אליעד כהן
יעוץ אישי
בשיטת EIP
⭐⭐⭐⭐⭐
הדפסה זהות ✔שמיעת קולות בראש, הפרעת אישיות גבולית של ילדים, הילד שומע קולות בראש, סכיזופרניה אצל ילדים, הפרעת זהות דיסוציאטיבית, פיצול אישיות, סכיזופרניה ...
הצטרף לחברים באתר!
שם
סיסמא
לחץ כאן
להתחבר לאתר!
💖
הספרים שמומלצים לך:
להצליח בחיים
ולהיות מאושר!






🖶 שמיעת קולות בראש, הפרעת אישיות גבולית של ילדים, הילד שומע קולות בראש, סכיזופרניה אצל ילדים, הפרעת זהות דיסוציאטיבית, פיצול אישיות, סכיזופרניה פרנואידית, חינוך ילדים

כאן יתבאר, מה צריך לעשות ואיך להתמודד, במקרה של הפרעת זהות דיסוציאטיבית / סכיזופרניה פרנואידית. באופן כללי ואצל ילדים בפרט וכיו"ב. כגון לדוגמא, ילד ששומע קולות בראש, שאומרים לו שהוא צריך לפעול כך או אחרת, בצורה שאינה הגיונית. כי לפעמים הילד סובל משמיעת קולות בראש, שאומרת לו שהוא צריך לחזור על כל דבר שהוא עושה, ולעשות כל דבר מספר פעמים וכיו"ב. שזה בעצם סוג של הפרעה טורדנית כפייתית אצל ילדים. וכאן יתבאר איך להתמודד עם העניין.

ומי שיתבונן בעניין, יראה שיש כאן כמה נקודות שצריך לחזק אותן ולהבהיר אותן לילד ולאדם שסובל משמיעת קולות בראש / התנהגות טורדנית כפייתית וכיו"ב.

והדבר הראשון הוא, הנושא של השייכות האישית, שבין הקולות שהאדם שומע, לבין האדם עצמו. כי האדם ששומע קולות, והאדם שסובל מפיצול אישיות / סכיזופרניה פרנואידית וכיו"ב, הוא מנסה כל הזמן להסיר מעצמו אחריות. ולטעון, שהוא שומע קולות של מישהו אחר שמדבר איתו. כגון לדוגמא שהילד אומר "ש: הוא אומר לי לעשות כך או אחרת". וכיו"ב ניסוחים שונים, שבהם הילד מנסה להעביר מסר, שכאילו יש איזה מישהו דמיוני שמדבר איתו ואומר לו מה לעשות.

והילד / האדם שאומר שמישהו זר דמיוני מדבר איתו, האמת היא, שהוא בסך הכל מדבר על המחשבות שבתוכו. אבל בגלל שהוא לא מבין שזה המחשבות שבתוכו, ובגלל שהוא לא רוצה להזדהות עם המחשבות שבתוכו, מסיבות כאלו ואחרות, בגלל זה הוא מנסה להסיר מעצמו אחריות, ולומר, שזה מישהו אחר שמדבר איתו.

ואחד הדברים החשובים ביותר, בהתמודדות עם סכיזופרניה אצל ילדים ובהתמודדות עם הפרעת אישיות גבולית של ילדים, זה, להחזיר את האחריות האישית, לילד. דהיינו,, בכל פעם שהילד אומר שמישהו אחר אומר לו משהו, צריך להבהיר לילד, שזה לא מישהו אחר זר לגמרי, אלא שזה המחשבות שלו / הרגשות שלו וכיו"ב.

לדוגמא: הילד אומר: "הוא אומר לי לעשות דבר כלשהו". במקרה כזה צריך לומר לילד, "הקול הפנימי שלך אומר לך לעשות משהו". ויש לשים לב, שבשלב הראשון, לא צריך להתנגד למה שהילד אומר. ז"א אם הילד אומר ש"הוא אומר לי לעשות כך או אחרת", לא צריך מיד להביע התנגדות (אא"כ זה קריטי ביותר) ולומר לילד, אל תקשיב לו וכיו"ב, או אל תעשה מה שהוא אומר לך לעשות. כי זה מחזק אצל הילד את המחשבה, שבאמת יש מישהו זר שמדבר איתו.

ומה שכן צריך לעשות, זה בשלב הראשון, אפשר פשוט לחזור ממש על מה שהילד אומר, ממש מילה במילה, אבל להחליף את המילה "הוא" למילה "הקול הפנימי שלך" / "המחשבה שלך" / "התחושה שלך". כאשר, הדגש צריך להיות על המילה שלך. כי הילד מנסה להרחיק את האחריות למעשיו, מעצמו. ולכן הוא אומר שהוא שומע קולות בראש של מישהו אחר, מישהו זר. ולכן הוא מדבר על אותם קולות בגוף שלישי, כאילו זה אדם זר ממש.

והאמת היא, שהוא בסך הכל מדבר על המחשבות האישיות שלו, כעל קולות של מישהו זר. ולכן, הדבר הראשון שצריך לעשות, זה להחזיר את האחריות לאותו אדם. ולכן יש לתקן אותו, או פשוט לחזור על המשפט שלו, ולהוסיף שם, את המילה שלך. כדי ליצור שייכות בין אותם הקולות, לבין אותו האדם.

ובנוסף על כך, אפשר ורצוי לחזור על אותו המשפט שהילד אומר שהקולות אומרים לו לעשות, וגם להחליף את המילה "הוא" למילה "המחשבה שלך", וגם להוסיף את המילה "אולי" / "יכול" לאותו המשפט.

לדוגמא הילד אומר: "הוא אומר לי ללכת". להפוך את זה ל: "המחשבה שלך אומרת לך שאתה יכול אולי ללכת". או "הוא אומר לי שאני צריך ללכת". להפוך את זה ל: "הוא אומר לי שאני יכול ללכת". דהיינו, את המחוייב, להפוך לאפשרי. המחשבה לא מחייבת אותך לעשות שום דבר, אלא זה רק אפשרי בלבד, ואתה רק יכול ללכת, אבל לא חייב ללכת.

ועוד דוגמא: נניח שהילד אומר, "הוא אומר לי שאני צריך לעשות X". אפשר להחליף את זה ל: "הוא אומר לך שאתה יכול לעשות X". עם החלפה רק של המילה "צריך" למילה "יכול". וההחלפה הזאת משמעותה היא, שיש לך בחירה חופשית האם לעשות את הדבר. ושהקול ההוא, זאת רק המלצה בלבד, שאתה לא חייב להקשיב לה.

ובכל מקרה המסר הראשון הוא, שצריך להחזיר את השליטה לידיים של אותו האדם ששומע קולות בראש / סובל מהפרעת זהות דיסוציאטיבית. וצריך להבהיר לו, שזה לא מישהו חיצוני לו, אלא שזה קול פנימי בתוכו, קול אישי שלו, ושהוא יכול לבחור בבחירה חופשית, האם להקשיב לאותו הקול, או לא להקשיב לאותו הקול.

וגם אם הילד מתעקש שזה קול של מישהו אחר. גם אז צריך להתעקש עם הילד, שהוא הילד, יכול לבחור האם להקשיב לאותו הקול, או לא להקשיב לאותו הקול.

וצריך עוד להבין, שכאשר הילד אומר שהוא שומע קולות בראש וכיו"ב, אין מדובר בהפרעה נפשית ובמחלה פסיכיאטרית, כגון הפרעת אישיות גבולית של ילדים וכיו"ב, אלא בסך הכל מדובר בחוסר הבנה של הילד, את המנגנון הפנימי שלו עצמו. כי הילד מרגיש ספקות בתוכו לגבי כל מיני דברים. והוא לא יודע איך להגדיר את זה. אז הוא מגדיר את זה כאילו זה מישהו אחר שמפריע לו ואומר לו לעשות כך או אחרת. והאמת היא, שהילד בסך הכל מדבר על המחשבות השונות שיש בתוכו, ושהוא לא יודע איך להתמודד איתם.

וכל פסיכיאטר / פסיכולוג שיאמר שהילד / האדם הוא משוגע, ושהילד / האדם סובל מהפרעת אישיות גבולית / סכיזופרניה פרנואידית וכיו"ב, הרי שהמשמעות של זה היא, שאותו פסיכיאטר / פסיכולוג, פשוט לא מבין ולא יודע להבין את הנפש של אותו האדם. ולכן הפסיכיאטר מסיר מעצמו אחריות, ואומר שאותו האדם פשוט סובל מהפרעה נפשית וכולי.

אך האמת היא, שבסך הכל מדובר על תהליך, שבו הילד מתמודד עם מחשבות שונות בתוכו. והילד שחש אי נוחות מהמחשבות האלו, הוא מנסה ליצור רושם, כאילו זה מישהו זר בתוכו. אבל האמת היא, שזה בסך הכל מחשבות שיש לו בראש.

ולכן, צריך להחזיר לאדם את התחושה של הבחירה החופשית שלו, בהתייחסות שלו לאותם מחשבות. ולא צריך להילחם בילד ולומר לו, שהוא לא שומע קולות בראש, ושאף אחד לא באמת מדבר איתו, ולא צריך לומר לילד שהוא צריך להילחם באותם מחשבות ובאותם קולות וכיו"ב, או שאסור לו לשמוע לאותם קולות זרים שהוא שומע בראש.

אבל בהחלט כן צריך להכיל את הקולות שהילד שומע בראש. ולא להתכחש לכך שהוא שומע קולות. אבל כן צריך להסביר לו, שהקולות האלו, זה קולות שנובעים מתוכו. ושהם לא מחייבים אותו לעשות שום דבר. אלא הוא יכול לבחור, האם להקשיב להם, או לא להקשיב להם. ושיש לו בחירה חופשית, האם להקשיב להם או לא.

והמשפט שהילד אומר "הוא אומר לי לעשות X". אפשר להפוך אותו ל"הקול שלך אומר לך לעשות X". ואח"כ להוסיף "הקול שלך שבתוכך אומר לך לעשות X". ואח"כ להפוך...

יש לך בחירה חופשית מטפל רוצה לדוגמא לטפל במחלת רוח מחשבה טורדנית לטפל בהפרעה נפשית להפוך הבחירה החופשית של קולות רגשות אישיות אישיות גבולית אצל ילדים בעיה נפשית בעיות נפשיות דיסוציאטיביות דיסוציאציה הדרכה להורים הדרכת הורים הזיות שמיעה הילד הילד שומע קולות הילד שומע קולות בראש הפרעה הפרעה נפשית הפרעה פסיכיאטרית הפרעות הפרעות אישיות הפרעות נפשיות הפרעות פסיכיאטריות הפרעת הפרעת אישיות הפרעת אישיות גבולית הפרעת אישיות גבולית של ילדים הפרעת זהות הפרעת זהות דיסוציאטיבית זהות חולה נפש חולי נפש חינוך חינוך ילדים טיפול בבעיה נפשית טיפול בבעיות נפשיות טיפול בהפרעה נפשית טיפול בהפרעה פסיכיאטרית טיפול בהפרעות אישיות טיפול בהפרעות נפשיות טיפול בהפרעות פסיכיאטריות טיפול בהפרעת אישיות טיפול בחולה נפש טיפול בחולי נפש טיפול במחלה נפשית טיפול במחלות נפש טיפול במחלות נפשיות טיפול במחלת נפש טיפול במחלת רוח ילד ילדה ילדים יעוץ הורי יעוץ הורים יעוץ להורים לחנך לחנך ילדים לטפל בבעיה נפשית לטפל בבעיות נפשיות לטפל בהפרעה נפשית לטפל בהפרעה פסיכיאטרית לטפל בהפרעות אישיות לטפל בהפרעות נפשיות לטפל בהפרעות פסיכיאטריות לטפל בהפרעת אישיות לטפל בחולה נפש לטפל בחולי נפש לטפל במחלה נפשית לטפל במחלות נפש לטפל במחלות נפשיות לטפל במחלת נפש לטפל במחלת רוח לשמוע קולות מחלה נפשית מחלות נפש מחלות נפשיות מחלת נפש מחלת רוח סכיזופרן סכיזופרניה סכיזופרניה אצל ילדים סכיזופרניה פרנואידית סכיזופרניה של ילדים פיצול פיצול אישיות פסיכיאטר פסיכיאטריה פרנואיד פרנואידיות פרנויה פרנויות קולות קולות בראש שומע קולות שומע קולות בראש שמיעת קולות שמיעת קולות בראש
טרנסגנדרים, טרנסקסואליות, ניתוח לשינוי מין, זהות מגדרית, גבר שמרגיש שהוא אישה, אישה שמרגישה שהיא גבר, בעיות בזהות המינית, הפרעות בזהות המינית, Transsexualism, האם אני גבר או אישה? האם אני אישה או גבר? גנדרקווירים
טרנסגנדרים, טרנסקסואליות, ניתוח לשינוי מין, זהות מגדרית, גבר שמרגיש שהוא אישה, אישה שמרגישה שהיא גבר, בעיות בזהות המינית, הפרעות בזהות המינית, Transsexualism, האם אני גבר או אישה? האם אני אישה או גבר? גנדרקווירים
... טרנסקסואליות, ניתוח לשינוי מין, זהות מגדרית, גבר שמרגיש שהוא אישה, אישה שמרגישה שהיא גבר, בעיות בזהות המינית, הפרעות בזהות המינית, Transsexualism, האם אני גבר או אישה? האם אני אישה או גבר? גנדרקווירים הרצאה על טרנסגנדרים, טרנסקסואליות, ניתוח לשינוי מין, זהות מגדרית, גבר שמרגיש שהוא אישה, אישה שמרגישה שהיא גבר, בעיות בזהות המינית, ... מינית, טיפול בבעיות בזהות המינית, גבר שהפך לאישה, אישה שהפכה לגבר, ניתוח להתאמה מגדרית, טרנסקסואלים, ילד שלובש בגדי נשים, גברים טרנסים, נשים טרנסיות, גנדרקווירים, חסרי זהות מינית, חסר זהות מינית, Genderqueer, Transgender, גבר ואישה בו זמנית, חסרי מגדר, א מגדריים, זהות אישית, הבדל בין זכר לנקבה, הבדל בין גבר לאישה, גבר או אישה, אישה או גבר, מרגיש כלוא בגוף שלי, זהות גברית, זהות נשית, האם אני הומו? האם אני לסבית? האם אני בי סקסואל? למה אני לא אוהב את עצמי? סיבות לטרנסגנדריות, לא מרגיש מספיק גברי, לא מרגישה מספיק נשית, רוצה להיראות יותר גברי, רוצה להיראות יותר נשית, זהות מינית ומגדרית, שינוי מגדרי ...
ממה נובע ספק בזהות המינית? ממה נובע ספק בנטייה המינית? איך להתמודד עם בעיית זהות מינית? האם אני הומוסקסואל? האם אני לסבית? אני נמשכת לחברה שלי, אני נמשך לחבר שלי, אני נמשכת לאשה, אני נמשך לגבר, סקס ונטייה מינית
ממה נובע ספק בזהות המינית? ממה נובע ספק בנטייה המינית? איך להתמודד עם בעיית זהות מינית? האם אני הומוסקסואל? האם אני לסבית? אני נמשכת לחברה שלי, אני נמשך לחבר שלי, אני נמשכת לאשה, אני נמשך לגבר, סקס ונטייה מינית
... נובע ספק בזהות המינית? ממה נובע ספק בנטייה המינית? איך להתמודד עם בעיית זהות מינית? האם אני הומוסקסואל? האם אני לסבית? אני נמשכת לחברה שלי, אני נמשך לחבר שלי, אני נמשכת לאשה, אני נמשך לגבר, סקס ונטייה מינית הרצאה על ממה נובע ספק בזהות המינית? ממה נובע ספק בנטייה המינית? איך להתמודד עם בעיית זהות מינית? האם אני הומוסקסואל? האם אני לסבית? אני נמשכת לחברה שלי, אני נמשך לחבר שלי, ...
גברים ונשים, מה ההבדלים בין נשים לגברים? מה ההבדל בין גברים לנשים? אופי של גברים, אופי של נשים, הבדלים מגדריים, אופי גברי, אופי נשי, ניתוח לשינוי מין, זהות מינית, זהות מגדרית, הבדלי מגדר, מה הופך גבר לגבר? מה הופך אישה לאישה?
גברים ונשים, מה ההבדלים בין נשים לגברים? מה ההבדל בין גברים לנשים? אופי של גברים, אופי של נשים, הבדלים מגדריים, אופי גברי, אופי נשי, ניתוח לשינוי מין, זהות מינית, זהות מגדרית, הבדלי מגדר, מה הופך גבר לגבר? מה הופך אישה לאישה?
... נשים לגברים? מה ההבדל בין גברים לנשים? אופי של גברים, אופי של נשים, הבדלים מגדריים, אופי גברי, אופי נשי, ניתוח לשינוי מין, זהות מינית, זהות מגדרית, הבדלי מגדר, מה הופך גבר לגבר? מה הופך ... נשים לגברים? מה ההבדל בין גברים לנשים? אופי של גברים, אופי של נשים, הבדלים מגדריים, אופי גברי, אופי נשי, ניתוח לשינוי מין, זהות מינית, זהות מגדרית, הבדלי מגדר, מה הופך גבר לגבר? מה הופך ... מגדרית, טרנסקסואלים, תכונות של גבר, תכונות של אישה, גנדרקוויר, מה ההבדל בין גברים לנשים? מה זה גבר? מה זה אישה? חסרי זהות מינית, חסר זהות מינית, Genderqueer, Transgender, גבר ואישה בו זמנית, חסרי מגדר, א מגדריים, זהות אישית, הבדל בין זכר לנקבה, הבדל בין גבר לאישה, גבר או אישה, אישה או גבר, מרגיש כלוא בגוף שלי, זהות גברית, זהות נשית, הבדלים בין גברים לנשים, התנהגות מגדרית, התפתחות זהות מינית מגדרית, מיניות ומגדר, איך נוצר אופי? מה משפיע על האופי? מה זה אופי? תכונות אופי, אופי של תינוק, זהות מגדרית של תינוק, איך תינוק חושב? זהות עצמית של תינוק, הבדלים מגדריים בין נשים ...
1 2 3 4 ...5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
ספרים מומלצים עבורך - ספרים על שמיעת קולות בראש, הפרעת אישיות גבולית של ילדים, הילד שומע קולות בראש, סכיזופרניה אצל ילדים, הפרעת זהות דיסוציאטיבית, פיצול אישיות, סכיזופרניה פרנואידית, חינוך ילדים
לזמן מוגבל!     👈1 ב 150  👈4 ב 400     📞 050-3331-331    שליח עד אליך - בחינם!
שקט נפשי אמיתי - הספר על: זהות, איך להתמודד עם OCD / הפרעה טורדנית כפייתית / אובססיות / התנהגות כפייתית? איך להתמודד עם לחץ? איך לשכוח אקסים ולא להתגעגע? איך להתמודד עם הפרעות התנהגות אצל ילדים? איך להשיג איזון נפשי? איך להתמודד עם חלומות מפחידים וסיוטים בשינה? כעס ועצבים? איך להתמודד עם הזיות / דמיונות שווא / פרנויות / סכיזופרניה / הפרעת אישיות גבולית? איך להתמודד עם ביישנות וחרדה חברתית? איך להתמודד עם הפרעות קשב וריכוז? איך להתמודד עם אהבה אובססיבית? איך להתמודד עם מאניה דיפרסיה ועם מצבי רוח משתנים? איך להתמודד עם התקפי חרדה ופאניקה? איך להתמודד עם כל סוגי הפחדים והחרדות שיש? איך להתמודד עם בעיות ריכוז והפרעת קשב וריכוז? דיכאון? איך להתמודד עם תסמינים של חרדה? איך להתמודד עם חרדות ופחדים של ילדים? איך להתמודד עם שמיעת קולות בראש? מועקות נפשיות וייאוש? איך להתמודד עם פחד קהל ופחד במה / פחד להתחיל עם בחורות / פחד להשתגע / פחד לאבד שליטה / חרדת נטישה / פחד מכישלון / פחד מוות / פחד ממחלות / פחד לקבל החלטה / פחד ממחויבות / פחד מבגידה / פחד מיסטי / פחד ממבחנים / חרדה כללית / פחד לא ידוע / פחד מפיטורים / פחד ממכירות / פחד מהצלחה / פחד לא הגיוני ועוד? איך להתמודד עם רגשות אשם ושנאה עצמית? איך להתמודד עם אכזבות? איך להתמודד עם טראומה ופוסט טראומה? איך להתמודד עם בדידות? איך להתמודד עם עצבות ועוד...



הצלחה אהבה וחיים טובים - הספר על: זהות, איך לחנך ילדים? איך למצוא זוגיות? איך לשפר את הזיכרון? איך להתמודד עם גירושין? איך להיגמל מהימורים? איך ליצור מוטיבציה ולהשיג מטרות? איך ליצור אהבה? איך למכור מוצר ללקוחות? איך לטפל בהתנגדויות מכירה? איך לקבל החלטות? איך להאמין בעצמך? איך לפרש חלומות? איך לדעת איזה מקצוע מתאים לך? איך להשיג ביטחון עצמי? איך להעריך את עצמך? איך לפתח חשיבה יצירתית? איך להתמודד עם אובססיות והתמכרויות? איך לפתח יכולות חשיבה? איך להתמודד עם דיכאון ותחושות רעות? איך להצליח בזוגיות? איך לחשוב בחשיבה חיובית? איך לעשות יותר כסף? איך להצליח בראיון עבודה? איך להצליח בדיאטה ולשמור על המשקל? איך לשנות תכונות אופי? איך להעביר ביקורת בונה? איך לנהל את הזמן? איך לא להישחק בעבודה? איך לגרום למישהו לאהוב אותך? איך לדעת אם מישהו מתאים לך? איך להיות מאושר ושמח? איך לשכנע אנשים ולקוחות? איך לשתול מחשבות ועוד...



להיות אלוהים, 2 חלקים - הספר על: מהי תכלית ומשמעות החיים? האם אפשר לדעת הכל? איך להיות הכי חכם בעולם? מה המשמעות של החיים? האם המציאות היא טובה או רעה? איך להיות מאושר? האם יש או אין אלוהים? האם יש הבדל בין חלום למציאות? האם לדומם יש תודעה? האם יש בחירה חופשית? איך להשיג שלמות ואושר מוחלט? האם יש אמת מוחלטת? מה יש מעבר לשכל וללוגיקה? למה יש רע וסבל בעולם? מה יש מעבר לזמן ולמקום? למה יש רע בעולם? האם יש נשמה וחיים אחרי המוות? האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ ויקומים מקבילים? האם הכל אפשרי? למה חוקי הפיזיקה כפי שהם? אולי אנחנו במטריקס? האם יש משמעות לחיים? איך נוצר העולם? למה לא להתאבד? האם באמת הכל לטובה? איך נוצרים רצונות / מחשבות / רגשות? מי ברא את אלוהים? איך נוצר העולם? למה העולם קיים? בשביל מה לחיות? איך להנות בחיים ועוד...
לפניך חלק מהנושאים שבאתר... מה מעניין אותך?
   



האתר www.EIP.co.il נותן לך תכנים בנושא אימון אישי רוחני, מאמן אישי להרזיה, מאמן אישי לביטחון עצמי בתחום זהות - ללא הגבלה! לקביעת פגישה אישית / ייעוץ טלפוני אישי / הזמנת הספרים - צור/י עכשיו קשר: 050-3331-331
© כל הזכויות שמורות לאתר www.EIP.co.il בלבד!
מומלץ ביותר, לצטט תוכן מהאתר במקומות שונים,
ובתנאי שתמיד יצורף קישור לכתובת שבה מופיע התוכן המקורי ולאתר.
האתר פותח על ידי אליעד כהן
דף זה הופיע ב 0.2188 שניות - עכשיו 18_04_2024 השעה 05:41:25 - wesi1