממנו". זאת אומרת שכשאתה מראה למישהו שאתה מבואס ממנו אתה מגדיל את הסיכוי שהוא יגיד לעצמו "כן מה אכפת לי שהוא מבואס ממני לא אכפת לי ממנו" זה הכל ולכן אם לדוגמא נגיד גם להציע לבחורה נגיד לצאת איתה נגיד והיא לא מעוניינת או מה שזה ... היא יכולה לראות את ההפך היא יכולה לגלות שכן אכפת לה ואז פתאום כן רואה את זה. אליעד: עוד פעם נגיד שעכשיו אתה אומר למישהי בואי נצא והיא אומרת לך לא בא לי ואתה אומר "וואלה ... או אם בסוף היא לא יצאה איתך ואמרת לה שאתה מבואס היא כדי לא להרגיש רע מזה שהיא ביאסה אותך היא יכולה להגיד לעצמה "טוב לא אכפת לי ממנו". ש: בא נגיד מכירות. אליעד: כן. ... אליעד: כן עכשיו עוד פעם אם אתה רוצה שמישהו יאהב אותך ואתה מראה לו שהוא מבאס אותך ושהוא עשה לך רע אתה מגדיל את הסיכוי, אתה צריך לדעת שתוך כדי שאתה עושה את זה אתה מגדיל את הסיכוי שבתת מודע של הבן אדם השני כדי להתמודד עם המחשבה ... אותך אתה רוצה שהוא יאהב אותך פחות כשאתה תראה לו שהוא כל הזמן מבאס אותך ולא מצליח לספק אותך בעצם אתה מגדיל אצלו את הסיכוי שהוא יגיד "וואלה אני לא אוהב אותך יותר". נגיד יש ... שהוא יאהב אותך אז כל פעם תתלונן על מה שהוא עושה ואז מתישהו הוא יגיד לעצמו, הוא ירגיש מזה רע ואז הוא יגיד לעצמו "טוב לא אכפת לי מהבן אדם הזה אני לא אוהב אותו". ...
1 2 3 4 ...5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על איך להציע הצעות? איך לגרום למישהו להסכים איתך, איך לגרום למישהו לקבל את ההצעה שלך? איך להציע הצעות טובות? איך לא לקבל לא? איך לגרום למישהו לא לסרב לך? איך לגרום למישהו לא להתנגד להצעה שלך? איך להציע לבחורה? איך להציע לילד? איך להציע הצעת מחיר? איך לנהל משא ומתן? איך להקטין את הסיכוי שתקבל לא? איך לא לקבל דחייה? איך ליצור הסכמה?
לזמן מוגבל!     👈1 ב 150  👈4 ב 400     📞 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: לגרום למישהו לקבל, איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? כעס ועצבים? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם עצבות? איך להתמודד עם חרדות ופחדים של ילדים? דיכאון? איך להתמודד עם לחץ? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה ועוד...



הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: לגרום למישהו לקבל, איך לנהל את הזמן? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להיגמל מהימורים? איך למצוא זוגיות? איך לעשות יותר כסף? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך למכור מוצר ללקוחות? איך להתמודד עם גירושין? איך לשפר את הזיכרון? איך לא להישחק בעבודה? איך להצליח בראיון עבודה? איך לקבל החלטות? איך להיות מאושר ושמח? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך להעביר ביקורת בונה? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך לשתול מחשבות? איך לשנות תכונות אופי? איך לחנך ילדים? איך להשיג ביטחון עצמי? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך להעריך את עצמך? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לפרש חלומות? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לפתח יכולות חשיבה? איך ליצור אהבה? איך להצליח בזוגיות? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להאמין בעצמך ועוד...



להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם אפשר לדעת הכל? האם יש משמעות לחיים? מי ברא את אלוהים? למה יש רע וסבל בעולם? האם יש אמת מוחלטת? למה לא להתאבד? האם באמת הכל לטובה? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להיות מאושר? איך נוצר העולם? למה יש רע בעולם? למה העולם קיים? אולי אנחנו במטריקס? האם יש בחירה חופשית? מה יש מעבר לזמן ולמקום? האם הכל אפשרי? האם לדומם יש תודעה? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? בשביל מה לחיות? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? מה המשמעות של החיים? איך להנות בחיים? איך להיות הכי חכם בעולם? מהי תכלית ומשמעות החיים? האם יש או אין אלוהים? איך נוצר העולם? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? האם יש הבדל בין חלום למציאות ועוד...
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?
   



האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא מאמן אישי מומלץ, אימון אישי ועסקי, קואצ'ר אישי בנושא לגרום למישהו לקבל - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2656 שניות - עכשיו 18_04_2024 השעה 23:23:28 - wesi1